|
ساخت ۲۳ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: طی ۱۰ ماهه امسال ۱۹۷ هزار شغل ایجاد شده و پیشبینی میشود تا پایان سال ۲۰۰ هزار شغل با ۶۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ایجاد شود. سید مرتضی بختیاری در ادامه گفت: هماکنون ۲۳هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و با مجموع واحدهایی که تحویل مددجویان شده، تا آخر سال ۴۳ هزار واحد مسکونی میتوانیم تحویل جامعه هدف بدهیم که از جمله اولویتهای ما ایتام، خانوادههای بیشتر از ۳ نفر، روستاییان و ساکنان مناطق محروم هستند.
ارسال به دوستان
یک مرد 48 ساله در آبیک قزوین به علت ابتلا به کرونای جهشیافته در گذشت
کرونای وحشی انگلیسی
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: کرونای انگلیسی وحشی است و باید برای مقابله با آن 2 ماسک استفاده کرد
گروه اجتماعی: نخستین مرگ یک مبتلا به کرونای انگلیسی در ایران در شهر آبیک قزوین ثبت شد تا زنگ خطر کرونای جهشیافته بیش از پیش به صدا درآید. به گزارش «وطن امروز»، اطلاعرسانی درباره کرونای انگلیسی در ایران بسیار کم است و مسؤولان وزارت بهداشت اطلاعات زیادی در این باره نمیدهند. با این وجود خبر مرگ یک نفر بر اثر ابتلا به کرونای انگلیسی، نگرانیها در این باره را زیاد کرد. علیاکبر کرمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین دیروز در این باره گفت: در 24 ساعت گذشته، یک فرد 48 ساله اهل آبیک بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت که بررسیها نشان داد وی به کرونای انگلیسی مبتلا شده بود. سایر اعضای خانواده این فرد نیز از لحاظ ابتلا به ویروس جدید کرونا بررسی شدند که تست کرونای آنها مثبت ولی بدون علائم بود و در حال حاضر اعضای این خانواده با حمایتهای معیشتی طرح شهید سلیمانی در قرنطینه کامل قرار دارند. کرمی در ادامه گفت: شیوع کرونا در استان رو به افزایش است و احتمال ابتلا به گونه انگلیسی کرونا در استان قزوین بسیار بالاست و بهترین راهکار، پیشگیری و رعایت پروتکلهای بهداشتی است. در مقایسه نوع قبلی کرونا، ویروس جهشیافته انگلیسی از شدت علائم و شیوع بیشتری برخوردار است، لذا مراقبتهای بیشتری را میطلبد.
همچنین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین دیروز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، یک فرد ۴۸ ساله اهل آبیک بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت که بررسیها نشان داد وی به نوع کرونای انگلیسی مبتلا بوده است. علیاکبر کرمی با اعلام این خبر، بیان کرد: سایر اعضای خانواده این فرد نیز از لحاظ ابتلا به ویروس جدید کرونا بررسی شدند که تست کرونای آنها مثبت ولی بدون علائم بود و در حال حاضر با حمایتهای معیشتی طرح شهید سلیمانی در قرنطینه کامل قرار دارند. بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، کرمی با بیان اینکه شیوع کرونا در استان رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به گونه انگلیسی کرونا در استان بسیار بالاست و بهترین راهکار پیشگیری و رعایت پروتکلهای بهداشتی است. وی خاطرنشان کرد: در مقایسه نوع قبلی کرونا، ویروس جهش یافته انگلیسی از شدت علائم و شیوع بیشتری برخوردار است، لذا مراقبتهای بیشتری را میطلبد. پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در پی مشاهده کرونای انگلیسی در آبیک، اعلام کرد: با مشاهده ویروس کرونای انگلیسی در استان قزوین، برخی فعالیتها دوباره تعطیل میشود. سالنهای عروسی، مراسم ترحیم و آرامستانها از فردا (امروز شنبه) تعطیل است. وی افزود: نماز جمعه در همه مناطق استان هم تا اطلاع بعدی اقامه نخواهد شد، چرا که امکان شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان وجود دارد و شدت این بیماری بالاست. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین هشدار داد: متاسفانه حضور مردم در مناطق پرجمعیت، بازار و پاساژها مانند شرایط عادی شده و این وضعیت نگرانکننده است و از شهروندان انتظار داریم ویروس را جدی بگیرند و با شدت بیشتری پروتکلها را رعایت کنند. وی گفت: اگر بیماری در استان بیشتر شود محدودیتها و ممنوعیتها به طور کامل بازخواهد گشت و مدیریت سخت خواهد شد، لذا امیدواریم خانوادهها مراقب خود و فرزندانشان باشند و از حضور در مراکز پرجمعیت و دورهمی جدا خودداری کنند. به دلیل مشاهده ویروس کرونا از نوع انگلیسی در استان قزوین، این هفته نماز جمعه در شهر قزوین و سایر شهرهای این استان برگزار نشد.
