|
توماس باخ: برای تعویق المپیک مردد نبودیم
رئیس کمیته بینالمللی المپیک تاکید کرد این نهاد برای تعویق یک ساله بازیهای المپیک مردد نبود. توماس باخ گفت: کمیته بینالمللی المپیک به هیچ وجه برای تعویق بازیهای المپیک مردد نبود. در چنین شرایط حساسی یک نفر نمیتواند احساسی تصمیم بگیرد. برای این کار ما تنها تصمیمگیرنده نبودیم و باید کمیته برگزارکننده بازیها نیز موافقت میکرد و البته نیاز به حمایت دولت ژاپن نیز بود.
ارسال به دوستان
کمکهای مالی فیفا به ایران هم میرسد؟
تحریم علیه فوتبال
فدراسیون جهانی فوتبال قصد دارد در قالب همکاری با پروژه «فوروارد» مبلغ 75/1 میلیارد دلار به ۲۱۱ عضوش که در پی تبعات شیوع کرونا دچار مشکل شدهاند کمک کند اما نگرانیهایی مبنی بر دست خالی ماندن ایران از این کمکها وجود دارد. ضربههای اقتصادی ویروس کرونا به بخشهای مختلف فوتبال و ضرر و زیان هنگفت فدراسیونها و تیمها، فیفا را به این اندیشه واداشته که بخشی از اندوخته مالی هنگفت خود در این سالها را برای برطرف کردن بحران مالی فدراسیونها آزاد کند. در این بین، فدراسیون فوتبال ایران به دلایل مختلفی، از نظر اقتصادی در شرایط بحرانی به سر میبرد و در مقطعی از سال گذشته توان پرداخت حقوق کارکنان خود را نداشت که این موضوع نگرانیها را درباره ورشکستگی فدراسیون فوتبال افزایش داد. مشکلات مالی این مجموعه، اکنون با بحران مالی ناشی از شیوع کرونا همراه شده و اندک درآمدزایی این فدراسیون هم به حد بسیار زیادی کاهش یافته و امیدی به رفع این بحران وجود ندارد اما کمک مالی فیفا به فدراسیونهای عضو از جمله ایران میتواند یک نقطه عطف در شرایط کنونی به شمار آید. براساس خبری که نشریه استاد الدوحه منتشر کرده، فیفا با همکاری پروژه «فوروارد» مبلغ 75/1 میلیارد دلار به ۲۱۱ عضوش برای کاهش ضررهای مالی کرونا پرداخت میکند. «جیانی اینفانتینو» نیز با تایید این خبر در مصاحبهای گفته فیفا ذخایر مالی هنگفتی دارد که این پول متعلق به فدراسیونهای عضو است و اکنون برای کمک به آنها استفاده خواهد شد.
* مشکل قدیمی ایران و فیفا
بدون شک چندین میلیون از این مبلغ کلان میتواند گرهگشای تمام مشکلات کنونی فدراسیون فوتبال باشد اما هنوز فیفا جزئیات و میزان این کمک مالی را اعلام نکرده و نگفته کمکها به چه صورت خواهد بود. مطمئناً در این برنامه، سهم کشورها از یکدیگر متفاوت خواهد بود اما همواره یک مشکل قدیمی پیش روی ایران و فیفا وجود دارد که در این سالها مانع از رسیدن فدراسیون فوتبال و تیمهای ایران به پاداشهای فیفا شده است. تحریمها آمریکا در شرایط کنونی، حدود 8 میلیون دلار از پاداش فدراسیون، داوران و تیمها را بلوکه کرده و کاری هم از دست فیفا برنمیآید.
* نگرانی از بینصیب ماندن ایران
اگر برنامه کمک مالی فیفا از روزها و هفتههای آینده آغاز شود، فدراسیون فوتبال هم میتواند کمکهایی را از فیفا دریافت کند اما هنوز مشخص نیست بانکها سوییسی در این برنامه با ایران همکاری خواهند کرد یا خیر؟ و آیا تحریمهای بانکی آمریکا در این شرایط هم شامل ایران میشود یا خیر؟ با این وجود، تردیدی نیست که فعلا تحریمهای آمریکا به قوت خود باقی است و مقامات این کشور هم بارها اعلام کردهاند در شرایط اضطراری کنونی قصد معلق کردن این تحریمها را ندارند. باید دید فیفا که قصد کمک کردن به فدراسیونهای بحرانزده را دارد، درباره ایران چه برنامهای را پیاده خواهد کرد.
