|
تبریک چین و روسیه به نخستوزیر مجارستان
دیروز چین و روسیه پیروزی مجدد «ویکتور اوربان» نخستوزیر مجارستان و حزب حاکم فیدس در انتخابات پارلمانی این کشور را تبریک گفتند. این سیاستمدار ملیگرا که از سال 2010 قدرت را در مجارستان در دست دارد، در سخنرانی بعد از پیروزی اعلام کرد رقبای اصلی او رئیسجمهور اوکراین، بوروکراتهای اتحادیه اروپایی و رسانههای غربی بودند که به خاطر عدم تحریم روسیه علیه او جوسازی میکردند.
ارسال به دوستان
آیا ارتش پاکستان توان کودتا علیه دولت را دارد؟
مرگ بر آمریکا برگ برنده خان
گروه بینالملل: ارتش پاکستان با وجود مواضع حمایتآمیزش از آمریکا در مقابل نخستوزیر مستقل این کشور، همچنان حرکت مشخصی برای انجام یک کودتا علیه دولت مستقر از خود نشان نمیدهد. این در حالی است که شهرهای مختلف این کشور طی روزهای اخیر شاهد تظاهرات ضدآمریکایی پاکیها همراه با آتش زدن پرچم ایالات متحده است.
سخنگوی ارتش پاکستان با تلطیف اظهار نظرهای تند اخیر فرمانده ستاد مشترک نیروهای مسلح این کشور در مخالفت با سیاستهای ضدآمریکایی عمران خان، تلاش کرد تصویری از عدم مداخله ارتش در بحران سیاسی فعلی ترسیم کند.
طی 7 دههای که از عمر جمهوری اسلامی پاکستان میگذرد، ارتش این کشور عمدتا تحت حمایت مالی، مستشاری و تجهیزاتی پنتاگون بوده است و آمریکاییها همچنان نفوذ خود را بر اغلب ژنرالهای بلندپایه این کشور حفظ کردهاند. در عین حال پاکستان به کشور کودتاها مشهور است و از اواسط قرن بیستم میلادی، تنها یک دولت مستقر موفق شده دوره قانونی خود را به انتها برساند.
سیاستهای مستقل عمران خان از آمریکا و غرب و پیشبرد همکاریها و شراکتهای راهبردی اسلامآباد با چین، روسیه و ایران، باعث شده واشنگتن احساس خطر کرده و توطئهای سیاسی را برای براندازی دولت او از طریق باند فاسد نوازیها در حزب مسلم لیگ و لیبرالهای حزب مردم در پیش بگیرد. طبق افشاگری خود عمران خان در سخنرانی تلویزیونی هفته گذشته، مقامات دولت بایدن برای احزاب سنتی و قومیتگرای مجلس شورای ملی پاکستان پیام فرستاده بودند که روابط واشنگتن با اسلامآباد تنها در صورتی دوباره عادی خواهد شد که اکثریت پارلمان طرح استیضاح نخستوزیر را تصویب کنند.
با این وجود عمران خان در ابتکاری بهموقع و با ارسال نامهای دال بر مستندات دخالت یک دولت بیگانه (آمریکا) در طرح استیضاح خود، موفق شد با بهرهگیری از یک بند قانونی مبنی بر لزوم استقلال عمل احزاب مجلس از بیگانگان، این طرح را در آخرین لحظات لغو کند.
با وجود موافقت عارف علوی، رئیسجمهور پاکستان با پیشنهاد عمران خان، نخستوزیر این کشور برای انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام، همچنان این احتمال وجود دارد که دستور ریاستجمهوری به واسطه دخالت دیوان عالی نقض شود.
بر اساس قانون اساسی پاکستان، نخستوزیر میتواند پیشنهاد حکم انحلال پارلمان را به رئیسجمهور بدهد ولی این مساله تا زمانی است که طرح عدم صلاحیت نخستوزیر و عدم اعتماد به کابینه در دستور کار پارلمان قرار نگیرد. موضوعی که روز یکشنبه در پاکستان اتفاق افتاد، مساله جدیدی بود که تا به حال در عرصه سیاسی این کشور رخ نداده بود.
