|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
کمتر از یک ماه به آغاز اکران نوروزی وضعیت اکران همچنان نامشخص است
دربست تا اکران نوروز
گروه فرهنگ و هنر: برنامهریزی برای اکران در سینمای ایران حالا تبدیل به یک آرزوی بزرگ شده است! شاید فکر کنید این جمله اغراقآمیز است ولی آنها که از وضعیت چرخه اکران در سینمای ایران اطلاع دارند، میدانند با وجود همه انتقاداتی که همیشه از سوی اهالی سینما و رسانه نسبت به عیوب متعدد این چرخه مطرح شده اما باز هم تغییری در این وضعیت ایجاد نشده است تا در فاصله زمانی کمتر از یک ماه تا آغاز اکران نوروزی سال 99 وضعیت فیلمهایی که باید در این بازه زمانی اکران شوند نامشخص باشد و صاحبان این آثار نتوانند برای اکران پیش رو برنامهریزی کنند. اما این بار ماجرا کمی پیچیدهتر هم شده است، چون در یک اتفاق تازه و بیسابقه در سینمای ایران قرار شده وضعیت اکران نوروزی از طریق یک شورای خلقالساعه با عنوان «شورای اکران نوروزی» تعیین شود.
* اکران نوروزی صاحب شورا شد
هفته پیش در گزارشی در همین صفحه از این نوشتیم که اجرای طرح پیشنهادی قرعهکشی آثار نمایشی در اکران عمومی، طرحی اشتباه است و بزرگترین نتیجه آن سپردن مدیریت اکران کشور به شانس و قرعه است اما حالا گویا این تصمیم جدیتر از همیشه شده است. نشانه جدیت اجرای این تصمیم اشتباه، گفتوگوی روز گذشته محمدمهدی طباطبایینژاد، مدیر اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی با تسنیم است. او در این زمینه میگوید: «چینش اکران نوروزی توسط شورای اکران نوروزی انجام خواهد شد و من نیز عضو آن شورا هستم. این شورا متشکل از مدیرعامل خانه سینما (منوچهر شاهسواری)، رئیس شورای صنفی نمایش (محسن امیریوسفی)، بنده به عنوان مسؤول این شورا که مدیرعامل نظارتم و مدیر کل نمایش حرفهای (محمدرضا فرجی) و محمود اربابی به عنوان نماینده رئیس سازمان است». حرکتی بیسابقه که تا امروز در سینمای ایران خبری از آن نبوده و برای نخستینبار است که تصمیم برای اکران آثار سینمایی به شورایی تحت نظارت سازمان سینمایی سپرده میشود.
* یک بار شورا، یک بار قرعه!
طباطبایینژاد در این گفــتوگو البته ماجرای طرح موضوع قرعهکشی از سوی حسین انتظامی، رئیــس سازمان سینمایی را رد کرد و گفته انتظامی در این باره نظراتی داشته و به شکل شخصی هم به این نتیجه رسیده بوده اما برای اولین بار و بهصورت عملیاتی این خود تهیهکنندگان بودند که این پیشنهاد را دادند که اکران فیلمها به صورت قرعهکشی انجام شود. این طرح که بزرگترین انتقاد به آن، سپردن سیستم اکران کشور به قرعه و شانس است و به نوعی میتوان آن را از سر باز کردن مسؤولیت از سوی مدیران سینمایی کشور دانست، در شرایطی قرار است بعد از نوروز امسال اجرا شود که سازمان سینمایی برای «گُل اکران سال» که همان اکران نوروزی باشد؛ شورایی متشکل از مدیران سینمایی کشور تشکیل داده که آنها در این زمینه تصمیم بگیرند. شاید بزرگترین تناقض در ارتباط با سیستم قرعهکشی یا تعیین شورای دولتی اکران عید، آن باشد که مدیران سینمایی قصد دارند برای اکران عید از یک طرح و برای سایر مواقع اکران سال از روش قرعهکشی استفاده کنند! احتمالا خود مدیران نیز دقیقا نمیدانند میخواهند چه کنند!
* فاصله زیاد نظامنامه اکران تا پخته شدن!
