|
هوای تهران در وضعیت آلوده
روز گذشته کیفیت هوای شهر تهران با شاخص 142 در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس جامعه قرار گرفت، البته طبق پیشبینی شرکت کنترل کیفیت هوا، این وضعیت تداوم نداشته و هوای تهران برای امروز قابل قبول خواهد بود. از ابتدای سال جاری تاکنون، هوای تهران 76 روز در وضعیت قابل قبول، 6 روز در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس و 2 روز در وضعیت پاک قرار داشته است.
ارسال به دوستان
آسیبهای بیتفاوتی نسبت به مسؤولیتهای اجتماعی در جامعه
آیندهمان را خودمان رقم میزنیم
چمران: اگر امروز وضعیت اقتصادی ما بد است این موضوع ناشی از یک انتخاب بد بود
گروه اجتماعی: فردا 28 خرداد فصل جدیدی از فعالیتهای اجتماعی شکل خواهد گرفت و بهمانند سنوات گذشته، مردم با حضور در پای صندوقهای رای حماسهای ماندگار میآفرینند. این در حالی است که برخی جریانهای داخلی و خارجی با بهرهگیری از شرایط اقتصادی موجود در جامعه به دنبال ترغیب مردم برای عدم حضور در پای صندوقهای رای هستند تا از این طریق به اهداف پشتپرده خود جهت ایجاد فشار بیشتر بر جامعه ایران دست یابند. این پروژه در حالی در کشور کلید خورده که فردا مردم سرنوشت خود را به مدت 4 سال رقم خواهند زد و با یک انتخاب آگاهانه به وظیفه خود در قبال جامعه عمل میکنند. در این زمینه دکتر امانالله قراییمقدم، جامعهشناس در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه جامعه ما یک جامعه ارگانیک بوده و تمام ابعاد آن به یکدیگر پیوند خورده است، گفت: یک موضوع مهم در مسائل اجتماعی وجود دارد و آن اینکه هر یک از ما در جامعه وظایفی را بر عهده داریم و در طول زندگی خود باید این وظایف را بدرستی به انجام برسانیم.
این جامعهشناس با بیان اینکه فرد و جامعه به یکدیگر پیوند خورده و نمیتوانند نسبت به یکدیگر بیتفاوت عمل کنند، خاطرنشان کرد: یک فرد وقتی میتواند از جامعه و مسؤولان که متولیان امورات جامعه هستند مطالبه داشته باشد و توقعات خود را مطرح کند که در امور مختلف به ایفای نقش پرداخته و مشارکت موثر داشته باشد. وقتی فردی این وظیفه اولیه اجتماعی خود را به انجام نمیرساند، عملا حقی برای او به منظور مطالبهگری ایجاد نخواهد شد. وی ادامه داد: بر اساس نظریههای جامعهشناسی، جهان یک صحنه نمایش است و تکتک ما بازیگران این صحنهایم که از یک سمت آن وارد و از سوی دیگر آن خارج میشویم. لذا بر اساس نقشی که برای ما در این صحنه نمایش تعریف شده باید بهترین اجرا را به نمایش بگذاریم. این یک واقعیت است که وقتی ما وظایف خود را بدرستی انجام میدهیم حق ایجاد میشود و بر اساس آن میتوانیم از جامعه و دستاندرکاران آن بخواهیم که به وظایف خود را بدرستی عمل کنند. این جامعهشناس با بیان اینکه بیتفاوتی نسبت به مسؤولیتهای اجتماعی نمیتواند مشکلی را از جامعه مرتفع کند، گفت: افرادی که در جامعه به صورت نرمال زندگی میکنند عموما سعی در اجرای وظایف خود دارند اما برخی افراد به دلیل تضادهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، نسبت به ماموریت خود بیتوجه هستند و از انجام وظیفه دوری میکنند.
وی تاکید کرد: انجام وظایف در جامعه زمینهساز ایجاد پایگاه برای فرد میشود و همین موضوع بسترساز ارتقای فرد خواهد بود. لذا پیر و جوان و مرد و زن باید در موضوع انتخابات به صورت فعال حضور داشته و زمینه تغییر در جامعه و بهبود شرایط را از طریق صندوق پیگیری کنند. مردم باید بدانند مشارکت حداکثری باعث خواهد شد بسیاری از فشارهای خارجی از جامعه دور شود. قراییمقدم با بیان اینکه ما در انتخابات نیازمند نشاط اجتماعی هستیم، گفت: مسؤولان باید با اجرای درست ماموریتهای خود و ایجاد تسهیل در زندگی مردم و در دسترس بودن امکانات زمینهساز شادی مردم شوند. یقینا مردمی که شاد هستند با روی گشاده به سمت صندوقهای رای میآیند که همین موضوع خود زمینهساز نشاط اجتماعی و نفوذ آن در بطن جامعه میشود.
