|
پلیس فتا: به صرافیهای آنلاین خارجی اعتماد نکنید
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای در ناجا به کاربران توصیه کرد به صرافیهای آنلاین خارجی اعتماد نکنند، چرا که در صورت تعطیلی صرافی یا کلاهبرداری، دسترسی به مدیران آنها دشوار است. سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با فارس گفت: کاربران نباید به صرافیهای آنلاین خارجی اعتماد کنند، چرا که این صرافیها در ایران نمایندگی نداشته و امکان مسدودی حساب کاربری و سرمایه کاربران ایرانی در این صرافیها به بهانههای مختلف از جمله احراز هویت وجود دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
ضربالاجل بیمهها برای نسخهنویسی الکترونیک
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: از لحاظ آماری در ماه حدود ۴۸۰ میلیارد تومان تبادل مالی با بخشهای سرپایی انجام میشود که ۴۴۰ میلیارد تومان آن به صورت الکترونیک مبادله میشود که در کل در بخش سرپایی درصد موفقیت ما بسیار بالاست. دکتر مهدی رضایی گفت: شاخص کشوری ما در نسخهنویسی الکترونیک هماکنون حدود ۵۰ درصد است. البته این شاخص در بخشهای دولتی و غیردولتی قدری متفاوت است به نحوی که در بخش خصوصی به طور میانگین ۵۵ درصد و در بخش دولتی به طور میانگین حدود ۵۰ درصد این اقدام انجام شده است. وی در ادامه افزود: بیش از ۹۰درصد مراکز ارائهدهنده خدمت به نسخهنویسی الکترونیک دسترسی دارند. رضایی افزود: با توجه به محدودیت زمانی که در تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۰ پیشبینی شده، از آذرماه سازمانهای بیمهگر اجازه ندارند پرداختی برای اسناد غیرالکترونیک داشته باشند و بر اساس زمانبندی این اقدام تا آبانماه سال جاری باید تحقق یابد. البته مشکلات برق در تابستان، تشدید بیماری کرونا، تغییر دولت و انتخابات نظام پزشکی در سرعت کار ما تاثیرگذار بود که امیدواریم با رفع محدودیتهای ذکر شده و همراهی پزشکان و سایر ارائهدهندگان خدمات درمانی به این هدف دست یابیم.
تداوم بارندگی در برخی نقاط کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ۱۲ استان کشور، از تداوم این شرایط جوی در برخی نقاط تا ۵ روز آینده، همچنین وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در نوار شرقی کشور تا هفته آینده خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا گفت: از روز یکشنبه (امروز) بارش باران، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و کاهش محسوس دما بویژه در برخی مناطق شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات استانهای قزوین، البرز، تهران و سمنان رخ خواهد داد. مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه (۱۵، ۱۶ و ۱۷ شهریور) در اردبیل و سواحل دریای خزر رشد ابر و بارش پراکنده پیشبینی میشود، خاطرنشان کرد: طی ۵ روز آینده در برخی نقاط ارتفاعات زاگرس مرکزی، جنوب سیستانوبلوچستان، شمال و غرب هرمزگان و جنوب و غرب فارس در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد ابر، وقوع رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت مورد انتظار است.
هشدار پلیس درباره سامانه جعلی ثنا
معاون اجتماعی پلیس فتای تهران درباره سامانه جعلی ثنا هشدار داد. سرهنگ داوود معظمیگودرزی درباره هشدار پلیس درباره سامانه جعلی ثنا گفت: یکی از شگردهای کلاهبرداری پیامکهایی است که تحت عنوان سامانه ثنا در حال واصل شدن است. وی ادامه داد: این پیامکها حاوی لینکی است که وقتی بر آن کلیک میکنید سایتی برای شما باز میشود و همزمان بدافزاری روی تلفن همراه نصب میشود. پس از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی بلافاصله وجوهی که در کارت بانکی است، استخراج میشود. وی ادامه داد: زمانی که پیامکهای اینچنینی به شهروندان ارسال میشود باید دقت شود که اولا سامانه ثنا سرشمارههای مشخصی دارد که به هیچ عنوان توسط تلفنهای همراه برای کاربران واصل نمیشود. از سوی دیگر سامانه ثنا از کسی درخواست پول نمیکند و لینک برای ورود کاربر ارسال نمیکند. وی افزود: شهروندان اگر با چنین موضوعی مواجه شدند ضمن اطلاع دادن آن شماره به پلیس به هیچ عنوان روی لینک فرستاده شده کلیک نکنند.
