|
ثبتنام متقاضیان سفر سوریه از ۲ هفته آینده آغاز میشود
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: ثبتنام از متقاضیان سفر زیارتی سوریه از ۲ هفته آینده آغاز میشود. علیرضا رشیدیان با اشاره به سفر اخیر خود به سوریه برای از سرگیری سفرهای زیارتی به این کشور اظهار داشت: تفاهمنامهای برای اعزام سالانه ۱۰۰ هزار زائر منعقد شد و طی هفتههای گذشته اقدامات اجرایی برای آغاز دوباره این سفرها و فراهم کردن مقدمات لازم همچون اقامت، حملونقل، تغذیه، بیمه و خدمات بهداشتی و پزشکی توسط همکاران سازمان انجام شد.
ارسال به دوستان
برنامه نهادهای مسؤول برای کنترل شرایط کرونایی و جلوگیری از اوج گرفتن موارد ابتلا و فوت ادامه دارد
جستوجوی خانه به خانه فراریان از واکسن
آمار جانباختگان کرونا به زیر 50 نفررسید؛ مردم همچنان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند
60 تا 65 درصد افرادی که به واسطه ابتلا به کرونا در بخشهای بیمارستانی بستری هستند، سابقه تزریق واکسن ندارند، همین موضوع موجب شده رصد دقیق افراد واکسننزده در دستور کار متولیان بهداشت و درمان قرار گیرد.
به گزارش «وطنامروز»، آمار تلفات و مرگومیر ناشی از کرونا هر چند روند نزولی و رضایتبخش دارد اما برای کنترل شرایط و جلوگیری از اوج دوباره موارد ابتلا و فوت، چارهای جز رعایت اصولی و دقیق پروتکلهای بهداشتی نیست.
در همین باره روز گذشته ۲ مقام مسؤول از سختگیریها و اعمال محدودیتهای خاص برای افراد واکسننزده خبر دادند تا نشان دهند این افراد تحت نظر و رصد هستند.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران ضمن تشریح وضعیت کرونا در استان به ایسنا گفت: در شرایطی که از پیک خارج میشویم، لزوم پیگیری بخش بهداشت برای ردیابی تماسها بسیار ضروری است و طرح شهید سلیمانی با هدف شناسایی و غربالگری موارد مثبت اهمیت بالایی خواهد داشت.
دکتر نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در پایتخت اظهار داشت: در شرایط تقریبا آرامی قرار داریم و حدود ۹۰ درصد از نقطه پیک پایین آمدهایم و تقریبا در بیمارستانها دیگر مشکل خاصی نداریم. در مجموع کل بستریها به ۱۰۰۰ نفر رسیده است که معمولا یکسوم این تعداد در بخش ویژه و دوسوم در بخش عادی بستری هستند. مراجعات روزانه سرپایی هم حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر است. این موارد با علائم منتسب به کرونا و آنفلوآنزا به کلینیکهای تنفسی اورژانسها میآیند.
* 65 درصد موارد بستری، واکسننزدهها هستند
دکتر توکلی ادامه داد: طبق آخرین آمار موجود از 3 دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، ۶۰ تا ۶۵ درصد کسانی که در بخشهای بیمارستانی بستری هستند، سابقه تزریق واکسن ندارند.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران بیان کرد: پوشش واکسیناسیون در استان تهران حدودا دوز اول بالای ۸۰ درصد است و تزریق دوز دوم هم تقریبا ظرف مدت کوتاهی به این عدد میرسد. این اعداد خیلی خوب است و نشان میدهد تهران از میانگین بسیاری از استانها در کشور بهتر است.
توکلی درباره اجرای محدودیتهای هوشمند کرونایی در پایتخت تصریح کرد: اجرای این طرح پلهپله پیش میرود و ابتدا باید سفرهای هوایی و ادارات مدنظر باشند، البته میدانیم نظارتها در برخی موارد مانند اتوبوسهای حملونقل درونشهری پیچیده و دشوار است. وی افزود: کلیت کار سخت است اما مرحله به مرحله انجام میشود؛ مثلا اگر بخواهید سمینار حضوری انجام دهید باید همه کارت واکسن داشته باشند و به این شکل رجیستر میشوند. کنترل شرایط کمکم از جوامع رسمی آغاز میشود تا به سمت مواردی برود که شخص بخواهد به عنوان یک گیرنده خدمت از خدمات عمومی شهر استفاده کند.