* ضرورت حفظ مشروعیت قدرت
بر اساس نظریههای جامعهشناسی، فرد و جمع مکمل یکدیگرند؛ بویژه جامعه ایران که در آن فردگرایی معنی نداشته و میبایست فرد در خدمت جمع و جمع در خدمت فرد باشد، لذا تکیه بر شعار رای ندادن به خودی خود خاصیت اجتماعی جمع را از بین برده و این همان چیزی است که اتاقهای فکر در خارج از کشور به دنبال آن هستند. در این زمینه امانالله قراییمقدم خاطرنشان کرد: وقتی خاصیت جمع بودن در جامعه از بین رفت عملا مشروعیت قدرت در آن زیر سوال میرود که این موضوع به هیچ عنوان نمیتواند تبعات مثبتی را با خود برای جامعه به همراه داشته باشد. ما نباید فراموش کنیم که جامعه و فرد میبایست یکدیگر را نگاه دارند. این ۲ باید در جهت تقویت، پایداری، تداوم و پیوستگی یکدیگر اقدام کنند، چرا که جامعه به مانند بدن یک انسان زنده است و اگر مشکلی در بخشی از آن ایجاد شود دیگر نقاط نیز با آن درگیر میشوند.
* در سرنوشت خودمان تأثیر داشته باشیم
در شرایطی که برخی جریانات سیاسی به دنبال کاهش حضور حداکثری مردم در انتخابات هستند، نقش نخبگان در روشنگری و تبیین شرایط میتواند بسیار موثر باشد. بر همین اساس مهندس مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به نقش مردم در تعیین سرنوشت خود با حضور در پای صندوقهای رای گفت: در پارهای از موارد برخی سیاسیون این نکته را بیان میکنند که برای چه باید رای بدهیم؟ و دیگران را نیز به رای ندادن تشویق میکنند. این یک استدلال اشتباه و ناپخته است، چرا که اگر امروز وضعیت اقتصادی ما بد است این موضوع ناشی از یک انتخاب بد بوده است. اگر وضعیتمان مناسب نیست باید آن را با یک انتخاب درست بهبود ببخشیم.
وی تاکید کرد: پشت کردن به انتخابات سبب میشود تا فردی بهمراتب ضعیفتر سرکار بیاید، لذا ضروری است تا ما در سرنوشت خودمان مشارکت داشته باشیم.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه قهر کردن با مسائل اجتماعی و صندوق رای نمیتواند زمینهساز تغییری در جامعه شود، گفت: این مشارکت است که زمینهساز تغییر میشود و این باید برای مردم تبیین شود. هماکنون از خارج از کشور بر عدم حضور مردم در پای صندوقهای رای تاکید میشود و تلاش میکنند حضور مردم و مشارکتشان حداقلی باشد.
وی تاکید کرد: اگر حتی مشارکت در انتخابات کم شود به یقین آمار حضور در پای صندوقهای ما به قطع یقین از خیلی کشورهای اروپایی بیشتر خواهد بود ولی چون ما همیشه عادت به مشارکت بالای 60 درصدی داشتهایم، برای همین یک بار دیگر منتظر حضور مردم هستیم تا حماسه بیافرینند و سرنوشت خود را رقم بزنند.
ارسال به دوستان
اخبار
فعالیت ۶۴ میلیون کودک در جهان در شرایط خطرناک
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: هر کودک زیر ۱۸ سالی که کار کند و نتواند به کودکی و تحصیل خود بپردازد «کودک کار» قلمداد میشود. حبیبالله مسعودیفرید درباره تعریف کودکان کار چنین گفت: هر کودکی در زمانی که باید تحصیل کند و به کودکیاش بپردازد اما مجبور به کار کردن باشد، کودک کار محسوب میشود. وی افزود: هر کودک زیر ۱۸ سالی که در فعالیتی شرکت کند و منجر به این شود که نتواند به کودکی و تحصیل خود بپردازد و تواناییها و استعدادهای خود را به فعل برساند او را کودک کار قلمداد میکنیم. مسعودیفرید در ادامه تاکید کرد: افراد بین ۱۵ تا ۱۸ سال که مشغول کار هستند، از ابتدا باید تحت نظر سازمانهای نظارتکننده کار که موضوع روابط کار را تنظیم میکنند، باشند و این افراد حتما باید بیمه شوند. نکته حائز اهمیت این است که کودک نباید در کاری مشغول باشد که به سلامت او آسیبی وارد شود. خیلی از مشاغل شرایط خطرناک دارند؛ به عنوان مثال کارگاههایی که تهویه مناسب ندارند یا کودکانی که با مواد آسیبرسان کار میکنند. بر اساس آمارها، در سراسر دنیا ۱۵۴ میلیون کودک کار وجود دارد که حدود ۶۴ میلیون کودک در شرایط خطرناک فعالیت میکنند.
