|
حاجیمیرزایی: از معلمان میخواهیم تا ۳۵ سال ادامه خدمت داشته باشند!
محسن حاجیمیرزایی، وزیر آموزشوپرورش گفت: از معلمانی که معذوریتی برای ادامه فعالیت ندارند، میخواهیم ۳۵ سال خدمت کنند.
معلمانی که با سابقه 25 سال میخواهند بازنشسته شوند، اگر عذری داشته باشند که ادامه خدمت برای آنها امکانپذیر نباشد، با آنها همراهی میکنیم اما از معلمان دیگر که میتوانند همکاری خود را ادامه بدهند میخواهیم که 35 سال خدمت کنند تا تعادل نیرو برقرار شود.
ارسال به دوستان
گزارشی از متن و حاشیه جلسه دیروز شورای شهر تهران
نزاع بر سر جسارت حناچی
نظری خطاب به آروین عضو دیگر شورا: مانند دارکوب روی مغز رئیس راه نروید!
گروه اجتماعی: جلسه دیروز شورای شهر تهران باز هم محل درگیریهای لفظی اعضا بود اما همچنان هیچ مصوبهای برای کاهش آلودگی هوا در شورای شهر تصویب نشد.
به گزارش «وطنامروز»، در حالی که هوای تهران اورژانسیترین روزها را سپری میکند و شهروندان منتظر اقدام عملی مدیریت شهری هستند، شورای شهر پایتخت 2 فوریت اصلاح تبصره ساماندهی مشارکتهای اجتماعی محلات را مورد بررسی قرار داد و درباره حذف یا عدم حذف رشتههای دانشگاهی مرکز علمی - کاربردی شهرداری تهران بحث و تبادل نظر کرد.
از طرفی محسن هاشمی، رئیس شورای شهر اعلام کرد توپ توسعه حمل و نقل شهری و احیای بودجه تخصیص یافته برای خرید واگن مترو و اتوبوس در زمین شهرداری است. وی همچنان از 65 هزار میلیارد تومانی سخن میگوید که دولت به شهرداری نمیدهد.
* در جستوجوی جسارت
اظهارات محسن هاشمی در شبکه 3 که با صراحت از شهردار تهران انتقاد و عنوان کرد حناچی در مدیریت شهری جسور نیست، روز گذشته نیز مورد توجه اعضا و خبرنگاران قرار گرفت و رئیس شورای شهر ترجیح داد درباره «ترسو بودن» شهردار تهران دیگر حرف نزند. از سوی دیگر پیروز حناچی در یادداشتی که در روزنامه همشهری منتشر شد، نوشت: «اگر جسارت به معنای بیقانونی است، من جسور نیستم».
دیروز رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران به یادداشت شهردار واکنش نشان داد و در جلسه شورا گفت: آقای حناچی! مطمئنا جسارت الزاما مقابل بیقانونی تعریف نمیشود، بلکه اداره کلانشهری با این گستردگی و پیچیدگی و ابرچالشها همچنان که نیاز به جسارت هوشمندانه دارد، پرهیز از بیقانونی را نیز میطلبد.
حجت نظری گفت: جناب آقای حناچی! درست گفتهاید که بیقانونی فاحش را جسارت نمیدانید و حقیقتا حال این روزهای شهر تهران نتیجه عدول از قانون و حقوق عمومی شهر و شهروندان است اما این را هم بدانید که قطعا میدانید، داشتن جسارت برای عالیترین مقام اجرایی کلانشهر تهران بر مدار قانون یکی از ضروریترین شاخصهاست.
محسن هاشمیرفسنجانی هم در پاسخ به سوال خبرنگاران که چرا شهردار تهران را بدون جسارت و ترسو دانسته، ترجیح داد سخنی برزبان جاری نکند. وی در این باره گفت: من به شهردار نقدی نداشتم و در این باره هم صحبت نمیکنم و این حق طبیعی من است که نخواهم اظهارنظر کنم.
