|
کن، نتفلیکس و کمپانیهای آمریکایی سینمای روسیه را تحریم کردند
حکومتنظامی روی پرده!
گروه فرهنگ و هنر: همزمان با جنگ اوکراین، حواشی اجتماعی و فرهنگی و بویژه ورزشی پیرامون این ماجرا ایجاد شده است؛ حواشیای که در تضاد با ادعاهای پیشین در استقلال نهادهای بینالمللی است. به گزارش «وطنامروز»، در حالی که فیفا در عالیترین سطح، تیم ملی فوتبال و باشگاههای روسیه را تحریم کرده و بخشی از فعالیتهای ورزشی این کشور نیز با محدودیتهایی مواجه شده، در عالم هنر هم تحریمهایی برخلاف ادعاهای پیشین مجموعههای هنری صورت گرفته است. برای سالها روشنفکران و بخشی از جریان غربزده در کشور تبلیغ «هنر برای هنر» میکردند. این ادعا بویژه در اروپا بعد از جنگ دوم جهانی بیشتر سر زبانها افتاد. اتفاقات امروز بعد از جنگ اوکراین اما تناقضات عجیب و غریب عالم غرب را آشکار میکند. در یکی از این برخوردهای دور از هنر، والری گرگیف روس از برجستهترین رهبران ارکستر جهان به خاطر امتناع از اظهارنظر درباره مناقشه روسیه و اوکراین به دستور شهردار مونیخ از رهبری ارکستر بزرگ فیلارمونیک این شهر اخراج شد. «والری گرگیف» (یکی از معتبرترین رهبران ارکستر جهان) روز سهشنبه در حالی اخراج شد که هیچ دفاعی از سوی موسسات فرهنگی از او نشد. این در حالی بود که او مدیر ارشد و مدیر هنری سالن نمایشی تئاتر مارینسکی و رهبر ارشد ارکستر فیلارمونیک مونیخ و مدیر هنری جشنواره شبهای سفید در سنپترزبورگ است. وی همچنین برنده جوایزی همچون نشان افتخار مسروپ ماشتوتس مقدس، نقاب زرین، نشان الکساندر نوسکی، لژیون دونور فرانسه، نشان دوستی، قهرمان کار از فدراسیون روسیه و هنرمند مردمی روسیه شده است. والری گرگیف پس از اینکه از محکوم کردن روسیه و پوتین سر باز زد، از شغل خود به عنوان رهبر ارکستر فیلارمونیک مونیخ اخراج شد. این در حالی است که گرگیف مدتهاست از طرفداران پوتین و دوست شخصی او از دهه ۱۹۹۰ بوده است اما پس از جنگ روسیه و اوکراین، کارفرمایان آلمانی او، این مساله را برنتابیدند و او را اخراج کردند. دیتر رایتر، شهردار مونیخ روز دوشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی از پایان کار گرگیف در ارکستر مونیخ خبر داد. رایتر روز جمعه خواستار آن شده بود گرگیف علناً پوتین و اقدام روسیه را محکوم کند اگر نه، اخراج میشود. در این میان تحریک رسانههای آمریکایی برای اخراج این چهره هنری قابل تأمل است به طوری که نیویورکتایمز روز جمعه گزارش داد این هنرمند علناً درباره حمله روسیه به اوکراین صحبت نکرده است اما در گذشته همدلیهایش با سیاسیتهای پوتین را پنهان نکرده است. بیبیسی هم در این باره نوشت: سال ۲۰۱۶ گرگیف کنسرتی را در ویرانههای پالمیرا، سوریه، مدت کوتاهی پس از آزادسازی این مناطق توسط نیروهای سوری تحت حمایت روسیه ترتیب داد.
