|
مربی سابق استقلال در بیمارستان بستری شد
مربی پیشین تیم فوتبال استقلال به دلیل نارسایی کلیوی در بیمارستان بستری شد. علی چینی، مدافع سابق استقلال و تیم ملی و مربی سابق تیم استقلال به دلیل نارسایی کلیه در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شد. پیشکسوت استقلال صبح چهارشنبه با مشکل شدید کلیوی مواجه شد که بعد از مراجعه به پزشک، برای مداوا در بیمارستان بستری شد. علی چینی در حال حاضر مربی تیم فوتبال چوکای تالش در لیگ دسته اول است.
ارسال به دوستان
پس از مهرداد میناوند، علی انصاریان هم بعد از تحمل چند هفته بیماری براثر ابتلا به کرونا درگذشت
مادر ماند و مرام علی
ما منتظر معجزه بودیم اما باید تقدیر را پذیرفت. علی انصاریان همه مقاومتش را کرد، همه ایران برای سلامتیاش دست به دعا بردند اما اگر همه کهکشانها نیز جمع شوند، باز هم این مشیت الهی است که تقدیر را رقم میزند. خبر تلخ سرانجام مخابره شد؛ انصاریان که همزمان با زندهیاد مهرداد میناوند به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده بود، پس از مبارزه سخت با این ویروس نتوانست مقاومت خود را ادامه دهد و متاسفانه عصر روز گذشته [چهارشنبه] دار فانی را وداع گفت. این در حالی است که در روزهای گذشته وضعیت جسمانی انصاریان به شکلی امیدوارکننده تغییر کرده بود و حتی علی پروین، اسطوره فوتبال ایران گفتوگوی کوتاه تلفنی با او داشت اما متاسفانه در ساعات آخر روز دوشنبه شرایطش به شکلی شد که تیم پزشکی وی را به خواب مصنوعی برد. در همین حین اخبار ضدونقیض از بیمارستان فرهیختگان مخابره میشد که نگرانیها را به دنبال داشت تا حدی که مهدی ترابی، افشین پیروانی و... با انتشار چند استوری از مردم خواستند برای انصاریان دعا کنند. درگذشت علی انصاریان در حالی اتفاق میافتد که فضای جامعه فوتبال تحت تاثیر مرگ نابهنگام مهرداد میناوند بر اثر کرونا قرار داشت و حالا یک پیشکسوت دیگر هم از جمع ستارگان فوتبال ایران جدا میشود. علی انصاریان ۴۳ ساله، سابقه ۷ فصل بازی برای پرسپولیس و یک سال حضور در استقلال را دارد. او همچنین 6 بازی ملی انجام داد و فوتبال خود را در شاهین بوشهر پایان داد و کفشهایش را آویخت. او سابقه گلزنی به بایرنمونیخ و دروازهبان اسطورهای این تیم، اولیور کان را با پیراهن پرسپولیس دارد. انصاریان پس از پایان دوره بازی، یک قطعه موسیقی منتشر و در ۲۰ فیلم سینمایی و سریال نیز بازی کرد و تواناییاش در این عرصه را نیز به نمایش گذاشت.
* واکنش علی دایی به درگذشت انصاریان
علی دایی جزو نخستین نفراتی بود که به مرگ فوتبالیست پیشین تیم ملی ایران واکنش نشان داد و نوشت: «واقعا حرفی برای گفتن باقی نمیماند. به شکلی باورنکردنی عزیزانمان را از دست میدهیم و فقط غمی بر غمهایمان افزوده میشود. خدا به مادر علی صبر بدهد».
* جزئیات درگذشت مرحوم انصاریان
پزشک معالج علی انصاریان به مردم هشدار داد کرونا را جدی بگیرند و در رعایت پروتکلهای بهداشتی سختگیرتر از قبل باشند.
دکتر هاشمیان پس از درگذشت علی انصاریان گفت: آن مرحوم روز دوم بهمنماه پس از چند روز درمان در خانه به بیمارستان مراجعه کرد و با وجود همه تلاشهایی که برای درمانش صورت گرفت اما در نهایت ساعت ۱۶:۱۵ چهارشنبه ۱۵ بهمنماه ایشان را از دست دادیم.
