|
ارسال به دوستان
ارائه بسته معیشتی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی
سیدپرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم اهدای ۲۶ دستگاه آمبولانس به سیستم بهداشت و درمان مناطق محروم کشور، در جمع خبرنگاران درباره پرداخت عیدی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی گفت: ما با آنها تعامل داریم؛ طی ۲ هفته آینده اعلام میکنیم و خدمت خوبی را از نظر بسته معیشتی به کمیته امداد و بهزیستی میدهیم، البته یک بخشی ارائه شده است.
ارسال به دوستان
ایران از پیک اُمیکرون عبور کرد؛ کارشناسان و مقامات نظام سلامت بر پرهیز از سفرهای غیرضروری و مراقبت از کودکان در مناسبتهای نوروز تأکید دارند
بازار نوروزی، کانون انتشار کرونا
آمار و ارقام نشان میدهد قدرت اُمیکرون رو به کاهش است اما براساس هشدار کارشناسان، اگر در خریدهای نوروزی و نیز روزهای آغازین سال نو مراقب کودکان نباشیم و با افراد پرخطر نشست و برخاست داشته باشیم بار دیگر شاهد افزایش موارد ابتلا و فوت خواهیم بود.
به گزارش «وطنامروز»، تعداد فوتیهای ناشی از ویروس کرونا هر چند در مسیر کاهش قرار دارد اما همچنان به کمتر از 150 نفر در روز نرسیده است! با این حال میتوان امیدوار بود با پشت سر گذاشتن پیک اُمیکرون، شاهد تداوم این روند کاهشی در روزهای آینده باشیم. در این میان البته نباید از بیتوجهی تعدادی از مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی مرتبط با کرونا بسادگی عبور کرد، چرا که اگر میزان رعایت پروتکلها رضایتبخش بود، با تلفات کمتری از این پیک عبور میکردیم. روند افزایشی نرخ ابتلای روزانه در چند هفته گذشته نشان داد با عادیانگاری نباید زمینه را برای ایجاد بحران در کشور مهیا کرد، بویژه آنکه در ایام پایانی سال میزان رعایت پروتکلها به حد چشمگیری سیر نزولی داشته است و کودکان قربانیان کرونا در خریدهای نوروزی شدهاند. بنا بر اعلام تسنیم، بررسی نرخ ابتلای روزانه در آخرین گزارش منتشر شده از سوی وزارت بهداشت نشان میدهد ویروس کرونا توانست در این هفتهها خودی نشان داده و کاملا زیرپوستی روند صعودی فعالیتش را در سراسر کشور ادامه دهد اما نکته اصلی اینجاست که به گفته کارشناسان، در شرایط پیک ششم کرونا که فعالیت ویروس جهشیافته اُمیکرون در ایران تثبیت شده ظاهرا کودکان قربانیان اصلی فعالیت ویروس منحوس شدهاند.
عضو هیات علمی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی چندی پیش در گفتوگو با رسانهها اظهار داشت: در ابتدای پاندمی یعنی حدود 24 ماه قبل تنها ۲ درصد از مبتلایان کودکان بودند و این باور در افکار عمومی ایجاد شد که کودکان در برابر ویروس کرونا مصونیت داشته و مبتلا نمیشوند اما رفتهرفته در پیکهای بعدی بویژه پیک سوم به بعد نرخ ابتلای کودکان با رشد 8 درصدی به حدود 10 درصد رسید.
عبدالله کریمی افزود: البته این روند با در نظر گرفتن شرایط اجتماعی و طولانی شدن فعالیت ویروس در سراسر کشور باعث شد در پیک دلتا نرخ ابتلای کودکان به بیماری کرونا دوباره رشدی قابل توجه داشته و به سطح 25 درصد رسید که در نهایت با تایید ورود اُمیکرون و آغاز پیک ششم شاهد نرخ ابتلای 35 درصدی کودکان از کل موارد ابتلا بودیم.
* پیک اُمیکرون را رد کردیم
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران تاکید کرد: هنوز مهمترین ابزار محافظتی در برابر کرونا واکسن است اما هنوز پوشش واکسیناسیون سنین زیر ۱۲ سال در مقایسه با دیگر گروههای سنی کمتر است.
