|
تأکید وزارت اطلاعات بر بهرهبرداری سیاسی آمریکا از شرایط کرونا
سیدحسین نقویحسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در گفتوگو با خانه ملت اظهار داشت: در جلسه این کمیسیون، آقای امیری از وزارت اطلاعات درباره نحوه و میزان مراوده با کشورهای منطقه و استفاده از ظرفیتهای آنها در شرایط کرونا، توضیح داد و گفت: «آمریکاییها تضعیف محور مقاومت در شرایط کرونا را در دستور کار قرار دادند و به دنبال ناامنسازی و ایجاد اغتشاش در این کشورها هستند».
ارسال به دوستان
فرمانده کل سپاه از سامانه هوشمند «مستعان» دستاورد جدید بسیج با قابلیت تشخیص هوشمند کرونا رونمایی کرد
کرونایاب
گروه سیاسی: فرمانده کل سپاه در آیین رونمایی از سامانه هوشمند تشخیص لحظهای ویروس کرونا با نام «مستعان» گفت: این دستگاه پدیده علمی و فناوری نوظهور و منحصربهفردی است که پس از شیوع ویروس کرونا در کشور توسط تعدادی از بسیجیان دانشمند و با اخلاص تولید شده است.
به گزارش «وطن امروز»، از زمان شروع بحران کرونا در کشور، از جمله نهادهایی که در کنار وزارت بهداشت، خدمترسانی به مردم در امور بهداشتی و پزشکی را عهدهدار شد، سپاه بود. گندزدایی از معابر، تولید و توزیع گسترده اقلام پزشکی و بهداشتی، پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستانهای زیرمجموعه، آمادهسازی جهادی مجموعههای نقاهتگاهی و دهها اقدام دیگر، گوشهای از نهضت خدمترسانی سپاه و بسیج در این مدت بود که پس از دستور فرمانده معظم کل قوا به نیروهای مسلح در تاریخ 22 اسفند 98، سپاه نیز در قالب قرارگاه امام رضا(ع)، اقدامات خود برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری را افزایش داد. در تازهترین این اقدامات دانشمندان بسیجی این نهاد سامانه هوشمند تشخیص لحظهای ویروس کرونا را اختراع کردند.
در همین راستا سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه در آیین رونمایی از سامانه هوشمند تشخیص لحظهای ویروس کرونا با نام «مستعان» که صبح دیروز در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، در تشریح ویژگیهای این دستگاه گفت: این دستگاه میتواند ویروس کرونا را تا حدود ۱۰۰ متر تشخیص دهد.
وی افزود: دستگاه نیاز به گرفتن خون ندارد و قابلیت تشخیص سطوح و انسانهای آلوده را دارد و آزمایش آن در بیمارستانهای مختلف انجام شده که تا ۸۰ درصد عملکرد آن مثبت بوده است.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه این دستگاه یک پدیده علمی و فناوری نوظهور و منحصربهفرد است که پس از شیوع ویروس کرونا در کشور توسط تعدادی از بسیجیان دانشمند و با اخلاص تولید شده است، گفت: این سامانه با استفاده از ایجاد میدان مغناطیسی و استفاده از ویروس دوقطبی درون دستگاه عمل کرده و هر نقطهای از محیط که تا شعاع ۱۰۰ متر آلوده باشد، آنتن این دستگاه در مقابل آن نقطه قرار میگیرد و در عرض ۵ ثانیه میتواند نقطه آلوده را کشف کند. سرلشکر سلامی ادامه داد: این دستگاه هوشمندانه عمل میکند، هم برای غربالگریهای انبوه جواب میدهد و هم نقاط آلوده سطوح را تشخیص میدهد و در عین حال برای ضدعفونیهای هوشمند هم پاسخگو است تا بیجهت سطوحی که آلوده نیستند، ضدعفونی نشوند.
وی تاکید کرد: این دستگاه میتواند مبنای بسیار خوبی برای تشخیص هر نوع ویروسی چه کرونا و چه غیر از آن باشد.