پزشک معالج انصاریان درباره دلایل مرگ او گفت: دیر مراجعه کردن به بیمارستان برای علی دردسرساز شد و ریههایش را بشدت با مشکل مواجه کرد. تصویر ریهاش در روزهای ابتدایی پیامهای خوبی نداشت و تلاشها برای بهبود شرایطش ثمر نداد.
وی ادامه داد: به مادر گرامیشان و ملت ایران تسلیت میگویم. روز ناراحتکنندهای برای کشورمان و همه عزیزان و هنرمندان بود.
هاشمیان با هشدار به مردم برای رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی گفت: علی انصاریان میتوانست در فوتبال ۱۲۰ دقیقه بدون مشکل بدود اما به خاطر درگیری با این ویروس و دیر مراجعه کردن به بیمارستان شرایط خیلی سختی داشت و برای نفس کشیدن اذیت میشد. از مردم میخواهیم بیشتر از گذشته کرونا را جدی بگیرند.
* کاش کرونا را همه جدی بگیریم
هنوز برای همه سوال است که چرا علی انصاریان و مهرداد میناوند دیر به بیمارستان مراجعه کردند؟ حامد اژدری، داماد خانواده انصاریان چند روز قبل، هنوز زمانی که این پیشکسوت در قید حیات بود در پاسخ به این سوال گفت: «من اسم نمیبرم ولی بعضی از دوستان علی همین الان درگیر کرونا هستند. آنها دارند در خانه خوددرمانی میکنند». او در پاسخ به این سوال که منظورش فوتبالیها هستند، جواب داد: «از خوانندهها و بازیگران. آنها خوددرمانی میکنند. بعضیهایشان موفق شدند کرونا را شکست دهند. علی هم میگفت اگر آنها توانستند من هم میتوانم ولی این ویروس قابل پیشبینی نیست و روی هر کس به شکلی عمل میکند. علی در خانه ماند و متاسفانه الان وضعیتش اینطور است».
***
واکنشها به درگذشت انصاریان
درگذشت بازیکن پیشین تیمملی فوتبال ایران، پرسپولیس و استقلال در ۴۳ سالگی، واکنشهای زیادی را به دنبال داشت. یک ملیپوش در این باره نوشت: «مرسی که به ما یاد دادی چطور مواظب مادرمان باشیم». به دنبال درگذشت این پیشکسوت فوتبال، چهرهها و نهادهای مختلف با انتشار پیامهایی به کوچ ابدی انصاریان واکنش نشان دادند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا: در آرامش باش علی عزیز!
علی پروین: تسلیت به هواداران فوتبال. داغ از دست دادن مهرداد و علی خیلی سنگین است. خدا به مادر علی صبر بدهد. روحش شاد.
سردار آزمون: علی آقا باورم نمیشه. واقعا دیگه قلبم شکست. مرسی واسه اینکه ما رو خندوندی رفیق، مرسی که به ما یاد دادی چطور مواظب مادرمون باشیم. دلم واست خیلی تنگ میشه رفیق. خیلی. ای کاش بیدار میشدی و روز مادر رو به مادر عزیزت تبریک میگفتی. خدایا! راضیام به رضای تو ولی دل ما رو هم یه نگاه بنداز. آدمهای خوب رو از کنارمون برندار. خداحافظ بهترین رفیق من.
سیدمهدی رحمتی: این یکی رو دیگه نمیتونم باور کنم. خدایا چرا علی. با معرفت و دوستداشتنی. هیچوقت از یاد و خاطرم و قلبم نمیری برادر. روحت شاد.
