|
ارسال به دوستان
تأکید وزیر ارشاد بر اقتصاد سریالسازی و شفافیت منابع مالی در شبکه نمایش خانگی
نمایش پولشویی
مصطفی پورکیانی: موضوع نظارت بر محتوای فیلم و سریالهای شبکه نمایش خانگی سالهاست که مورد بحث و انتقاد فعالان فرهنگی و رسانهای بوده تا جایی که بارها این موضوع به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع داده شده و منتقدان خواستار مصوبهای از سوی مجلس جهت نظارت بیشتر بر این فضا بودند. سازمان تنظیمگری صوت و تصویر در فضای مجازی (ساترا) زیر نظر صداوسیما ۲ سالی است به همین منظور تشکیل شده تا ماجرای نظارت بر محتوای شبکه نمایش خانگی مسیر جدیتری را طی کند. در همین راستا سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس رفت تا در همین باره پاسخگوی سوال نمایندگان مجلس باشد.
به گزارش «وطنامروز»، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه علنی مجلس در پاسخ به سوال سیدمجتبی محفوظی که «چرا این وزارتخانه توجهی به محتوای سریالهای نمایش خانگی نمیکند؟»، گفت: سریالهای خانگی از زاویههای مختلفی دارای فرصتها و مخاطراتی هستند.
وی بیان کرد: فرصتهایی که سریالهای خانگی دارند، در فضای اقتصاد فرهنگ و هنر اهمیت دارد و باید گفت بخش قابل توجهی از اقتصاد فرهنگ و هنر مربوط به سریالهای خانگی است.
صالحی ادامه داد: سریالهای خانگی هم از منظر اقتصادی و هم فرهنگی جایگاه مهمی در جهان پیدا کردهاند و کشور ما هم نمیتواند هم از نظر اقتصادی و هم فرهنگی نسبت به این مساله بیتوجه باشد. اگر ما نتوانیم در این زمینه تولید داخلی داشته باشیم، مصرفکننده روزافزون تولیدات غربی و منطقهای خواهیم شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در کنار فرصتها باید نگاه آسیبشناسانهای به سریالهای خانگی هم داشته باشیم، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این 2 نگاه را درباره سریالهای خانگی با هم پیش برد تا هم از فرصتهای آن استفاده و هم به تهدیدات و مخاطرات آن توجه شود.
صالحی با اشاره به مخاطراتی که ممکن است از طریق سریالهای خانگی وجود داشته باشد، گفت: مخاطره اصلی که در فضای سریالهای خانگی میتواند مطرح باشد ضعف در مضامین و محتوای سریالهاست و ممکن است مضامین این سریالها سطحی و نابهنجاریهایی نیز داشته باشد و از مقررات اخلاقی، دینی، سیاسی و اجتماعی عبور کرده باشد. توجه به حقوق مصرفکنندگان هم یکی از مسائل مهمی است که ممکن است در آن مخاطرهای به وجود آید و اگر سریالی کشش و محتوای خوبی نداشته باشد، حقوق مصرفکننده ضایع میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: اقتصاد سریالسازی هم مسالهای مهم است و منابع مالی سریالسازی باید کاملا شفاف و با اطمینان نسبی باشد. ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقداماتی را انجام دادیم و حتی آییننامهای را در این باره به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کردیم تا در جاهایی که لازم است مقرراتی در نظر گرفته شود.
صالحی با اشاره به اینکه شورای پروانه ساخت و شورای پروانه نمایش در حوزه شبکه نمایش خانگی وجود دارد، گفت: هر فیلمنامهای که بخواهد پروانه ساخت بگیرد، ابتدا باید طرح اولیه آن در این شوراها به تصویب برسد و ما اقداماتی را انجام دادیم تا این الزام ایجاد شود که فیلمنامه کامل یک سریال در همان ابتدا به شورای پروانه ساخت ارائه شود.
