|
وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش به مجلس معرفی شد
در جلسه علنی روز گذشته مجلس، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، نامه رئیسجمهور جهت معرفی مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش به مجلس جهت بررسی صلاحیت و رای اعتماد را قرائت کرد. در بخشی از این نامه آمده است: «در اجرای اصل ۱۳۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بدین وسیله جناب آقای مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش را به همراه مشخصات و سوابق و برنامه ایشان جهت اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی میکند».
ارسال به دوستان
پیشبینی سازمان هواشناسی از ادامه بارشها در دهه سوم آبان
آخر هفته با برف و باران
میزان بارشها از ابتدای سال آبی جدید 6/12 میلیمتر بوده که در مقایسه با بارش 8/4 میلیمتری سال گذشته 8/7 میلیمتر رشد نشان میدهد
اسدالله خسروی: رشد 8/7 میلیمتری بارشها در نیمه نخست ماه جاری نسبت به زمان مشابه در سال گذشته به همراه مواجهه کشور با یک دوره بارشی مطلوب تا پایان آبانماه جاری بیانگر افزایش میزان بارندگی و امید به روزهای خوب در شروع سال آبی جدید است. به گزارش «وطنامروز»، اگر چه زمین به دلیل تغییرات اقلیمی آب و هوا و کاهش نزولات جوی در سالهای گذشته همچنان تشنه است اما وقوع بارندگیهای مستمر و فراوان اخیر در خیلی از استانهای کشور که بعضا منجر به آبگرفتگی معابر، جاری شدن سیلاب و تخریب زیرساختهای برخی شهرها در چند روز گذشته شد، نشان میدهد در صورت ادامه بارشها میتوان امیدوار بود مشکل کمآبی در کشور بتدریج حل شود. در همین ارتباط رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی اعلام کرده است از ابتدای سال آبی جدید تا پایان 14 آبان میزان بارشها در کشور 6/12 دهم میلیمتر بوده است که در مقایسه با سال گذشته با بارش 8/4 دهم میلیمتری که اتفاق افتاده 8/7 دهم میلیمتر رشد نشان میدهد. از طرفی با توجه به آغاز یک دوره بارشی که از سوی سازمان هواشناسی پیشبینی شده و قرار است از دهه سوم آبان در کشور اتفاق بیفتد، میتوان گفت بارشها همچنان به نسبت بارش آبانماه سال گذشته افزایشی خواهد بود. طبق پیشبینی سازمان هواشناسی برای دهه سوم آبان علاوه بر بارش باران، بارشها را به شکل برف به صورت گسترده در شمال غرب و نیمه غربی و نوار شمالی کشور شاهد خواهیم بود که دلیل آن نیز نفوذ قدرتمند سرما به کشور است. استارت این دوره مرطوب بارشی از روز پنجشنبه خواهد خورد و تا پایان آبانماه با نفوذ چند سامانه بارشی ادامه خواهد داشت.
* ادامه بارشهای پراکنده در جنوب کشور
بارش باران همچنان برای خیلی از استانهای کشور در روزهای آینده پیشبینی میشود، طوری که رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از بارشهای پراکنده در جنوب کشور خبر داد. صادق ضیاییان افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی از چهارشنبه (امروز) در کرمان، جنوب و شرق فارس، جنوب بوشهر، هرمزگان، جزایر واقع در شرق خلیجفارس و تنگه هرمز، جنوب خراسان جنوبی و شمال سیستانوبلوچستان بارشهای پراکنده رخ میدهد و در سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار انتظار میرود. وی در ادامه گفت: در این روز بتدریج با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور در بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران بارش باران آغاز میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: پنجشنبه (۲۰ آبانماه) گستره بارش شمال غرب، غرب و دامنههای جنوبی البرز واقع در استانهای قزوین، البرز و تهران و غرب استان مرکزی را در بر خواهد گرفت و دریای خزر مواج پیشبینی میشود. به گفته ضیاییان، جمعه (۲۱ آبان ماه) بارش در شمال غرب کاهش مییابد و به مناطقی از خوزستان، چهارمحالوبختیاری، سمنان و خراسان شمالی گسترش مییابد. شنبه (۲۲ آبانماه) بتدریج با گذر شرقسوی موج فقط در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده رخ میدهد. وی همچنین تاکید کرد: ۱۹ آبانماه (امروز) در مناطق صنعتی و پرجمعیت بویژه در استانهای تهران، البرز، مرکزی، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی افزایش غلظت آلایندهها و کاهش کیفیت هوا انتظار میرود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران اظهار کرد: آسمان تهران چهارشنبه (۱۹ آبانماه) صاف و غبار محلی و در بعداز ظهر وزش باد و اوایل شب نیمهابری با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲۰ آبانماه) نیمهابری و وزش باد بتدریج ابری و بارش باران با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* تأمین 50 درصد منابع آبی در مناطق زاگرس
وضعیت بارندگیها در آبانماه جاری نسبت به سال گذشته بهتر گزارش میشود. هژیر کیانی، کارشناس کشاورزی و آبخیزداری در گفتوگو با «وطنامروز» میگوید: هر چند میزان بارندگیهای ماه جاری در مقابل بارشهای سال گذشته قابل مقایسه نیست اما باید گفت بارندگیهایی که اتفاق میافتد چنانچه در راستای حفظ منابع آبی بدرستی مدیریت شود، میتواند به بهبود ذخایر آبی، رونق پوشش گیاهی و نجات زمین، مراتع و جنگلها و در نهایت رفع نیاز منابع آبی کشاورزان منجر شود.
وی افزود: بارشهای خوبی که طی یکی، دو هفته اخیر در کشور اتفاق افتاده است، بخش عمده آن به دلیل عدم سازههای کوچک آبخیزداری متاسفانه به جای تزریق درون زمین، تبدیل به سیلاب و از بین بردن خاک شده است که اگر اقدامات خاصی در راستای توسعه سازههای آبخیزدارای در سطوح شیبدار انجام شود شاهد هدر رفت منابع آبی ناشی از بارندگیها نخواهیم بود. این کارشناس کشاورزی با بیان اینکه 50 درصد منابع آبی کشور توسط مناطق زاگرس تامین میشود، گفت: کمتوجهی به زیرساختها و مدیریت منابع آبی که در سالهای گذشته اتفاق افتاده است موجب شده اکنون شاهد از بین رفتن پوشش گیاهی و حجم تولید آب ناشی از نزولات جوی باشیم، در چنین شرایطی دولت و حاکمیت برای حفظ پویشگاه زاگرس که نیمی از منابع آبی کشور را تامین میکند باید نسبت به این مهم توجه ویژه کنند که این موضوع مهم نیازمند یک برنامه ملی نجات بخش محیطزیست منطقه زاگرس است. کیانی اظهار داشت: منابع مالی که برای تخصیص اعتبار حفظ محیطزیست و محافظت از آب و خاک در نظر گرفته میشد بسیار ناکافی است و اگر بخشی از منابع کلانی که در اختیار وزارت نیرو برای سدسازی قرار میگیرد به آبخیزداری اختصاص یابد نه فقط ذخایر آبی کشور غنی خواهد شد، بلکه پوشش گیاهی انبوه و خاک نیز مقاوم خواهد شد، از طرفی منابع آبی نیز برای کشاورزان تامین میشود. این کارشناس کشاورزی به اجرای طرح مدیریت یکپارچه حوزه آبخیز در 6 استان زاگرسنشین اشاره کرد و افزود: چنین طرحی اکنون به صورت پایلوت در حال انجام است اما این طرح برای توسعه بیشتر به سایر استانها نیازمند تبدیل به یک سند راهبردی است تا با اجرای آن علاوه بر گسترش حوزهای آبخیزداری و حفاظت از آب و خاک در کشور، اقدامات خاصی در بخش ذخایر منابع آبی صورت گیرد.