***
تمدید فرصت سفارش کتابهای درسی دانشآموزان میانپایه
معاون سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت: ثبت سفارش کتب درسی دانشآموزان میانپایه به مدت ۵ روز تمدید شد. محمد علویتبار گفت: با درخواست مدارس، مناطق و مدیرکل آموزشوپرورش برخی استانها، سامانه ثبت کتاب درسی به مدت ۵ روز از اول تیر تا 5 تیر 1400 برای دانشآموزان میانپایه (دوره ابتدایی پایههای دوم تا ششم، دوره اول متوسطه پایههای هفتم و هشتم و دوره دوم متوسطه پایههای یازدهم و دوازدهم) که به هر دلیل برای کتاب درسی خود را ثبتنام نکردهاند فعال خواهد شد.
وی درباره دانشآموزان میانپایهای که تاکنون موفق به ثبت سفارش کتاب درسی نشدهاند، افزود: ضرورت دارد خانوادهها و مدارس در این فرصت زمانی سفارش کتاب دانشآموزان را در سامانه ثبت کنند، مسؤولیت بررسی، اطلاعرسانی و پیگیری سفارش دانشآموزان به عهده مدارس است (برای سفارش کتابهای درسی باید به سامانه https://www.irtextbook.com مراجعه کرد).
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بیان کرد: مطابق تقویم زمانی مندرج در شیوهنامه سفارش و توزیع کتابهای درسی سال تحصیلی 1401-1400، زمان ثبت سفارش کتاب درسی دانشآموزان میانپایه 22 خرداد 1400 به اتمام رسیده بود که اکنون به مدت 5 روز از تاریخ یک تیر تا 5تیر تمدید شده است. وی درباره سایر پایههای تحصیلی نیز گفت: پس از پایان مهلت تمدید ثبتنام میانپایهها بلافاصله دانشآموزان ورودی پایههای اول، هفتم و دهم میتوانند از تاریخ 6 تیر 1400 پس از ثبتنام در مدرسه با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی به نشانی www.irtextbook.comسفارش کتاب درسی خود را ثبت کنند.
***
ساختوساز در حریم مترو مشروط شد
معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ضرورت کاهش ریسک و خطرپذیری شبکه مترو و رعایت الزامات و ضوابط حریم مترو تاکید کرد. به گزارش ایسنا، اسماعیل سلیمی با بیان اینکه عدم رعایت حریم مترو در شهر تهران باعث کاهش ایمنی و ایجاد خطر برای شهروندان شده است، گفت: لازم است الزامات جلوگیری از ساختوسازها در حریم اماکن مترو مورد توجه جدی قرار گیرد. سلیمی با اشاره به نشستی که چندی پیش با حضور مدیرانی از مترو و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در همین باره برگزار شد، افزود: در این جلسه مقرر شد بعد از این اطلاعات احداث مگاپروژهها در حریم خطوط مترو به اطلاع سازمان مدیریت بحران شهر تهران رسیده و برای صدور مجوز تمام پروژههای شهری که در حریم ۵۰ متری خطوط مترو هستند از شرکت مترو استعلام انجام شود. معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان مدیریت بحران شهر تهران افزود: در حال حاضر به منظور ایجاد هماهنگیهای بیشتر بینبخشی و دریافت استعلامهای حریم خطوط مترو از طریق سامانه صدور پروانه معاونت شهرسازی، خطوطی از مترو که دارای نقشه ساخت هستند ملاک عمل قرار میگیرد و خطوطی که فعلا فاقد نقشه ساختند، نقشههای موجود ارائهشده توسط شرکت مترو ملاک عمل است.