وی با بیان اینکه شورایی که بر محتوای فیلمها و سریالها نظارت میکند باید فراقوهای باشد، گفت: بنده معتقدم در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید مسؤولانی از سازمان صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه قم و نمایندگانی از کمیسیون فرهنگی مجلس حضور داشته باشند و باید یک شورای فراقوهای جهت نظارت بر این سریالها وجود داشته باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به دلیل سرمایه زیادی که از سریالهای خانگی به دست میآید، باید حتما منابع مالی هر سریال شفاف باشد تا مصادیقی از پولشویی را نداشته باشیم.
همچنین محسن علیاکبری، تهیهکننده سینما و تلویزیون درباره وضعیت نابسامان تولید در گفتوگویی با یکی از رسانهها گفت: شرایط فیلمسازی به اندازهای نامساعد شده که عملا امکان کار کردن از ما گرفته شده است. با این توضیح تصور کنید وقتی من به عنوان یک تهیهکننده باسابقه نمیتوانم دست به تولید بزنم، تهیهکنندگان جوان چه شرایطی دارند.
وی افزود: تنها پیشنهاد کاری که وجود دارد کار در شبکه نمایش خانگی است که من در شرایط موجود در این حوزه فعالیت نخواهم کرد، چرا که پولشویی اتفاقی رایج در این عرصه شده است که به شخصه از آن دوری میکنم، البته منظور من این نیست که کار سالم در این حوزه تولید نمیشود بلکه میزان تولید کار سالم در آن اندک است.
با توجه به صحبتهای وزیر ارشاد درباره مزایا و خطرات شبکه نمایش خانگی، از اقتصاد سریالسازی، پولشویی تا تشکیل شورایی فراقوهای جهت نظارت بر محتوای فیلم و سریالهای این حوزه، با سیدجمال ساداتیان، تهیهکننده سینما و تلویزیون در باره این موضوعات گفتوگو کردیم.
سیدجمال ساداتیان، تهیهکننده سینما و تلویزیون در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: موضوع پولشویی سابق بر این با محوریت سینما در رسانهها مطرح شده بود و نکتهای که میخواهم عرض کنم این است که نه حالا که حدود یک سال و نیم است درگیر کرونا شدهایم و عملا تولید در سینما بسیار اندک شده، در واقع پیش از کرونا نیز گردش مالی سینما در مقایسه با سایر حوزهها سهم بسیار ناچیزی داشت و ۳ سال پیش کل گردش مالی سینما حدود 200 میلیارد تومان بود که واقعا سهم کمی به شمار میآید.
تهیهکننده فیلم سینمایی «متری شیشونیم» در ادامه افزود: حالا این موضوع پولشویی درباره شبکه نمایش خانگی مطرح شده است. شاید مهمترین مورد این گزاره، مربوط به سریال شهرزاد میشد که هنوز پرونده این ماجرا باز است و قوه قضائیه در حال رسیدگی به این داستان است و به جز آن موارد دیگری به ذهنم نمیرسد که مطرح شده باشد و اگر بخواهیم با این کلیدواژه کل این ماجرا را زیر سوال ببریم، شاید کار درستی نباشد.
ساداتیان با طرح این موضوع که آیا جامعه فرهنگی کشور اصلا به چنین شبکه نمایشی نیاز دارد یا خیر، پاسخ داد: وقتی در شرایط سخت کرونایی ما مردم را مدام به در خانه ماندن تشویق میکنیم، قطعا باید برای آنها برنامهها و فیلم و سریالهای باکیفیتی داشته باشیم تا لااقل بتوانیم یک سبد بومی و وطنی باکیفیت و متنوعی در اختیار مخاطب قرار دهیم تا نیازهای تصویری او برطرف شود. حالا هر چقدر که ما سختگیری بیشتری درباره ممیزی و سانسور داشته باشیم و نتوانیم فیلمساز خود را توجیه کنیم، در نهایت مخاطب از کانال دیگری محتوای خود را به دست میآورد. تهیهکننده «به رنگ ارغوان» درباره پیشنهاد وزیر ارشاد مبنی بر تشکیل شورایی فراقوهای جهت نظارت بر محتوای فیلم و سریالهای شبکه نمایش خانگی، گفت: قطعا حضور افراد مختلف با سلایق و نظرات گوناگون میتواند به این موضوع کمک کند به شرطی که خروجی کار به نفع سینماگر، مخاطب و در نهایت فضای فرهنگی جامعه باشد.