***
ورود جهادگرانه سپاه به مناطق سیلزده بهنمیر مازندران
در پی وقوع بارندگیهای اخیر 20 گروه جهادی در قالب ۲ قرارگاه جهادی با حضور بیش از ۱۵۰ جهادگر بسیجی به سیلزدگان شهرستان بهنمیر امدادرسانی کردند. مصطفی بازوند، فرمانده سپاه ناحیه بابلسر در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اینکه عدم تشکیل سیلبند و همچنین عدم لایروبی مناسب در بخش بهنمیر باعث گرفتاری و مشکلات آبگرفتگی و همچنین به وجود آمدن خساراتی برای مردم این بخش شده است، اظهار داشت: با توجه به بارندگیهای شدید و مداوم در روزهای گذشته مطلع شدیم بخشی از شهر و توابع و مناطق روستایی بهنمیر دچار سیل و آبگرفتگی شده است که بلافاصله سپاه و بسیج شهرستان همراه با بخش خدمات شهرداری بهنمیر و دهیاری و شوراهای محل وارد عمل شدند. وی با بیان اینکه 150 جهادگر بسیجی در قالب 20 گروه جهادی وارد عمل شدند، گفت: تخلیه برخی منازل، تشکیل سیلبند در جلوی منازل، لایروبی و تمیز کردن منازل و توزیع سبد کالا میان برخی خانوادههای آسیبدیده توسط گروههای جهادی، از جمله اقدامات سپاه و گروههای جهادی بسیج شهرستان بابلسر در روزهای اخیر بوده است. بازوند با بیان اینکه به 50 واحد مسکونی و تجاری شهری و 35 واحدهای مسکونی روستایی و در مجموع 85 واحد در بخش بهنمیر در این رابطه توسط بسیجیان امدادرسانی شد، افزود: 10دستگاه خودرو، 5 منزل مسکونی به همراه 140هکتار مزارع اعم از مرکبات، توت فرنگی و کشت دوباره برنج، کاملا به زیرآب رفته است. وی تصریح کرد: با حضور بموقع جهادگران و بسیجیان، بخش قابل توجهی از این مشکلات برطرف شده و تعمیر منازل مسکونی آسیبدیده سیلزدگان نیز در دستور کار قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
شناسایی ۸ هزار و ۳۰۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹»
مراقبتهای فردی با افزایش واکسیناسیون کاهش یافته است
آمار بیماران سرپایی و بستری کرونا تا حدودی افزایش یافته اما به اذعان کارشناسان این رشد به معنی آغاز موج ششم بیماری کرونا در کشور نیست. از سویی بر اساس آخرین آمار ارائهشده از سوی وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی به 40 درصد کاهش یافته و این به منزله هشداری جدی است که در صورت عدم توجه به آن امکان شعلهور شدن دوباره بیماری در کشور دور از تصور نیست. در همین زمینه مهرداد حقازلی، دبیر بورد داخلی کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه مدارک اپیدمیولوژی مبنی بر آغاز پیک ششم در دست نیست، گفت: در روزهای اخیر شاهد افزایش موارد سرپایی و بستری بیماران کرونا هستیم که البته مفهوم آن آغاز پیک ششم نیست، با این حال در چنین شرایطی باید مراقبتهای فردی و اجتماعی افزایش یابد، زیرا در حال حاضر به دلیل کاهش مراقبتها افراد بیشتری درگیر بیماری هستند و به همین علت هم شاهد افزایش تعداد شهرهای قرمز هستیم. وی گفت: متاسفانه با وجود افزایش درصد پوشش واکسیناسیون در جامعه اما مراقبتهای فردی و فاصلهگذاری اجتماعی کاهش یافته است و این در حالی است که تاکید مداوم ما رعایت نکات بهداشتی حتی پس از تزریق واکسن است. او ادامه داد: هنوز به این نقطه که بگوییم در کدام یک از شهرها ممکن است پیک ششم آغاز شود، نرسیدهایم و این خطر همیشه برای کشور وجود دارد ولی احتمال خطر در استانهایی که میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در آنها کمتر و درصد واکسیناسیونشان هم پایینتر است، بالاست. وی همچنین درباره بازگشایی مدارس و نظر کمیته علمی در این باره، با تاکید بر اینکه با بازگشایی مدارس در همه نقاط دنیا افزایش موارد ابتلا هم گزارش شده است، افزود: این نشان میدهد باید درصد واکسیناسیون در افراد بالغ افزایش یابد و در عین حال بهداشت فردی دانشآموزان، تهویه، نوبتبندی حضور در مدارس و... را رعایت کنیم تا افزایش موارد ابتلا به دنبال بازگشایی را به تعویق اندازیم. دبیر بورد داخلی کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه محدودیتهای کرونایی به اندازه کافی رعایت نمیشود، تصریح کرد: این موضوع سبب افزایش آمار بیماری شده است. توصیه اصلی ما افزایش پوشش واکسیناسیون است. نباید فراموش کنیم هنوز در پاندمی قرار داریم و باید تمام توصیههای بهداشتی را که از ابتدای کرونا به آن اشاره میکردیم رعایت کنیم تا از ایجاد چرخه جدید ویروس جلوگیری شود.
