|
فضای مجازی برای جبهه حق یک فرصت است
سعید جلیلی در بخشی از سخنان خود در دیدار با جمعی از جوانان، اظهار کرد: عرصه فضای مجازی برای جبهه حق یک فرصت بینظیر است که باید با برنامه و فکر در آن حضور فعال داشت. دشمن این حضور را برنمیتابد و حذف تصاویر شهید سلیمانی و برخی شبکههای خبری مثل پرستیوی، شاهد این ادعاست.
ارسال به دوستان
پس از ناکامی انگلیس در شورای امنیت علیه ایران، مقامات این کشور با ارسال پیامی به تهران تأکید کردند دنبال بالا بردن تنش و اقدام نظامی نیستند
انگلیس جا زد!
گروه سیاسی: با وجود لفاظیهای ضدایرانی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در پی حمله به کشتی «مرسر استریت» متعلق به اسرائیل -که منجر به کشته شدن ۲ تن از خدمه این کشتی با تابعیت انگلیسی و رومانیایی شد- و حتی تهدید به اقدام نظامی علیه ایران، تلاش سردمداران این دولتها طی روزهای گذشته به تشدید فشار از طریق سازوکارهای سیاسی و ابزارهای دیپلماتیک شیفت کرده است.
به گزارش «وطنامروز»، پس از تهدید «بنی گانتس» وزیر جنگ اسرائیل علیه ایران، انگلیس و آمریکا هم طی هفته گذشته از هر گونه تهدید ایران صرف نظر نکردند تا جایی که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا از یک پاسخ جمعی به ایران خبر داد اما پس از عدم استقبال مجامع بینالمللی نظیر شورای امنیت سازمان ملل، برخی منابع خبری گزارش دادند کاخ سفید اعلام کرده مسؤولیت اقدام متقابل در این باره به انگلیس واگذار شده است!
انگلستان و آمریکا طی مدت اخیر با سناریوسازی سعی کردند از طریق اجماع بینالمللی و ائتلافسازی تهران را تحت فشار گذاشته تا شاید از این رهگذر امتیازگیری کنند. اتاق جنگ روانی «واشنگتن- لندن» هفته قبل با یک موجسازی سنگین خبری سعی در القای ناامنی تردد کشتیرانی در دریای عمان و خلیجفارس کرد و ساعتی پس از اینکه آسوشیتدپرس گزارش داد سکان هدایت دستکم 4 کشتی در سواحل امارات عربی متحده از کنترل خارج شده است، اداره عملیات دریایی انگلیس روز سهشنبه ادعا کرد نفتکش «آسفالت پرنسس» در سواحل عمان مورد ربایش قرار گرفته است و این رسانهها حتی مدعی شدند ربایندگان شبهنظامیان وابسته به ایران بودهاند اما به فاصله 24 ساعت بعد، این نهاد دولتی انگلیسی بدون هیچگونه توضیحی اعلام کرد: ربایندگانی که سوار نفتکش «آسفالت پرنسس» شده بودند، آن را در سواحل امارات ترک کردهاند و نفتکش سالم است و حادثه پایان یافته است!
پس از شکست خوردن این سناریو، لندن بحث را به شورای امنیت کشاند و خواستار نشست شورا پشت درهای بسته در روز جمعه شد اما روز شنبه یک منبع سازمان ملل به شبکه روسی RT گفت برخی اعضای شورای امنیت برای حمایت از ادعاهای انگلیس در نشست روز جمعه آمادگی نداشتند. این منبع گفت: بدیهی بود که همه اعضای شورای امنیت سازمان ملل حاضر نبودند از پیشنهادات اتهامی شرکای غربی حمایت کنند، در حالی که نتایج تحقیقات مستقل و بیطرف بینالمللی را نداشتند.