* مسأله خفگی تهران
در جلسه دیروز 2 فوریت اصلاح تبصره مصوبه ساماندهی مشارکتهای اجتماعی در محلات هم مورد بررسی قرار گرفت اما با اعتراض برخی اعضا رای نیاورد. اعضای شورای شهر حتی از توهین لفظی به هم ابایی نداشتند و حجت نظری، رئیس کمیسیون شهرسازی شورا خانم آروین دیگر عضو شورا را دارکوب خطاب کرد!
در ادامه جلسه حجت نظری ضمن اعتراض به 2 فوریت این تبصره گفت: آلودگی هوا در حال خفه کردن مردم تهران بود ولی طرح دوفوریتی برای آن نداشتیم، حال برای این موضوعات 2 فوریت مطرح میشود. باید دید چه ضرورتی دارد که طرح به صورت دوفوریتی مطرح میشود.
وی تاکید کرد: سراها در حال انجام کارها هستند و طبق نظرسنجیها ۱۰ درصد مردم تهران تنها از وجود سراهای محلات اطلاع دارند و این یعنی دوفوریتی بودن این مسأله مطالبه عمومی شهروندان نیست.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود خطاب به بهاره آروین گفت: «میشود مانند دارکوب روی مغز رئیس راه نروید». صحبتی که واکنش اعضا را به همراه داشت.
وی افزود: در همه حوزهها کمیسیون تخصصی داریم و اگر طرح دوفوریتی به طور مثال درباره حمل و نقل عمومی داشته باشیم. اگر یک نفر از اعضای کمیسیون مربوطه آن را امضا کند برای شهروندان محل تردید است، بنابراین از همکارانم خواهش میکنم به این 2 فوریت رای ندهند.
اظهارات نظری در حالی بود که احمد مسجدجامعی موافق تصویب این طرح بود و در توجیه آن گفت: تلاش کردیم شورایاریها قاعدهمند شوند. 5 ماه از برگزاری انتخابات شورایاریها گذشته ولی اکنون آرای مردم روی زمین مانده است. به دلیل ابهامات در فضای آییننامهای بیقاعدگی در این مدت افزایش یافته و آییننامههایی که اجرا شده حتی ستاد شورایاریها نیز در جریان آن نبوده است.
وی افزود: ۵۰۰ هزار شهروند تهرانی آرایشان روی زمین مانده و نیاز است شورایاریها قاعدهمند شوند. اعضای شورا باید مشارکت کنند تا ساختار مورد نظر شورا نهایی شود.
* هزینه تعطیلی تهران روزانه هزار میلیارد تومان است
رئیس شورای اسلامی شهر تهران از بیتوجهی بودجه ملی به موضوع حملونقل شهر تهران و محیط زیست شهری انتقاد کرد.
به گزارش مهر، محسن هاشمی در جلسه علنی روز یکشنبه شورا با اشاره به بودجه سال ۹۹ کشور که هماکنون در مجلس در حال بررسی است، گفت: در ایامی به سر میبریم که مجلس شورای اسلامی در حال بررسی لایحه بودجه سال آینده است و لازم دیدم نسبت به تضییع حق شهروندان تهرانی در این لایحه تذکر دهم.
وی ادامه داد: سهم حملونقل عمومی در بودجه سال آینده بسیار ناچیز و در حد صفر است. این بودجه قریب به ۲ هزار میلیارد تومانی که بیش از یک چهارم آن بودجه عمومی دولت است، حدود 80 هزار میلیارد تومان را برای یارانه نقدی در نظر گرفته است اما از این مبلغ یک ریال نیز به حملونقل عمومی تخصیص داده نشده است.
هاشمی اضافه کرد: مجموعاً سهم عمران شهری و مسکن در بودجه برای هر ایرانی فقط 2 هزار تومان است که به معنای این است دولت وظیفهای برای خود در این حوزه قائل نیست. سهم شهروندان استان تهران از بودجه عمرانی که بیشترین نقش را در تولید درآمد ملی در کشور دارند، کمترین سرانه بین ۳۱ استان کشور و کمتر از 60 هزار تومان در سال است و سهم محیطزیست نیز از بودجه برای هر ایرانی 7 هزار تومان و نزدیک به صفر در سال است و طبیعی است با این بودجه نباید انتظار اقدامات مهمی در حوزه محیطزیست داشت.
