|
آمریکا اعتراف میکند برابر انقلاب اسلامی هیچ غلطی نتوانسته است بکند
جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: با گذشت 44 سال از پیروزی انقلاب اسلامی مظهر جبهه باطل یعنی آمریکا اعتراف میکند در برابر انقلاب اسلامی هیچ غلطی نتوانسته است بکند. سردار علی فدوی در آیین بزرگداشت بیستونهمین سالگرد شهادت سیدمرتضی آوینی اظهار داشت: برای جبهه باطل واقعیت مهم نیست، آن چیزی که برای جبهه باطل مهم است تصویری است که از واقعیت میسازد و این روالی است که از دهه 70 آمریکاییها در حال انجام آن هستند.
ارسال به دوستان
روایت نمایندگان از جلسه غیرعلنی درباره «طرح نظام تنظیم مقررات و خدمات فضای مجازی» ابهامات را درباره سرانجام این طرح افزایش داد
سایهروشنهای حکمرانی مجازی
گروه سیاسی: جلسه غیرعلنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره سرنوشت «طرح نظام تنظیم مقررات و خدمات فضای مجازی» و احتمال بازگشت این طرح به صحن علنی با روایت متناقض نمایندگان مواجه شد تا ابهامات درباره سرانجام این طرح همچنان باقی بماند.
به گزارش «وطنامروز»، حالا در کنار «شفافیت»، آنچه با کلیدواژه «صیانت» در افکارعمومی شناخته میشود را میتوان دومین موضوع چالشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی دانست. گمانهزنیها درباره سرانجام طرحی که تا به حال 3 بار تغییر عنوان داده و نام آن از «طرح صیانت از فضای مجازی» به «طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» و در نهایت «طرح نظام تنظیم مقررات و خدمات فضای مجازی» تغییر یافته، آنقدر مبهم و پیچیده شده است که حتی روایت نمایندگان نیز پس از برگزاری جلسهای غیرعلنی با همین موضوع کاملا متناقض است.
اسفند سال گذشته بود که خبر تصویب کلیات طرح در نشست کمیسیون مشترک طرح صیانت با 18 رای مثبت و یک رای منفی منتشر شد. چند ساعت بعد از انتشار این خبر معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی با صدور نامهای اعلام کرد مصوبه طرح حمایت از حقوق کاربران در کمیسیون ویژه مجلس باطل است. پس از این رفت و برگشت اما زمزمههایی مبنی بر بازگشت این طرح از کمیسیون مشترک به صحن علنی به گوش میرسید. در همین زمینه روز گذشته حجتالاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیاترئیسه مجلس با بیان اینکه در نشست غیرعلنی مجلس موضوع طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی موسوم به طرح صیانت، مورد بحث و بررسی نمایندگان قرار گرفت، اظهار داشت: در نهایت 120 نماینده به بازگشت این طرح به صحن علنی مجلس و بررسی آن در صحن رأی مثبت دادند، 109 نماینده هم به بازگشت طرح صیانت به صحن علنی مجلس رأی ندادند که معنای آن، بررسی این طرح در کمیسیون مشترک بود؛ بنابراین صحن علنی مجلس بزودی بررسی طرح صیانت از فضای مجازی را آغاز خواهد کرد. اما سلیمی تنها چند ساعت پس از این سخنان در گفتوگو با فارس تغییر موضع داد و گفت: بعد از رأی امروز نمایندگان مجلس برای بازگشت طرح صیانت به صحن علنی مجلس، کمیسیون مشترکی که طبق اصل 85 قانون اساسی تشکیل شده بود، منحل میشود و کمیسیون مشترک دیگری با حضور نمایندگانی که از کمیسیونهای تخصصی مجلس به این کمیسیون معرفی شدهاند، تشکیل خواهد شد و درباره طرح صیانت به بحث و بررسی خواهند پرداخت.
