|
ایران در میان ۱۰ کشور نخست تنوع زیستی جهان قرار دارد
معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: با توجه به تنوع زیستی ایران که هماکنون در ردیف ۱۰ کشور نخست جهان قرار دارد، همه باید به حفظ این سرمایههای بزرگ کمک کنیم. حسن اکبری در آیین افتتاح پاسگاه محیطبانی اثر ملی طبیعی کوه نمک «جاشک» در استان بوشهر افزود: کمک مردم به رویکرد اکوتوریسم و منابع پایدار باید توسعه یابد، چون برای سرمایهگذاری، ایجاد اشتغال و ارزآوری بسیار موثر خواهد بود. ارسال به دوستان
در پی ورود سامانه بارشی به کشور علاوه بر کاهش دما اغلب استانها از امروز تا دوشنبه با نزولات جوی مواجه خواهند شد
برف و باران در راه است
پروفسور اردکانی در گفتوگو با «وطن امروز»: برخی کارشناسان پیشبینی کردند امسال سالی خشک را خواهیم داشت اما پیشبینی آنها درست از آب درنیامد
اسدالله خسروی: برخلاف پیشبینی هواشناسی که اعلام کرده بود «بهمن کمبارشی پیش رو داریم»، تاکنون در این ماه ۳ موج بارشی گسترده به کشور وارد شده و اغلب استانهای کشور را با بارش برف و باران مواجه کرده است. به گزارش «وطنامروز»، با آنکه برخی کارشناسان هواشناسی پیشبینی میکردند سال 1400 با کاهش بارندگی و خشکسالی همراه خواهد بود اما پاییز امسال بویژه در ماه پایانی فصل، بارشهای قابل توجهی در کشور رخ داد به طوری که شدت بارندگیها (برف و باران) خسارتهای فراوانی را به بخشهای زیرساختی، کشاورزی و واحدهای مسکونی ساکنان مناطق جنوب و غرب کشور وارد کرد. با سپری شدن فصل پاییز تداوم بارندگیهای در فصل زمستان خود را نشان داد آنگونه که از همان ابتدای زمستان اغلب استانهای کشور با موجهای بارندگی مواجه شدند. این موضوع باعث شد تا سحر تاجبخش، رئیس سازمان هواشناسی اوایل بهمنماه اعلام کند بارشها در زمستان ۴ درصد بیش از حد نرمال بوده است. از طرفی نیز وزیر نیرو اخیرا با اشاره به بارشهای رخ داده طی ماههای اخیر گفت: میزان بارشها در مجموع نسبت به شرایط نرمال تاکنون ۵ درصد بالاتر بوده است.
* بارشها در ماه آینده هم ادامه دارد
در این باره پروفسور حسین اردکانی، کارشناس صاحبنام هواشناسی در گفتوگو با «وطنامروز» درباره وضعیت آب و هوا و پیشبینی بارشها تا پایان سال گفت: بنده اواخر ماه گذشته اعلام کردم 3 موج بارشی در بهمنماه اتفاق میافتد که البته تاکنون 2 موج بارشی وارد کشور شده و بارندگیهای قابل توجهی را نیز در پی داشته است و موج بعدی نیز از عصر پنجشنبه (امروز) وارد کشور میشود که بیشتر استانهای کشور را در بر میگیرد. وی اضافه کرد: این بارشها که اغلب به صورت برف در ارتفاعات و بارندگی پراکنده باران خواهد بود 3 تا 4 روز در تمام ایران به جز ۲ تا ۳ استان جنوب و جنوب شرقی کشور رخ میدهد. این کارشناس مطرح هواشناسی ضمن پیشبینی وضعیت جوی در اسفندماه گفت: علاوه بر وقوع بارشهای نرمال در این ماه، 2 موج گرم و سرد اسفندماه کشور را فرا میگیرد که ابتدا با ورود موج گرم درختان شکوفه خواهند کرد اما پس از آن در هفته پایانی ماه و در زمانی که بخش عمدهای از درختان شکوفه کردهاند، ورود موج سرد باعث ایجاد خسارات در میوههای سردرختی خواهد شد.
