|
ارسال به دوستان
آیین رونمایی کتاب «مادر ایران» با حضور عصمت احمدیان؛ مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی برگزار شد
جلوهای از ایران مادر
گروه فرهنگ و هنر: آیین رونمایی کتاب «مادر ایران» با حضور عصمت احمدیان مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی و راوی کتاب، نورالهدی ماهپری نویسنده کتاب، فضهسادات حسینی مدرس دانشگاه و سحر دانشور پژوهشگر مطالعات زنان در کتابفروشی بهنشر برگزار شد. نورالهدی ماهپری، نویسنده کتاب «مادر ایران» در بخش آغازین این برنامه، در سخنانی با اشاره به مستند ساخته شده درباره مادر شهیدان فرجوانی گفت: ارزش کار مستند «بانو» این بود که امثال من و بسیاری دیگر را با خانم احمدیان آشنا کرد. وقتی این مستند را تماشا کردم احساسات مختلفی داشتم؛ هم حس حیرت، هم اندوه و مهمتر از همه، اینکه چطور امثال من، تاکنون با چنین شخصیتی آشنا نشده بودیم ولی وقتی به من گفتند تصمیم داریم کتاب زندگی مادر شهیدان فرجوانی را بنویسیم، ابتدا فکر میکردم مستند برای معرفی ایشان کفایت میکند ولی بعدا که فایل مصاحبههای کتاب را دیدم، متوجه شدم به دلیل محدودیتهای زمانی، در مستند نتوانستند همه بخشهای زندگی مادر شهیدان فرجوانی را روایت کنند، این شد که بسمالله گفتیم و شروع به نوشتن کتاب کردیم. وی با بیان اینکه تعدد فعالیتهای مادر شهیدان فرجوانی و خاطراتش، کار را برای نوشتن راحت میکرد، توضیح داد: از آنجا که نمیخواستیم یک قهرمان دستنیافتنی بسازیم و میخواستیم خود خانم فرجوانی را معرفی کنیم، تمام خاطرات تلخ و شیرین را در کنار هم آوردیم، البته از طرفی، تنوع و وسعت خاطرات، برای من، مانع بزرگی ایجاد میکرد، چرا که نمیخواستم کتاب را خاطرهمحور بنویسم، بلکه قصدم نوشتن به صورت یکپارچه و شبهداستان بود، البته نه به این معنا که تخیل در آن راه داشته باشد؛ پیوند دادن و قلاب کردن این خاطرات، سختیهایی داشت. در ادامه این برنامه، سحر دانشور، پژوهشگر مطالعات زنان نیز در سخنانی با اشاره به مستند «بانو» گفت: در این مستند که اسمش بدرستی انتخاب شده بود، ما تصویر اجمالی از مادر شهیدان فرجوانی داشتیم ولی در کتاب «مادر ایران»، با گستره زندگی این زن طرف هستیم. همچنین به نظرم انتخاب اسم «مادر ایران» برای کتاب، انتخاب هوشمندانهای بوده است و من هر چقدر از این هوشمندی بگویم، کم گفتهام؛ این عنوان ما را به بحث نظریه مادری انقلاب اسلامی گره میزند.
فضهسادات حسینی، مدرس دانشگاه نیز در سخنانی در این مراسم با اشاره به نثر روان کتاب اظهار داشت: مطمئنم نویسنده کتاب وقتی کتاب را مینوشته، از مصاحبت با مادر شهیدان فرجوانی خیلی لذت برده است. برای من که کتاب را میخواندم و در برنامههای تلویزیونی که مادر شهیدان فرجوانی را میدیدم، این اتفاق خیلی شیرین بود و باید بگویم این جنس مادرانگی برای من خیلی دلچسب هست. برای من که سالها در حوزه زنان و خانواده درس خواندهام و پژوهش کردهام، دیدن نمونههای عینی که شاید در هیچ کدام از کتابها و مقولهها نگنجد خیلی جذابیت دارد.
