|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
20 اردیبهشت، آخرین مهلت شرکت در انتخاب چهره هنر انقلاب
هنر انتخاب احسن
گروه فرهنگ و هنر: دبیرخانه ششمین هفته هنر انقلاب روز گذشته در خبری اعلام کرد ۲۰ اردیبهشت ۹۹ آخرین مهلت شرکت در نظرسنجی مردمی انتخاب چهره هنر انقلاب در سال ۹۸ است. این نظرسنجی که برای نخستینبار در تاریخ برگزاری هفته هنر انقلاب رخ میدهد، همزمان با انتخاب نامزدهای نهایی و چهره هنر انقلاب توسط جمعی از نخبگان و چهرههای فرهنگی و هنری از سوی مردم انجام میشود. این موضوع هر چند برای نخستینبار در تاریخ برگزاری هفته هنر انقلاب رخ میدهد اما این رویداد طی سالهای اخیر فراز و نشیبهای مختلفی داشته است و چهرههای مختلفی طی 5 دوره اخیر این رویداد، به عنوان چهره سال هنر انقلاب انتخاب شدهاند.
* مدعیان چهره هنر انقلاب در سال 98
امسال نرگس آبیار، سعید اسماعیلی، جواد افشار، وحید چاووش، امیر داسارگر، سیدمحمود رضوی، حسن روحالامین، وجیهه سامانی، مرتضی شعبانی، صابر شیخرضایی، غلامرضا صنعتگر، بهناز ضرابیزاده، محسن عنایتی، محسن کاظمی و زهرا کاردانی نامزدهای کسب عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۹۸ هستند. از میان چهرههای بسیاری که در سال 98 دست به تولید اثر زدند، در نهایت این 15 چهره به عنوان مدعی دریافت عنوان چهره هنر انقلاب انتخاب شدند. البته یکی از نقدهای وارد بر ترکیب نامزدهای چهره هنر انقلاب که معمولا هر ساله از سوی رسانهها بر فرآیند انتخاب نامزدهای این جایزه مطرح میشود، آن است که برخی چهرههای نامزد شده در این جایزه در یک سال منتهی به این رخداد، فعالیت شاخصی نداشتند و صرفا به واسطه یک رویداد مثلا انتشار تقریظ رهبری بر اثر آنها (که ممکن است چند سال پیش از آن نوشته شده باشد) در میان فهرست نهایی نامزدهای این جایزه قرار گرفتند. موارد دیگری نیز بوده که یک نویسنده یا هنرمند در سالهای پیش از آن حضور فعالتری داشته ولی در آن سالها به جمع نامزدهای این جایزه راه پیدا نکرده ولی در سالی که کمکارتر بوده به یک باره مورد توجه برگزارکنندگان این جایزه قرار گرفته است.
* برادرت قاسم سلیمانی
اما از میان گزینههایی که امسال به جمع نامزدهای نهایی چهره هنر انقلاب راه پیدا کردند، حسن روحالامین یکی از مهمترین و جدیترین این گزینههاست؛ هنرمندی که طی چند سال گذشته همیشه با آثار خود توانسته در عالیترین سطح فعالیتهای هنری در کشور قرار بگیرد. حسن روحالامین بدون شک موفقترین نقاش آیینی سالهای اخیر در کشورمان است؛ هنرمندی که واکنش بموقعش به اتفاقات روز ایران و جهان در قالب خلق آثار هنری، همیشه با استقبال مخاطبان روبهرو شده است. روحالامین چه آن زمان که با نقاشیهایش درباره حوادث مهم تاریخ اسلام مثل واقعه عاشورا و فتح قلعه خیبر در فضای نقاشیهای آیینی کشور جریانساز شد و چه در جریان واکنش بموقعش نسبت به رویدادهای روز همچون ماجرای شهادت شهید سرافراز محسن حججی، نشان داده یک سر و گردن از بسیاری از هنرمندانی که این روزها در این دوره فعالیت میکنند، بالاتر است. به واسطه همین فعالیت مستمر و درخشان بود که سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی بر کتاب مجموعه نقاشیهای حسن روحالامین تقریظی به یادماندنی نوشت: «دوست و برادر عزیز و هنرمند متعهدم، حسن آقای عزیز! آنچه از هنر خدادادی جنابعالی در ترسیم مصائب اهل بیت(ع) مشاهده کردم، هر یک فراز از چند منبر عالم برجسته و بااخلاص بود. برادر بزرگوارم! این هدیه الهی را همانند خونها و دستها و