|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
پایش سلامت مردم توسط قرارگاه جهادی دانشگاه علوم پزشکی بقیه..الله(عج)
دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) در قالب قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا در نقاط مختلف پایتخت و ورودی این بیمارستان اقدام به برپایی ایستگاه پایش سلامت کردهاند. به گزارش فارس، نخستین ایستگاه سلامت پایش شهری جهادگران بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) در محله آهنگ تهران برپا شد و جهادگران عرصه سلامت علاوه بر بررسی میزان دمای بدن و میزان اکسیژن خون مراجعهکنندگان، آموزشهایی را نیز در زمینه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا به مردم ارائه کردند.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: کمیته 3 نفره برای تعیین تکلیف قرنطینه شهرها تشکیل میشود
جلسه فوقالعاده کرونایی در مجلس
گروه اجتماعی: جمعی از نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت مجلس و علی لاریجانی با حضور وزیر بهداشت تشکیل جلسه دادند تا آخرین وضعیت کشور در مقابله با ویروس کرونا را بررسی کنند. در این جلسه وزیر بهداشت اعلام کرد برای قرنطینه شهرها کمیتهای 3 نفره تشکیل خواهد شد.
سعید نمکی در حاشیه جلسهای با رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز خدمت نمایندگان مجلس رسیدیم و مسائلی را که آنها در استانها داشتند، مطرح کردند و از طرح ملی مبارزه با کرونا مطلع شدند، کاستیها و درخواستهای خود را بیان کردیم و توصیههای نمایندگان را شنیدیم. وی افزود: همانطور که پیشبینی میکردیم، اکنون در پیک بیماری (فزونی بیماری) هستیم؛ در برخی استانها به حالت تعادل رسیدهایم اما در برخی دیگر از استانها خیز جدید بیماری به دلیل جابهجایی موارد آلوده در حال شکل گرفتن است. نمکی یادآور شد: قرنطینه شهرها، بحث امروز ما بهطور خاص نبود اما قرار شد کمیته 3 نفرهای متشکل از کارشناسان وزارت بهداشت و مقامات اجرایی دیگر تشکیل شود و پیشنهادهای آنان را دریافت خواهیم کرد.
* مصوبات جدید شورای عالی امنیت ملی در حمایت از ستاد مقابله با کرونا
رئیس مجلس نیز دیروز از مصوبات جدید شورای عالی امنیت ملی مبنی بر لزوم تبعیت همه دستگاهها از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نحوه همکاری بخشهای مختلف کشور با این ستاد خبر داد. علی لاریجانی گفت: مسأله کرونا در کشور ما ابعاد گستردهای پیدا کرد و بهرغم آنکه تمهیداتی در مقابله با شیوع آن صورت گرفته بود ولی متأسفانه از یکی، دو استان فراتر رفت. رئیس مجلس با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا باید از قدرت کافی برخوردار باشد، ادامه داد: بر همین اساس در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد که تمام بخشها از تصمیم این ستاد ملی تبعیت کنند.
وی تأکید کرد: روز گذشته مجدداً در شورای عالی امنیت ملی گزارشی مبنی بر این ارائه شد که دستگاهها و بخشهای مختلف چه کمکهایی باید داشته باشند تا مردم کمتر متضرر شوند و مصوباتی نیز درباره نحوه همکاری دستگاهها با ستاد مبارزه با کرونا به تصویب رسید. رئیس مجلس درباره برگزار نشدن جلسات صحن علنی مجلس در این روزها نیز توضیح داد: بهدلیل مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، نتوانستیم جلسات مجلس را تشکیل دهیم.