***
انتقامجویی در فضای مجازی
فردی که با ایجاد یک صفحه جعلی در اینستاگرام اقدام به ایجاد مزاحمت برای یکی از اقوام خود کرده بود، دستگیر شد. سرهنگ موسوی، رئیس پلیس فتای غرب استان تهران عنوان کرد: زنی با مراجعه به پلیس فتا مدعی شد فردی ناشناس در فضای مجازی با انتشار الفاظ نامناسب در شبکه اجتماعی اینستاگرام قصد مزاحمت دارد. پس از طرح این شکایت رسیدگى به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
رئیس پلیس فتای غرب استان تهران ادامه داد: پرونده اولیه با هماهنگی مقام قضایی تشکیل و با انجام بررسی و تحقیقات پلیسی و جمعآوری مدارک و مستندات پرونده توسط کارشناسان پلیس فتا، سرانجام متهم شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود: در بازجویی اولیه انجامشده مشخص شد متهم به دلیل مشکلات خانوادگیای که قبلا با شاکی در محیط خانوادگی داشته، اقدام به ایجاد مزاحمت علیه او در فضای مجازی کرده است که در نهایت متهم اظهار پشیمانی کرد و در ادامه پرونده به همراه مستندات و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شد.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: ایران در میان قدرتهای تولیدکننده واکسن قرار گرفت
129 هموطن قربانی کرونا شدند
کرونا همچنان به عنوان یک دغدغه اصلی در جامعه رخنمایی میکند و تعداد زیادی از هموطنان را به کام مرگ میکشاند. بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، از ظهر روز سهشنبه تا ظهر روز چهارشنبه 26 خرداد ۱۰ هزار و ۴۸۷ بیمار «کووید-۱۹» شناسایی شدند که یکهزار و ۳۱۵ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس ۳ هزار و ۳۴۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. متاسفانه در این بازه زمانی ۱۲۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا تعداد متوفیان ناشی از این بیماری به ۸۲ هزار و ۴۸۰ نفر برسد.
همچنین تاکنون ۵ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۹۲۲ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. تاکنون ۴ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۲۲۸ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۸۷۸ هزار و ۶۹۴ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۵ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۹۲۲ دوز رسید.
در حال حاضر ۱۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۲۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
* قرارگرفتن ایران در میان قدرتهای تولیدکننده واکسن
وزیر بهداشت با بیان اینکه ایران راه صدسالهای را بویژه در حوزه واکسن پیموده است، گفت: ایران در میان ۶ کشور تولید واکسن قرار گرفته است.
دکتر سعید نمکی با اشاره به فعالیت محققان در ۶ پلتفرم واکسن کرونا خاطرنشان کرد: ایران راه صدسالهای را بویژه در حوزه واکسن پیموده است، به طوری که تاکنون در ۶ پلتفرم واکسن کرونا توسط محققان در حال مطالعه یا تولید است. وی افزود: همچنین جمهوری اسلامی ایران در کنار همه عظمتها میتواند به عنوان یکی از بزرگترین مراکز تکنولوژی دانش علوم پزشکی و رشتههای وابسته در کل جهان نقشآفرینی کند. به گفته وی، اکنون ما جزو ۶ کشور مطرح دنیا هستیم که توانستهایم در حوزه واکسن «کووید-19» از صفر تا 100 ورود پیدا کنیم و امیدواریم در آینده بازار خوبی برای صادرات داشته باشیم.
* اثربخشی واکسن برکت بالاتر از استانداردهای جهانی است
استاد ویروسشناسی دانشگاه علومپزشکی ایران نتایج مطالعه واکسن برکت را بالاتر از استانداردهای جهانی دانست.
دکتر حسین کیوانی گفت: یکی از مزیتهای واکسنهای تولید داخل این است که ما مطمئنیم این واکسنها بسیار ایمن هستند. استاد ویروسشناسی دانشگاه علومپزشکی ایران درباره واکسن «کوو ایران برکت» اظهار داشت: این واکسن ایرانی کرونا از لحاظ روش ساخت مشابه واکسن بهارات (هند) و سینوفارم (چین) است و دقتی که برای ساخت واکسن «کوو ایران برکت» به کار برده شده بینظیر است.
وی افزود: در تایید این واکسن کرونا دقت و حساسیت زیادی به کار برده شده و هیچ مقامی در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نمیتواند در تسریع صدور مجوز دخالت کند، بلکه نتایج مطالعه به یک گروه علمی بیطرف واگذار شده و این تیم، نتایج مطالعه را حتی بالاتر از استانداردها نیز بررسی کرده است.
کیوانی ادامه داد: درباره مواد اولیهای که در واکسن ایرانی کرونا به کار برده میشود نیز حتی استانداردهای بالاتر ازUSP (فارماکوپه ایالات متحده) که معیاری برای تایید داروها در سازمان غذا و داروی کشور ما است، در نظر گرفته شده است.
* ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در برگزاری انتخابات
فردا انتخابات ریاستجمهوری در کشور برگزار خواهد شد، بر همین اساس سخنگوی وزارت بهداشت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید دارد. سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی مصوب از سوی نامزدها، عوامل اجرایی و مردم در برگزاری انتخاباتی به دور از هر گونه خطر بیماری، امری لازم و ضروری است. وی درباره برگزاری انتخابات با رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید کرد: پایبندی به دستورالعملهای بهداشتی ابلاغی باید مورد توجه جدی مسؤولان ستاد نامزدها قرار گیرد. وی اظهار داشت: ستاد انتخابات کشور با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پروتکلهای بهداشتی مورد نیاز در برگزاری انتخابات پیش رو را تهیه کرده است تا سلامت رأیدهندگان و مجریان برگزاری انتخابات به شکلی مطلوب تأمین شود. لاری گفت: با توجه به خطر تجمعات انسانی در انتقال ویروس «کووید-۱۹»، ضروری است هموطنان از هر گونه حضور در تجمعات انتخاباتی که رعایت پروتکلهای بهداشتی در آن نقض شده، خودداری کنند.
* کاهش مرگومیر بیماران کرونایی در موج چهارم
فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران بر این باور است با وجود اینکه در پیک چهارم با ویروس چموش انگلیسی مواجه بودیم اما میزان مرگومیر بیماران کرونایی در این موج کاهشی بود.
علیرضا زالی گفت: در پیک چهارم با ویروس چموش انگلیسی مواجه بودیم و میزان مراجعه به مراکز نسبت به موج قبلی ۴۳ درصد رشد داشت اما میزان مرگومیر بیماران کرونایی در پیک چهارم کاهش داشته است. همچنین میزان اقامت بیماران در بیمارستانها در پیک چهارم بیماری به ۵/۵ روز کاهش پیدا کرده است. وی اظهار کرد: ما این ظرفیت را داریم که به طور شبانهروزی کار واکسیناسیون را در تهران انجام دهیم و تا به امروز ۷۶ مرکز تجمیعی تزریق واکسن راهاندازی شده است. اگر سبد مکفی واکسن در اختیار ما قرار بدهند تهران این ظرفیت را دارد که رکوردهای جدیدی را در زمینه واکسیناسیون مردم به ثبت برساند.
ارسال به دوستان
فرمانده ناجا: تحریمها و کمبود اعتبارات، تأمین تجهیزات در ناجا را با مشکل روبهرو کرد
ضرورت هوشمندسازی پلیس راهور
نیروی انتظامی به عنوان یکی از سازمانهایی که بیشترین سطح مجاورت و تماس با مردم را دارد، نیازمند روزآمدی و استفاده از آخرین روشها جهت ارائه خدمات به مردم است تا ضمن سامان بخشی به ارائه خدمات، زمینه را برای اجرای قانون و جلوگیری از بروز تخلف فراهم آورد. در این بین پلیس راهنمایی و رانندگی به دلیل نوع ماموریت محوله، دارای حساسیت بیشتری است و عموما نوع مواجهه این پلیس تخصصی با مردم میتواند به نوعی شناسنامه ناجا به حساب آید، لذا این پلیس ضمن رعایت قانون و الزام به پایبندی آن باید به نوعی رضایتمندی عمومی را نیز با خود به همراه داشته باشد.
در همین زمینه فرمانده ناجا بر این باور است: «نوع کار راهور، کار سخت و اثرگذاری است و همواره در طول شبانهروز مورد قضاوت مردم قرار دارد». فرمانده ناجا درباره رضایت مردم از عملکرد پلیس راهور گفت: مردم به پلیس راهور اظهار علاقه میکنند و اینجانب در نظرسنجیها رضایت مردم را از عملکرد پلیس راهور به وضوح میبینم؛ قطعا این خدمات برای کارکنان نیز در زندگی شخصیشان برکات زیادی خواهد داشت.
وی درباره اقدامات انجام شده در پلیس راهور نیز بیان داشت: در ادوار مختلف پیشرفتهای خوبی در این پلیس صورت گرفته اما در دوره سردار هادیانفر کارها با شتاب بیشتری همراه بوده و حرکت رو به جلو و همچنان ادامهدار است، بنابراین ضرورت دارد پشتیبانیهای لازم نیز از این مجموعه صورت گیرد.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: تامین تجهیزات با توجه به تحریم و کمبود اعتبارات و شرایطی که در نیروی انتظامی و کشور وجود دارد بسیار سخت است، البته باید به سمت هوشمندسازی حرکت کنیم.