* ماجرای ته کشیدن حساب فدراسیون در فیفا صحت دارد؟
خزانهدار فدراسیون فوتبال میگوید پاداشهای مربوط به جامجهانی ۲۰۱۸ صرف هزینههای این فدراسیون شده است.
مدتهاست فدراسیون فوتبال روی پرداخت نشدن مطالباتش از سوی فیفا مانور میدهد و در ماههای گذشته نیز برخی مدیران این فدراسیون علت بیپولی و مشکلات این نهاد را این مساله عنوان کردهاند و هیچگاه به موضوعاتی مانند نبود اسپانسر و ناتوانی در اجرای برنامههای اقتصادی اشاره نکردهاند.
با این وجود، شواهد و قرائن نشان میدهد مطالبات موجود در حساب فیفا، مربوط به فدراسیون نیست و به تیمهای باشگاهی تعلق دارد که به علت مشکلات مربوط به تحریمهای بانکی نتوانستهاند از آن استفاده کنند. البته برخی تیمها از جمله استقلال توانستند دستمزد پرو پئیچ را از این طریق پرداخت کنند و پرسپولیس نیز توانسته موافقت فیفا را برای استفاده از این پاداش جلب کند.
در هر حال، ته کشیدن حسابهای فدراسیون فوتبال در فیفا موضوعی است که علیرضا سلیمانی، خزانهدار فدراسیون درباره آن میگوید: ما پاداشهای مربوط به جامجهانی روسیه را استفاده کردیم. این پاداش در حسابهای فیمابین هزینه شد.
وی درباره اینکه فیفا چه مقدار به این فدراسیون بدهکار است؟ اظهار کرد: از سال ۲۰۱۰ بابت پروژههای عمرانی یک و نیم میلیون دلار طلبکار هستیم و تا زمانی که فیفا این پولها را به ما پرداخت نکند، نمیتوانیم کمکهای مالی فیفا برای سایر پروژه های اجرا شده در این سالها مانند زمین چمن، مرکز PEC و... را محاسبه کنیم اما طبق محاسبات ما، فیفا باید ۴ تا ۵ میلیون دلار بابت پروژه های عمرانی به ایران پرداخت کند. ما این مبالغ را هزینه کردیم و منتظریم فیفا هم مبالغ را به ما پرداخت کند.
در واقع طبق گفتههای سلیمانی، فدراسیون فوتبال ایران مبالغی را از فیفا طلبکار است که بخش هنگفتی از آن به باشگاهها اختصاص دارد و مشخص نیست چرا فدراسیون به پولی که هنوز وجود ندارد، تا این حد اتکا دارد. پیشتر مسؤولان فدراسیون فوتبال از جمله مهدی تاج، رئیس مستعفی آن بارها عنوان کردند فیفا مبلغی حدود 8 میلیون دلار به فدراسیون فوتبال بدهکار است.
حتی اخیرا ابراهیم شکوری، سرپرست پیشین دبیرکلی فدراسیون فوتبال برای یافتن راهکاری به منظور انتقال پاداشها و کمکهای مالی فیفا راهی سوییس و مقر فیفا شد که بدون نتیجه بود و هیچ یک از بانکهای سوییسی به علت تحریمهای بانکی آمریکا علیه ایران با فدراسیون و فیفا همکاری نکردند.
ارسال به دوستان
بازگشت برادران عالمیان به تمرین
محل، پارکینگ خانه!
