|
لزوم تعهد خودروسازان برای تسریع نوسازی تاکسیها
معاون فنی و بهرهبرداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران از خودروسازان خواست در روند نوسازی تاکسیها به قیمت ثابت فروش توجه کنند. علی محتشمیپور درباره افزایش قیمت خودروها و تاثیرش بر نوسازی تاکسیها گفت: تکلیف خودروساز باید در قبال نوسازی حملونقل عمومی مشخص شود و باید اعلام کند توان تولید چند دستگاه خودروی تاکسی را در سال دارد.
ارسال به دوستان
سیل، طغیان رودخانهها و آبگرفتگی معابر در استانهای لرستان، چهارمحال و بختیاری کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان
طغیان باران
میزان بارندگیها دیروز در لنده کهگیلویه و بویراحمد به 250 میلیمتر، کوهرنگ به 123 میلیمتر و لردگان به 120 میلیمتر رسید
اسدالله خسروی: پاییز امسال بارشهای مناسبی در کشور اتفاق افتاد و اوج آن در ماه پایانی پاییز با حجم بالای بارش برف در اغلب استانها نمایان شد.
به گزارش«وطنامروز»، ایران از لحاظ موقعیت جغرافیایی در منطقه آب و هوای خشک و نیمهخشک قرار گرفته است و این موضوع بر چگونگی میزان نزولات جوی تاثیر بسزایی دارد. با این حال طبق گزارشهای موجود، در یک دهه اخیر اگر چه بعضا کمبارشیهایی در پهنه ایران زمین رخ داده است اما در برخی سالها از جمله 1397 و 98 به دلیل بارشهای متراکم و قابل توجه، وضعیت بارندگی طوری بود که به عقیده اکثر کارشناسان، کشور از وضعیت کمبارشی وارد ترسالی شد.
از طرفی اگر چگونگی وضعیت بارندگیها در فصل پاییز امسال بویژه واپسین روزهای این فصل را مرور کنیم خواهیم دید که میزان بارندگیها قابل توجه بوده است تا جایی که در برخی مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف به حدود 2 متر هم رسید. این بارشهای پرتراکم در حالی رخ داد که برخی افراد با پیشبینیهای نادرست و غیرعلمی هشدار پاییز خشک را در سال جاری داده بودند اما بر اساس تازهترین گزارش موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، در پاییز امسال وضعیت بارشها در حوضههای آبریز شمال غرب، جنوب شرق و شمال شرق (حوضه سرخس) تا حدودی بیشتر از متوسط بلندمدت بوده است.
* مسدود شدن موقت مسیرها و هشدار سیلاب
حجم بارشها که از اوایل هفته جاری اغلب به صورت برف در برخی استانهای کشور اتفاق افتاده، طوری است که راههای ارتباطی بسیاری از روستاها را در استانهای چهارمحالوبختیاری و کهگیلویهوبویراحمد مسدود کرده و سازمان راهداری و نیروهای امدادرسان در جادهها، بویژه گردنهها در حال بازگشایی مسیرهای تردد هستند. به دنبال بارندگیهای اخیر، معاون بهرهبرداری شرکت منابع آب و نیروی ایران گفت: احتمال وقوع بارشهای نسبتا مناسب در حوضههای آبریز کارون و دز وجود دارد و سدهای غرب کشور آمادگی لازم برای مهار سیلابهای احتمالی را دارند. همچنین موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو پیشبینی کرده است حوضههای آبریز دریاچه ارومیه، زهره- جراحی و حوضههای جنوبی، کارون بزرگ و کرخه به میزان تقریبی ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیمتر بارش خواهند داشت و در پی آن احتمال وقوع سیل وجود دارد.
* بارشهای ادامهدار
طبق گزارشهای موجود، از جمعه گذشته در اغلب استانهای کشور بارشها به صورت برف و باران شروع شده و همچنان ادامه دارد.
