|
بررسی نامگذاری معبری به نام «نادر طالبزاده»
سخنگوی شورای شهر تهران از بررسی برای نامگذاری معبری به نام «نادر طالبزاده» در شورا خبر داد. علیرضا نادعلی درباره نامگذاری معبری به نام نادر طالبزاده گفت: از روز گذشته تاکنون تماسهایی درباره نامگذاری معبری به نام «نادر طالبزاده» داشتیم و از آنجا که این فرد شخصیت تاثیرگذاری بوده است، حتما در جلسه آتی کمیسیون نامگذاری انجام وظیفه خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
در پی بارندگیهای شدید اخیر سازمان امداد و نجات به بیش از ۵۰۰ نفر امدادرسانی کرد؛ مرگ یک نفر بر اثر جاری شدن سیل
10 استان درگیر سیل و آبگرفتگی
با آنکه سازمان هواشناسی از هفته گذشته در پی ورود سامانههای بارشی هشدارهای لازم را داده بود اما شدت بارشها در برخی استانها بویژه در مناطق غرب و شمال غرب کشور موجب آبگرفتگی معابر و منازل، جاری شدن سیلاب، ایجاد مشکلات تردد و... برای مردم این مناطق شد. رگبار باران، رعد و برق و بارشهای تند در اغلب استانهای غربی و شمال غرب کشور تا جایی بود که خیلی افراد در برخی شهرها، مناطق روستایی و عشایری با مشکل جاری شدن سیل مواجه شدند به طوری که تعدادی در محاصره سیل قرار گرفتند و متاسفانه یک نفر نیز جان باخت.
در این باره رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ نفر در پی وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۰ استان کشور خبر داد. مهدی ولیپور با اشاره به حوادث جوی رخ داده در کشور در روزهای اخیر گفت: از تاریخ ششم تا ١٠ اردیبهشت امسال در ۱۰ استان کشور شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، چهارمحالوبختیاری، زنجان، سمنان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد و لرستان شاهد حوادث جوی بودیم که مجموعا ۲۸ شهرستان را درگیر سیل و آبگرفتگی کرد.
وی افزود: در این میان یک شهر، ١٦ روستا، ٩ منطقه عشایرنشین و ٢ محور به صورت جدی درگیر سیلاب شدند که با امدادرسانی به موقع در این مناطق به ۵۰۸ نفر خدمات امدادی ارائه و به ۹۰ نفر نیز اسکان اضطراری داده شد. ولیپور با اشاره به اینکه ۵۸ تیم شامل ۱۸۴ نیروی امدادی در این عملیات به کار گرفته شدند، از نجات ۵ شهروند از سیلاب و جان باختن یک شهروند در شهرستان هریس استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: همچنین در این بازه زمانی تخلیه آب از ۴۹ منزل مسکونی با تلاش نیروهای امدادی صورت گرفت و نیروهای هلالاحمر در منطقه برای تداوم امدادرسانیها و کمک به شهروندان حضور دارند.