قاسمخان سوری، نایبرئیس مجلس روز یکشنبه با مردود اعلامکردن طرح رأی عدم اعتماد به عمران خان، آن را بر اساس اصل 5 قانون اساسی «غیرقانونی» خوانده و اعلام کرده بود: «به هیچ قیمتی بر اساس مداخله خارجی و توطئه، طرح رأی عدم اعتماد علیه نخستوزیر پاکستان یا برکناری دولت قابلقبول نیست».
سوری که در غیاب «اسد قیصر» ریاست جلسه را به عهده داشت همچنین جلسه را برای مدت نامعلومی به تعویق انداخت.
اپوزیسیون مجلس اسمبلی (بخش پاییندستی پارلمان) بویژه با پیشداری احزاب سنتی مسلم لیگ و مردم - که در انتخابات قبلی برای نخستینبار انحصار دوگانه خود در قدرت را به یک جریان سوم جدید با پیشاهنگی حزب انصاف واگذار کرده بودند- نسبت به مردود اعلامشدن طرح رایگیری عدم اعتماد علیه نخستوزیر اعتراض کردهاند.
آنها جلوگیری از استیضاح توسط هیاترئیسه مجلس شورای ملی را یک اقدام غیرقانونی خوانده و اعلام کردند: «جناح مخالف، علیه دستورالعمل امروز ریاست مجلس، به دیوان عالی پاکستان شکایت خواهد کرد».
در پی این شکایت، دادگاه عالی نیز در بیانیهای خطاب به نخستوزیر اعلام کرد از این پس تمام رفتارها و اقدامات مورد بررسی دیوان عالی قرار میگیرد.
از سوی دیگر، ساعاتی پس از انحلال مجلس ملی پاکستان، وزیر کابینه پاکستان در بیانیهای اعلام کرد که عمران خان، رسما از سمت نخستوزیری این کشور برکنار شده است.
در این بیانیه آمده بود: «در نتیجه انحلال مجلس پاکستان از سوی رئیسجمهور بر اساس بند یک ماده ۵۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی پاکستان در وزارت امور پارلمانی مورخ ۳ آوریل ۲۰۲۲، آقای عمران احمدخان نیازی، بهعنوان نخستوزیر پاکستان به کار خود پایان داد».
با این حال بلافاصله بعد از این بیانیه، دفتر ریاستجمهوری با انتشار بیانیه دیگری، موضوع عزل عمران خان را منتفی ذکر و اعلام کرد تا زمانی که نخستوزیر موقت انتخاب شود، عمرانخان تا ۲ هفته آینده به وظایفش ادامه خواهد داد.
* آیا کودتای ارتش محتمل است؟
در چنین شرایطی شور ضد آمریکایی و ضد امپریالیستی که عمران خان در بخش بزرگی از جامعه پاکیها دمیده، نهتنها ارتش را برای یک کودتای مجدد دست به عصا کرده، بلکه میتواند در انتخابات زودهنگام به برگ برندهای برای او و ائتلاف انصاف بینجامد. «بابر افتخار» سخنگوی ارتش پاکستان در گفتوگو با تلویزیون خصوصی اکسپرس تریبون، تلاش کرد پای نظامیان را از بحران سیاسی فعلی بیرون بکشد. او در واکنش به این اتهام که ارتش واسطه آمریکاییها برای تحریک نمایندگان پارلمان به منظور استیضاح نخستوزیر بوده است، گفت: «ارتش هیچ ارتباطی با آنچه امروز در پارلمان اتفاق افتاد، نداشت».
به نظر میرسد با توجه به ورود دیوان عالی پاکستان در موضوع تنش میان احزاب مخالف با کابینه عمرانخان، ۲ سناریو قابل تصور باشد؛ نخست اینکه با توجه به قرار گرفتن دولت عمرانخان در وضعیتی که شرایط مناسبی در پارلمان نداشت، بیم آن میرفت طرح عدم اعتماد به کابینه و نخستوزیر رای بیاورد، لذا دولت در یک لابی سیاسی و همچنین با این استدلال که طرح مذکور بر اساس توطئه و دخالت خارجی بوده، رئیس جلسه پارلمان را قانع کرد این طرح را از دستور کار خارج کند و بلافاصله پیشنهاد انحلال پارلمان را مطرح و کشور پاکستان را مجبور به انجام انتخابات زودهنگام کرد. بر اساس تحلیلها، احتمال رأیآوری عمرانخان و اینکه او بتواند باز هم از میان اپوزیسیون یارگیری کند، بالاست و احتمال نخستوزیریاش نیز وجود دارد.