پروفسور اردکانی افزود: موج هوای نسبتا گرم از 15 تا 22 اسفند به کشور وارد میشود و پس از آن از 22 تا اواخر سال موج سردی کشور را احاطه میکند که کشاورزان و باغداران باید آمادگی لازم را برای جلوگیری از مخاطرات احتمالی این موج سرد همراه با بارندگیها در این ماه داشته باشند.
وی در ادامه درباره پیشبینی میزان بارشها در بهار سال آینده نیز گفت: هر چند پیشبینی برای ۲ یا ۳ ماه آینده خیلی سخت است اما پیشبینی میشود بهار خوبی از حیث بارشها پیش رو خواهیم داشت.
اردکانی در ادامه به برخی پیشبینیهای غیرکارشناسانه هواشناسی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه سازمان هواشناسی با این همه امکانات و اطلاعات اما تفاسیر خوب و قابل قبولی از پیشبینی هوا ندارد و هیچ مدل و مبنای خاصی را برای پیشبینی هوا بهدرستی ارائه نمیکند. به طور مثال برخی کارشناسان اوایل سال جاری هشدار داده بودند و پیشبینی کردند امسال سالی خشک و کمبارش خواهیم داشت اما پیشبینی آنها درست از آب درنیامد و بارشها تاکنون حتی فراتر از نرمال در برخی ماهها ثبت شده است.
* ورود سامانه بارشی به کشور و کاهش دما تا ۹ درجه
از امروز تا دوشنبه اغلب استانهای کشور با بارش برف و باران مواجه خواهند بود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از امروز و کاهش دما تا ۹ درجه سانتیگراد خبر داد. صادق ضیاییان افزود: پنجشنبه (۲۱ بهمن) با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در مناطقی از شمال غرب، غرب و ارتفاعات البرز غربی بارش برف و باران و وزش باد شدید موقتی رخ میدهد. در نوار غربی آذربایجان غربی و کردستان نیز بارش شدت خواهد داشت. همچنین جمعه (۲۲ بهمن) گستره بارش علاوه بر شمال غرب و غرب کشور، مناطقی از جنوب غرب و دامنههای جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران را در بر خواهد گرفت. با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر، ابرناکی و بارش باران در گیلان و مازندران نیز آغاز میشود. به گفته وی، شنبه (۲۳ بهمن) بتدریج از ابرناکی و بارش در شمال غرب و دامنههای جنوبی البرز در قزوین، البرز و تهران کاسته میشود و گستره فعالیت سامانه در غرب، جنوب غرب، نیمه شمالی استانهای فارس، بوشهر و کرمان، اصفهان، یزد و منطقه خراسان و سواحل شمالی کشور خواهد بود. بارش در غرب کرمانشاه، لرستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، ارتفاعات شمال و شرق خوزستان و غرب اصفهان شدت خواهد داشت. وی افزود: یکشنبه (۲۴ بهمن) در برخی مناطق نوار شرقی، شرق اصفهان و فارس همچنین در سواحل شمالی بارش باران و برف گاهی وزش باد شدید پیشبینی میشود و بتدریج این سامانه در اواخر وقت از شرق کشور خارج خواهد شد. دوشنبه ۲۵ بهمن نیز وزش باد و بارش پراکنده در نوار شرقی و سواحل شمالی کشور رخ میدهد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به کاهش دما در برخی نقاط کشور اظهار کرد: از روز جمعه تا روز یکشنبه (۲۲ تا ۲۴ بهمن) در سواحل شمالی و شمال شرق کشور کاهش دمای ۷ تا ۹ درجه سانتیگراد و در شمال غرب، غرب و دامنههای جنوبی البرز کاهش دمای ۵ تا ۷ درجه سانتیگراد رخ میدهد. وی اضافه کرد: در روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۴ و ۲۵ بهمن) در مرکز، شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و کاهش موقتی دما در حدود ۷ تا ۹ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران اظهار کرد: آسمان تهران پنجشنبه (۲۱ بهمن) قسمتی ابری همراه با غبار محلی، در بعد از ظهر بتدریج ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۲۲ بهمن) قسمتی ابری و غبار محلی، در بعد از ظهر بتدریج ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به بارش برف، وزش باد و احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات گفت: از بعد از ظهر پنجشنبه تا شنبه (۲۱ تا ۲۳ بهمن) شرایط جوی رشتهکوههای البرز و زاگرس بهگونهای است که به کوهنوردان توصیه میشود از کوهنوردی خودداری کنند.