سرها و پاهایی که در این راه قلم شد، وقف این راه کن؛ و خط و راهی را برای دیگر متعهدین و توانمندان ترسیم بفرما. از خداوند منان خواهانم، به این دستان با برکت توانمندی بیش از پیش دهد؛ و قلب و دل شما را در این راه منورتر بگرداند. برادرت قاسم سلیمانی». مهمترین نکته در ارتباط با روحالامین که او را تبدیل به یکی از اصلیترین گزینههای دریافت جایزه چهره سال هنر انقلاب میکند، موفقیت و حضور پیوسته و مستمر او در عرصه هنری است. روحالامین نه فقط در سال 98 بلکه در اغلب سالهای پیش از این نیز یکی از مهمترین فعالان عرصه هنرهای تجسمی بود که همیشه با تولید آثاری تازه در سطح اول این حوزه فعالیت میکرد و به نظر میرسد او نسبت به سایر نامزدها استحقاق بیشتری برای دریافت این جایزه داشته باشد.
* یک گزینه همه چیز تمام!
محسن کاظمی هم از جمله گزینههای جدی گرفتن جایزه چهره هنر انقلاب در سال جاری است. کاظمی در سالی که گذشت حضور بشدت موفقی در عرصه ادبی داشت. او سال گذشته توانست جایزه ویژه کتاب «نقاشی قهوهخانه» را که خاطرات کاظم دارابی متهم دادگاه میکونوس بود، در بخش مستندنگاری جایزه ادبی جلال آلاحمد از آن خود کند. این کتاب همچنین جایزه کتاب سال دانشجویی را هم سال گذشته از آن خود کرد. ولی مهمترین جایزه محسن کاظمی در سال گذشته را باید جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی دانست؛ او در این سال توانست با کتاب «نقاشی قهوهخانه» برگزیده در بخش مستندنگاری سیوهفتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی شود.
کاظمی که از فعالان عرصه خاطرهنگاری و تاریخ شفاهی است، پیش از این نیز کتابهای موفق متعددی در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی و تاریخ جنگ نوشته است. خاطرات جواد منصوری، خاطرات احمد، خاطرات مرضیه حدیدچیدباغ، خاطرات عزت شاهی و یادداشتهای سفر شهید صیاد شیرازی از جمله مهمترین آثار نوشته شده توسط کاظمی است که اغلب در زمره مهمترین آثار ادبیات دفاعمقدس و تاریخ انقلاب هستند.
البته طرح نامهایی چون حسن روحالامین و محسن کاظمی به عنوان گزینههایی که برای رسیدن به عنوان چهره هنر انقلاب از شرایط مناسبتری برخوردارند، نافی جایگاه ارزشمند و نقش موثر سایر چهرههایی که به جمع نهایی نامزدهای این جایزه رسیدهاند، نیست؛ چهرههایی که هر کدام از ستارههای حضور فعالیت خود هستند.
* از چهرهها تا رویدادهای هنر انقلاب
البته در کنار انتخاب چهره هنر انقلاب، انتخاب رویداد شاخص هنر انقلاب نیز چند سالی است مورد توجه برگزارکنندگان هفته هنر انقلاب قرار گرفته است. بر اساس آنچه اعلام شده، رویداد شاخص هنر انقلاب در سال ۹۸ نیز از میان نامزدهای زیر انتخاب خواهد شد: نمایشگاههای بینالمللی ترامپیسم، ملکه، پهپاد و... به همت سیدمسعود شجاییطباطبایی، تولید و پخش برنامه «اقیانوس آرام» به عنوان پرمخاطبترین برنامه نوجوانانه، مجموعه فعالیتهای جهادی و خیرخواهانه سردار مکی یازع و حبیب احمدزاده و پروژه عکس خلاقانه و «این قهرمان، واقعی است» در پیادهروی خیابان انقلاب با عکاسی زهرا استادزاده، مجتبی حیدری، علی دهقان، اشکان پردل و پوریا ترابی. با توجه به فعالیتهای پیوسته سیدمسعود شجاعی طباطبایی در سال گذشته و همت او برای برگزاری بموقع نمایشگاههایی در ارتباط با موضوعات روز ایران و جهان، به احتمال زیاد شانس رویدادهای برگزار شده از سوی او همچون نمایشگاه ترامپیسم، ملکه و... بیشتر از سایر رقبا باشد؛ هر چند سایر رویدادها نیز در نوع خود اتفاقاتی خلاقانه و قابل تقدیر بودند.
