|
استفاده پلیس آمریکا از دستبند و گاز فلفل علیه دختر 9 ساله
انتشار یک فیلم جنجالی نشان میدهد افسران پلیس شهر «راچستر» آمریکا ضمن برخورد خشن با یک دختر 9 ساله، به دستان او دستبند زدهاند. در این تصاویر صدای دختربچهای شنیده میشود که در حال گریه و صدا کردن پدرش است. افسران پلیس بعد از آنکه این دختر به دستورات آنها گوش نمیدهد و پاهایش را برای بسته شدن در خودرو به داخل نمیبرد، به صورت وی اسپری فلفل میزنند.
ارسال به دوستان
به دنبال کودتای ارتش میانمار، رئیس دولت و حامی نسلکشی مسلمانان در این کشور بازداشت شد و آینده نامعلومی خواهد داشت
سوچی هم سوخت
یک کودتای دیگر در سرزمین کودتاها و نسلکشیهای هندوچین و احتمالا پایان عمر یک چهره مورد حمایت غرب و برنده بدنام نوبل صلح که البته این اواخر با اتهام مشارکت در نسلکشی مردم کشور خودش دست و پنجه نرم میکرد. این زن قدرتمدار برمهای در ارتباط تنگاتنگ با خاندانهای بانفوذ آنگلوساکسون، الگویی کامل از نحوه بهرهگیری از حمایتهای حقوقبشری غربی برای بالا رفتن از نردبان قدرت در یک کشور توسعهنیافته شرقی است.
بامداد دیروز به وقت نایپیداو، پایتخت میانمار، تاریخ برای آنگ سان سوچی یا سوکی موسوم به «دختر ژنرال» تکرار شد و او و همراهان سیاسیاش در راس حزب لیگ ملی دموکراسی مشابه رخدادهای 32 سال پیش پس از پیروزی قاطع در یک انتخابات سراسری در مقابل حزب نظامیان، طی یک کودتا بازداشت شد. البته با این تفاوت که پیروزی اخیر حزب انآلدی در انتخابات سراسری ماه نوامبر 2020 با کسب 83درصد آرا و اکثریت قاطع کرسیهای هر ۲ مجلس فوقانی و پایینی پارلمان با شبهاتی درباره تقلب گسترده و سازمانیافته همراه بوده است؛ انتخاباتی که تقریبا همزمان با انتخابات ریاستجمهوری آمریکا با پیروزی دموکراتهای نزدیک به سوچی و حزب او و با شبهاتی مشابه برگزار شد.
نظامیان که تا یک دهه پیش با اتکا به حکومت نظامی قدرت بلامنازع میانمار بودند، از گزارش تقلبهای احتمالی حزب لیگ ملی دموکراسی در این انتخابات نهایت بهره را برده و درست پیش از روز اول فوریه که قرار بود مجلس جدید تشکیل شود، خانم رئیس 75 ساله حزب حاکم را که عملا جایگاه رئیسجمهور کشور را دارد، به همراه بسیاری از چهرههای حزب از جمله شخص رئیسجمهور بازداشت کردند. این در حالی بود که خانم سوچی طی سالهای اخیر به عنوان کنسول دولت میانمار – عنوانی که به خاطر منع قانونی او از کسب عنوان ریاستجمهوری به خاطر ازدواج با یک انگلیسی برای او خلق شده است – در حال دفاع از جنایات ارتش کشورش در جریان نسلکشی مسلمانان روهینگیا در محاکم بینالمللی بویژه دیوان بینالمللی لاهه بوده است.
با وجود حمایتهای صریح او از این جنایتها، دولتهای غربی بویژه آمریکا و انگلیس به ارتباط تنگاتنگ خود با سوچی و حزبش ادامه داده و حتی هیلاری کلینتون هنوز او را در اظهارنظرهایش دوست خود خطاب میکند.
طی ماههای پس از انتخابات هشتم نوامبر، تنشهای زیادی میان ارتش و دولت میانمار درباره صحت انتخابات پاییز گذشته صورت گرفته بود. پس از آنکه کمیسیون مرکزی انتخابات نزدیک به دولت، صحت انتخابات را بهرغم اعتراضات حزب اتحادیه وحدت و توسعه که وابسته به نهادهای نظامی است تایید کرد، قرار بود مجلس جدید دیروز آغاز به کار کند.