***
پلیس: بارشها در راه است، رانندگان تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا جدیدترین وضعیت جوی و ترافیکی راهها را تشریح کرد و گفت: آخر هفته به استانهای شمال و غرب سفر نکنید. سرهنگ احمد شیرانی اظهار داشت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی از روز پنجشنبه 21 بهمن تا روز دوشنبه 25 بهمن بارش برف و باران، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما در اکثر استانها کشور پیشبینی شده است. وی گفت: بر این اساس شرایط مناسبی در پایان این هفته برای مسافرت در جادههای کشور بویژه در استانهای شمالی و غربی کشور وجود ندارد. وی افزود: در جادههای کشور به علت برودت هوا و بارش باران و برف و وزش باد شدید شرایط متفاوتی ایجاد میشود. در این شرایط توصیه میشود از سفرهای غیرضروری خودداری شود و در صورت ضرورت حتما رانندگان باید با پیشبینی و آمادگی لازم در جاده قرار گیرند. بر اطمینان از سالم بودن سیستم بخاری و برفپاکنها، چراغها، مهشکن و همراه داشتن زنجیر چرخ بسیار تاکید میشود. به گفته شیرانی، در جادههای استانهای ساحلی جنوبی نیز پیشبینی میشود شدت وزش باد باعث بروز پدیده گردوغبار و کاهش میدان دید رانندگان شود. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا بیان کرد: در این شرایط لازم است رانندگان مدت زمان بیشتری برای رسیدن به مقصد در نظر بگیرند و با توجه به شرایط بارندگی و لغزندگی جادهها رعایت احتیاط بیشتر و نیز رعایت فاصله طولی بیشتر با خودروی جلویی را در دستور کار خود قرار دهند و با سرعت مطمئنه که پایینتر از سرعت درج شده روی تابلوهای مسیر است رانندگی کنند. شیرانی با اشاره به آخرین وضعیت جادهها افزود: محورهای دهگلان- حسینآباد، سقز- مریوان، ریگان- ایرانشهر و شهداد- نهبندان مسدود هستند. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در پایان گفت: همچنین محور بندرخمیر- بندرلنگه تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین بندرخمیر- دژگان - بندرلنگه انجام میشود.
ارسال به دوستان
وزیر آموزشوپرورش از برگزاری آزمون استخدامی در آینده نزدیک خبر داد
استخدام 50 هزار نفر در آموزشوپرورش
وزیر آموزشوپرورش از استخدام 50 هزار نفر در آموزشوپرورش و برگزاری آزمون استخدامی در آینده نزدیک و زمان مناسب خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، این روزها بسیاری از متقاضیان ثبتنام در آزمون استخدامی آموزشوپرورش پیگیر اخبار مرتبط با این آزمون و مطلع شدن از زمان برگزاری آن هستند.
طبق روال هر ساله، ثبتنام این آزمون اوایل سال آغاز و زمان برگزاری آن در تابستان تعیین میشد. با این حال سال گذشته به خاطر شرایط کرونایی، برگزاری آزمون استخدامی آموزشوپرورش بارها و بارها به تاخیر افتاد و به جای تابستان در فصل زمستان برگزار شد. روز گذشته وزیر آموزشوپرورش درباره زمان آزمون استخدامی این وزارتخانه به فارس گفت: پیشنهاد ما برگزاری آزمون استخدامی در اسفند امسال بود اما سازمان سنجش به دلیل برگزاری آزمونهای متعدد، ثبتنام کنکور و برگزاری کنکور دکترا، ظرفیت خالی نداشت.
یوسف نوری ادامه داد: سازمان سنجش مرکز معتبری برای برگزاری آزمون استخدامی است و بیم این را داریم که اگر بخش دیگری این آزمون را برگزار کند، بعدا مشکلاتی پیش آید.
وی از رایزنی در زمینه برگزاری آزمون استخدامی با جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: احتمالا کار مشترک بین سازمان سنجش، جهاد دانشگاهی و آموزشوپرورش خواهیم داشت و اگر شرایط مساعد باشد و بتوانیم آزمون را برگزار کنیم، قبل از سال جدید، آزمون استخدامی را برگزار میکنیم. در هر حال بزودی در این زمینه اطلاعرسانی میکنیم.