ارسال به دوستان
اخبار
نهایی شدن محرومیت روسیه از حضور در المپیک
با اعتراض نکردن آژانس جهانی ضد دوپینگ و مقامات روسی به دادگاه داوری ورزش، محرومیت روسیه از حضور در المپیک، قطعی شد. به گزارش آسوشیتدپرس، ممنوعیت روسیه از حضور در بازیهای المپیک و پاراالمپیک توکیو نهایی شد، زیرا نه آژانس جهانی ضد دوپینگ و نه مقامات روسی از دادگاه داوری ورزش که این کشور را از مسابقات بینالمللی تا دسامبر ۲۰۲۲ منع کرده است، درخواست تجدید نظر نکردند. وادا سال ۲۰۱۹ پس از بررسی دست داشتن آژانس ضد دوپینگ روسیه در یک طرح دوپینگ گسترده و پیچیده، روسیه را 4 سال از حضور در رقابتهای ورزشی محروم کرد اما دادگاه داوری ورزش مستقر در سوییس پس از درخواست مقامات روسی که خواستار لغو این حکم بودند، تعلیق را به ۲ سال کاهش داد. این حکم از حضور تیمهای روسی در بازیهای المپیک توکیو و بازیهای المپیک زمستانی و پاراالمپیک ۲۰۲۲ پکن جلوگیری و حتی استفاده از پرچم و سرود کشور را نیز ممنوع میکند. به این ترتیب ورزشکاران روسی که هیچ سابقه تخلفی در دوپینگ ندارند، میتوانند به عنوان رقبای بیطرف در بازیها شرکت کنند.
***
اشک شوق دروازهبان ایرانی بعد از حذف لورکوزن از جام حذفی
دروازهبان ایرانی روت وایس اسن از برتری جالب توجه تیمش برابر بایرلورکوزن به عنوان اتفاقی بزرگ و فراموشنشدنی یاد کرد.
به گزارش سایت sportbuzzer، روت وایس اسن تیم دسته چهارمی که دانیال داوری، دروازهبان ایرانی را در اختیار دارد، توانست در جام حذفی دست به کار بزرگی بزند و با نتیجه ۲ بر یک بایر لورکوزن را شکست دهد و به یکچهارم نهایی راه یابد و برای نخستینبار در ۲۷ سال اخیر حضور در یکچهارم نهایی جام حذفی آلمان را تجربه کند. دانیال داوری، دروازهبان برجسته اسن در این دیدار ۱۰ مهار توپ داشت تا به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته و باعث شود تیمش به مرحله بعد رقابتها راه یابد. او بعد از این دیدار گفت: آنچه ما به عنوان یک تیم به دست آوردهایم واقعا باورنکردنی است. او در حالی که اشک شادی میریخت، گفت: وقتی با یک گل از حریف عقب باشید و اینطور به مسابقه برگردید واقعا باورنکردنی است. خیلی خوشحالم و نمیتوانم احساسم را با کلمات بروز دهم. حالا در یکچهارم نهایی هستیم و باید برای بازی مرحله بعد آماده شویم. لئون بیلی ابتدا برای بایرلورکوزن در این دیدار گلزنی کرد اما اوگوزان کفکیر و سایمون انگلمان توانستند دروازه تیم فینالیست دوره قبل را باز کنند تا روت وایس اسن برد بزرگی را در این دیدار به دست آورد. نیدارت، سرمربی اسن پس از برتری در این دیدار گفت: ۲ دیدار دیگر باقی مانده است ولی من به تیمم اعتماد دارم و از همین حالا نیز هتل تیم را در برلین رزرو کردهام.