البته با وجود برتری مطلق حزب لیگ ملی دموکراسی در انتخابات، طبق قانون اساسی میانمار در هر صورت ۲۵درصد کرسیهای پارلمان در اختیار ارتش یا همان اتحادیه وحدت و توسعه قرار میگرفت، ضمن اینکه در دولت قبلی خانم سوچی کنترل ۳ وزارتخانه کلیدی نیز به ارتش واگذار شده بود. با این حال ارتش در نخستین ساعات بامداد دوشنبه ضمن اعلام وضعیت فوقالعاده و برقراری قانون دیکتاتوری به مدت یک سال، کودتا کرد.
از صبح دوشنبه خطوط تلفن در پایتخت قطع شده و امآرتیوی، رادیو و تلویزیون دولتی میانمار نیز با اعلام مشکلات فنی پخش برنامههایش را متوقف کرده بود. تنها شبکه فعال، کانال تلویزیونی ارتش بود که ضمن اعلام خبر کودتا از انتصاب «مینت سوه»، ژنرال سابق و معاون رئیسجمهور به سمت ریاستجمهوری تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام طی یک سال آتی خبر داد.
با این حال گفته میشود قدرت عملا به ژنرال مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است. بدین ترتیب برای نخستینبار پس از سال 2011 بار دیگر ارتش قدرت را به دست گرفت.
در حالی که شبکه اینترنت و خطوط تلفن و موبایل قطع بود، یکی از رهبران حزب انآلدی از بازداشت سوچی، رهبر حزب حاکم و کنسول دولت، رئیسجمهور «وین مینت» از رهبران ارشد همین حزب و چند تن از وزرای ایالتی به جرم اقدام برای رسیدن به قدرت به واسطه نقض قوانین یا همان تقلب در انتخابات خبر داد.
مینت سوه، رئیسجمهور موقت دیروز گفت حامی اقدام ارتش در به دست گرفتن قدرت است و آن را قانونی میداند. او در بیانیهای تقلب در انتخابات هشتم نوامبر را تلاش برای کنترل حاکمیت کشور به شیوههای غیرقانونی دانست.
انتخابات جدید قرار است پس از لغو وضعیت فوقالعاده که برای یک بازه یک ساله وضع شده، برگزار شود و ارتش پس از رایگیری، اختیارات خود را به دولت جدید تفویض کند.
آنگ سان سوچی ساعاتی پس از بازداشت توسط نظامیان از مردم خواست وارد خیابانها شده و اعتراض کنند. هان ثار مینت، عضو شورای مرکزی حزب لیگ ملی دموکراسی نیز پیش از دستگیری از مردم خواست با حفظ آرامش برای اعتراض به کودتا به خیابانها بیایند. با این حال گزارشها حاکی از آن است که خیابانهای نایپیداو در روز دوشنبه برخلاف معمول کاملا خالی از جمعیت بوده است.
آمریکا، بریتانیا، ترکیه و ژاپن در کنار اتحادیه اروپایی بلافاصله به شدت این کودتا را محکوم کردند، در حالی که چین با اتخاذ موضعی سرد تنها اظهار امیدواری کرد ثبات به میانمار بازگردد. دولت روسیه نیز هنوز واکنشی نشان نداده است.
استفان دوجاریک، سخنگوی گوترش، دبیرکل سازمان ملل نیز با انتشار بیانیهای تحولات کنونی در میانمار را ضربهای جدی به اصلاحات دموکراتیک دانسته است.
اورزولا فان در لاین، رئیس کمیسیون اروپا هم با انتشار توئیتی خواهان آزادی «فوری و بدون قید و شرط» همه کسانی شد که بعد از کودتا بازداشت شدند. همچنین جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی این اقدام را محکوم کرد.
باید خاطرنشان کرد کودتا علیه دولت سوچی، تابع برخی رقابتهای ژئوپلیتیک قدرتهای شرقی و غربی در شرق آسیاست. در حالی که دولت بایدن بر حمایت از سوچی به عنوان مهره خود در منطقه هندوچین تاکید دارد، بیتفاوتی مسکو و پکن در قبال بازداشت او تاملبرانگیز است بویژه آنکه سرگئی شوویگو وزیر دفاع روسیه یک هفته قبل از کودتا در سفر به میانمار با مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش که قدرت را به دست گرفته، دیدار کرده بود. آیا روسیه در شرایطی که پوتین با موج فزاینده تظاهرات داخلی با تحریک آمریکا مواجه شده با حمایت از کودتای میانمار، علیه منافع آمریکا در آسیا خط و نشان میکشد؟
* مدافع حقوق بشر و مدافع نسلکشی(!)
