|
ارسال به دوستان
اخبار
حضور امیر جعفری در «خانه شیشهای»
امیر جعفری به فیلم سینمایی «خانه شیشهای» به کارگردانی امیر پورکیان پیوست. به گزارش «وطنامروز»، امیر جعفری در فیلم سینمایی «خانه شیشهای» به کارگردانی امیر پورکیان نقشآفرینی کرده و نخستین تصویر از حضور او به عنوان یکی از نقشهای اصلی فیلم منتشر شد. پیش از این خبر حضور بهاره کیانافشار و شهاب مظفری در این فیلم رسانهای شده بود. طراح گریم این فیلم محمدرضا گلافشار و عکاس احمدرضا شجاعی است. «خانه شیشهای» با محوریت فعالیت پاپاراتزیها، روایتی از پشت پرده زندگی شخصی سلبریتیها را به تصویر خواهد کشید. تهیهکنندگی این فیلم را سیدامیر سیدزاده بر عهده دارد. سرمایهگذار پروژه یوسف بناساز و مدیر فیلمبرداری حسن اصلانی است.
مستند «یک قرن با حسین» از تاریخچه عزاداری میگوید
مجموعه مستند «یک قرن با حسین» با نگاهی به تاریخ عزاداری مردم ایران در یکصد سال گذشته، شبهای ماه محرم ساعت ۲۱ از شبکه دو سیما پخش میشود.به گزارش «وطنامروز»، مجموعه مستند «یک قرن با حسین» با نگاهی به تاریخ عزاداری مردم ایران در صد سال گذشته، ناگفتهها و زاویای پنهانی از فراز و فرودهای آیینهای عاشورایی را در یک قرن روایت میکند. هر قسمت از این مجموعه به یک موضوع یا سوژه جذاب در بستر تاریخ میپردازد. موضوعاتی نظیر «سرگذشت و سرنوشت تکیه دولت»، «ممنوعیت روضهخوانی»، «نوآوری در مداحی»، «آیینها در آینه رسانهها» و... دستمایه روایت هر قسمت است. «یک قرن با حسین» به نویسندگی و کارگردانی مهدی زنگنه و تهیهکنندگی هادی خدادی، در گروه معارف اسلامی شبکه دو سیما و با مشارکت مرکز رسانهای سازمان تبلیغات اسلامی تولید شده است. این مجموعه در شبهای ماه محرم ساعت ۲۱ از شبکه دو سیما پخش میشود.
«در کنار پروانهها» از ۶ شهریور روی آنتن شبکه ۲
تاکنون بیش از ۷۵ درصد تصویربرداری «در کنار پروانهها» به کارگردانی داریوش یاری و تهیهکنندگی بهروز مفید انجام شده است. به گزارش «وطنامروز»، همزمان تدوین و ساخت موسیقی این مجموعه در حال انجام است تا مجموعه از ۶ شهریورماه از شبکه دو سیما پخش شود. هماکنون گروه در تهران و لوکیشنی بیمارستانی مشغول به کار هستند. به تازگی نگار عابدی به جمع بازیگران پیوسته و در روزهای آتی مقابل دوربین خواهد رفت. داستان سریال از آنجا شروع میشود که مشکلات پیدرپی زندگی، «رهی» را که از بیماری حاد قلبی در رنج است به جوانی ناامید تبدیل کرده است. او برای نجات تنها دلخوشی زندگیش که خواهرش است طعمه نقشهای میشود که... در این مجموعه بازیگرانی چون پروانه معصومی، برزو ارجمند، محمود جعفری، شهین تسلیمی، مهران رجبی، خسرو شهراز، کاوه سماکباشی، بیتا سحرخیز، نگار عابدی، نسرین بابایی و سامرند معروفی بازی میکنند.
دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر (عج) عاشورایی شد
همزمان با آغاز ماه محرم، دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر با تصویری از نقاشی جدید حسن روحالامین با عنوان «اماننامه» رونمایی شد. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با آغاز محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله حسین (علیهالسلام)، بامداد سهشنبه ۱۹ مرداد از دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر (عج) با عنوان «اماننامه» رونمایی شد. این دیوارنگاره طی مراسمی به همراه ذکر توسل و آیینی دمامزنی نصب شد. دیوارنگاره میدان ولیعصر که محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی است، با شعار «اِنّی اُحامی اَبَداً عَنْ دینی»؛ هرگز از یاری دینم دست بر نخواهم داشت، همزمان با آغاز ماه محرم رونمایی شد. این دیوارنگاره جدیدترین نقاشی دیجیتال حسن روحالامین است که با نوشتاری از مسعود نجابتی در میدان ولیعصر نقش بسته است.
پهنه رودکی میزبان مجالس تعزیه میشود
پهنه فرهنگی رودکی به مدت ۱۰ شب میزبان مجالس تعزیه است. به گزارش «وطنامروز»، گروه تعزیه سیدالشهدا(ع) به سرپرستی احمد عزیزی دهه اول ماه محرم پس از اذان مغرب و عشا، در پهنه رودکی، مقابل تالار وحدت به اجرای تعزیه میپردازد. در این ۱۰ شب، تعزیههای «شاهچراغ (ع)»، «حضرت مسلم (ع)»، «دو طفلان مسلم (ع)»، «وهب و طفلان زینب (س)»، «حر ریاحی»، «حضرت علیاکبر (ع)»، «حضرت قاسم (ع)»، «حضرت ابوالفضل (ع)»، «شهادت امام حسین (ع)» و «بازار شام» اجرا میشود. این اجراها در خیابان حافظ، پهنه رودکی، مقابل تالار وحدت و با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی روی صحنه میروند. در این تعزیهها احمد عزیزی، مسعود عزیزی، حسین عقیقی، حسین نبئی، علیرضا سیدصالحی، امیرعلی رضایی، امیر سیدصالحی، مهدی آقایی، یاسر بابایی، حمید فرخی، ابراهیم خدابنده، میلاد عزیزی، محسن دانشی، سجاد خصالی و سجاد محمدزاده تعزیهخوان هستند.
ارسال به دوستان
نسخه صوتی کتاب «سربلند» روایتگر زندگی شهید محسنحججی منتشر شد
گلبانگ سربلندی
مصطفی پورکیانی: «سربلند» روایتی است از کودکی تا شهادت شهید مدافع حرم، مـــحسـن حججی؛ روایت زندگیِ زمینیِ یک جوان 27 ساله که در ابتدای جوانی بر ترس و غفلت چیره شد. او راهی به روزنههای غیب عالم یافت تا خود را به آسمان رساند.
به گزارش «وطنامروز»، محسن را شاید دیده باشی و شاید هم با او زیسته باشی! شاید در مدرسه و کوچه و مسجد کنارت نشسته باشد و لحظاتی را با او سر کرده باشی. محسن در زندگی زمینیاش آدم خاصی نبود؛ بچهای بود شر و شور. از آنها که میخواهند همه چیز را تجربه کنند، از آنها که میخواهند همه چیز را بدانند. آنچه محسن را خاص میکند، تجربه آخر زندگیاش در این دنیاست!
او برگزیده است که برگزیده باشد؛ او برگزیده است که انتخاب شود. و همه زندگی دنیا در این انتخاب خلاصه میشود؛ انتخابی که سرنوشت تو را نیز رقم میزند. ما آنگونه میمیریم که انتخاب کرده و زیسته باشیم و محسن آنگونه رفت که برگزید و زیست.
«سربلـــند» روایتی است از انتخابهای محسن در زندگی زمینیاش که او را به آنچه میخواست، رساند؛ روایتی به زبان آنها که چندصباحی را با محسن بودهاند و در کنار محسن زیستهاند و با اشکها و لبخندهایش گریسته یا خندیدهاند.