ملیپوش تنیس روی میز ایران میگوید در شرایط قرنطینه به همراه برادرش در پارکینگ خانه شان تمرین میکنند تا فرم بازی خود را نگه دارند. نیما عالمیان درباره وضعیت تمرینی خود در شرایط قرنطینه و اینکه دوباره مجبور شدند در پارکینگ خانه تمرین کنند، بیان کرد: خدا را شکر پارکینگ خانه ما همیشه هست و آنجا تمرین میکنیم. این پارکینگ همیشه بوده و خواهد بود. من و نوشاد تقریبا هر روز آنجا تمرین میکنیم تا حداقل بدن و فرم تمرینی خود را حفظ کنیم. فعلا هم تا 3 ماه دیگر هیچ مسابقهای نیست و لیگ تنیس روی میز فرانسه هم که تعطیل شد. در این مدت نزدیک به 8 مسابقه که قصد شرکت در آن را داشتیم به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد و تمام برنامهریزی ما بهم ریخت. عالمیان در پاسخ به این پرسش که تعویق مسابقات انتخابی المپیک به نفع او و برادرش شد یا خیر، تاکید کرد: زیاد فرقی نداشت، چون شانس کسب سهمیه را داشتیم. البته شاید به نفع نوشاد نشد، چون در فرم خوبی بود و در رنکینگ 60 جهان هم قرار گرفت اما من در رنکینگ افت کردم، زیرا نتایجم در مسابقات بینالمللی خوب نبود. در لیگ فرانسه فشار زیادی روی من بود. نفر اول تیم بودم، بنابراین بیشتر تمرکزم را بر لیگ فرانسه گذاشته بودم. او درباره دلیل تغییر تیم خود در لیگ فرانسه به ایسنا گفت: به ما اطلاع دادند لیگ فرانسه لغو شده است و فصل بعدی سپتامبر 2020 آغاز میشود. قرار شد نه تیمی حذف و نه اضافه شود و فقط نقل و انتقالات انجام شود. من نیز تیمم را تغییر دادم. تیم جدیدم جزو 3-2 تیم اول لیگ برتر فرانسه است و بازیکنان خوبی دارد. یک بازیکن چینی دارد که بسیار قوی است و خب! تمرین با این بازیکنان میتواند باعث ارتقای من شود. تیم قبلی من کمی ضعیف شده بود و در ردهبندی هم عقب افتاد و همین مسأله باعث ایجاد استرس و فشار برای ما شده بود اما تیم جدیدم شرایط بهتری دارد که همین موضوع از لحاظ روحی و روانی هم بهتر است. امیدوارم نتایج خوبی با این تیم بگیرم. او در پاسخ به این پرسش که آیا نوشاد هم قرار است تیم خود را تغییر دهد؟ گفت: فکر نمیکنم، چون تیم نوشاد خوب بود و حتی در لیگ داشتند اول میشدند که ادامه رقابتها لغو شد. ارسال به دوستان
چه کسی مدیر فنی تیم ملی کشتی فرنگی میشود؟
در انتظار جانشین رنگرز
پس از کنارهگیری حسن رنگرز از مدیریت فنی تیم ملی کشتی فرنگی، حالا متولیان فدراسیون در آستانه انتخابی سخت و حساس برای معرفی جانشین وی قرار گرفتهاند. چندی پیش حسن رنگرز با دریافت حکمی از سوی وزیر ورزش به عنوان سرپرست دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان منصوب شد. بدین ترتیب وی از مسؤولیت سخنگویی فدراسیون کشتی و مدیر فنی تیمملی کشتی فرنگی کنارهگیری کرد تا در پست جدید خود در سیستم مدیریتی وزارت ورزش ایفای نقش کند. کمی بعد از کنارهگیری رنگرز، فدراسیون کشتی وارد عمل شد و محمد ابراهیم امامی، داور المپیکی و رئیس پیشین کمیته داوران فدراسیون را به عنوان سخنگوی جدید منصوب کرد؛ انتصابی که میتوان آن را با توجه به خصوصیات اخلاقی امامی و تجارب بالای او در سیستم اجرایی فدراسیون، بسیار معقول و منطقی دانست. اما بخش دیگری از وظایف حسن رنگرز که همان مدیریت فنی در تیم ملی کشتی فرنگی است، همچنان بلاتکلیف باقی مانده و فدراسیون کشتی همچنان به دنبال انتخاب بهترین گزینه برای این مسؤولیت حساس و تاثیرگذار است. حساس از آن جهت که مدیر فنی جدید تیم ملی باید در تیمی مدیریت کند که سرمربیگری آن بر عهده محمد بناست و طبیعتا صفر تا صد اوضاع و احوال تیم ملی زیر نظر این سرمربی قرار خواهد داشت. پیش از این رنگرز با توجه به توان و دانش بالای مدیریتی و تجربه همکاری با محمد بنا به عنوان ملیپوش اسبق و عضو کادر فنی، توانسته بود بخوبی در نقش مدیر فنی تیم ملی ایفای نقش کند اما بیشک کمتر کسی میتواند مثل حسن رنگرز در کنار نام