ارسال به دوستان
بازگشت بومرنگ سکوت به سمت سوچی
فرزانه دانایی: شاید برای بسیاری از کسانی که صبح روز دوشنبه خبر کودتای نظامی در میانمار را شنیدند، باور کردن این کودتا آن هم در شرایطی که دولت این کشور هماهنگی عجیبی با نظامیان داشت و در مسائل مختلف از جمله حمله به روستاهای مسلماننشین و قتل عام مردم روهینگیا از نظامیان بشدت حمایت کرد، مسالهای عجیب بود. با این حال آنطور که رسانهها مطرح کردهاند این کودتا چندان هم غیرقابلپیشبینی نبود. نشریه «فارین پالیسی» گزارشی از وقایع رخداده در طول یک هفته گذشته در این کشور ارائه کرده است که مرور این وقایع نشان میدهد اگر توجهی به این اتفاقات میشد، کاملا مشخص بود در زیر پوست تحولات، کودتایی خزنده در جریان است. در همان هفته گذشته رهبران نظامی میانمار هشدار داده بودند به احتمال زیاد کودتایی علیه حزب حاکم رخ خواهد داد و در این میان سفارتخانههای خارجی تنها به اعتراض به شرایط موجود و همچنین صحبتهای نظامیان پرداخته بودند. سازمان ملل نیز ظاهرا در این باره نگرانی داشته است. با این همه، بیتوجهی به وضعیت این کشور بعد از انتخاباتی که حزب حاکم خود را برنده آن میدانست، در نهایت روز دوشنبه یعنی نخستین روزی که پارلمان جدید قرار بود تشکیل شود، به کودتایی تمامعیار ختم شد. از همان ابتدای صبح نظامیان مختلف در گروهها و دستههای مختلف در مکانهای مهم سیاسی پایتخت یعنی شهر نایپیداو مشاهده شدند. نظامیان نهتنها در پایتخت، بلکه در شهرهای بزرگ میانمار نیز حضور پررنگ خود را در خیابانها به نمایش گذاشتند. بعد از مدتی همین نظامیان، «آنگ سان سوچی» رهبر حزب حاکم، «وین مینت» رئیسجمهور و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس را یکراست به بازداشتگاه بردند. این تنها سیاستمداران نبودند که به یکباره توسط ارتش بازداشت شدند، بلکه تعداد زیادی از نویسندگان، روزنامهنگاران، رهبران گروههای سیاسی و مدنی مانند رهبر گروه دانشجویانی که خود را نسل 88 مینامند و در مقابل نظامیان مقاومت کرده بودند و حتی یک خواننده نیز در میان بازداشتشدگان هستند. بعد از پایان یافتن موج بازداشتها، در نهایت ارتش میانمار در بیانیهای اعلام کرد وضعیت فوقالعاده در کشور برقرار کرده که این وضعیت به احتمال زیاد تا یک سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و قدرت نیز دست فرمانده ارتش یعنی ژنرال «مین آنگ هلینگ» قرار گرفته است.
نشانههای این کودتا اما از هفته گذشته هر روز پررنگتر از روز گذشته آشکار میشد و ادعای تقلب در انتخابات پارلمانی این کشور، باعث شده بود از هفته قبل طرفداران ارتش هر روز در خیابانها باشند و علیه نتایج انتخابات که باعث شده بود حزب حاکم به رهبری «آنگ سان سوچی» دوباره به قدرت برسد، تظاهرات اعتراضی برپا کنند. ارتش میانمار از همان ابتدا از همه خواسته بود به قانون اساسی میانمار پایبند باشند اما در لایههای درونی، برخی عکسها از تظاهرات حامیان ارتش نشان میداد بسیاری از این افراد را خود نظامیان تشکیل میدادند که با لباس غیرنظامی در خیابانها حضور داشتند و اعتراض میکردند. نکته جالب ماجرا – حداقل برای آمریکاییها – این مساله است که حامیان ارتش بر این عقیده بودهاند در انتخابات پارلمانی که ماه نوامبر برگزار شده تقلب شده است، زیرا تعداد رأیدهندگان با تعداد آرای اخذشده هماهنگی نداشته و حزب حاکم یعنی حزب «لیگ ملی برای دموکراسی» برای رسیدن دوباره به قدرت در انتخابات تقلب کرده است. کمیسیون ملی انتخابات میانمار با این حال به دلیل اینکه این افراد سند درستی درباره ادعای خود مطرح نکرده بودند، ادعاهای آنها را رد کرد. رسانههای آمریکایی که معمولا از حزب آنگ سان سوچی حمایت میکنند، در گزارشهای خود مطرح کردهاند که از نظر آنها تقلبی در انتخابات رخ نداده و اگر تعداد رأیدهندگان با توجه به تعداد آرای دورههای قبلی انتخابات مورد بررسی قرار گیرد، بخوبی نشان میدهد نظامیان بازنده انتخابات خواهند بود. حزب لیگ ملی برای دموکراسی در نهایت در این انتخابات توانست 138 کرسی از 224 کرسی مجلس ملی و 258 کرسی از 440 کرسی مجلس نمایندگان را به دست بیاورد و این در حالی بود که حزب همبستگی و توسعه اتحاد که وابسته به نظامیان میانمار بود در هر ۲ مجلس تنها 26کرسی را از آن خود کرد که 7 کرسی نسبت به سال 2015 از آرای آن کم شده بود.