در برشی از کتاب میخوانیم:
برگشتم به حاجسعید گفتم: «آخه من چطور این بدن ارباً اربا رو شناسایی کنم؟» خیلی بهم ریختم. رفتم سمت آن داعشی. یک متر رفت عقب و اسلحهاش را کشید طرفم. سرش داد زدم: «شما مگه مسلمون نیستید؟» به کاور اشاره کردم که مگر او مسلمان نبود؟ پس سرش کو؟ چرا این بلا را سرش آوردید؟ حاجسعید تند تند حرفهایم را ترجمه میکرد. آن داعشی خودش را تبرئه کرد که این کار ما نبوده و باید از کسانی که او را بردهاند «القائم» بپرسید. فهمیدم میخواهد خودش را از این مخمصه نجات دهد. دوباره فریاد زدم که کجای اسلام میگوید اسیرتان را اینطور شکنجه کنید؟ نماینده داعش گفت: «تقصیر خودش بوده!» پرسیدم به چه جرمی؟ بریدهبریده جواب میداد و حاجسعید ترجمه میکرد: «از بس حرصمون رو درآورد؛ نه اطلاعاتی به ما داد، نه اظهار پشیمونی کرد، نه التماس کرد! تقصیر خودش بود...!»
این کتاب پیشکش به آستان آن شهید که در جوانیاش نشانه شد!
«سربلــند» روایت زندگی شهید حججی به قلم نویسنده کتاب «عمار حلب»؛ محمدعلی جعفری، با یادداشتی از شهید حاجقاسم سلیمانی روانه بازار نشر شده بود و حالا نسخه صوتی آن با خوانشگری علیرضا توحیدیمهر و سیدهلیلا موسوی آماده شده است. علاقهمندان برای دریافت نسخه صوتی «سربلند » میتوانند به پلتفرمهای طاقچه و نوار مراجعه کنند.
از خود شهید کمک گرفتم
علیرضا توحیدیمهر، خوانشگر کتاب صوتی «سربلند» در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: قبل از این کتاب، من تجربه خوانش کتابی به نام «کوچه باران» را داشتم که آن هم روایتگر زندگی شهدا بود و تجربه موفقی بود و بعد از آن بود که پیشنهاد خوانش این کتاب به من شد. این کتاب هم در قالب خاطرهنویسی نوشته شده بود و قطعا حس و حال خاص خودش را داشت. وی افزود: برای خواندن این کتاب، سعی کردم از خود شهید کمک و اجازه بگیرم و با آرامش خاص شروع به خواندن آن کردیم و اتفاقا خیلی روان و بدون استرس کار ضبط میشد و آن حس و حالهایی که در کتاب بود قطعا بر روی ما هم تاثیر گذاشته بود. این تاثیرات را میشد در صدای ما حین خوانش به وضوح مشاهده کرد و من این بازخوردها را حتی از دوستانی که کارهای فنی این خوانش را در استودیو انجام میدادند، میدیدم که میگفتند اصطلاحا کار درآمده است و به دل مخاطب مینشیند.
توحیدیمهر تفاوت خوانش این کتاب با کار قبلی خود را اینچنین توضیح داد: تفاوتی که کار «سربلند» با کار قبلی داشتند، این بود که «کوچه باران» خاطرات مجموعهای از شهدا بود و هر کدامشان داستان و حس و حال متفاوتی داشتند اما ماجرای شهید حججی به دلیل یکپارچه بودن خاطرات، حس و حال متمرکزتری داشت و هر کدام از خاطرهها به نقل از فرد خاصی جذابیتهای شنیدنی خودش را داشت. نویسنده این کتاب سعی کرده در چینش خاطرات یک نخ تسبیحی را قرار دهد تا در مجموع همه آنها یک روایت کلی از زندگی شهید باشند؛ ما در این کتاب با زندگی شهید به صورت گام به گام آشنا میشویم.