صادق ضیاییان، کارشناس هواشناسی دیروز گفت: چهارشنبه با ورود سامانه جدید به شمال غرب کشور، بارش برف و باران در شمال غرب و مناطقی از غرب دوباره آغاز خواهد شد. همچنین با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر در گیلان و مازندران، بارش باران و کاهش نسبی دما شروع خواهد شد. وی اعلام کرد: در استانهای واقع در شمال غرب، غرب و جنوب غرب کشور، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز واقع در استانهای تهران، قزوین، البرز و استانهای قم، مرکزی، نیمهشمالی فارس، بوشهر و بخشهایی از اصفهان بارشها جریان و تداوم دارد. به گفته ضیاییان از اواخر امروز، ۳۰ آذر با ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب کشور بارشها در این ناحیه دوباره آغاز خواهد شد. چهارشنبه اول دی در شمال غرب و بخشی از مناطق غرب کشور بارش باران و برف و کاهش دما رخ خواهد داد. در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر در استانهای گیلان و مازندران بارش باران پیشبینی میشود. وی در ادامه گفت: پنجشنبه ۲ دی و جمعه ۳ دی در استانهای گیلان،گلستان و مازندران شاهد بارش خواهیم بود. طی این ۲ روز در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور ابرناکی و بارش پراکنده پیشبینی میشود. به گفته ضیاییان طی این ۵ روز بارشها در مناطق سردسیر و مرتفع به شکل برف خواهد بود و کاهش دید به علت رخداد مه و کولاک برف پیشبینی میشود.
* اوج بارشها در زمستان است
پروفسور حسین اردکانی، پدر علم هواشناسی ایران در گفتوگو با «وطنامروز» درباره میزان بارندگیها و وضعیت جوی در روزها و ماههای آینده میگوید: اگر چه بارشهای پاییزی مطلوب و تا حدودی قابل توجه است اما اوج بارشهای مستمر در ماههای آینده پدیدار خواهد شد و پیشبینی میکنیم زمستان امسال زمستان پربارشی باشد. وی با بیان اینکه پیشبینی میشود هفته آینده شاهد کاهش دمای بسیاری از استانها باشیم و بارشها به صورت برف و بعضا باران در برخی مناطق کشور اتفاق بیفتد، میافزاید: از جمعه آینده هوا در اغلب مناطق کشور سرد خواهد شد و این سرما توام با بارندگیهای باران و برف پیشبینی میشود اما هواشناسی هنوز چنین پیشبینیای را اعلام نکرده است تا حداقل مردم بویژه کشاورزان و باغداران از وضعیت جوی در روزهای آینده آگاه شوند.
* بارندگی راه ارتباطی ١٣ روستای معمولان را قطع کرد
حجم بارشها در خیلی از مناطق کشور به حدی است که راه ارتباطی بسیاری از روستاها به دلیل بارش برف و شدت باران قطع شده است. آنطور که بخشدار معمولان اعلام کرده است راه ارتباطی ۱۳ روستای این بخش، بر اثر شدت بارندگیهای اخیر و طغیان رودخانههای فصلی قطع شد.
سیدحبیبالله موسوی اظهار کرد: راه ارتباطی۱۲ روستای بخش معمولان از توابع شهرستان پلدختر با ۲ هزار نفر جمعیت بر اثر شدت بارشهای اخیر و طغیان رودخانه فصلی چولهول در مسیر افرینه به سمت آزادراه قطع شد. وی افزود: همچنین پل موقت مونه، تنها راه ارتباطی اهالی روستای بنلار، بر اثر شدت بارشهای اخیر در پلدختر، دچار آبگرفتگی شد و راه دسترسی ۴۵۰ خانوار با یکهزار و ۴۰۰ نفر جمعیت قطع شد. بخشدار معمولان گفت: بر اثر شدت بارشها در منطقه گاوزرده در محور پلدختر- خرمآباد، ریزش کوه اتفاق افتاد که با ورود و تلاش نیروهای راهداری بازگشایی شد.
* 200 خودرو در برف کوهرنگ گرفتار شدند
همچنین فرماندار شهرستان کوهرنگ از امدادرسانی به 200 خودروی گرفتار در برف خبر داد. مرتضی زمانپور گفت: تاکنون در شهرستان کوهرنگ ۱۲۳ میلیمتر بارندگی را شاهد بودهایم و ارتفاع برف در گردنه چری، شاه منصوری، تاراز و عسلکشان به بیش از یک متر رسیده است. وی با اشاره به مسدود شدن جاده عسلکشان و بازگشایی راه ارتباطی ۷ روستا در منطقه لبد افزود: بعد از بارشها محورهای فریدن و لرستان بازگشایی خواهد شد.
