|
داروی بیماران هموفیلی تأمین شد
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تامین داروی بیماران مبتلا به هموفیلی خبر داد. محمد هاشمی در صفحه اجتماعی خود نوشت: از فاکتور ۹ به میزان ۱۵۰۰۰ عدد وارد شده که مقدار مناسبی است و مشکلات کمبود را برطرف میکند.
ارسال به دوستان
سیل در استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان؛ 18 استان کشور نیز درگیر بارش برف سنگین و کولاک هستند
در محاصره سیل و برف
قطع راه ارتباطی 2 هزار روستا و مسدود شدن 50 محور اصلی و فرعی جادهای
تداوم بارشهای گسترده برف و باران در اکثر نقاط کشور راه ارتباطی 2 هزار روستا را قطع کرده و موجب انسداد حدود 50 محور اصلی و فرعی جادهای در سراسر کشور شده است. بارشهای سنگین وکمسابقه منجر به طغیان رودخانهها، قطعی برق، تعطیلی مدارس، تخریب بخشی از زیرساختهای استانی، مزارع کشاورزی و مسکونی، مسدود شدن راههای ارتباطی، مدفون شدن صدها خودرو زیر برف در جادهها و... شد و نیروهای امدادی و جهادی در سراسر کشور مشغول کمکرسانی به مردم و بازگشایی راهها هستند. شمال، غرب و شمال غرب یک دست سفیدپوش شده است و امکان تردد به سختی و بعضا از طریق جادههای جایگزین انجام میشود. در نیمه جنوبی کشور نیز شدت بارش باران منجر به آبگرفتگی معابر، وقوع سیلاب و تخریب بسیاری از منازل شده است. این پدیده کمنظیر جوی راههای ارتباطی اکثر مناطق شهری و روستایی را قطع کرده است.
در نیمه جنوبی کشور بارشها اغلب به صورت باران شدید بوده است به طوری که در کرمان بارش شدید باران منجر به وقوع سیلاب و مسدود شدن راه ارتباطی ریگان به سمت ایرانشهر شده است و محور مواصلاتی بین کرمان و جنوب سیستانوبلوچستان به دلیل تخریب شدن پل ارتباطی مسدود شده است. همچنین 580 کیلومتر از راههای روستایی این استان نیز همچنان مسدود هستند و 75 روستا همچنان در محاصره سیلاب قرار دارند.
طبق گزارشهای رسیده، میزان بارشها در بندرعباس به اندازهای بود که علاوه بر آبگرفتگی معابر، سیلاب به داخل خیلی از منازل راه یافت و نیروهای خدماترسان همچنان در حال تخلیه آب و اسکان اضطراری ساکنان هستند.
از طرفی بارش برف در غرب و شمال غربی کشور از یک تا 3 متر گزارش شده است. در جاده چالوس بارش برف تا بیش از یک متر گزارش شده که این رخداد جوی منجر به سقوط بهمن و کشته شدن یک نفر و مجروح شدن 2 نفر دیگر شده است. همچنین در کردستان بارش برف با حدود 3 متر موجب مدفون شدن خودروها زیر برف شده است. ارتفاع برف در روستای توریستی سیوان بین صوفیان و مرند آذربایجان نیز به حدود ۳ متر رسیده است.
در این باره رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر طی یکی، دو روز اخیر 23 استان کشور درگیر بارش شدید برف و باران بودند و در این مدت نیروهای امداد و نجات در 423 منطقه و در 189 شهرستان و 23 استان به مردم امدادرسانی کردهاند. خدماترسانی بیشتر در استانهای کرمان و هرمزگان به دلیل وقوع سیلاب بود که گرفتاریهایی زیادی را برای ساکنان برخی شهرستانهای این ۲ استان ایجاد کرد. سیلاب و آبگرفتگی در استان هرمزگان بویژه میناب و روستاهای آن موجب اسکان اضطراری ساکنان در این منطقه شد. همچنین طی این مدت نیروهای امدادی بیش از 62 نفر را از مرگ حتمی نجات دادند. این در حالی است که بیش از 36 هزار نفر در کشور نیز طی این ۲ روز از خدمات مختلف هلالاحمر برخوردار شدهاند. وی افزود: تاکنون 4 هزار نفر از هموطنانمان اسکان اضطراری داده شدند. رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر همچنین اعلام کرد: متاسفانه 6 نفر از هموطنانمان به دلیل گرفتاری در برف و بوران در استانهای شرقی و غربی مفقود شدهاند.
