|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با ایوب دهقانکار، دبیر شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب تهران درباره سرنوست نمایشگاه
کتاب ارزش صبر کردن دارد
عباس اسماعیلگل: حرف و حدیثها پیرامون سرنوشت نمایشگاه کتاب 99 زیاد است. برخی از تعطیلی قطعی نمایشگاه و برخی دیگر از به تاخیر افتادن آن خبر میدهند. ایوب دهقانکار، دبیر شورای سیاستگذاری و سخنگوی سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که همزمان به عنوان مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران مشغول به فعالیت است، در گفتوگو با «وطن امروز» درباره اخبار ضد و نقیض رسانههای مختلف کشور درباره سرانجام نمایشگاه کتاب تهران در سال 99 و همچنین وضعیت نابسامان بازار نشر در دوران کرونا گفت.
***
* آقای دهقانکار! چند روز پیش در رسانههای مختلف و به نقل از منابع آگاه اعلام شد امسال به طور قطع نمایشگاه کتاب تهران برپا نمیشود، حتی شبکههای مختلف رسانه ملی هم این خبر را بارها اعلام کردند، بالاخره باید پرونده سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران در سال 1399 را بسته بدانیم؟
خیر! بهرغم گمانهزنیها و اطلاعرسانیهای مختلفی که از سوی رسانهها و ناشران در فضای مجازی در این باره مطرح میشود، باید گفت تا این لحظه هیچ خبری به صورت رسمی و قطعی درباره سرنوشت نمایشگاه کتاب تهران از سوی شورای سیاستگذاری نمایشگاه در سال جاری اعلام نشده است و هنوز هیچ تصمیمی برای عدم برپایی نمایشگاه کتاب تهران نگرفتهایم و در صورت صدور مجوز از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، برای برپایی نمایشگاه در طول سال برنامهریزی خواهیم کرد.
نمایشگاه کتاب تهران به لحاظ وجهه چندوجهی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بینالمللی که دارد، ارزش این را دارد که برای برپاییاش مدتی را صبر کنیم تا ببینیم شرایط چگونه پیش خواهد رفت مجددا تاکید میکنم شورای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران کاملا تابع تصمیمات ستاد ملی کروناست، زیرا حفظ سلامت مردم و ناشران برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است.
* به هر حال مشخص نیست کی تصمیم نهایی خود را برای برپایی یا عدم برپایی سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خواهید گرفت و این صبر شما تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟
اگر کرونا به عنوان میهمان ناخوانده وجود نداشت، این روزها با یار مهربان مشغول وقتگذرانی بودیم. در ماه نخست سال به سر میبریم و زمان زیادی تا پایان سال داریم و امیدواریم نمایشگاه کتاب را به صورت حضوری و فیزیکی شاهد باشیم اما مسلما این صبر هم خیلی طولانی نخواهد بود و تلاش خواهیم کرد پس از ماه مبارک رمضان و اواخر خردادماه با جمعبندی همهجانبه و نظر ستاد ملی مقابله با کرونا تصمصم نهایی خود را بگیریم.
* جناب دهقانکار! طی چند سال اخیر و با افزایش بیرویه قیمت کاغذ، ناشران بخشهای خصوصی وضعیت اسفناکی را سپری میکنند و برخی از آنها به تعطیلی کشیده شدهاند. اوضاع کرونایی جامعه هم بر مشکلات اقتصادی ناشران اضافه کرد و این روزها وضعیت نشر بسیار نابسامان است؛ در این باره توضیح میدهید؟
بله! متاسفانه با شیوع ویروس کرونا، ناشران هم مانند سایر مشاغل و کسبوکارها بسیار آسیب دیدهاند و باید برای حل مشکلات آنان راهکارهای اساسی اندیشیده شود که این موارد همگی در بسته حمایتی وزارت ارشاد از کسبوکارهای آسیبدیده در دوران کرونایی، لحاظ خواهد شد که جزئیات آن در این مقال نمیگنجد. اما با تعطیلی اجباری کتابفروشیها و محدود شدن خرید کتابها به صورت فیزیکی، نهادهای مختلف به فکر پرکردن اوقات خانهنشینی مردم افتادند و در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز چیزی بهتر از کتاب برای پرکردم اوقات فراغت مردم نیافتیم، بنابراین با همکاری مرکز فناوری رسانههای دیجیتال و ناشران الکترونیک کشور دست به کار شدیم و ناشران الکترونیک توانستند عملکرد موفقی را پشت سر بگذارند و امسال یکی از بهترین سالهای پویش کتاب بود که کتابهای کودک و بزرگسال را با تخفیفات ۸۰ و ۷۰ درصدی به دست مخاطبان رساندیم و خوشبختانه شاهد استقبال خوب مردم از خرید کتابهای الکترونیک در این ایام بودیم و امیدوارم تا حدودی توانسته باشیم به وظیفه ذاتی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد مبنی بر رونق کتابخوانی در کشور عمل کرده باشیم.