زمانپور با بیان اینکه تمام مدارس شهرستان کوهرنگ تعطیل است و آموزش از طریق برنامه شاد انجام میشود، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۰۰ خودرو در مسیر شهرستان کوهرنگ در راه ماندهاند که توسط هلالاحمر و راهداری امدادرسانی شدند. همچنین پیشبینی لازم برای اسکان موقت در راهماندگان انجام شده بود اما تاکنون نیازی به اسکان نبوده است، چرا که با بازگشایی مسیر، مسافران به راه خود ادامه دادند.
* جان دوباره آبشارها و مناطق مختلف کشور
بارشهای پاییز بویژه آذرماه موجب شد برخی مناطق از حالت هشدار خارج شوند و جان دوباره بگیرند.
حجم بارشهای اخیر به گونهای است که آبشارهای آرپناه لالی در استان خوزستان که از مدتها قبل خشک شده بودند، دوباره جان تازهای گرفتند. علاوه بر این شدت بارشها موجب شد تا آبشار افرینه معمولان طغیان کند. همچنین طی ۲ روز گذشته بارش برف ارتفاعات شهرستان دزپارت خوزستان را سفیدپوش کرد و راه دسترسی به چند روستا در این مناطق مسدود شده است. در کهگیلویهوبویراحمد، لنده با 250 میلیمتر بیشترین بارش را داشت، البته بارش باران در مناطق این استان همچنان ادامه دارد. در لرستان نیز بیشترین میزان بارندگی ۴۸ ساعت گذشته این استان با ۵۰ میلیمتر به «سپیددشت» اختصاص دارد. بارشها دیروز در خرمآباد موجب آبگرفتگی معابر، خیابانها و اخلال در ترددها شد. در این بین، مدیرکل هواشناسی چهارمحالوبختیاری اعلام کرده است بارشها فقط تا عصر یکشنبه در لردگان به ۱۰۲ میلیمتر و در کوهرنگ به ۱۰۰ میلیمتر رسید.
مطابق اعلام مقامات دولتی در استان اصفهان، میزان بارندگی در شهر اصفهان 1/4 میلیمتر، چادگان 1/5 میلیمتر، دهاقان 9/5 میلیمتر، زرینشهر 8/3، سمیرم 5/21 میلیمتر باران و ۸ سانتیمتر برف و نجفآباد 1/5 میلیمتر باران بوده است.
این در حالی است که روز یکشنبه نیز بارشها چندین استان کشور را در بر گرفت به طوری که در ارتفاعات شهرستان مارگون در بویراحمد 5/1 متر برف و در کوهرنگ نیز یک متر برف بارید، علاوه بر این خیلی از راههای مواصلاتی مسدود و ارتباط بخش عمدهای از روستاهای مناطق کوهستانی قطع شد.
***
پیشبینی بارشهای زمستانی فراتر از حد نرمال
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در گفتوگو با «وطنامروز» در پاسخ به اینکه سازمان هواشناسی کشور در گزارش میزان بارشها آورده است میانگین بارشها از ابتدای فصل جاری 1/36 میلیمتر بارش در بلندمدت است اما در خیلی از استانهای کشور برف تا 2 متر باریده و باران به صورت مستمر در حال بارش است، گفت: این سازمان میزان بارشها را در بلندمدت متوسط «30 سال» در نظر میگیرد و متوسط بارشهای فصلی را در مقایسه با بلندمدت محاسبه و اعلام میکند.
احد وظیفه با بیان اینکه اطلاعات هواشناسی همیشه 100 درصد دقیق نیست، گفت: مفهوم از بارش 1/36 میلیمتر در پاییز امسال میانگین بارش مساحت کل کشور است. این بارشها ممکن است در برخی مناطق 40 میلیمتر یا بیشتر هم باشد اما در محاسبات باید با میانگین بلندمدت متوسط 30 ساله محاسبه شود. کارشناس هواشناسی اضافه کرد: بارشها در فصل پاییز در خیلی از استانها نسبتا مطلوب بوده است اما این بارشها همچنان به حد نرمال نرسیده است، چرا که این بارندگیها در حدود نیمی از استانها اتفاق افتاده و کل کشور بارندگی همزمان نداشته است. وظیفه عنوان کرد: با توجه به تغییرات مدلهای آب و هوایی و الگوهای هواشناسی، تغییرات طوری است که امسال زمستانی با بارش مناسب را داشته باشیم و سطح بارشها طوری پیشبینی میشود که از حد نرمال هم گذر کند.