از سال 2012 که آنگ سان سوچی از حبس خانگی آزاد شد و به ظاهر انتخاباتی آزاد در این کشور شکل گرفت، محبوبیت حزب لیگ ملی برای دموکراسی نیز بالا رفت. آنگ سان سوچی آن زمان قهرمان دموکراسی برای میانمار بود و توانست جایزههای بسیاری را در حوزه دموکراسی از آن خود کند. از آن زمان، سوچی بشدت احتیاط میکرد که تا جای ممکن خود را با ارتش همراه سازد و اقدامی انجام ندهد که باعث شود ارتش این کشور کودتای دیگری به راه انداخته و همین دموکراسی نصفه و نیمه در میانمار را نیز از بین ببرد. تمام جایزههای حقوق بشری و دموکراسی سوچی اما نتوانست باعث شود او به مساله حقوق بشر در داخل کشور خودش اهمیتی دهد. زمانی که ارتش میانمار به روستاهای مسلماننشین حمله کرد و تعداد بسیار زیادی از مسلمانان میانمار را قتلعام و آواره کرد، سوچی نگاهی به جایزه صلح نوبل خودش که در گوشه اتاقش قرار داشت نینداخت و به صورت مستمر و ویژه از افسران ارتشی که آن قتلعام را ترتیب داده بودند حمایت کرد. کار به جایی رسید که درخواستهای جهانی برای بازپس گرفتن جایزه صلح نوبل از او در تمام دنیا شروع شد و کمپینهای مختلف حقوق بشری عکس او از مجالس، سازمانها و موسسههای حقوق بشری را پایین کشیدند. سوچی در دوگانه حمایت از جان هموطنانش یا حمایت از ارتش، حمایت از نظامیان را انتخاب کرد و امروز با وجود اینکه دموکراسی در میانمار بیشتر از هر وقت دیگری زیر سؤال رفته و بنیادهای آن سست شده، کسی برای بازداشت او در جوامع مسلمان ناراحتی ندارد. او زمانی که پرونده نسلکشی مسلمانان در استان «راخین» میانمار توسط گامبیا در دیوان بینالمللی دادگستری مطرح شد، با قدرت تمام از ارتش کشورش دفاع کرد و باقیمانده اعتبار خود را به عنوان یک فعال حوزه دموکراسی و حقوق بشر از بین برد. کشورهای غربی اعتقاد داشتند حمایت او از ارتش در این دیوان، شاید بتواند راه را برای حضور گستردهترش در فضای سیاسی میانمار هموار کرده و به گسترش دموکراسی در این کشور کمک کند اما این رؤیا که با پا گذاشتن روی خون هزاران انسان مسلمان بیگناه در پیشگرفته شده بود، بزودی به کابوس بازگشت نظامیان به عرصه سیاست میانمار تبدیل شد. کشورهایی که حامی سوچی هستند، عمدتا آمریکا و کشورهای اروپای غربی هستند که اعتقاد دارند کودتا، دموکراسی در میانمار را زیر سؤال برده است و هنوز هم از سوچی دفاع و حمایت میکنند. حمایت از دموکراسی نوپای میانمار اما در حالی صورت میگیرد که هدف اصلی آمریکا و کشورهای اروپایی در حمایت از کسی که از قاتلان مسلمانان دفاع کرد، در واقع فشار آوردن به چین در جریان رقابتهای بین چین و ایالاتمتحده است. برخی تحلیلگران حوزه بینالملل بر این عقیدهاند این کودتا در واقع تلافی اقدامات آمریکا در هنگکنگ علیه حاکمیت چین است و چین نیز از این کودتا حمایت میکند. این در حالی است که چین تاکنون در این زمینه موضعی نداشته و به چنین مسالهای اعتراف نکرده است. در عین حال نگاهی به کودتا نشان میدهد از دید نظامیان میانمار، این کودتا بدرستی و در زمان بسیار مناسبی انجام شده است. دولت بایدن، به عنوان دولتی نوپا تازه در حال استقرار در کاخ سفید است و امکان واکنش شدید و سریع به این موضوع را ندارد.