سناریوی دوم این است که احتمال دارد دیوان عالی پاکستان رأی به لغو حکم انحلال پارلمان توسط رئیسجمهور دهد، لذا بعد از این اتفاق، نمایندگان حامی دولت اقدام به استعفا از پارلمان میکنند که باز هم پارلمان از اکثریت میافتد و دوباره کشور نیازمند برگزاری انتخابات زودهنگام خواهد شد.
ارسال به دوستان
آتشبس یمن، تاکتیک ائتلاف سعودی!
آتشبس ۲ ماهه میان صنعا و ائتلاف سعودی از شنبه (۱۳ فروردین/ ۲ آوریل) وارد فاز اجرایی شد اما هنوز چند ساعتی از آغاز این آتشبس نگذشته بود که ائتلاف سعودی، آن را در چندین استان یمن نقض کرد به نحوی که در ۲۴ ساعت اولیه، ۱۲۹ مورد نقض آتشبس ثبت شد. در همین رابطه «وکاله الصحافه الیمنیه» گزارش کرد کارشناسان بعید نمیدانند ائتلاف سعودی مانند عادت همیشگی از طریق طرفهای محلی خود آتشبس را نقض کند و سپس مدعی شود کسانی که این کار را انجام دادهاند گروههای شورشی علیه ریاض و ابوظبی هستند. بر اساس این گزارش، کارشناسان نسبت به جدی بودن ائتلاف در تعهد به آتشبس شک دارند و معتقدند ائتلاف سعودی برای توقف حملات به تأسیسات نفتی عربستان و امارات مجبور به قبول آتشبس موقت شده است، بویژه آنکه همه میدانند سعودی و امارات در سایه بحران سوخت غرب به خاطر جنگ اوکراین، اراده جداگانهای خارج از رویکردهای واشنگتن و لندن ندارند. در ادامه این گزارش آمار نقض توافق آتشبس مذکور به دست ائتلاف سعودی با گذشت ۲۴ ساعت از این آتشبس ارائه شده است: هواپیماهای جنگی ائتلاف سعودی بر فراز استانهای «الجوف» و «عمران» جولان دادند. همچنین ائتلاف ۶۲ پرواز شناسایی بر فراز استانهای «تعز»، «حجه»، «صعده»، «عمران»، «البیضاء» و «الجوف» انجام داد. بنا به گفته منابع نظامی یمنی، بالگردهای آپاچی ائتلاف متجاوز به مواضع ارتش و کمیتههای مردمی یمن در منطقه «الوجره» در «نجران» حمله کردند و جنگندههای ویژه شناسایی، 8 حمله به منازل غیرنظامیان و مواضع ارتش و کمیتههای مردمی یمن در «البرح» و «الوازعیه» در استانهای «تعز» و «الفاخر» و «باب غلق» در استان «ضالع» داشتند. همچنین ۲۶ حمله توپخانهای به مواضع ارتش و کمیتههای مردمی یمن در «العکد» استان مأرب و «الاماره» و «الطلعه» استان صعده، غرب «حرض» و «الملاحیظ» استان حجه شد. در ادامه مواضع ارتش و کمیتههای مردمی یمن در «جازان» و «نجران» بشدت با یگان توپخانه مورد هدف قرار گرفت و ۵۲ بار نقض آتشبس به دست مزدوران ائتلاف در استانهای حجه، صعده، تعز، ضالع، البیضاء و... ثبت شد. ارسال به دوستان
تشدید تنشها بین ۲ کره
دولت کرهجنوبی روز دوشنبه در واکنش به آخرین بیانیه «کیم یو جونگ» خواهر بانفوذ رهبر کرهشمالی خطاب به سئول، از این کشور خواست از تشدید تنشها در منطقه خودداری کند. به گزارش خبرگزاری یونهاپ، «لی جونگ جو» سخنگوی وزارتخانه موسوم به اتحاد، در یک نشست مطبوعاتی گفت: کرهشمالی در هر صورت نباید تنش بیشتری در شبهجزیره کره ایجاد کند. به گفته لی، این وزارتخانه که امور بین کرهای را مدیریت میکند، «بشدت» از همسایه شمالی میخواهد به جای تنش و تقابل، به مسیر گفتوگو و همکاری بازگردد. اواخر هفته گذشته کیم با انتقاد شدید از وزیر