|
سردار غلامرضا سلیمانی: بسیج مظهر تحقق مردمسالاری است
سردار «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح دیروز در یازدهمین همایش سراسری هادیان سیاسی نیروهای مسلح بسیج را مظهر تحقق مردمسالاری اسلامی خواند و گفت: بسیج یک تعریف گسترده و عمیق بر اساس اندیشه امامان انقلاب اسلامی دارد. وی با بیان اینکه بسیج به دنبال تحقق همه جنبههای مردمسالاری اسلامی است، اضافه کرد: نهضت کمکهای مؤمنانه یکی از نرمافزارهای نظام اسلامی بود که پیاده شد و بسیج هم میدانداری کرد که این نهضت تبدیل به یک سنت شود.
ارسال به دوستان
سفر رافائل گروسی به ایران به صدور یک اعلامیه مشترک درباره سرویس فنی تجهیزات نظارتی ختم شد؛ آژانس همچنان به تصاویر دوربینهای نظارتی خود دسترسی ندارد
چشمان کاملا بسته
گروه سیاسی: دستاورد «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سفر به ایران به صدور یک بیانیه مشترک و قول و قرار برای همکاریهای آتی ختم شد. به گزارش «وطنامروز»، دیپلمات ارشد آرژانتینی که شنبهشب در رأس هیأتی به منظور دیدار و گفتوگو با رئیس سازمان انرژی اتمی وارد تهران شد، پیش از ظهر روز گذشته با حضور در محل سازمان انرژی اتمی با محمد اسلامی دیدار و گفتوگو کرد. این ملاقات در شرایطی برگزار شد که در آستانه نشست شورای حکام آژانس طی این هفته منابع خبری و رسانهای غربی با فضاسازی درباره احتمال صدور قطعنامه شورای حکام علیه ایران به بهانه گزارش اخیر آژانس -که در آن به ادعای کشف ذرات هستهای اعلام نشده و محدودیتهای نظارتی و تضعیف بازرسی آژانس پرداخته شده- سفر مدیرکل به ایران را مرتبط با تفاهم با تهران درباره بازگرداندن نظارتهای آژانس دانستند. در چنین فضایی روزنامه آمریکایی «والاستریت ژورنال» شنبهشب در گزارشی با اشاره به سفر گروسی نوشت این سفر اوج مذاکرات گسترده طی روزهای اخیر بوده که هدف آن تضمین تعهدات از سوی ایران بوده است. این روزنامه آمریکایی نوشت: «بر اساس گفته ۳ منبع نزدیک به مذاکرات، این سفر پس از آن روی میدهد که تفاهمی میان ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی حاصل شده که تهران به آژانس دسترسی به تجهیزات نظارتی فعالیتهای هستهای خود را خواهد داد و همکاری را با تحقیقات درباره مواد هستهای پیدا شده در ایران از سر خواهد گرفت».
اما یک منبع مطلع بلافاصله در واکنش به گزارش این روزنامه به پرستیوی اعلام کرد: گفتوگوهای مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تهران صرفا درباره سرویس برخی تجهیزات نظارتی آژانس خواهد بود و موضوع دیگری در دستور کار مذاکرات قرار ندارد.
این منبع مطلع ادعاها درباره احتمال تجدید نظر ایران در منع دسترسی آژانس به تصاویر دوربینهای نظارتی را رد کرد و گفت: در سفر گروسی به تهران هیچگونه تغییری در روند دسترسی آژانس به اطلاعات مراکز هستهای ایجاد نمیشود و آژانس کماکان به تصاویر دوربینهای نظارتی دسترسی نخواهد داشت.
* بیانیه مشترک ایران و آژانس
بعد از دیدار رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی بیانیه مشترکی صادر شد که متن آن به این شرح است: جناب آقای رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در روز یکشنبه مورخ ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ به تهران سفر و با جناب آقای محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد. طرفین روح همکاری و اعتماد متقابل و اهمیت تداوم آن و همچنین ضرورت رسیدگی به موضوعات فیمابین در فضایی سازنده و منحصرا فنی را مورد یادآوری و تاکید مجدد قرار دادند.