* شرایط تزریق دوز سوم واکسن به سنین بالای ۶۰ سال
چندی است تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای گروههای پرخطر و کادر سلامت در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است اما سوال این است که تزریق دوز سوم واکسن در چه شرایطی باید انجام شود؟ در همین زمینه حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: به دلیل سیستم ایمنی ضعیف افراد بالا 60، توصیه سازمان جهانی بهداشت این است که حتما برای این افراد دوز اضافه تزریق شود. یعنی علاوه بر تزریق ۲ دوز واکسن، یک دوز اضافه هم برایشان تزریق شود. بویژه افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند یا از بیماریهایی رنج میبرند که سیستم ایمنیشان ضعیف میشود یا داروهایی را مصرف میکنند که باعث نقص و اختلال در سیستم ایمنیشان میشود، توصیه بر این است که دوز اضافه را تزریق کنند.
جماعتی گفت: فعلا پروتکل درباره افراد بالای ۶۰ سال است که دوز اضافه را تزریق کنند. معمولا حداقل زمان برای تزریق دوز اضافه، ۲۸ روز بعد از تزریق دوز دوم است، یعنی بعد از ۲۸ روز از تزریق دوز دوم، میتوانیم دوز اضافه را تزریق کنیم، البته این زمان بر اساس استراتژیهایی که در کشور وجود دارد، میتواند متغیر باشد. وی ادامه داد: دوز بوستر بر این اساس است که اگر آنتیبادیهای ضدکرونا در بدن فرد پایین آید، به دلیل اینکه سیستم ایمنی از حالت کامل بودن خودش خارج میشود، توصیه به استفاده از دوز یادآور یا دوز بوستر میشود که بر اساس مطالعاتی که انجام شده، معمولا به طور متوسط 6 ماه زمان برای تزریق دوز بوستر بعد از تزریق دوز دوم در نظر میگیریم به طوری که بعد از 6 ماه به دلیل اینکه آنتیبادیها کاهش مییابد، توصیه میشود که دوز بوستر را برای افرادی که در ریسک ابتلا به بیماری «کووید-19» هستند، تزریق کنیم.
وی در این باره افزود: به عنوان مثال در کشور ما آغاز تزریق دوز بوستر با کادر درمان اعم از پزشکان، پرستاران و کسانی است که در تماس مستقیم با بیماری کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی و مراکز بهداشت هستند. بعد از این اگر افراد دیگری واکسیناسیونشان کامل شد و ۲ دوز را تزریق کردند، اگر از نظر زمانی افرادی را داشتیم، تصمیمگیری برای تزریق دوز بوستر در آنها هم انجام میشود. البته هنوز درباره واکسن اصلی که مردم باید تزریق کنند، به هدفمان نرسیدیم و امیدواریم به پوشش ۷۵ تا ۸۰ درصدی تزریق ۲ دوز واکسن برای افراد جامعه که ایمنی جمعی را به وجود میآورد، برسیم و بعد از آن بتوانیم دوز یادآور و در افرادی که سن بالای ۶۰ سال و نقص سیستم ایمنی دارند، دوز اضافه را تزریق کنیم.
* تزریق ۸۸۲ هزار دوز واکسن کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، در یک شبانهروز ۸۸۲ هزار و ۶۰۳ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. بر اساس این گزارش، تاکنون ۵۵ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۱۵۴ نفر دوز اول، ۴۰ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۱۹۸ نفر دوز دوم و ۲۶۸ هزار و ۶۳۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۹۵ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۹۹۰ دوز رسیده است. گفتنی است در یک شبانهروز ۸۸۲ هزار و ۶۰۳ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.
