|
کاهش ۲۳ درصدی تعداد جانباختگان حوادث ترافیکی
فرمانده انتظامی کشور از افزایش ۵۱ درصدی تردد بین استانی و کاهش 23 درصدی جانباختگان حوادث ترافیکی در نوروز امسال خبر داد. سردار حسین اشتری اظهار کرد: تحقق این آمار، به لطف و عنایت الهی و همکاری مردم با پلیس و حضور همکاران بنده بوده است. این آمار مناسبی است، هر چند همین مقدار نیز زیاد است، چرا که حتی اگر یک نفر جان خود را از دست بدهد باعث خسارت است. وی افزود: فعالیت نوروزی همکاران من تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.
ارسال به دوستان
مدارس سراسر کشور از امروز بازگشایی میشود؛ محدودیتی برای حضور دانشآموزان وجود ندارد
بوی ماه مدرسه در فروردین!
جمعیت 14 میلیون و 400 هزار نفری دانشآموزان از امروز آموزشهای حضوری خود را از سر میگیرند و پس از ۲ سال دوری نسبی از فضای مدرسه، طعم واقعی درس و کلاس را از نزدیک میچشند!
به گزارش «وطنامروز»، اواسط اسفندماه 1398 بود که با خبر ورود کرونا به ایران، مدارس کشور ناگهان تعطیل شد تا آموزشها از طریق تلویزیون و سپس با استفاده از شبکه شاد پیگیری شود.
اکنون با گذشت ۲ سال از تعطیلی نسبی مدارس، بسیاری از کارشناسان و مدیران نظام آموزشی درباره کاهش کیفیت آموزشها و حتی افت سطح تحصیلی دانشآموزان هشدار میدهند.
هرچند وزارت آموزشوپرورش با ابداع و راهاندازی شبکه شاد، تا حدی موفق به کنترل شرایط شد اما واقعیت این است که تعداد زیادی از دانشآموزان، والدین خود را در این کلاسها مینشاندند و خودشان مشغول خواب، استراحت یا امور دیگر بودند! در حقیقت، بخش قابل توجهی از نمرات کسبشده در این ۲ سال متعلق به والدین بوده است نه دانشآموزان.
نمرات ۲ سال گذشته متعلق به والدین بود!
بسیاری از معلمان و کادر مدارس معتقدند آموزشهای آنلاین و مجازی هرچند مزایای خاص خود را دارد اما در شرایط کنونی و با توجه به فرهنگ حاکم بر خانوادهها و جامعه ما، زیانها و مضرات بیشتری برجا میگذارد.
مدیر یک مدرسه در منطقه 14 تهران در این باره به خبرنگار ما میگوید: در طول این مدت با موارد بسیاری مواجه شدیم که نشان میداد خود دانشآموز در کلاس آنلاین حضور ندارد. به طور مثال دستخطهایی که از سوی یک دانشآموز برای معلم ارسال میشد یکسان نبود و مشخص بود که افراد دیگری غیر از دانشآموز در انجام تکالیف مدرسه نقش دارند!
وی میافزاید: بررسی فایلهای صوتی ارسال شده برای معلمان نیز نشان میدهد که دانشآموزان هنگام پاسخگویی آنلاین به تکالیف، از والدین یا دوستان و نزدیکان خود کمک میگرفتهاند و صداهای ریز موجود در فایلهای صوتی گویای این واقعیت است. این مدیر مدرسه ادامه میدهد: در طول ۲ سال گذشته معلمان دریافتند که بسیاری از نمرات کسبشده در امتحانات متعلق به خود دانشآموزان نبوده است و افراد دیگری با دریافت هزینه یا به رایگان، به جای دانشآموزان در امتحانات مجازی حضور یافتهاند.
آموزش مجازی نمیتواند جای حضوری را بگیرد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به «وطنامروز» میگوید: اکنون که قرار است دانشآموزان در مدارس حاضر شوند و آموزشهای حضوری از سر گرفته شود، باید اطلاعرسانی همهجانبه و دقیق به خانوادهها در دستور کار باشد تا والدین نگران آموزشهای حضوری نباشند.
حجتالاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی میافزاید: قبلا هم گفته بودیم که آموزش مجازی نمیتواند جای آموزش حضوری را بگیرد اما طبیعتا در روزهایی که درگیر کرونا بودیم، بر اساس نظرات کارشناسان عمل شد و آموزشهای آنلاین جای آموزش حضوری را گرفت.