در چارچوب تعاملات و همکاریهای موجود فیمابین، طرفین تصمیم گرفتند دیدارهای متقابل را در سطوح مرتبط تداوم دهند.
در همین راستا، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه کنفرانس عمومی آژانس با مدیرکل دیدار خواهد کرد و مدیرکل نیز در آینده نزدیک به تهران سفر خواهد کرد تا مشورتهای سطح بالا با هدف تقویت همکاریها بین ایران و آژانس در حوزههای مختلف و بحث درباره موضوعات فعلی مورد علاقه متقابل، با دولت جمهوری اسلامی ایران داشته باشد. به بازرسان آژانس اجازه داده میشود نسبت به سرویس فنی تجهیزات نظارتی مشخص شده و جایگزینی کارتهای حافظه آنها که تحت مهر و موم مشترک در ایران نگهداری خواهد شد، اقدام کنند. چگونگی و زمان انجام این اقدام، مورد توافق ۲ طرف قرار گرفت.
* گروسی چه گفت؟
دیدار گروسی و هیأت آژانس با محمد اسلامی ۲ ساعت به طول انجامید و پس از آن وی به همراه اسلامی در جمع خبرنگاران حضور یافت و به تشریح گفتوگوهای انجام شده پرداخت. مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران ضمن مثبت ارزیابی کردن دیدارش با اسلامی، بر گسترش همکاری ایران و آژانس تأکید کرد و گفت دوباره برای گفتوگوی سطح بالا با مقامات ایرانی به تهران میآید. رافائل گروسی سپس در جمع خبرنگاران گفت: «مثل همیشه این افتخاری است برای من به خاطر حضورم در تهران. برای من این بازدید بسیار مهم است، چون نخستین دیدارم بعد از روی کار آمدن دولت جدید در جمهوری اسلامی ایران است. این بدان معناست که ایران و آژانس باید با هم کار کرده و همکاری خود را گسترش دهند».
گروسی در ادامه با قدردانی از میهماننوازی رئیس سازمان انرژی اتمی و گفتوگوی مثبت و عمیقی که داشتند، ادامه داد: «ما باید درباره مسائل و موضوعات مختلف با هم مذاکره و تبادل نظر داشته باشیم. این نخستین دیدار من بعد از انتصاب آقای اسلامی است و درباره مسائل مهم فنی صحبت شد».
وی گفت: «ظرف کمتر از ۲ هفته کنفرانس عمومی آژانس در وین برگزار خواهد شد و این یکی از رویدادهای مهم هستهای در جهان است. خوشحال شدم از اینکه شنیدم آقای اسلامی سرپرستی هیأت ایرانی را دارد و توافق کردیم ادامه مذاکراتمان را در دفترم در وین ادامه دهیم و پس از آن من مجددا برای گفتوگوی سطح بالا با مقامات ایرانی به ایران بازمیگردم».
گروسی بیان کرد: «خوشحالم گفتوگوهای ما نتیجه سازنده داشت، برای ادامه عملیات تجهیزات فنی آژانس که بسیار مهم است و این یک گارانتی مهم برای آژانس و جهان است و ما میتوانیم در این چارچوب به ایران کمک کنیم که توافقات مثبت بعدی را داشته باشیم». وی گفت: «این شامل همکاری سازنده ما برای پیشبرد برنامه صلحآمیز هستهای ایران میشود».
* اسلامی چه گفت؟
محمد اسلامی نیز در نشست خبری مشترک گفت: مذاکرات سازندهای را انجام دادیم و قرار شد مدیرکل در آینده نزدیک به تهران سفر کند. معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: کل مسائل فیمابین اساسا فنی است و هیچگونه مسائل سیاسی، جایگاهی را در روابط فیمابین نخواهد داشت. تفاهم کردیم در اجلاس آینده آژانس شرکت و در حاشیه اجلاس مذاکرات خودمان را ادامه دهیم. اسلامی در ادامه گفت: توافق کردیم مدیرکل آژانس در آینده نزدیک به تهران سفر کرده و مذاکرات را در سطوح مختلف انجام دهد.