بایدن نیز نشان داد اگر چه از این کودتا ناراحت است اما جز تهدید به تحریم میانمار، کارت دیگری برای روکردن
در این بازی ندارد. دنیا نیز البته چندان اهمیتی به این موضوع نمیدهد. کشورهای مسلمان اگر چه درباره دموکراسی در این کشور و در معرض خطر قرار گرفتن جان مسلمانهای باقیمانده در میانمار با حکومت نظامیان، نگرانی دارند اما از بازداشت شدن یا ادامه حبس خانگی سوچی به عنوان حامی اصلی نسلکشی مسلمانان میانمار ناراحتی ندارند. چین مشغول اولویتهای خودش است، اتحادیه اروپایی این روزها بشدت درگیر مسائل مرتبط با کرونا و دعواهای حقوقی با تولیدکنندگان واکسن است، کل دنیا در حال برنامهریزی برای ارائه واکسن به مردمانشان هستند و میتوان به جرأت بیان کرد میانمار و دموکراسی این کشور چندان هم اهمیتی برای دنیا ندارد.
ارسال به دوستان
خط دروغ!
محسن جندقی: «خط فرضی (Imaginary Line) یا قانون 180 درجه، خطی راهنما و فرضی است در مباحث فیلمبرداری و تدوین فیلم که بر اساس آن باید روابط چپ و راست ۲ شخصیت در یک صحنه حفظ شود تا بیننده از نظر بصری و در فهم درست موقعیت و حرکت، دچار اشتباه نشود. اگر این خط را رعایت نکنید، ناگهان در تدوین میبینید جهت حرکتها عوض میشود و بازیگران به جای اینکه به طرف همدیگر بیایند، از هم دور میشوند».
تعریف علمی «خط فرضی» نشان میدهد نویسنده یا پیشنهاددهنده نام فیلم تاکید داشته مخاطبان با فیلمی فرمیک مواجه خواهند بود و فرم حتی میتواند جورکش محتوا شود اما تماشاگر بعد از دیدن این فیلم، نمرهای عمیقا متوسط به نویسنده و کارگردان میدهد.
چیزی که تماشاگر را ترغیب میکند خط فرضی را ببیند، ترکیب بازیگران و جوایز بینالمللی فیلم است. فرنوش صمدی، نویسنده و کارگردان فیلم، جایزه بهترین فیلم بخش ویژه فیلمهای اول و دوم کارگردان و همچنین جایزه بهترین میتینگپوینت جشنواره بینالمللی فیلم وایادولید اسپانیا را چند ماه پیش به دست آورد.
در خط فرضی سحر دولتشاهی، پژمان جمشیدی، حسن پورشیرازی، آزیتا حاجیان و... به ایفای نقش میپردازند و همین ترکیب بازیگران همه چیز را برای ساخت یک فرم خوب مهیا میکند اما فرنوش صمدی 37 ساله نمیتواند فرم را بر محتوای کمرمق غالب کند.
تهیهکننده فیلم علی مصفا و مشاور کارگردان مانی حقیقی است و شاید خوانندگان این متن تعجب کنند که چگونه میتوان با این همه ظرفیت فیلمی متوسط ساخت.
پژمان جمشیدی در این فیلم برخلاف اکثر آثار سینمایی خود نقشی کمیک ندارد و اتفاقا نقشی شدیدا جدی و سرد دارد. شغل او ایجاب میکند ماموریتهای گاه و بیگاه برود اما نقش وی اصلا از حد یک کاراکتر فراتر نمیرود و تبدیل به شخصیت نمیشود. مشخص نمیشود چرا روابط وی و سحر دولتشاهی در فیلم سرد است و چرا باید وی همسر خود را «شما» خطاب کند.