رعایت اصول بهداشت فردی توسط دانشآموزان
یکی از مهمترین دغدغههای والدین برای آموزشهای حضوری این است که آیا نکات بهداشتی در مدارس توسط دانشآموزان رعایت میشود یا خیر؟ هرچند بررسیهای انجامشده در سال گذشته نشان داد میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس رضایتبخش نیست اما وزارت آموزشوپرورش بتازگی اعلام کرده است والدین نباید نگران این موضوع باشند چون مدیران و کادر مدارس موظف به نظارت بر رعایت دقیق پروتکلها هستند.
در همین باره صادق ستاریفرد، معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش در صفحه شخصی خود نوشت: جهت آمادگی برای آموزش حضوری، بر رعایت بهداشت فردی و محیط، استفاده از ظرفیت شورای مدرسه برای کاستن از زمان حضور در کلاس و مدرسه، تماس با والدین برای سرویس تردد دانشآموزان، عدم حضور دانشآموزان مبتلا یا دارای علائم یا بیماری زمینهای و حضور نیروهای اداری در مدارس برای تقدیر از معلمان و محصلان تأکید شد.
حذف شروط واکسیناسیون و فاصلهگذاری فیزیکی
پیرو مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت آموزشوپرورش دستورالعملی صادر کرد. در این دستورالعمل قید شده است همه عوامل اجرایی، تربیتی و آموزشی مدارس باید مطابق ابلاغ و جدول برنامه هفتگی در مدارس حضور یابند. همچنین تمام فعالیتهای تربیتی و آموزشی مربیان، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان در همه مقاطع تحصیلی و تمام دروس به صورت حضوری (با رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط، استفاده مناسب از ماسک و تهویه کلاسهای درس) انجام شود. ظرفیتهای مجازی در صورت نیاز صرفا به عنوان ابزار مکمل تربیت و آموزش مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
درباره وضعیت حضور دانشآموزان نیز بر این مهم تاکید شده است که حضور منظم دانشآموزان در مدرسه و کلاس درس طبق برنامه هفتگی ضروری است و در صورت غیبت غیرموجه ایشان، مطابق آییننامه اجرایی و سایر مقررات مربوطه مدارس اقدام میشود. همچنین تأکید شده است دانشآموزان مبتلا به کرونا یا دارای علائم ابتلا به این ویروس یا داشتن بیماری زمینهای با تأیید پزشک و رضایت والدین میتوانند از بستر «شاد»، آموزشهای لازم را دنبال کنند.
تمرکز در این ابلاغیه این است که همه دانشآموزان باید در کلاسهای درس حضور داشته باشند اما این تمهید هم پیشبینی شده که اگر دانشآموزی مبتلا به کرونا یا دارای علائم کرونا بود یا دانشآموزی که دارای بیماری زمینهای است، آموزش را از بستر مجازی دنبال کند.
هر چند مسؤولان آموزشوپرورش مدام بر واکسیناسیون توصیه میکنند اما چون آموزش حضوری حق همه دانشآموزان است، هیچ شرطی برای حضور دانشآموزان در مدارس پیشبینی نشده و هیچ شخصی نمیتواند هیچ شرطی برای ممانعت از حضور دانشآموز در مدرسه بگذارد. همچنین ستاد کرونا هم شرط واکسیناسیون را پیشبینی نکرده است.
ارسال به دوستان
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران: همچنان به تزریق دوز سوم توصیه میشود
22 استان با صفر یا فوتی کرونایی
نوروز امسال با گذشت ۲ سال از شیوع کرونا در کشور، شرایط بهتری را از نظر تعداد مبتلایان و فوتیها شاهد بودیم به طوری که در 22 استان کشور آمار روزانه جانباختگان صفر یا یک نفر است.
به گزارش «وطنامروز»، در طول ایام نوروز موارد فوت ناشی از کرونا به کمتر از 50 نفر در هر 24ساعت رسید و اکنون نیز به کمتر از 40 نفر در یک شبانهروز کاهش یافته است. این روند کاهشی موجب شد که حتی برای بازگشایی مدارس و دانشگاهها و ازسرگیری آموزشهای حضوری برنامهریزی شود.
مطابق اعلام مقامات وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 13 فروردینماه، در استانهای کهگیلویهوبویراحمد، خراسان جنوبی، چهارمحالوبختیاری، لرستان، گلستان، قم، کردستان، یزد، ایلام، قزوین، سمنان و زنجان، هیچ مورد مرگومیر بیماران «کووید-۱۹» گزارش نشده است.