* اما برخی از همین ناشرانی که طی سالهای اخیر آسیب دیدهاند، چشم امیدشان به نمایشگاه کتاب تهران بود تا با حضور در این نمایشگاه و فروش آثارشان تا حدودی هزینههایشان جبران شود؛ در صورت عدم برپایی نمایشگاه کتاب تهران، چه راهکارهایی برای جبران این مسأله اندیشیدهاید؟
همچنان معتقدم برپایی نمایشگاه کتاب تهران لطف دیگری دارد اما ما هم بیکار ننشستهایم و همزمان برای استفاده از طرحهای حمایتی وزارت ارشاد در صورت عدم برپایی نمایشگاه در حال جمعبندی و برنامهریزی هستیم تا در صورت اعلام قطعی عدم برپایی نمایشگاه در سال جاری، این طرحها را عملیاتی کنیم.
* امکانش هست درباره جزئیات این طرحها توضیح دهید؟
به هر حال وزارت ارشاد و خانه کتاب به عنوان 2 نهاد اصلی حوزه کتاب وظیفه دارند حالتهای جایگزین نمایشگاه کتاب تهران را برای ناشران آسیب دیده در نظر بگیرند و قطعا سیاست حمایتی وزارت ارشاد بر این است که در صورت عدم برپایی نمایشگاه، حالتهای جایگزین را در نظر بگیریم که یکی از پیشنهادات برپایی مجازی نمایشگاه کتاب است که این موضوع به بررسیهای بیشتری نیاز دارد.
یکی دیگر از طرحهای پیشنهادی اصلی در این باره تزریق یارانه اضافی به ناشران مختلف است که سعی میشود این یارانه از بودجه برپایی نمایشگاه کتاب تهران تامین شود و پیشنهادات دیگر که اگر اجازه بدهید به خاطر مشخص نشدن جزئیات، سخنی به میان نیاورم و انشاءالله به محض قطعی شدن شرایط در اینباره اطلاعرسانی دقیق خواهد شد.
* در پایان درباره برنامههای معاونت فرهنگی ارشاد از حمایت از کتابفروشیهای آسیب دیده توضیح میدهید؟
در تلاش هستیم طرحهای فصلی بهاره و پاییزه را برای کتابفروشیها به اجرا در آوریم و همچنین طرحهایی درباره پرداخت یارانه به کتابفروشیهای آسیب دیده هماکنون در دست بررسی است که بزودی جزئیات آن اطلاعرسانی خواهد شد.
ارسال به دوستان
انتشار فراخوان جایزه جهانی «کتاب سال»
بیستوهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در 2 حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی فراخوان داد.
به گزارش «وطن امروز»، این دوره از جایزه با هدف شناسایی و معرفی کتابهای ارزشمند در 2 حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در 3 بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستینبار طی سال گذشته میلادی (۲۰۱۹) به زبانهای گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، بهمنماه سال ۱۳۹۹ برگزار میشود.
بر اساس این فراخوان، از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحبنظران دعوت شده یک نسخه از کتاب مورد نظر خود را برای شرکت در این جایزه، به نشانی دبیرخانه ارسال کنند.