توحیدیمهر ادامه داد: نخستین داستان «سربلند» به خاطره دایی همسر شهید اشاره دارد و از لحظهای آغاز میشود که دایی به خانه خواهر آمده که جلوی در، جوانی ریشدار و غریبه را میبیند که از خانه خواهرش خارج میشود و با سوال از خواهر، متوجه میشود اینها برای خواستگاری آمده بودند و با تعجب دایی مواجه میشوند چون دایی در ابتدا مخالف این ازدواج بوده است و ماجرای آخر کتاب نیز با خاطره یکی از همرزمان شهید تمام میشود که برای شناسایی پیکر شهید رفته که معتقدم این قسمت اوج کتاب به شمار میآید و خوانش این قسمت برای من خیلی سخت بود ولی در تمام زمانی که این قسمت را میخواندم و اتفاقا به صورت یک تکه و بدون وقفه خوانده و ضبط شد، احساس میکردم که خود شهید ناظر به صحنه است و حضور شهید را حس میکردم و احساس میکردم که توسط شهید دارم هدایت میشوم. وی در پایان افزود: این کتاب توسط 2 نفر خوانش شده و خود ما به این نتیجه رسیدیم که خاطراتی را که از زبان آقایانی مثل همکار و پدر شهید گفته من خوانش کنم و خاطراتی را که از قول همسر، مادر و خواهر شهید بیان شده توسط خانم موسوی خوانشگری شده است.
با یاد خداوند خوانشگری کردم
نوشتار، هر حماسه و حادثهای را ماندگار خواهد کرد. در عصری که آدمها بشدت در حال دویدن برای رسیدن به خواستههایشان هستند، شاید زمانی برای خواندن این نوشتهها پیدا نکنند اما در خلال این دوندگیها فرصتی برای شنیدن است. حین رانندگی... حین انجام کارهای خانه... حین انجام ورزش و... .
و اینچنین کار گویندگان آغاز میشود... کسانی نوشتههای نویسندهها را میخوانند و ضبط میکنند و دیگران میشنوند، البته لازم به ذکر است که هیچ لذتی مانند خواندن کتاب کاغذی نیست ولی چه میتوان کرد وقتی مادر نیست باید به زن پدر قانع بود.
وقتی برای خوانش کتابی دعوت میشوم تلاش میکنم نقشپذیری داشته باشم، چرا که نویسنده احساسش را در نوشتار آورده و حالا باید از کانال حس و صدای من رد شود و به قلب و جان شنونده برسد.
و این رسالت سختی است. خوانشگر کتاب باید جدای از داشتن صدای خوب احساس درستی هم داشته باشد و در واقع بازیگر باشد.
حالا کتاب «سربلند» خوانش سختتری داشت، چرا؟ چون باید درباره شخصیت انسانی میخواندم که در ذهن شنوندگان از قبل یک قهرمان ثبت شده بود. همه چیز را به احساسم سپردم. به حس ملی و وطنپرستیام سپردم و با یاد خدا خواندم.
این سپردن گاهی مرا به بغض میکشاند که مادرم... که خواهرم... که همسرم... .
همراه شدن با زنانی که قهرمان داستان همسر پسر و خواهرشان بود.
من به جای زنانی خواندم که شهید محسن حججی گوشهای از قلبشان بود. و حالا روایت میشد که او تمام جانش و قلبش را به اعتقادش هدیه کرد و سپس در قلب تمام هموطنانش جای گرفت.
سیدهلیلا موسوی خلخالی، خوانشگر کتاب
ارسال به دوستان
دبیر مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع) خبر داد
برپایی آیین نذرنامه خوانی به 13 زبان
دبیر مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع) از تاسیس سامانه «نذرگاهی» برای حضرت علیاصغر(ع) از سوی این مجمع خبر داد و گفت: در تلاش هستیم در این سامانه از یک سو پژوهشها، مقالات و پایاننامههای علمی درباره پیام امام حسین(ع) و بویژه حضرت علیاصغر(ع) را ارائه و از سوی دیگر از پتانسیل تمام مشاغل اعم از پزشکان، وکلا و اصحاب رسانه برای ارائه خدمات مجازی استفاده کنیم.