ارسال به دوستان
در آیین قدردانی انجمن صنفی مراقبتهای پرستاری از مدافعان سلامت مطرح شد
درمان بخشی از بیماران کرونایی در منزل
جامعه پرستاری کشور نقش موثر و اصلی را در مهار سویههای مختلف کرونا تاکنون چه در مراکز درمانی و چه در منازل داشته است تا جایی که با درمان تعداد زیادی از بیماران کرونایی در منزل، باری از دوش مراکز درمانی و بیمارستانهای کشور برداشته شد. به گزارش خبرنگار «وطنامروز»، مراسم تجلیل از کادر درمان، پرستاران و خانوادههای شهدای مدافع سلامت، در انجمن صنفی کارفرمایی مراکز مشاوره و مراقبتهای پرستاری در منزل برگزار شد. در این مراسم مهناز امنزاده، مدیرعامل این انجمن صنفی با اشاره به اینکه ما دنبال ارزشگذاری برای خدمات پرستاری در منزل هستیم، گفت: این انجمن در نظر دارد خدمات پرستاری در منزل به بهترین شکل ممکن ارائه شود و در زمان نزدیک به ۲ ساله شیوع کرونا در کشور، همگان به این نتیجه رسیدند که خدمات پرستاران در منزل چه جایگاه و اهمیتی دارد. وی افزود: در این مدت، بخش قابل توجهی از بیماران کرونایی با تلاش و مجاهدت پرستاران این انجمن صنفی در منزل درمان شدند تا اندکی از بار فعالیتها و مشغلههای مراکز درمانی کاسته شود.
* کمک به اشتغال پرستاران
امنزاده با بیان اینکه مراکز مشاوره و مراقبتهای پرستاری در منزل طی ۲ سال گذشته یکصد هزار مورد درمان در منزل داشتهاند، ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ مرکز فعال در تهران مشغول به فعالیت هستند و برنامهریزیها بهگونهای است که از ظرفیت جامعه شریف پرستاری در این زمینه به بهترین شکل ممکن بهره بگیریم.
مدیرعامل انجمن صنفی کارفرمایی مراکز مشاوره و مراقبتهای پرستاری در منزل اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی اخبار در رسانهها مبنی بر خروج پرستاران از کشور منتشر شده است، ما همه تلاش و توان خود را برای اشتغالزایی به میزان کافی برای پرستاران به کار بستهایم و زمینهها و فرصتهای شغلی مناسب در این انجمن صنفی نیز تعریف شده است. وی افزود: ما در راستای مسؤولیت اجتماعی خود برای بهبود شرایط اشتغال پرستاران، در همین فرصت از علاقهمندان پرستاری و مراقبتها در منزل برای عضویت در این انجمن دعوت میکنیم. همچنین این امکان برای پرستاران و کادر درمان فراهم است که با عضویت خود، مراقبت از بیماران ICU را بر عهده بگیرند.
امنزاده ادامه داد: حمایت وزارت بهداشت از انجمن صنفی مراکز مراقبتهای پرستاری در منزل یک ضرورت است تا بتوانیم در زمینه سلامت بیماران گامی ارزشمند برداریم.
* کاهش استرسهای ناشی از کرونا
همچنین در این مراسم رحمتالله معماری، رئیس هیاتمدیره انجمن صنفی کارفرمایی مراکز پرستاری در منزل با بیان اینکه انجمن در زمان کرونا توانست میزان استرس و حساسیت بین بیماران و مردم را کاهش دهد، اظهار کرد: طی 2 سال گذشته با شیوع کرونا خدمات ما افزایش یافت و در این میان نیز شاهد افزایش و رشد قارچگونه مراکز غیرمجاز بسیار بودیم که به نظر من اگر جایگاه انجمن ارتقا یابد مشکلات در این زمینه رفع میشود. وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مهم انجمن عدم تعرفهگذاری خدمات پرستاری بوده است، گفت: جای امیدواری است که مجموعه دولت و وزارت بهداشت برای رفع این دغدغه و کمک به جامعه پرستاری آستین همت را بالا زدهاند و امیدواریم این مشکل هرچه زودتر به طور کامل برطرف شود.
