|
عقبنشینی 700 واحدی شاخص بورس تهران
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات دیروز با کاهش 751 واحدی روبهرو شد. بورس اوراق بهادار دیروز در یک روند نوسانی قرار گرفت به گونهای که در پایان معاملات با کاهش 751 واحد دیگر به رقم یک میلیون و 362 هزار و 344 واحد رسید. همچنین شاخص کل با معیار هموزن دیروز با کاهش 337 واحدی به رقم 359 هزار و 134 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران هم به بیش از 5 میلیون و 460 هزار میلیارد تومان رسید.
ارسال به دوستان
در یک هفته اخیر دلار ریزشی 1500 تومانی را تجربه کرده و از 29 هزار و 800 تومان به 28 هزار و 300 تومان رسیده است
سقوط آزاد دلار
اخبار مربوط به افزایش فروش نفت ایران چقدر در کاهش قیمت ارز مؤثر بوده است؟
گروه اقتصادی: سهشنبه هفته گذشته دلار در بازار آزاد پس از هفتهها کانال 29 هزار تومان را از دست داد و روند نزولی قدرتمندی را آغاز کرد. روز گذشته در ادامه این روند نزولی، نرخ دلار در بازار آزاد به 28 هزار و 300 تومان رسید. انتشار اخبار مثبت از مذاکرات وین و گمانهزنیها از احتمال آزادسازی منابع ارزی بلوکه، از مهمترین دلایل ریزش قیمت ارز است. در روزهای اخیر اخباری مبنی بر سفر معاون وزیر خارجه کرهجنوبی به وین مطرح شد و برخی این سفر را در رابطه با احتمال آزادسازی منابع مسدودی ایران در این کشور قلمداد کردند. از طرف دیگر اخبار امیدوارکنندهای نیز از تسهیل روابط مالی ایران با عراق و پاکستان منتشر شد که بر نرخ دلار تاثیرگذار بود. همچنین مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفته است فروش نفت و میعانات گازی ایران افزایش خوبی داشته است و پول نفت صادراتی نیز وصول میشود. در نهایت، سیاستهای بانک مرکزی در نظارت بر بازار ارز و بازارسازی متناسب با شرایط، از جمله عوامل موثر بر کاهش قیمت دلار است.
به گزارش «وطنامروز»، قیمت دلار از 27 مهر سال گذشته که به 32 هزار تومان رسید و بالاترین بهای دلار در ایران را ثبت کرد، وارد روند نزولی شد تا آنجا که 15 اردیبهشت سال جاری به 20 هزار و 600 تومان رسید؛ پس از این تاریخ بود که دلار به روند نزولی خود پایان داد و دوباره موج صعودی خود را آغاز کرد. این موج صعودی در آذرماه با رسیدن قیمت دلار به 31 هزار تومان به بیشترین میزان در یک سال اخیر رسید. روز گذشته نرخ دلار در صرافیهای بانکی با ۱۰۱ تومان کاهش نسبت به روز کاری ما قبل (چهارشنبه ۱۵ دیماه) ۲۶ هزار و ۸۸۹ تومان معامله شد. آخرین بار خردادماه امسال دلار در کانال ۲۶ هزار تومان قرار داشت. همچنین در صرافیهای بانکی قیمت خرید هر دلار دیروز ۲۶ هزار و ۳۵۶ تومان و نرخ خرید هر یورو نیز ۲۹ هزار و ۹۷۰ تومان اعلام شد. علاوه بر این، بهای خرید دلار در بازار متشکل ارزی ۲۵ هزار و ۹۳۶ تومان و نرخ فروش آن ۲۶ هزار و ۱۷۲ تومان بود. این در حالی است که نرخ خرید یورو در این بازار ۲۹ هزار و ۲۸۹ تومان و نرخ فروش آن نیز ۲۹ هزار و ۵۵۵ تومان اعلام شد. همچنین در سامانه نیما در معاملات دیروز، حواله یورو به قیمت ۲۸ هزار و ۱۵۱ تومان و حواله دلار به بهای ۲۴ هزار و ۹۲۸ تومان معامله شد.