رئیس شورای شهر خاطرنشان کرد: انتظار ما از شهردار تهران که درباره قانونگرایی و اجتناب از قانونگریزی به ایشان حق میدهم، آن است که حداکثر تلاش خود را برای احیای حقوق شهروندان تهرانی در بودجه و تثبیت وظایف دولت در قبال حملونقل عمومی و محیط زیست پایتخت به کار برند و قطعاً شهروندان سایر کلانشهرها نیز که سیستم حملونقل عمومی آنها نیاز به تقویت و تجهیز دارد، از وضعیت موجود بودجه ناراضی هستند.
به گفته هاشمی، سازمان برنامه و بودجه، کمیسیون تلفیق و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بویژه نمایندگان تهران که خود وضعیت نامناسب تهران را از نظر آلودگی هوا و ازدحام شدید در مترو و اتوبوسرانی مشاهده میکنند، حتماً متوجه هستند با این بیمهری صورت گرفته در بودجه سال آینده، بحران حملونقل عمومی و آلودگی هوای تهران شدیدتر خواهد شد و دستکم در لایحه بودجه به اندازه زیان تعطیلی پایتخت که روزانه بالغ بر هزار میلیارد تومان برآورد میشود، اعتبار برای حملونقل عمومی تهران و به تبع محیطزیست آن منظور کنند.
ارسال به دوستان
مدیر کنترل کیفیت و پایش محیطزیست استان تهران در گفتوگو با «وطن امروز»:
هوا امروز دوباره آلوده میشود اما مدارس تعطیل نمیشود
اسدالله خسروی*: هوای تهران پس از 2 روز قرار گرفتن در شرایط سالم، دوباره آلوده میشود اما این آلودگی به اندازهای نیست که به تعطیلی مدارس منجر شود. پس از 8 روز مستمر آلودگی هوای پایتخت، بالاخره شنبه و یکشنبه هوای تهران به برکت باد و باران سالم گزارش شد اما این شرایط گویا پایدار نیست و قرار است از امروز دوباره هوا برای شهروندان تهرانی آلوده شود. به گزارش «وطن امروز»، هوای آلوده امسال روزهای زیادی میهمان ناخوانده پایتختنشینان بود تا جایی که هفته گذشته آلودگی هوا شرایط اضطرار را رد کرد و در چند نقطه تهران شاخص آلودگی به بیش از 200 رسید. این در حالی است که با رسیدن شاخص آلودگی هوا به 200 شهر باید تخلیه شود تا انباشت آلایندهها در پی غلظت آلودگی هوا ریه شهروندان را پر از امراض نکند. مدیران شهری و دستاندرکاران دستگاههای دولتی نیز برای حل این معضل یا منتظر یاری باد و باران هستند یا با برگزاریها جلسات متعدد اقدام به تعطیلی مدارس میکنند. البته تصمیم مسؤولان دولتی در کنار مدیران شهری برای مقابله با آلودگی هوا با اعمال راهکارهایی چون ایجاد محدودیتهای ترافیکی، جلوگیری از ورود کامیونها به داخل شهر و تعطیلی برخی کارخانههای نزدیک پایتخت به همراه تعطیل کردن مدارس و مراکز علمی نیز تاکنون چارهساز نبوده است تا همچنان شاهد آلودگی هوا در پایتخت باشیم.
مدیر کنترل کیفیت و پایش محیط زیست استان تهران در گفتوگو با «وطن امروز» درباره پیشبینی شرایط هوای پایتخت در روزهای آینده گفت: طی یکی 2 روز اخیر (شنبه و یکشنبه) هوای تهران سالم گزارش شده است اما دوشنبه (امروز) هوای تهران دوباره با مشکل آلودگی مواجه میشود. محمد رستگاری با بیان اینکه شرایط هوای تهران برای امروز از شاخص سلامت خارج و آلوده میشود، گفت: البته این آلودگی در حدی نخواهد بود که باعث تعطیلی مدارس سطح شهر شود. از سویی این احتمال وجود دارد که هوای تهران برای روز سهشنبه (فردا) در شرایط سالم قرار گیرد.