ارسال به دوستان
اگر حسن نبود...
قرارگاه کربلا روز بیستویکم اردیبهشت 1361 برای تصمیمگیری درباره مرحله سوم عملیات تشکیل جلسه داد. نظر بیشتر فرماندهان این بود که برای مرحله آخر آزادسازی خرمشهر، عملیات دیگری در زمان دیگری انجام شود؛ با نیروهای تازهنفس و سازماندهی یگانهای بازسازی شده: «در قرارگاه نظر همه فرماندهان این بود که باید عملیات را متوقف و یگانها را بازسازی کنیم. این نظر، نظر درستی بود. جلسه داشت جمعبندی میشد که تمام شود. چند نفر از علما هم بودند. در این موقع حسن باقری بلند شد و گفت: خرمشهر در حال محاصره است، شما میخواهید برگردید؟
با صحبت حسن، نظر همه فرماندهان عوض شد. مطمئنم اگر در آن مرحله متوقف میشدیم دشمن بقیه را پس میگرفت، اگر هم پس نمیگرفت، اینقدر جلوی ما میایستاد که کاری از پیش نمیبردیم. چه بسا یک یا 2 سال بعد از آن نمیتوانستیم خرمشهر را آزاد کنیم. ایشان همه را به تسلیم کشاند. اگر حسن نبود خرمشهر در سوم خرداد 1361 آزاد نمیشد». (شهید سپهبد قاسم سلیمانی)
حسن از فرماندهان تیپهای نصر خواست که ظرف 10 روز تیپها را بازسازی کنند تا حمله نهایی انجام شود. روزهای بیستودوم و بیستوسوم اردیبهشت جلساتی در قرارگاه نصر و قرارگاه کربلا برگزار شد. حسن در آنجا هم تاکید داشت که نباید عملیات را به تاخیر بیندازیم: «حسن باقری نامهای از دختربچه دانشآموزی را بین فرماندهان برجسته کربلا و فرمانده گردانها خواند. آن دختر نوشته بود ما برای شما دعا میکنیم و منتظر آزادی خرمشهر هستیم. این نامه تاثیرگذار بود. حسن گفت: خرمشهر برای ما، ملت ما و امام ما یک اسطوره است. هر چه خاک آزاد کرده باشیم باز مردم میگویند خرمشهر چه موقع آزاد میشود؟ میگفت دشمنی که در خرمشهر است یک دشمن مستاصل است، نمیتواند دفاع کند، دستش روی ماشه نمیرود. نباید به آنها مهلت بدهیم. اینها به زور ایستادهاند. حســن دشمن را بخوبی میشناخت و این برای جمهوری اسلامی یک امتیاز بزرگ بود». (روایت ســردار فتحالله جعفری)
از کتـــاب ملاقات در فکه؛ زندگینامـــه شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی)
نویسنده:سعید علامیان
ارسال به دوستان
دعاى روز چهارم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَه.. أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَه..َ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.
خدایا نیرومندم نما در آن روز برای به پا داشتن دستور و فرمانت و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا کن مرا در آن روز براى انجام سپاسگزاریات، به کـرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاهداریات و پرده پوشى خودت اى بیناترین بینایان.
