|
ارسال به دوستان
رسیدگی قاطع به تخلفات بازار سرعت میگیرد
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به سیاستهای جدید این سازمان گفت: رویکرد اصلی ما در دوره جدید این است که مجازاتهای تخلفات را بموقع اعمال کنیم تا اثر بازدارنده داشته باشد. احمد اصانلو تاکید کرد: با اصلاح آییننامه سازمان تعزیرات حکومتی و افزایش اختیارات این سازمان که مورد تأیید سران قوا هم قرار گرفت بنا داریم سرعت رسیدگی به تخلفات و پروندهها را افزایش دهیم.
ارسال به دوستان
کارشناسان بر ضرورت حمایت همهجانبه از زوجهای نابارور و حذف باورهای غلط درباره سن باروری تأکید دارند
باور به باروری
کارشناسان و مدیران بهداشت و درمان کشور همزمان با هفته ملی جمعیت، همچون همیشه بر پوشش کامل حمایت بیمهای از زوجهای نابارور و همچنین حذف خط و مرزهای فکری پیشین درباره سن باروری تاکید دارند.
به گزارش «وطنامروز»، هشدارهای کارشناسی درباره پیر شدن تدریجی جمعیت کشور همچنان ادامه دارد و در این بین هرچند اقداماتی برای تشویق جوانان به ازدواج و ترغیب خانوادهها به فرزندآوری انجام شده است اما همچنان موانع جدی و بزرگی در مسیر جوانی جمعیت ایران قرار دارد.
یکی از مهمترین موانع، مربوط به درمان ناباروری است که تاکنون از حمایتهای بیمهای چندانی برخوردار نبوده است. مطابق آمار، یکدوازدهم از جمعیت کشور را زوجین نابارور تشکیل میدهند و این رقم بسیار عجیب و قابل توجه است. از سوی دیگر، 60 درصد از موارد ناباروری مربوط به دلایل ثانویه همچون سبک اشتباه زندگی و بالا بودن سن زوجین است؛ به این معنا که زوجین به مرور زمان قدرت باروری خود را از دست دادهاند. در این میان، ضرورت حمایت جدی وزارت بهداشت و بیمهها از روند درمان زوجین نابارور احساس میشود. واقعیت تلخ این است که بیمهها تا امروز از پذیرش کامل مسؤولیت برای جبران و تامین هزینههای این زوجین شانه خالی کردهاند اما با توجه به سیاستهای کلان کشور برای جوانی جمعیت، بیمهها باید همراهی کافی و مستمر در این مسیر داشته باشند.
همچنین با توجه به اینکه روند درمان ناباروری در مراکز دولتی با مشکلات و پیچیدگیهای خاصی مواجه است و بسیاری از زوجین به مراکز خصوصی مراجعه میکنند، ضروری است پوشش بیمهای در این مراکز نیز به طور گسترده مدنظر قرار گیرد.
* بیمهها باید به کمک زوجین نابارور بیایند
در این باره رئیس مرکز درمان ناباروری ابن سینا در یک نشست خبری به مناسبت هفته ملی جمعیت اظهار داشت: بحث فرزندآوری در سیاستهای جمعیتی کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است. به دلایل مختلفی نرخ زاد و ولد در کشور کاهش یافته و دغدغه برنامهریزان این حوزه، ارائه راهکارهایی برای افزایش جمعیت است. محمدرضا صادقی گفت: افزایش جمعیت از طریق درمان ناباروری یکی از روشهای پرهزینه است و نمیتواند تنها دغدغه افزایش جمعیت باشد. حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد زوجین ما درگیر ناباروری هستند و امروز شرایط برای درمان ناباروری در کشور فراهم است.
وی ادامه داد: از ۱۱۰ مرکز درمان ناباروری در کشور، ۱۱ درصد متعلق به جهاد دانشگاهی است که جامعترین مراکز از نظر ارائه خدمات درمان ناباروری هستند. برنامههای جهاد دانشگاهی این است که در استانهایی که بخش خصوصی و دولتی در زمینه درمان ناباروری فعال نیستند، مراکزی را ایجاد کند.
رئیس مرکز درمان ناباروری ابن سینا افزود: مراکز ما علاوه بر بیماران داخلی، محل رجوع بیماران بینالمللی نیز هستند.