نوری درباره تعداد افرادی که در آزمون استخدامی پذیرفته میشوند، گفت: مجوز جذب 34 هزار و 800 نفر را گرفتیم. همچنین پیگیری کردیم تا مجوز جذب 15 هزار نفر دیگر را بگیریم و در مجموع بیش از 50 هزار نفر در آموزشوپرورش استخدام میشوند.
گفتنی است به محض مشخص شدن جزئیات آزمون استخدامی آموزشوپرورش، اطلاعات مرتبط با آن در سایت سازمان سنجش اعلام و روند ثبتنام از داوطلبان آغاز خواهد شد. همچنین پیشبینی میشود فاصله بین برگزاری آزمون تا اعلام نتایج و نیز فاصله اعلام نتایج تا آموزشهای تخصصی برگزیدگان بسیار کوتاهتر از دورههای قبل باشد.
ارسال به دوستان
جان باختن 116 بیمار کرونایی در یک روز
اُمیکرون روی دنده مرگ
تعداد فوتیهای روزانه کرونا به 116 نفر و مجموع فوتیهای کرونا به 133 هزار و 164 نفر رسید. به گزارش «وطنامروز» با شیوع روزافزون اُمیکرون در کشور، نگرانیها درباره موارد ابتلا و تعداد فوتیها افزایش یافته است. کارشناسان و مقامات نظام سلامت همچنان اعتقاد دارند تزریق دوز سوم و استفاده از ماسک در کنار رعایت فاصله اجتماعی و شستوشوی مستمر دستها بهترین و موثرترین راه مقابله با اُمیکرون است. رهبر انقلاب نیز ۲ روز قبل بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن و استفاده از ماسک تاکید فرمودند و اشاره داشتند خودشان مقید به رعایت اصول بهداشتی مرتبط با کرونا هستند.
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۱ میلیون و ۲۹۲ هزار و ۷۷۱ نفر دوز اول، ۵۴ میلیون و ۶۶۶ هزار و ۲۵۹ نفر دوز دوم و ۲۰ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۴۷۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۳۶ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۵۰۸ دوز رسیده است. این در حالی است که در شبانهروز منتهی به ۲۰ بهمن و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۸۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۹۰۲ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این ۲۴ ساعت، ۱۱۶ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۱۶۴ نفر رسید.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
* قدردانی وزیر بهداشت از رهبر انقلاب
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی از مقام معظم رهبری به دلیل بیانات روشنگرشان در تشویق مردم به واکسیناسیون و توجه دادن آنها به پیامهای کادر بهداشت و درمان تشکر و قدردانی به عمل آورد.
در بخشی از این نامه آمده است: «اینجانب بر خود فرض میدانم ضمن تجدید میثاق با آرمانهای اصیل امام فرزانه امت در پاسداری از سلامت و جان عزیز هموطنان، از بیانات روشنگر آن رهبر عظیمالشأن در تشویق مردم به واکسیناسیون و توجه دادن آنها به پیامهای کادر بهداشت و درمان و خادمان و مدافعان سلامت صمیمانه تقدیر و تشکر کنم».
* سوپرمارکت واکسن راه انداختیم
«احتمالا در پایان هفته آینده، هفته بسیار ملتهبی را از نظر شدت افراد مبتلا خواهیم داشت و البته برخی معتقدند شاید از ۲ هفته دیگر این موضوع را داشته باشیم. در حال حاضر نیز آمار بستریها حدود ۳ برابر روزهای قبل است و آمار به صورت تصاعدی هر روز افزایش مییابد». معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان مطلب فوق و با اشاره به گسترده و متنوع بودن سبد واکسیناسیون علیه کرونا در کشور، به ایسنا گفت: ما تنها کشوری هستیم که سوپرمارکت واکسن راه انداختهایم. روزهای اول گفتیم ۶ ماه بعد از تزریق نوبت دوم برای تزریق نوبت سوم مراجعه کنند که با گذشت زمان و تجربه موج قبل، این عدد را به ۳ ماه کاهش دادیم. همه واکسنها باکیفیت هستند و اصل، دریافت واکسن است. کمال حیدری در پاسخ به سوالی درباره شرایط اُمیکرون در کشور و پیشبینیها از ادامه پیک ششم گفت: رفتار این سویه مقداری با سویههای قبلی به صورت عجیب و غریب، متفاوت است. سویههای قبلی ضریب بیماریزاییشان متفاوت بود اما این سویه به گونهای بود که افرادی که درگیر میشدند، به سرعت انتشار بالا میرفت و به همین دلیل همیشه نمودارهایمان با زاویه ۲۰ تا ۴۰ درجه بود اما در این سویه زاویه نمودار ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه است.