* پیغام لندن به تهران
تلاشهای دیپلماتیک لندن در حالی اتفاق میافتد که دولت انگلیس، کانالهای موازی دیگری را برای ارسال پیام به تهران فعال کرده است. در همین باره یک منبع مطلع به «نورنیوز» گفت: «اخیرا انگلیس با واسطهتراشی، پیغامی را به ایران منتقل و تاکید کرده قصدی برای بالا بردن تنش و اقدام نظامی علیه ایران ندارد و تلاش میکند با ائتلافسازی علیه ایران موضوع را پیگیری کند. در این پیام به موضع مشترک واشنگتن و لندن اشاره شده است».
* اتهامزنی بورل به ایران
مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی با تکرار ادعاهای بدون سند اسرائیل، انگلیس و آمریکا علیه ایران درباره حمله ادعایی به یک کشتی صهیونیستی در آبهای عمان، در بیانیهای به تکرار این اتهامات پرداخت. «جوزپ بورل» در این بیانیه که روی پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپایی قرار گرفت، اعلام کرد: اتحادیه اروپایی حمله غیرقانونی ۲۹ ژوئیه علیه کشتی تجاری «مرسر استریت» در سواحل جزیره «مصیره» عمان را بشدت محکوم میکند. وی افزود: این حمله که منجر به کشته شدن یک رومانیایی و یک شهروند انگلیسی شد، توجیهی ندارد. ما به خانوادهها و دوستان آنها تسلیت میگوییم و همبستگی کامل خود را با کشور عضو آسیبدیده اعلام میکنیم. این مقام ارشد اتحادیه اروپایی در ادامه اظهار داشت: اینگونه اقدامات بیپروا و یکجانبه که برخلاف قوانین بینالمللی و تهدیدکننده صلح بینالمللی است، غیرقابل قبول است و باید متوقف شود. آزادی ناوبری باید مطابق قوانین بینالمللی تضمین شود. وی در ادامه به اتهامزنی علیه ایران پرداخت و در ادعایی بیاساس گفت همه شواهد موجود به وضوح به ایران اشاره میکند. بورل در پایان اعلام کرد: ما از همه طرفهای مرتبط در منطقه میخواهیم نقش سازندهای در تقویت ثبات و صلح ایفا کنند. در این زمینه، اتحادیه اروپایی به تلاشهای شدید دیپلماتیک برای پیشبرد گفتوگوها و راهحلهای مناسب و موثر ادامه خواهد داد.
* تکرار مجدد یک مسیر اشتباه
اقدامات تحریکآمیز این روزهای دولت انگلستان در تشدید فشارهای سیاسی و دیپلماتیک به ایران، پیش از این در سال 98 هم در ماجرای توقیف نفتکش ایرانی «گریس یک» و پاسخ متقابل ایران در توقیف کشتی انگلیسی «استینا ایمپرو» انجام شد که چیزی جز شکست نصیب لندن نکرد. مرور رسانههای انگلیسی در آن مقطع زمانی به روشنی گویای این امر است. گاردین طی گزارشی در تیرماه 98 نوشت: «تبعات مسأله جبلالطارق تازه دارد روشن میشود. توقیف «گریس یک» مستقیما به توقیف یک تانکر بریتانیایی به نام «استینا ایمپرو» توسط سپاه پاسداران ایران در تنگه هرمز منجر شد. هر چند ایران میان این ۲ موضوع ارتباط مستقیم ایجاد نکرده اما این کشور قبلا گفته بود «راهزنی» بریتانیا در جبلالطارق را پاسخ میدهد. ایران حالا انتقام گرفته است».
گاردین در ادامه نوشته است: «اقدام تلافیجویانه ایران در توقیف «استینا ایمپرو» انزوای دیپلماتیک و آسیبپذیری اقتصادی و نظامی بریتانیا را بیش از پیش روشن کرد. دولت به کشتیهای بریتانیایی توصیه کرده از عبور از تنگه هرمز اجتناب کنند که این خود اذعان به ناتوانی در حفاظت از آنهاست». در پایان این گزارش با اشاره به نبود حمایت بینالمللی از انگلیس پس از توقیف نفتکش این کشور، آمده است: «شرطبندی بولتون - مشاور وقت امنیت ملی دولت آمریکا- پاسخ داده است. بریتانیا... در خط مقدم تقابل واشنگتن با ایران قرار گرفته است... بریتانیا با تهدید ایران به «تبعات جدی»، آن هم بدون آنکه بداند نتیجه این اقدام چیست، کورکورانه دارد به ساز جنگی بولتون میرقصد».