***
۱۱۲ نفر دیگر جان باختند
بنا بر آخرین اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت متاسفانه ۱۱۲ بیمار «کووید-19» در کشور جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۷ هزار و ۵۵۱ نفر رسید. طبق اعلام وزارت بهداشت، از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸ هزار و ۳۰۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۲۰۳ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۶ میلیون و ۴ هزار و ۴۶۰ نفر رسید. همچنین خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۵۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی ۳ هزار و ۶۴۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19»در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۳۶ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۸۰ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۳۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۰ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
اخبار
انهدام ۳۲ باند سرقت و دستگیری ۶۳۳ سارق در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۶۳۳ سارق و مالخر و کشف ۱۳۰۰ قلم اموال سرقتی در پایتخت خبر داد. سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای پنجاهمین مرحله طرح «رعد» که صبح دیروز در ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به اجرا درآمد، با بیان اینکه در اجرای این طرح ۲۶۰ حکم قضایی به اجرا گذاشته شد، گفت: در جریان ماموریتهای انجامشده ۶۳۳ سارق و مالخر شناسایی و دستگیر شدند و بالغ بر ۱۳۰۰ قلم کالای مسروقه نیز از آنان کشف شد. وی ادامه داد: همچنین ۱۶۶ دستگاه خودرو و موتوسیکلت سرقتی نیز از مجرمان دستگیر شده در این طرح کشف و ضبط شد. ۳۲ باند نیز در این مرحله از طرح «رعد» منهدم شدند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ ارزش ریالی اموال مسروقه کشف شده را بالغ بر 5/15 میلیارد اعلام کرد و گفت: کار شناسایی مالباختگان این اموال آغاز و بخشی از اموال هم به صاحبانشان بازگردانده شده و روند تحویل اموال به دیگر مالباختگان نیز ادامه دارد. رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: در این طرح ۳ قبضه سلاح و همچنین ۱۰ هزار عدد مواد محترقه کشف شد. وی اضافه کرد: همچنین ۶۱ محل و پاتوق سارقان در این طرح مورد شناسایی قرار گرفت و ۲۵ مالخر نیز از این اماکن دستگیر شدند. به گفته رحیمی، دستگیری ۱۶ نفر از اراذل و اوباش و انهدام ۸۲ پاتوق فروشندگان مواد مخدر نیز از دیگر اقدامات پلیس در پنجاهمین مرحله از طرح رعد بود.
***
عضویت سیداحمد علوی در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر
در بیستودومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ۶ نفر از نمایندگان این شورا در کمیسیون موضوع تبصره یکم ذیل مادهواحده مصوبه «الزام شهرداری تهران به انجام مطالعات توجیه فنی، اقتصادی، زیستمحیطی، فرهنگی- اجتماعی و ارائه برنامه زمانبندی برای کلیه طرحها و پروژههای شهرداری تهران»، مشخص شدند. نرگس معدنیپور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این باره گفت: جهت تحقق و اجرایی شدن این مصوبه قرار بود کمیسیونی مرکب از نمایندگان شورای اسلامی شهر تهران از سوی کمیسیونهای اصلی معرفی و به انتخاب شورا تشکیل شود. در این کمیسیون مقرر است زمان تهیه و تصویب دستورالعملهای لازم و مطابق آن نتایج مطالعات و بررسیها تایید شوند. رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه خاطرنشان کرد: از طرف کمیسیون فرهنگی و اجتماعی آقای سیداحمد علوی به عنوان نماینده این کمیسیون معرفی شده است.
بعد از ارائه این توضیحات و با رایگیری صورتگرفته، عضویت سیداحمد علوی در این کمیسیون با ۱۹ رای موافق به تایید نمایندگان رسید.
***
ارائه کارت واکسن کرونا از اول دی برای اعزام به خدمت الزامی است
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: تمام مشمولان اعزام به خدمت از تاریخ اول دیماه ملزم به ارائه کارت واکسن کرونا به مراکز آموزش رزم مقدماتی نیروهای مسلح هستند. سردار تقی مهری در این باره اظهار کرد: با توجه به واکسیناسیون حداکثری افراد جامعه و تلاشهای صورتگرفته از سوی ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت بهداشت، همه سربازان نیروهای مسلح در مقابل ویروس کرونا واکسینه شدهاند، از این رو مشمولانی که از یکم دیماه به بعد به خدمت اعزام میشوند باید برای تزریق ۲ نوبت واکسن کرونا اقدام کنند، در غیر این صورت در یگانهای آموزشی پذیرش نمیشوند. وی ادامه داد: تمام مشمولان اعزام به خدمت از یکم دیماه ۱۴۰۰ برای پذیرش در مراکز آموزش رزم مقدماتی نیروهای مسلح ملزم به ارائه کارت تزریق واکسن کرونا هستند. این مقام ارشد انتظامی افزود: مشمولان باید در زمان باقیمانده با مراجعه به مراکز واکسیناسیون برای تزریق واکسن اقدام و بعد از تزریق ۲ نوبت واکسن کرونا به سامانه سلامت مراجعه کنند و گزینه دریافت کارت واکسن را انتخاب کرده و در نهایت کارت واکسن بارکددار را پرینت بگیرند.