پس از موضع دوگانه سلیمی، بیژن نوباوه اساسا این رایگیری را یک رأیگیری استمزاجی دانست که برای نظرخواهی بوده و جنبه رسمی نداشته است. نایبرئیس کمیسیون فرهنگی در ادامه با بیان اینکه این رأیگیری به معنای بازگشت طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی به صحن نیست، گفت: بر اساس رأیگیری انجام شده، درخواست جمعی از نمایندگان برای بازگشت طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی که به هیأترئیسه تقدیم شده، در جلسه علنی مجلس به رأی گذاشته خواهد شد و در صورتی که این درخواست در صحن رأی بیاورد، آن وقت طرح حمایت از کاربران در صحن مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت. داستان در اینجا نیز به پایان نرسید تا حجتالاسلام فلاحی که از اعضای کمیسیون مشترک طرح صیانت هم هست، گفت: در نشست غیرعلنی امروز، فقط 49 درصد از نمایندگان مجلس در رأیگیری استمزاجی به بازگشت طرح صیانت به صحن علنی مجلس رأی دادهاند و چون این رأی به حدنصاب لازم نرسیده، وضعیت طبق شرایط قبل است و کمیسیون مشترک تشکیل شده، طبق اصل 85 قانون اساسی همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد. وی ادامه داد: اگر قرار است بررسی طرح صیانت به صحن علنی مجلس بازگردد، باید در یک نشست رسمی و علنی مجلس، رأیگیری در این باره صورت گرفته و حدنصاب نصف به علاوه یک کسب شود؛ در غیر این صورت، بررسی طرح همچنان در کمیسیون مشترک فعلی و طبق اصل 85 قانون اساسی صورت میگیرد.
* ضرورت حکمرانی مجازی
افسارگسیختگی فضای مجازی در کنار فقدان ظرفیت قانونی برای کنترل این بستر باعث شده در سالهای گذشته بحرانهای زیادی به جامعه ایران تحمیل شود. در این میان سرمایهگذاری سنگین جریانات معاند برای بهرهگیری حداکثری از این فضا در کنار سیاست ضدایرانی صاحبان پلتفرمهای اجتماعی باعث شده بسیاری از سناریوها علیه امنیت ملی کشورمان نیز در این بستر پی گرفته شود. مجموعه این شرایط لزوم قانونگذاری در حوزه فضای مجازی و تقویت «حکمرانی مجازی» را به عنوان عاملی واجد اهمیت ضروری کرده است. با این حال پیگیری چنین طرحی و اقناع افکار عمومی درباره ثمرات و بهرهمندیهایش نیز امری غیرقابل تردید به حساب میآید. با این نگاه فارغ از گمانهزنی و انتقادات احتمالی به «طرح نظام تنظیم مقررات و خدمات فضای مجازی»، اصل حرکت به سمت «حکمرانی مجازی» و قانونگذاری درباره فضای مجازی را باید واجب دانست. در چنین شرایطی اما آنچه در ماههای گذشته شاهد آن بودهایم نه حرکت به سمت اقناع عمومی و پاسخ دادن به پرسشهای مردم که افزایش سوالات و ابهامات درباره این طرح بوده است. جلسه غیرعلنی روز گذشته نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و روایتهای متناقض و چندگانهای که از آن در رسانهها منتشر شد عملا در مسیری متفاوت از آنچه انتظار میرفت بود. روایت مجعولی که قانونگذاری در حوزه فضای مجازی را خلاف مصالح عمومی جا میاندازد با چنین رویهای احتمالا تقویت نیز خواهد شد.
در شرایطی که عمده نظامهای سیاسی با نیت مقابله با مخاطراتی که در سایه فقدان نظارت بر مناسبات گسترده در فضای مجازی وجود دارد اقدام به قانونگذاری در این عرصه کردهاند، قانونگذاران کشورمان نیز با شناخت صحیح مخاطرات و ارزیابی دقیق درباره ظرفیتها و امکانهای نظارتی باید ضمن اقناع عمومی و پاسخگویی به سوالات مردم، «مقدمه حکمرانی مجازی» را فراهم آورند.