وی با اشاره به افزایش هزینههای درمان ناباروری گفت: ما اعتقاد داریم بیمهها باید به کمک زوجین نابارور بیایند. آنها باید دغدغه و نگرانی مراکز درمان ناباروری را بشنوند، زیرا هزینههای این مراکز به گونهای است که نیاز به حمایت مالی دارند.
صادقی تصریح کرد: اگر تعامل بین بیمهها با مراکز درمان ناباروری وجود نداشته باشد، این مراکز بعد از مدتی نخواهند توانست خدمات خود را به صورت بیمهای ارائه بدهند. همچنین پرداخت مطالبات مراکز درمان ناباروری باید در اسرع وقت انجام شود تا این مراکز در ارائه خدمات دچار مشکل نشوند.
رئیس مرکز درمان ناباروری ابن سینا افزود: قانونگذار اعلام کرده است درمان ناباروری باید تحت پوشش بیمه باشد و وقتی این پول توزیع میشود شاید آن زوجی که واقعا نیازمند حمایت است از حمایت باز بماند. گاهی فقط هزینه اعمال دیده میشود، در حالی که اگر هزینه داروها و پوشش بیمهای آنها هم لحاظ شود زوجین میتوانند از حمایت مناسبی برخوردار شوند.
وی ادامه داد: ۱۲ هزار میلیاد تومان بودجه اجرای قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۱ است. الان بخش مربوط به درمان ناباروری در اختیار سازمان بیمه سلامت است که در گذشته بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت بود.
* ضرورت پوشش بیمهای در مراکز غیردولتی
در ادامه این نشست خبری، معاون پژوهشگاه رویان گفت: نحوه پوشش حمایتی از درمان ناباروری در کشور ما باید به گونهای باشد که اولویتها را به زوجین جوان نابارور اختصاص دهیم.
احمد وثوق افزود: دوسوم درمان زوجین نابارور کشور در مراکز غیردولتی انجام میشود و از همین رو بیمهها باید از این مراکز حمایت کنند. وی گفت: اگر میخواهیم به افزایش جمعیت کمک کنیم، حتما باید به مراکز درمان ناباروری در بخش غیردولتی توجه ویژهای شود.
وثوق تاکید کرد: مراکز درمان ناباروری در مجموعههای رویان و ابن سینا، از هیچگونه کمک مالی دولت برخوردار نیستند. اگر این حمایتها صورت نگیرد، قطعا روند درمان زوجین نابارور دچار مشکل خواهد شد، چراکه با سیاستهای دستوری نمیتوان به پیشبرد اهداف سیاستهای جمعیتی کمک کرد.
* تغییر سیاست وزارت بهداشت از «کنترل» به «حمایت»
یکی از مهمترین دلایل برای عدم حمایت بیمهای از زوجهای نابارور این بود که سیاست وزارت بهداشت در دورههای گذشته مربوط به کنترل جمعیت بود اما اکنون با تغییر سیاستها به حمایت از جوانی جمعیت، احتمالا شاهد برقراری پوششهای بیمهای مناسب خواهیم بود.
معاون درمان وزارت بهداشت در این باره گفت: اکنون سیاستهای گذشته تغییر کرده و هدف وزارت بهداشت، فرزندآوری و افزایش جمعیت است، لذا مهمترین کار این است که بتوانیم خدمات درمان ناباروری و خدمات مربوط به افزایش جمعیت را تحت پوشش قرار دهیم.
بنا به اعلام مهر، سعید کریمی با بیان اینکه تقریبا تمام خدماتی که در حوزه ناباروری ارائه میشود تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند، درباره وضعیت غربالگریهای پیش از زایمان اظهار داشت: قرار نیست غربالگری حذف شود و در قانون هم کاملا به آن اشاره شده است. اگر پدر و مادر خودشان درخواست و تمایل به انجام غربالگری داشته باشند، به پزشک متخصص مراجعه میکنند و با توجه به صحبتی که با آنها میشود و ریسکی که وجود دارد، وارد پروسه غربالگری میشوند، بنابراین غربالگری اصلا حذف نشده، فقط مقداری تخصصیتر شده است.