***
فوت 41 بیمار مبتلا به کرونا در شبانهروز
آمار فوتیهای ناشی از کرونا همچنان کاهشی است اما با توجه به اینکه ورود سویه اُمیکرون به کشور تایید شده است، مردم باید همچنان به ۳ اصل رعایت فاصلههای اجتماعی، استفاده از ماسک و شستوشوی مداوم دستها پایبند باشند.
به گزارش «وطنامروز»، طبق اعلام وزارت بهداشت و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۳۹۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در شبانهروز گذشته شناسایی شد که ۴۷۸ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت 24 ساعته – از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه - ۴۱ بیمار مبتلا به کرونا نیز در کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند.
بنابراین مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۶ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۳۶۹ نفر و مجموع جانباختگان این بیماری هم به ۱۳۱ هزار و ۱۲۴ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹ هزار و ۴۸۹ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۲ هزار و ۸۴۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۴۰ میلیون و ۸۸۰ هزار و ۳۳۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور هم به ۱۱۳ میلیون و ۷۵۱ هزار و ۴۵۶ دوز رسیده است.
ارسال به دوستان
اخبار
اطلاعیه آموزشوپرورش درباره امتحانات دیماه
مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزشوپرورش با صدور اطلاعیهای، نحوه برگزاری امتحانات دانشآموزان در دی ماه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را اعلام کرد. امتحانات دورههای تحصیلی متوسطه اول و دوم به شیوه حضوری و براساس آییننامههای آموزشی و ارزشیابی مصوب شورای عالی آموزشوپرورش برگزار میشود و فقط در شرایطی که مدرسه به دلیل شیوع بیماری، در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشته باشد به صورت استثنا و با تأیید آموزشوپرورش محل، ارزشیابی دانشآموزان براساس دستورالعمل ارزشیابی پیشرفت تحصیلی در دوره شیوع بیماری کرونا انجام میشود. همچنین امتحانات داوطلبان آزاد و آن گروه از دانشآموزان پایه دوازدهم که در خرداد و شهریور موفق به کسب نمره قبولی در برخی دروس نشدهاند، طبق برنامه، امتحان اعلامی از دوم دیماه آغاز و به شیوه حضوری در حوزههای امتحانی سراسر کشور با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی برگزار میشود. در این امتحانات از انواع سوالات (تشریحی،کوتاه پاسخ، چهارگزینهای و...) استفاده شده و نمره منفی ندارند. گفتنی است شیوهنامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دورههای مختلف تحصیلی و بخشنامه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در دیماه ۱۴۰۰در پایگاه اطلاعرسانی مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به نشانی aee.medu.ir قابل مشاهده است. لذا از معلمان، دانشآموزان و اولیای آنان درخواست میشود تا اخبار و اطلاعیههای وزارت آموزشوپرورش را صرفا از پورتال اطلاعرسانی این وزارتخانه پیگیری کنند.
***
توزیع «بنکارت» و «ارزاق» بین مددجویان بهزیستی تهران
در پویش شب یلدا ۶۸۶۴ بسته ارزاق شامل برنج، ماهی، مرغ، گوشت، آجیل، شیرینی، حبوبات، روغن، رب و شکلات به ارزش ریالی هر بسته 3 میلیون تومان بین خانوادههای مددجوی تحت پوشش بهزیستی تهران توزیع شد. به گزارش ایسنا، میترا گلستانی، معاون مشارکتهای بهزیستی تهران گفت: در پویش شب یلدا ۶۸۶۴ بسته ارزاق شامل برنج، ماهی، مرغ، گوشت، آجیل، شیرینی، حبوبات، روغن، رب و شکلات به ارزش ریالی هر بسته ۳۰ میلیون ریال بین خانوادههای مددجویان تحت پوشش بهزیستی از جمله معلولان و خانواده معلولان، زنان سرپرست خانوار و کودکان کار همه مراکز تحت پوشش این شهرستان از طریق بهزیستی شهر تهران، خیران و برخی ارگانها از جمله شرکت همراه اول توزیع شد. وی افزود: علاوه بر بستههای ارزاق، همچنین ۳۴۵ بنکارت به ارزش یک میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال بین مددجویان توزیع شد. گلستانی ادامه داد: سایر موارد توزیع شده بین مددجویان شامل اقلام بهداشتی و ضدعفونی به ارزش ۲ میلیارد و ۹۷۲ میلیون و ۹۶۰ هزار ریال است. به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهر تهران، جمع کمکهای این پویش بیش از ۲۱۲ میلیارد ریال است.
