|
آغاز فعالیت مراکز شمارهگذاری خودرو از امروز
همه مراکز شمارهگذاری خودرو از امروز 6 اردیبهشتماه آماده ارائه خدمت به هموطنان سراسر کشور خواهند بود. سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: از روز شنبه 6 اردیبهشتماه مراکز شمارهگذاری آماده ارائه خدمت به هموطنان سراسر کشور خواهند بود. وی ادامه داد: برای مدیریت و پیشگیری از تجمع مقرر شد ارائه خدمت در مراکز شمارهگذاری براساس اطلاعات زوج و فرد باشد؛ به این شکل که در روزهای زوج فقط به خودروهای ورودی با پلاک زوج و در روزهای فرد برای خودروهای ورودی با پلاک فرد خدمات ارائه خواهد شد.
ارسال به دوستان
در آستانه ماه مبارک رمضان بسیج مستضعفان به همراه مردم 5/3 میلیون بسته حمایتی بین نیازمندان 14 استان توزیع کردند
جوشش رزمایشهای همدلی و کمک مؤمنانه
گروه اجتماعی: در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رزمایش «همدلی و کمک مومنانه» با همت بسیج مستضعفین و همراهی مردم در تهران و 14 استان کشور برگزار شد.
به گزارش «وطن امروز»، از نیمه شعبان که رهبر حکیم انقلاب فرمان رزمایشهای همدلی را صادر کردند، گروههای جهادی و مردمی بسیاری برای کمک به نیازمندان و محرومان شتافتند و در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان این حرکت مؤمنانه شدت گرفت. در همین راستا به همت بسیجیان و مردم و خیران در قالب رزمایش کمک مومنانه در تهران و 14 استان کشور 5/3 میلیون بسته معیشتی توزیع شد.
تصاویر منتشر شده از این رزمایش در مصلای تهران مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی قرار گفت و خیلیها در پی آن بودند از جزئیات این رزمایش که نظم مثالزدنی داشت باخبر شوند.
سردار محمد زهرایی، مسؤول سازمان بسیج سازندگی کشور در این باره به خبرنگار «وطن امروز» گفت: با اجرای رزمایش «همدلی و کمک مومنانه» 5/3 میلیون خانوار که تحت پوشش هیچگونه نهاد حمایتی یا امدادی نیستند، در ماه مبارک رمضان از بستههای معیشتی بهرهمند خواهند شد.
این رزمایش توسط سازمان بسیج یک روز پس از بیانات مقام معظم رهبری در نیمه شعبان طراحی شد و در سریعترین زمان ممکن شکل اجرایی به خود گرفت.
وی با بیان اینکه بسیج با همراهی و همکاری برخی نهادها و سازمانها برای شناسایی جامعه هدف به منظور حمایت از اقشاری که شیوع ویروس کرونا گذران زندگی را برای آنها سخت کرده بود، از 23 فروردین عملا کار خود را آغاز کرد، افزود: از 23 فروردین 5/3 میلیون خانوار توسط بانک اطلاعاتی موجود در بهزیستی و کمیته امداد و نیز توسط پایگاههای مقاومت بسیج سراسری در مناطق و محلات شناسایی شدند که این خانوارها تحت هیچگونه پوشش حمایتی نبودند.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: در این مدت و تا روز پنجشنبه گذشته 2 سری بسته معیشتی به آنها داده شد که البته توزیع گسترده از روز چهارم اردیبهشت آغاز شد.
وی به توزیع 528 هزار بسته کمک معیشتی توسط پایگاههای بسیج برای جامعه هدف در قالب رزمایش همدلی و کمک مومنانه تا چهارم اردیبهشتماه (در مرحله اول) در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: روز پنجشنبه گذشته (چهارم اردیبهشتماه) نیز 705 هزار بسته معیشتی برای اقشار شناسایی شده تدارک دیده شده و بتدریج توزیع خواهد شد تا جمع توزیع بستههای معیشتی برای کمک به افراد شناسایی شده به بیش از یک میلیون و 200 هزار بسته برسد.
سردار زهرایی با بیان اینکه مردم برای حمایت از همنوعان خود در این رزمایش بخوبی وارد میدان شدند، افزود: عمدهترین حمایتها برای تامین بستههای حمایتی توسط نیروهای مردمی انجام و بخشی نیز توسط سپاه و بسیج و سایر نهادها در 54 هزار پایگاه مقاومت خواهران و برادران در سراسر کشور جمعآوری شد.