وی ادامه داد: شاید از لابهلای سطور کتابها چیزهایی را بخوانیم، ببینیم و بشنویم اما دیدن آدمهایی که هر کدامشان یک جنس ویژه و مختص خودشان دارند، خیلی دلچسب است، بویژه جنس مادران شهدا که نورانیت عجیبی دارند. وی تاکید کرد: وقتی بیشتر با زندگی خانواده شهدا، بویژه با همسران شهدای مدافع حرم آشنا شدم بویژه آنهایی که به لحاظ سنی به هم نزدیک بودیم، دیدم آنها هم آدمهایی هستند که مثل ما زندگی میکردند و شاید بعضیهایشان یک تحول و انقلابی درونشان شکل گرفته و کارهای خاصی که میکردند که همان برکت عمر و زندگیشان شده مثل شهید مجید قربانخانی و دیگر شهدا.
* «مادر ایران»؛ روایتهای واقعی از یک زن قهرمان
فضهسادات حسینی با اشاره به یادداشت اخیر همسر شهید بلباسی درباره همسران شهدا اظهار داشت: بعد از این یادداشت، خیلیها نسبت به همسر شهید بلباسی هجمه کردند ولی من اتفاقا خیلی خوشحالم از اینکه آن شخصیت آرمانی و عجیبی که ما برای شهدا ساخته بودیم، کمی تغییر میکند و نوجوان هم وقتی دنبال قهرمان میگردد میتواند به شهید نزدیک شود. برای من روایتهای عینی و واقعی خیلی جذابتر از آن شخصیتپردازی آرمانی است. وی افزود: در این کتاب، ما یک مادر قوی را میبینیم؛ زنی که خودش را با هر شرایطی که هست، تطبیق میدهد. اینطور نیست که نتواند کنار بیاید، یک زن قهرمان است و ما نیاز داریم به دیدن و شناختن این زنهای قهرمان. هر کدامشان در جایگاه خودشان قهرمان هستند. قهرمان فقط زنی نیست که یک شغل اجتماعی داشته باشد؛ دکتر، استاد دانشگاه باشد یا برود راننده کامیون شود یا شغل عجیب و غریب داشته باشد. دوست دارم این کتاب را هر کسی خودش بخواند و برداشتهای خودش را داشته باشد.
عصمت احمدیان، مادر شهیدان فرجوانی و راوی کتاب «مادر ایران» هم در سخنانی در این مراسم گفت: اگر چه گفتنیها تلخ است اما شنیدنش شیرین است و زندگی سایه و روشن دارد. فرقی ندارد چه تلخیاش برای بدهکاری باشد و چه شیرینیاش برای ازدواج یا اینکه مادر شدن باشد. تلخی هم چه در اثر جنگ باشد چه در اثر جنگ نباشد، فرقی ندارد. همه اینها، هر چیزی که از طرف خداوند برای انسان رخ دهد شکر خدا را به جا میآوریم. آمدهایم دنیا تا امتحان شویم و برویم. نیامدهایم دنیا تا بگوییم و بخندیم و لباسی عوض کنیم و تفریحی کنیم. دنیا مزرعه آخرت است، هر چیزی بکاری در آخرت درو میکنی. ما به امید آخرت، همه سختیها را تحمل کردیم و تحمل هم خواهیم کرد. مادر شهیدان فرجوانی با اشاره به جانبازی دخترش در جنگ تحمیلی بیان کرد: الهی شکر که خداوند پوست کلفتی به بنده داده است، خداوند کوه را میبیند که این کوه توان دارد و برف سرش میبارد و خداوند هم توان ما را دید و این برفها را سرمان بارید.