موضوع آثار ارسالی مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآنپژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و... است.
موضوع مطالعات ایرانی نیز شامل کلیات، زبان و زبانشناسی ایرانی، مردمشناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و... است.
آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی، تحقیقات و مطالعات ایرانی برخوردار و دارای ویژگی بهرهمندی از ارزشهای فرهنگی بسیار درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی، پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی باشند.
تناسب حجم کتاب با محتوا، فصلبندی موضوعها، رعایت هماهنگی فصلها و یکدستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتابهای ترجمهشده و رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتابهای تصحیحشده، از دیگر ویژگیهای آثار ارسالی به بیستوهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال است.
در این فراخوان از ناشران، پدیدآورندگان و صاحبنظران دعوت شده تا ۳۱ شهریورماه سال جاری یک نسخه از کتاب مورد نظرخود را به دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان برادران مظفر جنوبی، کوچه خواجه نصیر، پلاک۲، طبقه پنجم ارسال کنند.
ارسال به دوستان
روایت داوودآبادی از خاطرات شهید مصطفی کاظمزاده
شهادت؛ رهایی پرنده از قفس
داخل سنگر کنار یکدیگر دراز کشیدیم. سقف آنقدر کوتاه بود که حتی نمیشد براحتی نشست. شروع کرد به خنده. با خوشحالی گفت: «امروز من میرم». گفتم: اول بگو ببینم این مسخرهبازی چیه که از صبح در آوردی؟ مگه تو نبودی که همهش میگفتی بیا عکس بگیریم ولی حالا که من میگم عکس بگیریم، حضرتعالی ناز میکنی؟ که چی صبح من رو جلوی بچهها ضایع کردی؟ هرچی گفتم بذار یه عکس تکی ازت بگیرم، گفتی باشه بعداً وقت زیاده، اصلا ازت توقع نداشتم. یکدفعه پرید صورتم رو بوسید و با خنده گفت: «اصلا ناراحت نشو، فکرش رو هم نکن. من امروز بعد از ظهر میخوام برم!»
تعجبم بیشتر شد. گفتم: «خب! کی میخوای تشریف ببری؟» با همان شادی، دستهایش را به هم مالید و گفت: «من... امروز... شهید میشم!»
فکر کردم این هم از همان شوخیهای جبههای است که برای همدیگر ناز میکردیم... ولی شوخی نمیکرد، چون چهرهاش جدی جدی بود. سعی کردم با چند شوخی مسأله را تمام کنم و حرف را به موضوعات دیگر بکشانم که گفت: «حمید جون! دیگه از شوخی گذشته، میخوام باهات خداحافظی کنم. حالا هرچی که میگم خوب گوش کن». کمکم باورم شد که میخواهد بار سفر ببندد ولی باز قبول و تحملش برایم مشکل بود. پرسیدم: «مگه چیزی یا خبری شده؟»
حالتی عجیب به خودش گرفت و گفت: «آره! من امروز بعد از ظهر شهید میشم؛ چه بخوای چه نخوای! دست من و تو هم نیست. هرچی خدا بخواد، همونه». سپس شروع کرد خوابی را که دیشب دیده بود، برایم گفت. خوابش حکایت از آن داشت که بعد از ظهر امروز به شهادت میرسد. کمکم لحن حرفهایش عوض شد و شروع کرد به نصیحت و توصیه. وصیت شفاهیاش را کرد. حرفهایی زد که برای من خیلی جالب بود. بویژه در پاسخ به این سوالم که:
- مصطفی! تو شهادت رو چگونه میبینی؟
در حالی که دستهایش را به دور خود پیچیده بود و فشار میآورد، ناگهان آنها را باز کرد و نفس عمیقی کشید و گفت: شهادت رهایی انسان از حیات مادی و یک تولد نو است. شهادت مانند رهایی پرنده از قفس است.