وی افزود: شناسایی کمدرآمدها و خانوارهایی که کرونا گذران زندگی را برای آنها مشکل کرده است، علاوه بر پایگاههای بسیج محلات و مناطق، توسط 110 هزار رده بسیج دفاتر دانشجویی و کانونهای قشری انجام شد که آنها کار جذب و شناسایی خیران و کمکهای مردمی به این رزمایش را انجام دادند.
سردار زهرایی خاطرنشان کرد: این اتفاق بزرگ موجب شده است با توجه به استقبال پرشور مردم از اجرای چنین رزمایشی، اقدامات حمایتی دیگر نیز توسط بسیج در این زمینه تا پایان ماه مبارک رمضان انجام شود و پس از عید سعید فطر نیز برنامههای حمایتی در قالبهای خاصی آنگونه که بتواند به کمک مردم و تحرک اقتصاد کشور منجر شود، تداوم داشته باشد.
دبیر رزمایش همدلی و کمک مومنانه به کمک 168 میلیارد تومانی مردم به صورت پول نقد و نیز انبوه کمکهای غیرنقدی در این همایش اشاره کرد و افزود: همانطور که گفته شد این کمکها توسط نیروهای مردمی و نهادهای چون سپاه و بسیج و... انجام شده است که در قالب بستههای معیشتی تا نیمه اول ماه مبارک رمضان یعنی میلاد امام حسن مجتبی(ع) از سوی پایگاههای بسیج مقاومت محلهای در مرحله اول بین جامعه هدف (5/3 میلیون خانوار) توزیع خواهد شد.
وی مرحله دوم جمعآوری کمکهای مردمی و شناسایی خیران و نیازمندان را از نیمه دوم ماه مبارک رمضان عنوان کرد و افزود: رزمایش همدلی و کمک مومنانه یک «تک» مقدماتی است، چرا که در این رزمایش فقط بسته معیشتی ارائه نمیشود و در کنار توزیع این اقلام، خدمات دیگر توسط نیروهای بسیجی در قالب مشاورههای پزشکی، فرهنگی، کشاورزی و مذهبی به مردم داده میشود.
سخنگوی رزمایش همدلی و کمکهای مومنانه افزود: علاوه بر خدمات ارزندهای که از سوی این رزمایش ارائه میشود، برخی بینشها در کنار خدماترسانی به جامعه هدف در این رزمایش مورد توجه است که بسیجیان برای کاهش بار مشکلات اقتصادی و معیشتی خانوارهای نیازمند اقداماتی نظیر «همسفره با همسایه» یا مقوله «دست به دست» را که به معنای تسویهحساب بدهی برخی افراد ناتوان و بیبضاعت در دفتر حساب مغازهها و سوپرمارکتهای محلهای و... است، انجام میدهند. تلاش برای بخشودگی اجارهبها و اجاره مسکن افراد ناتوان که طی آن بسیجیان برای جمعآوری کمک با مراجعه به در خانه یا دفتر یا محل کار صاحبان مغازه یا خانه، خواهان بخشودگی بخشی از اجارهبها یا کمکرسانی برای پرداخت بخشی از کرایههای معوقه مستاجران میشوند، بدون اینکه بدهکار از این قضایا مطلع باشد، از دیگر اقداماتی است که در این رزمایش انجام خواهد شد.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی کشور به پویش مردمی و حرکتی دیگر برای حمایت از نیازمندان یا افرادی که ویروس کرونا باعث بیکاری آنها در این چند ماه شده است در این رزمایش خبر داد و افزود: «پیشخرید خدمت یا انجام کار» حرکتی است که توسط بسیجیان انجام میشود تا افرادی که فقیر نیستند اما به دلیل شیوع کرونا بیکار شدهاند، این روزها قبل از انجام کار پول کار را به عنوان پیشخدمت کار، تحویل بگیرند و پس از آن در شرایط معمولی، کارها را انجام دهند.