* اطلاعرسانی اندک
کرونای انگلیسی بیشتر افراد زیر 60 سال را درگیر میکند؛ این جدیدترین نکتهای است که از کرونای انگلیسی منتشر شده و نگرانیها را بیشتر کرده است. وزارت بهداشت درباره شیوع کرونای انگلیسی در ایران آمار بهروز نمیدهد. آخرین بار سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 23 دیماه گفته بود: تاکنون ۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونای جهشیافته، موسوم به ویروس انگلیسی در کشور شناسایی شدهاند. سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز با اشاره به جهش ویروس کرونا در انگلیس، 7 بهمنماه در این باره گفت: امروز اثبات شد انگلیسیها دروغ گفتند که قدرت سرایت ویروس جهشیافته فقط ۷۰ درصد بالا رفته است، بلکه چند شب قبل بعد از مدتها اعلام کردند هم بیماریزایی این ویروس بالاتر است و هم مرگومیر آن. این جهش فقط مختص اروپا هم نیست، بلکه در هر اقلیمی میتواند اتفاق بیفتد. وی با عنوان این مطلب که ویروس نه پاسپورت نیاز دارد نه ویزا، افزود: ما بشدت همه مرزها را کنترل میکنیم اما به این معنا نیست که توان بستن راه ویروس را داریم. از طرفی ما به پهنه چندین کشور اروپایی، پهنه اقلیم و تنوع ژنتیک و قوم و رفتارهای اجتماعی داریم. درون این سرزمین که مرتباً داروی ضدویروس مصرف میکنیم، جهش در ویروس در درون مرزها پدیده غیرمنتظرهای نیست. آنچه میتواند ما را گرفتار توفان کند، چرخش ویروس است.
در همین حال علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: گردش ویروس نوع انگلیسی کرونا در کشور میتواند ما را غافلگیر کند. کادر درمان واقعا خستهاند و فشار زیادی را در ۱۱ ماه گذشته تحمل کردهاند.
مهشید طالبیطاهر، متخصص عفونی هم با عنوان این مطلب که تنها توصیه برای مقابله با ویروس انگلیسی رعایت بهداشت فردی و فاصلهگذاری اجتماعی همانند قبل است، گفت: ویروس انگلیسی افراد زیر ۶۰ سال را بیشتر مبتلا میکند.
وی افزود: مبتلایان به این گونه جدید، علائمی مشابه ویروس قبلی دارند. یعنی ابتلا به ویروس انگلیسی هم با تب، سرفه، سردرد، بدن درد و اختلال گوارشی همراه است. تنها تفاوت گونه جدید «کووید-۱۹» سرعت سرایت آن است که گفته میشود ۴۰ تا ۷۰ درصد بیشتر از گونه قبلی است و فقط از انسان به انسان منتقل میشود.
* از 2 ماسک استفاده کنید
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت جلوگیری از شیوع ویروس کرونای انگلیسی در کشور گفت: این ویروس در دنیا در حال گرفتن جان مردم است و در ایران نیز آنگونه که کرونای انگلیسی منجر به مرگ یک شهروند در قزوین شده است احتمال شیوع آن در کشور در صورت بیتوجهی مردم به پروتکلهای اجتماعی وجود دارد.
حسینعلی شهریاری در گفتوگو با «وطن امروز» تصریح کرد: ویروس کرونا هر از گاهی در برخی کشورهای دنیا تغییر ماهیت میدهد و به شکلی خشنتر ظاهر میشود، بنابراین تنها راه جلوگیری از ابتلا به این بیماری مرگبار حتی پس از واکسیناسیون سراسری در کشور، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است چرا که این بیماری، بیماریای نیست که به این زودیها در دنیا ریشهکن شود.