وی ادامه داد: چیزی که در مستند هم نگفتم، این است که وقتی اسماعیل شیمیایی شده بود، خداوند ۲ دختر به او داد ولی اینها به خاطر شیمیایی شدن اسماعیل، ناقصالخلقه بودند. وقتی میآمدیم پیش امام خمینی(ره)، بارها میگفتند بچههای حاجی را هم بیاور ببینم، یک دفعه فرمودند اگر بچههای حاجی را نیاوردی خودت هم دیگر نیا. بچهها را با کمک لشکر 7 ولیعصر خدمت امام خمینی آوردیم. امام بلافاصله خودش شخصا به رئیس بنیاد شهید آن زمان زنگ زدند که بیاید و ما را به دست وی سپردند. دکترها تشخیص دادند که شیمیایی شدن اسماعیل باعث ناقصالخلقه شدن بچهها شده است؛ فاطمه 20 سال و معصومه هم 30 سال زندگی کردند. مادر شهیدان فرجوانی با اشاره به بخشی از سختیها و اتفاقات زندگیاش خطاب به حاضران اظهار داشت: انسان باید روزانه با هوای نفس خودش جنگ کند و زیر پا لهاش کند تا موفق شود. جایی که بالا باشد، آب نمیرسد. بیفت تا خداوند بلندت کند. شهدا افتادند تا من و شما بلند شویم. شهدا چشم دادند تا اشک در چشم من و شما حلقه نزند. شهدا دست دادند تا من و شما دست نیاز به هیچکس دراز نکنیم. پس در این صورت، همیشه با همین کلام، زندگی کنید و در زندگی قانع باشید.
ارسال به دوستان
نخستین جشنواره بینالمللی سرود فجر برگزار میشود
نخستین دوره جشنواره بینالمللی سرود فجر به همت مرکز آفرینشهای فرهنگی - هنری بسیج با جوایز ویژه برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، مصطفی زیبایینژاد، رئیس مرکز آفرینشهای فرهنگی - هنری بسیج در این نشست درباره جشنواره بینالمللی سرود فجر گفت: در مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری بسیج قرار است نخستین دوره جشنواره سرود فجر را برگزار کنیم. موضوع سرود از اول انقلاب اهمیت داشت و یکی از نقاط قوت جریان انقلاب بود. وقتی هم امام به کشور بازگشت سرود «خمینی ای امام» برای ایشان اجرا شد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری سال 1395 فرمودند سرود در جامعه فرهنگسازی میکند و همه مردم را فرامیگیرد. همچنین ۲ نماهنگ «ارغوان» و «ایران ما» از سوی مقام معظم رهبری تقریظ شدند که این هم باز اهمیت سرود را نشان میدهد. علاوه بر این در سالهای گذشته مقام معظم رهبری بارها و بارها درباره اهمیت سرود صحبت کردهاند که همه اینها دلالت بر اهمیت سرود در انقلاب اسلامی دارد.
رئیس مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری بسیج گفت: سرود یکی از برنامههای اساسی بسیج است و طی سالهای گذشته گروههای بسیاری در شهرستانها و حتی روستاها تشکیل دادهایم و مورد حمایت قرار گرفتهاند. اکنون باید این گروهها در جایی نمود اجرایی داشته باشند؛ همه اینها لزوم داشتن جشنوارهای با موضوع سرود را اثبات کرد. تربیت و کشف استعدادها در سطح کشور، شناسایی گروهها و تولید آثار ویژه در حوزه سرود از اهداف ما است. وی ادامه داد: در جشنواره سرود فجر ابتدا مراحله استانی را برگزار میکنیم. سایتی برای ثبتنام در نظر گرفتهایم تا همه گروهها در این سایت ثبتنام میکنند. آثار باید در استودیو ضبط و در سایت بارگذاری شوند. در این مرحله داوران استانی آثار را داوری میکنند. در مرحله اول داوری، 20 گروه انتخاب میشوند. از این میان از 10 گروه تقدیر و به آنها هدایایی داده میشود. ۵ گروه هم به مراکز صدا و سیمای استان معرفی میشوند تا در طول ایام نوروز سرودهایشان را در شبکههای استانی اجرا کنند.