* برگرفته از کتاب «دیدم که جانم میرود» خاطرات شهید مصطفی کاظمزاده اثر حمید داوودآبادی
ارسال به دوستان
«سالنهای سواره» بقایای صنعت سینمای دوران گذشته هستند
آغاز «سینما ماشین» با «خروج» حاتمیکیا
«سینما ماشین» از جمعه با نمایش فیلم سینمایی «خروج» در پارکینگ برج میلاد کار خود را آغاز خواهد کرد. این طرح سینمایی با مشارکت سازمان هنری- رسانهای اوج و موسسه سینمایی نورتابان برای نخستینبار در کشور با نمایش تازهترین اثر ابراهیم حاتمیکیا کلید خواهد خورد. سینما ماشین از جمعه ۱۲ اردیبهشت به مدت یک هفته در 2 سانس ۲۱ و ۲۳:۳۰ در پارکینگ شماره ۳ برج میلاد تهران برگزار خواهد شد. این طرح تحت تدابیر بهداشتی و با مجوز و موافقت ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا انجام خواهد شد. بلیت فیلم سینمایی «خروج» در «سینما ماشین» از پنجشنبه صبح در سایت سینما تیکت به فروش خواهد رسید. سینماهای سواره که سالهاست به دست فراموشی سپرده شدهاند، حالا با استقبال شدید مواجه شدهاند. در روزهای اعمال طرح فاصله اجتماعی، فروش بلیت سینماهای سواره (ماشین رو) در آلمان و کرهجنوبی بشدت در حال افزایش است. سینماهای سواره که سالهاست به دست فراموشی سپرده شدهاند، حالا با وجود پخش فیلمهای از رده خارج، با استقبال شدید مواجه شدهاند. سینماهای معمولی آلمان همچون دیگر سینماهای سراسر جهان بهخاطر پیشگیری از شیوع کرونا تعطیل شدهاند اما سالنهای سواره که بقایای صنعت سینمای دوران گذشته هستند، حالا در این شرایط بشدت رونق گرفتهاند. ارسال به دوستان
واکنش بازیگر «بریکینگ بد» به اظهارات ترامپ درباره خوردن مواد ضدعفونیکننده
نگران هواداران ترامپ هستم
برایان کرانستون با سرزنش ترامپ که پیشنهاد داده بود مردم برای مقابله با بیماری کرونا مواد ضدعفونیکننده بخورند، نوشت واقعاً نگران افرادی است که هنوز از او حمایت میکنند. به گزارش «وطن امروز»، دیلیمیل نوشته است: برایان کرانستون، بازیگر «بریکینگ بد» پس از سخنان ترامپ درباره «کووید-۱۹»، در رسانههای اجتماعی نوشت: دیگر نگران سلامت عقلی رئیسجمهور نیستم، نگران هوادارانش هستم. این بازیگر پس از پیشنهادهای ترامپ که برای مقابله با ویروس کرونا مردم را به خوردن و تزریق کردن مواد ضدعفونیکننده و استفاده از اشعه یووی در شبکههای اجتماعی ترغیب کرده بود، با لحنی تند به رئیسجمهور آمریکا اعتراض کرد. کرانستون نوشت: دیگر هیچ نگرانی برای سلامت عقلی رئیسجمهور ندارم. او عاقل نیست و پی بردن به بیماری او مرا نه از خشم، بلکه از اندوهی عمیق پر میکند. این بازیگر ۶۴ ساله در ادامه نوشت: آنچه نگرانش هستم سلامت عقلی کسانی است که هنوز از این مرد عمیقاً مشکلدار حمایت میکنند تا رهبر کشورمان شود. اظهارات باورنکردنی ترامپ شرکتهای تولیدکننده مواد ضدعفونیکننده را وادار کرد با انتشار بیانیهای تأکید کنند که خریداران نباید این محصولات را بخورند یا تزریق کنند. گفته شده گزارش مسمومیت ناشی از مصرف مواد ضدعفونیکننده پس از سخنان ترامپ در نیویورک ۲ برابر شده است. ارسال به دوستان
بنیاد مستضعفان برای تخلیه خانه مرحوم احمد عزیزی حکم گرفته است!
