|
آغاز ثبت سفارش کتابهای درسی دانشآموزان از امروز
سفارش کتابهای درسی دانشآموزان پایههای دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول و بخشی از دانشآموزان مدارس استثنایی از امروز یکشنبه آغاز میشود. بر این اساس دانشآموزان باید به سامانه www.irtextbook.com مراجعه و اقدام به ثبت سفارش کتابهای درسی کنند. نام کاربری برای ورود به سامانه کد ملی دانشآموز و رمز عبور آنها 6 رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانشآموز است.
ارسال به دوستان
استاندار تهران: امسال راهپیمایی روز قدس در فضای باز و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود
قدمهای قدسی
آیین راهپیمایی عمومی در روز قدس پس از ۲ سال محدودیت کرونایی، امسال در تهران و سراسر کشور برگزار خواهد شد و با توجه به امکان حضور مردم در فضای باز و آزاد، هیچ محدودیتی برای این مراسم وجود ندارد.
به گزارش «وطنامروز»، شیوع گسترده و نگرانکننده کرونا از اواخر زمستان 1398 موجب تعطیلی بسیاری از مراسم و آیینها از جمله راهپیمایی روز قدس در سراسر کشور شده بود، چرا که موجهای نخستین این ویروس خطرات بیشتری برای سلامت جامعه به همراه داشت.
اکنون با گذشت بیش از ۲ سال از آغاز شیوع کرونا، استاندار تهران از برنامهریزی برای برگزاری باشکوه راهپیمایی روز قدس خبر داده است.
محسن منصوری در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: با توجه به تأکید ستاد مقابله با کرونا، کماکان محور اصلی در کنترل بیماری «کووید-۱۹» واکسیناسیون است، لذا باید از همه ابزارها برای ترغیب تزریق دوز سوم بهره بگیریم. عددی حدود ۵۰ درصد واکسیناسیون در دوز سوم در استان تهران داریم اما نسبت به عدد ۹۵ درصدی تزریق دوز اول بسیار پایینتر است که باید افزایش یابد.
وی افزود: برخی گزارشها حاکی از آن است که عدم رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی شدت گرفته و در سطح استان تهران از حدود ۶۲ درصد به ۶۰ درصد رسیده است و متاسفانه شاهد عادیانگاری شرایط در بین مردم هستیم. بیتردید هر گاه سهلانگاری کنیم لطمه میخوریم، لذا همه باید نسبت به این موضوع با حساسیت ویژهای برخورد کنیم.
منصوری درباره برگزاری مراسم شبهای قدر، نماز عید فطر و راهپیمایی روز قدس گفت: پس از ۲ سال محدودیت کرونایی، راهپیمایی روز قدس با توجه به شرایط منطقهای برگزار خواهد شد. این مراسم در فضای باز و با رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی در کمال شکوه برگزار میشود.
استاندار تهران ادامه داد: برنامهریزیها طوری است که مراسمی در شأن جمهوری اسلامی ایران و فلسطین را شاهد باشیم. همچنین برای نماز عید فطر باید با اولویت برگزاری در فضاهای باز برنامهریزی شود و اگر به هر دلیلی مقرر شد در فضای بسته باشد، حتما باید پروتکلهای بهداشتی در دستور کار قرار گیرد. وی افزود: بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، اگر شهرستانی در وضعیت قرمز باشد برگزاری نماز عید فطر و مراسم شب قدر در فضای باز منعی ندارد اما اگر شهرستانی بخواهد در فضای بسته این مراسم را برگزار کند در صورتی که در وضعیت آبی باشد با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی منعی ندارد.
منصوری اظهار کرد: میزان پذیرش نمازگزاران در شهرستانهای با وضعیت زرد باید ۷۰ درصد ظرفیت مکان مسقف باشد و سقف زمان برگزاری مراسم نیز ۹۰ دقیقه خواهد بود. برای شهرستانهای نارنجی باید ۵۰ درصد ظرفیت مکان برگزاری و برای شهرستانهای با وضعیت قرمز ۳۰ درصد مکان برگزاری مراسم، پذیرش افراد انجام شود.
استاندار تهران تاکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در ارتباط و هماهنگی با مساجد و تکایا باید به گونهای عمل کند که دستورالعملها و شرایط رعایت پروتکلهای بهداشتی محقق شود و بهتر است از قبل به افراد اعلام شود که وسایل شخصی همچون قرآن و مهر با خود به همراه داشته باشند.