* رگبار باران در اغلب استانها تا پایان هفته
با توجه به پیشبینیهای سازمان هواشناسی نسبت به بارش باران در خیلی از استانهای کشور تا پایان هفته جاری، نیروهای امدادی و خدماترسان همچنان در آمادهباش هستند چرا که بارش باران و وزش باد در بیشتر نقاط کشور در حال وقوع است. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا دیروز از بارش باران و وزش باد در بیشتر مناطق کشور خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی ۵ روز آینده گذر متناوب امواج تراز میانی جو سبب بارش و وزش باد در بیشتر مناطق کشور میشود. بر این اساس در غالب مناطق رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد شدید یا گرد و خاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ انتظار میرود. بارش در شمال زنجان، مناطقی از مازندران، گلستان و غرب خراسان شمالی شدت خواهد داشت و در استانهای مرزی کرمانشاه، ایلام، غرب خوزستان و در نوار شرقی کشور پراکنده و خفیف خواهد بود. وی افزود: یکشنبه (۱۱ اردیبهشت) گستره بارش در کل کشور است و در غرب کردستان، شمال استانهای همدان، آذربایجان شرقی، اردبیل و خراسان رضوی بارش شدت خواهد داشت و در نوار جنوبی بارش پراکنده و خفیف خواهد بود و دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) در نیمه شمالی کشور بارش متناوب باران ادامه خواهد داشت و شدت بارش در استانهای گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی خواهد بود و در مناطقی از مرکز، شرق و جنوب شرق وزش باد شدید گاهی گرد و خاک رخ میدهد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: سهشنبه (۱۳ اردیبهشت) در نوار شمالی و در استان خراسان جنوبی و سیستانوبلوچستان بارش، گاهی وزش باد و در دامنههای جنوبی البرز و سواحل شمالی بارش پراکنده و خفیف رخ میدهد. چهارشنبه (۱۴ اردیبهشت) بارش در شمال غرب کشور ادامه خواهد داشت و در دامنههای جنوبی البرز، سواحل شمالی و شمال شرق بارش پراکنده گاهی وزش باد رخ میدهد. در 3 روز آینده در مناطق جنوبی و شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد. به گفته ضیاییان روز یکشنبه در شمال غرب و غرب کشور گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران ( ۱۱ اردیبهشت) نیمهابری تا ابری و از بعد از ظهر رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۱۲ اردیبهشت) نیمه ابری، گاهی ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان در خاتمه گفت: بندرعباس با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و اهواز با دمای۳۷ درجه سانتیگراد گرمترین و طی روز یکشنبه شهرکرد با دمای ۶ و۳ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور پیشبینی میشود.
***
ضرورت تخلیه ویلاها و باغهای کلیبر در پی بارش های سیلآسا
فرماندار شهرستان کلیبر با اشاره به وقوع سیل شدید در این منطقه گفت: مردم کلیبر ویلاها و باغها را سریع تخلیه کنند. میرحسین بهادری در گفتوگو با مهر افزود: بارش سنگینی که از دیروز در مناطق مختلف منطقه و شهرستان آغاز شده همچنان ادامه دارد و گزارشهایی از پرآبی در رودخانههای شهرستان رسیده است. وی ادامه داد: برای پیشگیری از وقوع هر گونه حادثه تلخ احتمالی، شهروندان از حاشیه مسیر رودخانهها فاصله بگیرند. هیچ کسی به هیچ وجه در حریم و بستر رودخانهها توقف یا اسکان نکند. افراد ساکن در ویلاها و باغها هم سریعا محل را تخلیه کنند. بهادری افزود: سازمانهای امدادی و اعضای شورای پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان در آمادهباش کامل به سر میبرند.
ارسال به دوستان
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: تزریق نوبت چهارم واکسن برای افراد بالای ۷۰ سال یا دارای بیماریهای زمینهای تصویب شد
حذف رنگ قرمز از نقشه کرونایی
۲۱ استان کشور هیچ موردی از مرگومیر بیماران «کووید-۱۹» را ثبت نکردهاند و ۹ استان فقط یک مورد مرگ ناشی از کرونا داشتهاند.
به گزارش «وطنامروز»، بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در شبانهروز منتهی به ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۳۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۱۰۹ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۶۵۳ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت متاسفانه 11 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۸۳ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۵۰۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۹۹۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۱۱۶ هزار و ۷۸۲ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۵۶۷ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۸۰۱ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۴۸۳ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۹۰۲ هزار و ۸۵۱ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز منتهی به ۱۰ اردیبهشت، ۳۰ هزار و ۳۸۲ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* تصمیم ستاد ملی کرونا برای تزریق دوز چهارم
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از مصوبه این ستاد برای تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا برای افراد بالای ۷۰ سال خبر داد.