ارسال به دوستان
مسؤولان درباره مصرف الکل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا هشدار دادند
آمار قربانیان الکل در خوزستان بیشتر از کرونا
به علت انتشار پیامهای اشتباه درباره مصرف خوراکی الکل و تاثیر آن در پیشگیری از کرونا، بیش از 20 نفر در کشور کشته و 300 نفر بستری شدند. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه متاسفانه بعضا شاهدیم که اطلاعات غلط و بیهودهای از سوی افراد ناآگاه منتشر میشود، گفت: بعضا صحبت میشود که شستن و ضدعفونی دستها با الکل و شویندههای الکلی مناسب است. این در حالی است که ما گزارشاتی را از برخی استانها داشتیم که برخی افراد ناآگاه، بر اثر القای افراد ناآگاهتر تصور کردند که اگر الکل و تماس با آن میتواند سطوح یا دستها را ضدعفونی کند، مصرف آن هم میتواند از این بیماری پیشگیری کند. وی ادامه داد: به عنوان مثال در استان خوزستان مجموعا از زمان ورود کرونا به ایران، تا امروز حدود ۷۳ نفر ابتلای قطعی به بیماری «کووید-۱۹» داشتهایم اما بنا بر همین القائات افرادی به دام افتادند و ظرف 2 روز گذشته ۳۳۱ نفر مراجعه ناشی از مسمومیت در پی آشامیدن فرآوردههای الکلی داشتهایم که از این تعداد ۲۵۶ نفر بستری شدهاند و متاسفانه ۲۰ نفر جانشان را بر اثر استفاده از الکل و فرآوردههای الکلی تقلبی از دست دادهاند که واقعا یک فاجعه است.
* مرگ 2 نفر در ساوه به دلیل مسمومیت الکلی
رئیس مجتمع بیمارستانی شهید مدرس ساوه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: 2 نفر بر اثر مسمومیت به مواد الکلی به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل شدند که متاسفانه قبل از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست دادند. الهام فرهادی بیان کرد: فوتشدگان شامل یک مرد و یک زن بودند که به دلیل مسمومیت با مواد الکلی جان باختند و بررسی دقیق و اعلام نظر درباره علت قطعی مرگ آنان از سوی پزشکی قانونی اعلام خواهد شد. فرهادی افزود: همچنین 3 نفر دیگر بر اثر مسمومیت الکلی در این بیمارستان بستری و تحت درمان هستند و در حال حاضر حال عمومی آنان مساعد گزارش شده است. بر اساس اعلام روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، این افراد با فریب محتواهای فضای مجازی و به گمان مقابله با کرونا یا درمان آن، اقدام به مصرف الکل متانول کرده بودند که پس از مسمومیت جان خود را از دست دادند.
* تضعیف سیستم ایمنی بدن با مصرف مشروبات الکلی
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفتوگو با ایسنا، گفت: ویروس کرونا پیر و جوان، مسؤول و غیرمسؤول نمیشناسد و در صورت عدم رعایت اصول و توصیههای بهداشتی، هر کسی را درگیر میکند. مریم صالحی ادامه داد: نباید فکر کنیم تنها دیگران به این ویروس مبتلا میشوند، چون بیتوجهی به رعایت اصول بهداشتی مهمترین عامل شیوع کروناست. وی افزود: درست است که در روزهای پایانی سال و ایام عید قرنطینه خانگی بودن برای اغلب ما سخت است و ممکن است با ماندن مداوم در منزل حوصله اغلب ما سر برود ولی برای حفظ سلامت خودمان و دیگران هم که شده باید از حضور در تجمات و دید و بازدید و حضور در مراکز خرید خودداری کنیم. دکترای آموزش ارتقای سلامت توضیح داد: طی این مدت بهتر است تا جایی که امکان دارد خریدهای منزل را به صورت آنلاین و اینترنتی انجام دهیم تا میزان خروج از منزل را به حداقل برسانیم.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان کرونا به 7161 و تعداد قربانیان به 237 نفر رسید
افزایش بهبودیافتگان کرونا به 2394 نفر
سخنگوی وزارت بهداشت درباره جدیدترین آمار ابتلا به «کووید- ١٩» در کشور گفت: از ظهر یکشنبه تا دوشنبه، 595مورد بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و به این ترتیب تعداد کل مبتلایان به این بیماری در کشور به 7161 نفر رسید. کیانوش جهانپور افزود: خوشبختانه تاکنون 2394 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» بهبود یافته و ترخیص شدهاند. دکتر جهانپور تصریح کرد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 43 نفر از مبتلایان جدید «کووید- 19» نیز جان خود را از دست دادهاند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به 237 مورد رسید.