احسان مصطفوی با اشاره به اینکه در حال حاضر در موج ششم اپیدمی کرونا که ناشی از غالب شدن سویه اُمیکرون است، قرار داریم، گفت: این موج بیش از یک ماه است که کشور را درگیر کرده و موجب ابتلای تعداد قابل توجهی از هموطنان شده است به طوری که براساس شواهد موجود بالاترین موارد ابتلا به بیماری را از ابتدا تاکنون در موج ششم تجربه کردیم.
وی افزود: براساس شواهد موجود و مدلسازیهای صورتگرفته به نظر میرسد در موارد ابتلا و بستری و در روزهای اخیر در موارد فوت، پیک اپیدمی را پشت سر گذاشتهایم، بنابراین انتظار داریم در هفتههای آتی شاهد کاهش قابل توجه موارد ابتلا، بستری و مرگ باشیم. او ادامه داد: موارد مرگ در مقایسه با پیکهای قبلی کمتر بوده است که این موضوع میتواند متأثر از عوامل مختلفی همچون واکسیناسیون باشد و سهم موثری در پیشگیری از ابتلا به فرمهای شدید بیماری داشته است.
* تأکید بر واکسیناسیون و پرهیز از سفرهای نوروزی
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران تاکید کرد: ابزارهای محافظتی در برابر کرونا تغییری نکرده است. همچنان مهمترین ابزار در اختیار ما واکسن است که به صورت جدی پیشنهاد میکنم افرادی که هنوز برای تزریق دوز سوم مراجعه نکردهاند، حتما اقدام کنند. از طرفی باید واکسیناسیون کودکان جدی گرفته شود. هنوز پوشش واکسیناسیون زیر ۱۲ سال در مقایسه با گروههای سنی بالای ۱۲ سال کمتر است.
مصطفوی با اشاره به نزدیکی به ایام نوروز اظهار کرد: همچنان توصیه میکنیم اگر میشود مردم سفرها را یا به تعویق بیندازند یا به سفر نروند. در صورت الزامی بودن سفر باید از حضور در تجمعات پیشگیری کرده و از ماسک استفاده کنیم. همچنین سعی کنیم در طول سفر از تماس نزدیک با گروههای پرخطر همچون مسنترها که در معرض خطر ابتلا به انواع شدید بیماری قرار دارند خودداری کنیم.
* تمجید مدیرکل سازمان جهانی بهداشت از اقدامات ایران
معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر که برای شرکت در نشست چهلونهم شورای حقوق بشر در ژنو حضور دارد، با تدروس آدهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت دیدار و گفتوگو کرد. در این ملاقات، دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان مهمترین اقدامات در حوزه تحقق حق سلامت و بهداشت و دستاوردهای ایران در حوزه مقابله با کرونا و واکسیناسون، افزایش نرخ امید به زندگی، کاهش مرگومیر در کودکان، تعداد بیمارستانها و تختهای فعال، تعداد دانشگاهها و دانشکدههای پزشکی و دانشجویان و اعضای هیات علمی، میزان پوشش شبکههای بهداشت در مناطق روستایی و شهری و سایر خدمات حوزه سلامت را تشریح کرد و این پیشرفتها را دستاوردهایی مهم در شرایطی دانست که ایران تحت تحریمهای ظالمانه آمریکا قرار دارد. غریبآبادی به اقدامات قهرآمیز یکجانبه و آثار منفی آن بر حق حیات و حق بهداشت و حقوق کودکان و بیماران بویژه بیماریهای خاص یا نادر اشاره و استثنای بشردوستانه را صرفا ادعایی روی کاغذ دانست و تاکید کرد: در عمل، امکان دسترسی به اقلام و تجهیزات پزشکی و داروی مورد نیاز برای بیماران خاص، بویژه در زمان شیوع «کووید-19» وجود نداشته و این سیاست، تداوم نقض آشکار و فاحش حقوق بشر است. وی همچنین خواستار تسریع در طی شدن فرآیند ثبت ۲ واکسن ایرانی «کوو ایران برکت» و «اسپایکوژن» شد تا با توجه به کیفیت اثبات شده و بالا و قیمت رقابتی آنها هر چه سریعتر وارد بازار بینالمللی برای کمک به کشورهای نیازمند شود. مدیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز ضمن تمجید تلاشها و موفقیتهای ایران در زمینه مدیریت کووید و تولید واکسن داخلی و همچنین پیشرفتهای بالای ایران در حوزه سلامت بویژه گستردگی پوشش شبکههای بهداشت در سراسر کشور گفت: نرخ تزریق واکسن در ایران و همچنین واکسینه کردن پناهندگان خارجی در ایران بالاست و اقدامات کنترل عمومی خوب دیگری انجام و وضعیت در ایران باثبات شده است. آدهانوم افزود: از تلاشهای ایران برای تولید واکسن داخلی قدردانی میکنیم و فرآیند ارزیابی واکسنهای ایرانی که یکی از آنها (کوو ایران برکت) فرآیند ارزیابی فنی و صدور مجوز استفاده اضطراری آن پیشرفت بسیار خوبی داشته است را تسریع خواهیم کرد.