دفاع تمامقد غرب از سوچی در حالی است که او به دنبال حمایت رسمی از نسلکشی اقلیت مسلمان میانمار در ایالت راخین بسیار بدنام شده و حتی طبق گزارش رسانههای جریان اصلی آمریکایی و اروپایی، یک شخصیت حقوق بشری سقوط کرده نام گرفته است.
خانم سوچی که دختر ژنرال آونگ سال، بنیانگذار نظامی کشور برمه (میانمار) مستعمره پیشین انگلیس است، از همان سالهای جوانی به دنبال تحصیل در دهلی نو، آکسفورد و لندن روابط نزدیکی با انگلیسیها برقرار کرده بود و سال 1972 با یک افسر اطلاعاتی ارشد انگلیسی به نام مایکل آریس ازدواج کرد که ۲ فرزند تبعه بریتانیا حاصل این ازدواج است. او همچنین ۳ سال سابقه کار در سازمان ملل را دارد. سال 1989 او با حزب لیگ دموکراسی در انتخابات میانمار پیروز شد اما ارتش کمونیستی این کشور ضمن لغو نتیجه انتخابات که آن را حاصل دخالت دولتهای غربی میدانست، سوچی را به مدت ۲ دهه در حصر خانگی قرار داد. در این مدت سوچی جوایز متعدد بینالمللی از جمله صلح نوبل 1990، نشان لژیون دونور فرانسه و جایزه اروپایی ساخاروف را به طور غیابی دریافت کرد. سپس در سال 2010 تحت فشارهای دولت اوباما و همچنین دیوید کامرون، نخستوزیر انگلیس، سوچی از حصر درآمد و در سفر به آمریکا با خانواده کلینتون ارتباط نزدیکی برقرار کرد. او سپس با حمایت واشنگتن و لندن در انتخابات 2015 میانمار پیروز شد. از آنجا که او همسر یک انگلیسی بود نمیتوانست طبق قانون رئیسجمهور شود و به همین دلیل لقب کنسول دولتی را بدل از مقام ریاستجمهوری ضمنی دریافت کرد. او در این فاصله همزمان وزیر خارجه و انرژی کابینه دولت میانمار نیز بوده است.
اوج بدنامی سوچی اما زمانی بود که او در مقام عالیترین مقام سیاسی کشورش بارها و بارها در داخل و خارج نهتنها به انکار نسلکشی مسلمانان روهینگیا توسط ارتش و حتی زنده سوزاندن آنان توسط گروههای افراطی بودایی پرداخت بلکه در مواقعی با متهم کردن این اقلیت مظلوم در استان غربی راخین به تروریسم به توجیه جنایتهای مزبور پرداخت.
پاییز سال گذشته به دنبال شکایت کشور گامبیا از نسلکشی و آوارگی بیش از یک میلیون تن از مردم روهینگیا، سوچی به عنوان مدافع دولت و ارتش میانمار در جلسات دادرسی دادگاه سازمان ملل و دیوان بینالمللی دادگستری شرکت کرد. نهایتا پاییز پارسال پس از نطق مشهور نیمساعته او در دادگاه لاهه در دفاع از جنایات ارتش میانمار بود که روزنامه گاردین نوشت، کسی که زمانی در غرب قهرمان دموکراسی شناخته میشد، حالا سقوط کرده است.
سوچی آن روز ادعا کرد عملیات ارتش میانمار در ایالت راخین غربی در آگوست سال ۲۰۱۷ در واکنش به اقدامات «تروریستی هماهنگشده» شبهنظامیان روهینگیا علیه دهها ایستگاه پلیس بوده است؛ عملیاتی که طی آن بیش از 10 هزار مسلمان قربانی شده و 730 هزار نفر از آنان به بنگلادش گریختند.
سوچی خطاب به دادگاه عالی سازمان ملل گفت کشور گامبیا که از سوی 57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی این دادرسی را علیه میانمار آغاز کرده بود، «تصویر ناقص و گمراهکنندهای از وضعیت واقعی ایالت راخین در میانمار ارائه داده است».