* به سمت آرامسازی شرایط کرونا میرویم
دکتر توکلی افزود: طرح مدیریت هوشمند کرونا در بستر حملونقل عمومی تهران ۱۰۰ درصد اجرایی نیست ولی باید به این سمت حرکت کنیم که این سامانه کار خود را آغاز کند. اعتقاد داریم این سامانه به آرامسازی شرایط کرونا در جامعه کمک میکند.
وی درباره رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس اظهار کرد: در بازگشایی مدارس اولا مقرر شد تعداد دانشآموزان در کلاسها محدود باشد و موضوعی که برای آن چالش وجود دارد این است که مدارس استانداردهای لازم برای بازگشایی را داشته باشند. بهرغم تمام محدودیتها، رصدی که در یک ماه گذشته داشتیم افزایش بستری در کودکان را نشان نمیداد و پوشش واکسیناسیون در افراد بالای ۱۲ سال بدون عارضه در حال انجام است، در مجموع جو آرام و بدون چالشی داریم اگر چه برخی خانوادهها هنوز ۱۰۰ درصد به این اطمینان نرسیدهاند که فرزندشان به مدرسه برود و از این موضوع ممانعت میکنند.
* خانوادهها مراقب علائم کودکان باشند
توکلی تاکید کرد: موضوع مهم این است که خانوادهها آموزش ببینند تا با مشاهده هر علامتی مانند گلودرد، سرفههای قابل توجه، تب و... هوشیار باشند و از فرستادن کودک به مدرسه خودداری کنند تا از نظر بیماری تعیینتکلیف شوند. از سوی دیگر مراقبان سلامت در مدارس هم باید مراقبت از دانشآموزان را به شکل جدی انجام دهند.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با تاکید بر لزوم پیگیری تماسها ادامه داد: طرح شهید سلیمانی با هدف شناسایی و غربالگری موارد مثبت اهمیت بالایی خواهد داشت. بنده پیشبینیای از موج ششم در حوزه درمان و بستری ندارم و هنوز هم سویه جدید کرونا موسوم به اُمیکرون به تهران و ایران نرسیده است.
* کارمندان واکسن نزده مشمول جریمه و مرخصی اجباری بدون حقوق میشوند
با توجه به اینکه ادارات و نهادهای دولتی و عمومی در اولویت اعمال محدودیتهای هوشمند کرونایی برای کنترل دقیق شرایط هستند، نظارتها بر رفتار اجتماعی کارمندان افزایش خواهد یافت.
در این باره معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: کارکنانی که واکسن نزدهاند مشمول مرخصی اجباری بدون حقوق، غیبت و معرفی به هیات تخلفات و جریمه میشوند.
به گزاش ایرنا، محسن فرهادی در گفتوگو با خبرنگاران درباره برخورد با کارکنانی که واکسن کرونا نزدهاند، اعلام کرد: مدیر مجموعه باید بداند که چه کارمندانی واکسن زدهاند و این موضوع را از روی شماره کارت و کد ملی از طریق سامانه وزارت بهداشت استعلام کند. مدیران باید دقیقا بدانند که کارمندان چه روزی واکسن زدهاند و نوبت اول و دوم و حتی نوع واکسن تزریقشده مشخص شود.
وی افزود: افرادی که بدون عذر موجه واکسن نزدهاند باید از طریق آزمایش پیسیآر هر ۱۵ روز یک بار تحت نظر و رصد باشند تا زمانی که واکسیناسیون آنها انجام شود.
* مجازات واکسننزدهها خوشایند نیست اما...
فرهادی درباره مجازات واکسننزدهها گفت: گفتن مجازات خوشایند نیست. امیدواریم به این مرحله نرسد ولی اگر خدای ناکرده کارمند اصرار بر عدم تزریق واکسن داشته باشد، ابتدا این موضوع با مرخصی بدون حقوق پیگیری میشود و سپس تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
وی تصریح کرد: سازمان امور استخدامی کشور اعلام کرده است در برابر این افراد ابتدا مرخصی اجباری بدون حقوق و در نهایت درج غیبت اداری اعمال میشود. بعد از آن، فرد به هیأتهای تخلفات اداری معرفی خواهد شد و سازمان امور استخدامی در این راه اختیارات ویژهای به مدیران داده است.