***
154 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 13 اسفند بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۶ هزار و ۴۷۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و هزار و ۲۷۵ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۲۱۷ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۱۵۴ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۷ هزار و ۵۹۳ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۷۰۹ هزار و ۱۳۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۴ هزار و ۵۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴۷ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۲۰۲ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 148 شهرستان در وضعیت قرمز، 196شهرستان در وضعیت نارنجی، 101 شهرستان در وضعیت زرد و 3 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارد. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۴۲ هزار و ۵۴۲ نفر دوز اول، ۵۵ میلیون و ۶۵۰ هزار و ۱۲۸ نفر دوز دوم و ۲۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۷۵۶ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۴۲ میلیون و ۳۴۰ هزار و ۴۲۶ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر ۳۲۵ هزار و ۳۲۳ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
ضرورت بررسی ایمنی خودرو پیش از سفرهای نوروزی
مدیریت امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور با اشاره به اینکه مراکز معاینه فنی آماده مراجعه مردم برای اخذ گواهی معاینه فنی هستند، بر ضرورت بررسی ایمنی خودرو پیش از انجام سفرهای نوروزی تاکید کرد. عبدالله متولی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح ضرورت بررسی ایمنی خودرو پیش از انجام سفرهای نوروزی و آمادگی مراکز معاینه فنی برای مراجعه شهروندان گفت: بخشی از حوادث خودرویی کشور به واسطه سهلانگاری در بررسی وضعیت ایمنی و شناسایی نقص فنی خودروها رخ میدهد، لذا براحتی میتوان با اخذ گواهی معاینه فنی و شناسایی نقایص فنی خودرو از بروز حوادث در این بخش جلوگیری کرد. وی افزود: هر ساله در ایام نوروز به علت تعدد سفرهای نوروزی شاهد حوادث خودرویی تلخی هستیم که متاسفانه این مساله در بسیاری از موارد با جان باختن تعدادی از هموطنان همراه میشود، لذا چک کردن ایمنی خودرو پیش از سفرهای طولانی و بینشهری یک ضرورت برای حفظ جان شهروندان است و این موضوع تنها با چک کردن چشمی و ظاهری در یک تعمیرگاه قابل شناسایی و مرتفع شدن نیست. در حقیقت شناسایی نقایص خودرویی با دستگاههای پیشرفته مراکز معاینه فنی میتواند ایمنی سفر را تضمین کند.
***
شهادت مأمور ناجا در پی درگیری پلیس با سارقان مسلح
در پی درگیری پلیس کرمانشاه با سارقان مسلح، ستوانیکم «پوریا نظری» به درجه رفیع شهادت نائل شد. به گزارش فارس، در پی درگیری پلیس با سارقان مسلح در استان کرمانشاه، یکی از مأموران پلیس به درجه رفیع شهادت نائل شد. بر پایه این گزارش، شب گذشته ماموران فوریتهای پلیسی ۱۱۰ استان کرمانشاه هنگام گشتزنی به منظور تامین امنیت و آرامش مردم با سارقان مسلح درگیر شدند که در این درگیری و با استفاده از تاریکی شب سارقان با سلاح جنگی به سمت ماموران تیراندازی کردند که متاسفانه ستوانیکم «پوریا نظری» بر اثر اصابت گلوله از ناحیه سینه مجروح و به دنبال شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل شد.