تأمین مسکن برای خانوادههای دارای فرزند ۴ قلو به بالا
مدیرکل توانمندسازی زنان و خانواده بهزیستی گفت: خانوارهای دارای فرزند ۴ قلو به بالا با همکاری و مساعدت ستاد مسکن بهزیستی کشور و نهادهای دیگر در اولویت دریافت مسکن قرار میگیرند. فاطمه عباسی گفت: بهزیستی در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش جمعیت و همچنین سیاستهای تشویقی فرزندآوری خدماتی را به خانوادههای چندقلو ارائه میدهد. وی با اشاره به ارائه خدمات به 16 هزار و 175 هزار خانوار چندقلوی تحت پوشش افزود: از این تعداد 4 هزار و 645 خانوار دارای فرزند 3 قلو به بالا هستند و 11 هزار و 530 خانوار دارای فرزند 2 قلو هستند. عباسی در بیان شرایط دریافت خدمات بهزیستی ویژه خانوارهای چندقلو، عنوان کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات برای خانوادههای 2 قلو تنها به دهکهای یک تا ۳ درآمدی خدمات ارائه میشود اما خانوارهای 3 قلو به بالا بدون محدودیت دهک درآمدی از خدمات بهرهمند میشوند. عباسی، پرداخت مستمری را یکی دیگر از خدمات به خانوادههای دارای فرزند چندقلو برشمرد و گفت: مستمری با توجه به بعد خانوار در سال 1400 از 900 هزار تومان تا یک میلیون و 100 هزار تومان پرداخت میشود.
تمهیدات لازم برای بازگشایی آبرومند مدارس اندیشیده شود
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی نزدیک شدن به زمان آغاز سال تحصیلی را امری مهم خواند و گفت: لازم است برای آغاز به کار مدارس تمهیدات لازم اندیشیده شود تا شاهد روندی آبرومند در این زمینه باشیم لذا باید به تناسب ماهیت سازمانی، کاری را که در دست انجام داریم، سرعت دهیم تا در روند بازگشایی مطلوب سهیم باشیم. حسن ملکی در جلسه شورای هماهنگی و پیگیری اقدامات تحولی به منظور بررسی روند رمزینههای سریع پاسخ گفت: بحث دروس آموزش غیرحضوری که از آن به عنوان برنامه درسی فشرده نام برده میشود، از دیگر اقداماتی است در دست انجام است و باید برای آماده کردن آن تلاش کنیم. بخش دیگری که در دست اقدام داریم و لزوما برای آغاز سال تحصیلی نیست اما باید تعیین تکلیف نهایی شود، تکمیل راهنماهای برنامه درسی است.