ارسال به دوستان
کتاب
استقبال مردمی از «خاتم سلیمانی»
کتاب «خاتم سلیمانی» شامل گزیدهای از تصاویر و بیانات رهبر معظم انقلاب درباره شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی با استقبال مخاطبان به چاپ دوم رسید. به گزارش تسنیم، این کتاب با تصویری از دستخط رهبر انقلاب شروع شده و حاوی تصاویر و بیانات معظمله پیرامون شخصیت این چهره بینالمللی مقاومت، حاجقاسم سلیمانی است. در بخشی از این کتاب میخوانیم: «شهید سلیمانی چهره بینالمللی مقاومت است و همه دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه دوستان- و نیز همه دشمنان- بدانند خط جهاد مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است».
***
کتاب بخرید، کتاب هدیه بگیرید
انتشارات «راه یار» به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و با توجه به تداوم شیوع بیماری کرونا، کتابهای خود را با تخفیف ویژه عرضه اینترنتی کرده است. به گزارش «وطن امروز»، بر اساس اعلام این انتشارات، علاقهمندان برای تهیه اینترنتی کتابها میتوانند به سایت Ammaryar.ir مراجعه و با کد raheyarpub از تخفیف 25 درصدی استفاده و علاوه بر سفارش خود، یک کتاب هم از طرف این ناشر هدیه بگیرند. ارسال کتابها در طول این طرح که در حال حاضر تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، به صورت پستی بوده و سفارشهای بالای 80 هزار تومان نیز به طور رایگان ارسال میشود. بنا بر این گزارش، «رسم جهاد»، «ابوعلی کجاست»، «خانم مربی»، «در مکتب مصطفی»، «تو شهید نمیشوی»، «آرزوهای دستساز»، «مربای گلمحمدی»، «دختر تبریز»، «پرچمدار کوچک من» و «شهید فرهنگ» جزو کتابهای پرفروش این ناشر از زمان آغاز عرضه اینترنتی آثار این ناشر بودهاند. «همیشه فرمانده»؛ خاطرات مینیمال از زندگی و زمانه سردار شهید محمد فرومندی و «نان سالهای جنگ»؛ خاطرات زنان روستایی فعال در پشتیبانی جنگ هم 2 کتاب جدید این ناشر است که بتازگی راهی بازار نشر شده و به صورت اینترنتی نیز قابل تهیه است.
ارسال به دوستان
تلویزیون
مسابقه تلفنی و اینترنتی شبکه ۵ رمضانی شد
فصل جدید مسابقه «برخط شو» در ایام ماه مبارک رمضان هر شب ساعت ۳۰ دقیقه بامداد روی آنتن شبکه ۵ میرود. به گزارش «وطن امروز»، این مسابقه جذاب و پرهیجان کاری از گروه تهران و شهروندی شبکه 5 است که سیدایمان موسوی اجرای مسابقه را برعهده دارد. مسابقه جذاب زنده «بر خط شو» هر شب میزبان 2 شرکتکننده به صورت تلفنی و شرکتکنندههای زیادی که در منازل خود و از طریق اپلیکیشن میتوانند در مسابقه شرکت کنند، است؛ در این مسابقه محدودیت سنی برای شرکتکنندگان وجود ندارد. در شروع این مسابقه، بازی اسم و فامیل مطرح میشود و بینندگان در صورتی که در زمان یک دقیقه بتوانند از این مرحله موفق عبور کنند، میتوانند در ادامه به سوالات اپلیکیشنی پاسخ بدهند و برنده احتمالی آن شب شوند. محور سؤالات این مسابقه اطلاعات عمومی، تهرانگردی و ایرانشناسی و... است.
***
«خرمشهر» ویژه برنامه افطار شبکه سلامت
شبکه سلامت سیما در ایام ماه مبارک رمضان برنامه زنده «خرمشهر» را روی آنتن میبرد. به گزارش «وطن امروز»، این برنامه گفتوگومحور هر روز ساعت ۱۹ به صورت زنده پخش میشود و به روایت داستان آدمهایی میپردازد که در زندگی خود با یک اتفاق ویژه مواجه شدهاند. اجرای برنامه «خرمشهر» برعهده محمدحسین امیدی، گوینده رادیو است که برای نخستینبار به قاب تلویزیون آمده و سال گذشته به عنوان مجری برتر رادیو شناخته شده است. تیتراژ ابتدایی این برنامه را مصطفی پاشایی بر اساس ترانهای از حامد عسکری خوانده، حمید عابدی خواننده آیتمهای برنامه است و تیتراژ پایانی نیز مناجاتی با حال و هوای ماه مبارک رمضان و با نوای محمدحسین پویانفر است.