از سوی دیگر نتفلیکس اعلام کرد از پخش کانالهای خبری و تبلیغاتی رایگان روسی خودداری میکند. طبق قراردادی که دسامبر ۲۰۲۱ بین نتفلیکس و روسیه به ثبت رسید، نتفلیکس با توجه به بالا رفتن حجم اشتراک خود در روسیه ملزم شد ۲۰ کانال خبری، ورزشی و سرگرمی روسی را به صورت رایگان ارائه کند. یکی از سخنگویان نتفلیکس گفته با توجه به شرایط پیشآمده، برنامهای برای پخش کانالهای همسو با کرملین ندارد. این در شرایطی است که برمبنای قانون باید از اول مارس این کانالها به صورت رایگان از سوی نتفلیکس در دسترس باشند. جشنواره بینالمللی فیلم کن نیز در واکنش به جنگ اوکراین، نهادهای سینمایی وابسته به دولت روسیه را از شرکت در هفتادوپنجمین دوره این رویداد منع کرد. آنطور که ورایتی نوشته است، متولیان جشنواره فیلم کن با انتشار یک بیانیه از تحریم سینمای وابسته به دولت روسیه خبر دادند. در این بیانیه آمده است: همزمان با آنکه جهان با بحران سنگینی روبهرو شده و در خلال آن بخشی از اروپا زیر آتش جنگ است، جشنواره فیلم کن میخواهد از مردم اوکراین و همه افرادی که در این منطقه هستند، حمایت کند. اگر چه این حمایت چندان بزرگ نیست اما ما با آنهایی که با این موقعیت غیرقابل قبول مخالفت کرده و رفتار روسیه و رهبرانش را محکوم میکنند، همصدا میشویم. در بخش دیگری از این بیانیه میخوانیم: جشنواره فیلم کن در زمستان سال ۲۰۲۲ وارد مرحله آمادهسازی شده است. ما تصمیم گرفتیم در این دوره حضور هیاتهای رسمی روسیه و هر کسی را که به دولت این کشور ارتباط دارد، ممنوع کنیم، مگر آنکه جنگ تمام شده و امنیت مردم اوکراین تضمین شود. اگر چه نهادهای سینمایی وابسته به دولت روسیه از حضور در جشنواره فیلم کن منع شدهاند، فیلمسازان مستقل روس همچنان اجازه حضور در این رویداد سینمایی را دارند، البته هنوز معلوم نیست آیا فیلمهای آنها شانس انتخاب برای بخش رقابتی را دارد یا نه.
این در حالی است که کن سالهاست نه تنها به پناهگاه تجزیهطلبان تبدیل شده بلکه در حمایت از آثاری که جنگافروزی و جنگ داخلی در کشورهای غرب آسیا را ترویج میدهند، میکوشد. علاوه بر کن اسکار نیز در سالهای جنگ در عراق و سوریه مواجهه اینچنینی داشته است. اعطای جایزه اسکار به The White Helmets که فیلمی کوتاه در ژانر مستند بود از این منظر قابل تحلیل است. «کلاه سفیدها» مستند کوتاهی بود که تروریستها از نبرد حلب ارائه کرده بودند؛ نبردی که در آن گروههای تروریستی به عنوان قهرمان فیلم معرفی شده و ارتش سوریه نقش «بد من» را بازی میکند. این در حالی است که هنگامی که شرق حلب از اشغال تروریستها آزاد شد، روشن شد مقر «کلاه سفیدها» چیزی جز پایگاه نظامی القاعده نبوده است. آنها پس از خروج از حلب اقدام بعدی خود را در اطراف دمشق کلید زدند. آنها با همکاری نیروهای القاعده در منطقه وادی بردی، هفتهها 5 میلیون شهروند دمشق و حومه آن را از آب آشامیدنی محروم کردند. در این بین اصلیترین کارکرد «کلاه سفیدها» تهیه فیلمهای ساختگی و تبلیغاتی برای وارونهنمایی شرایط جنگ در سوریه بود. آنها در این راه از هیچ ترفند و تقلبی دریغ نمیکردند. در همان ایام در تحلیلی پیرامون اسکار گرفتن «کلاه سفیدها» آمده بود: «اعطای جایزه اسکار به عنوان نماد داستانپردازی تصویری هالیوودی به این گروه را باید کاملا بجا دانست! امروز تروریستها در میدان نبرد سوریه درماندهتر و از هم پاشیدهتر از همیشه هستند. اعطای اسکار به «کلاه سفیدها» را میتوان تزریق امید به بازوی تبلیغاتی و جنگ روانی القاعده در جنگ سوریه دانست».