دفاع کرهجنوبی تهدید کرد عواقبی «جدی» در انتظار روابط ۲ کشور است. وی گفته بود پیونگ یانگ «در مورد کرهجنوبی درباره بسیاری از مسائل تجدیدنظر خواهد کرد» و به همسایه جنوبی یادآوری کرد کرهشمالی یک «کشور صاحب سلاح هستهای» است. اظهارات خواهر رهبر کرهشمالی در واکنش به سخنان وزیر دفاع کرهجنوبی «سو ووک» مبنی بر اینکه نیروهایش قابلیت «حمله پیشگیرانه» به کرهشمالی را برای استفاده در صورت لزوم حفظ میکنند، ابراز شد. جمعه گذشته وزیر دفاع کرهجنوبی به صراحت گفت سربازانش توانایی حمله «دقیق و سریع» به مبدا شلیک موشک کرهشمالی و همچنین امکانات فرماندهی و پشتیبانی را در صورت مشاهده نشانههای واضح پرتاب به سمت جنوب دارند. معاون مدیر کمیته مرکزی حزب کارگران کره (WPK) نیز با صدور نخستین بیانیه عمومی خود درباره کرهجنوبی در چند ماه گذشته، وزیر دفاع آن کشور را «مردی بیعقل و ناقص» توصیف کرد.
وزارت دفاع کرهجنوبی درباره اظهارات کیم خاطرنشان کرد ارتش این کشور به طور پیوسته تواناییهای خود را برای محافظت از امنیت ملی «در برابر هرگونه تهدید کرهشمالی» توسعه خواهد داد. بنا به گزارش یونهاپ، با وجود رد و بدل شدن پیامهای شدید و صریح طی روزهای اخیر، ۲ کره طبق معمول ساعت ۹ صبح دوشنبه تماس روزانه خود را از طریق دفتر ارتباط بین کرهای برقرار کردند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
یک بام و دو هوای رفتار اروپا با پناهجویان غیراوکراینی
غرقشدن 96 پناهنده در مدیترانه
در حالی که این روزها خبرهای زیادی درباره هجوم پناهندگان اوکراینی به کشورهای اروپایی و تلاش مقامات این اتحادیه برای اسکان و رفع سریع نیازهای آنها منتشر میشود اما از سوی دیگر بیتوجهی اروپاییان به پناهندگانی که از مناطق بحرانی خاورمیانه به اروپا میروند به قیمت از دست رفتن جان شمار زیادی از این قشر مظلوم و بیپناه تمام میشود. اینگونه سیاستهای دوگانه اروپا در قبال مساله پناهندگان بسیار قابل تأمل است. روزنامه «تاگس اشپیگل» با استناد به اطلاعات ارائه شده از طرف سازمان ملل و سازمان پزشکان بدون مرز از مرگ دهها پناهجو در دریای مدیترانه بر اثر غرق شدن قایق حامل پناهجویان که از لیبی به سمت اروپا حرکت میکرد خبر داد. «فیلیپو گراندی» کمیسر عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد در توئیتر نوشت: «بیش از 90 نفر در فاجعه دیگری در دریای مدیترانه جان خود را از دست دادند». بر اساس اطلاعات سازمان امدادرسانی پزشکان بدون مرز، روز شنبه یک کشتی تجاری ۴ نفر از این پناهجویان را در دریای مدیترانه نجات داد. نجاتیافتهها گزارش دادند که حداقل ۴ روز در یک قایق با 100 سرنشین روی آب بودند. 96 نفر در این سانحه غرق شدند. این قایق مملو از پناهندگان، از سمت لیبی به طرف اروپا در حال حرکت بود. سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد بازماندگان بشدت نیاز به محافظت و مراقبت دارند. این سازمان تأکید کرد که این بازماندگان نباید به لیبی بازگردانده شوند. بر این اساس هیچیک از بازماندگان نباید به مکانی بازگردانده شوند که در معرض خطر زندان، آزار و بدرفتاری قرار دارند.