* سپاه در کنار مردم
کمتر از 24 ساعت پس از صدور فرمان مقام معظم رهبری، اولین جلسه قرارگاه بهداشتی و درمانی امامرضا(ع) نیروهای مسلح صبح جمعه 23 اسفند 98 برگزار شد. مصوبات اولین جلسه قرارگاه بهداشتی و درمانی امامرضا(ع) نیروهای مسلح در 4 بخش اعلام شد: 1- درمان و پیشگیری 2- امنیتی و انتظامی به منظور کاهش ترددها در سطح شهرها و جادهها 3- لجستیک و پشتیبانی به منظور تسریع در تولید انبوه مواد ضروری پیشگیری مانند ماسک و... در راستای اشباع بازار 4- تجهیز و آمادهسازی نیروی انسانی به منظور انجام اقدامات درمانی مانند مراقبت و پرستاری از بیماران تا انجام فعالیتهایی همچون ضدعفونی شهرها.
پس از جدیتر شدن حضور نیروهای مسلح در عرصه مقابله با کرونا، عملا اقدامات مقابله با این ویروس در 2 سطح پیگیری و اجرا میشد؛ نخست سیاستگذاری و امر درمان که توسط ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت انجام میشد و دوم سطح عملیاتی و میدانی که بر عهده نیروهای مسلح و بویژه نیروهای بسیجی بود. این رویکرد عموما در قالبهایی چون گندزدایی از معابر و حرکت جهادی برای تولید و توزیع اقلام بهداشتی ظهور و بروز یافت. در نتیجه همین رویکرد ظرفیتهای گستردهای در این راه بهکارگیری شد. افزایش تختهای بستری و نیز مراقبتهای ویژه ICU در بیمارستانهای سپاه در سراسر کشور بویژه در بیمارستان بقیهالله الاعظم(عج) و همچنین تکمیل و آماده به کار شدن نقاهتگاه ۱۰۰۰ تختی این بیمارستان از جمله همین اقدامات بود. علاوه بر این فعالیت قرارگاههای دهگانه نیروی زمینی در مناطق ماموریتی این نیرو در استانهای کشور در روزهای اخیر وارد مراحل جدید شده است و تقریبا تمام مراکز استانها و ۳ هزار نقطه هدفگذاری شده، حداقل یک نوبت تحتتاثیر تلاشها و برنامههای ضدعفونی توسط یگانهای جنگ نوین نیروی زمینی سپاه و بسیج قرار گرفته است. در همین راستا تهیه و توزیع مواد ضدعفونی و اقلام بهداشتی مانند ماسک و دستکش بین محلات و مردم در دستورکار قرار گرفته و کارگاههای تولیدی جدیدی به شبکه تولید این گونه اقلام در بسیج افزوده شده است و تعداد زیادی از کارگاههای مردمی و فعال در این عرصه نیز مورد حمایت و پشتیبانی قرار گرفتهاند، به گونهای که ظرفیت تولید ماسک در کشور از ۳ میلیون عدد در روز نیز عبور کرده است. علاوه بر این گونه اقدامات میدانی و ملموس، نقشآفرینی بسیج جامعه پزشکی و آحاد بسیجیان در اجرای طرح بسیج ملی غربالگری در مشارکت با ستاد ملی مدیریت و پیشگیری و مقابله با کرونا و وزارت بهداشت و درمان از گامهای راهبردی سپاه برای کمک به فرآیندهای مبارزه با این بیماری بوده است.
***
[تشریح اهداف قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)]
سخنگو و مسؤول روابط عمومی کل سپاه با تشریح اهداف قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، از هماهنگی صد درصدی سپاه و دولت در مقابله با کرونا و کمک به نیازمندان خبر داد. به گزارش سپاه نیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف در گفتوگویی درباره فعالیت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: قرارگاه امام حسن(ع) در راستای سخنانی که مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در سخنرانی نیمهشعبان داشتند، توسط فرمانده کل سپاه و برای کمک به خانوادههایی که تحت تاثیر بیماری کرونا شغل و کار خود را از دست دادهاند و دچار مشکلات معیشتی شدهاند راهاندازی شده است. وی درباره اهداف قرارگاه امام حسن(ع) افزود: چند کار مشخص در این قرارگاه پیگیری میشود؛ از ظرفیت ۵۲ هزار پایگاه مقاومتی که بسیج در جغرافیای ایران دارد، برای کمک به نیازمندانی که بر اثر کرونا با مشکلات مالی مواجه شدهاند، استفاده میکنیم تا کمکهای مردمی را در شهرستانها و محلاتی که ۵۲ هزار پایگاه بسیج در آنها حضور دارند، جمعآوری کند که باعث میشود هم از افرادی که دچار مشکل شدهاند مخاطبشناسی شود و هم باعث همافزا کردن کمکهای مردمی برای توزیع بستههای معیشتی خواهد شد.