ارسال به دوستان
اعلام پرمخاطبترینهای صداوسیما در بهار
مرکز تحقیقات رسانه ملی بر اساس نظرسنجی از مردم در فصل بهار ۱۴۰۰ پرمخاطبترین شبکهها و برنامههای رادیو و تلویزیون را اعلام کرد.
به گزارش «وطنامروز»، بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی از مخاطبان سیما در فصل بهار ۱۴۰۰، 1/78 درصد مردم در فصل بهار بیننده برنامههای مختلف سیمای رسانه ملی بودهاند، 2/53 درصد بینندگان از برنامههای سیما ابراز رضایت کردهاند و به طور میانگین 3 ساعت و ۱۱ دقیقه پای برنامههای تلویزیون نشستهاند.
نتیجه نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی نشان میدهد که در میان شبکههای مختلف سیما، میزان بیننده شبکههای 3 سیما 1/51 درصد بیننده، یک سیما 8/45 درصد بیننده، خبر معاونت سیاسی 9/40 درصد بیننده، آیفیلم برونمرزی 6/38 درصد بیننده و 2 سیما 3/34 درصد بیننده از دیگر شبکهها بیشتر بوده است. بیشترین دلیل بینندگان برای تماشای برنامههای تلویزیون، «سرگرمی و تفریح» (9/43 درصد) و «کسب خبر و اطلاع» (2/43 درصد) بوده است.
«احضار» از شبکه یک با 7/49، «یاور» از شبکه ۳ با 3/49 و «زیرخاکی ۲» از شبکه یک با 2/45 درصد بیننده در رتبههای اول تا سوم پربینندهترین سریالهای فصل بهار ۱۴۰۰ قرار گرفتند.
در میان برنامههای شاخص شبکهها هم «خندوانه» با 7/36 از شبکه نسیم، «مستند حیات وحش» با 5/31 از شبکه مستند، «مسابقات جهانی والیبال» با 9/26 از شبکه ۳ و «زندگی پس از زندگی» از شبکه ۴ سیما با 2/26 درصد بیننده در رتبههای اول تا چهارم پربینندهترین برنامههای شاخص فصل بهار ۱۴۰۰ قرار گرفتند.
بر اساس این نظرسنجی 8/31 مردم در بهار ۱۴۰۰ شنونده برنامههای صدای جمهوری اسلامی ایران بودهاند، این برنامهها 7/75 درصد از این شنوندگان را «راضی» کرده و میانگین گوش دادن به رادیو در این فصل ۲ ساعت و 7 دقیقه بوده است. در بهار ۱۴۰۰ رادیو آوا با ۱۴ درصد شنونده، رادیو ایران با 5/13 درصد و رادیو جوان با 7/12 درصد، بیشترین شنونده را در میان شبکههای رادیویی به خود اختصاص دادهاند. رادیو ورزش با 5/10 درصد، رادیو قرآن 8/9، رادیو پیام 2/9، رادیو سلامت 2/8، رادیو فرهنگ 7/6 و رادیو معارف با 7/6 درصد در فصل بهار۱۴۰۰ در ردههای بعدی پرشنوندهترین شبکههای رادیویی قرار گرفتند.
بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما، از میان قالبهای برنامههای صدا، قالب خبر (1/52 درصد) و موسیقی (6/43 درصد) پرطرفدارترین قالبها میان شنوندگان رادیو است. این نظرسنجی نشان میدهد مردان بیشتر از زنان شنونده رادیو بودهاند، به طوری که 2/37 درصد شنوندگان رادیو را آقایان و 5/26 درصد را بانوان تشکیل میدهند. علاوه بر این، با افزایش سن، میزان شنونده برنامههای صدا هم افزایش یافته است، به طوری که در میان گروههای سنی مختلف، میزان شنونده برنامههای صدا در گروه سنی ۵۰ سال و بالاتر (4/38 درصد) بیشتر بوده است.
بر اساس این نظرسنجی، افراد با تحصیلات عالی (8/34 درصد) بیشتر از دیگر گروههای تحصیلی شنونده رادیو بودهاند. با توجه به اینکه در این نظرسنجی هر پاسخگو میتوانست بیش از یک پاسخ را انتخاب کند، مشخص شد 6/54 درصد مردم رادیو را در منزل و همین طور 5/51 درصد هم در خودروی شخصی گوش میدهند. همچنین 7/82 درصد شنوندگان برنامههای رادیو گفتهاند برای شنیدن برنامههای صدا، خودشان رادیو را روشن میکنند، در حالی که این سهم برای کسانی که گفتهاند به واسطه گوش دادن دیگران به رادیو، برنامههای صدا را شنیدهاند، 3/17 درصد است. از میان کسانی که خودشان رادیو را روشن میکنند تا برنامههای صدا را بشنوند، ۶۶ درصد گفتهاند به صورت هدفمند برنامه یا شبکه خاصی را برای شنیدن انتخاب میکنند. در همین حال، ۳۴ درصد این افراد گفتهاند به صورت اتفاقی برنامههای رادیو را میشنوند.
ارسال به دوستان
تلویزیون
پخش سریال کرهای «رئیسجمهور موقت» از شبکه افق
سریال «رئیسجمهور موقت» با روایتی جذاب از پشت صحنه دسیسههای دولتی، نخستین از قاب شبکه افق سیما میهمان خانه مخاطبان خواهد بود.
به گزارش «وطنامروز»، سریال رئیسجمهور موقت در ژانر سیاسی تولید شده و قرار است برای نخستینبار توسط رسانه ملی و از دریچه شبکه افق برابر دیدگان مخاطبان قرار گیرد. این سریال سال 2019 در کشور کرهجنوبی و به کارگردانی «یو جونگ سان» تولید شده است. شخصیت اصلی داستان به مسائل اخلاقی اهمیت بسیاری میدهد تا جایی که حاضر نیست به فساد موجود در دولت کره تن دهد یا در آن گرفتار بماند؛ حتی اگر این موضوع به قیمت کنار گذاشتن او از سیاست تمام شود. این سریال هر شب ساعت 23:30 از شبکه افق پخش میشود.
***
انحلال گروه کودک و نوجوان شبکه ۲ صحت ندارد
موضوع انحلال گروه کودک و نوجوان شبکه ۲ سیما صحت نداشته و انحلالی در کار نیست.
به گزارش «وطنامروز»، روابط عمومی شبکه ۲ سیما در پی انتشار خبری مبنی بر انحلال گروه کودک و نوجوان این شبکه اطلاعیه در این باره صادر کرد. در بخشی از این اطلاعیه آمده است: در پی اعلام خبری مبنی بر تذکر محمدعلی نقدعلی، نماینده خمینیشهر به همراه ۳۸ نفر از نمایندگان به رئیسجمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در ۲۷ تیرماه، درباره جلوگیری از انحلال گروه کودک و نوجوان شبکه ۲، اعلام میشود انحلالی در کار نیست و این موضوع مبنای واقعی نداشته و صحت ندارد. شگفتآور اینکه صحت و سقم این موضوع از چه منبع موثقی مورد راستیآزمایی قرار گرفته است. گروه کودک و نوجوان شبکه ۲ با سابقهای طولانی در امر برنامهسازی، تاکنون مجموعههای مختلف و متعددی را برای گروه سنی خردسال، کودک و نوجوان تولید و روانه آنتن کرده که در حافظه دیداری بسیاری از کودکان دیروز و امروز جا دارد.
