|
دانشآموزان آسیبدیده در آتشسوزی مدرسه درودزن، معلم شدند
وزیر آموزشوپرورش از معلم شدن دانشآموزان آسیبدیده در آتشسوزی کلاس درس درودزن خبر داد. محسن حاجیمیرزایی در پیامی اظهار کرد: دانشآموزان آسیبدیده در آتشسوزی کلاس درس مدرسه شهید رحیمی در درودزن استان فارس با حکم استخدام آموزشوپرورش، معلمان همان مدرسه شدند. آتشسوزی مدرسه درودزن در 14 آذر 1385 در مدرسه شهید رحیمی درودزن شهرستان مرودشت استان فارس اتفاق افتاد و 8 دانشآموز را در شعلههای خود سوزاند. این آتشسوزی بر اثر آتش گرفتن تنها وسیله گرمایشی کلاس درس (بخاری نفتی) اتفاق افتاد.
ارسال به دوستان
بیش از 50 درصد تولیدات بازار نوشتافزار ساخت ایران است
ایرانیها ایرانی میخرند
دبیر «جشنواره ایران نوشت»: دفترهای با طرح سردار شهید حاجقاسم سلیمانی با استقبال مخاطبان مواجه شده است
تلاش جریان انقلابی در تقویت تولید ملی باعث شده در سالهای اخیر بیش از 50 درصد حجم نوشتافزارهای عرضهشده در بازار ایران، تولیدات ملی با طرحهای اسلامی- ایرانی باشد.
به گزارش «وطن امروز»، هرساله با آغاز سال تحصیلی جدید، تهیه لوازمالتحریر برای خانوادهها به یک مساله جدی تبدیل میشود، این در حالی است که با تلاش فعالان این حوزه بازار لوازمالتحریر از 10 درصد کالای ایرانی به بیش از 50 درصد کالای ایرانی با کیفیت رسیده است.
نوشتافزار ایرانی علاوه بر تنوع بالایی که پیدا کرده، از کیفیت قابل قبولی هم برخوردار است و این مهم باعث شده است علاوه بر بازار داخلی، حالا صادرات این حوزه نیز رونق داشته باشد و کشورهای همسایه به استقبال از تولید ایرانی بیایند. همسایگان ایران همانند عراق، پاکستان و اخیرا هم سوریه مشتریان نوشتافزار ایرانی هستند و کمکم ایران جای چین را در این کشورها میگیرد. در قطر هم بازارچهای به نام «بازارچه ایرانیان» فعال شده است که یکی از محصولات پرفروش آن نوشتافزار ایرانی است. آنچه کالای ایرانی را ممتاز میکند آن است که ایران استانداردهای بینالمللی کیفیت لوازمالتحریر را کسب کرده است. در قطر، فقط محصولات با استاندارد بینالمللی وارد میشود و ایران برای تمام لوازمالتحریرش SGS یا استاندارد بینالمللی گرفته که این استاندارد در کل دنیا معتبر است.
در سالهای ابتدایی شروع رقابت نوشتافزار ایرانی با نمونههای خارجی، یکی از مسائل اصلی، استفاده جنسهای خارجی از کاراکترهای مشهور کارتونی جهانی برای تبلیغ کالای خود بود. باربی، بن تن، کیتی، باب اسفنجی و... شخصیتهای نامآشنایی برای کودکان بودند و چشمشان را سریع به خود جلب میکردند اما کمکم تولیدکنندگان داخلی روی کاراکترهای داخلی و شخصیتهایی که کودکان در انیمیشنهای تلویزیونی با آنها آشنا شده بودند، سرمایهگذاری کردند و حالا این شخصیتهای بومی نیز برای کودکان و خانوادههایشان جذاب شدهاند.
حالا اما با وجود کرونا و غیرحضوری شدن مدارس، این احتمال وجود دارد که این بازار رو به رشد که تعداد زیادی شاغل را به خود اختصاص داده است، دچار مشکل شود. این نگرانی باعث شده است یقینی، دبیر جشنواره ایراننوشت اعلام موضع کند و بگوید: «هرچند با اتمام شهریور، جشنواره ایران نوشت امسال به پایان رسید اما سامانه اطلاعرسانی عرضهکنندگان و نقاط فروش نوشتافزار ایرانی (محلی و اینترنتی) که در www.irannevesht.ir فهرست شده است، همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند».