سردار شریف اظهار داشت: این روند تا مدتی که دولت بتواند شرایط را به حالت اول برگرداند و مشاغلی که تحت تاثیر قرار گرفتهاند، بتوانند شروع به فعالیت کنند، ادامه خواهد داشت. سخنگوی سپاه تاکید کرد: بخشی از کار قرارگاه امام حسن(ع) ریلگذاری برای کمک و تحت پوشش قرار دادن خانوادههایی است که حدود 3 میلیون و ۵۰۰ هزار نفر هستند، این کمک 2 تا 3 ماه طول خواهد کشید تا شرایط به حالت عادی برگردد. سردار شریف ادامه داد: به هر حال در کشور نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد، سازمان بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و آستان قدس رضوی وجود دارد که به نیازمندان کمک میکنند و در این ایام نیز به لحاظ قانونی و وظایف سازمانی که دارند، دست به خیر و کمک حال هستند، اما این کار مضاعفی است که هم کمک موثری انجام شود و هم هماهنگی به منظور ایجاد مساوات در جمعآوری و توزیع کمکها صورت گیرد. این جلسه برای این منظور تشکیل شد و بخش عمده عملیات اجرایی را هم سازمان بسیج با هدایت فرماندهان سپاه استانی انجام خواهد داد.
ارسال به دوستان
نمایندگان مجلس دهم طرح دو فوریتی شفافیت آرا را که پیش از این با آن مخالفت کرده بودند در واپسین روزهای کاری خود به هیأت رئیسه تقدیم کردند
شفافیت خوب است اما برای مجلس بعد!
گروه سیاسی: 2 فوریت طرح شفافیت آرای نمایندگان روز گذشته در دقیقه 90 روزهای کاری مجلس دهم تقدیم هیأترئیسه شد؛ طرحی که همین 6 ماه قبل در صحن علنی مجلس بررسی شده بود اما با رای نمایندگان از اولویت کاری مجلس خارج شد.
به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته 177 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح دوفوریتی شفافیت آرای نمایندگان را تدوین و تقدیم هیأترئیسه مجلس کردند. در ماده واحده طرح شفافیت آرا که دیروز تقدیم هیأترئیسه مجلس شد، آمده است:
در تمام مواردی که رأیگیری به صورت الکترونیکی، قیام و قعود و علنی با ورقه صورت میپذیرد، اسامی نمایندگان موافق، مخالف و ممتنع و کسانی که در رأیگیری شرکت نکردهاند به ترتیب حروف الفبا در مشروح مذاکرات ثبت و تا پایان همان روز رأیگیری در سامانه (وب سایت) رسمی مجلس منتشر شود.
در تبصره یک این طرح نیز آمده است: در صورتی که تعدادی از نمایندگان با انتشار اسامی موافقان، مخالفان و ممتنعان در موردی از موارد رأیگیری موافق نباشند، با پیشنهاد کتبی حداقل 15 نماینده و تصویب مجلس، این اسامی در سامانه (وب سایت) و در مشروح مذاکرات مجلس منتشر نمیشود.
نخستینبار اواخر تابستان سال گذشته بود که بحث شفافیت آرا در مجلس داغ شد. تعدادی از نمایندگان طرحی را با عنوان «شفافیت آرای تقنینی» آماده کرده بودند که در بخشی از آن با الحاق 2 تبصره به ماده ۱۱۹ آییننامه داخلی مجلس، آرای هر نماینده در رأیگیریها و مصوبات مجلس در معرض دید عموم قرار میگرفت.