***
تهیه طرح الزام شهرداری به پاسخگویی در برابر تذکرات اعضا؛ بزودی
عضو شورای شهر تهران از تهیه طرح الزام شهرداری به پاسخگویی در برابر تذکرات اعضا در آینده نزدیک خبر داد. به گزارش ایسنا، جعفر شربیانی در جلسه علنی روز گذشته شورای شهر تهران در تذکری به شهردار تهران گفت: بنده به عنوان عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش از باب وظیفه نظارتی خود تذکری را درباره انتصابات شهردار تهران مطرح کرده و سوالاتی را از ایشان جویا میشوم. وی در ادامه افزود: شاخصها و معیارهای انتخاب معاونان و شهرداران مناطق و مدیران ارشد و سازمانها و شرکتها به افکار عمومی اطلاع داده شود. همچنین اسامی و رزومه مشخصات تیم و کانون ارزیابی به افکار عمومی ارائه داده شود. شربیانی ادامه داد: روشها و کانالهای ارسال رزومه به افکار عمومی اطلاع داده شود. چه تعداد رزومه در اختیار شهردار تهران قرار گرفته و روش اولویتبندی آن ارائه شود. گفتوگو و متن کانون با ارزیابی با افراد چگونه بوده است. بر اساس نص صریح قانون باید بعد از گذشت مدتی از طرح سوال پاسخ تذکر بنده به صورت کتبی به من ابلاغ میشد اما تاکنون این اتفاق در عمل نیفتاده است. عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: برای تنویر افکار عمومی و اطلاع همکاران شورا و بر اساس تعهد به قانون و استناد به آن چیزی که شهردار تهران چندی قبل درباره انتصابات اعلام کرده و گفتند انتصابات نسبتی با شورای شهر تهران ندارد، دقیقا با تایید و ابرام آن نظریه در همان قانون آمده است که وظیفه نظارت بر حسن اداره امور شهر بر عهده شوراست.
ارسال به دوستان
معتادان متجاهر چهره نازیبای شهر
معتادان متجاهر همچنان به عنوان یک معضل اساسی برای کلانشهرها بویژه شهر تهران به حساب میآیند. در طول سالهای اخیر نوع مواجهه با این معضل اجتماعی با فراز و فرودهای بسیاری روبهرو بوده و موازیکاریهای صورتگرفته در این زمینه باعث شده همچنان معتادان متجاهر چهرهای نازیبا از شهر را به تصویر بکشند. حضور معتادان متجاهر در سطح شهر حتی زمینهساز اعتراض وزیر کشور در این زمینه شده است. سردار وحیدی در این باره گفته است معتادان متجاهر باعث سلب آرامش و آسایش شهروندان شدهاند.