* چین: آمار ابتلا در ووهان به صفر رسید
دیروز برای دومین روز متوالی هیچ مورد ابتلا به ویروس کرونا در خارج استان «هوبی» به مرکزیت شهر «ووهان» گزارش نشده است. چین روز یکشنبه 40 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را در کل این کشور گزارش کرد که طبق آمار کمیسیون بهداشت این تعداد در روز قبل از آن 44 مورد بود. این پایینترین آمار از زمان انتشار تعداد مبتلایان در سراسر چین از 20 ژانویه بوده است. 36 نفر از مبتلایان مربوط به ووهان، مرکز هوبی بودند در حالی که 4 مورد بعدی از منطقه «گانگسو» بودند که ویروس کرونای آنها ادعا شده از ایران وارد شده است. با وجود اخبار مثبت، دبیرکل کمیسیون قانونی و سیاست حزب کمونیست هشدار داد هیچکس نباید شرایط را ساده تلقی کند. وی در اینباره گفت: ما باید هوشیار بمانیم، کورکورانه خوشبین نباشیم و در آمادگی جنگی قرار داشته باشیم.
ارسال به دوستان
بهداشت
دستگیری 27 محتکر و کشف 600هزار لیتر مواد ضدعفونیکننده
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از دستگیری 27 محتکر و کشف 600 هزار لیتر مواد ضدعفونیکننده در طرح تشدید مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی طی 24 ساعت گذشته خبر داد. به گزارش فارس، سردار محمدرضا مقیمی با تاکید بر اجرای مستمر طرح تشدید مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی اظهار داشت: در حال حاضر که ویروس کرونا، امنیت هموطنان را به خطر انداخته است، تمام دستگاهها از جمله پلیس امنیت اقتصادی با اجرای این طرح در حال خدمترسانی به مردم است. وی افزود: طی 24 ساعت گذشته در بازرسی از انبارها و مراکز توزیع کالاهای بهداشتی در سراسر کشور، 27 مرکز متخلف شناسایی و با هماهنگی مقامات قضایی پلمب شدند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: کارآگاهان در این بازرسیها، 746 هزار و 789 عدد انواع تجهیزات بهداشتی شامل 600 هزار و 785 لیتر مایع ضدعفونی کننده، 91 هزار و 170 عدد انواع دستکش و 54 هزار و 834 عدد انواع ماسک کشف شد و در این رابطه 27 متهم را هم دستگیر کردند که تحویل مراجع قضایی شدند.
***
احتمال حذف ثبت اثر انگشت در دفاتر اسناد رسمی
قرار است سیستم الکترونیکی جایگزینی به طور موقت برای ثبت اثر انگشت مراجعهکنندگان به دفاتر اسناد رسمی درنظر گرفته شود. نایبرئیس کانون سردفتران و دفتریاران گفت: در پی شیوع ویروس کرونا و به منظور پیشگیری از انتشار این بیماری، قرار شد ثبت اثر انگشت سران دفاتر اسناد رسمی به تعویق بیفتد. محمد عظیمیان در گفتوگو با فارس، گفت: یکی از اقداماتی که در فرآیند تنظیم اسناد در دفاتر اسناد رسمی انجام میشود، اسکن اثر انگشت سردفتر است. وی افزود: این اقدام برای تایید هر سند در دفترخانهها انجام میشود، این در حالی است که ممکن است یک سردفتر در طول روز دهها یا شاید صدها بار اسکن اثر انگشت را انجام دهد. عظیمیان افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و با پیگیری کانون سردفتران و هماهنگی انجامشده با کانون دفاتر استانی، پیشنهاد حذف ثبت اثر انگشت سردفتر به رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و قوهقضائیه ارسال شد که این پیشنهاد به تایید نهایی رسید و قرار شد سردفتران از این پس امضای الکترونیکی داشته باشند.