زیبایینژاد گفت: در ادامه و بر اساس رأی مردم هر استان، بهترین گروه سرود از دیدگاه مردمی انتخاب میشود. همچنین یک گروه هم با نظر هیات داوران به عنوان گروه برتر انتخاب میشود و به مرحله کشوری راه مییابد.
وی تاکید کرد: رأیگیری بخش مردمی از طریق اپلیکیشنی که هماکنون در حال طراحی است انجام میشود.
زیبایینژاد گفت: پایان مهلت ارسال آثار تا 30 بهمنماه است. مرحله استانی اسفند 1400 برگزار میشود و پایان فروردینماه اختتامیه بخش استانی را برگزار میکنیم. در نهایت گروههای برگزیده این جشنواره به مسابقه نهایی سرود راه مییابند. اواخر خرداد یا اوایل تیر در یکی از شبکههای تلویزیونی سراسری، گروههای برگزیده به اجرای زنده میپردازند. وی تاکید کرد: همچنین بخش بینالملل را داریم که فراخوانش را منتشر کردهایم.
رئیس مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری بسیج گفت: جشنواره سرود فجر در ۴ بخش اجرا میشود: گروههای سرود، بخش آکاپلا - همخوانیهای بدون موسیقی، بازخوانی سرودها و طرح و ایدههای نو.
همچنین علاوه بر گروه سرود، دیگر عوامل تولید هر گروه مانند تنظیمکننده یا آهنگساز هم داوری میشوند. این دوره از جشنواره محدودیت سنی ندارد و ویژه پسران است.
زیبایینژاد تاکید کرد: مجموعه بسیج، ارگانی جریانساز در میان مردم است. نزدیک به 3 هزار گروه سرود در سامانههای ما به ثبت رسیده که شناسنامه دارند. مراکز آفرینشهای هنری را در استانها تاسیس کردهایم. در چند سال اخیر سرود مهمترین محور کارهای ما بوده است.
ارسال به دوستان
بازیگران جدید در سریال نوروزی شبکه 5
تصویربرداری سریال نوروزی «دردسرهای شیرین» به تهیهکنندگی سیدعلیاکبر محمودیمهریزی و کارگردانی سهیل موفق در تهران ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، با اضافه شدن افسانه بایگان، یوسف مرادیان، پاشا جمالی و سمیرا حسینی به مجموعه نوروزی «دردسرهای شیرین»، تصویربرداری این سریال هماکنون در نقاط مختلف تهران در حال پیگیری است. این سریال به تهیهکنندگی سیدعلیاکبر محمودیمهریزی و کارگردانی سهیل موفق برای نوروز شبکه ۵ سیما تهیه و تولید میشود. دردسرهای شیرین، داستانی اجتماعی با رگههایی کمدی دارد و پوریا پورسرخ و مریم مومن در آن ایفاگر زوجی هستند که در زندگی با چالشهایی جدی روبهرو میشوند. در کشاکش این چالشها، حوادث و اتفاقاتی دیگر برای آنان رخ میدهد که گاه زمین میخورند و گاه بر میخیزند اما کسی نمیداند سرنوشت برای آنان چه رقم زده... . رضا توکلی، رسول توکلی، پوراندخت مهیمن، مرتضی کاظمی، سهیل قاصدی، فهیمه سلیمانی و ژیلا دایی دیگر بازیگرانی هستند که حضورشان در «دردسرهای شیرین» قطعی شده است و بزودی چند بازیگر شناخته شده نیز به مجموعه اضافه خواهند شد. سهیل موفق در کارنامه خود کارگردانی فیلمهای سینمایی «شکلاتی» و «پاستاریونی» را دارد. وی همچنین به عنوان کارگردان و بازیگر در چندین پروژه تلویزیونی فعالیت داشته است. دیگر عوامل اصلی «دردسرهای شیرین» عبارت هستند از مجری طرح: محسن کرمی، مدیر تولید: مسعود عسگری، مدیر تصویربرداری: جمال شمس، صدابردار: سیامک بالائینیازی، آهنگساز: حمیدرضا صدری، طراح گریم: امید گلزاده، طراح صحنه: محمدرضا قراگزلو، طراح لباس: ندا سلیمی، دستیار یک کارگردان و مدیر برنامهریزی: امید همتیفراز، تصویربردار: وحید ملکمحمدی و تدوینگر: کاوه حمیدیایمانی. ارسال به دوستان