«پنی موردانت» وزیر وقت دفاع انگلیس نیز با تأکید بر اینکه توقیف نفتکش استینا ایمپرو در دریای عمان صورت گرفته، اقدام ایران را «خصمانه» توصیف کرد. موردانت همچنین گفت: توقیف این نفتکش در حالی صورت گرفت که یک ناوشکن بریتانیایی که به خلیجفارس اعزام شده، حدود ۶۰ دقیقه با آن فاصله داشت.
علاوه بر اینها، لندن با ارسال نامهای به شورای امنیت سازمان ملل متحد، از ایران به دلیل توقیف نفتکش انگلیسی در خلیجفارس شکایت کرد. دولت انگلیس در نامهای به شورای امنیت سازمان ملل، ضمن مطرح کردن اتهامات بیاساس علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد نیروهای ایرانی در آبهای دریای عمان نفتکش آنها را توقیف کردهاند نه خلیجفارس. لندن در این نامه شکایت به شورای امنیت، بدون پذیرفتن قصور در نحوه کشتیرانی در آبهای سرزمینی ایران، ادعا کرد هیچ مدرکی از برخورد این نفتکش با کشتی صیادی ایران وجود ندارد و اقدام ایرانیها در توقیف آن غیرقانونی است.
همچنین به نوشته خبرگزاری «رویتزر»، انگلیس با بیان اینکه تهدید ناوبری در گذرگاههای بینالمللی غیرقابل قبول است، در ادامه این نامه نوشت: «این تهدید، یک تنشزایی بزرگ است و تنشهای کنونی با ایران بسیار نگرانکننده است». البته لندن در این شکوائیه تاکید کرد حفظ آرامش اولویت آنهاست و به دنبال درگیری با ایران نیستند.
ارسال به دوستان
اخبار
واکسیناسیون عمومی اولویت دولت است
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور با حضور در یک مرکز درمانی، نخستین دوز واکسن ایرانی کرونا را دریافت کرد. رئیسجمهور پس از دریافت واکسن برکت، در گفتوگویی کوتاه با تشکر از تلاش مجاهدانه کادر درمان برای صیانت از جان مردم، گفت: از همه دستاندرکاران تولید واکسن در کشور میخواهم نهایت تلاششان را برای تسریع در تولید واکسن به کار گیرند. رئیسی افزود: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به مسؤولان مربوط تاکید کردهام و اینجا نیز تکرار میکنم که همه توان خود را برای واکسیناسیون عمومی قبل از رسیدن فصل سرما به کار گیرند. رئیسی ادامه داد: واکسیناسیون عمومی ضرورتی اجتنابناپذیر و از اولویتهای دولت است تا بتوانیم مقاومت عمومی مردم را در برابر این ویروس و جهشهای احتمالی که دارد، بالا ببریم. رئیسجمهور اظهار داشت: هر میزان که امکان استفاده از واکسن داخلی فراهم بود، استفاده میکنیم و به هر مقدار که کمبود وجود داشت نیز باید از خارج واکسنهای معتبر وارد شود. رئیسی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه گزارشهای دریافتی درباره آمار مبتلایان و قربانیان کرونا نگرانکننده است، تصریح کرد: مردم حتما توصیههای بهداشتی ارائهشده را به طور دقیق رعایت کنند و مسؤولان مربوط نیز تلاش کنند تا الزامات و زمینه اجرای کامل این دستورالعملها فراهم شود.