***
داشتن یا 2 فرزند اشتباه است
رئیس اداره جوانی و جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه برای سن بارداری هیچ خط و مرزی نداریم، گفت: اینطور نیست که بگوییم در فلان سن بارداری اتفاق نیفتد. حتی در دنیا از بارداری در سن زیر ۱۷ و بالای ۴۰ سال به عنوان
«Golden baby» یعنی کودکان طلایی یاد میکنند. در عین حال ما داریم نظام مراقبتی را در این حوزه تغییر میدهیم تا اگر در برخی سنین مراقبت خاصی در دوران بارداری لازم است، انجام شود. صابر جباری افزود: توصیه عمومی ما در وزارت بهداشت این است که هر چه بارداری در سنین پایینتر اتفاق افتد، موفقتر بوده و فرزند سالمتر است. همچنین بسیاری از تحقیقات نشان میدهد ضریب هوشی فرزند هم بالاتر است. در عین حال هر چه تأخیر بیندازند، چه در بارداری اولیه و چه در بارداریهای دیگر، احتمال ناباروری ثانویه بیشتر است، بنابراین توصیه ما این است که به تأخیر نیندازند. برنامه ما در وزارت بهداشت این است که یک تا ۲ فرزند حتما اشتباه است و خانوادهها بر اساس سبک زندگی خودشان ۳ یا ۴ فرزند داشته باشند. وی درباره باروری دهه ۶۰ و ۷۰ نیز گفت: عمده زنان ما که در سنین باروری قرار دارند، از دهه ۶۰ هستند که فرصت طلایی برای جبران سالخوردگی جمعیت هستند. در قانون هم امتیازاتی دیده شده مبتنی بر شکوه مادری؛ از خودرو گرفته تا زمین و تسهیلات خدمات زایمان و مرخصیهای دوره بارداری، شیردهی و زایمان و... تا فرزندآوری برای مادران دهه ۶۰ تسهیل شود. رئیس اداره جوانی و جمعیت وزارت بهداشت تصریح کرد: به همین نسبت دهه هفتادیها هم نقش دارند. رویکرد ما این است که در مجموعه اقدامات وزارت بهداشت در نظام شبکه، حتی در شاخصهایی که دانشگاههای علوم پزشکی براساس آن ارزیابی میشوند و مراقبان سلامت و بهورزان ما بر اساس آنها ارزیابی میشوند و حتی نظام کارانه بر این مبنا باشد که ازدواج زود اتفاق بیفتد، فرزندآوری بعد از ازدواج به تأخیر نیفتد و خانوادههای بدون فرزند، فرزندآوری داشته باشند، خانوادههایی که کم فرزند هستند، حداقل ۳ فرزند داشته باشند و مجموع این نظامات باعث شود که مردم به این نتیجه برسند فرزندآوری بموقع و با تعداد مناسب داشته باشند.
ارسال به دوستان
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد
۲۵۰ میلیون سیگاری در انتظار مرگ زودرس
«سیگاریها زودتر میمیرند»؛ جملهای کوتاه که کارشناسان بهداشت بر آن تاکید دارند اما با این حال، معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر میگوید سن اعتیاد در کشور از ۲۳ به ۱۵ سال کاهش یافته و عامل اصلی آن ابتدا ابتلای به مصرف سیگار است. رئیس مرکز تحقیقات کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سیگار عامل یکسوم مرگ مردان در میانسالی است. غلامرضا حیدری با بیان این موضوع که سالانه در جهان حدود ۸ میلیون نفر بر اثر استعمال دخانیات میمیرند و در آینده این تعداد افزایش نیز خواهد یافت، افزود: در اغلب کشورها، جوانان مصرفکننده حال حاضر، همان افراد سالمند یا میانسال سالیان بعد هستند که حدود ۱۰ میلیون مرگ سالانه بر اثر مصرف سیگار خواهند داشت. وی با بیان اینکه تقریبا ۵۰۰ میلیون نفر از افرادی که در حال حاضر زنده هستند در انتظار مرگ ناشی از استعمال دخانیات خواهند بود، تاکید کرد: ۲۵۰ میلیون از این مرگها در میانسالی خواهد بود. حیدری افزود: سیگار بزرگترین علت مرگ بالغین در کشورهای پیشرفته است به طوری که موجب یکسوم علل مرگ مردان در میانسالی است. وی با اشاره به اینکه استعمال سیگار میتواند از راههای مختلف موجب مرگ شود، توضیح داد: در کشورهای پیشرفته حدود ۲۴ درصد مرگ مردان و حدود ۷ درصد مرگ زنان بر اثر استعمال سیگار برآورده شده که این میزان در حال افزایش است. رئیس مرکز تحقیقات کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه متوسط کاهش مورد انتظار عمر سیگاریها 8 سال است، افزود: دود سیگار شامل هزاران ماده شیمیایی است که اکثریتشان سمی بوده و تعدادی از آنها نیز باعث صدمه به عروق میشوند، بنابراین این فرآورده میتواند در هر نقطهای از بدن مشکلاتی را به وجود آورد. حیدری با تاکید بر اینکه تنفس دود ناشی از سوختن سیگار افراد سیگاری باعث ایجاد سیگاریهای تحمیلی میشود و خطرات جدیای را در بر خواهد داشت، خاطرنشان کرد: کودکان و افرادی که در معرض تماس با دود سیگار هستند، در آینده با کاهش قدرت تولید مثل روبهرو خواهند شد.