جشنواره ایراننوشت امسال که با مشارکت بیش از 120 تولیدکننده نوشتافزار ایرانی، جایگزین نمایشگاه (با قدمت 7 ساله) شده بود، با استقبال چشمگیری روبهرو شد. بنا بر آنچه دبیر جشنواره ایراننوشت میگوید: علاوه بر 1000 فروشگاه نوشتافزار محلی و 4 فروشگاه اینترنتی، 20 فروشگاه تخصصی نیز در این جریان سهیم شدند؛ در این میان بیش از 50هزار خانواده از این رویداد استقبال کردند که نیمی به صورت حضوری و نیم دیگر به صورت مجازی بوده است.
تلاش فروشندگان نوشتافزار ایرانی با اتمام شهریور و پایان جشنواره ایراننوشت، تمام نشده است و سامانه اطلاعرسانی عرضهکنندگان و نقاط فروش نوشتافزار ایرانی (محلی و اینترنتی) که در www.irannevesht.ir فهرست شده است، همچنان با قوت به کار خود ادامه خواهد داد و بتدریج اطلاعات آن تکمیلتر و نقاط عرضه بیشتری به آن اضافه خواهد شد و بهروزرسانی میشود.
طبق گفته مدیرعامل مجمع ایراننوشت، در حوزه خودکار، ماژیک، مداد و پاککن رشد بسیار خوبی به لحاظ کیفیت، کمیت و تنوع برند رخ داده است. همچنین در حوزه تولید دفتر، امسال از طرحهای مرتبط با سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و مبارزه با کرونا و ارج نهادن به مقام مدافعان سلامت استقبال قابل توجهی شده است و استفاده از فناوری واقعیت افزوده (AR) روی جلد دفترها نیز از دیگر نوآوریها و جذابیتهای دفترهای ایرانی بوده است.
یقینی درباره میزان مصرف نوشتافزار بیان کرد: با توجه به بررسیهای میدانی در 4 ماه پایانی سال تحصیلی گذشته (99-98) و سال تحصیلی جدید، نیاز به نوشتافزار و مصرف در اقلامی مانند دفتر، مداد، تراش، پاککن و سایر محصولات اصلی نوشتافزار نهتنها کاهش نداشته، بلکه به دلیل افزایش تکالیف و تمارین برای جبران کمبود فضای آموزشی حضوری مدارس، بعضا با افزایش مصرف در محصولات مذکور نیز مواجه شدهایم. در نتیجه جریان تولید و مصرف نوشتافزار که در سالهای گذشته در شهریورماه به اوج میرسید، به یک روند مستمر و تدریجی در طول سال تبدیل خواهد شد.
وی گفت: توجه به محتوای بومی و ایرانی که همواره دغدغه تولیدکنندهها و خانوادهها بوده نیز با پیگیری جدیتر و فعال شدن کانونهای محتوا و کاراکتر ایرانی، با سرعت بیشتری به پیش خواهد رفت، بنابراین میتوان نتیجه گرفت که تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی با همان انگیزه این چند سال گذشته که سبب رشد و نمو چشمگیری در این صنعت بوده است، با همه تلاش خود در جهت رشد کیفیت و تنوع و «تولید محصولات بدون مشابه داخلی» به پیش میروند.
اما آنچه امسال به رونق تولید نوشتافزار ایرانی کمک کرد، هماهنگی نهادهای امدادی و خیریهای با تولیدکنندگان داخلی بود، چنانکه طرحهای مساوات، ایران همدل و... که از ابتدای کرونا به یاری محرومان و مستضعفان آمدهاند، در بازه زمانی توزیع بستههای حمایتی برای کودکان محروم در شروع سال تحصیلی تنها از محصولات با کیفیت داخلی استفاده کردند که این مساله باعث همافزایی در حوزه تولید ملی شد.