وی خاطرنشان کرد: نه واکسن میتواند مانع از ابتلا به بیماری «کووید-19» شود و نه تاکنون درمانی قطعی برای آن در دنیا پیدا شده است، البته تزریق واکسنها میتواند قدرت مقابله با بیماری را بالا ببرد ولی نمیتواند مانع از ابتلای شخص به این بیماری شود. در چنین شرایطی مردم نباید نسبت به این مهم بیتوجه شوند و با کم شدن آمار مرگومیر کرونایی در کشور نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی کمتوجه شوند.
شهریاری ضمن هشدار نسبت به شیوع موج چهارم کرونا در کشور گفت: اگر پیک چهارم کرونا در کشور اتفاق بیفتد پرسنل درمان در جدال با این بیماری همچون فصل پاییز به دلیل خدماترسانی فراوان از پا درخواهند آمد و آمار مرگومیر و ابتلا به کرونا در کشور مانند روزهای سخت اوایل پاییز افزایش خواهد یافت. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شیوع کرونای انگلیسی در خیلی از کشورهای دنیا بویژه کشورهای اروپایی، محدودیتهای شدیدی برای جلوگیری از شیوع آن ایجاد شده است و چنانچه شیوع این بیماری در کشور ما نیز زیاد شود بیتردید شاهد بازگشت محدودیتها توسط ستاد ملی مقابله با کرونا خواهیم بود. وی اضافه کرد: به نظر میرسد برای جلوگیری از شیوع این بیماری، شهروندانی که مجبور هستند در مراکز پرجمعیت، ادارات، معابر شلوغ و اماکنی چون حملونقل عمومی باشند، به دلیل وحشی بودن کرونای انگلیسی بهجای یک ماسک از 2 ماسک استفاده کنند تا راه نفوذ این ویروس بسته شود.
***
ویروس کرونای انگلیسی میتواند به گونه غالب در جهان تبدیل شود
رئیس برنامه نظارت ژنتیکی انگلیس پیشبینی کرد ویروس جهشیافته کرونا که برای نخستینبار در «کنت» در جنوب شرق این کشور یافت شد، میتواند به گونه غالب این ویروس در جهان تبدیل شود. پروفسور «شارون پیکاک» میگوید: این گونه جدید ویروس، هماکنون انگلیس را دربر گرفته و به احتمال زیاد جهان را هم دربر خواهد گرفت. گونه کنت (انگلیسی) ویروس کرونا تاکنون در بیش از ۵۰ کشور دیده شده است. این ویروس جهشیافته کرونا نخستینبار سپتامبر سال ۲۰۲۰ در جنوب شرقی انگلیس شناسایی شد و شیوع سریع آن در ماههای بعدی باعث شد این کشور محدودیتهای تازهای را اعمال کند. پروفسور پیکاک، مدیر اجرایی کنسرسیوم ژنومیک «کووید-۱۹» انگلیس گفت: آنچه در حال حاضر واقعا ما را تحت تاثیر قرار داده، سرعت انتقال این نوع از ویروس کرونا است. او گفت: وقتی ما این ویروس را کاملا تحت کنترل بگیریم یا اینکه این ویروس خود را طوری جهش دهد که باعث بیماری شدید نشود، آن وقت میتوانیم دیگر نگران آن نباشیم اما فکر میکنم که کار روی آن حداقل تا ۱۰ سال دیگر هم طول میکشد. همچنین واکسنهای فعلی برای مقابله با نمونههای قبلی ویروس کرونا طراحی شدهاند اما دانشمندان معتقدند این واکسنها هنوز هم میتوانند علیه نمونههای تازه ویروس کرونا عمل کنند، اگر چه ممکن است عملکردشان کاملا مانند تاثیرشان در غلبه بر ویروسهای اولیه کرونا نباشد.
ارسال به دوستان
دردسرهای طرح ناقص حذف دفترچههای تأمین اجتماعی
زیر 18سالهها با شناسنامه به مراکز درمانی بروند!
گروه اجتماعی: با وجود نبود زیرساخت مناسب برای حذف دفترچههای درمانی و اعتراض بخشی از پزشکان، دولت مصمم است این طرح را اجرا کند.