همچنین هر یک از استانهای آذربایجان غربی، سیستانوبلوچستان، خراسان شمالی، مازندران، همدان، گیلان، مرکزی، هرمزگان، بوشهر و تهران، فقط یک مورد فوتی در این شبانهروز داشتند.
تکرقمی شدن مرگهای کرونایی در تهران
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران از تکرقمی شدن مرگهای کرونایی در تهران طی 2-3 روز گذشته خبر داد و گفت: روند بیماری کاهشی شده و از ۱۴ فروردینماه ۱۴۰۱ هم بازگشایی مدارس را خواهیم داشت و تمام فعالیتهای آموزشی با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سر گرفته میشود.
نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در تهران با گذشت تعطیلات نوروزی، به ایسنا گفت: تعداد مراجعان کرونایی بسیار کاهش یافته است، البته تا هفته اول فروردینماه با یک آنفلوآنزای فصلی هم مواجه بودیم که عمدتا افرادی بودند که با علائم سرماخوردگی مراجعه میکردند و بیماری شدید هم ایجاد نکرد و گسترده هم نشد.
وی افزود: طبق آخرین آمار کرونا در استان تهران، تعداد بستریهای روزانه به زیر ۲۰۰ رسیده و کل تعداد بستریهای کرونایی استان تهران هم ۸۸۰ نفر است. در عین حال 3-2 روز است که مرگهای کرونایی در تهران تکرقمی شده است.
توکلی با بیان اینکه شرایط بیماری در تهران تقریبا عادی است، گفت: کماکان نسبت به تزریق دوز سوم واکسن توصیه میشود.
آخرین آمار ابتلا و فوت بیماران کرونا در کشور
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 13 فروردین براساس معیارهای قطعی تشخیصی، یکهزار و ۸۸۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۳۲۶ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۳۷۱ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۳۷ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۲۷۷ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۸۸۲ هزار و ۳۰ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که یکهزار و ۶۹۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴۹ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۸۴۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 36 شهرستان در وضعیت قرمز، 59 شهرستان در وضعیت نارنجی، 295 شهرستان در وضعیت زرد و 58 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۹۳۵ هزار و ۸۲ نفر دوز اول، ۵۶ میلیون و ۹۰۶ هزار و ۱۹۱ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۹۳ هزار و ۲۸۱ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۲۸ هزار و ۳۸۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
طرح ترافیک از امروز چگونه اجرا میشود؟
بنا بر تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا از 14 فروردین بازگشایی مدارس و دانشگاهها انجام میشود. طرح ترافیک سال جدید هم از امروز 14 فروردین اجرا میشود و معاون شهردار تهران میگوید احتمال تغییر ساعات طرح ترافیک در ماه رمضان و همزمان با بازگشاییها وجود دارد.
بر اساس اعلام شهرداری تهران، طرح ترافیک از روز ۲۹ اسفند۱۴۰۰ تا پایان روز سیزدهم فروردین ۱۴۰۱ لغو شد و از صبح روز ۱۴ فروردین اجرا میشود.
همچنین بنا بر تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا، بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی همزمان با ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ خواهد بود. این بازگشایی تغییراتی در حجم تقاضای سفر در شبکه حملونقل شهری تهران ایجاد خواهد کرد.
بنا بر اعلام فارس، مدیران حوزه حملونقل شهرداری میگویند با تزریق منابع مالی و همچنین اقداماتی که ظرفیتسازی لازم در مدهای تاکسیرانی، اتوبوسرانی و مترو را به حداکثر برساند، تمهیداتی در راستای مدیریت ترافیک و تسهیل در جابهجایی شهروندان پیشبینی شده است و سرفاصله زمانی حرکت وسایل حملونقل عمومی کاهش مییابد.
وضعیت طرح ترافیک پس از بازگشایی مدارس و دانشگاهها
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره احتمال تغییر ساعات محدوده طرح ترافیک گفت: باتوجه به مصوبه شورای ترافیک شهر تهران، قرار بود ساعات طرح ترافیک پس از بازگشایی حضوری مدارس و دانشگاهها به حالت پیش از شرایط کرونایی بازگردد، برهمین اساس مقرر شده است در روزهای ابتدایی بازگشایی مراکز آموزشی وضعیت ترافیکی پایش شود و چنانچه مراکز آموزشی به صورت کامل بازگشایی شده بودند، ساعات طرح ترافیک به پیش از کرونا بازگردد؛ به عبارتی در نیمه نخست سال ساعت ترافیک از ۶:۳۰ تا ۱۹ باشد.