آنچه از نظامنامه اکران در سال 99 برمیآید آن است که گویا با وجود ادعاهای مطرح شده در زمینه پختهتر شدن این نظامنامه، همچنان قرار است در بر همان پاشنه قبلی بچرخد و بعید است این طرحهای تازه نیز بتواند دردی از مشکلات اکران در سینمای ایران دوا کند. البته نمیتوان منکر تفاوتهای سیستم قرعهکشی در دوره جدید با دهه 60 شد، چرا که در سیستم اکران جدید، بر خلاف دهه 60 که همه آثار در یک سبد قرعهکشی میشدند، فیلمها این بار در 3 گروه «کمدی»، «عام» و «سایر» دستهبندی میشوند و از این طریق قرعهکشی کمی منظمتر و هدفمندتر خواهد بود اما این شیوه دستهبندی نیز ایراداتی دارد که یکی از مهمترین آنها احتمال انتقال اثری از سبد «سایر» به سبد «عام» یا بالعکس، با استفاده از نفوذ و قدرت پخشکنندگان است که همین موضوع میتواند شرایط را برای اکران آثار مختلف تغییر دهد، چرا که پیش از این شاهد اکران عمومی آثار کممخاطب در سینماها یا انتقال آثاری با مخاطب عام به چرخه اکران «هنر و تجربه» بودهایم.
* یک تصمیم درست در میان انبوهی از تصمیمات غلط
یکی از نکات جالب دیگر در ارتباط با وضعیت اکران آثار نوروزی آن است که گویا بر اساس تصمیم سازمان سینمایی برای اکران عید، فیلمهایی که از 2 سال قبل هنوز اکران نشدهاند، فقط میتوانند در گروه آزاد نمایش داده شوند. اکران گروه آزاد هم قرعهکشی نیست، بلکه باید حداقل 6 قرارداد سینما و حداکثر 15 مورد از این قراردادها آماده شوند تا یک اثر بتواند در نوبت اکران قرار بگیرد؛ تصمیمی درست که مانع تحمیل آثاری به دور از شرایط فروش بالا به چرخه اکران نوروز میشود. مزیت دیگر آنکه بنا بر گفته طباطبایینژاد، فیلمهای توقیفی هر وقت رفع توقیف شوند میتوانند وارد قرعهکشی و اکران شوند. این تصمیم احتمالا شانس اکران نوروزی آثاری همچون «دیدن این فیلم جرم است» را که بتازگی مجوز اکران آن صادر شده است، بیشتر میکند.
***
[مهمترین مدعیان اکران نوروزی]
در شرایطی که آثار مختلفی متقاضی اکران نوروزی امسال شدهاند اما تا اینجای کار فیلم سینمایی «خوب، بد، جلف 2؛ ارتش سری» تنها فیلمی است که با توجه به آغاز اکران خود از 30 بهمنماه و داشتن شرایط حفظ حداقلهای فروش قطعا در اکران نوروزی هم حضور دارد. اما از میان آثار دیگری که متقاضی اکران نوروز 99 شدهاند، برخی گزینهها جدیتر از سایرین به نظر میرسند. «شنای پروانه» جدیترین این آثار است؛ با توجه به اینکه هر ساله فیلم برگزیده جایزه «بهترین فیلم از نگاه تماشاگران» جشنواره فیلم فجر در اولویت اکران نوروزی است، این فیلم یکی از مهمترین مدعیان رسیدن به فرصت اکران نوروزی است. همچنین پیش از این علی سرتیپی، مدیر موسسه پخش فیلمیران در سخنانی گفته بود که «خروج» ابراهیم حاتمیکیا و «شنای پروانه» 2 گزینه اصلی این دفتر برای اکران نوروزی هستند و بعید نیست «خروج» حاتمیکیا نیز یکی از آثار اصلی اکران نوروزی 99 باشد. «لامینور» داریوش مهرجویی نیز با وجود آنکه در جشنواره فجر امسال حضور نداشت اما به نظر میرسد با توجه به حواشی پیش آمده در جریان ساخت این اثر و دلخوری مهرجویی از مدیریت بنیاد سینمایی فارابی، احتمالا مدیران سازمان سینمایی برای رفع بخشی از این کدورتها فرصت اکران نوروزی را برای این اثر در نظر بگیرند. البته به روال هر ساله یکی از فرصتهای اکران نوروزی باید در اختیار فیلمهای کودک قرار گیرد که امسال 2 فیلم «پیشی میشی» ساخته حسین قناعت و «بازیوو» ساخته امیرحسین قهرایی مهمترین مدعیان اکران نوروزی هستند؛ هر چند براساس خبرهای غیررسمی منتشر شده احتمالا این فرصت در اختیار حسین قناعت و فیلمش قرار میگیرد، البته این در شرایطی است که پخش تیزرهای تبلیغاتی فیلم «بازیوو» مدتهاست در برخی سینماهای شهر تهران انجام میشود. در کنار این آثار قطعا یک اثر کمدی دیگر نیز در گیشه اکران نوروزی حضور دارد که برخی گمانهزنیها از «خط استوا» ساخته اصغر نعیمی و برخی دیگر از رسانهها از «زنها فرشتهاند» ساخته حسین فرحبخش به عنوان 2 اثر کمدی دیگر یاد میکنند که یکی از آنها در کنار «خوب، بد، جلف 2» در اکران نوروزی امسال حضور خواهد داشت. «روز صفر» سعید ملکان و «درخت گردو»ی محمدحسین مهدویان نیز از جمله فیلمهایی هستند که شنیدههای جستهگریختهای درباره احتمال رسیدن آنها به اکران نوروزی شنیده میشود.