ممنوعیت تبلیغات دخانیات، بالا بردن قیمت از طریق مالیات، اجرای برنامههای آموزشی و اطلاعرسانی عمومی، هشدارهای جدی و تأثیرگذار بهداشتی، عدم استعمال سیگار در اماکن عمومی به عنوان یک رفتار طبیعی و عادی، ممنوعیت فروش محصولات دخانی به کودکان، کاهش سمیت (توکسیستی) دود حاصل از دخانیات، حمایت از ترک سیگار، توجه به اصلاح قوانین و ارزیابی و پایش منظم کودکان و جوانان از جمله راهکارهای کاهش مصرف دخانیات است که عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضرورت اجرای آنها را مورد تاکید قرار داد. حیدری با بیان اینکه کودکان به دلیل اینکه در معرض دود سیگاریها هستند، سیگاریهای تحمیلی هستند، خاطرنشان کرد: تبلیغات سیگار میتواند کودکان را در آینده تشویق به سیگار کشیدن کند و این در شرایطی است که اغلب سیگاریها از کودکی سیگار کشیدن را تجربه و شروع کردهاند. وی با بیان اینکه واقعیتی که در این میان وجود دارد این است که ما بیشتر بزرگسالان را تشویق به ترک سیگار میکنیم تا اینکه از مصرف سیگار توسط کودکان پیشگیری کنیم، گفت: البته این به معنی این نیست که باید از کوشش برای انجام برنامههای آموزشی درباره جوانان دست برداریم، بلکه به این مفهوم است که تمرکز صرف بر این موضوع و نادیده گرفتن فعالیتهای دیگر در این زمینه منطقی به نظر نمیرسد. وی در پایان به فعالیتهای درمانی کلینیکهای ترک دخانیات اشاره کرد و توضیح داد: مشاوره تلفن گویای ترک سیگار، با خط تلفنی گویای ترک سیگار برای نخستینبار در کشور با شماره ۲۷۱۲۲۰۵۰ به صورت شبانهروزی خدمات ارائه میدهد.
ارسال به دوستان
آمار جانباختگان «کووید-19» طی یک شبانه روز در کشور به 7 نفر رسید
خروج همه شهرها از وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی
هیچ شهری در نقشه کرونایی کشور در وضعیت قرمز و نارنجی قرار ندارد و آمار مبتلایان و بستریهای روزانه روند کاهشی خود را حفظ کرده است.
به گزارش «وطنامروز»، بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۵۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۵۵ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۶۸۳ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 7 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۲۱۶ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۱۸ هزار و ۸۶۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۷۵۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۷۳۳ هزار و ۱۹۱ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز و نارنجی نیست و 259 شهرستان در وضعیت زرد و 189 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۴ میلیون و ۴۳۲ هزار و ۲۷۲ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۷۰۰ هزار و ۳۶۰ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۸۳۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۴۷۰ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۳۱ هزار و ۹۰۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* در ستاد ملی مقابله با کرونا چه گذشت؟
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین تصمیمات جلسه دیروز این ستاد را اعلام کرد.
عباس شیراوژن با اشاره به آخرین تصمیمات در ستاد ملی مقابله با کرونا، در صفحه اجتماعی خود نوشت: نکته اول اینکه در این ایام که شاهد کنترل بیماری کرونا هستیم پیشگیری (واکسیناسیون) و نظارت بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی باید به صورت جدیتر دنبال شود. دوم اینکه ارائه آموزشهای بهداشتی به مردم در رسانهها و تجهیز و آمادهسازی مراکز درمانی برای هر احتمالی در آینده مورد توجه بیشتر قرار گیرد. نکته سوم اینکه حدود 5 میلیون نفر از افراد فاقد بیمههای درمانی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و این یکی از کارهای خوب وزارت بهداشت است.