***
کاهش آمار مرگ و میر و بستریشدگان کرونا
تعداد فوتیهای کرونایی در شبانهروز منتهی به 27 فروردین، در مقایسه با یک روز قبل از آن 10 نفر کاهش یافت اما با توجه به افزایش نسبی مراجعات سرپایی، تعداد شهرهای قرمز و نارنجی بیشتر شد و از آن طرف تعداد شهرهای آبی و زرد هم کاهش یافت.
به گزارش «وطنامروز»، افزایش شهرهای قرمز و نارنجی، آن هم در شرایطی که کارشناسان درباره احتمال وقوع موج هفتم کرونا هشدار میدهند، زنگ خطری جدی برای عموم مردم به شمار میآید. از سوی دیگر کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی به حدود 48 درصد در سراسر کشور، به این نگرانی دامن میزند.
مطابق اعلام وزارت بهداشت، تعداد شهرهای قرمز کرونایی از ۳۴ شهر به ۵۵ شهر و تعداد شهرهای نارنجی از ۶۹ به ۸۴ شهر افزایش یافته است. همچنین تعداد شهرهای زرد رنگ از ۲۹۱ به ۲۷۴ شهر کاهش یافت و تعداد شهرهای آبی رنگ از ۵۴ به ۳۵ شهر کاهش یافته است.
در شبانهروز منتهی به 27 فروردین ۱۴۰۱ براساس معیارهای قطعی تشخیصی، یکهزار و ۱۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۱۹۵ نفر از آنها بستری شدند. از سویی مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۶۴ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 23 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۲۲۰ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که یکهزار و ۴۲۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۰ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۵۲۰ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۲۷۵ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۲۴۴ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۷۱۹ هزار و ۴۶۷ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۹۸۶ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز منتهی به ۲۷ فروردین ۴۶ هزار و ۲۹۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* غیبت 7 درصد دانشآموزان به علت بیماری
معاون وزیر آموزشوپرورش اظهار داشت: آمار تجمیعی از کل مدارس کشور مبین آن است حدود ۹۰ درصد دانشآموزان و بالغ بر ۹۸ درصد همکاران در مدارس حضور دارند.
احمد محمودزاده درباره آخرین وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی و میزان حضور دانشآموزان در مدارس بویژه مدارس غیردولتی به ایسنا گفت: بازدیدهای میدانی از مدارس غیردولتی به طور مرتب در حال انجام و الزام بر آموزش حضوری است. از ۱۴ فروردین به این سو، میزان حضور دانشآموزان روزبهروز افزایش یافته است.
وی افزود: 7 درصد دانشآموزان به علت کرونا یا بیماریهای زمینهای در مدرسه حضور ندارند و 3 درصد نیز به خاطر ترس والدین، در مدرسه حضور نیافتهاند.
محمودزاده افزود: برخی خانوادهها به دلیل نگرانی از کرونا، اجازه حضور نمیدهند. ما توصیه اکید میکنیم این خانوادهها فرزندانشان را به مدرسه بفرستند، چون شرایط لازم از سوی وزارت آموزشوپرورش مهیا شده و واکسیناسیون تا حدود خوبی در سطح کشور و همچنین مدارس انجام و ایمنی جمعی حاصل شده است. سرپرست سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش ادامه داد: فرصت کمی هم تا پایان سال تحصیلی باقی مانده است و ما درصددیم بخشی از آسیبهای ناشی از کرونا بر دانشآموزان را جبران کرده و برای سال تحصیلی آینده آماده شویم. در دوران کرونا آسیبهای جدی رخ داد که از جمله آنها میتوان به فقر یادگیری، کاهش پوشش تحصیلی، افزایش نابرابری آموزشی و مشکلات جدی روحی، روانی و اجتماعی و دوری از گروه همسالان اشاره داشت.
ارسال به دوستان
عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتو گو با «وطن امروز» مطرح کرد
پایان ریزگردها با کاشت درخت در کانونهای انتشار
عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: اگرچه کانون اصلی انتشار ریزگردها علاوه بر برخی مناطق داخلی و کویری، عراق و سوریه است اما مشکل اصلی چنین پدیدهای سدسازیهای بیرویه در کشور، همچنین اقدام به ساخت سد از سوی ترکیه در منطقه مرزی کشورمان است.
مهدی بصیری در گفتوگو با روزنامه «وطنامروز» با بیان اینکه سدسازی در ترکیه موجب شده است تا سطح آبهای زیرزمینی در عراق پایین و پایینتر رود و وسعت خشکیدگی زمین در این کشور را بیشتر و بیشتر کند، گفت: چنین اقدامی باعث شده تا گیاهان، بوتههای مقاوم و درختچههای وحشی در بیابانهای مرز عراق و ایران خشکیده و این مناطق کانون انتشار ریزگرد و آلودگی هوا در کشور شود.