ارسال به دوستان
عضو هیأت داوران جشنواره فیلم فجر مطرح کرد
سایه سنگین راد و ندیدن عزتی!
عباس بلوندی یکی از اعضای هیأت داوران سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر درباره سکوت داوران در برابر اعتراض سعید ملکان و نیز شایعه حذف سیمرغ جواد عزتی با نظر سعید راد، توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش «وطن امروز»، بلوندی درباره اعضای هیأت داوران سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: حضور داورانی که در رشتههای مختلف فنی فعال بودهاند، تأثیر قابلتوجهی بر داوری بخشهای فنی داشت، چرا که هنرمندی که هم داور است و هم تخصصی در حرفههای مختلف سینما دارد، میتواند داوری دقیقتر و کاملتری داشته باشد.
بلوندی درباره خبرهای غیررسمی از اینکه از بین ۹ داور این دوره از جشنواره، تصمیم نهایی برای اعلام نامزدها را تنها 2 نفر گرفتهاند، به مهر گفت: این مساله را کاملا تکذیب میکنم. این دوره از جشنواره که بنده به عنوان داور حضور داشتم، میتوانم با جرأت بگویم انتخابها به هیچ عنوان سفارشی نبوده و هیچ نهاد یا فردی ما را مجبور به انتخاب یک فیلم یا یک هنرمند خاص نکرده است.
بلوندی درباره غیبت اعتراضی عوامل فیلم «روز صفر» در اختتامیه جشنواره گفت: در روز اول داوری صحبتهایی با دبیر جشنواره فیلم فجر داشتیم و به ما اعلام شد باید داوریها جدا از هرگونه مسائل و حاشیههایی مانند تحریم کردن جشنواره توسط هنرمندان انجام شود. هیأت داوران قرار بود داوری تخصصی فیلمها را بر عهده بگیرد و بحث ممیزی یا هرگونه تغییری در فیلمها وظیفه ما نبود و فیلم «روز صفر» سعید ملکان هم از این امر مستثنی نبود. داوری این فیلم در رشتههای مختلف انجام شد و جوایزی هم دریافت کرد و اینکه سعید ملکان در اختتامیه حضور نداشت یا هر مشکلی که با آرا داشت به هیأت داوران مربوط نبود.
عضو هیأت داوران درباره حواشی سیمرغ نگرفتن جواد عزتی گفت: این موضوع به خاطر نظر سعید راد نبود، بلکه در این زمینه بحثهای زیادی شد که در نهایت نتیجه آن در شب اختتامیه مشخص شد. البته یکی از گزینههای اصلی ما در نقش مکمل مرد جواد عزتی بود و باید بگویم بازی این هنرمند در فیلم «آتابای» بسیار خوب است اما رأیگیری نهایی به نفع این بازیگر تمام نشد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که ماجرای سیمرغ جواد عزتی به این داغی که در فضای مجازی و اخبار آمده است، نبود. آقای راد یکی از پیشکسوتان سینمای ایران در حوزه بازیگری است و اختلاف نظری در زمینه انتخاب جواد عزتی به عنوان بازیگر نقش مکمل بود اما به این شدت که در رسانهها منتشر شد نبود. درباره نامزدی در بخش بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «شنای پروانه» اما باید بگویم که جواد عزتی در این بخش رأی کمی گرفت و همین مسأله سبب شد در این بخش نامزد هم نشود.
بلوندی در پایان گفت: معمولا بسیاری از دوستان در سینما از داوران انتظار دارند به فیلم یا رشتههایی که در آن حضور دارند بیشتر توجه شود. خود من ۴۸ ساعت مانده به پایان داوری تلفن خود را خاموش کردم تا مجبور به جواب دادن به کسی نباشم که بعد نتوانم خواسته آنها را عملی کنم.