این طرح موجی از واکنشها را نهتنها در مجلس، بلکه در رسانهها و از سوی فعالان سیاسی و اجتماعی ایجاد کرد که در مخالفت یا موافقت با این طرح اظهارنظر میکردند. در جلسهای که 2 فوریت این طرح به رای گذاشته شد، نمایندگان موافق و مخالف یک به یک به ارائه نظرات خود پرداختند.
در همین راستا، علیرضا محجوب، عضو فراکسیون امید که در مخالفت با این طرح سخن میگفت، اظهار داشت: این طرح به مجلس فعلی نمیرسد، بنابراین اولویت این مجلس نیست و باید بگذاریم در مجلس آینده از ابتدا رویهها اصلاح شود. این نماینده در ادامه تاکید کرد: کشور مسائل اساسیتری دارد و ما باید در فرصت باقیمانده به آنها برسیم.
از سوی دیگر، امیرحسین قاضیزادههاشمی، عضو هیأترئیسه مجلس که از موافقان این طرح بود درباره مفاسدی که آرای غیرشفاف در مجلس ایجاد کرده، اظهار داشت: رای غیرعلنی نمایندگان فساد تو در تویی ایجاد کرده و این سیر، مجلس را از کارکرد خود انداخته است و کارآیی مجلس را به عنوان قوه آمره و بالادست گرفته است.
نمایندگان مجلس بعد از استماع نظرات موافقان و مخالفان در نهایت با 2 فوریت این طرح مخالفت و یکفوریت آن را تصویب کردند. اگر چه همین یکفوریت نیز به سرانجام نرسید و در نهایت به یک طرح در روال عادی تبدیل شد که مدام بین کمیسیونهای تخصصی و هیأترئیسه پاسکاری میشد. معطل شدن طولانیمدت این طرح موجب اعتراض برخی نمایندگان موافق این طرح شد.
با این حال، اواخر دیماه سال 98 بود که اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت یکسوم نمایندگان مجلس فصل جدیدی را درباره طرح شفافیت آرا آغاز کرد.
کدخدایی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری صداوسیما اعلام کرد: از 247 نماینده فعلی مجلس که برای شرکت در انتخابات مجلس یازدهم ثبتنام کردهاند، صلاحیت 90 نفر از سوی شورای نگهبان احراز نشده است. وی درباره علت عدم احراز صلاحیت این تعداد از نمایندگان تصریح کرد این 90 نفر عمدتا به دلیل مسائل مالی تایید نشدهاند. وی همچنین گفت به برخی از این نمایندگان نیز مستندات پروندهشان توضیح داده شده و به بقیه نیز اگر درخواست کردند، این مستندات ارائه میشود.
به هر ترتیب طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس همچنان مسکوت ماند تا اینکه روز گذشته در اقدامی عجیب دوباره طرح 2 فوریت آن در مجلس خبرساز شد. حال سوال اینجاست که 6 ماه قبل که کشور در وضعیت عادی قرار داشت این طرح با استدلال بر این موضوع که در کشور اولویتهای مهمتری وجود دارد از دستور کار مجلس خارج شد، پس چگونه هماکنون در شرایطی که کشور درگیر یک بحران ملی در مدیریت و مقابله با کروناست پیشنهاد میشود این طرح در اولویت کاری مجلس قرار بگیرد؟!
علاوه بر این نکته، این مسأله نیز جالب توجه است که نمایندگان مجلس دهم در طول دوره فعالیت خود در مجلس این طرح را به تصویب نرساندند و اگر این طرح نیز به تصویب برسد در عمل در این مجلس اجرا نخواهد شد، چرا که مجلس روزهای پایانی خودش را سپری میکند و فرصت اجرای قوانین و آییننامههای جدید وجود ندارد. به بیان دیگر در صورت تصویب این طرح، مجلس دهم طرحی را که برای خود نمیپسندیده است برای مجلس یازدهم «پسندیده» و برای نمایندگان جدید تعیین تکلیف کرده است. سوال این است که اگر این طرح نزد نمایندگان طرح خوبی بوده است، چرا در طول 4 سال گذشته و در زمان نمایندگی خود آن را به تصویب نرساندند و اگر آن را طرح «غیرمفیدی» میدانستند، چرا حالا برای نمایندگان مجلس یازدهم مفید میپندارند؟ کارشناسان معتقدند رویکرد دوگانه نمایندگان در این باره و مطرح کردن طرح شفافیت آرا در شرایط فعلی کاربرد تبلیغاتی دارد.