* احتمال آزادسازی 5 میلیارد دلار از منابع بلوکه کشور
در همین رابطه یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: طی چند ماه اخیر فروش منابع نفتی افزایش یافته و درآمدهای نفتی ما بیشتر شده است، حدود 5 میلیارد دلار از منابع بلوکه هم آزاد شده که بخش عمدهای از آن وارد کشور و مابقی نیز تبدیل به خط اعتباری شده است.
احمد امیرآبادیفراهانی همچنین با تاکید بر ارتباطات خوب ایران با عراق اظهار داشت: با پاکستان نیز ارتباطات مالی بخوبی پیش رفته و تبدیل به مبادلههای تهاتری شده است، این مسائل موجب میشود تا در موضوع روابط خارجی و تنگناهای اقتصادی گشایشهایی به وجود بیاید.
وی افزود: دولت در کنار مذاکرههای وین، در حال گفتوگو و رایزنی با کشورهای همسایه نیز است و اقدامهای بسیار سازندهای در این باره انجام شده از جمله اینکه با عربستان گفتوگوهایی آغاز شده و در سطح خوبی قرار دارد، همچنین بزودی امیر قطر به ایران سفر میکند و از سوی دیگر رئیسجمهور قرارداد گازیای را با ترکمنستان منعقد کرده که بسیار مهم است، زیرا وزیر نفت در دولت قبل موجب قطع ارتباط و بروز مشکلهایی میان ۲ کشور شده بود.
* کرهجنوبی موظف به آزادسازی پولهای بلوکه ایران است
کرهجنوبی کشوری است که به بهانههای غیرقابل قبول از پرداخت بدهی 8 میلیارد دلاری خود به ایران سر باز زده است، این بدهی مربوط به خرید فرآوردههای نفتی ایران پیش و پس از آغاز تحریمهای ظالمانه آمریکاست که طی سالهای گذشته مقامات کشورمان بارها آن را مطالبه کردهاند. راهکارهای متعددی توسط مقامات و سیاستمداران ایران برای بازگشت بدهیها به کرهجنوبی پیشنهاد شده تا حقوق پایمال شده ۸۴ میلیون ایرانی جبران شود اما در عمل اقدامی صورت نگرفته است. اینکه کرهجنوبی و بانکهای این کشور نمیخواهند باعث رنجش متحدان آمریکایی خود شوند مساله و مشکل ایران نیست، جمهوری اسلامی به دنبال حقوق و داراییهایی ملی کشور است و در این زمینه تسلیم نخواهد شد.
در این زمینه آنطور که خبر رسیده «چوی جانگ کان» معاون وزیر خارجه کرهجنوبی اخیرا به وین سفر کرد و درخواست دیدار با علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را داد که در این دیدار بار دیگر وعدههای کشورش را مبنی بر تلاش برای بازپرداخت بدهی خود به ایران تکرار کرد.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز تأکید کرد که فارغ از نتایج گفتوگوها در وین، دولت کرهجنوبی موظف به آزادسازی پولهای بلوکه ایران است و تحریمهای یکجانبه آمریکا نمیتواند توجیهی برای عدم پرداخت بدهیها به ایران باشد. خودداری غیرقانونی و غیرقابل توجیه کرهجنوبی از بازپرداخت بدهیهای خود به ایران، نقطهای تیره در تاریخ روابط 2 کشور خواهد بود و سئول باید هرچه سریعتر نسبت به آزادسازی منابع ایران اقدام کند. ایران برای آنکه بتواند به داراییهای خود دست یابد، طیف متنوعی از پیشنهادها را در مقابل کرهایها قرار داده است. در مقابل مقامات کرهجنوبی سالهاست که وعدههای بیعمل میدهند و حتی بیشرمی را به حدی رساندند که برای نگهداری میلیاردها دلار پول ایران درخواست کارمزد کردند. این کشور که از متحدان آمریکا در شرق آسیا به شمار میرود، پیش از خروج آمریکا از برجام در دوران ریاستجمهوری دونالد ترامپ و اعمال تحریم و «فشار حداکثری» شکستخورده علیه ایران، جزو 5 کشور اصلی خریدار فرآوردههای نفتی ایران بود.