عباس شیراوژن در صفحه شخصی خود نوشت: در جهت تقویت سطح ایمنی گروههای در معرض خطر، از همه افراد بالای ۷۰ سال و افراد دارای بیماریهای زمینهای یا نقص ایمنی درخواست میشود یک نوبت واکسن علاوه بر نوبتهای قبلی، تزریق کنند. همچنین چند روز قبل بود که کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامهای به معاونان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، تزریق دوز چهارم واکسن کرونا را ابلاغ کرد.
در متن این ابلاغ آمده بود: «توصیه میشود پرسنل بهداشت و درمان نسبت به دریافت نوبت چهارم به فاصله حداقل 4 تا 6 ماه پس از نوبت سوم اقدام نمایند. نوع واکسن نوبت چهارم، ترجیحا با پلتفرم مشابه نوبت سوم است».
* بیکار کردن پرستاران، پاداش ۲ سال زحمت بیوقفه در ایام کرونا!
شمسالدین شمس، رئیس شورای عالی سازمان نظام پرستاری از بیبرنامگی برای تقویت امنیت شغلی پرستاران انتقاد کرد.
به گزارش فارس، وی در یادداشتی نوشته است: آیا حق پرستارانی که در ایام کرونا جانانه از سلامت مردم دفاع کردند این است که آنها را از کار، بیکار کنند؟ آیا اینگونه برخوردها نگاه کارگر فصلی داشتن به مدافعان سلامت نیست؟
در بخش دیگری از یادداشت شمس آمده است: در حالی که استانداردها تعداد نیروی انسانی پرستاری را به ازای هر تخت بیمارستانی حداقل دو و نیم نفر بیان میکند، در حال حاضر در کشور به طور میانگین به ازای هر تخت کمتر از یک نفر مشغول فعالیت است و مطمئنا این نیروی حداقلی باعث کاهش شدید کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده خواهد شد. از طرفی تعداد زیادی از پرسنل به کار گرفته شده و به شکل استخدام غیررسمی اعم از شرکتی، قراردادی و طرحی هستند که اولا به دلیل اینکه امنیت شغلی نداشته و از حداقل پرداختها نسبت به سایر پرسنل رسمی برخوردارند و ثانیا متاسفانه برخوردهای سلیقهای و غیرکارشناسی منجر به نگاه کارگر فصلی به آنان شده و اخراج و قطع همکاری با آنان را در پی دارد.
وی تاکید کرده است: در این باره بهتر است اشارهای به بیانات مقام معظم رهبری داشته باشیم؛ رهبرمعظم انقلاب در دیدار پرستاران در 21 آذر سال ١۴٠٠ فرمودند: «یک مطالبه بعدی موضوع کمبود پرستار است، به آن مقداری که مورد نیاز است. حالا در آمارهایی که به ما نشان میدهند، مقایسه با متوسط جهانی است؛ من به آن کاری ندارم؛ ممکن است متوسط جهانی درست باشد، ممکن است غلط باشد؛ من نیاز را کار دارم. ما به آن تعدادی که امروز نیاز تختهای بیمارستانی ما است، پرستار نداریم. حالا بعضی میگویند 100 هزار [نفر]، بعضی میگویند کمتر، بعضی میگویند [بیشتر]؛ من عدد معین نمیکنم چون به طور دقیق خبر ندارم اما میدانم که ما کمبود پرستار داریم. باید سرانه پرستار نسبت به آنچه نیاز هست تکمیل بشود؛ خیلی پایین است. البته این، از جمله کارهایی که در ظرف یک ماه و ۲ ماه انجام بگیرد نیست؛ یک مقدار زمانبر است اما در همان زمان مناسب باید این کار انشاءالله انجام بگیرد».