بزرگی همچون محمد بنا قرار گیرد و به عنوان مدیر فنی تیم ملی به فعالیت بپردازد و با مشکل خاصی روبهرو نشود. ضمن اینکه رنگرز یکی از افراد کارآمد و مورد وثوق محمد بنا محسوب میشد و به گفته و گواه سرمربی و مربیان تیم ملی، رفتنش به وزارت ورزش خلأ محسوسی را در کشتی به وجود خواهد آورد. هر چند تاکنون گزینههای متعددی به عنوان جانشین حسن رنگرز در کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی مطرح شدهاند اما فدراسیون کشتی در آستانه انتخاب حساس و مهمی قرار دارد که هر اشتباهی در این انتخاب میتواند حواشی مختلفی را در تیم ملی ایجاد کند. کما اینکه تیم ملی کشتی فرنگی در سالهای قبل نیز بارها چنین حواشیای را تجربه کرده و یادمان هست در آن زمان هم اختلافات سرمربی و مدیر فنی تیم ملی باعث مشکلات مختلفی شده بود. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
معاون جدید امور مجامع و فدراسیونهای ورزشی منصوب شد
به دنبال تغییر مدیریت دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی، معاون جدید امور مجامع در وزارت ورزش نیز منصوب شد. به گزارش مهر، با پیشنهاد علیرضا خسروی، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی و موافقت مهدی علینژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش، مهدی مستجابالدعوه به عنوان معاون جدید امور مجامع و فدراسیونهای ورزشی منصوب شد. این مسؤولیت پیش از این در اختیار علیرضا خسروی بود. وی اواخر سال گذشته و بعد از موفقیت محمدشروین اسبقیان در انتخابات فدراسیون جانبازان و معلولان، جایگزین وی در دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی شد. مستجابالدعوه نیز پیش از این به عنوان مشاور امور مشترک فدراسیونها و مسؤول امور مجامع با این بخش از وزارت ورزش همکاری داشت.
***
کفاشیان: زمان ریاست من تخلفی صورت نگرفت
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال میگوید در جریان پرداخت ۲۰ درصد از پاداش صعود تیم ملی به جام جهانی ۲۰۱۸ به کارلوس کیروش نبوده است. علی کفاشیان در گفتوگو با تسنیم، درباره واریز بیش از 20 درصد از پاداش صعود تیم ملی به جام جهانی 2018 روسیه به حساب کارلوس کیروش به عنوان پاداش گفت: بنده در جریان این پرداخت نبودم و واریز چنین رقمی هم به من اعلام نشده بود. وی که در زمان پرداخت این مبلغ نایبرئیس اول فدراسیون بوده و به عنوان رئیس سابق منعقدکننده قرارداد با کیروش بوده است درباره اینکه فدراسیون فوتبال طبق قرارداد در صورت صعود به جام جهانی چه میزان پاداش باید به کیروش پرداخت میکرد، اظهار داشت: طبق قرارداد این رقم 10 درصد از پاداش صعود تیم ملی به جامجهانی 2018 بود که باید از سوی فیفا پرداخت میشد. رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره میزان پاداش پرداختی به این مربی برای صعود به جام جهانی 2014 نیز گفت: آن زمان که بنده رئیس فدراسیون بودم، همان 10 درصد را پرداخت کردیم و تخلفی نشد، چون درست همان چیزی را که در قرارداد بود، اجرا کردیم.
***
مالدینی درباره اثر کرونا: داشتم میمردم
ستاره سابق تیم میلان پس از بهبودی از «کووید-۱۹» هنوز نمیتواند مانند گذشته تمرین کند و اثر این بیماری در او باقیمانده است. به گزارش ایسنا به نقل از بیساکر، پائولو مالدینی و دنیل پسرش به ویروس کرونا مبتلا شدند. پس از چند هفته آخرین تستشان منفی اعلام شد و بعد از طی کردن دوره درمان این بیماری، بهبود یافتند. مالدینی درباره وضعیت جسمانیاش گفت: شروع دوباره خیلی سخت است. سعی کردم یکشنبه کمی تمرین کنم و پس از ۱۰ دقیقه داشتم میمردم و آن به خاطر این نبود که ۵۲ ساله هستم.
***
محرومیت دوپینگیها برای المپیک توکیو تمدید میشود؟
آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ درباره ورزشکارانی که محرومیتشان قبل از المپیک به پایان میرسد تصمیمگیری خواهد کرد.