***
بازگشت ظرفیت تولید نفت به قبل از تحریم تا پایان 1400
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: فروش نفت و میعانات گازی ایران افزایش خوبی داشته و پول نفت صادراتی وصول میشود. برنامه داریم ظرفیت تولید نفت را تا پایان سال 1400 به عدد قبل از تحریمها بازگردانیم. محسن خجستهمهر با اشاره به برنامه این شرکت برای افزایش ظرفیت تولید نفت ایران گفت: یکی از برنامههای جدی شرکت ملی نفت ایران بازگرداندن ظرفیت تولید نفت خام به دوران قبل از تحریمها تا پایان سال 1400 است. ظرفیت تولید نفت کشور در دولت گذشته کاهش یافت. وی ادامه داد: البته وقتی ما از ظرفیت تولید صحبت میکنیم، منظورمان فقط توان تولید از چاه نیست، بلکه باید مجموعهای از عوامل تاثیرگذار شامل ظرفیت خطوط لوله جریانی، واحدهای فرآورشی، خطوط انتقال نفت به مبادی مصرف و حتی نیروی انسانی در نظر گرفته شود. در نتیجه برای بازگرداندن ظرفیت تولید نفت به قبل از تحریم باید پروژههای متعددی تعریف و اجرا شود. خجستهمهر افزود: یعنی ممکن است یکی از چاههای ما بتواند رقم بالایی را تولید کند ولی واحد فرآورشی برای آن موجود نباشد، در این صورت نمیتوان گفت ظرفیت تولید افزایش یافته است، زیرا تمام بستههای تعریف شده برای افزایش ظرفیت محقق نشده است. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار داشت: متاسفانه ما یک بخشی از ظرفیت تولید نفت خود را در سالهای گذشته از دست دادهایم و رقم ظرفیت تولید کاهش پیدا کرده بود. وی افزود: ضمنا به تفاوت معانی «ظرفیت تولید» و «میزان تولید» نیز دقت نظر داشته باشید. رساندن ظرفیت تولید به عدد قبل از تحریم بدین معناست که متناسب با نیاز داخلی و بازار بینالمللی حتی پس از تحریم آماده تولید نفت هستیم. خجستهمهر گفت: در این مدت با تلاشهایی که شده، تقریبا ظرفیت تولید به رقم قبل از تحریمها نزدیک شده است و انشاءالله تا پایان اسفندماه این هدف محقق خواهد شد. مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: در دولت سیزدهم هم صادرات نفت خام و هم صادرات میعانات گازی افزایش خوبی داشته است. از گفتن اعداد و ارقام صادرات معذورم، فقط در همین حد میتوانم توضیح دهم که وضعیت بهتر شده است. گزارشات ماهانه از صادرات نفت و میعانات گازی ایران به مقامات ارشد کشور ارسال میشود و آنها در جریان جزئیات قرار دارند. وی تاکید کرد: درآمدهای حاصل از صادرات نفت هم به کشور بازمیگردد یعنی وصول مطالبات انجام میشود. ما در شرکت ملی نفت ایران وظیفه داریم نفت را بفروشیم و پولش را تحویل بانک مرکزی دهیم. این بانک مرکزی است که تصمیم میگیرد از این پول چه استفادهای کرده و چه اجناسی را وارد کند. آنچه وظیفه شرکت ملی نفت است بدرستی در حال انجام است، چون پول حاصل از فروش نفت را دریافت میکنیم. خجستهمهر گفت: آنچه از درآمدهای نفتی ایران که بعضا در بانکهای خارجی بلوکه شده مربوط به فروش نفت ایران قبل از دولت سیزدهم است. از موقع روی کار آمدن دولت سیزدهم که بنده در جزئیات کار هستم، پول نفت دریافت میشود.
ارسال به دوستان
اخبار
یک اتفاق نادر در بازار محصولات پروتئینی
قیمت مرغ به زیر نرخ مصوب رسید
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی از کاهش قیمت مرغ به زیر نرخ مصوب خبر داد و گفت: 15 روز است شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد تولیدکنندگان را جمعآوری میکند.