فرهادی خاطرنشان کرد: امیدواریم کارکنانی که واکسن نزدهاند راضی شوند تا کمکم واکسینه شوند. وقتی فرد واکسن نمیزند طبیعی است باید هر ۱۵روز یک بار آزمایشگاه برود و این کار هزینه دارد. دولت و دانشگاه علوم پزشکی موظف به انجام اینگونه آزمایشات نیستند چرا که آزمایشات رایگان برای موارد مشکوک و بیماریابی است. ضمن اینکه هزینههای آزمایش برای فرد واکسننزده دردسر هم دارد و بهترین توصیه این است که افراد اقدام به واکسیناسیون کنند.
* سرانجام مرگهای روزانه کرونایی به کمتر از ۵۰ نفر رسید
آمار مرگ و مبتلایان به کرونا در کشور با سیری نزولی در حرکت است به طوری که طی یک شبانه روز شمار فوتیهای این بیماری به زیر 50 نفر و آمار مبتلایان نیز در آستانه 2 هزار نفر قرار گرفته است. کارشناسان تاکید دارند کاهش آمارمرگومیر ناشی از بیماری «کووید-19» نباید منجر به رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی شود، چرا که کرونا همچنان تهدیدکننده است و از آنجایی که ویروس جهشیافته اُمیکرون خیلی از کشورهای جهان را درگیر این بیماری کرده است، بنابراین رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای مقابله با این بیماری همچنان باید مورد توجه قرار گیرد. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۲۷۰۶ بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی و ۴۲ نفر فوت شدند. بر این اساس از ظهر روز یکشنبه تا ظهر روز دوشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۰ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۷۰۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۴۲ نفر از آنها بستری شدند. متأسفانه طی این مدت، ۴۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۷۶۴ نفر رسید. از سویی پس از گذشت ۵۶۶ روز، دیروز مرگومیر روزانه بیماران «کووید-19» در کشور به کمتر از ۵۰ نفر رسید. آخرین بار ۵ خردادماه سال گذشته، کمتر از ۵۰ نفر در روز بر اثر کرونا جان خود را از دست داده بودند. همچنین در شبانهروز گذشته در ۱۴ استان کشور شامل سیستانوبلوچستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، خراسان جنوبی، زنجان، ایلام، بوشهر، هرمزگان، یزد، مرکزی، کرمانشاه، لرستان، البرز و فارس هیچ موردی از مرگومیر بیماران کرونایی ثبت نشده است. این در حالی است که در شبانهروز گذشته، استان تهران با ۱۱ مورد و استانهای آذربایجان شرقی و غربی و کرمان با ۴ مورد فوتی، بیشترین آمار جانباختگان روزانه را در بین استانهای کشور داشتند. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۹۷۵ هزار و ۴۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳ هزار و ۶۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۴۰ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۸۶ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است و در حال حاضر ۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد و ۳۲۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
***
مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۱۱ میلیون دوز رسید
آمارهای روزانه وزارت بهداشت نشان میدهد مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۱۱ میلیون و ۸۴ هزار و ۷۳۸ دوز رسیده است. مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد تاکنون ۵۸ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۷۶۳ نفر دوز اول، ۴۹ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۷۸۳ نفر دوز دوم و ۲ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۱۹۲ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. براساس این گزارش، مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۱۱ میلیون و ۸۴ هزار و ۷۳۸ دوز رسید.
ارسال به دوستان
نسل خاله، عمو، عمه و دایی در حال انقراض است!
فرزندان امروز ، سالمندان فردا
ترویج مستقیم یا غیرمستقیم تکفرزندی در شبکههای اجتماعی و رسانههای رسمی و غیررسمی، شاید نمایشدهنده نوعی آرامش و آسایش اقتصادی در کوتاهمدت باشد اما در بلندمدت، تاثیرات منفی خود را در زندگی پدر، مادر و فرزند نشان میدهد. به گزارش «وطنامروز»، چند سال است کارشناسان حوزه جمعیت هشدارهایی را در زمینه تکفرزندی و پیری جمعیت در ایران مطرح میکنند و از طرفی قوانینی برای تشویق خانوادهها به فرزندآوری وضع میشود. این در حالی است که نه هشدارها مورد توجه قرار میگیرد و نه قوانین میتواند مشوق خوبی باشد، چرا که تبلیغات تکفرزندی در برخی رسانهها بویژه رسانههای غیررسمی و شبکههای اجتماعی بهشدت در حال انتشار است. حجتالاسلام «محسن عباسیولدی» مدرس مبانی تربیت و رشد اسلامی در برنامه «بدون توقف» که از شبکه ۳ سیما پخش شد با تأکید بر اینکه در دهههای آینده با وجود تکفرزندی خانه سالمندان یک ضرورت است، یادآور شد: ما نمیتوانیم به خانواده تکفرزند بگوییم هم برای جامعه ثروت تولید کن و هم پدر و مادرت را نگه دار، بین این ۲ باید یکی را انتخاب کنیم.