ارسال به دوستان
سرپرست سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی شهرداری عنوان کرد
رونمایی از سامانه ۱۳۷ پلاس شهرداری تهران
سامانه مدیریت یکپارچه شهری و نظارت همگانی شهرداری تهران با عنوان ۱۳۷ پلاس صبح روز گذشته با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران و جمعی از مسؤولان شهری رونمایی شد.
شهردار تهران در آیین رونمایی از این سامانه به تماس چند تن از شهروندان تهرانی از طریق سامانه ۱۳۷ پاسخ داد و سپس در جمع خبرنگاران گفت: موضوع ۲ تماس اول ساختوساز بود و نگاه شهروندان این بود که ممکن است این ساختوسازها جواز نداشته باشند؛ تماس دیگر نیز درباره درخواست برای برداشتن جدول و گذاشتن نرده در یکی از معابر بود.
زاکانی همچنین از پیگیری قرارداد تامین 1050 واگن مترو خبر داد و افزود: ۷ خط فعال مترو ۱۵۰۰ واگن دارد که نیاز اصلی این خطوط ۲۵۰۰ واگن است. همچنین از ۱۵۰۰ واگن فعال، دوسوم آن نیاز به بازسازی دارد. بنابراین هم واگن کم است و هم مشکل فرسودگی داریم.
وی ادامه داد: در این باره قرارداد تامین ۶۳۰ واگن با چین و ۴۲۰ واگن نیز با داخل کشور دنبال میشود.
* تحقق سامانه یکپارچه مدیریت شهری
سرپرست سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی شهرداری تهران نیز در این مراسم به تحقق شکلگیری سامانه مدیریت یکپارچه شهری با رونمایی از سامانه ۱۳۷ پلاس اشاره کرد.
رضا ناصری گفت: در یک پوستاندازی جدید هستیم و با سامانههایی که حدود ۱۸ سال از قدمت آنها میگذرد، امروز ورژن جدیدی از آنها را ارائه کردهایم.
وی ادامه داد: در سامانه ۱۳۷ پلاس با شناختی که از سامانههای ۱۳۷ و ۱۸۸۸ کسب کرده بودیم دست به راهاندازی سامانه یکپارچه مدیریت شهری زدیم. ما امروز با مردمی سروکار داریم که بخش زیادی از وقت خود را در فضای مجازی هستند، لذا ما به عنوان شهرداری موظف به جلب رضایت شهروندان هستیم و این کار را آغاز کردیم.
سرپرست سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه سامانه ۱۳۷ پلاس به سمت هوشمندسازی حرکت کرده است، افزود: دغدغه ما در ۱۳۷ پلاس همین حرکت به سمت هوشمندسازی بود که در این مسیر 5 شعار هوشمندی، پیگیری، چابکی، هدفمندی و مدرن بودن را مدنظر قرار دادیم.
داوود گورزی، رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران نیز با اشاره به اینکه تجربه ۲ سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ زمینه طراحی سامانه مدیریت شهری را فراهم کرده است، گفت: قطعا ۱۳۷ پلاس میتواند از ظرفیت شهروندان برای تحقق نظارت عمومی بهره بگیرد.
ارسال به دوستان
اخبار
محور هراز تا چهارشنبه مسدود است
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد محور هراز از امروز یکشنبه تا روز چهارشنبه مسدود میشود. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا درباره وضعیت ترافیکی جادههای کشور گفـت: دیروز از ساعت ۸ صبح جاده فهرج- شورهگز در استان کرمان به علت توفان شن و کاهش میدان دید رانندگی موقتا مسدود شد.
وی از انسداد محور هراز در هر ۲ مسیر رفت و برگشت نیز خبر داد و گفت: این محور از یکشنبه مورخ ۲۵ اردیبهشتماه تا روز چهارشنبه مورخ ۲۸ اردیبهشتماه، به صورت ۲۴ ساعته، به دلیل انجام عملیات عمرانی راه و کارگاه جادهای مسدود میشود و در این مدت تردد از محورهای جایگزین چالوس و فیروزکوه انجام میشود. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی درباره وضعیت جوی جادهها نیز اظهار کرد: وزش باد و گرد و خاک در برخی محورهای استانهای کرمان و سیستانوبلوچستان گزارش شده و این موضوع طی این روزها موجب کاهش دید در این محورها شده که لازم است رانندگان با دقت بیشتری مسیر خود را طی کنند.