به گزارش «وطنامروز»، داوود منافیپور، دبیر مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع) در نشست خبری با بیان اینکه اقبال عمومی نسبت به برگزاری این مراسم به عشق حضرت علیاصغر(ع) در بین آحاد مردم دنیا وجود دارد، اظهار داشت: هدف ما ابلاغ این پیام است: بای ذنب قتلت؟ و اینکه صدای مظلومیت در کل دنیا بلند شود، به خاطر اینکه یک کودک شیرخوار با آن مظلومیت به شهادت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه تمام بودجه این مراسمها از سوی مردم تامین میشود و ما هیچگونه بودجه دولتی نداریم، ادامه داد: حضور مادران و شیرخواران در این مراسم ما را در رساندن این پیام به جامعه بشری یاری میکند. نقطه عطف حرکت ما در این همایش جهانی آیین ندرنامهخوانی است. مادران در این مراسم فرزندان خود را نذر یاری منجی میکنند.
دبیر مجمع جهانی حضرت علیاصغر در ادامه درباره برگزاری این مراسم در کشورهای دیگر افزود: در کشورهای دیگر نیز مراسم برگزار میشود. همچنین نذرنامه به زبانهای مختلف ترجمه شده و آیین نذرنامهخوانی به ۱۳ زبان اجرا میشود.
وی اعلام کرد ما به دنبال این هستیم سیدالشهدا را به جمیع آحاد بشری معرفی کنیم پس نیاز به یک شبکه تعاملی زنده داریم. ما به دنبال ابرسامانه هستیم و انشاءالله میخواهیم 2 سازمان اساسی تشکیل دهیم. سازمان اول سازمانی است که در آن بانوان را برای ماموریتی که خداوند در ذاتشان قرار داده، تربیت کنیم. از آموزههای دینی ما این است که زن پرورشدهنده اصلی جامعه است و اگر به قدرت ربالنوعی خود برسد جامعه اصلاح میشود.
منافیپور در ادامه افزود: همچنین به دنبال تشکیل سازمانی هستیم با عنوان سازمان سربازان ظهور. در سال اول 1000 نفر از کودکان نذر یاری حضرت منجی شدند و اکنون ما هزار سرباز ظهور 18 ساله داریم. این بسیار مهم است و آنهایی که هوشمندی نداشتند قطعا متوجه این مساله نشدند. ما برای این سربازان ظهور پیام داریم و طرحی را در این زمینه آماده کردیم: طرح ساماندهی نذرشدگان برای یاری حضرت ولیعصر(عج). اقدامات اولیه برای سازمانهای فوق آغاز شده است و در حال حاضر 300 هزار نفر نوجوان و جوان 15 تا 18 سال داریم که آمادهاند برای سازماندهی مساله ظهور و در واقع تاکنون حدود ۲ میلیون کودک نذر یاری حضرت موعود شدهاند.
وی ادامه داد: طرح دیگر ما تاسیس سامانه «نذرگاهی» برای حضرت علیاصغر(ع) است که در این سامانه ما از تمام متخصصان علوم در همه رشتهها دعوت میکنیم. تاسیس یک درمانگاه در فضای مجازی که از پزشکان متخصص کودک تشکیل شده، از جمله برنامههای این سامانه است. البته فراخوان ما نه فقط برای جامعه پزشکی بلکه برای همه اقشار علمی و هنری است.
دبیر مجمع جهانی حضرت علیاصغر(ع) همچنین از هنرمندان برای انجام امور هنری در این سامانه دعوت کرد و گفت: در عرصه فیلمنامهنویسی، تئاتر و سینما و... درباره حضرت علیاصغر(ع) خیلی ضعیف هستیم و باید در این زمینه اقدامات خوبی داشته باشیم.
منافیپور درباره جزئیات برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم امسال نیز گفت: مراسم شیرخوارگان حسینی در اغلب نقاط به صورت مجازی و در برخی شهرستانها که شرایط بهتر و از سوی ستاد کرونا مجوز دارند فیزیکی برگزار میشود. ما در تولید لباسها کوتاهی نکردیم و حدود ۳۰ هزار دست لباس برای ارسال به کشورهای مختلف در کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان تولید شده است.
