|
کمک بنیاد مستضعفان به مددجویان کمیته امداد برای مقابله با کرونا
رئیس کمیته امداد از کمک ۱۹۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به این نهاد برای مقابله با شیوع کرونا در خانوادههای تحت حمایت خبر داد. به گزارش ایسنا، سیدمرتضی بختیاری با تقدیر از توجه ویژه بنیاد مستضعفان به نیازمندان و مددجویان کمیته امداد گفت: بنیاد مستضعفان از ابتدای همهگیری ویروس کرونا در کشور تاکنون ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای پیشگیری و مقابله با این بیماری در خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد و نیازمندان، در اختیار این نهاد قرار داده است.
ارسال به دوستان
معاون شهردار تهران: طرح ترافیک از شنبه اجرایی میشود
طرح روی طرح!
رئیس کمیسیون حملونقل شورای شهر تهران در گفتوگو با «وطن امروز»: کارمندان دولت با ثبتنام در یک سامانه میتوانند به صورت رایگان وارد محدوده ترافیکی شوند
گروه اجتماعی: مسؤولان شهر تهران نمیتوانند از درآمد شیرین طرح ترافیک بگذرند و حتی اگر ریسک ابتلا به کرونا بالا باشد، همچنان به دنبال اجرای طرح ترافیک هستند.
به گزارش «وطن امروز»، بعد از تعطیلات نوروز و پایان محدودیتهای طرح فاصلهگذاری اجتماعی در تهران، شهرداری پایتخت در صدد اجرای طرح ترافیک برآمد و این در حالی بود که ستاد ملی مقابله با کرونا با اجرای این طرح مخالف بود. همانطور که پیشبینی میشد ازدحام در وسایل حملونقل عمومی به قدری زیاد بود که پلیس و ستاد مقابله با کرونا دستور لغو طرح ترافیک را صادر کردند. جامعه پزشکی نیز اعلام کرد مترو و اتوبوس اصلیترین محل شیوع بیماری کروناست و مردم باید مراقب باشند. حتی حسن روحانی و سعید نمکی (وزیر بهداشت) اعلام کردند مردم بهتر است با خودروی شخصی تردد کنند تا اینکه در وسایل حملونقل عمومی ازدحام کنند اما با گذشت چند هفته باز هم مسؤولان شهری سخن از اجرای طرح ترافیک میزنند. مدیران شهرداری اعتقاد دارند عدم اجرای طرح ترافیک موجب عدم ازدحام مردم نشده و همچنان ازدحام در وسایل حملونقل عمومی وجود دارد، در حالی که جامعه پزشکی اعتقاد دارد اجرای طرح ترافیک آمار مبتلایان و قربانیان در تهران را افزایش میدهد. مدیران بهداشت تهران نیز در اینباره بارها و بارها اعلام کردند وضعیت پایتخت وخیم است و باید مردم طرح فاصلهگذاری را رعایت کنند و همچنان در خانه بمانند، چرا که آمار مبتلایان در تهران بر خلاف کشور افزایشی است.