***
[استقبال پرشور مردم از نوشتافزار ایرانی]
معاون ارتباطات مجمع ایراننوشت گفت: سال جاری لوازمالتحریر تولید داخل به دلیل مزین بودن به تصاویر و طرحهایی از سردار شهید حاجقاسم سلیمانی با استقبال پرشور مردم مواجه شد. حسین حاجیبابایی در گفتوگو با «وطن امروز» به حضور 50 هزار خانوار در جشنواره ایراننوشت امسال اشاره کرد و گفت: توجه به تولید و مصرف کالاهای ساخت وطن در کنار تنوع طرحها در تولید نوشتافزار موجب شد فروش این کالاها با استقبال خوبی همراه شود. وی گردش مالی سالانه بازار محصولات نوشتافزار کشور را 6 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: امسال ۵۰ درصد نیاز مصرف محصولات نوشتافزاری در کشور از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین شده است، در حالی که شیوع کرونا و آموزش مجازی دورس موجب کاهش مصرف نوشتافزارها شده است. حاجیبابایی گفت: این مجمع در تلاش است برای تولید گسترده نوشتافزار ایرانی گام بردارد و از این طریق مانع از واردات محصولات مشابه به کشور شود، چرا که سالانه ارز زیادی از کشور برای تهیه این کالاها خارج میشود. معاون ارتباطات مجمع ایراننوشت تصریح کرد: به طور مثال ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای سال جاری یک میلیون بسته نوشتافزار تولید داخل را برای دانشآموزان کمبرخوردار خریداری و توزیع کرده است.
ارسال به دوستان
ابتلای ۳۶۰۵ نفر به ویروس کرونا و مرگ ۱۸۴ نفر طی یک شبانهروز
تختهای عمل جراحی هم به کروناییها اختصاص یافت
آمار مبتلایان، فوتشدگان و بستریهای کرونایی همچنان با شیب تند در حال افزایش است تا جایی که در برخی شهرستانها تختی برای بستری بیماران کرونا وجود ندارد و عملهای جراحی غیرضرور به آینده موکول شده است. به گزارش «وطن امروز»، موج سوم همهگیری بیماری «کووید-19» در حالی سراسر کشور را درگیر کرده است که کادر پزشکی خسته و جامعه پزشکی خواهان بازگشت محدودیتهاست، چرا که روز به روز بر شمار مبتلایان و جانباختگان افزوده میشود. سخنگوی وزارت بهداشت روز گذشته از شناسایی ۳۶۰۵ مورد جدید کرونا در کشور خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته یکهزار و ۵۹۴ تن از این افراد در مراکز درمانی بستری شدند. سیماسادات لاری گفت: مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۴۳۲ هزار و ۷۹۸ نفر رسید. لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۴ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۲۴ هزار و ۸۴۰ نفر رسید. به گفته وی، خوشبختانه تاکنون ۳۶۵ هزار و ۸۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۳۹۴۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. وی همچنین گفت: تاکنون ۳ میلیون و ۸۲۸ هزار و ۳۳۰ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. لاری در پایان اعلام آمار کرونا در کشور، به وضعیت بیماری «کووید-19» در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: بروز موارد بستری و مرگومیر در استان اصفهان از میانگین کشور بالاتر است. اکنون ۱۲۷۸ بیمار مبتلا به «کووید-19» در بیمارستانها و مراکز درمانی استان اصفهان بستری هستند که ۲۱۶ نفر از این بیماران به دلیل شرایط بالینی نامناسب در بخش مراقبتهای ویژه حضور دارند. در استان اصفهان ظرفیت بیمارستانهای مرجع کرونا به سرعت در حال تکمیل است و برای پوشش خدمات بیماران تعداد بیشتری از تختهای بیمارستانی اعم از دولتی، خصوصی و خیریه اختصاص داده خواهد شد.