مسابقه قرن روی آنتن میرود
مستند «مسابقه قرن» با پرداختن به حواشی و اتفاقات بازی ایران - آمریکا با روایت جواد خیابانی جمعه این هفته پخش خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، مستند «مسابقه قرن» با نگاهی ویژه به بازی «ایران- آمریکا» در جام جهانی فوتبال 1998 فرانسه «به روایت جواد خیابانی»، از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. این مستند، تولید مشترک موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی و گروه فرهنگ، تاریخ و هنر شبکه یک سیماست که جمعه 8 بهمنماه ساعت 15 از شبکه یک سیما روی آنتن میرود.«جواد خیابانی» نویسنده و کارگردان این مستند 80 دقیقهای، درباره شکلگیری این اثر گفت: حدود 8 ماه برای تولید این مستند کار شد و در ادامه مستند «حماسه ملبورن»، گزارشی است از آنچه در مسابقه ایران- آمریکا و حواشی آن رخ داد. بعد از مسابقه ملبورن که منجر به صعود ایران به جام جهانی 1998 شد، این روایت آغاز میشود و اتفاقاتی همچون تغییر رئیس فدراسیون فوتبال، حضور و برکناری «تومیسلاو ایویچ» سرمربی وقت تیم ملی، مسابقات تدارکاتی تیم ملی از ملبورن تا فرانسه مثل تورنمنتها و بازیهای دوستانه به شکل چکیده بیان میشود تا به جامجهانی فرانسه میرسیم و بیشترین تمرکز مستند به مسابقه قرن بین ایران و آمریکاست. گزارشگر شناختهشده فوتبال با اشاره به پیروزی تاریخی ایران بر آمریکا در جام جهانی 1998 گفت: در قرنی که به لحاظ شمسی رو به اتمام است، مسابقه ایران با آمریکا را تحت عنوان مهمترین مسابقه قرن ورزش ایران میشناسند و در رسانههای بینالمللی نیز به تاریخ میلادی، این بازی مسابقه قرن نامگذاری شد. فیفا هم این مسابقه را به عنوان بازی جوانمردانه خطاب کرد و همه این موارد، نشاندهنده اهمیت این مسابقه تاریخی است. ارسال به دوستان
تلویزیون
۷۰ درصد «بینشان» جلوی دوربین رفت
اسامی ۴ بازیگر جدید سریال «بینشان»، جدیدترین محصول شبکه ۳ سیما به کارگردانی راما قویدل اعلام شد.
به گزارش «وطنامروز»، پس از رسانهای شدن نام ۱۳ بازیگر سریال «بینشان» جدیدترین ساخته راما قویدل، بازی احسان امانی، نسرین نکیسا، پویان گنجی و صادق ملک به عنوان نقشآفرینان جدید مقابل دوربین فرشاد گل سفیدی آغاز شد.
احسان امانی، ایفاگر نقش دوست قدیمی «شهابالدین» با بازی پرویز فلاحیپور و صادق ملک دوست و همکار «شهابالدین» در سایت خبری است.
همچنین نسرین نکیسا به عنوان همسر «کاظمی» با بازی قاسم زارع و مادر «مسعود» با بازی مجید واشقانی به این پروژه اضافه شده است.
پویان گنجی نیز به عنوان دیگر بازیگر جدید این پروژه نقش پسر بزرگ «شهابالدین» را ایفا میکند.