ارسال به دوستان
با افزایش واردات انبوه واکسن کرونا به کشور، روند واکسیناسیون در هفتههای آینده سرعت بیشتری به خود میگیرد و قرار است تزریق روزانه واکسن به حدود یک میلیون دوز برسد
واکسیناسیون با تمام قدرت
واردات واکسن به کشور سرعت بیشتری گرفته است تا جایی که فقط طی3-2روز اخیر 5/6 میلیون دوز واکسن کرونا وارد شده و قرار است امروز نیز 4 میلیون دوز دیگر به این مجموعه اضافه شود تا مجموع واکسنهای وارداتی در 4 روز به کشور به 10 میلیون و 500 هزار دوز برسد. به گزارش«وطنامروز»، وزارت بهداشت این روزها با انبوه واکسنهای وارداتی و تولید داخلی کرونا مواجه است و کادر درمان نیز همراه با نیروهای جهادی و داوطلب مشغول تزریق این نوع واکسنها به گروههای هدف در مراکز تجمیعی و سیار هستند. به گفته وزیر بهداشت، فقط در این هفته 19 میلیون واکسن وارد میشود به طوری که تا پایان ماه جاری، آمار واکسنهای وارداتی به عدد 40 میلیون دوز خواهد رسید. بر این اساس و با توجه به واردات انبوه واکسن، طبق گفته کارشناسان بهداشت روند واکسیناسیون در روزهای آینده سرعت بیشتری گرفته و میتواند به یک میلیون دوز در روز برسد. در چنین شرایطی دیروز حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی روند واکسیناسیون در کشور را امیدبخش خواند و با اشاره به افزایش واردات واکسن و تولید داخل در هفتههای آینده، بر لزوم تسریع و توسعه واکسیناسیون در گروههای سنی مختلف تاکید کرد. وی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به لزوم فعال بودن وزارت کشور و کمیسیون اجتماعی در استانها در زمینه بررسی، شناخت و راهکارهای مقابله با آسیبهای اجتماعی و روحی و روانی ناشی از کرونا، اظهار داشت: باید این موضوع در دستور کار قرار بگیرد و با استفاده از نظرات فرهیختگان حوزه و دانشگاه، راهکارهای علمی اتخاذ شود تا کمترین آسیب اجتماعی و روحی را داشته باشیم. رئیسجمهور با ابراز خرسندی از پایین بودن عوارض واکسنهای استفاده شده اعم از وارداتی و تولید داخل، بر لزوم اطلاعرسانی درست و دقیق در این باره تاکید کرد و گفت: اینکه واکسن داخلی در مقایسه با انواع وارداتی آن کمترین عوارض را دارد، میتواند برای مردم در مقابله با تبلیغات بدخواهان که تولید و توانایی متخصصان داخلی را زیر سوال میبرند، اطمینانخاطر و آرامش به همراه داشته باشد. رئیسی با تأکید بر اهمیت توجه به واکسیناسیون مهاجران و مشکوکالتابعین گفت: وزارت کشور و استانداران مرزی باید نظم و انضباطی در زمینه واکسیناسیون این افراد که میهمانان جمهوری اسلامی هستند، فراهم کنند تا از شیوع بیماری جلوگیری شود. رئیسجمهور همچنین برگزاری مراسم اربعین حسینی را منوط به موافقت دولت عراق و اعلام شرایط پذیرش زوار از جانب این کشور دانست و تأکید کرد، بدون تردید در صورت موافقت کشور میزبان، کسانی میتوانند به زیارت اربعین مشرف شوند که با تایید وزارت بهداشت و درمان هر ۲ دوز واکسن کرونا را زده باشند.
رعایت پروتکلهای بهداشتی پس از تزریقات فراموش نشود
تسریع در واردات واکسن دست وزارت بهداشت را برای واکسیناسیون گسترده باز کرد. حمید سوری، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از آنجا که حجم قابل توجهی واکسن کرونا وارد کشور شده، بنابراین دست وزارت بهداشت برای واکسیناسیون گسترده بازتر شده است تا علاوه بر تزریق واکسن به گروههای هدفی که از پیش مشخص شدهاند، فعالان مشاغلی که با مردم سروکار دارند نیز در مقابل این بیماری واکسینه شوند. وی درگفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه تا پایان ماه جاری در مجموع 40 میلیون واکسن وارد کشور خواهد شد، گفت: دستیابی به حجم انبوه واکسن، توسعه مراکز تجمیعی واکسیناسیون و افزایش مراکز سیار تزریق این نوع واکسن را میطلبد و از طرفی نیروهای امدادی و جهادگران خدماترسان باید در کنار کادر بهداشت توان خود را در راستای واکسیناسیون سریع به کار گیرند. عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: با توجه به اینکه واکسیناسیون آمار مرگومیر را بشدت کاهش میدهد در چنین شرایطی تزریق واکسن کرونا باید در سطحی وسیع و به صورت چندشیفته در سراسر کشور انجام شود. سوری بر بازنگری شیوه واکسیناسیون در