گویا مدیران شهرداری نمیتوانند از درآمد شیرین طرح ترافیک بگذرند و قرار است از هفته آینده این طرح را اجرا کنند و این در حالی است که وزارت کشور هم زدن ماسک و دستکش در مترو و اتوبوس را اجباری کرده است. البته معلوم نیست این دستور قابلیت اجرا داشته باشد و تکلیف مسافرانی که امکانات تهیه ماسک و دستکش را ندارند و باید از وسایل حملونقل عمومی استفاده کنند، چیست. رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران گفت: بازگشت به طرح ترافیک پایتخت، تصمیمی درست و کارشناسانه است، چرا که تراکم خودروها در خیابانها بویژه در مراکز شهر باعث ترافیک شدید و بعضا قفل شدن برخی خیابانها شده است. محمد علیخانی در گفتوگو با «وطن امروز» درباره علت تغییر ساعات طرح ترافیک از شنبه تصریح کرد: این طرح با توافق معاونت حملونقل شورای شهر تهران، پلیس راهور و کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر مورد تایید قرار گرفته است. هدف از این تصمیم کاهش سفرهای غیرضروری و ساماندهی وضعیت ترافیک است، زیرا تراکم و تردد گسترده خودروها در سطح شهر موجب بینظمی در روند حمل و نقل عمومی و... شده و مشکلات فراوانی را برای شهروندان ایجاد کرده است. وی با بیان اینکه برای سفرهای ضروری نیز در این طرح تسهیلاتی در نظر گرفته شده است، گفت: مجموعه کادر پزشکی و درمانی، آژانسها، تاکسیهای تلفنی و تاکسی فرودگاه، سرویس ادارات، خودروهایی که به ناوگان حملونقل عمومی کمک میکنند، وانتبارها و سرویس مدارس در این طرح از پرداخت عوارض معاف هستند. رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران در ادامه به چگونگی فعالیت تاکسیها در این طرح اشاره کرد و گفت: قرار است برای تاکسیهایی که سهمیه سوخت آنها سوخته است در این طرح از بین نرود و 20 درصد نیز به سهمیه سوخت آنها اضافه شود. علاوه بر این در نظر است تا در راستای حمایت از رانندگان حمل و نقل عمومی که در این روزهای کرونایی دچار آسیب شدهاند، بسته حمایتی ارائه شود.
وی با بیان اینکه 120 هزار راننده حملونقل عمومی در شهر تهران فعالیت دارند که 80 هزار نفر آنها راننده تاکسی هستند، افزود: در این طرح به وضعیت معیشتی و حمایتی رانندگان توجه شده است. علیخانی خاطرنشان کرد: اعتراض مردم به ترافیک شدید خیابانهای سطح شهر در کنار تاکید پلیس راهور بر ساماندهی وضعیت اسفناک تراکم خودروها موجب شد طرح جدید طرح ترافیک (از ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر) با توافق سهگانه معاونت حمل و نقل شورای شهر تهران، پلیس راهور و کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر مورد توجه و توافق قرار گیرد، چرا که تراکم خودروها به قدری وحشتناک است که حملونقل عمومی را به طور کلی مختل کرده و باعث قفل شدن خیابانها در پایتخت شده است.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه در برخی خیابانها مرکز شهر، شهروندان به دلیل تردد بیش از حد خودروها بیش از یک ساعت پشت ترافیک معطل میشوند، گفت: این ترافیک خستهکننده باعث میشود آمبولانسها و اتوبوسهای حملونقل عمومی سر موقع به مقصد نرسند و طرح فاصلهگیری اجتماعی به حاشیه برود. رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران در ادامه در تشریح بستههای تشویقی گفت: برای شهروندانی که منزل آنها در محدوده طرحهای ترافیکی است، تخفیف ۷۰ درصدی عوارض اعمال میشود اما با توجه به ساعتگذاری جدید در اجرای طرح ترافیک، شهروندان ساکن محدودههای ترافیکی میتوانند برنامه خود را به گونهای تنظیم کنند که تردد آنها در محدوده طرح ترافیک رایگان باشد. وی افزود: البته کارمندان دولت میتوانند برای ورود به محدوده ترافیکی در سامانهای که اعلام میشود ثبت نام کنند تا به صورت رایگان به این محدوده وارد شوند. علیخانی در پاسخ به این سوال که چه تمهیداتی برای توسعه خدمترسانی ناوگان حملونقل عمومی از روز شنبه پیشبینی شده است، گفت: در بخش اتوبوسرانی باید به این نکته اشاره کنم که اگر ترافیک سطح شهر کاهش پیدا کند، به طور حتم سرفاصله رسیدن اتوبوسها به ایستگاه کاهش پیدا میکند و همین امر موجب کاهش تراکم جمعیت داخل اتوبوس میشود. او در تشریح آخرین وضعیت مترو با اشاره به اینکه پیش از شیوع ویروس کرونا سفر روزانه با مترو به تعداد ۲ میلیون سفر میرسید، گفت: پیشبینی ما این است تعداد سفرهای مترو برای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی ۵۰۰ هزار سفر در روز باشد که آمارها نشان میدهد به طور میانگین تعداد سفرها در روزهای کرونایی پایتخت به مرز ۴۰۰ هزار سفر در روز نمیرسد. رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران افزود: با اجباری شدن استفاده از ماسک در ناوگان حملونقل عمومی میتوان گفت با ظرفیت موجود ناوگان و کاهش حجم ترافیک، مشکلی در رعایت فاصلهگذاری اجتماعی نخواهیم داشت. علیخانی ادامه داد: در بخش مترو هزار و ۵۰۰ دستگاه واگن با تمام ظرفیت در حال خدمترسانی به شهروندان است.