* احساس تنهایی در تکفرزندها
وی افزود: احساس تنهایی در تکفرزندی بشدت بچهها را آزار میدهد؛ بویژه در منازلی که پدر و مادر هر ۲ شاغلند بچههای تکفرزند احساس سربار بودن میکنند. از دست دادن استقلال شخصیت به دلیل توجه افراطی و نگرانی بیش از حد والدین از دیگر معایب تکفرزندی است و از آنجا که والدین سعی دارند این اضطراب و نگرانی را به روشهای مختلفی برطرف کنند، لذا بچه خیلی دیر میتواند روی پای خود بایستد. از آن طرف بچه لوس و بدون اتکا به خودش پرورش یافته و در بهکارگیری قوانین زندگی دچار مشکل میشود.
عباسیولدی با اشاره به اینکه خانوادههای پرجمعیت زمینه را برای یادگیری قانون زندگی برای بچهها فراهم میکنند، اظهار کرد: بچهها در این تعاملات هم دفاع و هم گذشت را میآموزند. به همین خاطر است بچههایی که در خانوادههای پرجمعیت بزرگ میشوند راحتتر گلیم خود را در اجتماع از آب بیرون میکشند.
این مدرس مبانی تربیت و رشد اسلامی ادامه داد: بحث دیگر اضطراب شدید خانوادههای تکفرزند برای از دست دادن فرزند است. چون وقتی فرزند مبتلا به بیماری یا حادثه میشود تمام هستی پدر و مادر از بین میرود و آنها بشدت آسیب میبینند. این حتی در دنیا هم یک مساله است و اصلا یکی از دلایل توصیه به فرزند دوم در همان کشورها این است که باید این اضطراب را کم کنیم. چون اضطراب زمینه افسردگی اجتماعی را فراهم کرده و کارکرد افراد از بین میرود.
* از بین رفتن نسل خاله، عمو، عمه و دایی
وی همچنین به از بین رفتن نسل خاله، عمه، عمو و دایی اشاره و تصریح کرد: این واژهها در آینده مفهومی ندارد. در حالی که اقوام پشتوانه افراد هستند و نبود آنها بشدت امنیت روانی را پایین میآورد. البته برخی هم معتقدند همین امروز نیز خانوادهها از هم دورند و خواهرها و برادرها سراغی از یکدیگر نمیگیرند، در حالی که تکفرزندها معتقدند کاش من خواهر و برادری داشتم که حتی با آنها دعوا میکردم. چون همین خانوادهها در مشکلات و سختیهای ویژه همه اختلافات را کنار میگذارند.