دبیر رزمایش همدلی و کمک مومنانه با اعلام این خبر که پس از پایان ماه مبارک رمضان در نظر داریم به بخش تولید در قالب «رزمایش تولید» کمک شود، افزود: بسیج در حال طراحی طرحی است که بتواند کمکیار جهش تولید در کشور شود، چرا که کسبوکار و در نهایت اقتصاد کشور در پی شیوع کرونا دچار مشکل شده است. ثبتنام گسترده بیمه بیکاری، فقر و رکود اقتصادی در پی بیماری «کووید-19» موجب شده چرخ اقتصاد کشور بخوبی نچرخد، در چنین شرایطی این بخش نیازمند تحرک ویژه است تا اهداف شعار سال محقق شود.
وی افزود: سازمان بسیج به عنوان یک ابرنهاد تسهیلگر بین نهادها و سازمانهایی چون بانکها و... قرار گرفته و دنبال این است که یک بانک اطلاعاتی مشاغل را راهاندازی کند تا کارگاهها و مراکز تولید که کرونا باعث تعطیلی و کمتحرکی آنها شده است، فعال شوند. یعنی تولید ملی با جهش همراه شود و حتی مشاغل نوظهور چون تولید ماسک و مواد ضدعفونی نیز ایجاد شود.
سردار زهرایی با بیان اینکه در جهش تولید بسیج متولی اقتصاد نیست، افزود: اما باید گفت ما میتوانیم به عنوان یک نهاد تسهیلکننده، کمکیار بخش تولید در این روزها برای رونق آن باشیم، چرا که منطق بسیج تبدیل تهدیدها به فرصت است.
دبیر رزمایش همدلی و کمک مومنانه درباره بستههای معیشتی و محتوای آن گفت: محتوای این بستهها متفاوت است و به ارزش آن به اندازه میزان تعداد افراد خانوار است. این بستهها به صورت نقدی و غیرنقدی است که ارزش آن به اندازه 500 هزار تومان است؛ 300 هزار تومان کالا و 200 هزار تومان نقدی.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان «کووید - 19» در کشور به 88194 و شمار قربانیان به 5574 نفر رسید
خروج استانها از وضعیت قرمز کرونا
گروه اجتماعی: جدیدترین آمارهای وزارت بهداشت نشان میدهد 75 درصد بیماران کرونایی به بهبودی کامل دست پیدا کردهاند.
به گزارش «وطن امروز»، آمارها نشان میدهد تعداد مبتلایان روزانه کرونا از سوم اردیبهشت بین 1000 تا 1200 نفر در نوسان بوده و تعداد مرگومیر روزانه ناشی از «کووید-19» همچنان زیر 100 نفر است اما روند بهبودها همچنان امیدوارکننده است. این آمارها در حالی است که تاکنون ۳۹۹ هزار و ۹۲۷ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در ۱۲۶ آزمایشگاه کشور انجام شده است. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در اینباره گفت: بر اساس گزارشها تاکنون ۶۶ هزار و ۵۹۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند که حدود ۷۵ درصد مبتلایان هستند. ۳۱۲۱ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند. وی افزود: از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه بر اساس گزارش آزمایشگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور به ۸۸ هزار و ۱۹۴ نفر رسید. همچنین در طول ۲۴ ساعت گذشته ۹۳ بیمار دیگر مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۵۵۷۴ نفر جان سپردهاند.
* استان قرمز نداریم
مسؤولان وزارت بهداشت اعتقاد دارند وضعیت استانها در مقابله با کرونا خوب است و استان حادی نداریم، حتی استان تهران که رکورددار مرگومیر کرونایی است. سخنگوی وزارت بهداشت در اینباره گفت: هیچ استانی در وضعیت قرمز نیست اما هشدارها به قوت خود باقی است. وضعیت عادی نیست و همچنان رعایت بهداشت فردی، اجتماعی و فاصلهگذاری اکیدا توصیه میشود. با وجود اظهارات مسؤولان وزارت بهداشت اما علیرضا زالی، فرمانده مقابله با کرونای تهران اعتقاد دارد تهرانیها باید مراقبت کنند، چون ازدحام و ترددهای غیرضروری در پایتخت نگرانکننده است. مسؤولان استانی همچنان به مردم هشدار میدهند که پروتکلهای بهداشتی را جدی بگیرند، اگرنه شاهد موج دوم شیوع کرونا خواهیم بود.