***
[زمانبندی طرح ترافیک از روز شنبه تغییر میکند]
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا از تغییر ساعات طرح ترافیک از روز شنبه خبر داد. مناف هاشمی در حاشیه جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد:
۵۰ درصد افراد جامعه از دستکش و حتی ماسک استفاده میکنند اما باقی افراد به موازین قانونی و رعایت بهداشت اهمیتی نمیدهند. او افزود: طی دستورالعملی از طرف ریاستجمهوری طرح مناسبسازی قیمت ماسکها از روز شنبه در متروها آغاز میشود و افراد میتوانند ماسک را با قیمت مناسب از متروها خریداری کنند، البته فضاهایی را برای افرادی که سالانه، نذری در ماه مبارک داشتهاند و امسال به دلیل کرونا نمیتوانند ادا کنند، قرار دادهایم تا با نذر ماسک به هموطنان کمک کنند. هاشمی ادامه داد: در تمام نقاط تهران وضعیت ترافیک تقریبا مطلوب است جز محدوده مرکزی طرح ترافیک که مشکلاتی را به وجود آورده است، چون اصناف و کارکنان دولت حضور پیدا میکنند. معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران یادآوری کرد: سهشنبه طی جلسهای با سردار ذوالفقاری در وزارت کشور تصمیم بر این شد، ساعت طرح ترافیک در کلانشهر تهران را اصلاح کنیم. برای مثال طرح از ساعت ۶ و نیم صبح تا غروب بود که این ساعت را به ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر تغییر دادیم.
ارسال به دوستان
معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد
ظرفیت خالی ۶۰ درصد تختهای کرونا
در شرایطی که خیلیها نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگیری اجتماعی بیتفاوتند، معاون درمان وزیر بهداشت میگوید «هنوز هیچ دارویی برای درمان کرونا ساخته نشده است که مورد تایید باشد». به گزارش «وطن امروز»، قاسم جانبابایی درباره بازگشت بیمارستانها به شرایط عادی برای ارائه خدمات درمانی غیرکرونایی به بیماران توضیحاتی را عنوان کرد. در ارتباط ویدئوکنفرانسی گفت: در حال حاضر بر اساس ابلاغی که به دانشگاههای علوم پزشکی کشور شده است، بیمارستانها باید شرایط ارائه خدمات درمانی به بیماران غیرکرونایی را هر چه سریعتر فراهم کنند. وی افزود: آنچه مسلم است، ارائه خدمات به بیماران خاص، مبتلا به سرطان و... در اولویت قرار دارد. معاون درمان وزارت بهداشت بر ارائه خدمات دندانپزشکی در کلینیکهای دانشگاهی تاکید کرد و گفت: خدمات اورژانسی دندانپزشکی در اولویت قرار دارد. جانبابایی در ادامه با اشاره به ظرفیت خالی تختهای بیمارستانی افزود: خوشبختانه تعداد تختهای بیمارستانی در بخشهای عادی و ویژه در حال افزایش است. وی تاکید کرد: ماندگاری شرایط غیرکرونایی در کشور به ملاحظات مردم بستگی دارد. اگر نکات بهداشتی و دستورالعملهای وزارت بهداشت بدرستی و دقیق رعایت شود، میتوانیم امیدوار باشیم روزهای بحرانی بازنگردد. معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به کاهش آمار بیماران کرونا گفت: شرایط ایران از خیلی کشورهای دیگر بهتر است. ضمن اینکه دستاوردهای خوبی از کرونا داشتهایم. وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر تنها درمان مؤثر برای کاهش مرگومیر ناشی از کرونا، مراعات و مراقبت از بیماران است، افزود: هنوز اثرگذاری هیچکدام از داروها تأیید نشده است. جانبابایی با بیان این که شرایط تولید ماسک و تجهیزات کمکی در کشور به گونهای شده است که نیاز به واردات نداریم، گفت: ما میتوانیم صادرکننده برخی اقلام مورد نیاز در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا باشیم. معاون درمان وزارت بهداشت درباره شرایط فعالیت مطبها افزود: 2 هفته قبل دستورالعمل لازم برای فعالیت مطبها را صادر کردیم و مردم میتوانند مراجعه کنند اما نباید ازدحام شکل بگیرد. جانبابایی تاکید کرد: تأخیر در زمینه درمان بیماریهای غیرکرونایی میتواند خطرناک باشد. وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۶۰درصد ظرفیت تختهای کرونا در بیمارستانها خالی شده است، افزود: این ظرفیت در بخشهای آیسییو، حداکثر ۳۰درصد است و علت آن هم مراقبت بهتر از بیماران قدیمی کروناست. جانبابایی تاکید کرد: ورودی بیماران کرونا در بخشهای آیسییو کمتر شده و به طور کلی روند ابتلا در کشور کاهشی است. وی افزود: این وضعیت در استانهای مختلف کشور متفاوت است به طوری که در استانهایی که پیک بیماری جلوتر بوده، شرایط بهتر از استانهایی است که این پیک را دیرتر پشت سر گذاشتهاند. ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان «کووید - 19» در کشور به 93657 و شمار قربانیان به ۵۹۵۷ نفر رسید
روند ثابت آمار مرگومیر و مبتلایان
گروه اجتماعی: آمارهای جدید کرونا در کشور نشان میدهد تعداد مبتلایان و قربانیان روزانه همچنان روند باثباتی را طی میکند.
به گزارش «وطنامروز»، در 5 روز اخیر آمار روزانه مبتلایان به کرونا در ایران، 1134، 1153، 991، 1112 و 1073 بوده که روند باثباتی را نشان میدهد. دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۷۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۹۳ هزار و ۶۵۷ نفر رسید. وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۰ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۹۵۷ نفر رسید. جهانپور گفت: خوشبختانه تاکنون 73 هزار و ۷۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند. البته ۲۹۶۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. سخنگوی ستاد مقابله با کرونای وزارت بهداشت بیان کرد: تاکنون ۴۵۳ هزار و ۳۸۶ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. وی اظهار کرد: از اینکه مردم با رعایت بهداشت عمومی و فردی و پرهیز از سفر و تردد غیرضروری با همکاران ما در بسیج مقابله با کرونا همکاری میکنند، متشکریم.
* 114 شهر سفید
با آنکه مسؤولان اعلام کردند شهرهای کشور بر اساس 3 وضعیت سفید، زرد و قرمز تقسیمبندی میشوند اما هنوز نقشه کرونا در ایران تهیه نشده و هر روز آمار تازهای در این باره منتشر میشود. یکی از مدیران وزارت کشور 114 شهر را سفید اعلام کرده اما گفته است در این شهرها هم محدودیتها ادامه خواهد یافت. حسین ذوالفقاری، رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در پایان شانزدهمین نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا که دیروز در وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا وضعیت شیوع این ویروس در کشور بررسی و در جلسه اعلام شد که وضعیت در ١١۴ شهر کمخطر و سفید است. او ادامه داد: مقرر شد در این شهرهای سفید تعدادی از فعالیتها آغاز شود، البته این فعالیتها با همکاری وزارت صنعت و بهداشت مشخص میشود. همچنین رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصریح کرد: بعضی افراد قبل از عید نوروز وکالتنامههایی را برای نقل و انتقال خودرو از سوی فروشندهها در اختیار داشتند اما به دلیل تعطیلات کرونایی، حدود ٣۵ روز مراکز شمارهگذاری تعطیل شدند که به ستاد ملی کرونا پیشنهاد دادیم این تعطیلی جزو روزهای غیرکاری قرار گیرد. ذوالفقاری افزود: نکته بعدی درباره