ارسال به دوستان
«پرستار» به مناسبت ماه رمضان جلوی دوربین رفت
فیلم کوتاه «پرستار» آماده پخش از رسانه ملی شد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم کوتاه «پرستار» به کارگردانی حسین دارابی و تهیهکنندگی محمدجواد موحد با اتمام فیلمبرداری در شرایط بهداشتی و تدوین اولیه، در حال حاضر مراحل فنی را میگذراند و بزودی برای پخش از رسانه ملی آماده میشود. «پرستار» که مضمونی مرتبط با ماه مبارک رمضان و رشادتهای جامعه پرستاران در بیماری کرونا دارد، روایتی کوتاه از یک پرستار دارد که درگیر بیماران مبتلا به کرونا هستند. این فیلم از تولیدات تازه باشگاه فیلم سوره است و نقش اول آن را پانتهآ میرفصیحی بازی کرده است که سابقه کارگردانی و بازیگری تئاتر و سینما را در کارنامه دارد.
ارسال به دوستان
یادداشتی بر کتاب «ذوالشهادتین امام» که تازهترین اثر حسن روزیطلب است
برشی از زندگی معلم مبارز
احسان سالمی: «ذوالشهادتین امام» کتاب خوبی برای آشنایی بیشتر نسل جدید با شخصیت علامه محمدتقی مصباح یزدی است؛ کتابی که در بر دارنده خاطرات این مجاهد و فقیه انقلابی از تولد تا سال 1368 است. البته کتاب ایراداتی دارد که اصلیترینش را باید روایت کاملا یکطرفه این اثر درباره اختلافات آقای مصباح با دکتر شریعتی دانست. در واقع کتاب در یک قضاوت کاملا یکطرفه، ماجرا را صرفا از زاویه دید خاطرات آقای مصباح روایت کرده است و روایت متفاوتی از سایر آدمها درباره شخصیت مرحوم شریعتی و این اختلاف تاریخی مهم ندارد. شاید بهترین روش نویسنده برای ورود به این موضوع و حفظ بیطرفی در این مسأله، روایت رویدادها از زبان آدمهایی مشترک در آنها بود تا از این مسیر، هم کتاب از رفتن به سمت قضاوت یکجانبه دور شود و هم میزان ارتباط مخاطبان با اثر بیشتر شود. هر چند نگارنده به واسطه آشنایی با شخصیت نویسنده «ذوالشهادتین امام» به منصف بودن حسن روزیطلب در روایت رویدادهای تاریخی شکی ندارد ولی نسبتهای به کار رفته از سمت علامه مصباح درباره دکتر شریعتی در این کتاب به قدری تند است که روایت کتاب را بشدت یکطرفه کرده و طبیعتا درصد ارتباطگیری مخاطبان با اثر را کاهش میدهد.
اما مسأله دیگری که در ارتباط با این کتاب وجود دارد و نویسنده خود نیز در مقدمه اثر به آن اشاره کرده، توقف سیر روایت خاطرات علامه مصباح در سال 1368 است. این در حالی است که قطعا علاوه بر آن فرازهای مهم، بهواسطه آنکه فعالیتهای آقای مصباح با اتفاقات متعددی در تاریخ معاصر بویژه در 2 دهه اخیر گره خورده، قطعا بسیاری از مخاطبان دوست داشته و دارند جزئیات بیشتری از نگاه ایشان به این رویدادها و از سویی فعالیتهای سیاسی و فرهنگی و دینی ایشان بدانند و طبیعی است توقف کتاب در سال 1368، مانع از تحقق این موضوع میشود. البته که این کتاب را میتوان فتح بابی در حوزه تاریخنگاری انقلاب و معرفی شخصیت علامه مصباح دانست و ادامه آن از سوی حسن روزیطلب قطعا میتواند در بیشتر شدن آشنایی مخاطبان با ابعاد مختلف شخصیت آقای مصباح و طبعاً تاریخ انقلاب اسلامی موثر باشد.