در همین باره بهرام سرمست، استاندار قم در نشست با تشکلهای کارگری گفت: شرایط کرونایی قم آرام نشده و احتمال بحرانی شدن وضعیت قم در ابتلا به این ویروس همچنان پابرجاست. تهدید کرونا به فرصتی گرانقدر برای تکمیل ظرفیتهای درمانی و تختهای بیمارستانی قم تبدیل شد و اعتبارات قابلتوجهی برای راهاندازی بیمارستانهای امیرالمؤمنین(ع) و مادر اختصاص یافت. ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در دوران تهدید کرونا برای پرداخت مطالبات کادر درمانی قم اختصاص یافت.
* کرونا از طریق اهدای خون منتقل نمىشود
بشیر حاجیبیگی، سخنگوی سازمان انتقال خون در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران در رابطه با کمبود خون در برخی استانها گفت: در اکثر شهرها بیماران تالاسمی وجود دارند که نیاز همیشگی به دریافت خون دارند اما هموطنان اهدای خون خود را به ماه مبارک رمضان و شبهای قدر موکول مىکنند در صورتیکه نیاز به خون یک نیاز همیشگی است.
وی افزود: در استانهایی مانند تهران، کرمانشاه، سیستانوبلوچستان و بویژه استانهایى که بیماران خونى از جمله بیماران تالاسمى دارند مردم باید توجه بیشتری به اهدای خون داشته باشند. سخنگوی سازمان انتقال خون در پاسخ به سوالی درباره احتمال ابتلا به بیماری کرونا هنگام اهدای خون گفت: ویروس کرونا از طریق خون منتقل نمىشود و مردم مىتوانند بدون دغدغه خون اهدا کنند و تمام مراکز ما سالهاست به صورت استریل فعالیت میکنند. مردم کشور هیچ دغدغه و نگرانی از این بابت نداشته باشند.
وی در رابطه با طرح جمعآوری و ذخیره پلاسما گفت: افرادی که به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده و سلامتی خود را دوباره به دست آوردهاند پس از ۲۸ روز مىتوانند پلاسمای خود را اهدا کنند. این پلاسما برای بیمارانی که در بستر بیماری هستند مصرف مىشود، ما پاسخهای مثبتی از این طرح گرفتهایم و در آینده نزدیک نتایج قطعی در این زمینه را به مردم اعلام خواهیم کرد.
وی در ادامه افزود: همه هموطنان با تمام گروههای خونی مىتوانند پلاسما و خون را اهدا کنند. آقایان در سال ۴ بار و خانمها ۳ بار مىتوانند خون اهدا کنند و هموطنان مىتوانند با مراجعه به سایت انتقال خون اسامی مراکز و پایگاههای اهدای خون را مشاهده کنند.
وى در پاسخ به سوالی درباره مبتلا نشدن افراد دارای گروه خونی O منفی به کرونا گفت: این موضوع فقط در حد گمانهزنی است و مستند علمی در رابطه با آن وجود ندارد و نمىتوان آن را تایید کرد.
ارسال به دوستان
بهداشت
نمکی: حاضریم به مردم گرفتار آمریکا کمک کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران در واکنش به اظهارات وزیر بهداشت آمریکا برای کمک به ایران نوشت: حاضریم به مردم گرفتار آمریکا برای نجات از درماندگی دولتشان برای برونرفت از شرایط سهمگین کنونی کمک کنیم. سعید نمکی روز پنجشنبه در حساب توئیتر خود نوشت: امروز وزیر بهداشت آمریکا در نشست سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، حاضر است برای مقابله با کرونا به ایران کمک کند. وی ادامه داد: همانطور که در نشست وزرای بهداشت عضو سازمان جهانی بهداشت نیز در مقابل این ادعای پوچ و واهی اعلام کردیم، در مقابله با کرونا امروز جمهوری اسلامی ایران با لطف پروردگار و همیاری مردم و مسؤولان و مشارکت صمیمانه بینبخشی در اوج عزت و سربلندی در حال تسلط بر بیماری است. نمکی نوشت: ایران عزیز ما حاضر است به مردم گرفتار آمریکا برای نجات از درماندگی دولتشان برای برونرفت از شرایط سهمگین کنونی کمک کند.