وی بیان کرد: همچنین توافق کردیم برای تعویض کارتهای حافظه دوربینهای نظارتی، تیم فنی مربوط بعد از توافق به ایران بیایند و بتوانند اقداماتی را که باید برای دوربینها به لحاظ فنی انجام دهند، انجام داده و کارتهای حافظه طبق روالی که طبق پادمان است و در ایران نگهداری و پلمب میشود، همان جا کارتهای قدیمی را پلمب و کارتهای جدید حافظه را در دوربینها نصب کنند که روال جاری و طبیعی در سیستم نظارتی آژانس است.
او همچنین تاکید کرد: برای ما آنچه حائز اهمیت است و برای آقای گروسی هم همینطور، اعتمادسازی است و اینکه اعتماد متقابل بین ایران و آژانس پابرجا باشد و آژانس طبق ضوابط و تکالیف قانونی خودش در جهت پیشبرد برنامه هستهای ایران، نقش موثرتری ایفا و به شتاب بخشیدن به پیشرفت فناوری هستهای در جمهوری اسلامی ایران کمک کند.
نگاهی به متن بیانیه مشترک ایران و آژانس نشان میدهد رافائل گروسی در تهران امتیازی خارج از موضوعات فیمابین به دست نیاورده است. فضاسازی طرف غربی در برجام پیرامون محورهای سفر مدیر کل آژانس به ایران، استفاده از اهرم قطعنامه شورای حکام برای کسب امتیازی جدید از کشورمان قرار گرفته بود اما آمریکا و ۳ کشور اروپایی اساسا در شرایطی قرار ندارند که بخواهند وارد فاز تنش هستهای با ایران از طریق تقابل در آژانس شوند؛ چه اینکه در شرایط کنونی این آمریکا و طرف غربی هستند که به احیای برجام نیاز دارند و ایران پس از پشت سر گذاشتن کارزار فشار حداکثری به نقطه آسایش رسیده است، بنابراین هر گام ضدایرانی در مقطع فعلی در دستگاه محاسباتی تهران میتواند ضربه آخر به برجام و مذاکرات متوقف شده وین ارزیابی شده و بر این مبنا تصمیمگیری مقتضی انجام شود. از طرف دیگر بیانیه مشترک ایران و آژانس نشان از اجرای دقیق قانون هستهای مجلس- اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت- دارد و همکاریهای فنی و نظارتی با آژانس در چارچوب این قانون ادامه خواهد یافت. بر این مبنا طبق قانون هستهای مجلس دسترسی یا منع آژانس به تصاویر دوربینهای نظارتی منوط به تایید مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
ارسال به دوستان
بنی گانتس:
پهپادهای ایران دقیق و ویرانگرند
گروه سیاسی: قدرت پهپادی جمهوری اسلامی و افزایش برد هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی در سالیان اخیر، نگرانی رژیم صهیونیستی را برانگیخته است به طوری که مقامات این رژیم به طرق گوناگون سعی در محدود کردن این مولفه قدرت دارند. به طور مثال وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیروز در سخنانی پهپادهای ایرانی را دقیق و ویرانگر خواند.
به گزارش «وطن امروز»، «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز گذشته طی سخنانی در یک کنفرانس موسوم به «سیاست مبارزه با تروریسم» بدون ارائه هیچگونه سندی ادعا کرد ایران یک پایگاه آموزشی پهپادی پیشرفته در کاشان واقع در استان اصفهان راه انداخته و گروههای مقاومت را در آنجا آموزش میدهد. به نوشته عرب 48، گانتس در این سخنرانی که در دانشگاه «رایخمان» شهر «هرتزلیا» انجام داد، گفت: «یکی از ابزارهای مهمی که ایران آن را توسعه داده، پهپادها هستند و ایران اخیرا در پایگاهی در کاشان شروع به آموزش چگونگی ساخت و عملیاتی کردن پهپادها به گروههای مسلح کرده است».