به گزارش «وطن امروز»، طرح حذف دفترچههای کاغذی از سالهای دور در حد تئوری مطرح بوده و هیچگاه اجرایی نشد اما همزمان با گران شدن کاغذ و افزایش سرسامآور هزینهها، سازمان تامین اجتماعی تصمیم گرفت دفترچههای کاغذی را حذف کند. اینکه گرانی کاغذ موجب شده دولت این تصمیم را بگیرد یا نه، معلوم نیست اما چیزی که برخی کارشناسان میگویند این است که زیرساختهای لازم برای حذف دفترچههای کاغذی وجود ندارد و قطعا بسیاری از مراکز درمانی و پزشکان و داروخانهها با این موضوع کنار نمیآیند. البته مسؤولان همچنان اصرار به حذف دفترچه دارند و از اول اسفند افراد باید با کارت ملی یا شناسنامه به مراکز درمانی مراجعه کنند. شهرام غفاری، مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی جدیدترین اظهارنظر را در این باره داشته و به مردم اطمینان داده است کمترین مشکل را در اجرای این طرح شاهد خواهند بود. وی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات حذف دفترچه بیمه گفت: دفترچه بیمه تامین اجتماعی از اول اسفند ماه به طور کامل در تمام مراکز ملکی و غیرملکی سازمان تامین اجتماعی حذف میشود. ۲ سال است که نسخهنویسی الکترونیک در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی اجرا شده است و افراد در مراجعه به پزشک از دفترچه فقط برای احراز هویت خود استفاده میکردند و نسخه به صورت الکترونیک برای آنها نوشته میشد اما گاهی نسخهنویسی الکترونیک نبود و پزشک در دفترچه درمانی نسخه را برای بیمار مینوشت. غفاری با اشاره به اینکه با حذف دفترچه بیمه تامین اجتماعی از اول اسفندماه، احراز هویت افراد توسط پزشک از طریق کارت ملی انجام خواهد شد، گفت: افرادی که کارت ملی هوشمند برایشان صادر نشده یا سنشان زیر ۱۸ سال است، میتوانند شناسنامه خود را برای احراز هویت همراه داشته باشند و افرادی هم که دفترچه آنها موجود است، میتوانند در صورت نداشتن کارت ملی از همان دفترچه استفاده کنند. اگر پزشک مربوط به صورت الکترونیک نسخهنویسی انجام ندهد و فرد با کارت ملی به مرکز درمانی مراجعه کند، پس از استحقاقسنجی وضعیت بیمه فرد توسط پزشک، نسخه در سربرگ خود پزشک نوشته میشود و پزشک در بالای نسخه کد ملی فرد مراجعهکننده را وارد میکند تا هنگام مراجعه به داروخانه برای دریافت دارو بدون پرداخت هزینه آزاد، دارو را با پوشش بیمه دریافت کند. مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: داروخانه با وارد کردن کد ملی فرد در سیستم خود، از طرف سازمان تامین اجتماعی از طریق سامانه، استحقاقسنجی میکند و جواب سازمان برای آن داروخانه ارسال شده و بدون مشکل و تحت پوشش بیمه دارو به فرد داده میشود.
غفاری درباره دلایل حذف دفترچه بیمه بیان کرد: سیستم مکانیزه این امکان را برای ما فراهم کرده که فقط از طریق کارت ملی احراز هویت کنیم، چرا که در حال حاضر در هیچ جای دنیا دیگر شاهد وجود دفترچههای بیمه به شکل موجود در کشور، نیستیم. یکی از مشکلات بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی این بود که وقتی دفترچه بیمه آنها تمام میشد یا اعتبار آن به پایان میرسید باید به کارگزاریهای تامین اجتماعی مراجعه میکردند تا دفترچه جدید دریافت کنند، لذا تمدید و صدور دفترچه باعث شده بود سالانه ۶۰ میلیون بار مراجعه به کارگزاریهای تامین اجتماعی توسط بیمهشدگان صورت گیرد و این برای بیمهشدگان سخت بود و حذف دفترچه بیمه موجب راحتی حال بیمهشدگان است.