وی درباره اقدامات انجام شده برای کاهش آلودگی هوای پایتخت گفت: سالم شدن هوای کلانشهر تهران نیازمند راهکارهای کارشناسانه علمی و اجرای برنامههای خاص با همکاری همه دستگاهها و نهادهای دولتی در کنار حمایت و همیاری مردم است. مدیر کنترل کیفیت و پایش محیطزیست استان تهران با بیان اینکه حل معضل آلودگی هوا در کلانشهری چون تهران موضوع آسانی نیست که در کوتاهمدت بتوان به آن دست یافت، گفت: هر چند اقداماتی برای حل تدریجی مشکل آلودگی هوای پایتخت تاکنون انجام شده است اما این اقدامات نتوانسته است در حد قابل قبولی نتیجهبخش باشد. سرعت اقدامات برای حل معضل آلودگی هوای پایتخت بالاست اما با توجه آلودگی بالای هوای تهران، به چشم نمیآید. همچنین صادق ضیاییان مدیر پیشگیری و هشدار سازمان هواشناسی گفت: امروز به دلیل سکون جوی، کیفیت هوا خصوصا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا اندازهای ناسالم برای گروههای حساس کاهش مییابد.
* امکان تهیه دادخواست علیه مقصران آلودگی هوا
عضو هیأتمدیره انجمن آیین دادرسی مدنی ایران گفت: میتوان طبق قانون علیه مقصران آلودگی هوا طرح دعوی و تقاضای خسارت و آنها را ملزم کرد که این روش غیرقانونی را متوقف کنند. احمد محمدیسهروردی در رابطه با اینکه آیا شهروندان میتوانند در بحث آلودگی هوا دادخواست و طرح شکایتی داشته باشند، گفت: طبق قانون هر حقی را که میخواهیم مطالبه کنیم باید الزاما دادخواست آن تهیه شود و بر اساس ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی مصوب سال 79 و ماده 84 همین قانون شخصی که دادخواست میدهد حقیقی یا حقوقی باید ذینفع باشد، یعنی نفعی مسلم داشته و برای تقدیم دادخواست سمت داشته باشد. اما در پاسخ به این سوال که آیا میشود در بحث آلودگی هوا دادخواست داد، باید بگویم بله امکانش وجود دارد ولی خواهان و خوانده باید مشخص شود. محمدی گفت: بنده به عنوان یک شهروند ایرانی میتوانم دادخواست دهم و خواهان، خودم باشم یا بیایم به عنوان وکیل دادگستری از حقوق عدهای از شهروندان که میخواهند دادخواست بدهند دفاع کنم و پیگیر ماجرا باشم، در واقع میتوانم وکیل تعدادی از شهروندان شوم.
عضو هیأتمدیره انجمن آیین دادرسی مدنی ایران در پایان بیان داشت: در دادستانی کل کشور معاونت حقوق عامه وجود دارد که در رابطه با این موضوع میتوانیم این معاونت را به عنوان مدعیالعموم با خود همراه کنیم اما اینکه طرف مقابل چه کسانی یا چه نهادهایی باشند، باید مشخص شود.
خبرنگار*
ارسال به دوستان
سازمان نظامپزشکی مطرح کرد
پیشنهاد افزایش 100 درصدی ویزیت پزشکان عمومی در پایتخت
گروه اجتماعی: رئیسکل سازمان نظام پزشکی ایران در اظهارنظری عجیب از پیشنهاد نرخ ویزیت ۴۷ هزار و ۵۰۰ تومانی برای پزشکان عمومی در شهر تهران خبر داد که نشان میدهد نظام پزشکی قصد دارد 100 درصد نرخ ویزیت را گران کند.