در همان ایام پایگاه کانادایی «گلوبال ریسرچ» نوشته بود: گروههای مسلح صدها خمپاره به حلب شلیک کردهاند که این موضوع موجب واکنش ارتش سوریه شده است اما رسانههای آمریکایی تصویری اشتباه را از این اقدام ارتش سوریه برای رفع تهدید از شهروندان حلب منعکس میکنند. همچنین دولت آمریکا از سازمانهای غیردولتی و برخی شبهنظامیان به صورت نیابتی استفاده میکند تا از این طریق به صورت دائمی تصویری دروغین را از ارتش سوریه نشان دهد که در آن نیروهای ارتش فقط شهروندان را هدف قرار میدهند. از جمله بارزترین این سازمانها، «کلاه سفیدها» در سوریه است که منبع اصلی برای انعکاس تصویری است که مدعی است جنگندههای روسیه و سوریه به شکل دائمی بیمارستانها را هدف قرار میدهند. در کنار این تحریمها، متولیان جوایز فیلم اروپا نیز امروز حمله روسیه به اوکراین را قویا محکوم کردند و تصمیم گرفتند فیلمهای روسی را از این جایزه کنار بگذارند. در ادامه این تحریمها همچنین ۵ استودیوی بزرگ هالیوودی از جمله دیزنی، یونیورسال، پارامونت، سونی و برادران وارنر، اکران فیلمهای جدید خود در سینماهای روسیه را متوقف کردند؛ اتفاقی که فراتر از انتظار گروهها و افرادی است که گمان میکردند هنر و بویژه سینما، در ساختار نظم فعلی جهان امری است که دور از سیاست اجازه فعالیت دارد.
ارسال به دوستان
اسماعیلی در نشست با فعالان فرهنگی لبنان بر توسعه روابط فرهنگی با این کشور تأکید کرد
دیدار وزیر ارشاد با دبیرکل حزبالله لبنان
محمدمهدی اسماعیلی که برای سفری کاری به لبنان رفته است، در میان دیدار با مسؤولان و شرکت در برنامههای هفته فرهنگی، با «سید مقاومت» دیدار و آن را شیرینترین بخش این سفر عنوان کرد. به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در توئیتی اعلام کرد که به دیدار سیدحسن نصرالله رفته است. او با انتشار تصویر دیدار با سیدحسن نصرالله نوشت: دیدار و گفتوگو با سید مقاومت، شیرینترین بخش سفر به لبنان بود. اسماعیلی همچنین در آیین سیامین سالروز شهادت سیدعباس موسوی با عنوان «سید شهدای ما؛ اندیشه و سیره» که با سخنرانی سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان آغاز شد، گفت: پیروزیهای بزرگ جبهه مقاومت مرهون صبر، مجاهدت و خون پاک شهید موسوی است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت کنونی منطقه و جبهه مقاومت گفت: سنگ بنایی که شهید موسوی و دیگر شهدای جبهه مقاومت گذاشتند، برکات زیادی را به همراه داشت و ذرهای از اراده و عزم مجاهدان فیسبیلالله کاسته نشد که نمونه بارز آن سردار دلها شهید حاجقاسم سلیمانی بود که برای دفاع از مظلومان منطقه بدون در نظر گرفتن مذهب و آیین مظلومان و ستمدیدگان از جریان تکفیر و استکبار، تا پای جان ایستاد و خون پاکش را نثار مکتب سرخ حسینی کرد.
محمدمهدی اسماعیلی همچنین روز گذشته در دیدار با شخصیتهای فرهنگی، هنری و رسانهای لبنان، با اشاره به اینکه فرهنگ و هنر، دو ملت را به هم پیوند میدهد، گفت: تمدن چند هزار ساله ایران و لبنان، اماکن و مناسبات فرهنگی و هنری نشانه این ادعاست. رئیس شورای هنر همچنین با چشمگیر خواندن ظرفیتهای فرهنگی و هنری ایران و لبنان تاکید کرد: بر این باوریم اگر این ظرفیتها در راستای هم قرار گیرد مردم ۲ کشور و منطقه بدون تردید از ثمرات آن بیشتر استفاده و بهره میبرند. این عضو کابینه در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح رویکرد دولت در عرصه فرهنگ و هنر اظهار داشت: دولت جدید اهتمام ویژهای به حوزه فرهنگ به خاطر رویکرد انقلاب اسلامی که فرهنگی است و هم به خاطر شخصیت فرهنگی رئیسجمهور کشورمان که هم استاد دانشگاه و حوزه و هم یک چهره فرهنگی شاخص است که در زمان تولیت آستان قدس رضوی مجموعه فعالیتهای فرهنگی و هنری را توسعه بخشید، دارد. پس از صحبتهای وزیر فرهنگ، فعالان فرهنگی لبنانی در این نشست به بیان دیدگاههای خود پرداختند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت فرهنگی اهل سنت در ایران گفت: در ایران تعاملات بسیار خوبی با هم داریم. خودم با بزرگان اهل سنت جلسه داشتم و مشکلات آنها را پیگیری میکنم. در ایران عزیز ما، برادران و خواهران اهل سنت دوشادوش هموطنان شیعه، در اعتلای وطن کوشا هستند. وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر علت عدم ارائه چهره صحیح و جامع از فضای فکری و فرهنگی ایران در دنیا تصریح کرد: قبول دارم که در رساندن دستاوردهایمان مشکل داریم اما شبکه مخرب رسانهای در خارج از کشور سعی در وارونه جلوه دادن واقعیت و ارائه چهره منفی از جمهوری اسلامی دارد. به گفته وی، دشمن فضای آزاد گفتوگو در کشور را تحریف میکند. رسانهها آزادانه صحبت میکنند اما دستگاههای تبلیغاتی معاندان آن را انکار میکنند.