ارسال به دوستان
اخبار
کاهش زاد و ولد در نیمه نخست سال ۹۹
مطابق آمار منتشره مرکز آمار ایران، تعداد ولادتهای ثبتشده در نیمه نخست سال جاری در مقایسه با همین آمار در سال ۹۸ با کاهش 5 درصدی مواجه بوده است. به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار مجموع ولادتهای ثبتشده در بهار ۹۹ به تعداد ۲۸۰ هزار و ۵۶۴ ولادت، با افزایش ۶ درصدی به ۳۰۰ هزار و ۵۹ ولادت در تابستان سال جاری رسیده است. همچنین آمار ولادتهای ثبتشده در بهار سال گذشته ۲۹۹ هزار و ۳۸۹ ولادت و در تابستان سال گذشته ۳۱۵ هزار و ۱۶۷ ولادت بوده است. در مجموع تعداد ولادتهای ثبتشده در 6 ماهه نخست سال جاری به نسبت 6 ماهه نخست سال گذشته 5 درصد کاهش داشته است. سهم تعداد ولادتهای ثبتشده تابستان ۹۹ در شهر ۲۲۷ هزار و ۵۳۸ ولادت و سهم روستا ۷۲ هزار و ۵۲۱ ولادت است. از این میان تعداد ولادت پسران نسبت به دختران بیشتر بوده است. همچنین در تابستان ۹۹ تعداد ۱۱۷ هزار و ۷۸۳ ولادت برای پسران و ۱۰۹ هزار و ۷۵۵ ولادت برای دختران در شهر و در روستا نیز ۳۷ هزار و ۴۶۵ ولادت پسر و ۳۵ هزار و ۵۶ ولادت دختر به ثبت رسیده است.
***
آنفلوآنزای فوق حاد تعدادی از پرندگان در قم تأیید شد
ابتلای تعدادی از پرندگان باغ پرندگان شهر قم به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان تایید شد. به گزارش روابط عمومی دامپزشکی، براساس بررسیهای انجامشده بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در تعدادی از پرندگان باغ پرندگان شهر قم، به تایید این سازمان رسیده است. در این گزارش آمده است: با شناسایی و تایید بیماری این پرندگان، در راستای برنامه ملی کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق پرندگان نسبت به انجام موازین بهداشتی قرنطینهای در شعاعهای اپیدمیولوژیک این مناطق اقدام شده است. همچنین از تمام صاحبان واحدهای مرغداری، مدیریت باغهای پرندگان، پرورشدهندگان طیور زینتی و طیور بومی درخواست شده است تا نسبت به رعایت کامل ضوابط بهداشتی در واحدهای خود اقدام کنند. این اطلاعیه همچنین از شناسایی و تایید ابتلای یک قطعه لکلک در دریاچه زریوار کردستان به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خبر داده است.
***
ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر هفته
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از افزایش غلظت آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور طی هفته پیش رو خبر داد و گفت: از اواخر هفته سامانه بارشی به کشور وارد میشود. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا تصریح کرد: طی روز سهشنبه (۲۸ بهمن) در غرب و شمال غرب ابرناکی و بارش پراکنده پیشبینی میشود. به گفته وی، طی روز چهارشنبه (۲۹ بهمن) نیز با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در شمال غرب، غرب، برخی مناطق جنوب غرب و دامنههای جنوبی البرز در استانهای قزوین، البرز و تهران بارش باران و رعد و برق خواهیم داشت. ضیاییان با بیان اینکه طی روز چهارشنبه (۲۹ بهمن) در ارتفاعات البرز و زاگرس بارش برف و در ایلام و خوزستان وزش باد شدید و گرد و خاک پیشبینی میشود، تصریح کرد: با توجه به روند افزایش نسبی دما تا روز سهشنبه، در ارتفاعات و دامنههای کوهستانی البرز ذوب برف و رخداد بهمن دور از انتظار نیست.
***
معتادها هم کرونا میگیرند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه طرح جمعآوری معتادان متجاهر به صورت مستمر ادامه دارد، گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار بیمار در مراکز ماده ۱۶ استان تهران بستری هستند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۲۷ درصدی همراه بوده است.