محمدرضا ظفرقندی به ارائه گزارشی از فعالیت سازمان نظام پزشکی در ماههای آبان و آذر پرداخت و گفت: طراحی و اجرای هدفمند برنامه «لحظههای شفا» در شب یلدا با جمعآوری و ثبت خاطرات و فداکاریهای ارزشمند همکاران جامعه پزشکی، جلسات متعدد با رئیس سازمان غذا و دارو برای همفکری و اصلاح نهایی «سند جامع سلامت در داروخانهها» و همکاری و تقسیم وظایف در موضوع مهم نظارت بر تبلیغات رسانهها و صداوسیما در زمینه امور پزشکی و دارویی، از جمله فعالیتهای سازمان نظام پزشکی بوده است که به نتایج مثبت و مفیدی نیز منتج شد. وی در ادامه افزود: جلسات پیدرپی با کارگروه پژوهشی اقتصاد سلامت برای نهایی کردن نتیجه «طرح تحقیقاتی تعرفه واقعی و هزینه تمامشده ویزیت پزشک عمومی در شهر تهران» برگزار شد و در نهایت خروجی این طرح به میزان ۴۷۵۰۰ تومان برای هر ویزیت و احتساب زمان یک ربع ساعت، برای بررسی و اظهارنظر و تصمیم نهایی به شورای عالی سازمان نظام پزشکی و هیأتمدیره مجمع انجمنهای علمی و هیأترئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی و مراکز ذیربط مسؤول از جمله شورای عالی بیمه ارائه شد و مورد بحث قرار گرفت. ظفرقندی ادامه داد: با همفکری و همراهی شورای عالی سازمان نظام پزشکی، وضعیت پرسنلی و امور اداری و استخدامی سازمان نظام پزشکی از وضعیت قانون خاص به شمول قانون کار تغییر یافت که امیدوارم موجب رضایت پرسنل و تحکیم قواعد اداری و استخدامی و حقوقی در سازمان نظام پزشکی شود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
آلودگی صوتی در ۱۳ نقطه تهران در وضعیت خطرناک است
بر اساس اطلاعات ایستگاههای ثابت سنجش صوت در تهران، در ۱۳ نقطه، آلودگی صوتی در مرحله خطرناک قرار دارد. بر اساس اطلاعات منتشر شده از ایستگاههای ثابت سنجش صوت در تهران، آلودگی صوتی در ۱۳ نقطه در مرحله خطرناک قرار دارد. ایستگاههای میدان نماز، میدان الغدیر، منطقه ۱۸، بعثت، خراسان، افسریه، نیروی هوایی، شهید گمنام، شهران، تهرانسر، صنعت، حکیم و مترو ایستگاههایی هستند که شاخص آنها بالای ۷۰ و خطرناک است. همچنین ۱۰ نقطه دارای شاخص آزاردهنده و ۴ نقطه نامناسب برای کودکان و بیماران است و از میان ایستگاههای ثابت سنجش صوت در تهران تنها 3 نقطه وضعیت مناسب و سالم دارند.