وی درباره وضعیت زنان نیز توضیح داد: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۱۰ درصد بانوان سواد خواندن و نوشتن داشتند اما اکنون میزان فارغالتحصیلان مقاطع تکمیلی تحصیلی به میزان ۶۰ درصد متعلق به زنان است. اسماعیلی در بخش دیگری از سخنانش یکی از مهمترین هدفگذاریهای نظام با تصریح رهبر معظم انقلاب را احترام به همه مذاهب در مناسبات منطقهای عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در داخل و منطقه نیز به دموکراسی و دخالت مردم در اداره جامعه اعتقاد جدی دارد.
به گفته وی، اندیشه سیاسی انقلاب اسلامی و رهبران انقلاب معتقد به احترام به آرای مردم در اداره جوامع است و از این منظر راهحل حقیقی مساله فلسطین را در مراجعه به آرای ساکنان اصیل فلسطینی میداند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره تعاملات مشترک با لبنان نیز یادآور شد: لبنان همیشه جایگاه ممتازی بین مردم ایران داشته و دارد، از این رو همزیستی مسالمتآمیز در این کشور بین اقوام و مذاهب مثالزدنی است. وی افزود: اندیشمندان ایرانی، لبنان را جامعه پیشرو در اندیشه و فکر میدانند. حزبالله لبنان به عنوان قله مقاومت منطقه، امروز فعالیتهای گسترده فرهنگی را در دستور کار دارد. به همین دلیل نخستین هفته فرهنگی دولت جدید را در لبنان برگزار کردیم و این کشور، مقصد اول دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه ابراز امیدواری کرد هفته فرهنگی لبنان در ایران نیز بزودی برگزار شود.
ارسال به دوستان
برنامهریزی منطقهای شبکه نمایش خانگی هند
ستارههای پاکستانی در سریال فانتزی
استریمر بزرگ هندی در حال گسترش محتوای محلی و منطقهای خود برای مخاطبان جهانی است. به گزارش «وطنامروز»، ورایتی نوشت: فواد خان و صنم سعید از شناختهشدهترین ستارههای پاکستانی کار فیلمبرداری سریالی که هنوز نام آن مشخص نشده را برای یک سرویس استریمینگ هندی به پایان رساندند. این سریال برای برند «زندگی» ساخته شده که بخش مخصوص پخش محتوای هند و پاکستان برای سرویس استریمینگ ZEE5 Global هند است. این سریال عناصر رئالیسم جادویی را با فانتزی ماوراءالطبیعی مخلوط میکند و همچنین عناصر خانوادگی دارد. کارگردان این سریال عاصم عباسی است که مدتی پیش نخستین پروژه اورجینال پاکستانی برای برند زندگی یعنی «چورلها» را کارگردانی کرده بود و همچنین فیلم سینمایی «کیک» را ساخته است. فواد خان در سریال جدید نقش پدری را ایفا میکند که سعی دارد برای پسرش تمام نقشهای پدری را ایفا کند که خودش از آنها بهره نبرده است. صنم سعید هم نقش اول زن سریال است که راز و رمزهای ماوراطبیعی دارد و تلاش میکند به اطرافیانش کمک کند. این سریال خارج از استودیو و در لوکیشنهای مختلف در کراچی و دره هونزا فیلمبرداری شده است. عباسی گفت: این فیلمبرداری برای من خیلی جنبه شخصی داشت. بیش از 5 ماه طول کشید و چالشانگیزترین تجربه زندگیام بود اما در عین حال خیلی لذتبخش بود. خان در کنار موفقیتهایش در پاکستان، نقشآفرینیهای محبوبی در تعدادی فیلم بالیوودی از جمله «کاپور و پسران» و «خوبسورات» هم داشته است.