ارسال به دوستان
اخبار
۱۰۰ قلم دارو تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در راستای کاهش هزینههای دارویی آحاد جامعه، ۱۰۰ قلم دارویی که سال گذشته افزایش قیمت یافته بود اما به دلیل نداشتن منابع بیمهای، تحت پوشش سازمانهای بیمهگر پایه قرار نگرفته بود، به طور کامل مورد تعهد این سازمان قرار گرفت. محمدمهدی ناصحی گفت: سال گذشته ۵۶۰ قلم دارو در کشور افزایش قیمت داشتند که ۴۶۰ قلم از آنها تحت پوشش بیمه قرار گرفتند اما ۱۰۰ قلم همچنان بدون پوشش بیمهای باقی ماند. این امر باعث افزایش هزینههای پرداخت از جیب مردم شد، چرا که دریافت ۱۰۰ قلم دارو بدون پوشش بیمهای هزینه بالایی را به دنبال داشت. وی افزود: با توجه به پیگیریهای به عمل آمده در این زمینه از سوی سازمان بیمه سلامت ایران و همچنین قول مساعد دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تامین منابع مورد نیاز سازمانهای بیمهگر پایه، از هفتم اردیبهشتماه سال جاری قیمت این داروها با پوشش کامل بیمهای در سامانههای سازمان بیمه سلامت ایران مورد پذیرش و اصلاح قرار گرفت و تعهدات مربوط به این داروها افزایش یافت. او تاکید کرد: از این به بعد بیمهشدگان در بخش بستری ۱۰ درصد و در بخش سرپایی ۳۰ درصد را به عنوان سهم بیمهشده و سازمان بیمه سلامت نیز بر اساس تعهدات خود ۹۰درصد در بخش بستری و ۷۰ درصد در بخش سرپایی را پرداخت خواهند کرد.
***
جذب نیروی امریه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با توجه به ظرفیت ایجاد شده در اصل ۱۴۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در نظر دارد از توان علمی و تخصصی فارغالتحصیلان دانشگاهی در قالب جذب نیروهای امریه (کارکنان وظیفه) جهت ارائه خدمات در حوزههای اجتماعی، اقتصادی، کارآفرینی و رفاه در مراکز استانها و مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور اقدام کند. به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این راستا اداره کل توسعه منابع انسانی این وزارتخانه با همکاری ادارات کل اجرایی در استانها در سال ۱۴۰۱ اقدام به جذب و بهکارگیری تعدادی نیروی متخصص، نخبه و متعهد با مدرک تحصیلی دکتری، فوق لیسانس و لیسانس جهت اعزام 1/۴/1401 کرده است. متقاضیان امریه سربازی میتوانند تا 15/۲/1401 با مراجعه به سامانه مردم یار (تعاون یار قدیم) این وزارتخانه به آدرس اینترنتی taavonyar.mcls.gov.ir از شرایط پذیرش و جذب در ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها اطلاع حاصل کرده و ثبتنام کنند.
***
اعلام روشهای پرداخت فطریه از سوی کمیته امداد
رئیس کمیته امداد با اعلام روشهای پرداخت فطریه به این نهاد گفت: با همکاری شورای زکات، ۵۰ هزار پایگاه در سراسر کشور آماده دریافت فطریه شهروندان هستند. سیدمرتضی بختیاری با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم دیندار ایران اسلامی افزود: پایگاههای کمیته امداد در مصلیها و مراکز برگزاری نماز عید فطر و همچنین معابر و میادین مرکزی شهرها به منظور جمعآوری فطریه، از شب عید فطر مستقر هستند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار روشهای حضوری، با هدف تسهیل در پرداخت فطریه، روشهای غیرحضوری نیز پیشبینی شده و شهروندان میتوانند از طریق سایت کمیته امداد به آدرس Emdad.ir زکات خود را واریز کنند. رئیس کمیته امداد اضافه کرد: همچنین امکان پرداخت فطریه از طریق شمارهگیری کد دستوری #۵*۸۸۷۷* فراهم شده است.