کشور به دنبال دستیابی وزارت بهداشت به واکسن کرونا با حجم بالا اشاره کرد و اظهار داشت: نخستین اقدامی که وزارت بهداشت باید مورد توجه قرار دهد تزریق دوز دوم واکسن به افرادی است که دوز نخست را تزریق کردهاند، چرا که کمتوجهی به این گروه احتمال دچار شدن به ویروس و خنثی شدن اثر دوز اول واکسن را به همراه دارد، علاوه بر این جاماندگان بالای 60 سال سن، بیماران خاص و... باید در اولویت نخست تزریق واکسن کرونا قرار گیرند، زیرا بالاترین آمار مرگومیر مربوط به افراد بالای 60 سال است. وی خاطرنشان کرد: با تکمیل واکسیناسیون جامعه هدف، بلافاصله جمعیت زیر 40 سال نیز برای واکسینه شدن باید مورد توجه قرار گیرد، البته چون آمار این گروه از جمعیت کشور بالاست، با افزایش میزان واردات واکسن و دستیابی به واکسنهای داخلی، مراکز تجمیعی واکسیناسیون نیز همزمان باید افزایش یابد تا مردم در کمترین زمان بتوانند واکسن کرونا را براحتی دریافت کنند. عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه با مشاهده واردات انبوه واکسن و افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور مردم نباید از رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی غفلت کنند، گفت: درست است واکسیناسیون تا حد قابل توجهی مانع از مرگومیر مبتلایان به کرونا میشود اما نباید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی بیتوجه بود، چرا که افرادی که ۲ دوز واکسن دریافت میکنند دوباره مستعد گرفتار شدن به بیماری «کووید-19» هستند و در صورت دچار به آن ناقل خواهند بود. سوری به بروز 5 موج کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: تجربه موجهای پی در پی ویروس کرونا با سویههای مختلف بیانگر آن است که مردم خیلی به رعایت پروتکلهای بهداشتی پایبند نبوده و با فروکش شدن بیماری دچار خوشبینی کاذب شدهاند، این سادهانگاری موجب شده است جامعه با پیکهای جدید بیماری مواجه شود و آمار مرگومیر بشدت بالا برود. وی افزود: از آنجا که این بیماری هنوز ناشناخته است و هر از گاهی با سویه جدید ظاهر میشود، بنابراین مردم باید برای حفظ جان خود و دیگران پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
کمبود واکسن کرونا رفع شد
با توجه به افزایش روند واردات واکسن به کشور مشکل کمبود روزانه واکسن کرونا در حال رفع شدن است و بزودی جمعیت انبوهی از کشور در مقابل «کووید-19» واکسینه میشوند. سخنگوی سازمان غذا و دارو دیروز گفت: از امروز (دیروز شنبه) کمبود واکسن کرونا در کشور وجود ندارد و روند واردات و تزریق واکسن روزانه رو به افزایش است. کیانوش جهانپور در گفتوگو با ایرنا افزود: از امروز ظرفیت تزریق واکسن در مراکز تجمیع واکسیناسیون در کشور یک میلیون دوز به شرط تامین واکسن است و امیدواریم روند واردات و توزیع واکسن رو به افزایش باشد. وی اظهار داشت: در ۳ ماه آینده بیش از حدود ۱۲۰ میلیون دوز واکسن فراهم میشود و در صورت خوشقولی طرفهای خارجی تا پایان تابستان این رقم به ۴۰ میلیون دوز خواهد رسید. جهانپور خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ایجاد نظم در سامانه ثبتنام و نوبتدهی، موفق به کسب رکورد بیش از ۶۰۰ دوز تزریق واکسن کرونا در کشور شدهایم. علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز هفته گذشته اعلام کرد: سرعت واکسیناسیون بالا رفته و ۸۷ درصد گروههای سالمند ۶۰ سال به بالا واکسینه شدهاند. در مشاغل خاص و گروههای شغلی، بیماران سرطانی، دیابتی، هموفیلی، دیالیزی و خاص نیز ۸۰ تا ۹۰ درصد واکسیناسیون انجام شده است. وی افزود: تاکنون ۲۷ میلیون دوز واکسن تزریق شده است و اثربخشی همه واکسنهای تزریقی شامل اسپوتنیک، سینوفارم، آسترازنکا، برکت و حتی بهارات مناسب بوده است. در فاز ۴ واکسیناسیون زیر ۶۰ سال انجام میشود که ۴۲ میلیون نفر را شامل میشود. به حدود ۸۴ میلیون دوز واکسن نیاز داریم که تعاملات خوبی برای واردات انجام شده و به سرعت از هفته آینده انجام میشود. رئیسی افزود: اکنون سرعت واکسیناسیون در کشور بالا رفته و در شهریورماه تسریع مییابد. در برخی استانهای مرزی ۴۰ سال به بالا، عشایر ۱۸ سال به بالا، برخی جزایر نیز ۱۸ سال به بالا در برابر کرونا واکسینه شدهاند.