همچنین اعمال جراحی غیراورژانسی از شنبه پنجم مهر ۹۹ تا اطلاع ثانوی در استان اصفهان ممنوع اعلام شده است. در همین حال، عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا با عنوان این مطلب که کادر درمان خسته شده است، خواستار همکاری هموطنان در رعایت پروتکلهای بهداشتی تا زمان ساخت واکسن و داروی «کووید-19» شد. مسعود مردانی با اشاره به اینکه اگر ایثارگری کادر درمانی و بهداشتی نبود با مرگومیر بیشتری در کشور مواجه بودیم، گفت: همواره باید یادمان باشد که ظرفیت تیمهای درمانی محدود است و خستگی و ضعف ناشی از کار بر این عزیزان مستولی شده است. وی با اشاره به اینکه اکثر رزیدنتها و همکاران ما به «کووید-19» مبتلا و ۱۶۴ نفر از پزشکان و پرستاران فوت شدهاند، تصریح کرد: باید هر یک از ما به عنوان مروج سلامت در خانواده و اجتماع عمل کرده و تا رسیدن واکسن و درمان مؤثر، مردم را به رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی تشویق کنیم تا به کرونا مبتلا نشوند.
ارسال به دوستان
اخبار
تأکید عراق بر عدم پذیرش زائران
جانشین معاون هماهنگکننده ناجا ضمن تاکید بر برخورد قاطع و سخت ناجا با شایعهپراکنان اربعینی گفت: کشور عراق تا به امروز رسمی و قاطع اعلام کرده پذیرای زائران نیست. سردار محمد شرفی در گفتوگو با مهر اظهار کرد: در حال حاضر شاهدیم که زائران میخواهند به هر طریقی شده است از مرز عبور کنند و این رفتار شاید مشکلاتی هم ایجاد کند. بر فرض که این اتفاق رخ داد و زائران از مرز عبور کردند، در عراق میخواهند چه کنند؟ آنجا حتما با مشکل روبهرو میشوند، چراکه عراقیها با زائران غیرعراقی برخورد میکنند و میدانند آنها غیرقانونی وارد کشورشان شدهاند. ما باید به فکر مردم و زائران کشورمان باشیم و نمیتوانیم در این موارد سهلانگاری کنیم. سردار شرفی با اشاره به شایعهپراکنان درباره برگزاری مراسم اربعین گفت: پلیس این افراد را رصد و برخوردهای قاطع و سخت با آنها میکند و تاکنون هم با چند نفر برخورد کرده است. این را قاطعانه میگویم تا این لحظه کشور عراق پذیرای هیچ زائر خارجی نیست و ما از عاشقان اباعبدالله عاجزانه درخواست میکنیم به خاطر اینکه علاقه و اصرار آنها برای رفتن به کشور عراق موجب درگیری و تنش بین ۲ کشور نشود، حتما به اظهارنظر مسؤولان احترام بگذارند و از تصمیمی که گرفته شده است تمکین کنند.
***
تأمین هزینه تهیه و تزریق واکسن آنفلوآنزا برای بازنشستگان کشوری
مدیرکل فرهنگی - اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: با توجه به اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر توزیع واکسن آنفلوآنزا در هفته اول مهرماه در داروخانههای کشور، برای نخستینبار هزینههای مربوط به تهیه و تزریق واکسن آنفلوآنزا (از ویزیت تا تزریق) که در بازه زمانی ۲۰ شهریور تا پایان آبانماه تهیه شده باشد تا سقف یک میلیون ریال برای هر بیمه شده، با ارائه مستندات قابل پرداخت است. محمود مرتضاییفرد با بیان اینکه به دلیل مسائل مربوط به بیماری کرونا، تزریق واکسن آنفلوآنزا از سوی سالمندان در آستانه فصل پاییز اهمیتی دوچندان دارد، افزود: این واکسن تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفته است. وی ادامه داد: بازنشستگان با مراجعه به شعب شرکت آتیهسازان حافظ، طرف قرارداد بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری میتوانند هزینههای مربوط به تهیه و تزریق واکسن آنفلوآنزا (از ویزیت تا تزریق) را که در بازه زمانی ۲۰ شهریورماه تا پایان آبانماه تهیه شده باشد تا سقف یک میلیون ریال (یکصد هزار تومان) برای هر بیمهشده دریافت کنند.