ارسال به دوستان
همزمان با عدم پذیرش شروط ایران، طرف آمریکایی از قطعی نبودن توافق برای بازگشت به برجام میگوید
ادامه سنگاندازیهای واشنگتن
گروه سیاسی: مذاکرات برای بازگشت آمریکا به برجام در شرایط راکدی قرار گرفته است و حالا هیچ طرفی عملی شدن چنین توافقی را قطعی نمیپندارد.
به گزارش «وطنامروز»، سخنگوی کاخ سفید در گفتوگویی که با شبکه فاکسنیوز آمریکا داشت، به سوالاتی درباره مذاکراتی که برای احیای برجام در جریان است، پاسخ داد. جن ساکی در پاسخ به این سوال که با توجه به جنگ روسیه و اوکراین، آیا مسکو میتواند بر سر میز مذاکره با ایران باقی بماند، گفت: دیپلماسی و روابط خارجی پیچیده است و مذاکرات با ایران با حضور روسیه نمونهای از آن است. وی ادامه داد: روسیه یکی از اعضای 1+5 بوده است. مسکو در اجرای توافق هستهای نقش داشته و این، موضوعی است که درباره آن صحبت میکنیم و در مذاکرات نیز مورد بحث قرار گرفته است.
سخنگوی کاخ سفید با تکرار ادعاهای نخنمای مقامات آمریکایی در ارتباط با برنامه هستهای ایران، گفت: ما معتقدیم و من فکر میکنم جامعه جهانی بر این باور است که جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای در راستای منافع ملی ما و منافع جهانی ما است.
جن ساکی با اعلام اینکه ایران پیشرفت زیادی در مسیر دستیابی به سلاح هستهای داشته است و این به نفع آمریکا نیست، اظهار کرد: ما هنوز نمیدانیم به توافق دست خواهیم یافت یا نه اما مذاکرات ادامه دارد. ما همچنان در حال بررسی هستیم.
این مقام آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره درخواست ایران از ایالاتمتحده مبنی بر ارائه تضمین کتبی درباره عدم خروج مجدد از توافق هستهای، اعلام کرد: من فکر میکنم اگر به توافقی برسیم که رئیسجمهور بایدن آن را در راستای منافع ملیمان بداند، به طور قطع به آنچه باید در کنگره انجام شود، رسیدگی خواهیم کرد. البته هنوز به آن نقطه نرسیدهایم. موضوعات نهایی باقی مانده است که در حال مذاکره بر سر آنها هستیم و بیش از یک مورد است.
اما نکته مهم اظهارات سخنگوی کاخ سفید آنجا بود که اعلام کرد: رئیسجمهور بایدن تنها توافقی را خواهد پذیرفت که یک توافق خوب باشد اما ما اکنون تجربه خروج دونالد ترامپ از برجام را داریم. آنچه شاهد آن بودیم، عدم شفافیت است. ایران در برنامه هستهایاش پیشرفت قابلتوجهی کرده است.
این سخنان جن ساکی نشان از آن دارد که آمریکا بهرغم اینکه ادعاهای بیاساس خود درباره برنامه هستهای کشورمان را تکرار میکند و خود را بیمیل به احیای برجام نشان میدهد، نقشهای برای ادامه مسیر و همچنین راهی جز توافق و کنار آمدن با خواستههای ایران ندارد و در تلاش است با انحراف مذاکرات از هدف اصلی، بر این ناچاری خود سرپوش بگذارد. بویژه آنکه بنا به گفته سخنگوی کاخ سفید، خروج ترامپ از برجام، قدرت مانور دولت فعلی آمریکا در مذاکرات برای احیای توافق را محدود کرده است.
* ایران: از منافعمان کوتاه نمیآییم
در این میان سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز روز گذشته اعلام کرد: ما هنوز به نقطهای نرسیدهایم که طرف آمریکایی نشان دهد اراده قطعی برای بازگشت به تعهداتش ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ دارد. متاسفانه آمریکا انرژی و وقت همه را مصروف این کرده که اجزا و عناصری از فشار حداکثری را که مخالفان اولیه توافق هستهای در این فشارها اعمال کردند حفظ کند. آنچه برای ما حائز اهمیت است انتفاع اقتصادی و انتفاع قطعی مردم ایران از رفع تحریمهاست.