ورود ۴ میلیون دوز دیگر واکسن کرونا به کشور
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران دیروز با اشاره به ورود ۵ میلیون دوز واکسن کرونا در روز جمعه گفت: طی ۲۴ ساعت آینده نیز 4 میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور میشود. مهرداد جمالیارونقی در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: قرار است در ساعتهای ۸ و ۱۰ روز یکشنبه (امروز) 3 محموله واکسن کرونا (در مجموع 4 میلیون دوز) به تهران برسد. وی افزود: این واکسنها از نوع سینوفارم چینی است که با ورودشان مجموع واردات واکسن کرونا به ۴۰ میلیون دوز خواهد رسید. ارونقی در ادامه یادآور شد: روز گذشته (جمعه) نیز بزرگترین محموله وارداتی واکسن کرونا بالغ بر 5 میلیون دوز از نوع سینوفارم چینی در فرودگاه امام خمینی (ره) به نمایندگان وزارت بهداشت تحویل داده شده است. وی خاطرنشان کرد: تمام تشریفات گمرکی واکسنهای وارداتی پای پرواز انجام میشود و تعللی در ترخیص آن وجود ندارد.
ارسال به دوستان
کاهش آمار شهرهای با وضعیت قرمز کرونایی
آمار جانباختگان کرونا مرز 110 هزار نفر را رد کرد
آمار جانباختگان ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور همچنان بالای 500 نفر و میزان مبتلایان به این بیمار نیز بیش از 20 هزار نفر است. روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته (ظهر جمعه تا ظهر شنبه) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۴۰۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۱۵ بیمار «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه ۱۳ شهریور بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۴۰۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید- 19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۴۷۹ نفر از آنها بستری شدند. همچنین مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۵میلیون و ۱۰۳ هزار و ۵۳۷ نفر رسید.
متاسفانه با فوت ۵۱۵ بیمار «کووید-19» مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۱۰ هزار و ۶۴ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۸۹۲ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷ هزار و ۷۴۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۲۹ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۵۷۲ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۲۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۴۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۵۸ شهر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند. ۶۰ شهرستان از وضعیت قرمز خارج شدند.