در این فیلم سحر دولتشاهی مثل همیشه از پس نقش خود برمیآید و به علت ضعف محتوایی فیلمنامه، در نیمه دوم فیلم انرژی زیادی به خرج میدهد. خط فرضی مانند بسیاری از فیلمهای عمیقا متوسط ۲ نیمه متفاوت دارد؛ نیمه اول فیلم با سرعت نسبی مواجه است و آن اتفاق اصلی رخ میدهد. دروغ نقش پررنگی در شکلگیری حادثه تلخ دارد اما...
فیلم در نیمه دوم خود بشدت افت میکند و سکانسهای سکوت سحر دولتشاهی توی ذوق میزند. دم دستترین کاری که نویسنده مستاصل میکند این است که شخصیت اصلی فیلم سکوت و به افق نگاه کند و بارها و بارها چنین سکانسی تکرار میشود. حتی در صحنه دادگاه هم این سکوت و خیرهشدنها را میبینیم و کارگران برای فرار از انتقادهای احتمالی، پایان محیرالعقولی برای فیلم در نظر میگیرد تا فروپاشی درونی و شوک روحی شخصیت اول فیلم را علت آن نگاهها و سکوتهای تهوعآور معرفی کند. پایان فیلم هم که میتوانست یک پایان طلایی باشد با ادامه همان سکانسهای کشدار و حوصلهسربر خوب از آب در نمیآید.
همه اینها به این معنی نیست که «خط فرضی» فیلم بدی است، بلکه شما عمیقا با فیلمی متوسط مواجه هستید که بازیگران و کارگردان سعی خود را کردهاند و نویسنده نیز نیمی از راه را میرود اما این فیلم در حد پرده سینما نیست، بلکه میتواند فیلمی موفق در شبکه خانگی باشد.
ارسال به دوستان
دیدار حساس تراکتور - پرسپولیس امروز در تبریز
جنگ قرمزها
هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امروز با ۲ مسابقه آغاز میشود؛ پرسپولیس در تبریز به مصاف تراکتور میرود و شهرخودرو میزبان مس رفسنجان است.
دیدارهای هفته چهاردهم لیگ برتر در حالی امروز پنجشنبه آغاز میشود که جمعی از داوران با حضور در فدراسیون فوتبال و دیدار با حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون، از حرفهای قلعهنویی علیه داوری بشدت گلایه کردند. نگاهی به این ۲ مسابقه که هر ۲ ساعت 15 آغاز میشود، میاندازیم.
***
تراکتور تبریز- پرسپولیس؛ نبرد مدعیان
قرمزپوشان تبریزی در بازی حساس با پرسپولیس به دنبال برد خواهند بود. سرخپوشان تهرانی هم معمولا کارشان در تبریز گره میخورد و گرفتن امتیاز برایشان سختتر از هر شهر دیگری است. تراکتورسازی هفته گذشته مقابل آلومینیوم اراک شکست خورد ولی پرسپولیس توانست تیم قعرنشین ماشینسازی تبریز را در دقایق پایانی شکست دهد تا 18 امتیازی شود و به رده ششم جدول برسد. تراکتور 19 امتیازی در جدول مسابقات یک پله بالاتر از پرسپولیس ایستاده است اما مسعود شجاعی، سرمربی تراکتور هم میداند کار راحتی مقابل نایبقهرمان آسیا و قهرمان 4 دوره لیگ برتر ندارد.