***
دستگیری عاملان پخش شعارهای ساختارشکن در شهریار
فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیهای از دستگیری عوامل پخشکننده شعارهای ساختارشکن ضد انقلابی از طریق بلندگوهای کوچک در غرب استان تهران خبر داد. به گزارش فارس، فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیهای از دستگیری عوامل پخشکننده شعارهای ساختارشکن ضد انقلابی از طریق بلندگوهای کوچک در غرب استان تهران خبر داد. گفتنی است در پی اقدامات خبیثانه منافقین و پخش شعارهای ساختارشکنانه و ضد انقلابی که به صورت مذبوحانه و کور در برخی نقاط شهرستان شهریار انجام میشد، پیگیری موضوع در دستور کار ویژه فرماندهی انتظامی غرب استان تهران قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی شبانهروزی، محل اختفای عوامل این اقدام مجرمانه شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه ۲ نفر دستگیر شدند و در بازرسی از منزل آنها تعدادی حافظه جانبی، اسپیکر، تلفن همراه و تعدادی سیم کارت کشف شد. در ادامه این اطلاعیه آمده است: بررسیهای فنی نشان میدهد مزدوران دستگیر شده دارای سوابق متعدد کیفری و حمل و نگهداری غیرمجاز سلاح بوده و در ازای دریافت مبالغی، نقشههای خبیثانه آنها را اجرا میکردند و اخیرا نیز با هدایت سرپل قصد داشتند اقدامات مجرمانه خود را در سایر نقاط این شهر ادامه دهند.
***
ضرب و جرح تکنیسینهای اورژانس با چاقو و قمه!
سرپرست مرکز اورژانس تهران از ضرب و جرح تکنیسینهای اورژانس تهران خبر داد. یحیی صالحطبری گفت: حوالی ساعت یک بامداد، گزارشی مبنی حال نامساعد یک شهروند به مرکز ۱۱۵ اورژانس تهران اعلام شد. وی ادامه داد: بلافاصله تکنیسینهای اورژانس تهران به محل حادثه در خیابان «عجبگل» حوالی میدان خراسان اعزام شدند. صالحطبری تصریح کرد: بعد از خدمترسانی در منزل بیمار زمانی که نیروهای اورژانس قصد بازگشت داشتند، ناگهان در خیابان با حدود ۱۰ نفر از اهالی محل که در حالت طبیعی نبودند و با سوالاتی که جزء حریم شخصی بیمار محسوب میشود مواجه میشوند؛ همکاران ما جهت حفظ حریم شخصی بیمار از ارائه پاسخ به این افراد اجتناب میکنند که همین امر در نهایت منجر به حمله این افراد با مشت و لگد، قمه و چاقو به پرسنل خدوم اورژانس میشود. وی افزود: قبل از حضور عوامل انتظامی در محل، این افراد بعد از آسیب جدی به صورت و دست نیروهای اورژانس متواری شدند. سرپرست مرکز اورژانس تهران گفت: هماکنون تکنیسینهای حادثهدیده تحت مراقبت پزشکی قرار دارند و اداره حقوقی اورژانس پیگیر شکایت از این افراد است.
ارسال به دوستان
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو:
افزایش هزینههای تولید، دارو را گران کرد
دارو جزو اقلامی است که قیمت آن از مؤلفههای متعددی متاثر میشود و میتواند ناشی از رشد هزینههای تولید گران شود.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برآورد ما این است که به نوعی یارانهای که به ارز ترجیحی داده میشد و منابع حاصل از ارز ترجیحی برای دارو و تجهیزات پزشکی حدود ۹۵ هزار میلیارد تومان است، گفت: قاعدتا با مکانیسم انتقال آن به سازمانهای بیمهگر میتوانیم همچنان محافظت مالی از بیماران را برای جلوگیری از افزایش پرداخت از جیب بیماران داشته باشیم.
دکتر حمیدرضا اینانلو در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت بودجه دارو در سال ۱۴۰۱ گفت: امسال حدود 3.1 میلیارد دلار به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شده بود که البته باید توجه داشت حدود ۲ میلیارد دلار آن را تا نیمه اول سال اختصاص داده بودند و مابقی با تأخیر تخصیص یافت که این تاخیر مشکلاتی را در تامین دارو ایجاد کرد.