این سریال به تهیهکنندگی مرتضی رزاقکریمی که تاکنون ۷۰ درصد آن فیلمبرداری شده است، برای پخش از شبکه ۳ سیما ساخته میشود. مجید واشقانی، نیلوفر پارسا، پرویز فلاحیپور، سعید زارعی، هلن نقیلو، نیوشا ضیغمی، مریم کاویانی، مهدی فقیه، کاظم هژیرآزاد، اکبر رحمتی، رضا ایرانمنش، توماج دانشبهزادی و قاسم زارع از جمله بازیگران «بینشان» به نویسندگی مشترک آزیتا ایرایی و مهدی حمزه هستند.
***
خداحافظی محمد احسانی از «نسیم»
محمدرضا خوشرو با حکم معاون سیما به عنوان سرپرست شبکه نسیم منصوب شد. به گزارش «وطنامروز»، حمید شاهآبادی، معاون سیما در حکمی محمدرضا خوشرو را به عنوان سرپرست شبکه نسیم منصوب کرد. شاهآبادی در این حکم خطاب به خوشرو تاکید کرده است: با توجه به رویکرد جدید سازمان و تأکید بر رسانه هویتمحور و عدالتگستر و ضرورت بهرهمندی از شاخصههای هویتی بومی، ملی و دینی در برنامهها، انتظار میرود با تکیه بر نیروهای متعهد و انقلابی، ضمن حفظ و ارتقای ضریب نفوذ و تأثیر برنامههای پربیننده شبکه و تلاش برای تأمین و تولیدات جذاب و پرنشاط منطبق بر اهداف و سیاستهای سازمان، برای رشد کیفی و محتوایی برنامهها اهتمام داشته باشید. معاون سیما همچنین ضمن سپاس از زحمات، خدمات و تلاشهای ارزشمند دکتر محمد احسانی در طول مدت مدیریت این شبکه، در حکمی جداگانه وی را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.
***
پوشش چهلمین جشنواره فیلم فجر در «شبکه نمایش»
شبکه نمایش با برنامه «سینمایش» به پوشش چهلمین جشنواره فیلم فجر میپردازد. بهگزارش «وطنامروز»، برنامه «سینمایش» از ۱۱ بهمن و همزمان با آغاز چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر تا شب پایانی جشنواره، هر شب در باکس ساعت ۲۱ شبکه نمایش و در ویژهبرنامهای به مدت ۹۰ دقیقه به پوشش مهمترین رویداد هنری کشورمان خواهد پرداخت. مرور آثار حاضر در این دوره جشنواره به همراه انعکاس برنامهها و نشستها، گفتوگو با عوامل فیلمها، سینماهای مردمی در تهران و سایر استانها و آیتمهای ویژهای به مناسبت چهلمین دوره جشنواره از بخشهای این برنامه خواهد بود. «سینمایش» با اجرای حمید ترابیان در تامین برنامه شبکه نمایش تولید میشود.
ارسال به دوستان
آغاز بلیتفروشی سینماهای مردمی چهلمین جشنواره فیلم فجر
بلیتفروشی سینماهای مردمی چهلمین جشنواره فیلم فجر به صورت آنلاین از ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه ۶ بهمن آغاز میشود. به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاعرسانی روابطعمومی جشنواره فیلم فجر، علاقهمندان میتوانند با مراجعه به یکی از سامانههای بلیتفروشی «ایرانتیک»، «سینماتیکت» و «گیشه هفت» برای تهیه بلیت فیلمهای جشنواره اقدام کنند.