مجتبی شفیعی با بیان اینکه معمولا در ماه مبارک رمضان، طرح ترافیک یک ساعت زودتر به اتمام میرسد، افزود: قرار شده است جزئیات تغییر ساعت کاری در جلسهای پس از تعطیلات نوروزی بررسی و به اطلاع عموم برسد.
افزایش تعرفهها طبق مصوبه شورای شهر
معاون بهرهبرداری از سیستمهای حملونقل و محدودههای ترافیکی شهرداری تهران نیز درباره جزئیات طرح ترافیک بیان داشت: سازوکار اجرایی مصوبه مدیریت محدوده طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا در سال ۱۴۰۱ مطابق با طرح ترافیک سال ۱۴۰۰ است و تنها تفاوت آن نسبت به سال ۱۴۰۰، افزایش تعرفهها طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران است.
عمار سعیدیانفر درباره نرخ پایه عوارض گفت: این نرخ در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۳ هزار و۸۰۰ تومان است که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است. اگر متقاضیان در محدوده طرح ترافیک تردد کنند ضریب محدوده تردد 1.5 و اگر در محدوده کنترل آلودگی هوا تردد کنند ضریب 0.75 محاسبه میشود اما در محدوده کنترل آلودگی هوا هر شهروند دارای پلاک با سرشماره شهر تهران، ۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان دارد که در صورت اتمام ۲۰ روز سهمیه مذکور، عوارض تردد از وی دریافت میشود.
عوارض تردد در محدودهها
سعیدیانفر با اشاره به عوارض تردد در محدودههای طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا گفت: نخستین ورود و آخرین خروج خودروها ملاک محاسبه میزان پرداختی عوارض تردد در محدودههای طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا است. اگر خودروی دارای معاینه فنی برتر پس از ساعت ۱۰ وارد محدوده و پیش از ساعت ۱۶ از محدوده خارج شود باید مبلغ ۳۲۱ هزار و ۹۳۰ ریال به ازای هر روز در محدوده طرح ترافیک و ۱۶۰ هزار و ۹۶۵ ریال به ازای هر روز در محدوده کنترل آلودگی هوا بپردازد.
تسهیلات ساکنان محدوده طرح ترافیک
معاون بهرهبرداری از سیستمهای حملونقل و محدودههای ترافیکی شهرداری تهران درباره تسهیلات ساکنان محدودههای طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا اظهار داشت: ساکنان محدوده کنترل آلودگی هوا و طرح ترافیک پیش از ساعت ۹ میتوانند یک خروج رایگان داشته باشند و پس از ساعت ۱۴:۳۰ نیز در شرایط شیوع بیماری کرونا میتوانند یک ورود رایگان داشته باشند.
سعیدیانفر افزود: تردد بین این ساعات برای ساکنان محدوده طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا نیمبها محاسبه میشود و نیازی به رزرو طرح ندارند. مستاجران نیز باید قرارداد اجاره و مالکان سند مالکیت خود را به دفتر خدمات الکترونیک شهرداری ارائه دهند تا پس از تأیید، سکونت در محدودههای دوگانه برای آنها درج شود. وی خاطرنشان کرد: طرح ترافیک در روز پنجشنبه اجرا نمیشود و محدودههای دوگانه کنترل آلودگی هوا و طرح ترافیک در روز پنجشنبه تبدیل به یک محدوده کنترل آلودگی هوا میشوند.
ارسال به دوستان
اخبار
عرضه خرما، روغن و گوشت قرمز با نرخ مصوب در میادین میوه و ترهبار
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان یکی از مهمترین اولویتهای این سازمان است و ۲۶۲ میدان و بازار میوه و ترهبار تهران برای استقبال از ماه مبارک رمضان و خدماترسانی به شهروندان در این ماه عزیز، آمادگی دارند.
ایوب فصاحت افزود: اگر چه به همکاران خود اعتماد داریم اما به منظور افزایش اطمینان خاطر مردم عزیزمان، از آغاز ماه مبارک رمضان نظارت بر فعالیت میادین و بازارهای میوه و ترهبار افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور تأمین اقلام و کالاهایی همچون خرما، قند و شکر، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ، حبوبات و لبنیات که مصرف آنها در این ایام افزایش مییابد، از قبل پیشبینیها را کردهایم. گفتنی است میادین میوه و ترهبار در ایام ماه مبارک رمضان، روزهای شنبه تا پنجشنبه صبحها از ساعت ۸ تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۵ تا 19:30 و روزهای جمعه نیز از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ ظهر فعال هستند.