در این باره رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از انسداد ۴۶ محور فرعی و اصلی در کشور خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی دیروز درباره وضعیت جوی جادههای کشور گفت: بارش برف و باران در برخی محورهای استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، سمنان، قم، اصفهان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، فارس، لرستان، کرمان، سمنان، البرز، تهران، مازندران و گلستان ادامه دارد و خیلی از راهها به دلیل بارش سنگین برف مسدود شده است. وی افزود: در برخی محورهای استانهای بوشهر، سیستانوبلوچستان، خوزستان و هرمزگان نیز بارش باران گزارش شده است. شیرانی گفت: در همین راستا توصیه همیشگی پلیس به رانندگان این است که حتما برای تردد از محورهای برفگیر زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و در شرایط بارانی نیز با رعایت فاصله طولی مناسب و سرعت مطمئنه رانندگی کنند. وی درباره محورهای اصلی مسدود شده نیز اظهار کرد: محور چالوس و آزادراه تهران- شمال و بالعکس، محور دهگلان- حسینآباد، باند غربی آزادراه خرمآباد- پل زال، محور زهکلوت- ایرانشهر، محور ریگان- ایرانشهر، کنارگذر مالکآباد- توره (کمربندی شمالی اراک) و محور توره- بروجرد تا اطلاع بعدی مسدود و اغلب محورهای فرعی نیز بسته است.
* بارش برف و باران در جادههای ۲۰ استان
طبق گزارشهای رسیده از شهرستانها، وضعیت مناطق جنوب به دلیل وقوع سیلاب بحرانی است و در غرب کشور نیز با وجود ادامه بارشها در اکثر مناطق یخبندان شده است به طوری که بر اثر بارش برف و کولاک شدید در کرمانشاه، اکثر مسیرهای مواصلاتی این استان بویژه جادههای فرعی و روستایی مسدود یا با کندی تردد مواجه شده و امدادرسانی با اختلال روبهرو است. همچنین سرهنگ عیسی گوهری، رئیس پلیس راه کردستان با اشاره به بارش سنگین برف که از چند روز گذشته آغاز شده و سبب انسداد راههای اصلی استان شده بود، اظهار داشت: خوشبختانه تردد در محورهای اصلی کردستان با زنجیر چرخ جریان داشته و اتوبوسها و کشندههایی هم که به دلیل راهبندان و انسداد مسیر متوقف شده بودند رهاسازی شدند و در حال بازگشایی راهها هستیم.
وی افزود: در حال حاضر تمام محورها و گردنههای کردستان یخبندان است و از رانندگان میخواهیم در این شرایط نامطلوب از تردد در جادههای استان خودداری کنند. از طرفی مردم استان همدان از این بارشها شادمانند و شاکر الطاف پروردگار. ادارهکل هواشناسی همدان پیشبینی کرده است دما در برخی از نقاط به 19 درجه سانتیگراد زیر صفر هم برسد. همچنین بارشهای سنگین برف و کولاک 160 راه روستایی استان قزوین را مسدود کرده است، در زنجان نیز بارش برف تا نیم متر گزارش شده است. فرماندار شهرستان اردل نیز گفت: با توجه به صعبالعبور بودن مسیر و پیشبینی مسدود شدن مسیر دسترسی خیلی از مناطق روستایی، آرد و سوخت این مناطق تامین شده و با همکاری سپاه قمر بنیهاشم(ع) و کمیته امداد شهرستان اردل، اقلام مورد نیاز آنها برای ۶ ماه تدارک دیده شده است. در اردبیل نیز بازگشایی راههای روستایی مسدود شده تا حدود یکهزار روستا انجام شده است. از سویی وضعیت نابسامان جوی سبب شده تا فعالیت ادارات نیز با 2 ساعت تأخیر در استان آغاز شود. همچنین علی پرورش، فرماندار شهرستان رودبار جنوب با اشاره به آخرین وضعیت مناطق سیلزده این شهرستان اظهار داشت: تخلیه کامل مردم روستای کروچان و اسکان موقت در روستای دیگر به کمک نیروهای امدادی انجام شده است.