کارشناس منابع طبیعی خاطرنشان کرد: وزش شدید باد از کشورهای غربی باعث ایجاد گرد و غبار و حرکت آن به استانهای غربی و مرکزی کشور میشود و مشکلات زیادی را برای ساکنان این مناطق ایجاد میکند.
بصیری در ادامه اظهار داشت: کاهش آبهای زیرزمینی در دشتهای عراق و سوریه منجر به بحران خشکیدگی بوتههایی که ریشه آنها حتی تا بیش از 2 متر در زمین فرو میرود شده است، بنابراین دولت برای مقابله با این چالش مهم زیستمحیطی باید اقدامات خود را در راستای کاشت بوتهها و درختچههایی که مانع خیزش گرد و خاک از زمینهای موجود در کانونهای بحرانی میشود بهکار گیرد؛ اقدامی که هر چند به دلیل ضرورت آبیاری درختان که معمولا 2 سال طول میکشد تا توانمند شوند با هزینه سنگینی همراه است اما در صورت عملیاتی شدن، نتیجه آن سلامتی است که به کشور هدیه داده میشود. این استاد دانشگاه در پاسخ به اینکه چرا کانونهای انتشار گرد و غبار مالچپاشی نمیشوند، گفت: اقدام به مالچپاشی برای جلوگیری از آلودگی هوا و خیزش گرد و غبار از نظر زیستمحیطی به دلیل استفاده از مواد نفتی اقدامی منسوخ و غیرکارشناسانه است، زیرا زیان زیادی به اکوسیستم وارد میکند.
بصیری افزود: البته مالچپاشی روی تپههای شنی مانع حرکت آنها میشود اما باید پذیرفت که این احتمال نیز وجود دارد که همان مواد نفتی روی ریزگردها بنشیند و سلامت مردم با استنشاق آن تهدید شود.
وی تصریح کرد: اقدام ترکیه به سدسازی متاسفانه اکوسیستم منطقه را به هم ریخته و این موضوع باعث کاهش میزان آبهای زیرزمینی و خشک شدن تالابها شده است، بنابراین دولت باید اقدامات خود را در سطح وسیعی برای کاشت درختان و بوتههای مقاوم در کانونهای انتشار گرد و خاک به کار گیرد تا سلامت کشور تهدید نشود.
* شناسایی ۳۵ کانون اصلی گرد و غبار
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: دیپلماسی محیطزیست هموارکننده بسیاری از دیپلماسیهای سیاسی است.
علی سلاجقه گفت: در داخل کشور ۳۵ کانون اصلی گرد و غبار شناسایی شده است و با توجه به کاهش بارندگیها، این کانونها افزایش مییابند. روزگاری تالابها خود جلوی ریزگردها را میگرفتند اما با توجه به کم شدن حقابه آنها، تالابها خودشان تبدیل به کانون ریزگردها شدهاند. خیلی از استانها مانند یزد، کرمان، سیستانوبلوچستان، و... تجربه ریزگردها را در سالهای گذشته داشتند اما با تغییر اقلیم این شرایط تشدید شد.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: ۲۷۰ میلیون هکتار از اراضی عراق و سوریه کانون ریزگرد هستند که ۱۲۷ میلیون تن ریزگرد تولید میکنند. روشهایی مانند مالچپاشی، پوشش گیاهی، کاشت درخت و... به عنوان راهکار وجود دارند که باید برای هر کانون راهکار مخصوص به آن اجرا شود. ۲۶ استان کشور در ۲۰ فروردین سال جاری دچار پدیده ریزگردها شدند که اندازه این ریزگردها ۱۰ میکرون بود و همین امر موجب از کار افتادن دستگاههای کنترل کیفیت هوا شد.
ارسال به دوستان
مدیرعامل بنیاد برکت خبر داد
راهاندازی 6 هزار طرح اشتغالزایی برای زندانیان
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ۶ هزار نفر از زندانیان و خانوادههای آنان در سراسر کشور اشتغال ایجاد میکند.
به گزارش «وطنامروز»، محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت درباره طرح «زندان تحولی» گفت: این طرح در راستای اجرای سند تحول قوهقضائیه اجرا میشود که یکی از رئوس آن ایجاد اشتغال برای زندانیان آزادشده است. در همین راستا بنیاد برکت به عنوان همکار اصلی سازمان زندانهای کشور نقش ویژهای را در اشتغالزایی برای زندانیان و خانوادههایشان ایفا میکند.