استقرار تیمهای گشت پلیس راهور و یگان امداد در ماه مبارک رمضان
رئیس پلیس پایتخت گفت: تمهیدات لازم انتظامی و ترافیکی برای برقراری امنیت و آرامش و انضباط در ماه مبارک رمضان اندیشیده شده است و گشتهای پلیس در سطح شهر مستقر خواهند بود.
سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، حسینیه چهارده معصوم علیهمالسلام میزبان عاشقان، مشتاقان و ارادتمندان اهلبیت عصمت و طهارت با حضور مداحان سرشناس کشوری از جمله حاج محمدرضا طاهری و حسین طاهری است، اظهار داشت: مراسم مناجات از شب اول ماه مبارک رمضان از ساعت 24 تا یک بامداد برگزار میشود.
وی با اشاره به پخش زنده این مراسم از شبکه دو سیما گفت: همه تمهیدات لازم انتظامی و ترافیکی برای برقراری امنیت و آرامش و انضباط در برگزاری مراسم ماه مبارک رمضان برای شهروندان گرانقدر پایتخت اندیشیده شده است و گشتهای راهور و پیشگیری و یگان امداد در سطح شهر و محلهای برگزاری مراسم مذهبی مستقر خواهند بود.
امدادرسانی به ۲۳ هزار نفر در تعطیلات نوروز
در راستای اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر، تاکنون به ۲۳ هزار و ۱۸۳ نفر در تعطیلات نوروزی امدادرسانی شده است.
سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر کشور از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ امدادرسانی خود به مسافران نوروزی را آغاز کرد. در این طرح که با عنوان طرح ملی امداد و نجات نوروز ۱۴۰۱ شناخته شده است تا پایان ۱۲ فروردینماه سال جدید ۲ هزار و۷۶۴ مورد مأموریت انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۴ درصد رشد داشته است.
این در حالی است که ۱۴۴۳ مورد از این عملیاتها مربوط به حوادث ترافیکی بود که در این بخش هم شاهد رشد ۴۳ درصدی بودهایم، همچنین ۱۵۱ مورد از مأموریتها مربوط به عملیات امداد و نجات در کوهستان بوده است که در مقایسه با سال گذشته با ۳ درصد کاهش روبهرو بود.
همچنین در این مدت مأموریتهای جوی ۱۴۹ و ساحلی ۳۴ مورد گزارش شده که در مقایسه با سال گذشته در این مورد رشد ۸۳ درصدی را شاهد بودیم.
بر اساس گزارش منتشر شده در مدت اجرای این طرح ۱۸۲۴ نفر توسط امدادگران هلالاحمر نجات یافته و به مناطق امن منتقل شدند و در کل به ۲۳ هزار و۱۸۳ نفر امدادرسانی شده است؛ همچنین ۱۳۰۹ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و ۱۰۸۲۱ نفر هم خدمات سرپایی دریافت کردند. برای ۳۰۱۵ نفر هم اسکان اضطراری ایجاد شد و ۲۹۶ مصدوم نیز که در سوانح ترافیکی دچار حادثه شده بودند نجات یافتند.
اطلاعیه پلیس در آستانه حلول ماه مبارک رمضان
فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در آستانه حلول ماه مبارک رمضان اطلاعیهای صادر کرد.
در بخشی از این اطلاعیه آمده است: «به منظور حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و روزهداران گرامی، از هرگونه تظاهر به روزهخواری در ملأعام، پوشش نامتعارف و کشف حجاب در واحدهای صنفی و اماکن عمومی خودداری شود. در صورت صدور مجوز ویژه فعالیت برای مراکز اقامتی و پذیرایی بین راهی، پایانههای مسافربری، فرودگاهها، ایستگاههای راهآهن و بیمارستانها میتوانند به منظور ارائه خدمات به مسافران و افرادی که دارای عذر شرعی میباشند، با رعایت موازین شرعی و حفظ شئون اسلامی، ضمن استتار مکان به گونهای که در ملأعام تظاهر به روزهخواری نشود، فعالیت نمایند.
فعالیت سایر اماکن پذیرایی فاقد مجوز ویژه رمضان از یک ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) مجاز میباشد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، برابر مقررات و ضوابط با متخلفان برخورد خواهد شد».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|