بختیاری تاکید کرد: شهروندان میتوانند از طریق شماره کارتهای زیر نیز زکات خود را در هر یک از موارد مورد نظر پرداخت کنند: فطریه عام: ۹۸۳۳-۵۰۰۵-۹۹۷۹-۶۰۳۷ فطریه سادات: ۸۱۱۵-۵۰۰۶-۹۹۷۹-۶۰۳۷ کفاره غیرعمد: ۶۴۰۷-۵۰۰۷-۹۹۷۹-۶۰۳۷ کفاره عمد: ۴۶۶۶-۵۰۰۸-۹۹۷۹-۶۰۳۷.
***
دیوارنگاره «خلیجفارس» رونمایی شد
سازمان زیباسازی شهر تهران به منظور گرامیداشت دهم اردیبهشت «روز ملی خلیجفارس» از دیوارنگاره «خلیجفارس» در محدوده دریاچه خلیجفارس واقع در منطقه 22 رونمایی کرد. به گزارش اداره ارتباطات و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، معاون فرهنگی و هنرهای شهری این سازمان با اعلام این خبر گفت: طراح و هنرمند طرح دیوارنگاره «خلیجفارس» این اثر را از یک سند تاریخی متعلق به قرن چهارم هجری برگرفته است که نشان میدهد خلیجفارس از قرن چهارم به صورت تاریخی و مستدل، با همین نام در تمام دنیا شناخته شده و امکان تغییر این نام باستانی و مهم که بخشی از فرهنگ ملی ما است، وجود ندارد. وی با تاکید بر اینکه خلیجفارس با همین نام برای مردم دنیا شناخته شده است، ادامه داد: همانطور که میدانید، از مدتها پیش بعضی کشورها سعی در تغییر نام خلیجفارس به خلیج عربی داشتند که واکنش بسیاری از مردم را در شبکههای اجتماعی و فضاهای دیگر به دنبال داشت. قادری با اشاره به ثبت دهم اردیبهشتماه به عنوان روز ملی خلیجفارس در تقویم ملی کشورمان گفت: سازمان زیباسازی شهر تهران برای گرامیداشت این روز ملی با اکران طرح خلیجفارس روی برخی دیوارهای سطح شهر، سعی کرده است این امر مهم را در یاد و خاطره شهروندان زنده نگه دارد.
ارسال به دوستان
استقبال از عید فطر با برنامههای «عید امید و لبخند»
شهروندان تهرانی در آستانه فرارسیدن عید سعید فطر میهمان ویژهبرنامههای «عید امید و لبخند» میشوند.
محمدحسن جعفرزاده، مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با بیان این مطلب گفت: همزمان با وداع شهروندان روزهدار تهرانی با ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن عید بندگی پس از یک ماه عبادت خالصانه به درگاه خداوند متعال، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران فرصت را مغتنم شمرده و با ویژهبرنامههای فرهنگی، آیینی و مذهبی به نام «عید امید و لبخند»، به استقبال این عید بزرگ میرود.
وی افزود: هدف این ویژهبرنامهها ایجاد نشاط و سرور معنوی در شهروندان، نکوداشت آیینهای اسلامی و ایرانی و معرفی عید فطر به عنوان هدیه الهی و سرآغاز فصل جدیدی از زندگی پرامید در پرتو تلطیف روحی، جسمی و ذهنی افراد به مناسبت یک ماه بندگی است. جعفرزاده ادامه داد: برپایی ایستگاههای فرهنگی با اهدای بستههای فرهنگی ویژه نوجوانان و اهدای شاخه گل به نمازگزاران همراه با ارائه خدمات محتوایی با رویکرد خانواده و گروه مخاطب جوان در مصلای امام خمینی(ره) و نیز پذیرایی از نمازگزاران عید فطر بخشی از برنامههای «عید امید و لبخند» است.
وی با اشاره به فضاسازی سیمای بصری شهر به مناسبت عید سعید فطر و با شعار «عید امید و لبخند» اظهار داشت: در تعطیلات عید سعید فطر با برپایی استیج و اجرای برنامههای عیدانه در بوستانهای شاخص شهر و برگزاری ویژهبرنامههای جشن و همچنین برپایی مراسم تجلیل و قدردانی از «فطر اولیها» در مساجد شاخص پذیرای شهروندان خواهیم بود.