مرتضی زمانپور، فرماندار کوهرنگ نیز با اشاره به اینکه هماکنون شاهد باد و کولاک شدید در شهرستان کوهرنگ هستیم، اظهار داشت: بادروف برف در جادهها باعث کاهش دید شده و اصلا دید وجود ندارد؛ بارش برف موجب مسدود شدن راههای ارتباطی 120 روستا در این شهرستان شده است. در لرستان نیز بارش برف راه ارتباطی 827 روستای استان لرستان را قطع کرده است. همچنین در هرمزگان بارشها منجر به قطع راه ارتباطی 100 روستا و قطع آب 70 روستا شده است. مهرداد حسنزاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در میناب اظهار داشت: بر اثر فعالیت سامانه بارشی در استان هرمزگان و برابر آخرین ارزیابیهای انجام شده و گزارشات فرمانداران، شاهد آبگرفتگی معابر عمومی و منازل در شهر بندرعباس، جزیره هرمز، میناب و رودان بودیم. حسنزاده تاکید کرد: در 70 روستا قطعی آب داریم که عمدتا به دلیل طغیان رودخانهها و آببردگی خطوط انتقال آب است که بزودی برطرف خواهد شد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان تصریح کرد: تعداد زیادی از روستاها که حدود 100 روستا هستند در آنها انسداد موقتی مسیر داریم که به دلیل طغیان رودخانهها و آبنماهاست و بزودی این مسیرها هم بازگشایی خواهد شد.
به گفته کارشناسان هواشناسی، افت شدید دمای هوا در روزهای آینده دور از انتظار نیست و موج جدید بارش برف و باران در راه است. از طرفی با توجه به ورود موج جدید بارشی از فردا (پنجشنبه) اغلب استانهای کشور بویژه نیمه غربی دوباره با برف و باران مواجه خواهند شد.
مهریاری، مدیرکل مدیریت سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز اعلام کرد: 18 استان با بارش برف سنگین و کولاک مواجه بودهاند که همکاران در همه استانها در حال بازگشایی راهها هستند و راههای اصلی جز 8 محور در استانهای کردستان و لرستان، بازگشایی شدهاند، البته آزادراه تهران- شمال نیز به دلیل سقوط بهمن بسته است.
***
دستور فرمانده کل سپاه برای تداوم امدادرسانی و افزایش خدمات به مردم گرفتار در سیل و برف
سخنگوی سپاه از دستور سرلشکر حسین سلامی به فرماندهان نیروی زمینی، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) و سپاههای استانی برای افزایش و تداوم خدمات و امدادرسانی به مردم گرفتار در سیل و برف در مناطق مختلف کشور خبر داد. سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، سخنگوی سپاه از برگزاری جلسه بررسی وضعیت استانهای مواجه با این پدیده و ارزیابی عملیات امداد و خدمترسانی به مردم با حضور سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه و دستور وی به یگانهای سپاه و بسیج برای افزایش خدمات و امدادرسانی نیروهای سپاهی و بسیجی در این عرصه خبر داد و گفت: استانهای متاثر از فعالیتهای سامانه بارشی در چند روز گذشته شاهد رخدادهایی همچون بسته شدن بسیاری از محورهای مواصلاتی و راههای ارتباطی، مهگرفتگی، لغزندگی جادهها، آبگرفتگی و سیلاب بودند که از همان ساعات اولیه بروز مشکلات برای مردم و ساکنان مناطق درگیر برف و سیل، نیروها و ظرفیتهای سپاه و بسیج در مناطق در وضعیت آمادهباش، برای اجرای عملیات امداد و نجات به صحنه ورود کردند. وی افزود: با تلاش یگانهای امدادی و مهندسی قرارگاه مدینه نیروی زمینی سپاه، بحمدالله اقدامات فوری و موثری برای حل مشکلات ناشی از سیل در منطقه میناب انجام شد و با توجه به تداوم مشکلات و ضرورت افزایش تلاش نیروهای امدادی، جهادی و مردمی در مناطق دیگر کشور، سرلشکر حسین سلامی به فرمانده نیروی زمینی سپاه، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) و فرماندهان سپاههای استانی درگیر چالشهای ناشی از بارش برف، باران و وقوع سیل دستور داد با هماهنگی و همراهی سایر نیروهای امدادی، کمک به بازگشایی جادهها و راههای ارتباطی روستایی و همچنین اسکان و استقرار مردم در محلهای امن و مطمئن و نیز تأمین نیازمندیهای بهداشتی، تغذیه، پوشاک و گرمایش آنها با قوت ادامه یابد.