وی گفت: ارزی که بنا است به دارو داده شود، چند مؤلفه دارد؛ یکی اینکه ارز ما باید مناسب، به اندازه و در زمانبندیهای مناسب داده شود. همچنین نوع ارزی که برای تامین منابع دارویی نیاز داریم، با توجه به اینکه منابع دارویی ما متنوع بوده و از کشورهای مختلف و متعددی اعم از هند، چین، اروپا و... تامین میشود، از نظر تنوع باید به گونهای باشد که بموقع و به اندازه کافی بتوانیم دارو را در اختیار بیماران قرار دهیم. اینانلو درباره تخصیص مستقیم منابع به واردکنندگان دارو یا به بیمهها نیز گفت: اگر منابع به تامینکنندگان داده شود، درست است که قیمت دارو را پایین میآورد اما این قیمت پایین دارو، خودش جذابیتهایی دارد که دارو از کانالهای توزیع رسمی خارج شود و بحث قاچاق معکوس را به دنبال دارد. همچنین میتواند بحث مصرف القایی و افزایش مصرف غیرمنطقی دارو را به دنبال داشته باشد. این درحالی است که روشهایی در دنیا وجود دارد و آن هم این است که تخصیص منابع بهینه باشد؛ یعنی همان تخصیص منابع به بیمهها، که روشی است که آزموده شده و تجربه آن در کشور وجود داشته و امیدواریم این اتفاق رخ دهد.
وی درباره احتمال افزایش قیمت دارو با تک نرخی شدن ارز و تخصیص مابهالتفاوت نرخ ارز به بیمهها برای جبران هزینههای دارویی مردم گفت: قاعدتا با این اقدام قیمت اصلی دارو واقعی میشود اما اگر بتوانیم این منابع را به بیمهها پرداخت کنیم، قاعدتا پرداختی بیمار تفاوتی نخواهد داشت. اینانلو درباره علت افزایش قیمت دارو در ۶ ماهه دوم امسال نیز گفت: دارو جزو اقلامی است که از مؤلفههای متعددی متاثر میشود که میتواند متاثر از رشد قیمت نهادههایش، افزایش قیمت داشته باشد. همچنین بحث هزینههایی مانند دستمزد، انرژی، بورس و... نیز وجود دارد که هزینه است و قیمت دارو را متاثر میکند. همچنین بخشی از افزایش قیمت دارو میتواند متاثر از این باشد که به دلیل تأخیر در تخصیص ارز، برخی داروهایی که تولید داخلی هستند و نوع خارجی آنها هم وجود دارد و قاعدتا اولویت ما حمایت از داروهای تولید داخل است، ممکن است ارز آن تغییر کند و روی قیمت دارو تاثیر بگذارد. وی درباره پیشبینی افزایش بالای ۱۵ درصدی قیمت دارو نیز گفت: باید توجه کرد که عدد تورم عمومی که در کشور اتفاق میافتد، چند برابر این عدد است و دارو هم قاعدتا مستثنا نیست.
ارسال به دوستان
هدررفت منابع ارزی برای واردات خوراک حیوانات خانگی!
تلگرام و فروشگاههای اینترنتی دکان فروش کالاهای قاچاق شدهاند
با آنکه تولیدکنندگان داخلی از ظرفیت قابل توجهی در تولید انبوه و کیفی مواد غذایی و خوراک حیوانات خانگی برخوردارند اما متاسفانه سالانه مقادیر کلانی از منابع ارزی کشور صرف واردات این کالای غیرضرور میشود تا از این طریق ضربه سنگینی به تولید و اشتغال داخلی وارد شود.
به گزارش «وطنامروز»، با آنکه توجه به تولید داخل و جلوگیری از ورود کالاهای مشابه داخلی به کشور مورد تاکید است اما متاسفانه همچنان کالاهایی از سوی برخی افراد سودجو و رانتخوار به صورت رسمی و غیررسمی (کالای قاچاق) وارد کشور میشود که این پدیده شوم تولید و فروش داخلی را به حاشیه برده است. کالاهایی چون خوراک حیوانات خانگی نظیر غذای ماهیان زینتی آکواریومی، طیور، پرندگان، گربه و... که عمدتا به صورت قاچاق وارد میشود هماکنون با تبلیغات وسیع و به صورت رسمی و غیررسمی در فروشگاههای اینترنتی، سایتها، پیجهای تلگرامی، شبکههای اجتماعی، اپلکیشنهای فروش کالا و... تبلیغ و به فروش میرود، بدون اینکه تضمینی در سلامت یا اصالت کالا به چشم بخورد. کالاهای وارداتی از این دست فقط منافع افراد سودجو را در پی داشته در حالی که بخش عمده این کالاها به دلیل واردات غیررسمی و قاچاق، غیراستاندارد و آلوده هستند. بر این اساس، ضروری است نهادهای ناظر و کنترلکننده بویژه سازمانهای متولی چون گمرک، ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز و سازمان دامپزشکی با جدیت نسبت به این مهم حساس شوند و با جلوگیری از واردات آن نگذارند تولیدکنندگان داخلی که در این بخش بخوبی فعال هستند و غذای سالم، استاندارد و باکیفیت را تولید میکنند قربانی افراد یا شرکتهای واردکنندهای شوند که از این طریق سودهای کلانی را به قیمت نابودی تولیدکنندگان داخل به جیب میزنند.