شهرداریها و کلانشهرهای کشور بود که مقرر شد مشکلات شهرداریهای سراسر کشور مورد توجه قرار گیرد. معاون امنیتی ـ انتظامی وزیر کشور بیان کرد: ترافیک و حملونقل یکی از موضوعاتی است که این روزها مورد بحث قرار میگیرد اما پیشنهاد جلسه این بود که تمام شهرداریها پروتکلهای بهداشتی را در مترو، تاکسی و آژانسها رعایت کنند و بر مبنای این رعایت، طرح ترافیک خود را تنظیم کنند. او اضافه کرد: همچنین مقرر شد شورای ترافیک استانها به صورت روزانه وضعیت را رصد کرده و با تعادل، طرح ترافیک و بیماری کرونا را کنترل کنند. ذوالفقاری بیان کرد: در این جلسه تصمیم بر آن شد ساعت کاری برخی مشاغلی که در حال فعالیت هستند مورد بازنگری قرار گیرد و این پیشنهاد به ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود. او با بیان اینکه بازگشایی مدارس و دانشگاهها در ١١۴ شهر کمخطر و سفید مطرح نیست، گفت: بر اساس گزارشات اخیر، پس از بازگشایی تعدادی از اصناف، ٨٠ درصد مردم در شهرستانهای کشور پروتکلهای بهداشتی را رعایت کردند اما سطح رعایت در استان تهران پایین است. رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: امیدواریم شهروندان تهرانی پروتکلها و اصول بهداشتی را بیشتر رعایت کنند، زیرا موضوع کرونا حل نشده است.
ارسال به دوستان
اخبار
دبیرکل جمعیت هلالاحمر استعفا کرد
مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلالاحمر از استعفای محمودرضا پیروی هلالاحمر خبر داد. اسماعیل رمضانی در توئیتی تصریح کرده است: «محمودرضا پیروی، دبیرکل جمعیت هلالاحمر امروز (دیروز چهارشنبه) استعفا کرده و در خواست ایشان در حال بررسی است و فعلا مورد پذیرش قرار نگرفته است». پیروی ۱۹ آبان سال ۱۳۹۷ با حکم علیاصغر پیوندی، رئیس پیشین جمعیت هلالاحمر به عنوان دبیرکل این جمعیت منصوب شد. وی دارای مدرک پزشک عمومی و دکترای تخصصی اورژانس و حوادث دانشگاه گوتنبرگ سوئد است. ریاست دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ریاست ستاد حوادث غیرمترقبه و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ریاست اورژانس تهران از سوابق اجرایی پیروی عنوان شده است. وی همچنین تالیف و نگارش۲۷ کتاب و مقاله علمی به زبانهای انگلیسی و فارسی را بر عهده داشته است. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۸ اسفند ۹۸ در حکمی پیروی را به عنوان عضو کمیته نظارت بر توزیع کمکهای بینالمللی و ملی منصوب کرد.
***
آغاز توزیع ماسک و دستکش در داروخانهها
مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو از آغاز توزیع ماسک و دستکش یکبارمصرف در داروخانهها خبر داد. به گزارش فارس، سیدحسین صفوی اظهار کرد: با توجه به افزایش ظرفیت تولید ماسک و دستکش در کشور و تامین مناسب انواع ملزومات حفاظتی مورد نیاز مراکز درمانی و کادرپزشکی، توزیع انواع ماسک و دستکش در داروخانهها از امروز(چهارشنبه) آغاز شد. او با اشاره به اینکه تا پیش از شیوع بیماری کرونا تولید ماسک در کشور بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار عدد بود، افزود: خوشبختانه امروز ظرفیت روزانه تولید ماسک صنعتی در کشور به ۲ میلیون عدد رسیده و رو به افزایش است. مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی بیان کرد: ماسکهای توزیع شده از انواع پارچهای نیمه صنعتی تولید داخل و ماسکهای ۳ لایه وارداتی است. از این پس مردم میتوانند ماسک مورد نیاز خود را از داروخانههای سراسر کشور و با اطمینانخاطر از کیفیت و کارآیی تهیه کنند.