***
رئیس قوه قضائیه:
ضرر فساد در عدلیه متوجه کل نظام و اسلام است
حجتالاسلام محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه روز گذشته در دیدار مدیران مرکز، روسای کل و مدیران حفاظت اطلاعات دادگستری ضمن بیان توصیهها و نکاتی خطاب به مسؤولان و مدیران مرکز حفاظت اطلاعات کل قوه قضائیه گفت: ماموریتهای مرکز حفاظت اطلاعات مهم، سنگین و اثرگذار است و لازم است با یک نگاه ویژه به این مرکز نگریسته شود. وی مبنای کار مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه را طبیبگونه، خیرخواهانه، قاطعانه، آگاهانه، عالمانه، بهنگام و بهروز دانست و در همین زمینه تاکید کرد اگر هر کدام از این ویژگیها وجود نداشته باشد، هدف صیانت از دستگاه قضایی محقق نخواهد شد. رئیس دستگاه قضا افزود: تنزه و رعایت تقوا در قوه قضائیه همانگونه که مردم انتظار دارند، نسبت به سایر دستگاهها بسیار مهمتر و ضروریتر است و متقابلا مرکز و دستگاهی که میخواهد از قوه قضائیه صیانت کند باید به مراتب از تنزه و تقوای بیشتری برخوردار باشد. محسنیاژهای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره مقابله جدی با فساد و تخلفات در درون قوه قضائیه، اظهار کرد: ضرر ایجاد فساد، رسوب کردن و ماندگار شدن آن در دستگاه عدلیه، تنها متوجه یک فرد یا یک قوه نیست، بلکه متوجه نظام و اسلام است. رئیس دستگاه قضا در همین زمینه تاکید کرد: ضرر و زیان سلب اعتماد مردم از عدلیه قابل جبران نیست و به همین دلیل ما باید تمام توان و تلاش خود را صرف کنیم که اعتماد مردم به دستگاه قضایی خدشهدار نشود. وی تصریح کرد: مبارزه با فساد در درون قوه قضائیه را باید جدی بگیرید، بعد از تذکر و هشدار اولیه اگر فردی در داخل دستگاه قضا فاسد شد نباید با عواطف برخورد کرد و اغماض داشت؛ در این موارد نگذاریم دلسوزی بیجا شود.
***
ولایتی:
مطمئنیم مسیر مقاومت با عزت و افتخار ادامه خواهد یافت
زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با علیاکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل دیدار کرد. علیاکبر ولایتی در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خرسندی و تبریک پیروزیهای جبهه مقاومت گفت: مسیر مقاومت و مبارزه به پیشرفتهای چشمگیر و غیرقابل توصیفی دست یافته و توانسته توفیقات و پیروزیهای فراوانی را برای ملت مظلوم فلسطین و منطقه به دست آورد و اطمینان داریم این مسیر با عزت و افتخار ادامه خواهد یافت. وی افزود: کسانی که عامل بیثباتی و ناامنی در منطقه هستند باید از منطقه خارج شوند و با پیروزیهای اخیر، بیتردید تحولات ارزشمندی به نفع جبهه مقاومت به دست خواهد آمد.
***
تایید اعتبارنامه 6 نماینده منتخب جدید در مجلس
بررسی اعتبارنامه ۶ منتخب جدید مجلس شورای اسلامی، دیروز در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار داشت. رحمتالله نوروزی، سخنگوی شعبه یکم از بررسی و تایید اعتبارنامه ابراهیم نجفی از حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه در این شعبه خبر داد. در ادامه سلمان اسحاقی سخنگوی شعبه چهارم گفت اعتبارنامه ولیالله بیاتی از حوزه انتخابیه تفرش و فتحالله توسلی از حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ در این شعبه مورد بررسی و تایید قرار گرفته است. همچنین علیاصغر باقرزاده، سخنگوی شعبه ششم از تایید اعتبارنامه اسماعیل کوثری از حوزه انتخابیه تهران در این شعبه خبر داد. محمد علیپور، سخنگوی شعبه ۱۲ نیز گفت اعتبارنامه سیدناصر حسینیپور از حوزه انتخابیه گچساران در این شعبه مورد تایید قرار گرفت. حسن نوروزی، سخنگوی شعبه 4 نیز اظهار کرد: اعتبارنامه سیدمرتضی حسینی از حوزه انتخابیه میانه در این شعبه به تایید اعضا رسید. پس از ارائه گزارش شعب درباره اعتبارنامه منتخبان مجلس شورای اسلامی در انتخابات میاندورهای، قالیباف، رئیس مجلس با اعلام اینکه اعتراضی درباره این اعتبارنامهها وجود ندارد، تصویب آن را در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد.