***
اعطای مرخصی به ۷۰ هزار زندانی
رئیس سازمان زندانها از اعطای مرخصی به ۷۰ هزار زندانی خبر داد. اصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندانهای کشور از اعطای مرخصی به حدود ۷۰ هزار نفر از زندانیان سراسر کشور در اجرای بخشنامه رئیس قوهقضائیه برای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا و تأمین سلامت زندانیان خبر داد و تأکید کرد فرآیند اعطای مرخصی به زندانیان با لحاظ شرایط قانونی مندرج در بخشنامه ریاست قوهقضائیه ادامه دارد. به گزارش مهر، رئیس سازمان زندانها همچنین از جداسازی زندانیان باسابقه بیماریهای زمینهای همچون دیابت و آسم برای مراقبت بیشتر و جلوگیری از ابتلای آنها به کرونا خبر داد و اعلام کرد با توجه به تمهیدات صورت گرفته ماه گذشته در سطح زندانها، شرایط بهداشتی زندانیان تحت کنترل کامل قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
تخلف آشکار سایتهای فروش بلیت با کسر جریمه ۳۰ درصدی کنسلی
بهرغم بخشنامهها و ابلاغیههایی که بعد از شیوع ویروس کرونا مبنی بر لغو جریمه کنسلی صادر شده است، سایتهای فروش بلیت همچنان جریمه کنسلی ۳۰ درصدی از مسافران دریافت میکنند! به گزارش تسنیم، بعد از شیوع ویروس کرونا و با اعلام شرایط ویژه در کشور، قرار بر این شد اگر مسافران قصد کنسل کردن سفر خود را داشته باشند شرکتهای حملونقل (هوایی، ریلی و جادهای) جریمه کنسلی از مسافران دریافت نکنند. محمد اسلامی، وزیر راه از همان ابتدای شیوع ویروس اعلام کرد به دستگاههای راهآهن جمهوری اسلامی ایران و سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده در بازگرداندن هزینه بلیت مردم، هزینهای بابت لغو دریافت نکنند و حتی خبر از صدور بلیتهای open برای انتخاب زمان سفر بنا به درخواست مسافران داده بود.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان هم 18 اسفند اعلام کرد «با آژانسهای متخلفی که از عودت وجه تعیین شده به مسافران خودداری نمایند برخورد خواهد شد».
با این وجود همچنان برخی آژانسهای فروش بلیت از مسافران جریمه 30 درصدی بابت کنسلی بلیت دریافت میکنند.
ارسال به دوستان
4 هزار واحد مسکونی آسیبدیده در زلزله خوی بازسازی و تعمیر میشود
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور از تشکیل پرونده برای تعمیر و بازسازی حدود 4 هزار واحد مسکونی آسیبدیده در پی زلزله خوی در آذربایجان غربی خبر داد. محمدفرید لطیفی در گفتوگو با ایسنا، گفت: برابر آمارها حدود 3 هزار واحد مسکونی نیازمند بازسازی و حدود هزار واحد نیز نیازمند تعمیر است که برای این واحدها پرونده تشکیل شده و بزودی فرآیند بازسازی و اعطای تسهیلات آغاز خواهد شد.
ارسال به دوستان
مسافرتهای خطرناک و دخالت بیجای ساکنان بومی بحرانهای اجتماعی کرونا را بیشتر میکند
سفر مرگ
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: باید از ترددهای بیمورد بینشهری و سفرهای استانی جلوگیری شود
گروه اجتماعی: با وجود هشدارهای بسیار زیاد ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا درباره لزوم عدم خروج از خانه، بخشی از مردم همچنان به مسافرت میروند و در مکانهای شلوغ شهر حضور مییابند.
به گزارش «وطن امروز»، حضور مردم در نوار ساحلی شمال کشور و جدی نگرفتن هشدارهای وزارت بهداشت موجب شد مردم بومی به این مساله اعتراض کنند و در برخی شهرها مانع حضور خودروها با پلاک غیربومی شوند. قطعا ادامه این وضعیت موجب هرج و مرج در برخی نقاط کشور و ایجاد مشکلاتی فراتر از شیوع کرونا میشود. در اینجا باید مجریان قانون با هماهنگی همهجانبه به مساله محدودیتهای ورود و خروج مسافران به استانهای غیربومی ورود کرده و مانع دخالت و درگیری مردم شوند. تصاویری که از برخی شهرها در شبکههای اجتماعی منتشر شده، نشان میدهد در عین حال که مسافران بیملاحظه مقصر اصلی هرج و مرج هستند، دخالت بیمورد مردم بومی نیز بر مشکلات میافزاید.