ارسال به دوستان
جزئیاتی از نمایشگاه فروش آثار هنرهای تجسمی حوزه هنری
هنر برای هدیه در نقش بهار
اولین نمایشگاه فروش آثار هنرهای تجسمی با عنوان «نقش بهار» برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، سیدمسعود شجاعیطباطبایی، مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و سیدشهابالدین شکیبا، مدیر گالریهای حوزه هنری و دبیر نمایشگاه «نقش بهار» جزئیاتی از این نمایشگاه را اعلام کردند. سیدمسعود شجاعیطباطبایی در ابتدای این نشست گفت: مدت 2 سال است پیگیر فروش آثار هنری هنرمندان در حوزه هنری هستیم. با توجه به امکانات وسیع حوزه هنری و برپایی نمایشگاهها و جشنوارههای هنری چون جشنواره هنر جوان، قصد داشتیم به اقتصاد هنر و فروش آثار هنری بپردازیم تا هم به چرخه اقتصادی هنر کمک کنیم و هم تعامل گسترده بین حوزه هنری و هنرمندان ایجاد شود. مدیرکل هنرهای تجسمی حوزه هنری، اساتید پیشکسوت و هنرمندان جوان را 2 گروه هنرمندی دانست که آثارشان در نمایشگاه نقش بهار عرضه میشود، و افزود: نکته حائز اهمیت این است که ارائه آثار هنری آنقدر مسأله مهمی است که حتی رئیس بانک مرکزی اعلام میکند تابلوهای هنری جایگزین طلا شود! البته در گذشته این اتفاق در چین افتاده بود. سیدشهابالدین شکیبا نیز در این نشست با تاکید بر شعار این نمایشگاه با عنوان «هنر برای هدیه است»، گفت: در نمایشگاه فروش آثار هنرهای تجسمی «نقش بهار» مخاطب با هر توان و قیمتی میتواند خرید کند. قیمتها از ۲۵۰ هزار تومان آغاز میشود و تا چندصد میلیون تومان خواهد بود. وی در ادامه به 2 بخش اساتید پیشکسوت هنری و هنرمندان جوان در این نمایشگاه اشاره کرد و اسامی برخی اساتید هنرهای تجسمی را برای خبرنگاران اعلام کرد: جلال شباهنگی، کاظم چلیپا، منوچهر معتبر، صادق تبریزی، علی گلستانه، ناصر اویسی، جلیل رسولی، نصرالله افجهای، مرتضی اسدی، کامبیز درمبخش، سیدمسعود شجاعیطباطبایی، ژازه تباتبایی، محمود زندهرودی، پرویز کلانتری، محمدعلی ترقیجاه و احمد وثوق احمدی از جمله اساتیدی هستند که آثارشان به فروش خواهد رسید. وی در پایان با تاکید بر اینکه تلاش کردیم آثار با حداقل قیمت ارائه شود، بیان کرد: روز افتتاحیه ۲۵۳ اثر از ۹۶ هنرمند که حدود ۳۰ هنرمند پیشکسوت و باقی جوانان هستند، روی دیوار میرود. گرانترین اثر حاضر در نمایشگاه، تابلوی نقاشیخط متعلق به جلیل رسولی است که ۵۶۰ میلیون تومان قیمتگذاری شده است. آنطور که مهر نوشته است، نمایشگاه فروش آثار هنرهای تجسمی با عنوان «نقش بهار» ۶ اسفندماه در گالری خانه واقع در خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، پلاک ۲۵۷ افتتاح میشود. علاقهمندان میتوانند از ۷ تا ۱۴ اسفندماه، ساعت ۹ تا ۱۸ به این نمایشگاه مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
«خانه امن» به آنتن سال آینده میرسد
سریالی تازه در ژانر جاسوسی
ابوالفضل صفری، تهیهکننده سریال «خانه امن» جزئیات تازهای درباره این سریال مطرح کرد. به گزارش تسنیم، صفری درباره این سریال گفت: «خانه امن» امنیتی و جاسوسی است و چند ماهی هم از تصویربرداریاش میگذرد. وی افزود: این سریال تلویزیونی به تهدیدات داعش و چگونگی ایجاد آن توسط کشورهای غربی و کمکهای مالی منطقهای به این گروه تروریستی میپردازد. خط اصلی قصه این سریال امنیتی و جاسوسی، سناریوی آمریکا برای ناامنی خانه امن ما است. صفری ادامه داد: این سریال در شهرهای مختلف کشور فیلمبرداری میشود و حتی در خارج از کشور هم جلوی دوربین خواهد رفت. زمان ساخت این مجموعه تلویزیونی طولانی خواهد بود و انشاءالله بتوانیم آن را نیمه دوم سال 1399 به آنتن سیما برسانیم.