تعداد فوتیهای کرونا در تهران همچنان بالاست
تعداد قربانیان ناشی از کرونا در تهران بالاست اما میزان تعداد بیماران سرپایی تا حدی کاهش یافته است. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران دیروز گفت: هفته گذشته به اوج پیک پنجم رسیدیم و در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی، مختصری کاهش پیدا کرده است. نادر توکلی، با بیان اینکه در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی که معمولا شاخص مهمی برای روند بیماری است، رو به کاهش گذاشته، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بستریها هم مختصری کم شده است. وی ادامه داد: تعداد فوتیها همچنان بالاست، چون همیشه ۲ هفته پس از مراجعه بیماران سرپایی، تعداد بیماران بستری اضافه میشود و ۲ هفته بعد از آن، بیماران بستری بدحال، فوت میکنند و آمار فوتیها معمولا با بیشترین تأخیر کاهش مییابد. به گفته معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در استان تهران آمار بستریها ۹ هزار بیمار در کل بیمارستانهاست و بستریهای جدید در ۲۴ ساعت گذشته زیر ۲هزار نفر بوده که از این میزان معمولا یکچهارم بدحال هستند. وی ادامه داد: در حاشیههای پایتخت برای خدمت به بیماران از بیمارستان صحرایی و سولههای بحران استفاده کردیم که این اقدام، مشکل کمبود تخت را تا حد زیادی مرتفع کرد. توکلی تاکید کرد: البته تا رسیدن به ثبات وضعیت، زمان زیادی نیاز داریم و این به دلیل سهمناک بودن پیک پنجم است، بنابراین باید شیوهنامهها همچنان دقیق رعایت شوند.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت:
بازگشایی مدارس منوط به روند واکسیناسیون است
با وجود اینکه 2 هفته به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی 1401- 1400 مانده است اما هنورتصمیم قاطعی برای بازگشایی مدارس اتخاذ نشده است. در این باره وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قطعا بازگشایی مدارس و دانشگاهها اتفاق خواهد افتاد اما این موضوع منوط به روند واکسیناسیون است. دکتر بهرام عیناللهی درباره وضعیت واکسیناسیون دانشجویان تاکید کرد: همه اساتید دانشگاهها که اغلب در سنین بالا هستند واکسینه شدهاند و واکسیناسیون دانشجویان نیز از هفته آینده انجام میشود.
وی در ادامه بیان کرد: بسته به میزان واکسیناسیون، بازگشایی نیز عملیاتی خواهد شد تا دانشگاهها به وضعیت عادی و کلاسهای حضوری بازگردند. وزیر بهداشت با اشاره به برنامه گسترده تامین واکسن با واردات و حمایت از تولید داخلی، افزود: بعد از تامین و توزیع واکسن، انتظار میرود مردم و مسؤولان نیز یاریگر ما در تسریع واکسیناسیون باشند.
نحوه واکسیناسیون رانندگان سرویس مدارس
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش نیز درباره واکسیناسیون رانندگان سرویس مدارس توضیحاتی ارائه کرد. مهرزاد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: رانندگان در تعهد و توافق ما بین وزارت بهداشت و وزارت آموزشوپرورش قرار دارند. باید ابتدا ثبتنام مدارس کامل و قراردادها منعقد شود. وقتی که مشخص شد فلان راننده مسؤولیت سرویس یک مدرسه را عهدهدار شده است، اسامی تجمیع میشود و در اختیار وزارت بهداشت قرار میگیرد. معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه با در اختیار قرار گرفتن اسامی، فهرست در یک سامانه ثبت و واکسیناسیون برای این گروه نیز انجام میشود، گفت: البته یکسری از این رانندگان با اعلام شرایط سنی واکسن و همچنین قرار گرفتن در گروه تاکسیرانان، واکسن دریافت کردهاند اما برای مابقی نیز کار انجام خواهد شد؛ ولو قرار باشد روزهای محدودی در هفته با مدارس همکاری کنند. حمیدی پیش از این اعلام کرده بود واکسیناسیون بیش از ۹۲ درصد فرهنگیان در مرحله اول انجام شده و تزریق دوز دوم نیز با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی در سطح کشور آغاز شده است و تا چند روز آینده به پایان میرسد.