بلیتفروشی چهلمین جشنواره فیلم فجر برای مخاطبان مردمی در سراسر کشور تا ۲۲ بهمن در سامانههای آنلاین فروش بلیت مشروط به تکمیل نبودن ظرفیت سالنهای سینما ادامه خواهد داشت. هر فرد با یک شماره تلفن همراه میتواند از هر ۲۲ فیلم بخش مسابقه سینمای ایران، تا سقف ۲ بلیت تهیه کند. چهلمین جشنواره فیلم فجر در ۲ بخش فرهنگی و رقابتی از ۱۲ تا ۲۲ بهمن به دبیری مسعود نقاشزاده برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
فروش ۱۲۳ میلیارد ریال کتاب در نمایشگاه مجازی
معاون اطلاعرسانی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران اعلام کرد 191 هزار و ۱۸۰ کتاب روی سامانه فروش است و تا پایان روز دوم این رویداد ۱۲۳ میلیارد ریال کتاب فروخته شده است. به گزارش «وطنامروز»، آزاده نظربلند، معاون اطلاعرسانی و پاسخگویی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران روز گذشته به روند مطلوب دومین نمایشگاه مجازی کتاب اشاره کرد و گفت: امسال روند خرید بدون دردسر و راحت در حال انجام است و تا به امروز اختلالی پیش نیامده است. ۱۹۱ هزار و ۱۸۰ کتاب روی سامانه فروش است و حدود ۱۲۳ میلیارد ریال کتاب فروخته شده است و امید میرود که افراد در همه جای ایران بتوانند به سایت دسترسی داشته باشند. افرادی که به اینترنت دسترسی ندارند، میتوانند با شمارهگیری ۹۱۰۰۹۸۹۸ به همراه کد ۰۲۱ از طریق همیاران خرید، نیازهای خود را اعلام و کتاب را خریداری کنند. همیاران، آموزشهای لازم را برای راهنمایی دیدهاند و تمام مراحل خرید را برای متقاضیان کتاب انجام میدهند. وی از بالا رفتن مهارت افراد در خرید مجازی با توجه به شرایط کرونایی یاد کرد و افزود: تدبیری که امسال اندیشیده شده این است که اگر مراجعهکنندگان مایل باشند، میتوانند به صورت حضوری اقدام به خرید کتاب کنند. پس از اتمام نمایشگاه دور اول، مشکلات را احصا و زیرساختها را فراهم کردیم. امکانات نمایشگاه مجازی آنقدر بالاست که حتی با وجود نمایشگاه فیزیکی میتواند ادامهدار باشد. معاون اطلاعرسانی دومین نمایشگاه مجازی کتاب در ادامه گفت: خریداران کتاب و ناشران میتوانند با شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸ از ساعات ۹ صبح تا ۸ شب تماس گرفته و سفارشات خود را پیگیری کنند. تمام مشکلاتی که خریداران هنگام خرید کتاب با آن مواجهند نیز از طریق تماس با این شماره پاسخ داده خواهد شد. این آمادگی وجود دارد که پس از اتمام نمایشگاه با حضور کارشناسان، نشست فنی داشته باشیم تا مسائل و مشکلات پاسخ داده شود.
نظربلند، قطعی و کندی پایگاه اینترنتی نمایشگاه را بزرگترین مشکل سال گذشته دانست و گفت: امسال برای رفع این مشکل، زیرساخت را تغییر دادیم و همچنین برخی تغییرات را جهت بهبود عملکرد سامانه در نظر گرفتیم.
وی همچنین از مشکل جستوجوی کتاب در سال گذشته یاد کرد و افزود: دستهبندی موضوعی کتاب از جمله بخشهای افزودهشده در سایت امسال است و افراد میتوانند از طریق موضوعات به انتخاب کتاب بپردازند. همچنین افزودن لیست ناشران به صورت الفبایی نیز از دیگر امکانات امسال است و جستوجوی پیشرفته نیز برای سایت طراحی شد.
معاون پاسخگویی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران درباره فهرست علاقهمندیها گفت: افراد میتوانند با ورود به پروفایل کاربری، کتاب را به مجموعه علاقهمندیها اضافه کنند و در انتها و هنگام تصمیمگیری برای خرید بین چند کتاب مورد علاقه خود، کتاب مورد نظرشان را تهیه کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|