وزارت بهداشت بارها و بارها بر عدم خروج از خانهها و شهرها تاکید کرده اما زیر بار قرنطینه شهرها نرفته و آن را بهداشتی نمیداند. با این وجود به نظر میرسد نهادهای دولتی درگیر در ستاد ملی مقابله با کرونا باید هماهنگی خود را بیش از پیش افزایش دهند و نباید شاهد اطلاعیههای متناقض استانداریها و قرارگاههای بهداشتی باشیم. قطعا اگر این هماهنگی جدی گرفته نشود، هشدارهای وزارت بهداشت و ستاد ملی نیز جدی گرفته نمیشود.
همه مسؤولان کشور تاکید دارند برای جلوگیری از شیوع گسترده کرونا، مردم نباید سفر کنند، بلکه برای حفظ سلامت خود و همنوعانشان باید در خانه بمانند. معاون بهداشت وزارت بهداشت بر ضرورت در خانه ماندن و عدم سفرهای درونشهری و برونشهری با توجه به شیوع ویروس کرونا تاکید کرد. دکتر علیرضا رئیسی با تاکید بر ضرورت در خانه ماندن و عدم سفرهای درونشهری و برونشهری با توجه به شیوع ویروس کرونا گفت: در خانه ماندن هموطنان و عدم حضور در معابر و خیابانها رمز غلبه بر ویروس کرونا بوده و با تحمل و بردباری در مدتی کوتاه میتوانیم از این مرحله عبور کنیم. وی افزود: بدون شک حضور مردم در خیابانها و سفرهای آنان به استانهای مختلف باعث گسترش و تثبیت ویروس کرونا میشود و فقط در خانه ماندن و پیگیری اصول خودمراقبتی، یگانه راه غلبه بر این ویروس است. رئیسی ضمن اشاره به سفرهای برخی هموطنان به استانهای شمالی کشور در این روزها اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در این استانها و اختصاص کامل امکانات بهداشتی و درمانی به اهالی این مناطق، دیگر امکانی برای خدمترسانی حوزه سلامت به مسافران وجود ندارد و در صورت بیماری، مسافران با مشکلات وسیعی مواجه خواهند شد. بنا بر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، رئیسی گفت: با قدری تحمل و گذر از وضعیت فعلی میتوان در ماههای آتی و در فضایی ایمن و مطمئن سفرها به اقصی نقاط کشور را انجام داد.
* ضرورت کاهش زمان کار ادارات و تعطیلی مغازهها
با وجود تأکیدات فراوان مسؤولان بر ماندن در خانه اما خیلیها همچنان سودای سفر در سر دارند که با این کار سلامت خود و جامعه را به خطر میاندازند. عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی درباره تبعات کمتوجهی برخیها به توصیههای بهداشتی و خودمراقبتی بویژه توجه بر تاکید ماندن در خانه برای حفظ سلامت خود و دیگران گفت: تا زمانی که خود مردم نخواهند اصول بهداشتی و... را رعایت کنند، هیچ دستورالعمل، پروتکل، بخشنامه و توصیهای کارساز نیست.
سیامک مرهصدق در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه آموزش از راه دور مدارس، کاهش ساعات کاری بانکها و ادارات و... با هدف قرنطینه شدن مردم در خانه برای کاهش مراودات و تجمعات است، افزود: با توجه به شیوع گسترده ویروس کشنده کرونا در کشور به نظر میرسد به جز بانکها و ارائهدهندگان خدمات حملونقل عمومی، همچنین برخی فروشگاههای عرضه مواد غذایی آن هم در برخی ساعات، تمام مغازهها، فروشگاهها و امکان ارائهدهنده خدمات در شهر، باید تعطیل شوند، چرا که این ویروس ویروسی ناشناخته و کشنده است و سرعت انتقال فوقالعادهای دارد.