جورج گراهام، مدیر حمایت بشردوستانه در سازمان «نجات کودکان» نیز اینچنین به این سیاستمدار مزور پاسخ داد:«سخنان آنگ سان سوچی در تناقض با همه شواهد جمعآوری شده توسط سازمان ملل و شهادتهایی است که تیمهای ما از بازماندگان بیشمار به دست آوردهاند. خانوادههای روهینگیا در کارزاری خشن، با اقدامات وحشتناک و غیرقابل تصوری روبهرو شدهاند. کودکان و والدین آنها به شکل سازمانیافته کشته شده و مورد نقص عضو و تجاوز قرار گرفتهاند. بهرغم ادعاهایی مبنی بر رسیدگی به این تخلفات، دولت میانمار هیچوقت نتوانسته مسؤولان این جنایات را مجازات کند. جهان دیگر نمیتواند ترفندهای تأخیر و انحراف را از سوی میانمار بپذیرد. عدالتی که به تأخیر بیفتد، انکار عدالت است».
***
نگاه آمریکایی سوچی به حقوق بشر
زهرا توحیدیان*: خانم آنگ سان سوچی از سال 1989 تا سال 2010 به عنوان یک فعال حقوق بشر در حبس خانگی به سر میبرد و در همین سالهای بازداشت بود که جوایز حقوق بشری متعددی از جمله صلح نوبل و جایزه ساخاروف را کسب کرد. اما نکته قابل توجه اینکه او پس از آزادی و حضور در انتخابات و تصدی پستهای دولتی و سیاسی، نسبت به بعضی مواضع حقوق بشری سابق خود رویکردی برخلاف گذشته داشت. مهمترین مورد آن مربوط به سکوت وی در قبال نسلکشی مسلمانان روهینگیا و برخوردهای نظامی حکومت میانمار با این مجموعه جمعیتی میانماری بود که در نهایت سال 2020 منجر به این شد تا جایزه ساخاروف از وی پس گرفته شود. به طور کلی آنگ سان سوچی را میتوان شخصیتی نزدیک به آمریکا و بویژه حزب دموکرات دانست که طی چند دهه گذشته حمایت همهجانبه دولت آمریکا و شخصیتهای دموکرات را پشت سر خود داشت. تا جایی که حتی پس از آزادی سوچی، هیلاری کلینتون در دیدار با وی ظاهر خود را شبیه به این شخصیت سیاسی میانماری کرد. در نهایت نیز عملکرد سوچی که تحت آموزههای آمریکایی نگاهی جانبدارانه به مسائل حقوق بشری داشت، سبب شد او پایگاه مردمی مستحکمی نداشته باشد و این امر یکی از دلایل شکست او در عرصه سیاست است.
* کارشناس حقوق بشر
ارسال به دوستان
چه برنامهای پشت سر نامزدی کوشنر برای صلح نوبل ۲۰۲۱ وجود دارد؟
نقشه برای جانشینی ترامپ
افراطگرایان نژادپرست پارلمان نروژ که پشتسر انتخابهای کمیته صلح نوبل قرار دارند، در اقدامی عجیب تصمیم گرفتند پس از دونالد ترامپ، چهره مورد علاقهشان که حالا دچار سقوط سیاسی و بدنامی شده، داماد و مشاور صهیونیست او را نامزد دریافت این جایزه برای سال ۲۰۲۱ کنند.
جرد کوشنر 40 ساله، همسر ایوانکا ترامپ دختر رئیسجمهور پیشین آمریکا به عنوان مشاور ارشد کاخ سفید طی 4 سال گذشته نقشی کلیدی در انعقاد توافقهای سازش موسوم به طرح «آبراهام» میان رژیم صهیونیستی و ۴ پادشاهی عربی داشت و همچنین تحمیل برخی مفاد طرح خیانتآمیز اسرائیلی- آمریکایی موسوم به معامله قرن به فلسطینیها و انتقال سفارت ایالات متحده به بیتالمقدس داشت.
بر اساس توافق آبراهام، در بازه زمانی اواسط تابستان تا اواخر سال میلادی گذشته، رژیم صهیونیستی و حکام ۴ کشور امارات، بحرین، سودان و مغرب با پشت کردن به آرمان مردم فلسطین توافقی برای عادیسازی روابط و همکاریهای امنیتی امضا کردند.
همچنین نام «آوی برکوویتز» معاون اسرائیلی کوشنر هم به عنوان طراح توافق ابراهیم برای دریافت جایزه صلح نوبل از سوی «آلن درشویتز» پروفسور یهودی دانشکده حقوق هاروارد مطرح شده است.
به گزارش هفتهنامه ویک، درشوویتز که نام کوشنر و برکوویتیز را به کمیته صلح نوبل معرفی کرده، کسی نیست جز وکیل ترامپ در جریان استیضاح اولش در مجلس سنا.