ارسال به دوستان
موسیقی «گشت ارشاد ۳» ساخته شد
ساخت موسیقی تازهترین اثر سعید سهیلی با عنوان «گشت ارشاد ۳» توسط حبیب خزائیفر به پایان رسید.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «گشت ارشاد ۳» به کارگردانی سعید سهیلی هماکنون در مراحل فنی قرار دارد و ساخت موسیقی آن توسط حبیب خزائیفر بتازگی به پایان رسیده است. حبیب خزائیفر در کارنامه خود ساخت موسیقی فیلمهایی همچون «لاتاری»، «درخت گردو»، «ماجرای نیمروز ۲؛ رد خون» و «زخم کاری» را دارد. گفتنی است فیلم سینمایی «گشت ارشاد» سال ۹۱ و «گشت ارشاد ۲» سال ۹۵ ساخته شدند. ساعد سهیلی، پولاد کیمیایی، بهنام بانی، میرطاهر مظلومی، نازنین کیوانی، مبینا رحمتی، اسدالله منجزی، امیر محاسبتی، اشکان عقیلی، مهدی داناییفرد، علیرضا خواجهنیا و امیر جعفری گروه بازیگران «گشت ارشاد ۳» را تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
کاروان عظیم سریال «سلمان فارسی» به جلفا رسید
فیلمبرداری فصل جدید سریال «سلمان فارسی» محصول جدید مرکز سیمافیلم به کارگردانی سیدداوود میرباقری و تهیهکنندگی حسین طاهری در جلفا آغاز میشود. به گزارش «وطنامروز»، با پایان فیلمبرداری بخش خرابههای هلنی و دریاییها در شاهرود، فیلمبرداری بخش عَموریه در جلفا آغاز خواهد شد. در بخش خرابههای هلنی و دریاییها داریوش فرهنگ یکی از نقشهای اصلی این سکانسها را بازی کرد. در زمانی که فیلمبرداری سریال در شاهرود جریان داشت، آمادهسازی دکورهای جلفا در زمان مقرر انجام شد تا گروه بدون وقفه از شاهرود به جلفا منتقل شود و فیلمبرداری ادامه پیدا کند. بدین ترتیب کاروان سریال «سلمان فارسی» با عبور از کویر شهداد کرمان، جزیره قشم، سواحل مازندران، شهرک سینمایی نور و منطقه شاهرود به شهر مرزی جلفا در استان آذربایجان شرقی میرسد. همزمان به موازات فیلمبرداری در جلفا و ساخت تجهیزات در شهرک سینمایی غزالی، ساخت برخی دکورها در منطقه آبسرد دماوند نیز آغاز شده است. تمام مراحل کار با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی و تحت نظارت مرکز بهداشت و درمان صداوسیما انجام میشود. سریال «سلمان فارسی» که به زندگی و زمانه یار ایرانی پیامبر اسلام میپردازد، ۳ فصل دوران ایران ساسانی، امپراتوری بیزانس و حجاز صدر اسلام را روایت میکند. فیلمبرداری این سریال، اواخر آذر ۱۳۹۸ در کویر شهداد کرمان آغاز شده است. سریال «سلمان فارسی» به سفارش مرکز سیما فیلم و توسط مؤسسه زلال فیلم ساخته میشود. تاکنون بازیگرانی همچون فرهاد اصلانی، داریوش فرهنگ، محمدرضا هدایتی، احترامسادات برومند، رامونا شاه، علی دهکردی، مرحوم چنگیز جلیلوند، مهدی فقیه و چند بازیگر خارجی جلوی دوربین رفتهاند. ارسال به دوستان
روایتی صریح از پشت پرده مافیای کنکور