به گفته مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران، اجرای مراسم نورافشانی در بیش از 400 نقطه شهر در شب عید سعید فطر، پذیرایی از شهروندان با برپایی بیش از 100 ایستگاه صلواتی در میادین اصلی و توزیع گل و کارت پستال بین شهروندان در روز عید از دیگر برنامههای طرح عید امید و لبخند در پایتخت است.
جعفرزاده خاطرنشان کرد: با اجرای پویش «لبخند بسازیم» برای کمک به محرومان و ایتام و توزیع کمکها در روز عید سعید فطر با مشارکت مجموعههایی چون صداوسیما بویژه معاونت صدا و شبکه یک سیما، اسنپ، ایرانسل، خیریه آبشار عاطفهها و سازمان رفاه و خدمات شهرداری تهران و همچنین مساجد، پایگاههای بسیج، خیرین و گروههای خودجوش جهادی و مردمی این عید بزرگ مذهبی را همه در کنار هم با نشاندن لبخند بر لب ایتام و محرومان جامعه جشن میگیریم.
ارسال به دوستان
30 هزار طرح اشتغال برکت برای اقشار اجتماعی ویژه
اقشار اجتماعی ویژه همچون زنان سرپرست خانوار، کولبران، افراد دارای معلولیت و خانواده شهدا و ایثارگران از خدمات اشتغالزایی بنیاد برکت بهرهمند میشوند.
به گزارش «وطنامروز» محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از اجرای بیش از ۳۰ هزار طرح اشتغالزایی برای اقشار اجتماعی ویژه خبر داد.
وی گفت: بنیاد برکت امسال ۳۰ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را برای اقشار اجتماعی ویژه و آسیبپذیر در سراسر کشور اجرا میکند.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام یادآور شد: این اقشار اجتماعی ویژه و آسیبپذیر شامل زنان سرپرست خانوار، کولبران، سوختکشان، خانوادههای شهدا و ایثارگران، طلاب و خانوادههایشان، معلولان و خانوادههای دارای معلول، خانوادههای کودکان بازمانده از تحصیل و افرادی که مهاجرت معکوس کرده و به روستاهایشان بازگشتهاند میشود.
ترکمانه تاکید کرد: اجرای این ۳۰ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی ایجاد ۱۰۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را برای این اقشار ویژه و سایر افراد به دنبال دارد.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی طرحهای اشتغال اقشار اجتماعی ویژه و آسیبپذیر در سال جاری ۵۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال است.
وی با تاکید بر حمایت بنیاد برکت از اقشار اجتماعی ویژه گفت: بنیاد در سال ۱۴۰۰ نیز نزدیک به ۲۹ هزار طرح اشتغال را برای این اقشار راهاندازی کرده است.
ترکمانه تصریح کرد: ۸۰ درصد فعالیتهای بنیاد برکت بر توانمندسازی اقتصادی، اشتغال و معیشت مردم متمرکز است و اشتغالزایی مأموریت اصلی بنیاد به شمار میرود.
مدیرعامل بنیاد برکت با ارائه آماری درباره عملکرد این بنیاد در حوزه اشتغال بیان کرد: تا امروز ۱۹۰ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق محروم و روستایی کشور اجرا شده که ایجاد قریب به ۶۰۰ هزار فرصت شغلی خرد و خانگی را به دنبال داشته است.
وی افزود: امروز شبکه تسهیلگران بنیاد برکت با ۳۲ هزار مقام و مسؤول محلی در ارتباط مستمر است.
ترکمانه با تاکید بر فعالیت بنیاد برکت در سراسر کشور خاطرنشان کرد: ۱۲ هزار روستا و ۳۹۰ شهرستان در تمام استانها تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت قرار دارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|