نکته دیگر آنکه پیشنهاد 2 فوریت این طرح در حالی مطرح میشود که عملکرد مجلس در برابر بحران کرونا از منظر بسیاری از کارشناسان منفعلانه است به طوری که مجلس عملا نقشی در این باره ایفا نمیکند. در همین باره احمد فراهانی، نماینده مردم قم در مجلس با انتقاد از عملکرد مجلس در بحران کرونا اظهار داشت: اکنون کشور مجلس ندارد و باید پرسید پس چه کسی باید بر کار وزرا در بحث سیل، کرونا و... نظارت داشته باشد؟
با توجه به مسائل مطرح شده، این فرضیه تقویت میشود که ارائه طرح دو فوریتی شفافیت آرای نمایندگان مجلس در حالی که از یک طرف 40 روز به پایان تاریخ مجلس دهم بیشتر باقی نمانده و از طرف دیگر تمام ارگانها و نهادهای مردمی در تلاشند نقشی در حل بحران کرونا ایفا کنند، هم افتخار تصویب آن را نصیب مجلس دهم میکند، هم نمایندگان این دوره از مجلس از آثار تصویب آن به دور مانده و شفافیت تنها نصیب نمایندگان مجلس بعدی خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
11 هزار کادر درمانی ارتش در خط مقدم مقابله با کرونا
امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت 29 فروردین، روز ارتش و حماسهآفرینیهای نیروی زمینی پیام تبریکی صادر کرد. در بخشی از پیام تبریک فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران آمده است: ارتش جمهوری اسلامی ایران سال 98 را در حالی به پایان رساند که مردم ایران، دچار بلای ویروس کرونا، نیازمند کمک بودند؛ ارتش یکبار دیگر با چهره «رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» در جبهه «ارتش فدای ملت» صادقانه وارد شد و اینبار بیش از 11 هزار کادر پزشکی و درمانی ارتش در خط مقدم قرار گرفتند و همه ارتش و خانوادههای آنها نیز در پشتیبانی از آنها مخلصانه و ایثارگرانه وارد شدند.
***
بغداد در پی متقاعد کردن آمریکا برای ادامه معافیت از تحریم ایران
وزارت برق عراق خبر داد بغداد طرف آمریکایی را قانع خواهد کرد معافیت عراق از واردات برق و گاز ایران را تمدید کند. وزارت برق عراق دیروز خبر داد این کشور در حال حاضر به خطوط تولید ملی در زمینه انرژی برق، متکی است. «احمد العبادی»، سخنگوی وزارت برق عراق در این زمینه گفت: «تحریمهای تحمیلی آمریکا علیه ایران که به موجب آن، بر واردات برق و گاز از ایران تأثیر میگذارد، مدت آن 6 ماهه بود و هر بار کاهش یافت تا اینکه به ۳۰ روز رسید». العبادی به پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت که وزارت برق عراق، از طریق یک هیأت مذاکرهکننده به ریاست یکی از مشاوران نخستوزیر، طرف آمریکایی را در جریان اقدامات فنی قرار داده است. وی خبر داد، طرف آمریکایی میخواهد بداند میزان جدیت طرف عراقی و وزارت برق این کشور در زمینه متنوع کردن منابع تأمین انرژی این کشور و استفاده از انرژیهای جایگزین مانند استفاده از انرژی خورشیدی تا چه میزان است. این مسؤول عراقی در پایان خاطرنشان کرد، توضیحات ما، طرف آمریکایی را قانع خواهد کرد معافیت عراق از واردات برق و گاز ایران را تمدید کند.