***
نگرانی جامعه پزشکی از تعجیل در بازگشایی مکانهای تجمع
رئیسکل سازمان نظام پزشکی ایران در نامهای به رئیسجمهور، هر گونه تعجیل در بازگشایی مکانهای تجمع را موجب گسترش مجدد بیماری دانست. محمدرضا ظفرقندی با ارسال نامهای به روحانی، ضمن تشکر و تقدیر از زحمات ارزشمند دولت در ساماندهی امور و حل معضلات ناشی از پاندمی بیماری «کووید-۱۹»، نوشت: از آنجا که این روزها پیشنهادهای مختلفی جهت بازگشایی بعضی از مکانها و فعالیتها به جنابعالی و ستاد ملی مدیریت این بیماری عرضه میشود و یقینا تصمیمها و سیاستگذاریهای کلان و تاریخی ستاد ملی تأثیر قطعی و حیاتی بر هدف اصلی و انسانی «اولویت حفظ جان و سلامت مردم و انسانها بر همه امور دیگر» خواهد داشت، به عنوان نماینده جامعه خدوم پزشکی کشور به استحضار میرساند با توجه به شرایط اپیدمیولوژیک کنونی بیماری در کشور و بر اساس اصول مسلم علمی و تجربیات جهانی، هرگونه تعجیل در بازگشایی غیرضروری و غیرقابلکنترل مکانهای تجمعی از قبیل اماکن مذهبی، مدارس، دانشگاهها و...، موجب گسترش و سرکشی مجدد بیماری و آسیب جان و سلامت مردم و هدر رفتن زحمات گذشته و فرسودگی کادر درمانی کشور خواهد شد. یقینا توجه و تبیین 2 اصل مهم «حدود ضرورتهای قطعی در بازگشایی اماکن و مراکز» و نیز «امکان نظارت اجرایی و کنترل اصول بهداشتی فعالیتها در آن مراکز» در سیاستگذاری و اتخاذ تصمیم مستقل و علمی و با رعایت مصالح و اولویت مقوله سلامت مردم توسط آن ستاد مدنظر و عمل قرار خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
اداره کل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در اطلاعیهای از ورود سامانه بارشی جدید به کشور و کاهش دمای ۶ تا ۸ درجهای در برخی مناطق کشور خبر داد.
بنا به اعلام اداره کل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور، بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی امروز یک سامانه بارشی جدید از شمال غرب کشور وارد میشود و در بخشهایی از شمال غرب و غرب دامنههای غربی البرز و دامنههای زاگرس مرکزی بارشهایی را به دنبال دارد، همچنین طی بعدازظهر در بخشهایی از شمال شرق کشور بارش پراکنده خواهیم داشت.
همچنین فردا (یکشنبه) علاوه بر تداوم فعالیت سامانه بارشی در غرب، جنوب غرب و دامنههای جنوبی البرز، گستره نفوذ آن مناطقی از مرکز، شرق و جنوب کشور و سواحل دریای خزر را فرا میگیرد و از شدت بارش آن در استانهای واقع در شمال غرب کاسته میشود.
روز دوشنبه (۸ اردیبهشت) مرکز فعالیت این سامانه بارشی در نواحی شمال شرق کشور است. همچنین طی این روز برای بخشهایی از مرکز، شرق، جنوب شرق و شمال غرب و سواحل دریای خزر بارش پراکنده پیشبینی میشود. از اواخر وقت روز دوشنبه سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج میشود و طی روز سهشنبه (۹ اردیبهشت) در نوار شمال کشور ابرناکی و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.
ارسال به دوستان
تصمیمات جدید برای مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی
وزیر آموزشوپرورش در پیامی از تصمیمات درباره مدارس، پیشدبستانیها و مراکز آموزشی غیردولتی خبر داد.
به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجیمیرزایی در پیامی با اشاره به تصمیمات درباره مدارس، پیشدبستانیها و مراکز آموزشی غیردولتی اظهار کرد: این تصمیمات شامل معافیت ۴ ماهه از پرداخت اجاره فضا به آموزشوپرورش، امهال ۳ ماه حق بیمه کارکنان و اعطای تسهیلات کمبهره ۱۶۰ میلیون ریالی به ازای هر یک از کارکنان به شرط حفظ اشتغال و تخصیص حداقل ۵۰ درصد آن به دستمزد و امهال 3 ماهه اقساط تسهیلات بانکی خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|