در همین زمینه وزیر کشور ساماندهی معتادان متجاهر را اولویتی جدی در کشور خواند و گفت: بخش مهمی از مسؤولیت ساماندهی این افراد در شهر تهران به شهرداری تهران واگذار شده و امید بر این است که با ظرفیتسازی مناسب، شاهد اقدامات رو به جلو در این عرصه مهم باشیم. سردار وحیدی با تبیین مأموریت دستگاه مسؤول در امر اسکان معتادان متجاهر در سطح شهر تهران گفت: واقعیت امر این است که حضور معتادان متجاهر در سطح شهر باعث سلب آرامش و آسایش شهروندان عزیز کشورمان شده است و باید با اسکان آنان، چهره شهر را تمیز و سالم نگه داریم. وی با بیان اینکه در اسکان معتادان متجاهر باید عواملی نظیر ظرفیتهای کنونی اسکان، مدت ماندگاری، طول دوره درمان و در نهایت برنامه بلندمدت ماندگاری معتادان به صورت بازگشت به زندگی عادی مورد توجه قرار گیرد، گفت: طبق گزارشهای ارائهشده، هماکنون بخش عمده ظرفیتهای اسکان در حوزه معتادان متجاهر تکمیل شده و باید در این باره ظرفیتسازی شود. روشهای درمانی مؤثر و کارآمد از دیگر محورهای مورد اشاره وحیدی بود. وی در این زمینه تصریح کرد: در وهله نخست باید بررسی کنیم که آیا روشهای موجود درمانی که عمدتا متادونمحور است کارآمد و اثربخش بوده است یا نه و در گام بعدی به سمت اتخاذ اقدامات موثرتر حرکت کنیم. موضوع طول درمان هم از دیگر تاکیدات وزیر کشور بود که در این باره خاطرنشان کرد: طول درمان که در شرایط حاضر ۳ ماهه است باید مورد سنجش دقیق علمی قرار گیرد و با توجه به تجربیات جهانی، افزایش این بازه زمانی حتی تا یک سال مورد بررسی و امکانسنجی قرار گیرد. وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: در موضوع ساماندهی اعتیاد باید از ظرفیتهای فرهنگی و مردمی هم استفاده لازم به عمل آید و صرفا نباید نگاه به سمت دولت و نهادهای اجرایی و حاکمیتی باشد.
ارسال به دوستان
بازسازی ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس در آینده نزد
طی روزهای گذشته تقویت شبکه حملونقل عمومی در شهر تهران در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و با ورود 110 دستگاه اتوبوس به این شبکه باید چشمانتظار خبرهای خوب در این بخش باشیم. در همین زمینه مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران خبر از بازسازی ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس در آینده نزدیک داد. با ورود این تعداد دستگاه اتوبوس میتوان این پیشبینی را داشت که گرههای ترافیکی تا حدودی در شهر باز شود. مهدی چمران پیش از آغاز جلسه علنی روز گذشته شورای اسلامی شهر تهران درباره اظهارنظر علیخانی، عضو سابق شورای شهر تهران مبنی بر اینکه اکثر اقدامات ورود اتوبوسهای جدید به ناوگان در دوره گذشته انجام شده بود، گفت: تقریبا درست است. زحمت این کار را آقای مناف هاشمی کشیده بود و مراحل آن را دنبال کردند که ش هم از دوستان تشکر میکنیم.
وی در ادامه افزود: البته گیر اصلی ورود این اتوبوسها باقی مانده بود که در این دوره حلوفصل شد؛ در مرحله دوم نیز ۶۵ دستگاه دیگر وارد خواهد شد، همچنین مقرر شده است ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس نیز بازسازی شود.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: مقداری از منابع بازسازی را وزارت کشور به صورت تسهیلات پرداخت میکند.
مهدی چمران همچنین در ابتدای جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۱۱۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حملونقل عمومی اضافه شد و بزودی ۶۵ دستگاه نیز وارد ناوگان خواهد شد. از این مسأله خوشحالیم اما این میزان اندک، برای شهر تهران کافی نیست.
وی افزود: از همه کسانی که تلاش کردند، چه در دوره قبل که قراردادهای اصلی منعقد شد و چه آقای دکتر زاکانی که قرارداد نهایی را امضا و تلاش نهایی را کردند و این اتوبوسها را به کار گرفتند، تشکر میکنم.
چمران ادامه داد: اتوبوسهای نو باید به بالای یکهزار و ۲۰۰۰ دستگاه برسد تا نیاز شهروندان را برآورده کنیم. امیدوارم ۲۰۰۰ دستگاهی که قرار است بازسازی شوند زودتر شروع به کار کنند تا بتوانیم بگوییم در شهر سیستم وسایل نقلیه عمومی آماده است و به خاطر گریز از ترافیک از این وسایل استفاده کنند.
رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: برای مترو نیز باید تمهیدات لازم را فراهم کرد. اگر زودتر دست به کار میشدیم امروز این مشکلات را در حوزه حملونقل نداشتیم و امروز هم اگر تلاش کنیم در آینده مشکل نخواهیم داشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|