به گزارش فارس، کمیته بینالمللی المپیک (IOC) اعلام کرد آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) درباره وضعیت ورزشکارانی که به خاطر دوپینگ تعلیق هستند و محرومیت آنها قبل از المپیک توکیو به پایان میرسد، تصمیمگیری خواهد کرد.
IOC در این باره گفت: این موضوعی است که باید توسط وادا به عنوان نهاد نظارتی مبارزه با دوپینگ مورد بررسی قرار گیرد.
با تعویق یک ساله بازیهای المپیک، ورزشکارانی هستند که از حضور در المپیک توکیو در سال 2020 محروم بودند اما این شانس را خواهند داشت در بازیهای 2021 شرکت کنند.
در حال حاضر هیچ استثنایی برای تمدید مجازات ضد دوپینگ در صورتی که ورزشکار یا مربی دوره محرومیت خود را به پایان رساند، وجود ندارد. این موضوع میتواند برای IOC و وادا تبدیل به یک قلمرو ناشناخته شود.
ارسال به دوستان
کرونا در حال تبدیل دهکده جهانی به جهان هوشمند است؟
فاطمه صابری: جهان بعد ازکرونا هرگز نمیتواند همانند قبل باشد. در بسیاری از نقاط جهان مرزها بسته شده است؛ فرودگاهها، هتلها، ساختارها و نهادهای آموزشی، فرهنگی و ورزشی در حالت تعلیق قرار گرفتهاند. زنجیره روابط انسانی پاره شده و بسیاری از آداب و رسوم اجتماعی در حال دگرگون شدن است. هزاران شغل خدماتی و کسبوکارهای کوچک با آیندهای هولناک مواجه شدهاند.
پرسش قابل طرح در این شرایط این است: با توجه به آنکه در یکی دو قرن اخیر اپیدمیهای جهانی پیامدهای عمده و تحولات چشمگیری بر جامعه بشری داشتهاند، آیا ویروس کرونا، اپیدمی جهانی دیگری همچون طاعون سیاه در قرن چهاردهم میلادی است که بر اروپای قرون وسطا مستولی شد و آن را به سوی رنسانس و عصر بهاصطلاح نوزایی و روشنگری سوق داد؟! آیا تحول تاریخی جدیدی در راه است؟ یک فرضیه مهم و جدی که در این رابطه قابل طرح و شواهد مؤید آن است، فرضیه تبدیل شدن دهکده جهانی به جهان هوشمند است.
* افتتاحیه کرونایی جهان هوشمند
در طول 5 دهه اخیر، تحولات شگرفی در حوزه فناوریهای اطلاعاتی، بیوتکنولوژی و هوش مصنوعی به وجود آمده که آبستن تحولات عظیمی برای حیات بشر خواهد بود. «نوح هراری» در کتاب «انسان خردمند» در بخش پایانی کتاب خود درباره فرجام انسان خردمند مینویسد: جایگزینی انتخاب طبیعی با طراحی هوشمندانه از 3 طریق در زمان حاضر در حال انجام است، مهندسی بیولوژیک، مهندسی سایبورگ و مهندسی حیات مصنوعی (غیرطبیعی).
در عرصه مهندسی بیولوژیک، شکستن قوانین انتخاب طبیعی آغاز شده است و در آزمایشگاههای سراسر دنیا، دانشمندان بدون توجه به ویژگیهای اولیه موجودات زنده و مصون از هر مجازاتی، با مهندسی موجودات زنده، قوانین انتخاب طبیعی را نقض میکنند و حتی ممکن است این آزمایشها تا آنجا پیش روند که قانون «انتخاب طبیعی» داروین به دست بشر، به نوعی قانون «انتخاب مصنوعی» دگردیسی یابد و با مهندسی سایبورگ، اندامسازی انسان یا کپیبرداری از او تا حد نامشخصی پیش برود. شاید ویروس کرونا با نام علمی «2019- ان کو» پارازیت فناورانه در عرصه بیولوژی باشد!
و شاید کرونا همان سناریوی جهانی است برای این فروپاشی و به نمایش گذاشتن جهان جدید هوشمند و مجازی به کارگردانی آمریکا و بازیگری طبقه جدید سرمایهداری، متشکل از شرکتهایی چون مایکروسافت، اپل، فیسبوک، آمازون و...!؟
* پوستاندازی نظام سرمایهداری!