* امدادرسانی بسیجیان به سیلزدگان «مورموری»
حضور فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام به همراه گروههای جهادی، امید را در دل مردم سیلزده «مورموری» افزون کرد و از حضور جهادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خشنود شدند. شهروندان سیلزده «مورموری» اقدامات جهادی سپاه را از صبح تا شام و به صورت شبانهروزی در کمکرسانی به سیلزدگان عنوان کردند و با زبان ساده و بیپیرایش محلی بیان داشتند: «خدا از سپاه راضی باشد» و «سپاه بود ما را از میان گلولای نجات داد». سردار جمال شاکرمی، فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام نیز که خود میان سیلزدگان مورموری قرار داشت و به صورت میدانی به رتقوفتق امور میپرداخت، گفت: اعزام و استقرار تیمهای بهداشت و درمان، ارائه کمکهای معیشتی و حضور در بازسازی منازل خسارتدیده از سیل در دستور کار سپاه استان خواهد بود.
***
تأکید رئیس دستگاه قضا بر اصلاح شیوههای مدیریت منابع آبی
مدیریت منابع آبی با توجه به بارشهای مناسبی که اخیرا در کشور رخ داده است، باید مورد توجه دستگاههای مسؤول قرار گیرد. این موضوعی است که روز گذشته با حساسیت ویژهای از سوی رئیس قوه قضائیه پیگیری و بر آن تاکید شد.
به گزارش «وطنامروز»، حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیتالمال، بر ضرورت اصلاح شیوههای مدیریتی در حوزه منابع آبی تاکید کرد. وی گفت: نقش ۲ عنصر آب و خاک در استمرار بقای انسانی بسیار حائز اهمیت است، لذا مدیریت منابع آب و زمین و اصلاح بهرهبرداری از این منابع ازجمله موضوعات بسیار حائز اهمیت است که بیتوجهی و غفلت از آنها موجبات بروز آسیبهای جبرانناپذیر میشود. رئیس قوه قضائیه افزود: در حوزه منابع آبی و اراضی چنانچه اقدام فوری و عاجلی در راستای اصلاح مدیریت مصرف، بهرهبرداری، توزیع و سایر جهات صورت نگیرد، در آیندهای نهچندان دور، کشور درگیر آسیبهای متعددی خواهد شد که یک نمونه از آن فرونشست زمین و غیرقابل سکونت بودن مناطق است. محسنیاژهای با بیان اینکه برای اصلاح شیوهها و رویکردهای مدیریتی در حوزه منابع آبی و اراضی زمان را از دست دادهایم، اظهار داشت: با توجه به نیازهایی که به واسطه افزایش جمعیت در بخشهایی همچون تامین آب شرب، آب و زمین کشاورزی، جانمایی واحدهای مسکونی و تفرجگاهها ایجاد میشود و همچنین با عنایت به مقتضیات توسعهای و صنعتی کشور، به نظر میرسد در حوزه مدیریت منابع آبی و اراضی با یک عقبماندگی مواجه هستیم که باید هر چه زودتر جبران مافات کنیم.