ارسال به دوستان
خاطرات معلم پرورشی دهه 60 کتاب شد
راهیار، «برپا» را منتشر کرد
کتاب «برپا» روایت زندگی «علیاصغر بمانی»، معلم پرورشی دهه 60 توسط انتشارات راهیار چاپ و روانه بازار نشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «برپا» روایت زندگی علیاصغر بمانی، معلم، هنرمند و مربی پرورشی دهه 60 یزد نوشته سیدمرتضی میرعزآبادی توسط انتشارات «راهیار» چاپ و روانه بازار نشر شده است.
در بخشی از این کتاب که هشتمین عنوان از کتابهای ناشر در زمینه تاریخ شفاهی مدارس و مربیان پرورشی دهه 60 است، میخوانیم: «پانزده روز که از تدریسم گذشت، خبردار شدم دوستانم برای اعزام به جبهه اقدام کردهاند. تصمیم گرفتم همراهشان بروم. روز آخر، آقای پارساییان و بچهها برایم جشن گرفتند. قرآنی به من هدیه دادند و من را از زیر آینه قرآن رد کردند. همه بچهها گریه میکردند. با اینکه 15 روز بیشتر با هم نبودیم، عجیب به من وابسته شده بودند. یکییکی از من قول گرفتند وقتی از جبهه برگشتم، به کلاسشان برگردم و دوباره معلمشان شوم... وقتی از جبهه برگشتم، دوچرخهام را برداشتم و مستقیم به مدرسه رفتم. وقتی رسیدم، زنگ تفریح بود و بچهها توی حیاط بودند. پایم را که گذاشتم توی حیاط، صدای جیغ و هورا بلند شد. بچههای کلاس به سمتم دویدند و مرا در حلقه خود در آغوش گرفتند؛ انگار سالها بود همدیگر را ندیده بودیم». کتاب «برپا» در ۲۷۲ صفحه، شمارگان ۱۲۰۰ نسخه و قیمت ۵۵ هزار تومان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
زهره فکورصبور درگذشت
زهره فکورصبور، بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون درگذشت. به گزارش فارس، زهره فکورصبور بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون بامداد دیروز (چهارشنبه ۱۱ اسفندماه) درگذشت. یک منبع آگاه با اعلام این خبر گفت: «زهره فکورصبور ساعت ۲۰ شامگاه سهشنبه ۱۰ اسفندماه با حالی وخیم به بیمارستان منتقل میشود، پزشکان چند ساعت تلاش کردند تا حال عمومی او را بهبود بخشند اما متأسفانه پس از تلاشهای بسیار، زهره فکورصبور در 43 سالگی فوت کرد». مرحوم زهره فکورصبور یکم فروردینماه ۱۳۵۷ در تهران متولد شد. او فعالیت خود را از سال 1377 با ایفای نقش در سریال «روزگار جوانی» آغاز کرد و در ادامه فعالیت خود در مجموعههایی چون «آژانس دوستی»، «نرگس»، «دلنوازان»، «دردسرهای عظیم» و «کامیون» به ایفای نقش پرداخت.
***
پخش «مسافران شهر» در ماه رمضان
مجموعه تلویزیونی «مسافران شهر» به تهیهکنندگی پرویز امیری و کارگردانی سیروس حسنپور ماه رمضان 1401 از شبکه ۵ پخش میشود. به گزارش «وطنامروز»، سریال «مسافران شهر» در ماه رمضان ۱۴۰۱ از شبکه ۵ پخش میشود. این سریال مضامین مذهبی، انقلابی و حتی دفاعمقدس دارد و هنرمندانی همچون حمیدرضا محمدی، شهرام قائدی، ویدا جوان، حبیب دهقاننسب، آشا محرابی، زهره نعیمی، شهرزاد کمالزاده، اسماعیل محرابی، نیلوفر شهیدی، نسرین بابایی، پوراندخت مهیمن، رسول نجفیان، خیام وقار، حسین عابدینی، حامد احمدجو و... در آن نقشآفرینی میکنند. داستانهای این سریال که در قالبی مبتنی بر فلاشبک روایت میشود، درباره موضوعات رمضانی است و اتفاقات آن در حد فاصل ماه رمضان و عید سعید فطر رقم میخورد. این سریال به صورت اپیزودیک خواهد بود و قرار است بخشی از آن داستان یک تاکسی اینترنتی باشد و قصههایی که راننده این تاکسی در پیرامون خود تجربه میکند.