* ۲ واکسن جدید ایرانی در انتظار ورود به کارآزمایی بالینی
زیرساخت تولید واکسن در کشور به وجود آمده است و ما به تکنولوژی ساخت انواع واکسنها دست یافتهایم، بنابراین میتوان گفت از همین امسال نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.
عضو کمیته ملی واکسن کرونا درباره ۲ واکسن جدیدی که کمیته علمی کرونا پیشتر درباره ورود آنها به فاز مطالعات بالینی توضیحاتی داده بود، گفت: منظور ۲ واکسن MRNA شرکت رناپ و واکسن کشته شده یا غیرفعال شرکت اسوه است. درباره واکسن MRNA فاز پیشبالینی به اتمام رسیده و منتظر مجوز برای آغاز کارآزمایی بالینی است. واکسن اسوه نیز مجوز ورود به فاز بالینی را اخذ کرده است. مصطفی قانعی ادامه داد: همچنین واکسن نورا فاز سوم مطالعات بالینی خود را به اتمام رسانده و منتظر مجوز ورود به بازار عمومی است. تصور میکنیم ۲ واکسن شرکتهای رناپ و اسوه از حدود اردیبهشتماه سال آتی به چرخه مصرف عمومی برسد. عضو کمیته ملی واکسن کرونا افزود: در حال حاضر هر سه این واکسنها ساخته شده است و تنها اجازه دارند به عنوان بوستر دوز مصرف شوند، زیرا جمعیت زیادی از کشور واکسینه شدهاند. معمولا برای فاز اول مطالعات بالینی کار با حدود ۴۰ یا ۵۰ نفر آغاز میشود.
وی درباره آخرین اخبار از سایر واکسنهای ایرانی کرونا اظهار کرد: مجموع واکسنهایی که از تولید داخل، فروش رفته، حدود ۲۰ میلیون دوز بوده است.
ارسال به دوستان
اخبار
واگذاری ۱۵ هزار میلیارد تومان از املاک غصب شده پهلوی به مردم
رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم واگذاری ۱۱۳ هزارمین سند از املاک غصب شده توسط خاندان پهلوی به مردم، جزئیاتی از خیانتهای خاندان پهلوی و وابستگان دربار را تشریح کرد.
سیدپرویز فتاح اظهار داشت: امام راحل در نخستین گام بعد از پیروزی انقلاب، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد را راهاندازی کردند تا نشان دهند فلسفه این انقلاب رسیدگی به محرومان و مستضعفان است.
وی با اشاره به املاک غصب شده مردم توسط خاندان پهلوی گفت: بیش از ۴۴ هزار سند که شامل ۲۱۰۰ آبادی است و یکی از آنها کل شهرستان بابلسر است، به نام پهلوی و خاندانش سند خورده و این در حالی است که این زمینها با زور از صاحبانشان غصب شد و همین امر، پهلوی را به بزرگترین فئودال جهان تبدیل کرد.
فتاح ادامه داد: در اسناد موجود ذکر شده است که درآمد ماهانه رضاشاه در آن زمان از محل اجاره املاکش ۷۰ میلیون تومان بوده و این یعنی خاندان پهلوی به نوعی همه مردم ایران را رعیت خود کرده بود.
***
هوشمندسازی به کلانتریها رسید
رئیس پلیس پیشگیری انتظامی کشور با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از فناوریهای نوین به منظور ارائه خدمات انتظامی هوشمند به شهروندان، از رونمایی پروژههای هوشمند پلیس پیشگیری در آینده خبر داد.