ارسال به دوستان
آمار تزریق واکسن کرونا به مرز 127 میلیون دوز رسید
سیر صعودی مبتلایان به اُمیکرون و دلتا
آمار فوت مبتلایان کرونا در شبانهروز منتهی به 28 دیماه 18 نفر و تعداد مبتلایان جدید 3 هزار و 653 نفر اعلام شد. به گزارش «وطنامروز»، آمار مبتلایان کرونا بار دیگر روند افزایشی را نشان میدهد و چنانچه مردم به توصیههای کارشناسان درباره رعایت فاصله اجتماعی، تزریق دوز سوم واکسن، استفاده از ماسک و شستوشوی مستمر دستها بیتوجه باشند، شاهد یک معضل جدید در کنترل زنجیره انتقال این ویروس خواهیم بود.
بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در 24 ساعت منتهی به ظهر روز 28 دیماه و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۶۵۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۰۶ نفر از آنها بستری شدند. بنابراین مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۶ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۸۴۹ نفر رسید.همچنین متاسفانه در طول این ۲۴ ساعت، ۱۸ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۱۱۳ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۶۸ هزار و ۹۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. یکهزار و ۲۹۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
درباره آمار تزریق واکسن کرونا هم باید گفت تاکنون ۶۰ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۵۲۶ نفر دوز اول، ۵۳ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۷۰۰ نفر دوز دوم و ۱۳ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۴۲۶ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۲۶ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۶۵۲ دوز رسیده است.در شبانهروز گذشته ۳۷۷ هزار و ۶۷۷ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. همچنین ۴۳ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۵۷۱ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
* شناسایی 1533 مورد جدید اُمیکرون
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی ۱۵۳۳ مبتلا به اُمیکرون در کشور خبر داد و از مردم خواست برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا اقدام کنند. جعفر جندقی روز گذشته در یک نشست خبری آنلاین گفت: در فرآیند هوشمند رفع محدودیتهای کرونایی، همه مشاغل و رستههای شغلی به شرط انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکلها مجاز به فعالیت هستند. وی تاکید کرد: کرونا با ما خواهد بود و مرتب جهش مییابد و باید یاد بگیریم با آن زندگی کنیم. مدیریت هوشمند کنترل کرونا هم بر این امر تاکید دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
در پی موافقت رهبر انقلاب
اطلاق عنوان «شهید خدمت» به آتشنشانان حادثه پلاسکو
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران از موافقت مقام معظم رهبری با اطلاق عنوان «شهید خدمت» به آتشنشانان حادثه پلاسکو خبر داد. سیدجعفر تشکریهاشمی صبح دیروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران اظهار داشت: انشاءالله طی چند روز آینده فرمان رهبر معظم انقلاب از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران به خانواده شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو ابلاغ خواهد شد.
***
خودروهای ناایمن داخلی با قیمت تولیدات خارجی!
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: خودروسازان نباید قیمت خودروی خارجی را از مردم دریافت کنند اما خودروی ناایمن و غیراستاندارد دست مردم بدهند. سردار سیدکمال هادیانفر در حاشیه حضور در مرکز ۱۹۷ و ارتباط مستقیم با شهروندان، در واکنش به اظهارات مطرحشده از سوی خودروسازان اظهار داشت: توصیه من به خودروسازان و انجمن خودروسازان این است که به جای فرافکنی و انحراف افکار عمومی به دنبال اصلاح کیفیت خودروها باشند، اینطور نباشد که قیمت خودروی خارجی را از مردم دریافت کنند اما خودروی ناایمن و غیراستاندارد دست مردم بدهند. خودروی ما باید طوری باشد که اگر راننده هم بیمبالاتی کرد و خدایی نکرده حادثهای رخ داد، ایمنی آن به قدری باشد که جلوی آسیب بیشتر به راننده و سرنشین گرفته شود نه اینکه با یک برخورد خودرو منفجر شود یا در پی تصادف، ستون خودرو را از شکم راننده بیرون بکشیم؛ اینها باید اصلاح شود. سردار هادیانفر همچنین خاطرنشان کرد: گزارشی از حادثه تصادف بهبهان با تعیین سهم دستگاهها تهیه و به مراجع قضایی تحویل شده است.