او درباره ترکیب بازیگران، تأکید کرد: تاکنون بازیگرانی همچون حمیدرضا پگاه و سیما تیرانداز جلوی دوربین «خانه امن» رفتهاند و بتدریج نام دیگر بازیگران هم اعلام خواهد شد. سریالی است که به دلیل قصه شلوغ و سنگین از بازیگران زیادی استفاده خواهد کرد و احتمالا بیش از 50 بازیگر جلوی دوربین «خانه امن» خواهند رفت. سریال 40 یا 45 قسمتی «خانه امن» به کارگردانی احمد معظمی، تهیهکنندگی ابوالفضل صفری و نویسندگی حسین ترابنژاد در حال تصویربرداری است. مرتضی اصفهانی قصه «خانه امن» را طراحی کرده و به عنوان مشاور در کنار عوامل این سریال تلویزیونی قرار دارد. کامیاب متولی مدیریت تولید را برعهده دارد و احمد گودرزی نیز مدیر تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی است.
ارسال به دوستان
در روایت فتح کلید میخورد
35 مستند و 175 قسمت برنامه
روحالله رفیعی، مدیر گروه مستند روایت فتح، با اشاره به برنامههای جدید این گروه گفت: تولید حدود ۳۵ مستند الف و 175 قسمت برنامه تلویزیونی در 5 مجموعه مختلف را در دستور کار داریم. مدیر گروه مستند روایت فتح درباره برنامههای نوروزی گروه مستند روایت فتح نیز گفت: برای نوروز ۹۹ نیز مجموعه طنز «گونی» را آماده پخش داریم که درونمایه دفاع مقدسی دارد. این برنامه گفتوگومحور است که انشاءالله بزودی شبکه و زمان پخش آن اعلام خواهد شد. به گزارش فارس، رفیعی با اشاره به مجری این برنامه طنز نیز گفت: اصغر نقیزاده اجرای این برنامه را به عهده دارد. محوریت این برنامه بیشتر به سمت خاطرههای طنز دفاع مقدسی رفته است. وی درباره سایر برنامههای گروه مستند روایت فتح نیز گفت: برنامههای ثابتی هم داریم که به صورت هفتگی از شبکههای مختلف سیما روی آنتن میرود. برنامههای روایت فتح پنجشنبهها از شبکه یک و یکشنبهها ساعت ۲۲ از شبکه افق پخش میشود همچنین شبکههای دیگری هم در طول هفته برنامههای مختلفی از روایت فتح پخش میکنند. مدیر گروه مستند روایت فتح ادامه داد: یکی از اتفاقهای خوبی که در این مدت رقم خورده است ورود به حوزه برنامهسازی برای نوجوانهاست. اولین محصولی که ما تولید کردیم مستندی بود با نام «آمدیم نبودید» که از شبکه نهال پخش شد و بازپخش آن پنجشنبه و جمعه روی آنتن خواهد رفت. ارسال به دوستان
تلویزیون
زمان پخش فصل دوم «عصرجدید» مشخص شد
فصل دوم مسابقه عصر جدید با اجرای احسان علیخانی قرار است همزمان با ولادت امام علی(ع) روی آنتن شبکه 3 برود. به گزارش «وطن امروز»، در فصل دوم عوامل تصمیم گرفتند 3 قسمت از راستیآزمایی شرکتکنندگان را پخش کنند تا مخاطبان از چگونگی بررسی و انتخاب شرکتکنندگان مطلع شوند، البته چند قسمت از مرحله اول فصل دوم عصر جدید در اسفندماه پخش میشود. اما مسابقه عصر جدید همانند سال گذشته قرار است در ایام نوروز هر شب پخش شود. امین حیایی، رویا نونهالی، آریا عظیمینژاد و بشیر حسینی نیز همانند دوره گذشته داوران این برنامه هستند.