***
هشدار سناتور آمریکایی درباره تأثیر تحریمها بر گسترش شیوع کرونا
کریس مورفی، سناتور آمریکایی در یک کنفرانس خبری با اشاره به اینکه تحریمهای آمریکا مانع ارسال تجهیزات پزشکی و کمکهای بشردوستانه به ایران در پی شیوع ویروس کرونای جدید شده است، گفت: اگر رشد و گسترش این بیماری همهگیر در ایران ادامه پیدا کند، منجر به جان باختن مردم بیگناه خواهد شد و این در نتیجه سیاست آمریکا خواهد بود که به منافع امنیت ملی کشور ما تعلق ندارد. مورفی همچنین در این باره گفت: به خاطر بسپارید اگر ما [این بیماری را] در آنجا شکست ندهیم، در اینجا هم شکست ندادهایم. این ویروس مرزی نمیشناسد. اینکه حتی به مخالفانمان کمک کنیم بر این بلا غلبه کنند، سیاست خوبی در زمینه سلامت عمومی است. بر اساس این گزارش، اظهارات مورفی در پی این مطرح میشود که دولت آمریکا از ابتدای شیوع ویروس کرونای جدید در ایران، تاکنون با درخواست بینالمللی برای لغو یا تسهیل تحریمهای اقتصادی که بر ایران اعمال کرده، موافقت نکرده است.
***
واکنش ظریف به قطع کمکهای مالی آمریکا به سازمان جهانی بهداشت
وزیر امور خارجه کشورمان در توئیتی تاکید کرد اقدام بیشرمانه آمریکا مبنی بر قطع کمک مالی به سازمان جهانی بهداشت که منجر به کشته شدن مردم میشود، ننگی است که در اذهان خواهد ماند. محمدجواد ظریف روز چهارشنبه در توئیتی نوشت: «جهان در حال یادگیری چیزی است که ایران در تمام مدت میدانسته و تجربه میکرده است: زورگویی، تهدید و گزافهگوییهای خودستایانه آمریکا تنها یک اعتیاد نیست. این کار مردم را میکشد». وی در ادامه توئیت نوشت: «اقدام بیشرمانه قطع کمکرسانی مالی به سازمان جهانی بهداشت در پی شیوع ویروس همهگیر همانند «فشار حداکثری علیه ایران» ننگی است که در اذهان خواهد ماند».
***
مدیر بخش خاورمیانه صندوق بینالمللی پول:
درخواست ایران در حال ارزیابی است
یک مقام ارشد صندوق بینالمللی پول خبر داد درخواست اخیر وام اضطراری ایران هنوز در حال بررسی است. به گزارش ایسنا، مدیر بخش خاورمیانه صندوق بینالمللی پول به این خبرگزاری گفته است این نهاد هنوز در حال ارزیابی درخواست وام اضطراری ایران به مبلغ 5 میلیارد دلار است. «جهاد آژور» در این باره گفت: ما [از ایران] درخواست کمک دریافت کردهایم و به دلیل اینکه اخیرا تعامل محدودی با ایران داشتهایم، روند کسب اطلاعاتی که برای ارزیابی این درخواست نیاز داریم زمانبر است.
***
آیین بزرگداشت امام خمینی(ره) امسال در حرم مطهر برگزار نمیشود
آیین بزرگداشت امام خمینی(ره) در سیویکمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی روز ۱۴ خرداد در حرم امام(ره) برگزار نمیشود. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جماران، حجتالاسلام محمدعلی انصاری دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره) که در جمع نمایندگان دستگاهها و روسای کمیتههای اصلی این ستاد سخن میگفت، با اشاره به شیوع کرونا و ضرورت رعایت مقررات و دستورالعملهای بهداشتی افزود: با توصیه آقای حاج سیدحسن خمینی و پس از رایزنی با دفتر مقام معظم رهبری و مشورت با ستاد ملی مقابله با کرونا به این جمعبندی رسیدیم با ادامه این وضعیت، برنامه بزرگداشت امام در روز چهاردهم خرداد را همانند سالهای گذشته در حرم مطهر برگزار نکنیم. در عین حال هم نباید غافل شویم ماه خرداد، ماه مناسبتهای مرتبط با حضرت امام است. اگر اجتماع بزرگی در حرم نمیشود ولی تبیین ابعاد شخصیت امام و آثار و سیره عملی آن حضرت ضرورت روزافزون جامعه است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|