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: «ما در حال سخن گفتن درباره پهپادهای بسیار دقیق و ویرانگر هستیم. این پهپادها همچون موشک بالستیک یا جنگندهها میتوانند هزاران کیلومتر را بپیمایند. ایرانیها این پهپادها را ساخته و به نمایندگان خود که با نیروی هوایی سپاه پاسداران و نیروی قدس هماهنگ هستند، تحویل میدهند».
بنی گانتس همچنین ادعا کرد حوثیهای یمن دهها فروند از این پهپادها را به دست آوردهاند و گروههای حماس و جهاد اسلامی نیز به دانش چگونگی عملیاتی کردن این پهپادها دست یافتهاند. وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود به برنامه هستهای ایران پرداخت و بار دیگر همان جمله تکراری دیگر مقامات این رژیم را به زبان آورد و مدعی شد ایران بیش از هر زمان دیگری به ساخت بمب هستهای نزدیک شده است. او از کشورهای 1+5 خواست تحریمهای همیشگی علیه ایران را وضع کنند و دست از بیانیه دادن بکشند.
مقامات رژیم صهیونیستی که در سالیان اخیر علاوه بر تلاش برای خرابکاری در تاسیسات هستهای ایران، سعی در ایجاد ائتلافی علیه کشورمان داشتهاند در کنار مساله هستهای و موشکهای بالستیک، بتازگی مساله پهپادها را نیز در لیست نگرانیهای خود اضافه کردهاند. حدود 2ماه پیش بود که اعلام دستیابی سپاه پاسداران به پهپادهایی با برد 7000 کیلومتر، با واکنش و ابراز نگرانی رسانههای فلسطین اشغالی و محافل وابسته به رژیم صهیونیستی مواجه شد.
روزنامه صهیونیستی «اورشلیم پست» در گزارشی در واکنش به این اتفاق، آن را «هشداری برای اسرائیل» خواند. این در حالی است که جریانها و گروههای مقاومت اسلامی اعم از حشدالشعبی عراق، حزبالله لبنان، مقاومت اسلامی فلسطین و انصارالله یمن در زمینه ساخت و توسعه هواپیماهای بدون سرنشین به خودکفایی رسیدهاند. در حالی گانتس در ادعاهایش به استفاده انصارالله یمن از پهپادهای ایرانی اشاره کرد که ارتش یمن بارها بر بومی بودن پهپادهای خود تأکید کرده است. اکنون توانایی پهپادی جریان مقاومت در وضعیت توسعه بازگشتناپذیر قرار دارد.
ارسال به دوستان
رئیسی در نشست خبری با مصطفی کاظمی از موافقت عراق با افزایش تعداد زائران ایرانی اربعین خبر داد
لغو روادید بین ایران و عراق
گروه سیاسی: رئیسجمهور در نشست خبری مشترک با نخستوزیر عراق از لغو روادید میان ۲ کشور خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق روز گذشته میهمان سیدابراهیم رئیسی بود؛ سفری که البته طی هفته گذشته گمانهزنیهای متعددی درباره آن مطرح شده بود و برخی منابع، موضوعات محل بحث دومین سفر نخستوزیر عراق به ایران را پرونده واردات انرژی از ایران، امنیت و مقابله با تروریسم و پیگیری میانجیگری بغداد برای بهبود روابط تهران - ریاض دانسته بودند. با این حال سفر چندی پیش وزیر امور خارجه کشورمان به بغداد به منظور شرکت در اجلاس همکاری و مشارکت برای بازسازی و توسعه عراق و حمله سپاه پاسداران به برخی مواضع گروههای تروریستی ساکن اقلیم کردستان عراق بر اهمیت این دیدار سایه انداخته بود.