مصطفی هادیزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تست PCR نیز همچنان از معتادان گرفته میشود و در زمینه کرونا نیز شرایط عادی است، گفت: میزان ابتلا به کرونا در معتادان ۳ تا ۶ درصد بوده است. آبانماه میزان ابتلا افزایش پیدا کرد و در این راستا برای برگشتن به شرایط عادی، طرح به مدت یک ماه متوقف شد و اکنون نیز در شرایط عادی هستیم. هادیزاده در ادامه از راهاندازی مرکز نگهداری ویژه زنان خبر داد و گفت: فضای این مرکز توسط شهرداری تامین شده و سپاه برای فعالیت از بهزیستی مجوز گرفته است؛ این مرکز با مدیریت سپاه تهران بزرگ بزودی راهاندازی میشود.
***
معاون استاندار تهران خبر داد
آغاز ثبتنام داوطلبان شوراهای شهر از ۲۰ اسفند
معاون سیاسی - اجتماعی استانداری تهران با تاکید بر بهرهگیری از همه ظرفیتها برای آموزش دستاندرکاران انتخابات، از آغاز ثبتنام داوطلبان شوراهای شهر از ۲۰ اسفندماه سال جاری خبر داد. شکرالله حسن بیگی در گفتوگو با ایسنا، گفت: کارها و تامین مقدمات انتخابات از آبانماه سال جاری آغاز شده اما با تشکیل ستاد انتخابات کشور در ۱۱ اسفندماه، کار انتخابات شکل رسمی پیدا میکند و در پی آن ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ هیات اجرایی شورای اسلامی شهر و هیات اجرایی شورای اسلامی روستاها تشکیل و ثبتنام از داوطلبان شوراهای شهر نیز از ۲۰ اسفندماه سال جاری آغاز خواهد شد. وی همچنین افزود: در انتخابات سال گذشته رتبه استان تهران از ۲۸ به 4 ارتقا یافت، لذا برای انتخابات پیشرو در سال ۱۴۰۰ هدفگذاری انجام دادهایم که به رتبه اول دست یابیم و در این مسیر از همه ظرفیتها از جمله فضای مجازی برای آموزش دستاندرکاران انتخابات استفاده میکنیم. وی تاکید کرد: رعایت قانون در برگزاری انتخابات نیازمند تسلط بر قوانین است، لذا باید قوانین توسط عوامل و دستاندرکاران انتخابات بازخوانی و مرور شود. بیتردید آموزش نقشی محوری در برگزاری انتخاباتی سالم دارد و باید از بسترهای موجود بویژه فضای مجازی جهت پیشبرد موضوع آموزش نهایت بهره را گرفت.
ارسال به دوستان
ممنوعیت ورود خودروهای غیربومی به ۳ استان و ۷ شهر
آمار فوتیهای کرونا در کشور به زیر 60 نفر رسید
آمار جانباختگان کرونا در کشور به زیر 60 نفر در یک شبانهروز رسید. سخنگوی وزارت بهداشت دیروز از فوت ۵۸ بیمار «کووید- ۱۹» در ۲۴ ساعت خبر داد و گفت: مجموع بیماران شناسایی شده هم از مرز یکونیم میلیون نفر گذشت. دکتر سیماسادات لاری در این باره اظهار کرد: از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر امروز (جمعه) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۲۹۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید- ۱۹» در کشور شناسایی شدهاندکه ۵۵۷ نفر از آنها بستری شدند. وی ادامه داد: مجموع بیماران «کووید- ۱۹» در کشور به یک میلیون و ۵۰۳ هزار و ۷۵۳ نفر رسید، همچنین متاسفانه در این مدت ۵۸ بیمار «کووید- ۱۹» جانشان را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۸۰۹ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۲۸۵ هزار و ۱۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند، تصریح کرد: از سوی دیگر ۳۷۲۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید- ۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. به گفته لاری، تاکنون ۹ میلیون و ۹۳۸ هزار و ۶۲۵ آزمایش تشخیص «کووید- ۱۹» در کشور انجام شده است.