ارسال به دوستان
در احکامی جداگانه توسط رئیسجمهور صورت گرفت
انتصاب مخبر و اسماعیلی به عنوان معاون اول و رئیس دفتر رئیسجمهور
گروه سیاسی: روز گذشته رئیسجمهور طی احکامی جداگانه محمد مخبر و غلامحسین اسماعیلی را به ترتیب به عنوان معاون اول و رئیس دفتر خود منصوب کرد.
به گزارش «وطنامروز»، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور، روز گذشته طی حکمی محمد مخبر را به عنوان معاون اول رئیسجمهور منصوب کرد. مخبر که با حکم رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۸۶ ریاست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام را بر عهده داشته، دارای مدرک دکترای حقوق بینالملل است. وی دارای سوابق مدیریتی متعدد پس از پیروزی انقلاب است؛ مسؤول بهداری سپاه دزفول در زمان جنگ، مدیرعامل مخابرات خوزستان، معاون استانداری خوزستان و معاون بازرگانی بنیاد مستضعفان بوده و از سال ۱۳۸۶ تاکنون نیز ریاست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را بر عهده داشته است. معاون اول رئیسجمهور در نخستین اظهارنظر پس از دریافت این حکم در صفحه توئیتر خود نوشت: «خداوند منان را شاکرم که در سنگر خدمت به مردم عزیز فرصت و مجالی فراهم شد تا با صمیمیت و بیپیرایه و بیواسطه بگویم و با صراحت بشنوم از شما مردان و زنان تاریخساز کشورم که افتخار سرزمین ایران اسلامی هستید». پیش از این در گمانهزنیها نام مخبر به عنوان معاون اول رئیسجمهور ذکر میشد که حضور مخبر در استقبال از برخی مقامات خارجی شرکتکننده در مراسم تحلیف ریاستجمهوری از جمله رؤسایجمهور عراق و افغانستان و جایگاه وی در این مراسم گمانهزنیهای مذکور را تقویت کرده بود.
همچنین رئیسجمهور در حکم دیگری، غلامحسین اسماعیلی را به عنوان رئیس دفتر خود منصوب کرد. اسماعیلی دارای سوابق متعدد اجرایی از جمله در دستگاه قضایی بوده و پیش از این سخنگو و رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه بوده است.