* ارتباط ایران و عراق تنها یک ارتباط همسایگی نیست
پس از دیدار خصوصی حجتالاسلام رئیسی و الکاظمی در محل اجلاس سران، طرفین در نشست مشترک خبری بر گسترش مناسبات ایران و عراق تاکید کردند. رئیسی در این نشست با بیان اینکه مناسبات بین ایران و عراق بسیار خوب است، گفت: مناسبات ۲ کشور در حوزههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میتواند توسعه بیشتری یابد. وی افزود: آنچه مطرح شد، اراده ۲ کشور برای توسعه مناسبات است. امروز ارتباط ما با عراق فقط یک ارتباط همسایگی نیست، بلکه ارتباط در باورها، قلبها و ارتباط عمیق ۲ کشور و ۲ ملت و ۲ دولت با یکدیگر است. رئیسجمهور با بیان اینکه معتقدیم مناسبات ۲ کشور بهرغم دشمنی دشمنان میتواند در حوزههای مختلف توسعه یابد، اظهار داشت: توسعه این روابط بین ۲ کشور خلاصه نمیشود و نقشآفرینی ۲ کشور در منطقه و جهان و ارتباط بینالمللی نیز میتواند بسیار تاثیرگذار باشد. رئیسی تاکید کرد: آنچه در نشستهای تخصصی بین وزرا مطرح شد و آنچه بین بنده و نخست وزیرعراق مطرح شد، همه در جهت توسعه این مناسبات است و تصمیماتی گرفته شد که امیدواریم سریعا اجرایی شود. وی اعلام کرد: خبر نخستوزیر عراق برای لغو روادید بین ۲ کشور خبر خوبی بود؛ همچنین اراده ایران و عراق برای توسعه کریدور ریلی و ارتباط شلمچه با بصره که با سرعت قرار است انجام بگیرد و با دستور او و پیگیری وزرای مربوط دنبال شود. رئیسجمهور همچنین همکاریهای مالی بین ۲ کشور را از دیگر محورهای مذاکرات خود با نخستوزیر عراق دانست و اظهار داشت: نکته مهم دیگری که مورد بحث قرار گرفت اینکه در آستانه اربعین حسینی هستیم، وضعیت کرونایی نهتنها برای ۲ کشور بلکه برای جهان شرایطی بهوجود آورده و حفظ و صیانت زائران مساله بسیار مهمی است. رئیسی تاکید کرد: شرایط کرونایی برای کشور عراق محدودیت ایجاد کرده اما در عین حال نخستوزیر عراق برای اینکه عزیزان عاشق اباعبدالله الحسین بتوانند از زیارت امام حسین(ع) استفاده کنند، قول داد تعداد زائران به میزانی که امکان دارد، افزایش یابد. وی گفت: امیدواریم روزبهروز روابط بین ۲ کشور افزایش یابد و بهرغم خواست دشمنان ۲ کشور، همواره شاهد روابط خوب بین ایران و عراق باشیم.
* ملت عراق قدردان جمهوری اسلامی هستند
الکاظمی نیز در این نشست خبری با تأکید بر اینکه عراق برای گسترش و تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژهای قائل است، اظهار داشت: امروز مجموعهای از پروندههای مربوط به توسعه روابط دوجانبه را مورد بحث و بررسی قرار دادیم و مصمم هستیم سطح روابط خود را در راستای منافع و مصالح 2 ملت هر چه بیشتر گسترش دهیم. نخستوزیر عراق تصریح کرد: در نشست امروز (دیروز) افزایش و توسعه بیش از پیش تبادلات تجاری بین ۲ کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادیم. الکاظمی با قدردانی از حمایتهای ایران از دولت و ملت عراق در مقابله با تروریسم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از لحظه نخست برای مقابله با تروریستهای داعش در کنار ملت عراق قرار گرفت و ملت عراق همواره قدردان این حمایتها خواهد بود. نخستوزیر عراق تصریح کرد: موضع عراق نسبت به رابطه با جمهوری اسلامی ایران پایدار و ثابت است و حکومت و ملت عراق در همه عرصهها در کنار ملت و حکومت ایران خواهد بود.