***
اکران «شادروان» با اصلاحات
فیلم «شادروان» که یکی از گزینههای اکران نوروز است، پروانه نمایش گرفت. به گزارش «وطنامروز»، «شادروان» به کارگردانی حسین نمازی و تهیهکنندگی عباس نادران یکی از ۷ فیلم معرفی شده برای اکران نوروزی است که نمایش آن در ایام عید به دریافت پروانه نمایش منوط شده بود. به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی- بصری، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی، در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلم «شادروان» به تهیهکنندگی عباس نادران و کارگردانی حسین نمازی موافقت کرد. این فیلم در جشنواره فجر چهلم رونمایی شد. ساعد سهیلی، نازنین بیاتی، رویا تیموریان، بهرنگ علوی، گلاره عباسی و رضا رویگری جمعی از بازیگران آن هستند. تهیهکننده این فیلم چند روز قبل به ایرنا اعلام کرده بود برای دریافت مجوز اکران، «چیزی حدود ۴ دقیقه از فیلم حذف و تغییراتی در یکسوم پایانی فیلم ایجاد شده است».
***
تئاتر شهر؛ میزبان اجراها در نوروز
رئیس مجموعه تئاتر شهر اعلام کرد این مجموعه تئاتری در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۱، از ۷ فروردین همزمان با روز جهانی تئاتر فعالیت خود را از سر میگیرد. به گزارش مهر، ابراهیم گلهدارزاده، رئیس مجموعه تئاتر شهر درباره فعالیت این مجموعه در ایام نوروز ۱۴۰۱ گفت: برنامهریزی کردهایم به امید خدا در ایام نوروز ۱۴۰۱ مجموعه تئاتر شهر فعال باشد و از اجراهای نمایشی، مخاطبان و علاقهمندان به تئاتر میزبانی کند. وی درباره تاریخ شروع اجراهای این مجموعه در نوروز ۱۴۰۱ اظهار کرد: سعی میکنیم از ۷ فروردین و همزمان با روز جهانی تئاتر، مجموعه تئاتر شهر میزبان اجراهای تئاتری باشد. گلهدارزاده درباره اینکه آیا از ۷ فروردین ۱۴۰۱ تمام سالنهای مجموعه میزبان اجراهای نمایشی خواهند بود یا نه، یادآور شد: برنامهریزی ما اینگونه است که تمام سالنهای مجموعه میزبان گروههای تئاتری باشند که البته این امر بستگی به شرایط کرونایی و شرایط گروهها دارد. قطعا همه سالنهای مجموعه به صورت همزمان اجرای خود را آغاز نمیکنند و طبق برنامهریزی و شرایط گروهها زمان آغاز اجرای آثارشان در سالنها متفاوت است اما آغاز اجراها از ۷ فروردین خواهد بود.
***
انتشار ۲ کتاب کودک و نوجوان با موضوع ایثار و شهادت
کتاب «ماشین گلی بابا» و کتاب «ستاره بارون» از سوی انتشارات دارخوین راهی بازار نشر میشود. به گزارش ایسنا، کتاب «ماشین گلی بابا» بر اساس خاطره حامد نوری؛ پسر شهید علیرضا نوری به قلم شیما ناصری و طراحی محمدکاظم شمسایی برای رده سنی کودک و نوجوان بزودی چاپ و روانه بازار نشر خواهد شد. کتاب «ستاره بارون» نیز سروده ناهید حسنپور و نخستین اثر از مجموعه «چشمک ستارهها» است که بزودی از سوی نشر دارخوین منتشر میشود. این کتاب بر اساس زندگی شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی از زمان ولادت تا شهادت سردار را همراه با رنگآمیزی به رشته تحریر درآورده است. «ستاره بارون» در ۱۲صفحه به شمارگان ۳۰۰۰ نسخه به قیمت ۱۵هزار تومان برای گروه سنی «ب» روانه بازار نشر خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|