***
سرقت هزاران دلار در پوشش مأمور پلیس
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند سارقان دلار در پوشش مامور خبر داد. سردار علیرضا لطفی در حاشیه دستگیری این افراد گفت: مدتی قبل مردی جوان با مراجعه به پلیس آگاهی اعلام کرد ۲ نفر با معرفی خود به عنوان مامور اقدام به ربودن ۱۷هزار دلار از وی کرده و متواری شدهاند. لطفی با اشاره به اظهارات شاکی افزود: این فرد اقدام به خرید ۱۷ هزار دلار کرده و در حال عبور از خیابان بوده که ۲ مرد درشت اندام با معرفی خود به عنوان مامور پلیس او را سوار بر ماشین کرده و ۱۷ هزار دلار همراه وی را ربوده و متواری شدهاند. رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به پیگیری موضوع از سوی ماموران آگاهی گفت: ماموران با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته و همچنین دیگر روشهای پلیسی، نشانههایی از این افراد به دست آورده و متوجه شدند ۲ مامورنما عضو باند ۵ نفره سرقت هستند. وی با اشاره به انجام هماهنگیهای قضایی برای دستگیری اعضای این باند اظهار کرد: ماموران پلیس با اجرای چندین عملیات جداگانه، اعضای این باند را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند که این افراد در اعترافات خود به سرقت ۱۷ هزار دلار که بیش از ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ارزش داشت، اعتراف کردند.
***
حمایت کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر از اقدامات تحولآفرین تهران
کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از طرحها و اقدامات تحولآفرین که مشکلات روزمره مردم مناطق مختلف را در کمترین زمان حل میکند حمایت خواهد کرد. محمد آخوندی در جلسه طرح رصد منطقه ١٣ به ٨ طرح اصلی که شهردار منطقه ١٣ در حال پیگیری آن است اشاره کرد و گفت: این طرحها نشان میدهد مدیریت جدید منطقه ١٣ به دنبال کارهای بزرگ و تحولی برای حل مشکلات اصلی مردم این منطقه است و شورای شهر هم از این اقدامات تحولی در همه مناطق که مشکلات روزمره مردم را در کمترین زمان حل میکند، حمایت خواهد کرد. وی به طرح رصد و اهداف آن اشاره کرد و افزود: آشنایی و شناخت دقیق مشکلات مردم در محلات و مناطق تهران از نزدیک، بودجهریزی با مشارکت مردم، رفع نیازهای واقعی مردم، استفاده بهینه از منابع محدود و احساس مشارکت مردم در تصمیمگیریها از نتایج اجرای طرح رصد است. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: آزادسازی فضاهای منطقه ١٣برای مردم، حل مسائل مربوط به قطب گردشگری بوستان سرخه حصار، تعیین تکلیف پایانه جدید شرق، تاسیس کارخانه آسفالت و مجموعه پسماند و حل مشکل معارضان خیابان پیروزی و ساماندهی مجموعه بازار محله شهرستانی از برنامههای مهم منطقه ۱۳ است که کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از اجرای آنها در سال ١۴٠١ حمایت کامل خواهد داشت.
ارسال به دوستان
2 طبقه از پاساژ علاءالدین روی هوا!