وی در پایان یادآور شد: جمعه 22 مرداد ساعت ۱۰ صبح همایش شیرخوارگان حسینی به صورت زنده از شبکه ۲ سیما پخش خواهد شد و ساعت ۱۱ نیز آیین نذرخوانی را خواهیم داشت.
ارسال به دوستان
تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه بهترین کتاب دفاع مقدس
دبیر نوزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاعمقدس از تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این رویداد خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، «محمدقاسم فروغی» دبیر نوزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاعمقدس از تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این رویداد ادبی خبر داد و اظهار داشت: دبیرخانه نوزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب پس دفاعمقدس از دریافت لیست کتب منتشره طی سالهای ۱۳۹7و ۱۳۹۸ با موضوعات دفاعمقدس، مقاومت و مدافعان حرم از مراجع ذیصلاح و تهیه لیستی واحد به آمار قابل توجه حدود ۳۳۵۰ عنوان کتاب منتشر شده رسید. آمار بالای تولیدات، شرایط کرونایی کشور و محدودیتهایی که ناشران و پدیدآورندگان آثار ادبی بهواسطه شیوع این ویروس پیدا کردهاند و همچنین درخواستهای متعددی که اهالی نشر داشتند، ما را بر آن داشت که مهلت ارسال آثار به دبیرخانه انتخاب بهترین کتاب دفاعمقدس را تا ۱۵ شهریور تمدید کنیم.
وی ضمن بیان فعالیت کمسابقه ناشران در تولید کتب دفاعمقدس بیان داشت: خوشبختانه بهرغم مشکلات متعددی که امسال در حوزه نشر داشتهایم که شامل گرانی بیسابقه قیمت کاغذ و چاپ کتاب و برگزار نشدن نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود، شاهد تولیدات گسترده و استقبال بسیار مناسب ناشران از نوزدهمین دوره انتخاب کتاب دفاعمقدس هستیم.
فروغی ضمن اعلام اینکه بیش از ۲۵۰۰ عنوان کتاب دفاعمقدس در گونههای مختلف ادبی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است، افزود: پیشبینی میکنیم با تمدید مهلت ارسال آثار، شاهد تعداد بیشتر آثار برای داوری در این رویداد باشیم. دبیر انتخاب بهترین کتاب دفاعمقدس از آغاز داوریهای این رویداد پس از ثبت نهایی آثار در دبیرخانه خبر داد و افزود: تیمهای داوری این دوره از انتخاب بهترین کتاب دفاعمقدس در مراحل انتخاباند و هماهنگیهای لازم جهت آغاز کار داوریها در گروههای مشخص شده صورت گرفته است.
ارسال به دوستان
حسین محجوب به جشن سربرون برمیگردد
تهیهکننده سریال «جشن سربرون» گفت: چند روز کار تصویربرداری تعطیل بود به این خاطر که آقای محجوب بازیگر اصلی است و در سکانسهای باقیمانده بیشترین حجم بازی مربوط به اوست اما تا پایان هفته ضبط از سر گرفته میشود.
به گزارش «وطنامروز» حسن نجاریان، تهیهکننده سریال «جشن سربرون» درباره مصدومیت یکی از بازیگران اصلی این سریال حین تصویربرداری گفت: متاسفانه مدتی است که آقای حسین محجوب که بازیگر اصلی سریال است حین سوارکاری دچار مصدومیت و آسیب از ناحیه دنده شده است که به امید خدا شرایطشان مساعد میشود و تا پایان این هفته میتوانند مقابل دوربین بروند.
این تهیهکننده همچنین بیان داشت: چند روزی کار تصویربرداری تعطیل بود به این خاطر که آقای محجوب بازیگر اصلی است و در سکانسهای باقیمانده بیشترین حجم بازی مربوط به اوست. نجاریان افزود: حدود یک ماه در لوکیشن خاوران هستیم و بعد از آن به شهرک غزالی میرویم. صالح میرزا آقایی، فرخ نعمتی و محمود پاکنیت نیز از بازیگرانی هستند که در این لوکیشنها بازی دارند.