وی افزود: برای سال ۱۴۰۱ راهاندازی ۶ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور برای زندانیان آزادشده، دارای رای باز و خانوادههای زندانیان دربند در دستور کار است.
ترکمانه در ادامه از انتخاب زندان لاکان رشت به عنوان زندان پایلوت اجرای طرح «زندان تحولی» خبر داد و اظهار داشت: در همین راستا، ۲ هزار طرح اشتغالزایی برای زندانیان این زندان و خانوادههایشان اجرا میشود.
وی تاکید کرد: قرار است اجرای طرح «زندان تحولی» به سراسر کشور تسری یابد که بنیاد برکت در این زمینه نیز همکاریهای لازم را با سازمان زندانها خواهد داشت.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، طرحهای اشتغال این بنیاد، زندانیان آزادشده، زندانیانی که امکان خروج از زندان را دارند و خانواده زندانیان دربند را شامل میشود.
ترکمانه تصریح کرد: بنیاد برکت پای کار اشتغالزایی برای زندانیان و خانوادههایشان ایستاده است، چرا که این قشر آسیبپذیر هستند و باید از آنها حمایت شود.
وی افزود: حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی ۶ هزار طرح اشتغالزایی ویژه زندانیان و خانوادههایشان، ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره اقدامات گذشته این بنیاد در حوزه اشتغالزایی برای زندانیان اظهار کرد: بنیاد تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از یکهزار و ۳۰۰ طرح اشتغالزایی با ظرفیت ایجاد ۴ هزار و ۲۰۰ شغل را برای زندانیان و خانوادههایشان عملیاتی کرده است.
ترکمانه خاطرنشان کرد: زندانیان و خانوادههایشان به عنوان یکی از اقشار آسیبپذیر جامعه تحت پوشش حمایتهای ویژه و خاص بنیاد برکت قرار دارند.
ارسال به دوستان
مشوقهای سرمایهگذاری برای توسعه پروژههای شهر تهران تعیین شد
تأمین مالی پروژههای حملونقل و ترافیک پایتخت
یکی از مهمترین دغدغههای شهروندان در سالهای اخیر، توسعه خدمات و امکانات تهران در زمینه حملونقل و ترافیک بوده است؛ این موضوع بویژه در زمینه حملونقل عمومی دارای اهمیت بیشتری برای مردم است.
به گزارش «وطنامروز»، ابوالفضل فلاح، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر تأمین مالی پروژهها بویژه در حوزه حملونقل و ترافیک، از تبیین پروژههای شهری قابل سرمایهگذاری خبر داد و گفت: تأمین مالی پروژهها بویژه در حوزه حملونقل و ترافیک، دغدغه اصلی شهروندان و مدیریت شهری است، بنابراین بخشی از بودجه شهرداری بر اساس مشارکت در انجام پروژهها بنا شده و از طرفی برای اجرای آنها بویژه طرحهای نیمهتمام، نیازمند جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی هستیم، لذا برای تعریف پروژهها در سطح شهر و تعریف مدل مالی آنها، همایشی با عنوان فرصتهای سرمایهگذاری را در نظر گرفتهایم.
وی بر ضرورت تعامل معاونت مالی و اقتصاد شهری و سایر معاونتهای شهرداری تهران در راستای تعریف مدل مالی پروژهها تاکید کرد و افزود: گام بعدی برای تعریف پروژههای قابل سرمایهگذاری، تعیین تکلیف مالکیت محل اجرای طرحها و اخذ مجوزهای لازم است.
فلاح با اشاره به لزوم ایجاد مشوقهای سرمایهگذاری ادامه داد: در برخی پروژهها نرخ بازگشت سرمایه برای سرمایهگذاران جذاب نیست اما چون اجرای پروژه برای شهر ضروری است، نسبت به تعیین مشوقهای سرمایهگذاری اقدام کردهایم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، درباره نواقص سند جامع سرمایهگذاری در شهرداری اظهار داشت: بستر قانونی و عملیاتی سرمایهگذاری در شهرداری مهیا نبوده و تعریف درستی از سرمایهگذار نداشته و با او به مثابه پیمانکار برخورد میشده است که در این دوره نظام اهلیت یا اعتبارسنجی سرمایهگذاری را در سند جامع سرمایهگذاری شهرداری میگنجانیم تا نحوه برخورد با سرمایهگذار به شکل صحیح مشخص شود.