طبقه 7 پاساژ علاءالدین در دوره چهارم مدیریت شهری تخریب شد! اما در دوره پنجم اجازه ساخت 2 طبقه اضافه داده شد. اکنون در دوره ششم مدیران تاکید دارند باید جلوی این کار گرفته و با متخلفان برخورد شود. 5 سال پیش بود که شهرداری تهران تصمیم گرفت طبقه هفتم پاساژ علاءالدین را که به صورت خلاف ساخته شده بود، تخریب کند اما کار مدتی به تعویق افتاد ولی مدیران شهری تاکید کردند اجرای حکم قطعی است. مالک پاساژ علاءالدین علاوه بر اینکه کاربری پارکینگ در طبقه منفی ۳ را به تجاری تبدیل کرده بود، یک طبقه اضافه بنا هم بر روی پاساژ ساخته بود و مدیران شهری تاکید کردند باید این طبقه اضافی تخریب شود. حتی محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران تاکید کرد گردنکلفتها در شهر حاشیه امن نخواهند داشت و اگر علاءالدین به اندازه کل بودجه شهرداری پول بدهد باز هم طبقه ۷ را تخریب خواهد کرد. تخفیف طبقه هفتم علاءالدین رای کمیسیون ماده ۱۰۰ را داشت و باید این اقدام صورت میگرفت؛ بالاخره طبقه هفتم که دیوارهای آن ساخته شده بود تخریب شد. مدتی از این کار گذشت اما در دوره پنجم مدیریت شهری تهران، مالکان ساختمان رای کمیسیون ماده 38 را برای ساخت ۲ طبقه اضافه بنا را گرفتند و حال مدیران جدید شهری تاکید دارند این کار تخلف است و باید جلوی آن گرفته شود. پرویز سروری، نایبرئیس شورای ششم شهر تهران در این باره به فارس گفت: در دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران مدیران تاکید داشتند باید ساختمانهای ایمن ساخته شود و تمام اعضای شورا در این زمینه ثابتقدم بودند. وی ادامه داد: در دوره پنجم مدیریت شهری در یک اقدام تعجبآمیز موضوع پاساژ علاءالدین به ماده ۳۸ میرود و در آنجا شهرداری وقت تهران در یک اقدام عجیب از این تخلف حمایت و آن را تایید میکند که این امر منجر به صدور حکم در یک ساختمان ناایمن میشود و اجازه ساخت ۲ طبقه اضافه بنا را میدهند.
* جلوی ساخت ۲ طبقه اضافه بنا را میگیریم
سروری با تاکید بر این موضوع که درباره ساختمانهای ناایمن حساس هستیم، گفت: در شورای قبل اجازه ۲ طبقه بنا بر روی علاءالدین داده شده است و سوال ما این است که چرا این اجازه داده شده است؟ در این مکان مردم زیادی رفت و آمد میکنند و باید ساختمان ایمن باشد.
وی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که جلوی ساخت ۲ طبقه اضافه بنا را در این پاساژ بگیریم چون برای ما ایمنی و سلامت شهروندان بسیار مهم است.
البته موضوع ساخت ۲ طبقه اضافه بنا در پاساژ علاءالدین از طریق کمیسیون حقوقی و نظارت شورا در حال پیگیری است.
مهدی اقراریان، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای ششم شهر تهران در این باره با تأکید بر لزوم تأمین ایمنی ساختمانها به منظور پیشگیری از وقوع حوادث، استفاده از راهکارهای قانونی در موضوعات مرتبط با شهرسازی را برای پیشگیری از وقوع حوادث حائز اهمیت میداند.
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این باره گفته است: مصوبه ساخت ۲ طبقه جدید بر روی پاساژ علاءالدین باید ابطال شود.
* برخی به دنبال قاعده جدید ساختوساز در این ساختمان بودند
از سوی دیگر شهردار تهران درباره آخرین وضعیت ساختمان علاءالدین اظهار داشت: برخی به دنبال ایجاد قاعده جدید برای ساخت و ساز در این ساختمان بودند که اقدامشان تخلف بود. علیرضا زاکانی گفت: این افراد را به بخش تخلفات اداری شهرداری معرفی کردیم تا اقدامات لازم صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: برخی از مالکان مغازههای این پاساژ نسبت به ایمنی واحدهایشان اقدام کردهاند و این موضوع باید استمرار یابد و انشاءالله قدمهای بیشتری برداشته شود.
به گفته زاکانی، تعداد زیادی ساختمان ناایمن در شهر تهران وجود دارد که فقط شهرداری تهران میتواند از آنها بازدید کرده و اخطار دهد و شهرداری نمیتواند کار دیگری انجام دهد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|