به نظر میرسد علاوه بر حزب دست راستی نروژ، طیفی از نمایندگان پارلمان سوئد هم که تابستان گذشته از نامزدی دونالد ترامپ برای جایزه صلح نوبل 2020 حمایت کرده بودند، پشت سر کمیته معرفی کوشنر و برکوویتز برای نامزدی این جایزه باشند.
ترامپ توسط احزاب سیاسی نروژی و سوئدی به خاطر نقشهایی جداگانه که در توافق سازش میان اعراب و رژیم صهیونیستی و همچنین توافق صلح جنوب بالکان بین صربستان و مقدونیه شمالی داشت، نامزد صلح نوبل 2020 شده بود. این موضوع با انتقاد گسترده بینالمللی و همچنین در آمریکا و خود اسکاندیناوی مواجه شده و ترامپ به فهرست نامزدهای نهایی که در ماه اکتبر گذشته اعلام شد، راه نیافت.
حال معرفی کوشنر به عنوان نامزد صلح نوبل در سال جدید میلادی یک تاکتیک مرموز برای جایگزینی ترامپ در جایگاه رهبری جمهوریخواهان افراطی به نظر میرسد.
لابی یهودیان آمریکا (آیپک) به دنبال پایان احتمالی عمر سیاسی ترامپ بویژه در صورت استیضاح آتی او، به دنبال آن است تا نزدیکترین چهره ممکن به او را به عنوان رهبر بالقوه طیف اکثریت جمهوریخواهان و گروههای سفیدبرترپندار و مسیحیان افراطی معرفی کند. چشمانداز سیاسی یک جوان یهودی از طبقه حاکم آمریکا که کارگزاری امتحان پس داده برای صهیونیسم جهانی بوده، باعث شده تا آیپک و کنگره جهانی یهود، به حمایت مالی گروههای دست راستی پشتسر کمیته صلح نوبل معتبرسازی کوشنر بپردازند.
***
ترامپ وکلای استیضاح جدید انتخاب کرد
دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا ۲ وکیل جدید را به گروه وکلای حقوقی خود اضافه کرد تا از او در دادگاه استیضاح که ۹ فوریه (۲۰ بهمن) برگزار میشود، دفاع کنند. این در حالی است که روز یکشنبه ۵ نفر از وکلای تیم حقوقی ترامپ به او پشت کردند که البته گفته شد انصراف آنها از ادامه همکاری تصمیمی دوجانبه بوده است. استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان انجام شده و اکنون نوبت سناتورهاست که درباره اتهام او مبنی بر تحریک هوادارانش برای حمله به کنگره در تاریخ ۶ ژانویه (۱۷ دی) تصمیمگیری کنند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
تشدید جنگ قدرت اسرائیلیها
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی با انتشار نتایج نظرسنجی صورت گرفته درباره رویکرد رایدهندگان نسبت به انتخابات کنست رژیم صهیونیستی اعلام کرد بر پایه این نظرسنجی اگر امروز انتخابات برگزار شود، حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، تنها 30 کرسی کسب خواهد کرد. بر اساس نتایج این نظرسنجی، وضعیت احزاب دیگر صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی نیز به این شکل است که حزب یش عتید 17 کرسی، حزب «امیدی نو» 14 کرسی، ائتلاف راستگرایان «یمینا» 13 کرسی، لیست مشترک عربی 10 کرسی، حزب شاس و یهودیت توراتی هر کدام 8 کرسی، حزب «اسرائیل خانه ما» 7 کرسی، حزب کار 5 کرسی و حزب میرتس و ائتلاف آبی و سفید هر کدام 4 کرسی کسب خواهند کرد. این نتایج حاکی از آن است که در صورت عدم تغییر در وضعیت فعلی و عدم تغییر رویکرد دیگر گروهها، نتانیاهو جایی در کابینه بعدی نخواهد داشت و حزب لیکود شکست سنگینی خواهد خورد.