عباسیولدی در ادامه تأکید کرد: اگر امروز از نگاه ما خانه سالمندان یک پدیده منفی است، در دهههای آینده یعنی در نهایت 3-2 دهه آینده در جامعه تکفرزند، توسعه و افزایش خانههای سالمندان یک ضرورت است. ما در آینده با نسلی مواجهیم که گاهی به خانه سالمندان میرود و میداند جای خودش هم همانجاست و این مساله رضایت از زندگی و شادابی جامعه را بشدت کاهش میدهد. این محقق و پژوهشگر در حوزه سبک زندگی در ادامه در پاسخ به این سوال که در تربیت فرزندان نقش پدر مؤثرتر است یا مادر، یادآور شد: اگر چه مدیریت کلان خانواده در دست پدر است اما نقش اصلی تربیت بر دوش مادر است چون تربیت در اصل و اساس خود نیاز به یک محبت بسیار شدید دارد. وی تصریح کرد: تأکید میکنم منظورم این نیست که پدر نقشی ندارد اما بار اصلی تربیت بر عهده مادر است. یقینا پدر در تربیت نقش مبنایی دارد و «اقتدار محبتی» پدرانه در خانواده یکی از عوامل بازدارنده در مسائل مختلف تربیت است و دغدغه تأمین مخارج خانواده و مدیریت کلان و منطقی تربیت که معمولا از عهده پدران برمیآید، جایگاه ویژهای دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
بودجه ۱۲۰ هزار میلیاردی «جوانی جمعیت» در ۱۴۰۱
بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ که توسط رئیسجمهور به مجلس شورای اسلامی ارائه شد، در صورت تصویب نمایندگان مجلس، برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مبلغ ۱۲۰ هزار میلیارد ریالی اختصاص داده میشود. مطابق بند «ب» تبصره ۱۷ لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ ذیل عنوان «رفاه و سلامت»، در صورت تصویب مجلس مجموعا ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار بر اساس مصوبات ستاد ملی جمعیت و توسط سازمان برنامه و بودجه برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دستگاههای اجرایی ذیربط ابلاغ میشود و دستورالعمل اجرایی این بند مشتمل بر موارد مصرف، نحوه توزیع و هزینهکرد بین دستگاههای اجرایی ذیربط و چگونگی پایش و ارزیابی عملکرد منابع مذکور نیز ظرف مدت ۳ ماه پس از ابلاغ این قانون، توسط سازمان برنامه و بودجه تهیه شده و به تصویب ستاد ملی جمعیت میرسد. بر اساس لایحه مذکور، تنها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای «برنامه راهبری و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» ردیف بودجه اختصاصی دارد و در صورت تصویب مجلس در این راستا به این وزارتخانه مبلغ ۲ هزار و ۳۵۹ میلیارد و ۴۷۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اختصاص مییابد.
***
آغاز به کار بازارچههای خوداشتغالی «یلدا بازار» در تهران
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران اعلام کرد: در راستای حمایت از کسبوکارهای آسیبدیده از کرونا و توانمندسازی زنان کارآفرین شهر تهران، بازارچههای خوداشتغالی «یلدا بازار» آغاز به کار کرد. مریم اردبیلی با بیان این خبر گفت: در ۲ سال گذشته آسیب عمدهای به مشاغل خرد و کسبوکارهای نوپا به دلیل شرایط و محدودیتهای کرونایی وارد شد به همین جهت اداره کل امور بانوان شهرداری تهران با همکاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر اقدام به راهاندازی بازارچههای خوداشتغالی «یلدا بازار» کرده است. این بازارچهها از ۲۲ آذرماه الی ۲ دیماه در 4 موقعیت؛ میدان ونک، بلوار اشرفیاصفهانی جنب تیراژه، پایانه خاوران و متروی شهر ری دایر هستند. وی همچنین افزود: در بازارچههای خوداشتغالی «یلدا بازار»، ۲۰۰ کسبوکار در قالب ۱۳۰ غرفه حضور دارند که محصولاتی نظیر صنایع دستی، گلیم و جاجیم، سفال، چرم، کالای خواب، حجاب و عفاف، عروسک، زیورآلات، مواد غذایی و... به شهروندان ارائه میکنند.
***
پیشبینی افزایش شدید تقاضای سفر در نوروز ۱۴۰۱
رئیس انجمن علمی مطالعات گردشگری گفت: پیشبینی میشود در تعطیلات نوروز پیش رو با توجه به نیاز مبرم آحاد جامعه برای تلطیف شرایط روحی خود، شاهد افزایش بیحدوحصر سفر نسبت به ایام نوروز پیش از آغاز همهگیری کرونا به مقاصد مختلف گردشگری کشور باشیم. محمدحسین ایمانیخوشخو در گفتوگو با تسنیم، ضمن پیشبینی انجام سفرهای گسترده در نوروز سال جدید پیشرو با توجه به لغو اکثر محدودیتها و بهبود شرایط کرونایی کشور، خواستار انجام برنامهریزیهای لازم در این خصوص با هدف تناسب حجم سفر با زیرساختهای گردشگری شد و در این باره راهکارها و پیشنهاداتی ارائه کرد. وی با بیان این مطلب که شیوع ویروس منحوس کرونا باعث ایجاد لطمات و خسارات فراوان جبرانناپذیری بر پیکره صنعت گردشگری شد، گفت: در نتیجه شیوع این ویروس و ایجاد محدودیت و ممنوعیتهای تردد در سطح کشور، قریب به ۲ سال است که تقاضاهای سفر در سراسر کشور سرکوب شده یا بخش عمدهای از آن اساسا تحقق پیدا نکرده است. وی معتقد است با توجه به کاهش نسبی آمار مبتلایان و ایجاد شرایط مطلوب امن بهداشتی در سطح کشور، به محض برخورد با نخستین فرصت تعطیلات مناسب از نظر زمانی -نظیر ایام نوروز- قطعا با تقاضای بیحدوحصر برای انجام سفر روبهرو خواهیم شد.