وضعیت نامشخص میراث معنوی شاعر «کفشهای مکاشفه»
«سالها پیش که این شاعر روستایی از سر پل ذهاب به تهران آمد، یک واحد مسکونی در اختیارش گذاشتند تا برای خانوادهاش سرپناهی باشد ولی نگفتند وقتی پس از سالها بیهوشی و بیحالی در کما از دنیا میروی، این خانه را از تو خواهیم گرفت و خانوادهات را آواره خواهیم کرد که اگر به او میگفتند زیر بار این منت هرگز نمیرفت». اینها را سعید بیابانکی درباره مرحوم «احمد عزیزی» نوشته است؛ شاعری دوستداشتنی که این روزها خبر تخلیه خانهای که در آن زندگی میکرده، رسانهای شده است. فارس در این باره نوشته است: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی حکم تخلیه منزل زندهیاد احمد عزیزی از شاعران انقلابی را از دادگاه گرفت تا خانواده او طی مهلت 30 روز خانه را تخلیه کنند. در حکم شعبه ۲ اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۴ تهران آمده است: «مستند به ماده ۱۳ قانون اجرای احکام مدنی و به موجب این حکم و با تفویض کلیه اختیارات دادورز به شما ماموریت داده میشود تا شخصا یا با تفویض امر به نیروی ابواب جمعی آن کلانتری به آدرس تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، مجتمع مسکونی یاس، ... محل تحت تصرف ورثه مرحوم احمد عزیزی مراجعه و در ابتدا ضمن اعطای مهلت ۳۰ روزه به متصرف فوقالذکر مبنی بر اینکه راسا نسبت به تخلیه و تحویل ملک موصوف اقدام نماید...».
سعید بیابانکی از شاعران کشور در واکنش به این اقدام بنیاد مستضعفان نوشته است: «همه جای جهان منازل مسکونی شاعران و هنرمندان را به شکلهای مختلف حفظ میکنند و به موزه و خانه فرهنگ تغییر کاربری میدهند و به بازماندگان ایشان هم احترام میگذارند».
فرزند زندهیاد احمد عزیزی نیز در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اینکه پدرش اصلا اهل زندگی مادی نبوده و شاعرمسلک بوده است، گفت: در همه کشورها سعی میکنند آثار معنوی شاعران و هنرمندان حفظ شود. پدرم سالها در حوزه ادبی فعالیت کرد و توانست نام خود را به عنوان یکی از تأثیرگذاران در جریان شعر انقلاب ثبت کند. او با انتشار آثارش توانست در حوزه شعر معاصر جریانساز باشد؛ سؤال من این است که آیا نباید میراث معنوی او را حفظ کرد و پاس داشت؟
احمد عزیزی ۱۶ اسفند ۹۵ به دلیل وخامت حال ناشی از کاهش سطح هوشیاری، بیماری قلبی و کلیوی و ریوی دار فانی را وداع گفت.
ارسال به دوستان
دعاى روز پنجم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.
خدایا قرار بده مرا در این روز از آمرزشجویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربانترین مهربانان.
ارسال به دوستان
تلویزیون
نگارش «زمین گرم» ادامه دارد
نگارش سریال «زمین گرم» توسط سعید نعمتالله ادامه دارد و تدوین نیز به صورت همزمان در حال انجام است، اگر چه تصویربرداری آن به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شده است. به گزارش فارس، همچنین سعید نعمتالله برای اولین بار در این سریال که مضمونی خانوادگی و اجتماعی دارد، کارگردانی را بر عهده دارد. نعمتالله تا به حال سریالهای برادر جان، زیر پای مادر، پشت بام تهران، دیوار، مدینه، جراحت، زیر هشت، میکائیل، مادرانه، رستگاران، شیدایی و... را برای تلویزیون به نگارش درآورده است. تهیهکنندگی این سریال را محمدرضا شفیعی بر عهده دارد.