جبران یادگیری دانشآموزان ابتدایی
معاون وزارت آموزشوپرورش گفت: یادگیری مهارتهای پایه، سنگ بنای یادگیریهای بعدی است؛ برنامه ما برای ابتدای سال تحصیلی این است که با همکاری معلمان «طرح تثبیت و جبران یادگیری مهارتهای پایه دانشآموزان دوره ابتدایی» را با جدیت دنبال کنیم. رضوان حکیمزاده اظهار کرد: با توجه به شرایط آموزش غیرحضوری دانشآموزان در سال گذشته، یکی از استراتژیهای معاونت آموزش ابتدایی، شناسایی ضعفهای احتمالی در یادگیری مهارتهای پایه است.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان بهزیستی:
کرونا پشتنوبتیهای بهزیستی را افزایش داد
بیماری «کووید-19» سرپرست خیلی از خانوارها را به کام مرگ برد و این موضع باعث شد نیاز خیلی از ضعفا در پوشش حمایت بهزیستی بیشتر شود. رئیس سازمان بهزیستی گفت: با افزایش مرگومیر کرونایی افراد که اغلب آنها سرپرست خانوار بودند، تعداد خانوادههای بیسرپرست و پشتنوبتی برای بهرهمندی از بستههای معیشتی سازمان بهزیستی افزایش یافته است. وحید قبادیدانا در جلسه ویژه بررسی آسیبهای اجتماعی کرونا در مجلس شورای اسلامی افزود: با تغییر شرایط کرونا باید برای مقابله با آن آرایش جدیدی در راهکارها ایجاد کنیم؛ در گذشته اغلب تماسها با تلفنهای ۱۴۸۰ و ۱۲۳ ناشی از استرسها بود اما در شرایط کنونی به دلیل شیوع کرونا و افسردگی ناشی از سوگ از دست دادن عزیزان، شیفت داده شده است؛ از سوی دیگر یکی از مهمترین انتظارات اجتماعی تزریق واکسن است. وی در ادامه یادآور شد: در سازمان بهزیستی در مراکز شبانهروزی ۵۵۰ نفر به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند اما بعد از انجام واکسیناسیون در مقایسه با ۴ ماه اول سال ۹۹، میزان ابتلا به این بیماری ۹۰ درصد و فوت ناشی از آن ۸۰ درصد کاهش یافته است.
۳۰۰ هزار خانوار نیازمند پشت نوبت دریافت مستمری
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۳۰۰ هزار خانوار نیازمند همچنان پشت نوبت دریافت مستمری هستند و باید پرونده این تعداد بررسی شده و وارد چرخه حمایت شوند. وحید قبادیدانا تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در حال انجام است و انشاءالله بزودی تکمیل میشود، راهاندازی سامانهای است که خیران میتوانند از طریق آن برای کسب و اخذ دریافت مجوز اقدام کنند، این سامانه به صورت الکترونیکی به مؤسسات همکار سازمان بهزیستی خدمات ارائه میکند و وضعیت دستی و کاغذی صدور مجوز کنار گذاشته میشود. رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: افرادی در اولویت بهزیستی قرار میگیرند که شرایط سختتری دارند و نیازمندتر بوده و همچنین وابسته به بستر هستند، البته اگر ما شرایطش را داشته باشیم میتوانیم افرادی را که پشت نوبت در این زمینه هستند را نیز وارد چرخه حمایت حق پرستاری کنیم. ما در بحث مستمری افراد پشتنوبتی داریم. در سال ۹۷ تعداد مستمریبگیران سازمان بهزیستی و کمیته امداد ۲ برابر شده است، یعنی تعداد مستمریبگیران ما ۵۰۰ هزار نفر بود و الان به یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسیده است اما از آن تاریخ تاکنون حدود ۳۰۰ هزار نفر خانوار دیگر همچنان پشت نوبت هستند و باید بررسی شده و وارد چرخه حمایت شوند. حال سوال این است در شرایط کرونا و در شرایط تحریمهای ظالمانه و تورم بیرویه، سیل و حوادث طبیعی آیا این میزان مستمری با استانداردهای بینالمللی کشورهای اسکاندیناوی که کشورهای رفاهی هستند، برابری میکند؟ مسلما جواب آن خیر است. با راهاندازی مراکز مثبت زندگی در حدود ۳ الی ۴ ماه گذشته به یک میلیون خانوار رسیدگی شده است؛ در 20 سال گذشته ممکن بود به این خانوادهها هیچ نوع سرکشی صورت نگرفته باشد اما این مراکز امکان مددکار محوری را فراهم کردهاند و ۱۳ هزار نفر در این مراکز خدمت ارائه میدهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|