سردار مهدی معصومبیگی از جمله دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی را توسعه امور علمی و فناوری، استقلال علمی و پیشرفت عنوان کرد و گفت: حوزه هوشمندسازی در پلیس پیشگیری به واسطه ارتباط گسترده با عموم مردم و نیازمندی شهروندان به خدمات انتظامی قابل ارائه توسط کلانتری و پایگاههای انتظامی کشور با اهتمام حداکثری در حال پیگیری است.
وی با تاکید بر ضرورت گذر از پلیس سنتی و معرفی پلیس مدرن و هوشمند به جامعه افزود: تغییرات اجتنابناپذیر روزمره در عصر حاضر، افزایش نفوس و تنوع نیازمندیها، پلیس را بر آن داشته است تا همگام با این تغییرات رویکردهای خود را متحول کند.
***
افزایش پایگاههای هوایی اورژانس کشور در دستور کار
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به پیشرفت این سازمان پس از انقلاب اسلامی گفت: در برنامههای سازمان پیشبینی شده است که ۲۰ پایگاه هوایی به ۵۰ پایگاه هوایی اورژانس اضافه شود.
جعفر میعادفر در آستانه سالروز پیروزی انقلاب گفت: اورژانس کشور پیشرفتهای زیادی داشته است. زمان انقلاب حدود ۲۰ پایگاه داشتیم ولی در حال حاضر بالغ بر ۳۰۰۰ پایگاه اورژانس و ۵۰ پایگاه هوایی و اورژانس موتوری داریم.
وی ادامه داد: سالانه 4 میلیون و ۵۰۰ هزار ماموریت بدون وقفه و به صورت۲۴ ساعته انجام میشود، اورژانس موتوری در تهران و برخی شهرهای بزرگ فعال است. در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰ موتورلانس در حال خریداری است، از قبل نیز ۲۰۰ موتورلانس در تهران فعال بوده که ۱۵۰ موتور به صورت ۲۴ ساعته در پایتخت فعال است.
میعادفر افزود: اورژانس هوایی حدود ۳۰۰ مادر باردار را در مناطق صعبالعبور به مراکز درمانی منتقل کرده است.
***
ایجاد 9 هزار شغل در آذربایجان شرقی توسط بنیاد برکت
مرتضی نیازی، معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت گفت: تا امروز 3 هزار و 48 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق محروم و روستایی آذربایجان شرقی به بهرهبرداری رسیده که ایجاد 9 هزار و 144 فرصت شغلی را به دنبال داشته است.
وی با اشاره به فعالیت بنیاد برکت در آذربایجان شرقی از سال 1398 اظهار داشت: 14 شهرستان، 32 بخش و 223 روستا در استان تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد قرار دارند.
به گفته معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت، 27 مجری و تسهیلگر این بنیاد در مناطق روستایی و کمبرخوردار استان آذربایجان شرقی مشغول خدمترسانی و ایجاد و تکمیل فرآیند اشتغالزایی هستند.
نیازی خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی 3 هزار و 48 طرح اشتغالزایی در استان آذربایجان شرقی 3 هزار و 440 میلیارد ریال است.
وی درباره رستههای مشاغل ایجاد شده در آذربایجان شرقی نیز توضیح داد: رستههای کشاورزی، خدمات و صنعتی به ترتیب با 58، 27 و 15 درصد بیشترین سهم را از مشاغل ایجاد شده توسط بنیاد برکت در استان به خود اختصاص میدهند.
***
سند ۲۷۰۰ متر از میدان آزادی به نام شهرداری تهران است
مدیر عامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران اعلام کرد: سند بخش دیگری از میدان آزادی به نام شهرداری تهران صادر شد.
حسن محمدحسنزاده گفت: با صدور این سند تاکنون سند ۲۷۰۰ متر از میدان آزادی به نام شهرداری تهران صادر شده و مابقی در حال بررسی و تثبیت است.
وی افزود: با هماهنگیهای انجام شده برای حفظ و صیانت از اموال شهرداری تهران و حفظ حقوق بیتالمال، کارگروهی با حضور حوزههای ذیربط به ریاست بازپرس ویژه شورای حفظ حقوق بیتالمال تشکیل شده است. از دستاوردهای این کارگروه صدور اسنادی همچون بخشی از اتوبان شهید همت، بخشی از میدان آزادی، حاشیه اتوبان حکیم و موارد دیگر است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|