***
دستگیری ۳۱۷ سارق در پایتخت
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۳۱۷ سارق در هفتمین مرحله طرح «کاشف» پایتخت خبر داد. سردار حسین رحیمی با حضور در هفتمین مرحله طرح «کاشف» پایتخت اظهار داشت: هفتمین طرح کاشف بار دیگر در راستای مبارزه با سارقان، مالخران و سارقان حرفهای؛ برخورد با قاچاقچیان کالا و مفسدان اقتصادی به مرحله اجرا درآمد. وی ادامه داد: در این مرحله از طرح درباره موبایلقاپی و کیفقاپی تمرکز داشتیم و امروز از قرارگاه موبایلقاپی رونمایی میکنیم. بالغ بر یک ماه است که مرکز واکنش سریع مبارزه با موبایلقاپی آغاز به کار کرده است.
فرمانده انتظامی پایتخت درباره اقدامات صورتگرفته در هفتمین مرحله طرح کاشف گفت: ۶۲ باند که در سرقتهای مختلف حضور داشتند و ۳۱۷ نفر سارق دستگیر شدند. ۲۱۵ سارق دارای سابقه بودند و تاکنون ۲ هزار و ۳۷۲ فقره سرقت کشف شده است. همچنین ۱۴باند سرقت به عنف، زورگیری، سرقت محموله و ۱۸ باند سرقت منزل منهدم شدند. ۱۷ باند سرقت خودرو،۱۰ باند جعل و کلاهبرداری و ۳ باند قتل و سرقت مسلحانه هم منهدم و ۲۱ نفر از محکومان فراری در این طرح دستگیر شدهاند.
***
اجرای ۴۲ هزار طرح عمرانی «برکت» در مناطق محروم
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از اجرای ۴۲ هزار طرح عمرانی و زیربنایی در مناطق محروم کشور خبر داد. محمد ترکمانه در جریان سفر به کهگیلویهوبویراحمد گفت: بنیاد برکت ساخت و تکمیل ۵۷ هزار طرح عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلا، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راهسازی و آبرسانی را در مناطق محروم و روستایی کشور در دستور کار دارد که از این تعداد، ۴۲ هزار طرح تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است. وی درباره مدرسهسازی بنیاد برکت در کهگیلویهوبویراحمد افزود: بنیاد نسبت به ساخت ۸۵ مدرسه با ۳۴۵ کلاس درس در مناطق محروم و روستایی استان متعهد است که تا به امروز ۳۹ مدرسه با ۲۷۷ کلاس به بهرهبرداری رسیده است. همچنین ۴۰ پروژه آبرسانی و ۱۵ طرح پل و راهسازی در این استان اجرا شده و ۳۲ مسجد و خانه عالم ساخته شده است. ترکمانه در پایان بیان کرد: در حال حاضر ۲۵۰ هزار دانشآموز ساکن مناطق محروم کشور مشغول تحصیل در مدارس برکت هستند و بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ روستا تحت پوشش فعالیت مدرسهسازی بنیاد قرار دارد.
***
اورژانس کشور نیاز فوری به آمبولانس دارد
رئیس سازمان اورژانس کشور با تاکید بر تامین فوری آمبولانس برای خدمترسانی در کشور، از خروج بیش از ۳ هزار آمبولانس از ناوگان اورژانس در سال آینده خبر داد. جعفر میعادفر با بیان اینکه سازمان اورژانس فقط ۵۵۰۰ دستگاه آمبولانس در اختیار دارد، گفت: عمر حدود ۳ هزار دستگاه بالای ۱۴ سال است که سال آتی از رده خارج میشوند. وی افزود: عمر حدود ۲۵۰۰ دستگاه آمبولانس دیگر نیز بین ۵ تا ۱۰ سال است و روز به روز فرسوده میشوند. میعادفر با اشاره به پرمخاطره بودن کشور در حوادث و بلایا و نقش کلیدی خدمات اورژانس در این موارد خاطرنشان کرد: در صورتی که بودجهای سال آینده برای تامین آمبولانس و تجهیزات آن پیشبینی نشود خدمات اورژانس با چالش جدی مواجه خواهد شد که با توجه به رایگان بودن خدمات اورژانس ۱۱۵ به طور قطع مردم مناطق محروم و افراد کمبضاعت و نیازمند، از خدمات اورژانس محروم میمانند. وی افزود: برنامهریزی برای تامین بیشتر این دارو برای رفع دغدغه بیماران عزیز در حال انجام است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|