***
افزایش تصادفات و جانباختگان در سال ۱۴۰۰
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا گفت: امسال شاهد افزایش تصادفات و تعداد جانباختگان ناشی از تصادف هستیم که یکی از دلایل آن افزایش ترددهاست. سردار سیدتیمور حسینی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در این ۸ ماهی که از سال ۱۴۰۰ گذشته، ترددها نسبت به سال قبل افزایش قابل توجهی داشته و طبیعی است، زیرا در سال ۹۹ با شرایط بسیار ویژه و قابل توجهی مواجه بودیم. وی ادامه داد: متاسفانه امسال شاهد افزایش تصادفات و تعداد جانباختگان ناشی از تصادف هستیم که یکی از دلایل آن هم افزایش ترددها است. اما به جز این مورد، مولفههای دیگری هم در تصادفات موثر است که مهمترین آن وجود نقاط حادثهخیز است. جانشین رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: کماکان ما در سطح کشور شاهد بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثهخیز هستیم، جلسات متوالی هم در این باره تشکیل داده شده و حرکتهای خوبی هم انجام شده است. امیدواریم تا پایان سال شاهد رفع بخش قابل توجهی از این نقاط حادثهخیز باشیم.
***
دستگیری پستچینمای مسلح در تهران
رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری سارقی که در پوشش پستچی اقدام به سرقت از منازل شهروندان میکرد، خبر داد. سرهنگ جلیل موقوفهای اظهار کرد: عوامل کلانتری ۱۱۵ رازی حین گشتزنی فردی را در حال فرار مشاهده کردند که شهروندان به تعقیب وی میپرداختند. وی افزود: ماموران کلانتری بلافاصله وارد عمل شدند و پس از مدتی تعقیب و گریز متهم را دستگیر و در بررسیهای بیشتر از وی یک قبضه سلاح جنگی با ۹ فشنگ کشف کردند.
ارسال به دوستان
هواشناسی هشدارهای سطح زرد و نارنجی صادر کرد
بارش برف و باران در راه است
فعالیت یک سامانه بارشی جدید در روزهای جمعه و شنبه 26 و 27 آذر، 19 استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
به گزارش «وطنامروز»، چندی قبل کارشناسان با اذعان به اشتباهات در پیشبینی پاییز کمبارش، از تشدید بارشها در اواخر پاییز و تداوم آن در طول زمستان خبر دادند.
روز گذشته نیز سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجیرنگ اعلام کرد فعالیت سامانه بارشی موجب بارش باران، برف، وزش باد شدید و احتمال رخداد رعدوبرق در مناطق با اقلیم گرم در روز جمعه ۲۶ آذرماه در مناطق جنوب آذربایجان غربی، کردستان، شمال چهارمحالوبختیاری، شمال شرق خوزستان و جنوب ایلام و همچنین شنبه ۲۷ آذرماه در شمال و شرق خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، شرق لرستان، کردستان و ارتفاعات استانهای تهران و البرز میشود.
بر همین اساس، در این شرایط جوی جاری شدن روانآب، آبگرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن سطح آب رودخانهها و مسیلها، لغزندگی و کاهش دید در جادهها، تاخیر یا احتمال لغو پرواز، بارش برف در ارتفاعات، احتمال مسدود شدن جادههای کوهستانی و برفگیر دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشدار زرد اعلام کرد: بارش باران، برف و وزش باد جمعه ۲۶ آذرماه برای استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، لرستان، ایلام، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، خوزستان، جنوب و غرب اصفهان، ارتفاعات البرز، تهران، قزوین و شمال غرب فارس و شنبه ۲۷ آذرماه برای جنوب آذربایجان غربی، همدان، زنجان، مرکزی، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، شمال بوشهر، البرز، تهران، قزوین و قم پیشبینی میشود.
به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی سازمان هواشناسی پیشبینی میشود پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسؤول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود. هشدار زرد رنگ نیز به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|