***
رئیس کمیته علمی ستاد کرونا خبر داد
واردشدن ۲ داروی جدید در پروتکل درمانی «کووید-۱۹»
رئیس کمیته علمی ستاد کرونا از حذف یک دارو و وارد شدن ۲ دارو در پروتکل درمانی بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» خبر داد. دکتر مصطفی قانعی در گفتوگو با ایسنا اعلام کردآخرین مصوبات این کمیته در قالب یک دستورالعمل درمانی به کل کشور ابلاغ شد و در آن داروهای مورد تایید کمیته علمی ستاد کرونا نیز اعلام شده است. وی درباره داروهای مورد تایید کمیته علمی ستاد کرونا اینگونه توضیح داد: در این پروتکل درمانی نه داروی «رمدسیویر» و نه «فاویپیراویر» به عنوان داروهای الزامی برای درمان بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» قلمداد نشدند. قانعی در ادامه خاطرنشان کرد: داروی «فاویپیراویر» هیچ اثری در درمان بیماران مبتلا نداشت و مصرف آن ممکن است برای بیماران آسیبرسان نیز باشد ولی داروی «رمدسیویر» به عنوان موردی است که پزشک این اختیار را دارد و میتواند آن را برای بیماران مبتلا تجویز کند و این دارو به طور کامل از پروتکل درمان خارج نشده است. رئیس کمیته علمی ستاد کرونا تاکید کرد: ما در پروتکل درمانی، داروهای «کورتیکوئید استروئید» و «اینترفرون» را وارد کردیم و اجازه استفاده از آنها را دادیم. قانعی ادامه داد: داروی «اینترفرون» دارویی است که میتواند با ویروس مقابله کند و «کورتیکوئید استروئید» نیز به عنوان دارویی برای مقابله با التهاب ریه تجویز میشود.
***
۴۰ هزار دانشآموز کرمانشاهی به شاد دسترسی ندارند
مدیرکل آموزشوپرورش استان کرمانشاه در واکنش به این خبر که برخی معلمان، دانشآموزان را مجبور به حضور در مدرسه میکنند، گفت: من رسما اعلام کردم در استان کرمانشاه هیچ کدام از کارکنان مدرسه از جمله مدیر، معاون و معلم حق ندارند دانشآموزان را مجبور به رفتن از مدرسه یا ماندن در مدرسه کنند. مجید یزدانپناه در گفتوگو با ایلنا گفت: اگر دانشآموزان دوست نداشته باشند، میتوانند به مدرسه نروند و میتوانند از مکملهای آموزشی مثل تلویزیون، اپلیکیشن شاد و بستههای خودآموز استفاده کنند. یزدانپناه در پاسخ به این سوال که چند درصد دانشآموزان استان کرمانشاه به آموزش مجازی دسترسی ندارند؟ گفت: حدود ۱۵ درصد معادل ۴۰ هزار دانشآموز در استان کرمانشاه به بستر فضای شاد دسترسی ندارند. ما در کل استان ۳۵۰ هزار دانشآموز داریم که هنوز ۴۰ هزار نفر به شاد متصل نشدهاند.
***
هلالاحمر در حال تأمین واکسن آنفلوآنزای مورد نیاز کشور است
معاون پشتیبانی و منابع انسانی جمعیت هلالاحمر کشور با اشاره به اینکه هلالاحمر در حال تامین واکسن آنفلوآنزای مورد نیاز کشور است، از ورود حجم قابل توجهی واکسن آنفلوآنزا تا یک ماه آینده خبر داد. دکتر مهراب شریفیسده در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه یزد به شیوع کرونا در دنیا و ایران اشاره کرد و گفت: پس از شیوع کرونا، بحث تامین دارو، تجهیزات و ابزار کمک به بیماران به صورت جدی مطرح بود و هلالاحمر در این حوزه به صورت جدی ورود کرد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: بخش زیادی از مواد ضدعفونیکننده، دستکش، ماسک و تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها را هلالاحمر در این مدت از طرف خیرین و کمکهای هلالاحمر تامین کرد و به وزارت بهداشت و سایر سازمانهای ذیربط تحویل داد. شریفیسده همچنین گفت: در حال حاضر هم هلالاحمر با تمام توان در حال واردات واکسن آنفلوآنزا است و انشاءالله تا یک ماه آینده حجم بسیار زیادی از این واکسن به بازار کشور وارد میشود.