ارسال به دوستان
شکایت از ۶۳۰۲ پزشک به دلیل «قصور پزشکی» در ۸ ماه
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به بررسی ۶ هزار و ۳۰۲ مورد پرونده مربوط به «قصور پزشکی» در 8 ماه اول سال جاری گفت: بیشترین تعداد شکایات قصور مربوط به رشتههای دندانپزشکی و زنان و زایمان بود. عباس مسجدی در نشستی با جمعی از کارشناسان مدعو کمیسیونهای تخصصی سازمان پزشکی قانونی اظهار کرد: در بررسی پروندههای قصور پزشکی در کمیسیونها ضمن لزوم حفظ احترام جامعه پزشکی به عنوان یک گروه مرجع، باید حقوق مردم هم احصا و احقاق شود بویژه در شرایطی که دشمنان تلاش میکنند مردم را در حوزههای گوناگون ناامید و مأیوس کنند. وی با بیان اینکه باید بهترین و متعهدترین افراد برای حضور در جلسات کمیسیونها انتخاب شوند، افزود: برای انتخاب کارشناسان کمیسیونهای تخصصی، شاخصهایی تعریف شده که با همکاری فرهیختگان جامعه پزشکی در تلاشیم افرادی با حداکثر انطباق با شرایط یاد شده به عنوان کارشناس کمیسیونهای تخصصی دعوت شوند تا درباره پروندههای ارجاعی اظهارنظر کنند. مسجدی با اشاره به آماری از پروندههای مورد بررسی در کمیسیونها تصریح کرد: در 8 ماه سال جاری، 19 هزار و 609 پرونده در کمیسیونهای پزشکی قانونی بررسی شد که از این تعداد 6 هزار و 302 پرونده مربوط به قصور پزشکی بوده است که 32 درصد از کل پروندههای ارجاعی به کمیسیونها را در برمیگیرد. رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: از کل پروندههای بررسی شده در کمیسیون، 47 درصد محکومیت پزشک را به همراه داشت و 53 درصد نیز به تبرئه پزشک انجامید. وی با اشاره به رشتههای دارای بیشترین شکایت در 8 ماه امسال گفت: بر اساس آمارهای موجود، بیشترین تعداد شکایات قصور به ترتیب مربوط به رشتههای دندانپزشکی با 662، زنان و زایمان با 519، جراحی عمومی با 447، جراحی ارتوپدی با 327، پزشکان عمومی با 292، گوش، حلق و بینی با 228 و پرستاری با 214 مورد بوده است.
ارسال به دوستان
تسهیل دسترسی کارجویان به کارفرمایان در نمایشگاه کار ایران
دبیر نمایشگاه کار و عضو هیأتعلمی دانشگاه صنعتی شریف از نمایشگاه کار به عنوان رویدادی با سابقه 10 دوره برگزاری طی 9 سال نام برد که در روند فعالیت خود، دستاوردهای قابل توجهی را در زمینه برقراری ارتباط میان کارفرمایان و کارجویان داشته است. محمد شریفخانی در نشست خبری سومین نمایشگاه کار افزود: استقبال روزافزون از نمایشگاه کار بیانگر اثربخشی مطلوب آن است. ما در دورههای مختلف برگزاری این رویداد، تاکنون افزون بر 450 شرکت و سازمان داخلی را پذیرا بودهایم که با هدف یافتن و جذب نیروی انسانی نخبه به نمایشگاه آمدهاند. وی در ادامه گفت: عدم تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار کار موجب شده تا نمایشگاه کار با هدف تسهیل دسترسی کارجویان با کارفرمایان برگزار شود. همچنین پویا دلاوری، مدیر اجرایی نمایشگاه کار ایران گفت: 17 تا 19 بهمن این نمایشگاه در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتوگو برگزار میشود.
ارسال به دوستان
ایجاد ۱۰ هزار شغل بنیاد برکت برای زنان سرپرست خانوار
«بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از زنان سرپرست خانوار که متقاضی اشتغال یا دارای طرحهای کارآفرینی هستند حمایت میکند». به گزارش مهر، معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر گفت: تا به امروز ۳۲۵۰ طرح اشتغالزایی در قالب مدل اجتماعمحور «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) برای زنان سرپرست خانوار مناطق محروم و روستایی راهاندازی شده که ایجاد ۱۰ هزار شغل را به دنبال داشته است. رضا راضیزاده افزود: بنیاد برکت در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، ارائه آموزش و مهارتهای کارآفرینی به آنها را در مناطق محروم ۲۸ استان کشور در دستور کار دارد. وی اعتبار در نظر گرفته شده برای راهاندازی این ۳۲۵۰ طرح را ۹۲۵/2 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: با توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، علاوه بر آنکه کانون خانوادهشان ثبات پیدا میکند و به درجه قابل قبولی از رفاه میرسد، از آسیبهای اجتماعی نیز مصون میمانند. راضیزاده ادامه داد: بنیاد برکت در قالب طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور از زنانی که دارای توانمندیها و مهارتهای کافی برای اشتغال و حتی ارائه طرحهای کارآفرینی هستند حمایت میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|