ارسال به دوستان
اخبار
تعمیر پلهای سوارهرو در دستورکار مدیریت شهری تهران
سرپرست اداره کل هماهنگی فنی و عمرانی سازمانها و مناطق شهرداری تهران از واگذاری امور مربوط به تعمیرات تخصصی بیش از۶۰ دستگاه پل سوارهرو به شرکت «یادمان سازه» خبر داد. سیدمحمد فیاض که در تشریح نتایج بازدیدهای چشمی از پلهای سوارهرو شهر تهران سخن میگفت، از آغاز اقدامات اجرایی در زمینه مرمت این دسته از زیرساختهای عمرانی خبر داد و گفت: تعمیرات تخصصی بیش از ۶۰ دستگاه از پلهای سوارهرو شهر تهران که میبایست مطابق با دستورالعملهای ابلاغی و اسناد نظام فنی و اجرایی شهرداری تهران انجام شود، در دستور کار شرکت یادمان سازه قرار گرفته است. وی یادآور شد: کارشناسان فعال در معاونتهای فنی و عمرانی مناطق بیستودوگانه پیش از انجام این بازدیدها در دوره آموزشی «دستورالعمل بازرسی پلها» که در شهرداری منطقه ۵ برگزار شد، شرکت کردند.
***
تمام دانشآموزان باید در امتحانات حضوری شرکت کنند
با توجه به استمرار آموزش حضوری دانشآموزان در سال تحصیلی جاری و تدریس تمام محتوای کتابهای درسی، امتحانات تحصیلی نوبت دوم تمام دورههای تحصیلی حضوری انجام میشود. محسن زارعی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزشوپرورش درباره برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی گفت: سؤالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم مدارس روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد شاخه نظری در نوبت خردادماه سال تحصیلی 1401-1400 مطابق بارمبندی تعیینشده توسط سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بدون حذفیات طراحی و به صورت الکترونیکی به حوزههای امتحانی سراسر کشور ارسال میشود. وی درباره حضور دانشآموزان مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا در حوزههای امتحانی گفت: این دانشآموزان در محلی مجزا (قرنطینه) که برای همین منظور در همان حـوزه برگــزاری امتحانات پیشبینی و تجهیز شده است، حضور مییابند.
***
کودکان «بابای قهرمان من» میهمان سازمان زیباسازی
به مناسبت میلاد باسعادت امام حسن مجتبی(ع) کودکانی که تصاویر آنها در پویش فرهنگی «بابای قهرمان من» در سطح شهر روی سازههای تبلیغاتی اکران شده بود، میهمان سازمان زیباسازی شهر تهران شدند. رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از فرزندان شهدایی که تصاویر آنها با پدران شهیدشان به مناسبت روز میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر روی سازههای تبلیغات فرهنگی سطح شهر اکران شده بود، دعوت کرد و با آنها در نشستی صمیمی به گفتوگو پرداخت. 35 طرح فرهنگی از تصاویر فرزندان شهدا به همراه پدران شهیدشان، روی تمام سازههای تبلیغات فرهنگی شامل عرشه پلها، پرتابلها و دیگر سازههای تبلیغاتی به مناسبت روز میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر اختصاص یافته بود.
***
پلمب و اخطار به ۴۰۷ واحد صنفی متخلف
رئیس پلیس پایتخت از اجرای طرح ویژه برخورد با واحدهای صنفی متخلف در ماه مبارک رمضان و پلمب و اخطار به ۴۰۷ واحد صنفی متخلف خبر داد. سردار حسین رحیمی دیروز با تبریک ولادت باسعادت امام حسن مجتبی کریم اهلبیت(ع) و گرامیداشت روز اکرام و اینکه همه باید حرمت ماه مبارک رمضان را رعایت کنیم، اظهار داشت: طی ۴۸ ساعت گذشته پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ طرح ویژه برخورد با واحدهای صنفی متخلف را اجرا کرد. وی تصریح کرد: این طرح با بهکارگیری ۱۹۴ تیم از مجموعه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ اجرا شده است. وی با اشاره به اینکه در این طرح بیش از ۱۴ هزار واحد صنفی در سطح پایتخت مورد بازدید قرار گرفته است، افزود: با اجرای این طرح ۴۰۷ واحد صنفی که به طور غیرمجاز اقدام به ارائه مواد غذایی گرم کرده و زمینه روزهخواری و هنجارشکنی را فراهم کرده بودند پلمب شده یا اخطاریه دریافت کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|