سردار حسین اشتری درباره هوشمندسازی در ردههای پلیس تصریح کرد: یکی از این ردهها، پلیس راهنمایی و رانندگی است که موضوعاتش خدماتی و مورد نیاز مردم است، پس باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم و قطعا نتیجه آن آورده خوبی برای سازمان خواهد داشت. وی با تاکید بر اولویتبندی در پشتیبانی از ماموریتها بیان داشت: درحال حاضر اولویت پشتیبانی و نیازمندیها، باید هوشمندسازی پلیس باشد. ۳ درگاه پلیس راهور، پلیس آگاهی و گذرنامه در اپلیکیشن پلیس من پیادهسازی شده است و چنانچه مردم بتوانند با این سامانه ارتباط بگیرند، با یک تحول سیستمی بزرگ در ناجا روبهرو خواهیم شد.
فرمانده ناجا تصریح کرد: سهم دستگاهها در اجرای کار باید مشخص شود و باید از هر دستگاهی برابر سهم و تعهداتش در اجرای پروژهها مطالبهگری کنیم و از وزرا بخواهیم بیشتر همراهی کنند. وی گفت: انشاءالله دولت جدید با انگیزه بیشتری به ناجا کمک کند و از همان اول از این دولت بخواهیم پیگیر امورات بوده و جوابگو باشند.
* افزایش سرعت در ارائه خدمات
نیروی انتظامی یکی از بزرگترین سازمانهای خدماتمحور در کشور سالانه حجم بالایی از نیازهای مردم را پاسخگو است، لذا به دلیل حجم بالای مطالبات عمومی از این نیرو، ضرورت سرعتبخشی به فعالیتها بیش از پیش مورد نیاز است. سردار اشتری در این باره گفت: خدمات باید سریع و روان باشد، مانند سامانه نوبتدهی اینترنتی. فرمانده ناجا درباره آموزشگاههای رانندگی بیان کرد: باید نظارتها در این آموزشگاهها بیشتر شود، ما منبع درآمدی را آماده کردهایم و تعدادی نیز از این طریق امرار معاش میکنند ولی باید به صورت مستمر بر عملکرد آنها نظارت داشته باشیم.
وی درباره ترخیص خودروهای رسوبی اعلام کرد: طرح ویژه آزادسازی و ترخیص خودروهای رسوبی در پارکینگها به مدت ۲ ماه اجرا خواهد شد.
سردار اشتری با اشاره به اجرای طرح ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی در سراسر کشور، بیان داشت: در راستای افزایش رضایتمندی مردم و ارائه خدمات، تسهیلات ویژهای از سوی پلیس در نظر گرفته شده که با توجه به مشکلات اقتصادی و تورم، وسایل نقلیهای که در حال حاضر وسیله امرار معاش و استفاده مالکان است، تحویل آنها میشود و همه جرایم خودروها اگر مربوط به سال ۹۹ به قبل بوده به اصل خود برمیگردد و هزینه پارکینگ با تعرفه و نرخ مصوب سال1394 محاسبه خواهد شد و همچنین میتوانند جریمههای خود را تا یک سال به صورت قسطی پرداخت کنند. در این طرح هیچ الزامی برای پرداخت عوارض شهرداری و عوارض آزادراهی نیست و فعلا برای ترخیص خودرو معاینه فنی نیاز نیست.
* جریمه خودروهای پلاک مخدوش و شیشه دودی
پلاکهای مخدوش که به یکی از چالشهای پلیس راهور مبدل شده و برخی افراد با قانونشکنی اقدام به تردد غیرمجاز در شهر میکنند نیز محور صحبتهای سردار اشتری قرار گرفت. وی درباره خودروهای بدون پلاک و پلاک مخدوش گفت: اینگونه خودروها و خودروهایی که شیشه دودی دارند باید متوقف و اعمال قانون شوند، چون در صورت عدم برخورد، زحمات همکاران ما را زیر سوال خواهند برد.
فرمانده ناجا درباره تامین معیشت کارکنان بیان داشت: هر چقدر میتوانید نیازهای اولیه کارکنان را برآورده کنید که مهمترین نیاز در این مرحله، تامین مسکن است. همچنین باید به خانواده شهدا، متوفیان و بازنشستگان توجه بیشتری شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|