***
تأکید شمخانی بر خلع سلاح فوری و اخراج سریع گروههای تروریستی از عراق
دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار نخستوزیر عراق تحرکات فزاینده گروههای تروریستی در منطقه کردستان عراق را نگرانکننده و مخل امنیت مرزهای ۲ کشور خواند و بر لزوم خلع سلاح فوری و اخراج سریع آنان از عراق تاکید کرد.
علی شمخانی دیروز با مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق دیدار و درباره مسائل دوجانبه و آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه گفتوگو کرد. در این دیدار دریابان شمخانی تحرکات فزاینده گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق را نگرانکننده و مخل امنیت مرزهای ۲ کشور خواند و بر لزوم خلع سلاح فوری و اخراج سریع آنان از عراق تاکید کرد.وی با بیان اینکه ملتهای منطقه برای پایان دادن به حضور آمریکا در منطقه تاکنون هزینههای زیادی را متحمل شدهاند، تصریح کرد: پیگیری پرونده ترور سرداران بزرگ مقاومت شهیدان حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و مجازات عاملان آن همچنان در صدر مطالبات ۲ ملت ایران و عراق و جبهه مقاومت قرار دارد و باید با همکاری ۲ کشور این خواسته بحق جامه عمل بپوشد.
ارسال به دوستان
امیر سرلشکر موسوی در مراسم استقبال از ناوگروه هفتادوپنجم نیروی دریایی ارتش:
استکبار جهانی را دچار ابهام راهبردی کردیم
سرلشکر سلامی: این رخداد فصلی نوین برای قدرتافزایی دفاعی ایران بود
گروه سیاسی: فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ماموریت راهبردی ناوگروه هفتادوپنجم نیروی دریایی، استکبار جهانی را دچار ابهام راهبردی کرد. به گزارش «وطنامروز»، امیر سرلشکر موسوی صبح روز گذشته در مراسم استقبال از ناوگروه هفتادوپنجم نیروی دریایی ارتش، اظهار کرد: بعد از پیام بزرگوارانه و محبتآمیز رهبر معظم انقلاب و گزارش ممتاز فرمانده ناوگروه، جای کلام دیگری در این مراسم بسیار مهم باقی نمیماند. وی ادامه داد: همه به خاطر دارند فرماندهی معظم کل قوا برای نخستینبار آذر سال ۹۰ ایده رفتن به اقیانوس اطلس را تایید کردند و آذر ۹۵ مجددا بر این مسأله تاکید کردند و اینک خدای بزرگ را شاکریم که به دریادلان ایران توفیق داد دماغه امیدنیک را در بدترین شرایط جوی و عملیات سیاسی و روانی دشمن دور بزنند و وارد اقیانوس اطلس شوند و فرمان مقام معظم رهبری را اجرایی کنند. وی تصریح کرد: این ماموریت تاریخی در استقلال کامل و به برکت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی و تدابیر داهیانه فرمانده کل قوا، با درایت، هوشمندی، دانش، استقامت، شجاعت و اقدام جهادی نیروی دریایی محقق شد و گامی مهم در تحقق اهداف گام دوم انقلاب تلقی میشود. امیر موسوی تاکید کرد: این اقدام راهبردی نیروی دریایی، استکبار جهانی و در رأس آنها تروریستهای آمریکایی را دچار ابهام راهبردی کرد. اجرای این ماموریت به استکبار جهانی نشان داد حرف حق مردم ایران قدرت یافته و هیچ مانعی قادر به توقف اراده این ملت برای خیزش تمدنی به سوی دریا نیست. تحریمهای حداکثری توان ما را بیشتر کرده است. وی در پایان از فرماندهان فعلی و سابق نیروی دریایی برای تحقق این ماموریت تشکر کرد.