سعید خطیبزاده با اشاره به اینکه آمریکا تنها باید در مسیر احیای برجام قدم بردارد، گفت: آنچه برای ما روشن است اینکه آمریکا نمیتواند مشکلات دوجانبهاش را از مسیر برجام حل کند. برجام و گفتوگوهای وین صرفا برای اطمینان از بازگشت اطمینانبخش و تضمین شده آمریکا به تعهداتش ذیل برجام است و اطمینان از انتفاع اقتصادی ایران. آمریکا باید بداند تنها در همین مسیر میتواند اقدامات و ابتکارات خود را پیگیری کند و هر چه بیش از آن، زیادهخواهانه است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره اینکه ایران تا چه زمانی منتظر تصمیم آمریکا میماند، تصریح کرد: آنچه بین ما و اروپا گفتوگو شده، نهایی شده است. بین ما و 1+4 و اتحادیه اروپایی به عنوان هماهنگکننده برجام، نکتهای باقی نمانده و آنچه هست تصمیمات واشنگتن است که از طریق هماهنگکننده برجام در حال انتقال است. ابتکارات آخر خود را فرستادیم و به محض اینکه ایران و ۱+۴ پاسخ مناسبی دریافت کنند، همه عازم وین خواهیم بود.
خطیبزاده همچنین در ارتباط با اظهارات سناتور آمریکایی کریس مورفی درباره خروج نام سپاه پاسداران از لیست تحریمها نیز گفت: تمام اجزای فشار حداکثری و عناصر آن باید برداشته شود. آنهایی که عناصر مختلفی را در فشار حداکثری تعبیه کردند به این خاطر بود که انتفاع ملت ایران از ابعاد مختلف تحت تاثیر قرار بگیرد.
مورفی در اظهارات چند روز قبل خود خروج نام سپاه پاسداران از لیست تحریمهای آمریکا را بیتأثیر خوانده بود.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: آنچه در مذاکرات باقی مانده، بیش از یک موضوع بین ایران و آمریکاست و محوریت آن هم این است که تمام اجزای فشار حداکثری باید برداشته و انتفاع اقتصادی ملت ایران از برجام لحاظ شود. تا آن روز منتظر تصمیم واشنگتن میمانیم. اینکه بایدن امروز یا فردا میخواهد تصمیم بگیرد، چیزی است که آمریکا باید به تاریخ جواب دهد. ما در چارچوب منافع قطعی ملت ایران حرکت میکنیم و از آن هم کوتاه نمیآییم.
***
ادعای الجزیره: 7 میلیارد دلار دارایی ایران آزاد میشود
شبکه خبری الجزیره به نقل از یک مقام ایرانی اعلام کرد وزیر خارجه عمان امروز به ایران میآید تا درباره آزادسازی 7 میلیارد دلار از داراییهای بلوکه ایران گفتوگو کند. سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در مصاحبه با خبرگزاری دولتی ایرنا، علاوه بر توافق صورتگرفته برای آزادسازی ۷ میلیارد دلار دارایی مسدود شده ایران، سفر بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان به تهران را نیز تایید کرد.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد
ضرورت ایجاد شفافیت کامل در فرآیندهای بورسی
رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت ایجاد شفافیت کامل و رفع تمام ابهامات در فرآیندهای بورسی از مسؤولان بازار سرمایه که اخیرا در راستای شفافیتبخشی به فرآیندهای بورسی و رفع دغدغههای مردم و سرمایهگذاران، قدمهایی را برداشتند و دسترسی همه معاملهگران آنلاین به تمام سفارشهای خرید و فروش در سامانههای معاملاتی برخط کارگزاران را فراهم آوردند، تقدیر به عمل آورد.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با گرامیداشت ۲۰ فروردین روز ملی فناوری هستهای و تجلیل و تکریم شهدای هستهای کشور، به نقش ارزنده این شهدای والامقام در تولید قدرت برای ایران اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: امروز استقلال و عزتی که در ایران اسلامی برقرار است در هیچ کشور دیگری وجود ندارد و این مهم مرهون خونهای پاک شهدای والامقام ما است. رئیس قوه قضائیه در ادامه نسبت به فتنهانگیزی دشمنان و شیطانصفتان وابسته به شیطان بزرگ و صهیونیستها که طی سالهای ۹۸ تا ۱۴۰۰ در پیشبرد توطئههای خود علیه امنیت مردم ایران ناکام ماندند، هشدار و تحذیر داد و گفت: اینچنین به نظر میرسد و قرائن و شواهدی نیز وجود دارد که عدهای با پمپاژ دروغ و اختلافافکنی میان اقشار مردم و مسؤولان و تلاش برای ایجاد اختلاف میان ایران اسلامی و همسایگان و همچنین رواج هرزگی در سطح اجتماع، قصد و نیت فتنهگری در کشور اسلامی ما را دارند.