ذوالشهادتین امام پینوشتهای مفصل و جذابی هم دارد که به اندازه خود کتاب، پر از نکات جالب تاریخی است. در واقع بخش عمدهای از کتاب به همین پینوشتهای اختصاص پیدا کرده که مشتمل بر یادداشتها و نامههای علامه مصباح و همچنین برخی اسناد مربوط به ایشان از جمله نامههای ساواک است که در دوره پیش از انقلاب فعالیت ایشان را به عنوان یک مبارز انقلابی زیرنظر داشته است.
البته به عنوان یکی از مخاطبان «ذوالشهادتین امام» که پیش از این شمار زیادی از کتابهای تاریخی در این شکل و قالب را مطالعه کرده، دوست داشتم به رسم کتابهای اینچنینی در انتهای این اثر نیز عکسهایی از دورههای مختلف زندگی علامه مصباح ببینم که متاسفانه گویا با راوی کتاب در این زمینه هم نظر نبودهام!
ارسال به دوستان
با مصوبه هیأت دولت
اجارهبهای اماکن فرهنگی و هنری بخشیده شد
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جزئیات تازهترین مصوبه دولت مبنی بر حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را تشریح کرد. به گزارش «وطنامروز»، لادن حیدری از تازهترین مصوبه دولت مبنی بر حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران، در جلسه روز سوم اردیبهشت سال ۱۳۹۹ تمام دستگاههای اجرایی و شهرداریهای سراسر کشور مجاز هستند نسبت به امهال یا بخشودگی کامل اجارهبهای اماکن واگذار شده به بخش خصوصی در طول دوره تعطیلی مربوط به جلوگیری از انتشار ویروس کرونا یا افزایش دوره بهرهبرداری حسب شرایطی و چارچوب واگذاری اقدام کنند. وی افزود: تدوین سیاستهای حمایتی از فعالان اقتصادی و کسبوکارهای فرهنگی، هنری و رسانهای که در زمره پیشتازان اجرای محدودیتهای ستاد بحران کرونا با توقف فعالیتهایشان قرار دارند، از نخستین روزهای بحران در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت. در همین راستا و با پیگیریهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیأت دولت بخشودگی اجارهبهای فضاهای فرهنگی و هنری واگذار شده به بخش خصوصی را به تصویب رساند. بر مبنای این مصوبه هیأت دولت و به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالان بخش غیردولتی که مجتمعهای فرهنگی و هنری را در اختیار دارند و با همهگیری بیماری کرونا از ادامه فعالیتشان بازماندهاند، از پرداخت اجارهبهای اسفند سال98 و فروردین سال جاری معاف هستند. ارسال به دوستان
عمو پورنگ با «بچه محل» به شبکه 2 آمد
روایت یک برنامه کودک از دوران پساکرونا
اولین قسمت از سری جدید مجموعه تلویزیونی «بچه محل» با نقشآفرینی داریوش فرضیایی عموپورنگ میزبان مخاطبان شبکه 2 سیما شد. به گزارش «وطن امروز»، «بچه محل» به تهیهکنندگی مسلم آقاجانزاده، کارگردانی احمد درویشعلیپور و نویسندگی محمد درویشعلیپور قرار بود از ابتدای نوروز ۹۹ روی آنتن برود که به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعویق در تصویربرداری، پخش آن به این روزها موکول شد. این مجموعه تلویزیونی هر روز ساعت ۱۸:۳۰ با اجرای داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) روی آنتن شبکه 2 خواهد رفت و چهرههای مطرح سینما و تلویزیون و بازیگران شناخته شده کمدی در آن به ایفای نقش میپردازند و فضایی شاد و سالم را برای کودکانی که این روزها در خانه قرنطینه هستند، فراهم