محمد عباسزاده، مهاجم تراکتور انگیزه زیادی برای بازی با تیم اسبقش دارد. البته پرسپولیس با 8 گل خورده همچنان بهترین خط دفاع لیگ را در اختیار دارد. اخباری دروازهبان تراکتور در بازی با آلومینیوم به دلیل مصدومیت غایب بود و مشخص نیست در این بازی به میدان میرود یا نه، هادی محمدی هم دیگر مصدوم تراکتور است. ۲ تیم برای رسیدن به رتبه چهارم جدول تلاش میکنند البته پرسپولیس ۲ بازی معوقه هم دارد و امیدوار است با انجام آنها به جمع ۲ تیم بالای جدول برسد. تقابل مسعود شجاعی و یحیی گلمحمدی، ۲ ملیپوش اسبق فوتبال ایران در کسوت مربیگری دیدنی است هر چند گلمحمدی بسیار باتجربهتر و کارآزمودهتر از شجاعی است. شجاعی بتازگی قرار است مدرک مربیگری درجه C خود را بگیرد.
پرسپولیس اگر مثل نیمه اول بازی با ماشینسازی بازی کند، میتواند به پیروزی امیدوار باشد اما اگر مثل نیمه دوم همان مسابقه ظاهر شود شرایط سختی در تبریز خواهد داشت. سرمربی تیم ملی از نزدیک شاهد این مسابقه در تبریز خواهد بود.
* شهر خودرو - مس رفسنجان؛ جذاب به دور از حاشیه؟
شهر خودرو با سرمربیگری سیدمهدی رحمتی با ۲ برد متوالی مقابل نساجی و سپاهان اکنون به رده نهم جدول مسابقات لیگ برتر رسیده تا شرایطش از نظر فنی تا حدودی به پایداری برسد اما از نظر مدیریتی شایعههای زیادی درباره این باشگاه مطرح شد که در نهایت هم وطنخواه به عنوان سرپرست جدید این باشگاه انتخاب شد. مس رفسنجان اما وضعیت مالی خوبی دارد و در 4 هفته اخیر هم ۲ برد و ۲ مساوی داشته است. مس 16 امتیازی با ۲ امتیاز کمتر از شهرخودرو در رده دوازدهم جدول لیگ ایستاده است. شاگردان رحمتی به دنبال سومین برد متوالی هستند و مس با ربیعی میخواهد به ردههای بالاتر جدول لیگ برسد. ۲ تیم بیشتر به مسائل فنی فوتبال اهمیت میدهند و از حواشی دوری میکنند، بنابراین باید منتظر یک بازی جذاب باشیم.
***
رویارویی یحیی با سختترین حریف از نظر آماری
سرمربی پرسپولیس مقابل تیمی قرار خواهد گرفت که بیشترین شکست را در دوران مربیگری مقابل آن متحمل شده است.
تیم پرسپولیس امروز میهمان تراکتور خواهد بود. شاگردان یحیی گلمحمدی که فصل گذشته با یک گل مغوب تراکتور در تبریز شدند، کار سختی برای کسب ۳ امتیازی دارند که بشدت در جدول ردهبندی به آن نیاز دارند. البته این رویارویی، یک چالش شخصی دشوار هم برای خود گلمحمدی خواهد بود، چرا که سرمربی پرسپولیس مقابل تیمی قرار میگیرد که بیشترین شکست را در دوران مربیگری مقابل آن متحمل شده است.
بازی امروز، چهاردهمین بازیای خواهد بود که یحیی گلمحمدی به عنوان سرمربی مقابل تراکتور قرار میگیرد. او در دوران سرمربیگری از هیچ تیمی به اندازه تراکتور شکست نخورده است. سرمربی پرسپولیس در ۱۳ تقابل قبلی خود با تراکتور فقط ۲ برد کسب کرده که آخرین برد مربوط به فصل گذشته است که یحیی به طلسم ۶ ساله خود پایان داد. گلمحمدی در ۷ بازی از تراکتور شکست خورده و ۴ تقابل هم مساوی به پایان رسیده است.
یحیی گلمحمدی با حضوری موفق روی نیمکت نفت تهران، پرسپولیس و در نهایت ذوبآهن در سال 96 هدایت تراکتور را بر عهده گرفت و در شرایطی که این تیم از حضور در نقل و انتقالات محروم بود، روزهای سخت و پرحاشیهای را در تبریز پشت سر گذاشت و عمر مربیگریاش در تبریز بعد از نیمفصل پایان یافت و ساغلام ترکیهای جانشین او شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|