***
تمام مراکز شمارهگذاری خودرو در سراسر کشور فعال است
رئیس مرکز شمارهگذاری پلیس راهور ناجا گفت: با توجه به اینکه تمام مراکز در شهرستانها فعال است، نیازی به مراجعه خودروهای شهرستانی به تهران نیست. «سرهنگ علی محمدی» در گفتوگو با ایلنا، درباره ازدحام در مراکز شمارهگذاری خودرو ادامه داد: این ازدحام به دلیل این است که ما در راستای اجرای طرح فاصلهگذاری به جای اینکه اجازه دهیم مراجعهکنندگان در سالن انتظار، منتظر نوبت باشند، از آنها خواستیم در خودرو منتظر نوبت بمانند. وی خاطرنشان کرد: با توجه به اجرای طرح زوج و فرد و افزایش ساعت کاری مراکز از ازدحام در مراکز جلوگیری کردهایم. مردم نیز نباید عجلهای برای حضور در مراکز داشته باشند و نیاز نیست از ابتدای صبح در صف منتظر بمانند، چراکه ساعت کاری مراکز تا ساعت 17 افزایش پیدا کرده است. وی تاکید کرد: توصیه ما به مردم این است که حتما پلاک زوج و فرد را رعایت کنند و خودروهای با پلاک فرد در روزهای زوج مطلقا مراجعه نکنند. همچنین تاکید میکنیم مردم هنگام مراجعه به مراکز شمارهگذاری خودرو از ماسک و دستکش استفاده کنند.
***
واکسن کرونا تا آخر ۲۰۲۱ آماده نمیشود
متخصص مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای اروپا مدعی شده است در «خوشبینانهترین سناریو» هم واکسن کرونا تا قبل از پایان سال ۲۰۲۱ میلادی آماده نمیشود. به گزارش ایسنا، «پیسی پنتینن» رئیس بخش آنفلوآنزا و بیماریهای تنفسی این مرکز با اعلام این مطلب و نیز یادآوری اینکه ساخت واکسن «فرآیندی بسیار پیچیده و هزینهبر» است، گفت: تاکنون چندین مرحله از آزمایشات انسانی برای اطمینان از ایمنی و مؤثر بودن واکسنهای پیشنهادی کرونا انجام شده است. این متخصص همچنین گفت: مساله ویژه و مهمتر در تولید واکسن کرونا آن است که باید از نظر ظرفیت تولید نیز اطمینان حاصل کرد زیرا این واکسن در واقع باید نیاز کل جهان را برآورده کند. وی با تاکید بر زمانبر بودن ساخت واکسن کرونا اضافه کرد: داشتن یک جدول زمانی یک و نیم یا 2 ساله برای انجام این کار و دستیابی به نتیجه، در واقع چیزی شبیه معجزه خواهد بود.
***
واکنش پلیس به شایعه تأثیر مصرف موادمخدر بر پیشگیری از کرونا
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا شایعات پیرامون عدم ابتلا به کرونا در صورت مصرف موادمخدر را تکذیب کرد. به گزارش ایسنا، سردار مسعود زاهدیان در واکنش به شایعه مطرحشده مبنی بر اینکه مصرف موادمخدر سبب جلوگیری از ابتلا به کرونا خواهد شد، گفت: مافیای موادمخدر از هر فرصتی برای تبلیغ و فروش موادمخدر استفاده میکند و بتازگی هم شیوع بیماری کرونا در کشور دستاویز خوبی برای سوءاستفاده آنان برای تبلیغات پیرامون ترویج مصرف موادمخدر شده است. وی با بیان اینکه مصرف موادمخدر تاثیرات منفی بر اجزای مختلف بدن میگذارد، گفت: مصرف این مواد بخشهایی از بدن مانند کبد، ریه و سیستم دفاعی بدن را درگیر و تضعیف میکند و قطعاً آسیبپذیری بدن را در مواجهه با بیماری «کووید-۱۹» بیشتر خواهد کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|