حبیب اسداللهنژاد از کاهش قیمت مرغ به زیر نرخ مصوب در بازار خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم مرغ هماکنون در بازار خردهفروشی بین ۲۷ تا ۳۱ هزار تومان است و بسیاری از مرغداران از حاشیه سود خارج شده و زیان میکنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر توزیع اینترنتی مرغ منجمد ادامه دارد، افزود: واردات تخممرغ نطفهدار به کشور نیز در حال انجام است.
اسداللهنژاد قیمت جوجه یکروزه گوشتی را نیز ۹هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت مصوب جوجه ۶ هزار تومان است و تولیدکنندگان همچنان ناچارند آن را ۳ هزار تومان بالاتر از نرخ مصوب خریداری کنند.
اسداللهنژاد در بخش دیگری از گفتوگوی خود با مهر گفته است اگر این روند ادامه یابد با انباشت مرغ در بازار داخل مواجه میشویم و مسؤولان باید آن را مدیریت کنند.
اینطور که پیداست دولت تصمیم دارد برای کنترل بازار به شکل انبوهی واردات محصولات پروتئینی را انجام دهد؛ با آنکه این کار موجب کنترل قیمتها میشود اما در بلندمدت تولیدکنندگان داخلی را متضرر میکند.
البته چنین اقداماتی میتواند تا حدودی خطونشان خوبی برای سوداگران و سودجویانی باشد که خود را بدون رقیب میدانند.
در حال حاضر قیمت مصوب هر کیلو مرغ گرم در بازار ۳۱ هزار تومان است اما اکثر خردهفروشیها در تهران آن را با قیمت کمتری میفروشند.
***
مزد منطقهای هنوز قابلیت اجرایی ندارد
عضو شورای عالی کار گفت: تاکنون 4 جلسه کمیته تخصصی مزد کارگران در ذیل شورای عالی کار برگزار شده است. فرامرز توفیقی در پاسخ به این پرسش که آیا سبد معیشت خانوار کارگری برای حداقل دستمزد سال آینده تعیین شده است، گفت: تاکنون به بحث سبد معیشت خانوار کارگری ورود نکردهایم.
وی افزود: سال گذشته کمیته مسکن شورای عالی کار مصوب کرد چگونگی قابلیت اجرای مزد منطقهای یا صنفی بر اساس ماده 41 قانون کار بررسی شود. در این زمینه مؤسسه تأمین اجتماعی قرار بود پژوهشی انجام دهد. امسال نتیجه آن پژوهشها را در کمیته تخصصی دستمزد بررسی کردیم و هنوز وارد بحث سبد معیشتی نشدهایم.
عضو شورای عالی کار گفت: به نظر من در دهه دوم بهمن وارد سبد معیشت شویم بهتر است، چون قرار است برای حداقل مزد کارگران در سال آینده تصمیمگیری کنیم و تا آن موقع بسیاری از تصمیمات اقتصادی دولت در زمینه اصلاح ارز 4200 تومانی و سایر سیاستهای حمایتی مشخص میشود. توفیقی افزود: هنوز نتایج پژوهش مؤسسه پژوهشهای تأمین اجتماعی قابلیت اجرا ندارد، چون هم بانک اطلاعاتی ناقص است و هم پژوهش کامل نشده، بنابراین امکان اجرای مزد منطقهای یا مزد صنفی وجود ندارد. به عنوان مثال هنوز نمیدانیم سبد معاش کارگری در استان کهگیلویه یا استان ایلام یا تهران چقدر است. عضو شورای عالی کار گفت: پارسال سبد معاش خانوار کارگری 5/6 میلیون تومان تعیین شده بود اما دستمزد کارگر 4 میلیون تومان تعیین شد، یعنی حدود 40 درصد کمتر از سبد معاش بود؛ مزد منطقهای یا مزد صنفی با کمبود 40 درصدی حداقل دستمزد قابل اجرا نیست.
ارسال به دوستان
وزیر اقتصاد: با مدیران بانکهای متخلف در پرداخت تسهیلات برخورد میشود
اعتبارسنجی، جایگزین وثیقهمحوری
وزیر اقتصاد روز گذشته در حاشیه بازدید سرزده از بانکهای دولتی گفت: ۲ هفته پیش جلسهای با مدیران عامل بانکهای دولتی برگزار شد و وزارت اقتصاد مطالبات و درخواستهایی را عنوان کرد.