* نگاهی به سوابق اجرایی و مدیریتی مخبر
محمد مخبر با حکم رهبر معظم انقلاب از سال1386 ریاست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام را بر عهده داشته و دستاوردهای دوره مدیریت وی بویژه در سالهای اخیر و ایام شیوع کرونا مورد توجه مردم و اقشار مختلف کشور قرار گرفت. وی دارای سوابقی همچون مسؤول بهداری سپاه دزفول، حضور در جبهههای جنگ تحمیلی، معاون بازرگانی بنیاد مستضعفان، مدیرعامل مخابرات خوزستان و معاون استانداری خوزستان است. از اقدامات مخبر در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، تأسیس و راهاندازی بنیاد برکت، بنیاد احسان، مؤسسه دانشبنیان برکت و جهتدهی همه منابع و سرمایهگذاریهای ستاد به مناطق محروم و روستایی و سرمایهگذاری زیربنایی برای «پیشرفت و محرومیتزدایی» در این مناطق و ورود به مباحث استراتژیک و حیاتی کشور بوده است. شناختهشدهترین بخش فعالیتهای ستاد نزد افکار عمومی در دوره ریاست محمد مخبر را شاید بتوان در دوران همهگیری ویروس کرونا و ورود همهجانبه این مجموعه برای مبارزه با این بیماری دانست تا کمبودهای به وجود آمده در سطح کشور را رفع کند. در این عرصه میتوان به دستاوردهای زیر اشاره کرد:
تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا (کوو ایران برکت) و کسب مجوز تزریق عمومی به عنوان نخستین واکسن تأییدشده از سوی وزارت بهداشت، احداث بزرگترین کارخانه تولید واکسن خاورمیانه، احداث بزرگترین شهرک دارویی کشور، احداث بزرگترین کارخانه تولید ماسک در منطقه با ظرفیت تولید 5 میلیون ماسک در روز با کمک شرکتهای دانشبنیان ظرف 20 روز در نخستین ماههای آغاز کرونا، راهاندازی کارخانه تولید داروی رمدسیویر و ایورمکتین و راهاندازی خطوط تولید انواع کیتهای تشخیص فوری کرونا.
* معرفی کابینه؛ احتمالاً فردا
در روزهای گذشته و بویژه پس از فرمایش رهبرانقلاب به رئیسجمهور برای تسریع در شکلگیری دولت، گمانهزنیهای زیادی درباره معرفی کابینه صورت گرفته بود. با این حال روز گذشته نیز خبری از لیست نهایی کابینه دولت سیزدهم منتشر نشد. با این حال حجتالاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی با فارس با اشاره به نهایی نشدن کابینه دولت سیزدهم از ارسال احتمالی لیست وزرای دولت به مجلس در روز سهشنبه -فردا- خبر داد و گفت: بعد از اعلام لیست اعضای پیشنهادی کابینه، مجلس شورای اسلامی صلاحیت این افراد را بررسی خواهد کرد.
ارسال به دوستان
سرلشکر سلامی در دیدار فرمانده حشدالشعبی عراق:
حرف اساسی در میدان زده میشود
گروه سیاسی: فالح الفیاض، فرمانده حشدالشعبی عراق روز گذشته با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتوگو کرد.
سرلشکر سلامی در این دیدار حضور توأمان رئیسجمهور عراق و فرمانده حشدالشعبی این کشور در مراسم تحلیف ریاستجمهوری سیزدهم ایران را حاوی پیامهای مهم توصیف کرد و با تجلیل از نقش راهبردی حشدالشعبی در پیروزی ملت عراق بر داعش و تامین امنیت و ثبات این کشور، گفت: چیزی که ما امروز به نام زوال آمریکا در صحنه جهانی از آن صحبت میکنیم بخش مهم آن در عراق اتفاق افتاده است، یعنی مقاومتی که در این کشور شکل گرفت آمریکاییها را ضعیف و فرسوده کرده و با بالا بردن هزینههایشان، آنها را بین ۲ شر قرار داده است که اگر بمانند آسیب میبینند و اگر هم از عراق خارج شوند شکست خوردهاند. وی افزود: حرفهای اساسی همواره در میدان زده میشود و قدرتهای واقعی سیاسی، قدرتهای میدانی هستند و حشدالشعبی در این عرصه فوقالعاده است و انشاءالله قدرت آن به عنوان یک نیروی دفاعی جهادی با آرمانهای بزرگ، ایمان قوی، انسجام درونی و نظم و انضباط والا گسترش مییابد. فرمانده کل سپاه ویژگیها و خصایص حشدالشعبی را ضامن ماندگاری و نقش تعیینکننده و موثر این نبرد در آینده عراق قلمداد و خاطرنشان کرد: ما و امت اسلامی وقتی غیظ و غضب آمریکا نسبت به شما را دیدیم خوشحال شدیم، چون متوجه کار موثر شما شدیم.