***
نیروهای مقاومت پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند
منابع فلسطینی از سرنگونی یک هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی در منطقه گذرگاه بیت حانون(ایرز) در شمال نوار غزه خبر دادند. گفته میشود طرفهای امنیتی در نوار غزه این پهپاد را به تصرف خود درآوردهاند. خبرگزاری فلسطینی «معا» به نقل از منابع آگاه اعلام کرد نیروهای مقاومت فلسطین توانستند یک پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی را در شمال نوار غزه سرنگون و آن را به جایی امن منتقل کنند. فعالان شبکههای اجتماعی نیز تصاویری از این پهپاد را منتشر کردند. هنوز منابع رسمی در نوار غزه درباره جزئیات این خبر اظهار نظر نکردهاند اما ارتش رژیم صهیونیستی رسما سرنگونی این پهپاد را تایید کرد و مدعی شد نگرانی درباره در خطر قرار گرفتن اطلاعات آن وجود ندارد.
***
واکنش انصارالله به ربودن زنان از سوی مزدوران سعودی در «مأرب»
سخنگوی انصارالله یمن ربودن زنان در شهر مأرب را جنایتی دیگر از سوی مزدوران وابسته به ائتلاف سعودی دانست. به گزارش المسیره، «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله یمن به اقدامات مزدوران وابسته به ائتلاف سعودی در استان مأرب واکنش نشان داد و آن را بشدت محکوم کرد. وی اعلام کرد: ربودن زنان در شهر مأرب از سوی مزدوران وابسته به ائتلاف تحت سرکردگی آلسعود جنایتی است که به جنایات دیگر آنها علیه «آل سبیعیان»، بزرگان و قبایل این استان اضافه میشود. عبدالسلام تاکید کرد: اقدامات مزدوران وابسته به دشمن در مأرب با اصول دینی و عرف قبیلهای مغایرت دارد و آن را زیر پا گذاشته است. مزدوران سعودی- اماراتی شب و صبح روز یکشنبه به منازل آوارگان در مأرب حمله کردند و 7 زن را ربودند و آنها را به مکان نامعلومی منتقل کردند.
***
تحرکات نظامی آمریکا در دیرالزور سوریه
خبرگزاری سوریه (سانا) اعلام کرد نظامیان اشغالگر آمریکایی تسلیحات و تجهیزات لجستیکی را با هدف تقویت پایگاه نظامی غیرقانونی به میدان نفتی «کونیکو» در شمال شرق دیرالزور سوریه منتقل کردهاند. منابع محلی اعلام کردند کاروانی متشکل از ادوات و محمولههای تسلیحاتی و لجستیکی وابسته به نظامیان اشغالگر آمریکا وارد میدان نفتی «کونیکو» در حومه شمال شرقی دیرالزور شده است. سانا گزارش داد: این نظامیان پایگاه نظامی در این منطقه دایر کرده و حضور خود را با هدف سرقت منابع طبیعی سوریه تقویت کردهاند. منابع محلی اعلام کردند: نظامیان اشغالگر آمریکایی از هفتهها قبل در راستای تقویت پایگاههای خود در منطقه «الجزیره» سوریه حرکت کردهاند و همزمان با این اقدام، اخباری درباره شروع ساخت پایگاه نظامی جدید در منطقه «الیعربیه» در حومه شرقی الحسکه منتشر شده است. سانا گزارش داد: اشغالگران آمریکایی اقدام به تقویت نظامی و لجستیکی خود در مناطقی کردهاند که به اشغال خود درآوردهاند و با همدستی شبهنظامیان «قسد»، بسیاری از میادین نفتی و تاسیسات دولتی، مدارس و درمانگاهها را در منطقه الجزیره سوریه به پایگاههای نظامی تبدیل کردهاند.
***
اتصال شبکه برق عراق به شیخنشینهای خلیجفارس؟
وزیر خارجه عراق و دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس در نشست خبری از مبارزه با تروریسم و اهمیت اتصال شبکه برق عراق به کشورهای شورای همکاری خلیجفارس سخن گفتند. «فواد حسین» وزیر خارجه عراق در نشست خبری با «نایف فلاح الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس در بغداد تاکید کرد: ما با دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس موضوعات تروریسم و تفکر افراطی را مورد رایزنی قرار دادیم. فواد حسین افزود: در این نشست درباره اتصال شبکه برق میان عراق و کشورهای حوزه خلیجفارس و نیز پرونده تروریسم گفتوگو شد. موضوع سرمایهگذاری کشورهای حوزه خلیجفارس در عراق از دیگر محورهای گفتوگوی ما بود. وزیر خارجه عراق گفت: همچنین برگزاری انتخابات زودهنگام و فراهم کردن بستر آن و نیز همکاری و هماهنگی در زمینه برقراری روابط خوب با کشورهای منطقه مورد رایزنی قرار گرفت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|