***
کشف ۴۰ قبضه کلت و کلاشنیکف در مرز کرمانشاه
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور از کشف ۴۰ قبضه سلاح جنگی توسط مرزداران استان کرمانشاه در مرزهای شهرستان ثلاث باباجانی خبر داد. سردار احمدعلی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: مرزبانان هنگ مرزی ثلاث باباجانی حین پایش و کنترل هوشمند مرزهای غرب کشور، باند بزرگ قاچاق سلاح و مهمات را در نقطه صفر مرزی مشاهده کردند. مرزبانان برای مقابله با قاچاقچیان، بلافاصله به اجرای کمین هدفمند پرداخته و توانستند در عملیاتی مقتدرانه باند قاچاق سلاح را در مرزهای غرب کشور متلاشی کنند.
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با بیان اینکه قاچاقچیان که تاب مقابله در برابر مرزبانان را نداشتند، کولههای همراه خود را رها کردند و به سمت خاک کشور مقابل متواری شدند، اظهار کرد: مرزبانان با بررسی کولههای رها شده ۳۶ قبضه سلاح جنگی کلت کمری و ۴ قبضه سلاح کلاشنیکف کشف کردند.
***
90 قلم داروی دیگر ارزان میشود
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: از۳۵۸۰ قلم دارو در دولت سیزدهم، قیمتگذاری ۳۸۰ قلم توسط کمیسیون انجام میشود و قیمت ۳۲۰۰ قلم دارو نیز تغییراتی نداشته است. محمد هاشمی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: حدود 90 قلم دارو بعد از اصلاح قیمت به دلیل استفاده از ارز نیمایی، مابهالتفاوت آن توسط بیمهها پوشش داده نشد که با دستور رئیسجمهور به سازمانهای بیمهگر توافق شده است قیمت این ۹۰ قلم دارو به قیمت قبل بازگردد تا تفاوتی در پرداختی مردم از جیب نداشته باشد. سازمان برنامه و بودجه نیز قرار است از محل صرفهجویی و هدفمندی یارانهها برای تامین منابع آن اقدام کند. وی گفت: لازم به ذکر است که در این صورت قیمت اصلی داروها برای مردم تغییری نمیکند، بلکه هزینههای مازاد آن توسط بیمه پرداخت میشود و در نهایت پرداختی بیماران به قیمت قبل بازمیگردد.
هاشمی افزود: در شبکه رسمی توزیع دارو گرانفروشی وجود ندارد، چرا که قیمت دارو با سیستم رگولاتوری قوی نظارت میشود. وی گفت: از۳۵۸۰ قلم دارو در دولت سیزدهم، قیمتگذاری ۳۸۰ قلم آن توسط کمیسیون انجام میشود و قیمت ۳۲۰۰ قلم دارو نیز تغییراتی نداشته است.
***
نجات 28 نفر از آتش در خیابان ولیعصر
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران از نجات دادن ۲۸ نفر در حادثه آتشسوزی یک مجتمع اقامتی در خیابان ولیعصر(عج) خبر داد. سیدجلال ملکی با اشاره به وقوع حادثه آتشسوزی در یک مجتمع اقامتی در خیابان ولیعصر(عج) گفت: یک مورد حادثه آتشسوزی در یک ساختمان اقامتی- تجمعی در خیابان ولیعصر، پایینتر از چهارراه ولیعصر، کوچه محتشم به سامانه ۱۲۵ سازمان آتشنشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد و در محل مشاهده شد که در یک ساختمان ۵ طبقه خصوصی که دانشجویان آقا در آن اقامت داشتند، آتشسوزی رخ داده است.
وی خاطرنشان کرد: چند فرش در این ساختمان دچار آتشسوزی شده بود و دود زیادی را متصاعد کرده و تمام طبقات را فرا گرفته بود. آتشنشانان همزمان با خاموش کردن آتش، ۲۸ نفر از افراد را به بیرون انتقال دادند و خوشبختانه مورد مصدومیت شدید یا تلفات جانی نداشتیم.
وی گفت: در هفته گذشته نیز یک مورد مشابه در یک خوابگاه دانشجویی رخ داد. افراد مسؤول باید مراقبت بیشتری انجام دهند و نقصها را رفع کنند. اگر این حوادث در شب رخ دهد کار دشوار خواهد شد. سازمان آتشنشانی در صورت درخواست مسؤولان این خوابگاهها تمام اقدامات پیشگیرانه را در این ساختمانها انجام خواهد داد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|