***
پسلرزههای کودتای نافرجام؛ برادر شاه اردن از شاهزادگی انصراف داد
«حمزه بن الحسین» ولیعهد سابق و برادر ناتنی پادشاه اردن روز گذشته در صفحه توئیتر خود نوشت که از عنوان شاهزادگی کنار کشیده و دیگر خود را شاهزاده نمیداند. این رویداد درست در سالروز کودتای ناکام سال گذشته است؛ کودتایی که گفته میشد حمزه بن الحسین در رأس آن قرار دارد. ولیعهد سابق که مدتی نیز در بازداشت خانگی قرار گرفته بود، دیروز در صفحه توئیتر خود در نامهای کوتاه که اعتراض به شرایط اردن در آن به وضوح دیده میشد، نوشت وجدانش دیگر اجازه نمیدهد عنوان شاهزادگی را با خود به همراه داشته باشد. او در پایان نوشت که امور خود را به خدا واگذار کرده است.
او نوشت: «پس از آنچه طی سالهای گذشته دیدم، به این نتیجه رسیدم که اعتقاد شخصی و اصول ثابتی که پدرم در من نهادینه کرده است و من در طول زندگیام تلاش کردم به آن پایبند باشم، با رویکرد، گرایش و روشهای مدرن نهادهای ما همخوانی ندارد».
***
آغاز مذاکرات تشکیل دولت عراق
منابع مطلع دیروز از آغاز گفتوگوهای چارچوب هماهنگی شیعیان عراق برای تشکیل دولت خبر دادند. به گزارش شفقنیوز، یک منبع در چارچوب هماهنگی شیعیان عراق در سخنانی اعلام کرد که رهبران این چارچوب به برگزاری جلسات مشورتی خود به منظور دستیابی به راهحلهایی برای پایان دادن به اختلافات میان این چارچوب و جریان صدر ادامه میدهند و به همین منظور قرار است هیأتی از چارچوب هماهنگی به محل اقامت مقتدا صدر در حنانه نجف سفر کند تا مذاکرات و گفتوگوهای سیاسی درباره تشکیل دولت جدید عراق از سرگرفته شود. این منبع همچنین گفت چارچوب هماهنگی شیعیان به حزب دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی و اتحادیه میهنی به رهبری بافل طالبانی اعلام کرده است که بر سر یک نامزد به غیر از اسامی و نامزدهای مطرح شده برای تصدی پست ریاستجمهوری عراق توافق کنند و این بدان معناست که هر دو حزب نامزدهای پیشنهادیشان را کنار بگذارند و بر سر یک نامزد جدید به توافق برسند یا ۲ فرد جدید را به عنوان نامزد معرفی کنند تا پارلمان یکی از آنها را به عنوان رئیسجمهور جدید معرفی کند. این منبع ادامه داد: چارچوب هماهنگی درصدد متحد کردن شیعیان به اشکال مختلف است و همچنان با جریان صدر در این زمینه تلاش میکند اما اگر مقتدا صدر همچنان بر تشکیل دولت اکثریت ملی پافشاری کند، چارچوب هماهنگی نیز طرح خود را پیش خواهد برد.
***
نمایش نظامی «سرایا القدس» در غزه
صدها نفر از نیروهای «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی یکشنبه شب به مناسبت بزرگداشت بیستمین سالگرد درگیری اردوگاه جنین در شمال نوار غربی اشغالی، نمایش نظامی بر پا کردند. طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، نیروهای سرایا القدس در خیابانهای منطقه «النصیرات» در غزه ضمن نمایش تسلیحات نظامی مختلف، عکسها و تصاویری از شهدای درگیری جنین با نظامیان صهیونیست در سال ۲۰۰۲ را بالا بردند». در خلال این نمایش نظامی، بسیاری از مردم فلسطین برای مشاهده یگانهای مختلف سرایا القدس، همانند یگان پیادهنظام، تکتیراندازها و خودروهای حامل موشکها، به خیابان آمدند. یکی از نیروهای سرایا القدس (که نامش فاش نشده) طی سخنرانیاش در این نمایش نظامی گفت: «امروز به خیابان آمدیم تا به دنیا تاکید کنیم راه مقاومت، علیه اشغالگری ادامه دارد».