وی افزود: در آن جلسه وعده دادم بنای دولت سیزدهم بر این است که اگر مصوبه و قاعدهای تصویب میشود، به طور حتم باید در عرصه اجرا و عمل، فعالان اقتصادی، مردم و خانوارها احساس کنند این اتفاق پیگیری میشود و وعده دادیم نظارت بر مصوبات را پیگیری خواهیم کرد.
وزیر اقتصاد اظهار داشت: از مصوبههای اخیر این است که فعالان اقتصادی حق دارند نسخهای از قراردادهای بانکی خود را در اختیار داشته باشند، همچنین نرخ سود تسهیلات پرداختی و جرایم و دیرکردها به وضوح باید پیگیری شود.
وی ادامه داد: در این زمینه سامانهای در وزارت اقتصاد طراحی شده است و همه استانها میتوانند موارد را معرفی کنند. در روزهای گذشته مواردی از تخلفات عنوان شده است و با جدیت با مدیران شعبی که تخلفات آنها احراز شود، برخورد و اطلاعرسانی میشود. سیداحسان خاندوزی با اشاره به بازدید سرزده خود از ۲ بانک دولتی گفت: در بازدید امروز بسیاری از مشتریان راضی بودند و در برخی موارد نیز بیدقتیهایی را شاهد بودیم یا اینکه مراجعهکنندگان نسبت به حقوق خود مطلع نبودند. وی اضافه کرد: مقرر شد پیگیریهای لازم برای رفع مسائل پیش روی مشتریان انجام شود تا بانکها بیش از گذشته در خدمت تولید و خانوارها قرار گیرند تا زحماتی که در شبکه بانکی کشیده میشود، منجر به رشد اقتصادی و تسهیل تامین مالی برای تولیدکنندگان شود.
* اعتبارسنجی جایگزین وثیقه میشود
وزیر اقتصاد در ادامه درباره جایگزینی اعتبارسنجی به جای وثیقه و ضامن بویژه در وامهای خرد گفت: درباره برخی شرکتها اعتبارسنجیها در پرونده وجود داشت، در برخی موارد نیز فقط به استعلامها درباره چک برگشتی اشخاص حقیقی بسنده شده بود که این نقطه ضعف است.
وی با ابراز امیدواری در این باره که هفته آینده موضوع اعتبارسنجی و جایگزینی نظام فعلی که موجب نارضایتی افراد شده و بسیاری را که سالها به تعهدات خود عمل کردند اما ضامن یا وثیقه لازم را نداشتند، از دریافت وام محروم کرده است، انجام میشود، گفت: هفته آینده خبر خوبی را اعلام خواهیم کرد.
* دستورالعملی برای محدودیت پرداخت نداشتیم
خاندوزی درباره توقف تسهیلات بانکی در ماههای پایانی سال گفت: در وزارت اقتصاد دستورالعمل و ابلاغیهای مبنی بر محدودیت پرداخت تسهیلات بانکی، غیر از مراعات ضوابطی که بانک مرکزی بر آنها نظارت کند، وجود نداشته است.
وی گفت: امیدوارم با توجه به اینکه نیاز تولیدکنندگان و خانوارها در ماههای پایانی سال افزایش مییابد، شاهد توقف و تاخیر پرداخت وامها نباشیم و پیگیری میکنیم فشاری به افراد وارد نشود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره وام ۹۰ میلیونی بانک جهانی نیز گفت: بانک جهانی در اکثر کشورهای عضو برای تجهیزات و لوازم پزشکی مقابله با بیماری کرونا تسهیلاتی را در نظر گرفته بود که درباره کشور ما آمریکا موافق پرداخت تسهیلات نبود.
وی در ادامه خاطرنشانکرد: با تلاشهای انجام شده، موافقت بانک جهانی و مصوبه هیات دولت برای اعطای حق امضای موافقتنامهها انجام شد، بنابراین بخشی از تجهیزات و لوازم پزشکی که به ناچار باید وارد شود، از طریق ۹۰ میلیون دلار مصوب تامین خواهد شد.