* ارتقای ظرفیتهای بازدارندگی نیروهای مسلح
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با تبریک بازگشت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش، این رخداد بزرگ را سرآغاز فصلی نوین برای قدرتافزایی دفاعی و ارتقای ظرفیتهای بازدارندگی نیروهای مسلح برشمرد. در پی بازگشت مقتدرانه و عزتآفرین ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش از مأموریت تاریخساز دریانوردی پهنه اقیانوس اطلس، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام تبریکی صادر کرد. در بخشی از متن پیام فرمانده کل سپاه آمده است: بازگشت غرورانگیز و عزتمندانه ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از ماموریت خطیر دریانوردی در پهنه اقیانوس اطلس و شرکت در یک رزمایش غرورآفرین بینالمللی را محضر رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)، فرمانده کل ولایی و انقلابی آجا و دریادلان غیور و مجاهد ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
همچنین فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از این پیام با اشاره به اینکه این رخداد بزرگ که نشانه عزم و اراده ایران و ایرانی در دستیابی به قلههای ممتاز اقتدار و بازیگری در صحنه جهانی به شمار میرود، ادامه داد: این توفیق به فضل الهی سرآغاز فصلی نوین برای قدرتافزایی دفاعی و ارتقای ظرفیتهای بازدارندگی نیروهای مسلح مقتدر میهن اسلامی خواهد بود.
* محصول راهبرد «ما میتوانیم» و اتکا به توانمندیهای بومی و ایرانی
سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح هم در پیامی با تبریک بازگشت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش نوشت: «این همت سترگ را که جلوهای از اقتدار و آمادگیهای نیروهای مسلح کشور برای نقشآفرینیهای بینالمللی و راهبردی در تامین امنیت و ثبات جهانی است، پاس داشته و اطمینان داریم تداوم و تکرار این مجاهدت بزرگ که محصول راهبرد «ما میتوانیم» و اتکا به توانمندیهای بومی و ایرانی است، به فضل خدای کریم و نعیم، ضامن درخشش و تبلور قابلیتها و شایستگیهای ملت عظیمالشأن ایران در میدانهای مختلف خواهد بود».
ارسال به دوستان
اخبار
با حکم رئیسجمهور انجام شد
انتصاب قاضیزادههاشمی به ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران
رئیسجمهور با صدور حکمی دکتر سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی را به سمت «معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد. قاضیزادههاشمی متولد ۱۳۵۰ شهرستان فریمان و دانشآموخته دکترای تخصصی پزشکی (جراح سر و گردن) و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، نایب رئیسی مجلس، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان و معاونت بهداشت و درمان بنیاد جانبازان خراسان را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
***
با حضور ایران برگزار شد
نشست مقامات اطلاعاتی کشورهای آسیای مرکزی برای بررسی افغانستان
رؤسا و مقامات ارشد اطلاعاتی کشورهای منطقه آسیای میانه به همراه ایران با موضوع بررسی وضعیت افغانستان یک نشست به میزبانی پاکستان برگزار کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایندیا تودی، رسانههای پاکستانی از برگزاری یک نشست در اسلام آباد برای بررسی وضعیت کنونی در افغانستان با حضور روسا و مقامات ارشد اطلاعاتی ایران، روسیه، چین، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان و ازبکستان خبر دادند.
این نشست روز شنبه به ریاست ژنرال فیض حمید، رئیس سازمان اطلاعات پاکستان برگزار شد که در آن وضعیت افغانستان و چگونگی همکاری برای تأمین صلح و ثبات در این کشور را مورد بحث قرار داده است. بنابر این گزارش، شرکتکنندگان در این نشست درباره شرایط امنیتی منطقه و همچنین صلح و ثبات در افغانستان بحث و رایزنی کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|