سرلشکر سلامی رمز اساسی توفیقات مقاومت و حشدالشعبی را وحدت و اتصال آنها با مردم و نهادینه شدن این درک که مدافع عزت و امنیت آنها هستند توصیف و خاطرنشان کرد: همه ما و شما باید هوشیار باشیم که مردم تحت تاثیر عملیات روانی دشمن قرار نگیرند، هر چند شما بخشهای سخت مبارزه را سپری کردهاید اما از کید و حیله دشمن هرگز نباید غفلت کرد. وی با بیان اینکه پیوند ما با شما ایمانی، اسلامی، دینی و بدون توجه به مرزهای جغرافیایی است، تصریح کرد: ما جزئی از پیکره امت اسلامی هستیم و شهید حاجقاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس اثبات کردند عراق سرزمینی است که مردم به خاطر کربلا، نجف، کاظمین و سامرا حاضرند فدای آن شوند. فرمانده کل سپاه در پایان تاکید کرد: ما در جبهه مقاومت و تداوم این نبرد بزرگ حامی و پشتیبان شما هستیم و امیدواریم مصوبه پارلمان عراق در خروج نظامیان آمریکایی از این کشور به صورت عملی و به نحو احسن تحقق یابد و عراق مستقل، مقتدر و امن بدون حضور اشغالگران به راه خود ادامه دهد.
فالح الفیاض، فرمانده حشدالشعبی عراق هم در این دیدار با قدردانی از حمایتهای ملت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ملت عراق و حشدالشعبی این کشور با تجلیل از مجاهدتهای شهید حاجقاسم سلیمانی گفت: سردار شهید حاجقاسم سلیمانی الهامدهنده حشدالشعبی بود و امروز حشدالشعبی وجود خود را مدیون حاجقاسم سلیمانی و تلاشهای ابومهدی المهندس که جانشان را فدا کردند، میداند. وی افزود: دشمن فکر میکرد با شهادت حاجقاسم میتواند شجره طیبه مقاومت و حشدالشعبی را بخشکاند اما به تدبیر و سنت الهی و به برکت خون شهدا و امدادهای غیبی، این جریان پیش میرود و تصمیم خروج آمریکا از عراق بعد از شهادت شهیدان عزیز، اتفاق بسیار بزرگ و مهمی بود. فالح الفیاض با بیان اینکه ملت عراق و حشدالشعبی، سپاه را به واسطه خون حاجقاسم و کمکهایش عزیز میدانند، افزود: ما به الگوی سپاه با خصوصیات انقلاب اسلامی افتخار میکنیم و امروز چگونگی استفاده از تجربه سپاه با قوانین و خصوصیات عراق را وظیفه خود میدانیم و هرگز روزی را که رسانههای آمریکایی بعد از ورود داعش نقشه عراق را در حال سوختن نشان دادند، فراموش نخواهیم کرد. فرمانده حشدالشعبی نعمت ائمه، مرجعیت و شهدا را عامل به حرکت درآمدن روحیه جهادی در عراق قلمداد و تاکید کرد: در عراق هیچ قدرت و کشوری نمیتواند در عین دوستی با عراق با حشدالشعبی دشمنی داشته باشد.