وی با اشاره به فواید فضای مجازی و ضرورت بهرهگیری و حمایت از آزادیهای مشروع جامعه در این فضا به شورای عالی فضای مجازی نیز توصیه کرد با توجه به اینکه بسیاری از دروغها و جعلیات با هدف تحت تاثیر قرار دادن محیط امن و آرام مردم، در فضای مجازی پمپاژ میشود، اقدام فوریتری را در راستای تکالیف قانونی خود در دستور کار قرار دهد. محسنیاژهای همچنین با اشاره به اهمیت و لازمالاجرا بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، به رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستور داد در راستای انجام وظیفه نظارت بر حسن اجرای قوانین، بر نحوه اجرا و عملیاتی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در همه دستگاهها نظارت کند و نخست این نظارت ویژه از قوه قضائیه ظرف ۲ روز آتی آغاز شود و نتایج بررسی و نظارت مزبور نیز به صورت عمومی اعلام شود تا مردم در جریان قرار گیرند.
***
نخستین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار میشود
مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار شهید سرلشکر پاسدار سیدمحمد حجازی، جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور خانواده شهدا، میهمانان و مسؤولان کشوری و لشکری با سخنرانی سردار سرتیپ پاسدار حاجاسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار میشود. این مراسم ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه ۲۵ فروردین در تالار وزارت کشور واقع در میدان فاطمی تهران برگزار خواهد شد.
***
فرمانده نیروی زمینی ارتش:
شهید صیادشیرازی منادی وحدت ارتش و سپاه بود
فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر ضرورت توجه مسؤولان به جهاد تبیین گفت: بر همه ما واجب است نسبت به انجام این فریضه تمام تلاش خود را به کار بندیم.
امیر کیومرث حیدری در آیین بزرگداشت سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیادشیرازی، ولایت فقیه را ادامه سیره نبوی، علوی و پیروی سیره مهدوی عنوان کرد و افزود: امروز صراط مستقیم ما مقام معظم رهبری و ولیامر مسلمین جهان حضرت امام خامنهای است. وی با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید صیادشیرازی تصریح کرد: مجلس امروز به نام شهید بزرگواری است که ذوب در مقام ولایت بود؛ شهید صیادشیرازی بنده حقیقی و محض خدا بود و اخلاص ایشان، زبانزد بود. بندگی خدا بارزترین صفت این شهید بزرگوار است. فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: دومین شاخصه این شهید بزرگوار اطاعتپذیری از ولی فقیه زمان بود؛ ایشان چشم به لسان ولایت و مطیع محض این مقام الهی بود. امیر حیدری ادامه داد: ویژگی سوم سپهبد شهید صیادشیرازی وحدتگرایی بود. ایشان منادی وحدت بین ارتش و سپاه بود و در این مسیر تلاش میکرد و ارتش و سپاه را یک لشکر الهی میدانست. وی با اشاره به تلاش عناصر ضدانقلاب برای انحلال ارتش در دوران انقلاب اسلامی یادآور شد: ارتش مورد تایید معمار کبیر انقلاب اسلامی است و درست زمانی که ضد انقلاب به دنبال انحلال ارتش بود، امام بزرگوار ما اجازه نداد این بازوی توانمند انقلاب با توطئه دشمنان قطع شود.