***
ورود شورای نظارت بر صداوسیما به ماجرای دستمزدهای نجومی
دبیر شورای نظارت بر صداوسیما از جمعآوری مستندات برای مشخص شدن واقعیت دستمزدهای مجریان تلویزیون و بررسی اینکه این مبالغ در سطح استاندارد بوده است یا خیر، خبر داد. به گزارش مهر، محمدحسین صوفی، دبیر شورای نظارت بر صداوسیما درباره شایعات مرتبط با دستمزد نجومی برخی سلبریتیها در تلویزیون که در روزهای اخیر حاشیهساز شده است، گفت: یکی از دستور جلسات ما این است که به بررسی و جمعآوری اطلاعات و دادهها در همین زمینه بپردازیم. دبیر شورای نظارت بر صداوسیما با اشاره به اظهارنظرهای مطرح شده در فضای مجازی و برخی رسانههای رسمی اضافه کرد: چندان نمیتوان به اخبار شبکههای اجتماعی تکیه کرد. خود ما براساس مستنداتی که در حال جمعآوری آنها هستیم قضیه را بررسی میکنیم. دبیر شورای نظارت بر صداوسیما درباره اینکه تا چه حد به مساله دستمزد مجریانی چون رشیدپور و مهران مدیری و سلبریتیها ورود شده است، گفت: ما باید مستندات را بگیریم و بررسی کنیم تا ببینیم مبلغی که داده شده استاندارد و عرف بوده است یا خیر. وی بیان کرد: یکی از انتظارات این است که اجازه داده شود این موارد فارغ از هیجانات و التهابات بررسی شود.
ارسال به دوستان
شورای عالی تهیهکنندگان سینمای ایران:
امامی «تهیهکننده» نیست
شورای عالی تهیهکنندگان سینمای ایران اعلام کرد محمد امامی متهم یکی از پروندههای اقتصادی، تهیهکننده سینما نبوده و نیست. به گزارش روابط عمومی شورای عالی تهیهکنندگان سینمای ایران، دبیرخانه شورای عالی تهیهکنندگان سینمای ایران به اطلاع میرساند که محمد امامی، متهم پرونده اقتصادی، تهیهکننده سینما نبوده و نیست. به همین جهت هم هیچگونه پروانه فیلمسازی (ساخت فیلم) در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام وی صادر نشده است. مرجع شناسایی حرفه «تهیهکنندگی سینما» شورای عالی تهیهکنندگان و در نهایت شورای صدور پروانه فیلمسازی سازمان سینمایی کشور است.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان تبلبغات اسلامی:
مجدانه درصدد بازگشایی اماکن مذهبی هستیم
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در دیدار با رئیس سازمان عقیدتی- سیاسی ناجا با اشاره به اینکه دغدغه قشر مذهبی به عنوان پیشقراولان طرح مواسات، بازگشایی اماکن مذهبی است، گفت: وزارت بهداشت و سازمان تبلیغات مجدانه درصدد تحقق این امر هستند. به گزارش فارس، حجتالاسلام محمد قمی اظهار کرد: این روزها دغدغه قشر متدین و مذهبی به عنوان پیشقراولان طرح مواسات و مقابله با کرونا این است که با وجود بازگشایی برخی اماکن عمومی اما هنوز اماکن مذهبی بازگشایی نشدهاند. قمی افزود: در تماس تلفنی با وزیر بهداشت به نمایندگی از نهادهای دینی، این دغدغه قشر متدین و مذهبی به وزیر انتقال داده شد؛ همچنین در این گفتوگو تاکید شد اماکنی که آلودگی در آنها بین۳۰ تا ۴۰ درصد است، بازگشایی شدهاند اما اماکن مذهبی مانند مساجد که درصد آلودگی آنها به ۴ درصد هم نمیرسد، هنوز بازگشایی نشدهاند. وی افزود: استفاده از ۵۰۰۰ روحانی مستقر در مناطق آسیبپذیر و یکهزار هیأت مذهبی، از ظرفیتهای مهم سازمان تبلیغات اسلامی به شمار میرود که میتواند نقاط مشترک همکاریهای 2 سازمان باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|