وی درباره زمان پخش سریال نیز گفت: بناست یک ماه بعد از پایان تولید پخشمان آغاز شود و به شبکه پیشنهاد دادیم این سریال را به صورت هفتگی پخش کنند چون معتقدیم با این شیوه بیشتر دیده میشود.
در خلاصه داستان «جشن سربرون» آمده است: «بهادر»، کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه «سرخو»، رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینهها خاموش شده تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختر زیبا و کم سن و سال بهادر، جهانپسند میآید؛ غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهانپسند به عقد پسرعموش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخمهای کهنه سر باز میکنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند. درگیری ابعاد بزرگتری مییابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز میکند.
ارسال به دوستان
رادیو نوای مداحان را به خانهها میبرد
شبکههای رادیویی پیام و آوا با ویژهبرنامه «هر خانه یک هیات» با مداحی ذاکران اهلبیت(ع) از شب اول محرم همراه هموطنان در سراسر کشور به سوگواری میپردازند.
شهرام ملازاده، مدیر شبکههای رادیویی پیام و آوا با اشاره به طرح «هر خانه یک هیات» که در رادیو آوا قرار است اجرایی شود، بیان کرد: با آغاز ماه محرم و عزاداری اباعبداللهالحسین(ع) و نظر به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی در برگزاری مجالس عزاداری، شبکههای رادیویی پیام و آوا با ویژهبرنامه «هر خانه یک هیات» با عزاداران حسینی همراه میشوند. به گزارش مهر، وی افزود: این ویژهبرنامه هر شب ساعت ۲۲ تا ۲۲:۳۰ از رادیو پیام و ساعت ۲۲:۳۰ تا ۲۳ از رادیو آوا با حضور و مداحی ذاکران اهلبیت(ع) پخش میشود و در عین حال این برنامه همزمان از سایت رادیو پیام، رادیوهای تصویری شبکههای پیام و آوا، نرمافزار ایرانصدا و شبکه تلویزیونی سپهر به صورت تصویری پخش میشود.
مدیر شبکههای رادیویی پیام و آوا در ادامه گفت: سال گذشته با توجه به شیوع بیماری کرونا و نظر به عدم برگزاری هیاتهای مذهبی، رادیو پیام و آوا برای بهتر و باشکوهتر برگزار شدن سوگواری اباعبداللهالحسین(ع) اقدام به برگزاری ویژهبرنامه «هر خانه یک هیات» کرد و هموطنان در سراسر میهن اسلامی توانستند با نوای ذاکران اهلبیت(ع) به ۳ زبان فارسی، ترکی و عربی با این برنامه همراه شوند.
وی در ادامه یادآور شد: امسال هم برنامهریزی کردیم این برنامه هر شب با نوای یکی از ذاکرین اهلبیت(ع) تولید و پخش شود که به همت همکارانم در شبکههای پیام و آوا این اقدام عملیاتی و با کیفیت بالا آماده شد.
ملازاده این هیاتهای خانگی را در راستای پوشش گسترده برای عزاداری دانست و عنوان کرد: گستره پوشش رسانهای رادیو در تمام مناطق و همچنین دسترسی آسان مخاطبان به رادیو در همه مکانها، ما را بر آن داشت با بهرهگیری از تمام ظرفیت رسانه رادیو، در خدمت عزاداران اباعبداللهالحسین(ع) باشیم و همراه هموطنان ایام سوگواری امام حسین(ع) را به صورت گسترده و سراسری با برنامه «هر خانه یک هیات» به خانه تکتک عزاداران حسینی ببریم. هموطنان برای تعامل با برنامه میتوانند از برگزاری مراسم و مجالس عزاداری امام حسین(ع) «هر خانه یک هیات» با رعایت پروتکلهای بهداشتی عکس گرفته و از طریق درگاههای ارتباطی شبکههای پیام و آوا ارسال کنند تا با نام، عکس ارسالی خودشان را در رادیو نمای پیام و آوا مشاهده کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|