از طرفی واردات کالاهای لوکس و لاکچری که مشابه آنها در داخل بخوبی تولید میشود از لحاظ قانونی ممنوع است اما این سوال وجود دارد که چرا با وجود غیرقانونی بودن واردات چنین کالاهای غیرضروری ولی همچنان خوراک حیوانات خانگی و... به شکلی گسترده در بازار وجود دارد و تبلیغ میشود.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی پیشبینی کرد
بارش برف و باران و کاهش دما در اغلب نقاط کشور
آسمان اغلب استانهای کشور دیروز بارانی بود و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی این بارشها در روزهای آینده نیز به صورت برف و باران ادامه خواهد داشت. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز در چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، خوزستان، لرستان، خراسان شمالی، تهران، البرز، شمال خراسان رضوی و برخی مناطق آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، کردستان، قزوین، سمنان، مازندران، گلستان، بوشهر، اصفهان و فارس بارش برف و باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی شده است. در برخی مناطق زنجان، بوشهر، یزد، خراسان جنوبی، همدان، مرکزی، قم، گیلان، نیمه شرقی اصفهان، نیمه جنوبی خراسان رضوی، غرب کرمان و غرب هرمزگان بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی میشود. همچنین رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت آب و هوایی کشور طی روزهای آتی گفت: جمعه ۱۳ اسفند در چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، خوزستان، لرستان، خراسان شمالی، تهران، البرز، شمال خراسان رضوی و برخی مناطق استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، قزوین، سمنان، مازندران، گلستان، بوشهر، نیمه غربی اصفهان و نیمه غربی فارس بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف رخ داد. وی افزود: همچنین در برخی مناطق زنجان، بوشهر، یزد، خراسان جنوبی، همدان، مرکزی، قم، گیلان، نیمه شرقی فارس، نیمه شرقی اصفهان، نیمه جنوبی خراسان رضوی، غرب کرمان و غرب هرمزگان بارش پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود. ضیاییان ادامه داد: روز شنبه ۱۴ اسفند در برخی مناطق کرمان، سیستانوبلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و جنوب آذربایجان غربی بارش پراکنده و وزش باد شدید موقت انتظار میرود. وی گفت: در عین حال بعد از ظهر یکشنبه ۱۵ اسفند با ورود سامانه بارشی در برخی مناطق غرب و شمال غرب کشور بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ میدهد. یکشنبه در غرب، شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنههای البرز مرکزی و زاگرس جنوبی و برخی مناطق مرکز و شمال شرق کشور و دوشنبه در برخی مناطق شمال شرق کشور بارش پیشبینی میشود. ضیاییان با بیان اینکه توده گرد و خاک که از عراق وارد کشور شده سبب کاهش دید افقی و کیفیت هوا در غرب، جنوب غرب و بخشهایی از شمال غرب کشور میشود، گفت: همچنین در نیمه شمالی کشور، سیستانوبلوچستان، کرمان و شمال فارس، شنبه در سیستانوبلوچستان، کرمان، اصفهان و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز، دوشنبه در غرب، جنوب غرب، مرکز شرق و جنوب شرق کشور و سهشنبه در مرکز شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار میرود. وی تاکید کرد: فردا (امروز شنبه) در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ میدهد. همچنین ظهر شنبه دریای خزر و خلیجفارس مواج است. ضیاییان درباره وضعیت آب و هوایی تهران نیز گفت: شنبه آسمان تهران قسمتی ابری همراه با وزش باد و در اواخر وقت وزش باد شدید پیشبینی میشود و بیشینه و کمینه دمای هوا نیز ۱۴ و 4 درجه سانتیگراد خواهد بود. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|