***
«دوپینگ» برای رسیدن به نوروز
سریال نوروزی «دوپینگ» به کارگردانی رضا مقصودی مدتی است کلید خورده است و اکنون تصویربرداری آن در سکوت خبری ادامه دارد. مجموعه «دوپینگ» سریال نوروزی شبکه 3 سیماست که به تهیهکنندگی سیدامیر پروینحسینی این روزها در حال تصویربرداری است. این سریال چندی پیش در سکوت خبری کلید خورده است. رضا مقصودی، کارگردان فیلم سینمایی «خجالت نکش» به عنوان اولین تجربه تلویزیونی خود، کارگردانی آن را بر عهده دارد. همچنین برزو نیکنژاد کارگردان سینما و تلویزیون نیز تیم تولید و کارگردانی سریال را در بخشهایی همراهی میکند. شبنم مقدمی، محمد بحرانی و نیما شعباننژاد از جمله بازیگرانی هستند که به این سریال پیوستهاند.
***
سرگذشت «بنیصدر» سریال میشود
سازمان صداوسیما ساخت سریالهای سیاسی و استراتژیک را در دستور کار خود قرار داده است و بنا دارد مینیسریالی درباره زندگی و سرانجام ابوالحسن بنیصدر بسازد. به گزارش مهر نوشت: صداوسیما که ساخت سریالهای استراتژیک را مدتی است در دستور کار قرار داده است، بنا دارد این سریالها را با محور قرار دادن برخی از شخصیتهای تاریخی و سیاسی معاصر به تولید برساند. از جمله افرادی که قرار است بزودی پروسه تولید یک مینیسریال با محوریت وی آغاز شود، ابوالحسن بنیصدر اولین رئیسجمهور تاریخ ایران است. این سریال قرار است به زندگی بنیصدر بپردازد و مقاطعی از زندگیاش از جمله حضور در ریاستجمهوری، خیانت به کشور و عزل از این مقام و سرانجام همراهیاش با مسعود رجوی را به تصویر خواهد کشید. این سریال در مرکز سیمافیلم ساخته خواهد شد و هنوز جزئیات دیگری از تهیهکننده یا کارگردان اثر مشخص نیست.
ارسال به دوستان
انتشار کتاب 2 شاعر هندی با مقدمه قزوه
2 شاعر جوان پارسیگو در هند، نخستین کتاب شعر فارسیشان را با مقدمهای از علیرضا قزوه منتشر کردند. به گزارش «وطن امروز»، بخش پژوهشهای رایزنی فرهنگی ایران در دهلی نو از انتشار 2 کتاب شعر با مقدمه علیرضا قزوه خبر داده است. این 2 کتاب با عناوین «زعفران و صندل» مجموعه شعر دکتر بلرام شکلا شاعر هندو و استاد سانسکریت دانشگاه دهلی و «نگارخانه گنگا» سروده دکتر نقیعباسکیفی با مقدمه علیرضا قزوه در دسترس هندیها قرار گرفته است. نشر پارسیزبانان ایران با همکاری نشر کتاب گهر دهلی نو اقدام به انتشار این دو کتاب کرده است. این آثار که نخستین مجموعه شعر فارسی شاعران مورد اشاره هستند، تاکنون در محافل ادبی و دانشگاهی هند مثل ساهیتا آکادمی و دانشگاهدهلی و کتابخانه رضا رامپور و نمایشگاه کتاب دهلی نیز رونمایی و معرفی شدهاند. نشر پارسیزبانان بنا دارد ۶ مجلد از آثار شاعران پارسیسرای هند را در دهلی و ایران منتشر کند و آن را همزمان در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز رونمایی کند.
ارسال به دوستان
اطلاعیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
همه برنامههای فرهنگی و هنری تا آخر هفته تعطیل است
با توجه به توصیههای اکید بهداشتی در شرایط کنونی و ضرورت پیشگیری مناسب از خطر ابتلا به بیماری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اطلاعیهای مبنی بر تعطیلی برنامههای هنری و سینمایی در سراسر کشور صادر کرد. مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: «نظر به توصیههای اکید بهداشتی در شرایط کنونی و ضرورت پیشگیری مناسب از خطر ابتلا به بیماری و به منظور صیانت از سلامت آحاد جامعه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از همکاری صنوف مرتبط، به اطلاع عموم میرساند: تمام برنامههای هنری و سینمایی در سالنهای سراسر کشور تا پایان هفته جاری (۹/۱۲/۹۸) تعطیل میشود. بدیهی است تداوم این وضعیت منوط به بررسی مجدد شرایط و اخذ نظر مراجع ذیصلاح خواهد بود».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|