ارسال به دوستان
قالیباف با اشاره به تجربه موفق استفاده از نخبگان میدانی:
دیگر هیچ بهانهای برای کار نکردن پذیرفته نیست
گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم چهلویکمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی با تجلیل از فعالیتهای این نهاد انقلابی اظهار داشت: امروز مهمترین مشکل ما در کشور، مسأله مدیریت و نداشتن حکمرانی درست و در جای خود است. وی افزود: همه ظرفیتهای مادی و انسانی همافزایی ندارد و بیعدالتی و تبعیض هم بر آن اضافه میشود. رئیس مجلس اظهار داشت: ما به طور متوسط بین یک تا 23 برابر ظرفیت افراد، از انفال و منابع انرژی استفاده میکنیم؛ علاوه بر آن ناترازی در مصرف و تولید و ساختار بودجه و صندوقهای بازگشایی نیز وجود دارد. قالیباف ادامه داد: حتی این ناترازی در توزیع جمعیت و در منابع آبی نیز برقرار است بهطوری که در برخی مناطق کشور مانند اطراف تهران تا 23 برابر وسعت منطقه، جمعیت حضور دارد. وی با بیان اینکه باید در سطح کلان مشخص کنیم که پیشرانها کدامها هستند و در کدام حوزهها باید با اولویت وارد شویم، تصریح کرد: ما معتقدیم با ۲ برنامه میتوان کشور را از نابسامانیهای اقتصادی نجات داد؛ به شرط آنکه سهم مشترکی از آنچه باید اتفاق بیفتد، به دست بیاوریم. رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود استعدادهای ناشناخته در حوزه مدیریتی کشور گفت: چرا در تشکیل کابینهها معمولا از افرادی استفاده میکنیم که 30 سال قبل در جایی کار کردهاند و درخشیدهاند یا افرادی که صرفا در محیطهای تئوریک و دانشگاهی کار کردهاند، در حالی که هر جا از نخبگان میدانی استفاده کردهایم، موفق بودهایم. قالیباف تصریح کرد: امروز شرایط کشور به گونهای است که دیگر هیچ بهانهای برای کار نکردن پذیرفته نیست و در این شرایط نقش مجموعههای دانشبنیان مانند جهاد دانشگاهی بسیار مهم است که کمک کنند تا مشکلات کشور حل شود. وی ادامه داد: ما در مجلس مصمم هستیم بویژه در تدوین برنامه هفتم توسعه زمینه حل مشکلات کشور را با کمک مجموعههای دانشبنیان فراهم کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار بودجه در برنامه هفتم توسعه و تحول در این عرصه اظهار داشت: هم ظرفیتهای انسانی و هم ظرفیتهای مادی فراهم است و فقط نیاز به یک سیاستگذاری درست و مدیریت صحیح داریم و البته تورمزدایی از قوانین و کوچکتر کردن دولت نیز از مهمترین کارهایی است که باید انجام دهیم. قالیباف همچنین با اشاره به مسأله تحریمها و با تاکید بر لزوم رفع تحریمها بیان داشت: اساس کارهای امروز ما خنثی کردن تحریمهاست که این با استفاده از فرصتهای داخلی مانند توان جهاد دانشگاهی و مجموعههای دانشبنیان میسر میشود و این یکی از مصادیق خنثی کردن تحریمهاست. وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمن امروز اعتراف کرده است که فشار حداکثری شکست خورده اما مردم زیر بار این فشار در زحمت هستند ولی باید این مزاحمت را از بین ببریم.
* همدلی و انسجام ضرورت امروز ماست
قالیباف همچنین در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با حضور در جایگاه خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران رسالت مهمی را بر عهده دارند و به دنبال انتشار حقایق و انعکاس آن در جامعه هستند، آنان در مسیر شفافسازی حقایق گام برمیدارند و اگر زحمات این قشر نبود، قطعا شفافیت، اصلاح امور و حل مشکلات مردم هم محقق نمیشد؛ باید گفت خبرنگاران حلقوم واقعی مردم در حل مشکلات هستند. رئیس قوه مقننه ادامه داد: بر اساس قانون اساسی، هر یک از قوا وظایف مشخصی بر عهده دارند و هر ۳ قوه باید به صورت مستقل وظایف خود را انجام دهند اما با توجه به مشکلات کشور و همچنین برای پیشرفت جامعه و حل مشکلات مردم، همدلی، انسجام و همکاری در روشهای اجرایی و رویکردها بین هر ۳ قوه امری ضروری است. وی اظهار داشت: قطعا بار دولت سنگینتر است و مجلس شورای اسلامی در مسیر حل مشکلات علاوه بر توجه به وظایف نظارتی خود، با دولت هم همکاری خواهد کرد و ما باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات را از بین ببریم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|