ارسال به دوستان
توسط سازمان بسیج دانشآموزی انجام شد
اهدای 1100 تبلت و گوشی به دانشآموزان مناطق محروم
بسیجیان جان بر کف که دیروز در جبهههای نبرد برای صیانت از آب و خاک کشورمان با دشمن میجنگیدند، امروز با هدف خدماترسانی به مناطق محروم، در حال مجاهدت هستند. به گزارش«وطن امروز»، جهاد خدماترسانی بسیجیان همچنان ادامه دارد؛ از کمک مومنانه به اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه گرفته تا یاریرسانی به زلزلهزدگان و سیلزدهها و... اما بسیجیان اکنون مسیر تامین نیاز نوشتافزار، تبلت و گوشی دانشآموزان را در پیش گرفتهاند. در این باره جانشین رئیس سازمان بسیج دانشآموزی گفت: در موضوع بازگشایی مدارس پویشی به نام «همکلاسی مهربان» را اجرا کردیم. در این طرح دانشآموزان حدود 161 هزار بسته آموزشی از جمله لوازم تحریر ایرانی را آماده و 500 تبلت و 600 موبایل را خریداری کردند که به دست دانشآموزان نیازمند رسید. مجتبی باستان با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و انفاق در میان دانشآموزان گفت: به دنبال ترویج این اصل مهم در میان دانشآموزان نسل جدید هستیم تا بتوانیم این فرهنگ غنی را احیا و هدف سازمان را در این رابطه محقق کنیم. وی در ادامه به فعالیت گروههای جهادی این سازمان پرداخت و خاطرنشان کرد: گروههای جهادی ما در سراسر کشور و در ایام بحران کرونا، در کمکهای مومنانه 30 میلیارد تومان جمعآوری کرده و به دست نیازمندان رساندند. همچنین در ادامه اجرای رزمایش کمک مومنانه، دانشآموزان قلکهایی را از طریق کاردستی تهیه و مبالغی را جمع کردند که با همکاری خیران و آموزشوپرورش و بسیج دانشآموزی در میان مدارس توزیع کردیم که این میتواند فرهنگ ایثار و انفاق را در جامعه ترویج کند. جانشین رئیس سازمان بسیج دانشآموزی در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: در موضوع مقابله با کرونا، ما حدود 2 هزار گروه همیار بهداشت و سلامت را به کارگیری کردیم و از این طریق توانستیم اقداماتی مانند ضدعفونی مدارس، تولید ماسک، تولید سرود پاسداشت مقام پزشکان و مدافعان سلامت، نامه قدردانی از پرستاران و آگاهسازی خانوادهها درباره آسیبهای کرونا را اجرایی کنیم. باستان بخشی از برنامههای این سازمان در ایام بحران کرونا را مشتمل بر برنامههایی چون اجرای راهیان نور مجازی، برپایی یادواره شهدا و نوشتن نامه برای شهدا و حضور و غبارروبی مزار شهدا دانست. جانشین رئیس سازمان بسیج دانشآموزی ضمن اشاره به رایزنی با آموزشوپرورش درباره ارسال بستههای آموزشی به مناطق کمبرخوردار کشور یادآور شد: با معاونت متوسطه آموزشوپرورش در حال رایزنی هستیم که بتوانیم بستههای آموزشی مورد نیاز دانشآموزان را از طریق مربیان طرح شهید محمدی به دست دانشآموزان مناطق محروم برسانیم اما تاکنون به جمعبندی در این باره نرسیدهایم.
وی به راه دانا گفت: این بستهها شامل بستههای کمک آموزشی پایههای مختلف مدارس است که تمام دروس را معلمهای کارآزموده تدریس و گروه تولید ضبط کرده و به صورت فیلم و ویدئو آموزشی تهیه کردهاند که برای دانشآموزان مناطق کمبرخوردار بسیار کاربردی و ضروری است.
باستانی در عین حال از تلاش برای جمعآوری مبلغی جهت تامین کمکهزینه خرید لوازم تحریر برای دانشآموزان محروم خبر داد و گفت: در موضوع بازگشایی مدارس پویشی به نام «همکلاسی مهربان» را اجرا کردیم. در این طرح دانشآموزان حدود 13 میلیارد تومان جمعآوری و 161 هزار بسته آموزشی از جمله لوازم تحریر ایرانی را آماده و 500 تبلت و 600 موبایل را خریداری و برای دانشآموزان نیازمند ارسال کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|