ارسال به دوستان
داستان عجیب جوهای چابهار
در حالی که گفته میشود محموله جوی دپو شده و بارگیری نشده در گمرگ چابهار که زیر باران مانده و سبز شده، متعلق به شرکت پشتیبانی امور دام است اما وزارت جهاد کشاورزی این مساله را رد کرد.
منابع آگاه در گفتوگو با مهر، درباره محمولههای جوی دپو شده و بارگیری نشده در گمرک چابهار که با آب باران سبز شده است، اظهار داشتند این محموله متعلق به بخش خصوصی نیست و بر اساس اعلام گمرک مربوط به شرکت پشتیبانی امور دام است.
با این حال، حسن عباسیمعروفان، سرپرست دفتر خدمات بازرگانی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در گفتوگو با مهر این مساله را تکذیب کرد و گفت: محمولههای جو متعلق به وزارت جهاد کشاورزی نیست و باید دید صاحب کالا چه کسی است و چرا محموله را ترخیص نکرده است؟ بر اساس تصاویر منتشر شده در برخی رسانهها، یک شهروند از چابهار با انتشار ویدئویی عنوان کرده محمولههای جوی دپو شده و بارگیری نشده در گمرک چابهار، با آب باران سبز شده و هدر رفته است.
انتشار این ویدئو انتقاد شهروندان به سوءمدیریت نگهداری و توزیع غلات را برانگیخته است، بویژه که نهادههای دامی از جمله مهمترین کالاهای اساسی است که با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین میشود و همواره دامداران در تأمین این نهادهها با مشکل مواجهند.
ظاهرا صاحبان این کالاها محمولهها را نگه داشتهاند تا قیمت آن در بازار آزاد افزایش یابد و بعد این محمولهها را وارد بازار کنند.
در همین راستا، سیدروحالله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران گفته است مجموع واردات انجام شده حدود ۱۳۵ هزار تن جو بوده که نزدیک به ۱۲۰ هزار تن آن از محل مصوبه ترخیص ۹۰درصدی ترخیص شده است ولی از ۱۵ هزار تن باقی مانده یعنی حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن، همان ۱۰ درصدهای باقی مانده است که باید با صدور کد رهگیری بانک ترخیص شود اما با گذشت ۲ ماه هنوز هیچ اقدامی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام برای ارائه به گمرک و ترخیص باقیمانده محموله انجام نشده است.
وی ادامه داد: در عین حال برای ۱۵۰۰ تن دیگر هم که مجوز ترخیص بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار در ترخیص درصدی از سوی گمرک صادر شده و در انتظار خروج است، این شرکت کامیونی برای تخلیه این محموله و خروج آن از بندر تأمین نکرده ولی در همین زمان، کامیون جهت خروج ذرتهای وارداتی ارسال کرده است.
وی گفت: حتی با توجه به اعلام شرایط جوی، یک هفته قبل از بارندگی، گمرک چندین بار به صورت کتبی و شفاهی به شرکت پشتیبانی امور دام تذکر داده و حتی به مقامهای استانی و معاونت مرتبط در اداره کل بنادر سیستانوبلوچستان به عنوان مرجع تحویل گیرنده کالا نیز اعلام شده است جهت اتخاذ تصمیم و تمهید لازم برای جلوگیری از خسارت احتمالی ناشی از شرایط جوی اقدام کنند.
به گفته لطیفی، حداقل باید کالا به انبار مسقف منتقل میشد ولی با وجود خالی بودن ۲ انبار این اتفاق نیفتاده و روی جوها حتی نایلون و چادر نیز کشیده نشده که بخشی از این حجم ۱۵ هزار تنی، در بارندگی اخیر و با توجه به رطوبت بالای چابهار، سبز و فاسد شده است.
وی تاکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام با وجود عدم اخذ کد رهگیری، به دلیل دولتی بودن میتوانست برای انتقال کالا به انبارهای خارج از بندر و تحت کلید گمرک اقدام کند یا برای تعیین تکلیف ۱۰ درصد باقیمانده درخواست کند تا با توجه به دولتی بودن محموله و نیاز کشور به این کالا با هماهنگی مراجع تصمیمگیر، تصمیمگیری شود که متأسفانه شرکت مذکور هیچیک را انجام نداده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|