وی با تاکید بر اینکه همه با هم باید برای ریشهکنی این ویروس مرموز و مرگبار تلاش کنیم، افزود: هیچ معنایی ندارد که مغازهها در این روزهای سخت شیوع ویروس کرونا فعالیت کنند. البته وزارت بهداشت فاقد امور اجرایی سختگیرانه و نیروهای سختافزاری است و فقط پروتکل تعریف میکند، بنابراین همه ارگانها، دستگاهها و نیروهای نظامی و انتظامی باید در اجرای دستوالعملهای وزارت بهداشت، نسبت به رعایت اصول بهداشتی و... به جد تلاش کنند. در چنین شرایطی ضرورت جلوگیری از ترددهای بی مورد شهری و بین شهری یا سفرهای استانی و... همچنین رعایت نکات خودمراقبتی چون ماندن در منزل الزامی است. عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی به رقم اندک اعتبار وزارت بهداشت برای مبارزه با ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: 580 میلیارد تومان برای این بیماری اختصاص داده شده است که چنین رقمی بسیار ناچیز است و نیاز به بازنگری دارد.
وی اضافه کرد: مبارزه با این بیماری باید قاطع باشد. وزارت بهداشت به تنهایی توان ریشهکنی آن را ندارد، چرا که این بیماری شباهت به یک جنگ بیولوژیک دارد، در این صورت تمام قوای نظامی و اقتصادی کشور برای ریشهکنی آن باید پای کار بیایند و از نیروهای خط مقدم رزم که کادر پزشکی هستند بخوبی پشتیبانی کنند. اگر وزارت بهداشت نیازمند استخدام یا بهکارگیری نیروهای کارآزموده به صورت پارهوقت و... است باید آنها در چنین شرایطی به کار گرفته شوند.
مرهصدق اضافه کرد: دیروز با حضور وزیر بهداشت در مجلس شورای اسلامی به وی اعلام کردم که چرا نیروهای متخصص یا کارآزموده را در این شرایط سخت استخدام یا دعوت به کار نمیکنید؟ اما وی در جواب گفت؛ با وجودی که 3 هزار پرستار بیکار در کشور وجود دارد اما نه مجوز استخدام دارم و نه منابع مالی لازم.
***
[سختگیریها در مبادی ورودی و خروجی شهر قم تشدید میشود]
جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، سختگیریها در مبادی ورودی و خروجی شهر قم تشدید میشود. به گزارش «وطنامروز»، استاندار قم با اعلام این خبر گفت: از زائران و مسافران تقاضا داریم قم را برای سفر یا توقف انتخاب نکنند و شرایط فعلی این شهر را در نظر بگیرند. جهت جلوگیری از انجام سفرهای نوروزی باید اطلاعرسانی دقیق شود و هتلداران و مسافرخانه داران قم نیز باید همکاری لازم را در عدم پذیرش مسافر داشته باشند. بهرام سرمست خاطرنشان کرد: بستن جاده به روی مسافران اقدامی صحیح نیست اما باید به طور جدی به مردم هشدارهای لازم ارائه شود تا در جهت حفظ سلامت خود و خانوادههایشان قرنطینه خانگی را جدی بگیرند. با آنکه در استان قم اولین مورد کشف ویروس اتفاق افتاد اما این به معنای شیوع ویروس از قم نبود، چرا که ویروس 14 روز دوره نهفتگی دارد. پس از کشف ویروس در این شهر، استانهای دیگر در آمادگی کاملی به سر میبردند که در کاهش شیوع بیماری اثرگذار بود. استاندار قم درباره تامین اقلام بهداشتی نیز تصریح کرد: کمبودها به دولت و دستگاههای اجرایی ارجاع داده شده است، البته بخش خصوصی تولید کننده اقلام بهداشتی و خیرین نقش مهمی در رفع کمبودها دارند، ضمن اینکه باید از ظرفیت مردمی نیز در رفع مشکلات استفاده کرد. همگرایی و همراهی مردم و دستگاههای اجرایی نقش مهمی در مدیریت این بحران دارد و اصحاب رسانه در این میان دارای نقشی مهم و اساسی هستند تا در مجموع بتوان اقدامات پیشگیرانه را توسعه داد. با وجود توصیههای جدی، مردم هنوز قرنطینه خانگی را جدی نگرفتهاند و با این شرایط نمیتوان در قطع زنجیره انتقال ویروس موفقیتی به دست آورد. استاندار قم عنوان کرد: مهار ویروس کرونا تا یک ماه دیگر توفیق بزرگی است که با مشارکت مردم و رعایت نکات بهداشتی و قرنطینه خانگی تحقق پیدا میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|