***
نشست مشترک دولت و مجلس هفته آینده برگزار میشود
عضو هیأترئیسه مجلس اظهار کرد: نشست مشترک دولت و مجلس شورای اسلامی یکشنبه هفته آینده به میزبانی دولت برگزار خواهد شد. حجتالاسلام علیرضا سلیمی در گفتوگو با مهر تصریح کرد: قرار است در این ضیافت افطاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دولتمردان درباره مباحث مختلف کشور بحث و تبادل نظر کنند.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در نشست هماندیشی با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه با اشاره به چشمانداز سیاست خارجی دولت:
تمرکزمان صرفاً بر احیای برجام نیست
گروه سیاسی: حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی شامگاه یکشنبه در نشست هماندیشی با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه با بیان اینکه اینگونه نشستها را برای دولت بسیار مفید و مغتنم میدانم، گفت: مؤکداً به همه همکاران خود توصیه کردم نشستهای مستمر و منظم با نخبگان و حتی مخالفان دولت داشته باشند و از ایدهها و نظرات آنان استفاده کنند.
رئیسجمهور افزود: اجرای عدالت خواست مردم، تکلیف قانونی دولت، تاکید مقام معظم رهبری و یکی از عقبماندگیهای جدی در نظام جمهوری اسلامی است. تلاش دولت این است که در همه عرصهها از جمله نظام مالیاتی، نظام بانکی، مقررات و شیوه جذب افراد، نحوه استفاده و بهکارگیری افراد، نظام پرداخت حقوق و زمینههای دیگر عدالت اجرا شود.
رئیسی از اصحاب رسانه خواست با اطلاعرسانی صادقانه و منصفانه پل ارتباطی میان دولت و مردم باشند.
حجتالاسلام رئیسی با اشاره به اینکه امروز دوران جنگ روایتها است، تصریح کرد: اصحاب رسانه نقش موثری در روایت دقیق، صریح، سریع و امیدآفرین از رویدادهای مختلف دارند و بدون رسانههای حرفهای، منصف و متعهد امکان هماوردی با دشمنان در عرصه جنگ روایتها وجود ندارد.
رئیسجمهور گفت: انتقاد رسانهها و انتقال دیدگاهها، نظرات و انتقادات مردم به دولت میتواند کمک بزرگی برای حل مشکلات کشور باشد.
وی تصریح کرد: مکرر اعلام کردهایم که راهبرد ما در مذاکرات هستهای، راهبرد اعلامی از سوی مقام معظم رهبری است. گاهی عدهای طوری وانمود میکنند که مساله مذاکرات هستهای، تنها مساله عرصه سیاست خارجی کشور است اما این از نظر ما نادرست است. از نظر دولت مذاکرات هستهای یکی از مسائل سیاست خارجی کشور است، نه همه مساله سیاست خارجی.
رئیسی ادامه داد: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از سوی دولت به عنوان مرجع اطلاعرسانی و ارتباط با اصحاب رسانه و نخبگان در حوزه مذاکرات هستهای تعیین شده و اصحاب رسانه به طور مستمر در جلسات و نشستهایی با مسؤولان مربوط در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در جریان روند پیشرفت مذاکرات قرار میگیرند.
رئیسجمهور با اشاره به تلاش دولت برای افزایش سرمایهگذاری در کشور، گفت: دولت از شرکتها و مجموعههای بزرگ و بانکها خواسته بر اساس یک برنامهریزی مشخص وارد عرصه سرمایهگذاری در امور زیربنایی و طرحهای بزرگ شوند و در کنار آنها برای استفاده از ظرفیتهای نهادهای انقلاب اسلامی در این زمینه نیز برنامهریزی کرده است.
حجتالاسلام رئیسی با اعلام اینکه اقدامات دولت برای جذب سرمایهگذاری خارجی نیز آغاز شده، گفت: در این بخش، کار آغاز شده اما روند آن باید به مرحله مشخصی برسد تا جزئیات آن اعلام شود. انجام این سرمایهگذاریها و در کنار آن تلاش برای ارتقای بهرهوری میتواند به دولت در تحقق هدف رشد اقتصادی ۸ درصدی کمک کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|