* ۲۵ شهر از نظر کرونا در وضعیت نارنجی
بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، از امروز ۲۵ شهر کشور در وضعیت نارنجی کرونا قرار خواهند گرفت. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین وضعیت رنگبندی شهرهای کشور از نظر کرونا را اعلام کرد و بر این اساس از امروز ۲۵ بهمنماه سال جاری ۲۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار خواهند گرفت. به این ترتیب در وضعیت زرد (خطر متوسط) فقط سطح شغلی ۴ و در وضعیت نارنجی(پرخطر) سطحهای شغلی ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. همچنین در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) به جز موارد ضروری سطح یک، سایر مشاغل تعطیل خواهند بود. همچنین خروج خودروهای بومی از شهرستانهای نارنجی و قرمز و ورود خودروهای غیربومی به شهرستانهای نارنجی و قرمز ممنوع است.
* ممنوعیت ورود خودروهای غیربومی به ۳ استان و ۷ شهر
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک غیربومی به ۳ استان و ۷ شهر خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: برابر مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از امروز ورود خودروها با پلاک غیربومی به استانهای گیلان، مازندران و گلستان و همچنین شهرهای مشهد، اصفهان، شیراز، بندرعباس، بوشهر، جزیره قشم و کیش ممنوع است. شیرانی همچنین گفت: تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد در شهرهای گروه قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع است.
***
ایران تا 3-2 ماه آینده از صادرکنندههای مهم واکسن کرونا میشود
وزیر بهداشت گفت: به مردم شریف ایران این مژده را میدهم که تا 3-2 ماه آینده با تکیه بر لطف خدا و توان دانشمندان داخلی، یکی از قطبهای بسیار مهم تولید واکسن «کووید-۱۹» در منطقه و یکی از صادرکنندگان مهم این واکسن به جهان خواهیم بود. سعید نمکی در هفدهمین آیین پویش «ره سلامت» که با حضور رئیسجمهور از طریق ویدئوکنفرانس ۹ پروژه مهم بیمارستانی در کشور افتتاح شد، اظهار کرد: در باتلاق سنگین و سهمگین بیماری «کووید-۱۹»، همکاران ما دست از توسعه زیرساختها برنداشتند و اتفاقات خوبی در این مدت رخ داد، مانند اضافه شدن حداقل ۲۵۰۰ تخت ICU و صدها تخت دیگر در کشور برای اینکه بیماری پشت در بیمارستانها سرگردان نشود. همچنین تولید دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز با تکیه بر توان داخلی، یکی دیگر از کارهای شگرف و ستودنی است که در تاریخ کشور ثبت شد.
وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار قبل و بعد از انقلاب، ۱۱ هزار تخت بیمارستانی تا اردیبهشتماه سال آینده به ظرفیت کشور افزوده میشود و تعداد زیادی خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت و سایر مراکزی که برای محرومان، نقطه امید است، در کشور تکمیل و افتتاح میشود.
***
واکسن «اسپووی» تاکنون عارضه جدی نداشته است
معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) گفت: وضعیت جسمی تمام دریافتکنندگان واکسن اسپوتنیکوی مساعد است و تاکنون عارضه جدی در هیچ یک از افراد مشاهده نشده است. سیدعلی دهقان منشادی در گفتوگو با فارس، درباره آخرین وضعیت جسمانی دریافتکنندگان واکسن کرونای روسی اظهار داشت: وضعیت جسمانی تمام دریافتکنندگان واکسن اسپوتنیکوی مساعد است و تعداد کمی از آنها عوارض خفیفی از خود نشان دادند. وی با بیان اینکه این عوارض از قبیل تب و احساس سرماخوردگی خفیف بوده است، اظهار داشت: این عوارض قابل پیشبینی بود و خوشبختانه هیچ یک از دریافتکنندگان واکسن دچار عارضه جدی نشدند. منشادی در ادامه گفت: با احتساب فرزند وزیر بهداشت، ۲۸ نفر از پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) واکسن کرونای اسپوتنیک وی را دریافت کردهاند، وی افزود: وزارت بهداشت هر واکسنی را که از هر منبعی دریافت میکند مورد تایید است، این واکسنها آزمایشها را پشت سر گذاشتهاند. وی گفت: ما به صورت روزانه وضعیت جسمانی تمام دریافتکنندگان واکسن روسی را رصد کرده و عوارض احتمالی را پایش میکنیم. خوشبختانه در حال حاضر تمام کادر درمانی بیمارستانی، مسوولان وزارت بهداشت و نیروهای خانههای بهداشت درحال تلاش برای حفظ سلامت هموطنان هستند و تاکنون نیز از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نشده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|