سالهاست نظریهپردازان روابط بینالملل به این نتیجه رسیدهاند که پایههای نئولیبرالیسم و سیستم سرمایهداری بیشتر از هر زمان دیگری در حال به نمایش گذاشتن ضعف و ناتوانی خود در سطح حکمرانی جهانی است. شاید خروج انگلیس از اتحادیه اروپایی برای اتحاد بیشتر با دنیای انگلیسی زبان، یا خروج آمریکا توسط ترامپ از پیمانهای بینالمللی همچون پیمان اقلیمی پاریس، شورای حقوق بشر سازمان ملل، برجام و نیز افزایش تعرفههای آمریکا بر صنایع و کالاهای وارداتی از اروپا و چین و نیز دستور ساخت دیوار مرزی با مکزیک، همگی مؤید این مطلب است که سران آمریکا چند سالی است به این جمعبندی رسیدهاند که حکمرانی جهانی آمریکا به سبک و سیاق چند دهه اخیر دیگر جوابگوی نیازهای سیستم سرمایهداری نیست و نظم فعلی و همکاریهای بینالمللی بیشتر از آنکه سوددهی داشته باشد، در حال زیاندهی است. بنابراین بهتر است هر چه زودتر جهان به سمت نظم جدیدی سوق پیدا کند که در آینده باز هم نظام سرمایهداری به رهبری آمریکا بر جهان حکمرانی کند!
شواهد زیر میتواند مؤید این مطلب باشد که نظام سرمایهداری در حال پوستاندازی جدیدی است:
1- تجارت مبتنی بر فناوری اطلاعات از سال ۱۹۹۱ به صورت جدی در چرخه سرمایهگذاری و رشد اقتصادی کشورها وارد و زمینهساز هزاران هزار کسبوکار جدید شده است؛ اکنون در بحبوحه جهانی شدن کرونا و تعطیلی مشاغل و کسبوکارهای مختلف، پرونده استخدام شرکتهایی همچون آمازون است که باز و پرشمار شده است!
2- بنیاد بشردوستانه بیل گیتس در آغاز به دست بیل گیتس در سال ۲۰۰۰ میلادی با سرمایه ۱۰۶ میلیون دلار بنیانگذاری شد. در طول 2 سال کار این انستیتو، سرمایه آن به ۲ میلیارد دلار افزایش یافت و اکنون در سال 2020 با شیوع و گسترش جهانی ویروس کرونا، بنیاد بیل و ملیندا گیتس، قدرتمندترین بنیاد خیریه خانوادگی در جهان، و 2 موسسه بزرگ خیریه دیگر، ۱۲۵ میلیون دلار را به منظور کمک به تسریع روند یافتن درمانی برای ویروس کرونا تخصیص دادهاند. آیا پشت پرده نمایش غیرانسانی گسترش کرونا در جهان، قهرمانسازی از رهبران آینده جهان همچون بیل گیتس است؟
3- اکنون طبقه سرمایهداری متشکل از غولهای حوزه آیتی، با در دست داشتن نرمافزارها، الگوریتمها و تمام دستاوردهای جدید فوق پیشرفته اقتصادی و علمی، بهرهکشی را پیچیدهتر و محقتر جلوه میدهند. آنها اکنون میتوانند شیوه زندگی و چگونگی الگوهای راه رفتن، کالریسوزی، نحوه زندگی، رابطه جنسی، هنر، اقتصاد توسعه، حکومتمداری، ترس، عشق، امید و خلاصه! هر آنچه را در قالب مفهوم زندگی معنا دارد، به ما دیکته کنند.
4- یا آنجا که پوتین سال 2017 در دیدار با دانشجویان کشورش میگوید: حکمرانی جهان از آن کسی است که در زمینه هوش مصنوعی پیشتاز باشد؛ چرا که در آینده هوش مصنوعی تعیینکننده قدرت برتر جهان است.
همگی این موارد مؤید آن است که زمینهسازیها برای جهان جدید در حال رخ دادن است. بنابراین بیراه نیست که جهان و نظم جدیدی به رهبری افراد جدیدی در انتظار بشر آینده است. بنابراین این احتمال وجود دارد که براستی کرونا سناریویی تراژدیک و غیرانسانی، برای زمینهسازی پوستاندازی نظام سرمایهداری است! و شیوع کرونا، نوعی افتتاحیه رسمی و اجباری، برای انتقال مردم جهان به برشی دیگر از نظام سرمایهداری یعنی دهکده مجازی به رهبری افرادی چون بیل گیتس باشد!
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|