مستند «سد در سد» که پشت پرده مافیای کنکور را افشا میکند در برنامه این هفته «به اضافه مستند» نمایش داده میشود. به گزارش «وطنامروز»، سیوششمین قسمت فصل چهارم برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «سد در سد» به کارگردانی محمدجواد رئیسی روی آنتن شبکه مستند میرود. مستند «سد در سد» نگاهی متفاوت به زیرلایههای پدیده مهمی به نام «کنکور» دارد که در سالیان اخیر حواشی زیادی را تجربه کرده است. این مستند تلاش کرده با روایتی شفاف از پشت پرده مافیای کنکور، گردش مالی گسترده مؤسسات مرتبط با آن و فشارهایی که به دانشآموزان وارد میشود، به آسیبشناسی این پدیده مهم پرداخته و راهحلی برای برونرفت از این مشکلات سیستم آموزشی کشور ارائه دهد. در این قسمت، پس از پخش مستند، میز کارشناسی برنامه با حضور مرتضی کاظمی و ریحانه نادرینژاد از کارشناسان حوزه آموزش، سیاستگذاری و اقتصاد آموزشی برگزار میشود و درباره برگزاری کنکور و حواشی آن بحث و بررسی میکنند. این قسمت از برنامه، امروز سهشنبه ۲۹ تیرماه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه ۳۰ تیر ساعت ۸:۳۰ و جمعه اول مرداد ساعت ۱۵ است. «به اضافه مستند» مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که به پخش مستندهای دیدهنشده داخلی و خارجی در تلویزیون و بحث کارشناسی پیرامون موضوع مستند میپردازد. این برنامه با اجرای امین قدمی، کارگردانی محسن کریمیان و تهیهکنندگی یاسر فریادرس با آیتمهای مختلف سهشنبههای هر هفته ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه مستند میرود. ارسال به دوستان
رکوردزنی در سینما به کمک بسکتبالیستها
در کمال شگفتی یک فیلم نیمهانیمیشنی موفق شد به صدرنشینی «بیوه سیاه» که امید زیادی به آن رفته بود، پایان دهد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم «هرجومرج فضایی: میراثی نو» ساخته برادران وارنر به سرعت در نخستین پایان آخر هفته اکرانش موفق شد باکس آفیس را از «بیوه سیاه» بدزدد و فروش ۳ روزه خود در آمریکا را به نزدیک ۳۲ میلیون دلار برساند.
این فیلم بسکتبالی با بازی لبران جیمز که دنباله «هرجومرج فضایی» تولید سال ۱۹۹۶ با نقشآفرینی مایکل جوردن است، جمعه از ۳۹۶۵ سالن سینما 1/13 میلیون دلار کسب کرد و به این ترتیب رکورد بزرگترین آغاز نمایش فیلمهای برادران وارنر در دوران کرونا و بزرگترین افتتاحیه یک فیلم خانوادگی در دوران پاندمی را شکست.
استقبال از این فیلم باعث شد در باکس آفیس داخلی آخر هفته در صدر قرار بگیرد و حتی برخی متخصصان صنعت سینما پیشبینی کنند که فروش آن در آخر هفته به ۳۵ میلیون دلار میرسد. هر چند فروش این فیلم تا پایان یکشنبه به 6/31 میلیون دلار رسید اما در مجموع موفقیت بزرگی را رقم زد. این فیلم لایو اکشن و انیمیشن توسط مالکوم دی. لی ساخته شده و علاوه بر جیمز، دان چیدل و زندایا هم در آن بازی میکنند. داستان فیلم درباره نسخهای خیالی از جیمز است که در یک بازی بسکتبال با شخصیتهای لونی تونز همراه میشود تا پسرش را از یک شخصیت منفی نجات دهد.
هر چند این فیلم در راتن تومیتوز امتیاز ۳۱ درصد را از منتقدان دریافت کرده اما امتیاز تماشاگران به آن A منفی است.