میکنند. «بچه محل» در قالب یک مجموعه نمایشی، ماجراهای آموزندهای را برای کودکان در نظر گرفته است. در خلاصه ماجراهای این مجموعه آمده است: 3 ماه پس از شکست کرونا اهالی محله آرامآرام به زندگی عادی خود برگشتهاند اما تاثیرات کرونا هنوز در رفتار اجتماعی آنها نمایان است. «داداش جان» مرد اسباب بازی فروش که بتازگی به محله نقل مکان کرده، از حامیان سرسخت محیطزیست است. او به اتفاق عمو پورنگ تلاش دارد همه اهالی محله را تبدیل به حافظان محیطزیست کند... . ارسال به دوستان
شاعران میهمان ضیافت افطار رهبر انقلاب به تلویزیون میآیند
تلویزیون «میزبان» شاعران انقلابی
کرونا راه دیدار شاعران با رهبر انقلاب و ضیافت افطار امسال را بسته است اما تلویزیون این ضیافت را در قالب ویژهبرنامهای روی آنتن میبرد. به گزارش «وطنامروز»، دیدار رهبر انقلاب با شاعران دیداری بود که همه ساله در نیمه ماه مبارک رمضان برگزار میشد و تاثیر چشمگیری بر جریان شعر فارسی داشت و بسیاری از شاعرانی که طی این سالها در میان مخاطبان مطرح شدند، چهرههایی بودند که در این دیدارها به شعرخوانی پرداختند. با توجه به عدم امکان برگزاری این برنامه در شرایط کرونایی امسال، شبکه «شما» سعی کرده با همکاری شماری از شاعران به نوعی یاد و خاطره این دیدار سالانه مهم را زنده نگه دارد. «میزبان» به تعبیر حبیبیکسبی که یکی از مجریان این برنامه است با شاعران جوانی که در محضر مقام معظم رهبری شعرخوانی کردهاند گفتوگو میکند. این برنامه 30 قسمت 15 دقیقهای قرار است هر شب از شبکه شما پخش شود و البته احتمالاً از شبکه سوم سیما هم پخش خواهد شد؛ برنامهای که برخی پای ثابتها را یاد آن فرمایشات حکیمانه و دیدگاههای جذاب رهبر انقلاب درباره حوزه ادبیات میاندازد. محمود حبیبیکسبی در کنار مرتضی امیریاسفندقه این برنامه را اجرا میکنند. این برنامه به سفارش شبکه شما در محل گلزار شهدای غواص حوزه هنری انقلاب اسلامی و در جوار مسجد آیتالله خامنهای ضبط شده و تا پایان ماه مبارک رمضان با تمرکز ویژه بر مناجاتهای ادبی روی آنتن میرود. تهیهکنندگی «میزبان شما» را میثم تربتی طرقبه بر عهده دارد، برنامهای که هر شب حوالی ساعت 22:45 از شبکه شما پخش میشود. حبیبیکسبی درباره این برنامه به تسنیم گفته است: «متأسفانه به دلیل کرونا، دیدار و ضیافت حضوری شاعران با رهبر انقلاب را نداریم و در آن روز با رعایت مسائل بهداشتی در مسجد حوزه هنری گرد هم میآییم و البته این شعرخوانیها «زنده» از تلویزیون پخش میشود. شاعران جوانی که در سالهای اخیر محضر رهبر انقلاب رسیدند و شعرخوانی کردند، میهمان این برنامه تلویزیونی هستند. گفتوگویی با آنها شده و خاطرهها و شعرهایشان را بازخوانی میکنند، همچنین درباره آن جلسه میگویند. امکاناتی که به واسطه آن ضیافت در اختیار شاعران قرار گرفته و خدماتی که به ادبیات شعر معاصر در این گفتوگوها شده را هر شب در ماه رمضان میبینیم». این شاعر صاحبنام درباره اهمیت ضیافت افطار شاعران با رهبر انقلاب، گفت: «این ضیافت همیشه مهم بوده و تأثیرگذار؛ در وهله اول شاعران با شخصیتی دیدار میکنند که از حیث جایگاه سیاسی و اجتماعی، یگانه است و همچنین از حیث جایگاه دینی و فقاهتی هم جایگاه یگانهای دارد». ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|