وی با تاکید بر حمله با دستانی از آهن و عدم سکوت در مقابل گستاخی اشغالگران و تجاوزاتشان به ملت فلسطین خاطرنشان کرد: «تداوم عملیاتهای نظامی ضد استعمارگران، نشانه آشکاری بر تداوم راه جهاد و مقاومت است و ملت ما حتی یک وجب از سرزمین فلسطین را از دست نخواهد داد». آوریل ۲۰۰۲ درگیریهایی بین نیروهای مقاومت فلسطین و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه جنین (شمال نوار غربی) روی داد که بر اثر آن دهها فلسطینی به شهادت رسیدند و بسیاری از سکونتگاههای اردوگاه ویران شد. طی این درگیریها ۲۳ نظامی صهیونیست نیز کشته شدند.
ارسال به دوستان
نخستوزیر لهستان مدعی شد
برلین مانع اصلی در برابر تحریمهای شدیدتر علیه روسیه
گروه بینالملل: «ماتئوش موراویهتسکی» نخستوزیر لهستان، دولت آلمان را به ممانعت از اعمال تحریمهای شدیدتر علیه روسیه توسط اتحادیه اروپایی متهم کرد. موراویهتسکی دیروز (دوشنبه) در یک کنفرانس خبری گفت آلمان مانع اصلی اعمال تحریمهای شدیدتر علیه روسیه است و مجارستان مانع آن نمیشود. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اظهارات وی پس از آن بیان میشود که «ویکتور اوربان» نخستوزیر مجارستان، پس از آنکه با انتقاداتی به دلیل نداشتن موضع سختگیرانه در قبال تجاوز روسیه به اوکراین مواجه شد، در انتخابات سراسری روز یکشنبه اعلام پیروزی کرد. نخستوزیر لهستان در این باره توضیح داد: «صرف نظر از نحوه برخورد با مجارستان، این چهارمین پیروزی (اوربان) است و باید به انتخابات دموکراتیک احترام بگذاریم. این آلمان است که سد اصلی تحریمهاست. مجارستان طرفدار تحریمهاست».
پیش از وی، «امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه نیز با تکرار ادعاها درباره کشته شدن غیرنظامیان در شهر بوچا در اوکراین، خواستار تشدید تحریمها علیه روسیه شده بود. «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین هم شامگاه یکشنبه با کافی ندانستن تحریمهای جدید غرب علیه روسیه، خواستار اقدامات بیشتر علیه مسکو شد.
* کرملین: تصاویر بوچا جعلی است!
انگلیس به عنوان رئیس دورهای شورای امنیت سازمان ملل، درخواست روسیه برای تشکیل جلسه علنی این شورا به منظور بررسی حقایق رخ داده در شهر بوچای اوکراین و آنچه «اقدام تحریکآمیز افراطگرایان اوکراینی» در این شهر خوانده را رد کرد.
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین با اعلام این خبر از ترس دولتهای غربی از روشن شدن وقایع غمانگیز در این شهر نزدیک کییف انتقاد کرد.
شنبه گذشته بود که معاون وزیر دفاع اوکراین مدعی شد تعداد زیادی از غیرنظامیان در شهر بوچا که بتازگی نیروهای روس از آن عقبنشینی کرده بودند، قتلعام شدهاند.
دیروز اما آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن به نشریه نیوزویک گفت هنگام کنترل شهر توسط نظامیان این کشور گزارشی درباره تلفات غیرنظامیان وجود نداشته، حال آنکه رسانههای آمریکایی گلولهباران این شهر توسط ارتش اوکراین را که به دنبال عقبنشینی نیروهای روسیه انجام شد، نادیده گرفتهاند.
از سوی دیگر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اتهامات علیه مسکو را رد کرد و گفت کارشناسان وزارت دفاع این کشور نشانههایی از جعلیات مختلف را در تصاویر منتسب به این شهر اوکراینی فاش کردهاند.
این تصاویر توسط دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین در توئیتر منتشر شد که از تخریب گسترده ناشی از درگیریها و همچنین تعدادی افراد و ماشینهای سوخته در خیابانها حکایت داشت اما بسیاری از جزئیات مربوط به اجساد در تصاویر دیده نمیشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|