فیلم جدید «هرجومرج فضایی» که در ۳۹۶۵ سالن سینما اکران شده و همزمان در اچبیاو مکس هم در دسترس است، در بازار خارجی از نمایش در ۶۴ بازار بینالمللی 6/54 میلیون دلار به دست آورد.
«بیوه سیاه» یا «بلک ویدو» مارول و دیزنی که قهرمان باکس آفیس هفته قبل بود، با کاهش فروش بلیت ۶۷ درصدی مواجه شد و جمعه از ۴۲۷۵ سالن سینما ۸ میلیون دلار کسب کرد. این فیلم ابرقهرمانی با نقشآفرینی اسکارلت جوهانسون و فلارنس پیو در نهایت توانست در دومین آخر هفته اکرانش 3/26 میلیون دلار دیگر بفروشد و فروش کل خود را به ۱۳۱ میلیون دلار در آمریکای شمالی برساند. در هر حال این فروش از فروش قابل انتظار در دوران پاندمی بیشتر است، هر چند نتیجهای فاجعهبار برای فیلمی است که با بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری ساخته شده است.
فیلم «اتاق فرار: تورنمنت قهرمانان» در رتبه سوم فروش قرار گرفت و جمعه در ۲۸۱۵ سالن سینما 815/3 میلیون دلار فروخت. این فیلم ژانر وحشت روانشناختی که دنباله «اتاق وحشت» سال ۲۰۱۹ است، تا پایان آخر هفته 8/8 میلیون دلار فروخت و از «سریع و خشمگین ۹» با فروش 6/7 میلیون دلاری فراتر رفت.
ارسال به دوستان
اخبار
سالنهای سینما و تئاتر ۶ روز تعطیل شدند
با تشدید وضعیت بحرانی کرونا در برخی استانها، سالنهای سینما و تئاتر به مدت ۶ روز تعطیل شدند.
به گزارش «وطنامروز»، بنا بر اطلاعیه قرارگاه عملیات مقابله با کرونا، سینماها و سالنهای تئاتر از روز سهشنبه تا یکشنبه هفته آینده تعطیل شدند.
علی ربیعی، سخنگوی دولت صبح دیروز اعلام کرد بنا بر پیشنهاد قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا و موافقت رئیسجمهور، تمام ادارات استانهای تهران و البرز از سهشنبه تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است. بر اساس این اطلاعیه، اعمال محدودیتها از ساعت ۱۸ روز دوشنبه مورخ ۲۸/۴/۱۴۰۰ شروع و تا ساعت ۷ صبح روز دوشنبه ۴/ ۵/۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
***
هلاکت کاریکاتوریست موهن به پیامبر(ص)
«کورت وسترگارد» کارتونیست دانمارکی موهن به حضرت محمد(ص) مُرد.
به گزارش «وطنامروز»، «کورت وسترگارد» کارتونیست دانمارکی، طراح یکی از ۱۲ کاریکاتور موهن با موضوع پیامبر اسلام که ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۵ توسط روزنامه «یولَندز پُستن» منتشر و موجب اعتراض گروههایی از جامعه مسلمانان شد، در ۸۶ سالگی مُرد. خانوادهاش به روزنامه برلینگسکه گفتند وسترگارد پس از یک دوره طولانی بیماری در خواب مُرد. این تصویرگر پشت ۱۲ نقاشی بود که روزنامه محافظهکار یولَندز پُستن با عنوان «چهره محمد» منتشر کرد، و انتشار آنها خشم جهانی مسلمانان را برانگیخت. کارتونیست دانمارکی در سالهای پایانی زندگی خود ناچار شد همچون برخی دیگر از همکارانش به زندگی مخفی که تحت حفاظت مداوم پلیس بود، روی آورد. اوایل سال ۲۰۱۰، پلیس دانمارک یک جوان ۲۸ ساله سومالیایی مسلح به چاقو را به اتهام تلاش برای سوء قصد به جان وسترگارد بازداشت کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|