|
نمایندگان مجلس هفته آینده با رهبر انقلاب دیدار میکنند
مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی طی گفتوگویی از دیدار نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب خبر داد و گفت: نمایندگان مجلس چهارشنبه هفته آینده چهارم خردادماه، با رهبر معظم انقلاب دیدار میکنند. وی افزود: نمایندگان پس از انتخابات هیأترئیسه در جلسه علنی صبح روز چهارشنبه چهارم خردادماه با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند داشت.
ارسال به دوستان
پس از سفر هفته گذشته انریکه مورا به تهران، تحرکات و گمانهزنیها درباره امکان توافق در وین افزایش پیدا کرده است
وضعیت خاکستری
خطیبزاده: راهحلهای ایران قابل اجراست و منتظر پاسخ واشنگتن هستیم
گروه سیاسی: سفر هفته گذشته معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و هماهنگکننده مذاکرات وین به تهران تا حدی یخ مذاکرات را آب کرده و گمانهزنیها درباره احتمال توافق میان ایران و 1+4 را افزایش داده است. در همین زمینه وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای از دیدار و گفتوگوی وزیر خارجه این کشور با همتایان اروپایی خود درباره برجام و مذاکرات احیای آن خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، مذاکرات برای بازگشت آمریکا به برجام در رکود بیسابقهای قرار گرفته است. از سویی بیش از 2 ماه است هیاتهای مذاکرهکننده راهی وین نشدهاند و از سوی دیگر هیچ کدام از دولتهای حاضر در مذاکرات خبر از پایان مذاکرات و منتفی شدن توافق نمیدهند. در این میان واشنگتن هم رویه دوگانه خود را کمافیالسابق ادامه میدهد و در عین اینکه حاضر به تصمیمگیری سیاسی برای بازگشت به توافق نیست با ادبیات تهاجمی سعی میکند توپ را به زمین ایران بیندازد.
با این حال سفر هفته گذشته انریکه مورا به تهران تا حدی فضا را از بنبست خارج کرد و گمانهزنیها را درباره امکان توافق افزایش داد. اروپا در این میان البته اشتیاق بیشتری به احیای توافق دارد. افزایش تنشها میان اروپا و روسیه، قاره سبز را با خطر بالقوه محرومیت از انرژی روسیه مواجه کرده است و دولتهای اروپایی امیدوارند با آزاد شدن مسیر مبادله با تهران، بخشی از نیاز خود را از طریق ایران برطرف کنند؛ مسالهای که هفته گذشته جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و هماهنگکننده کمیسیون مشترک برجام در گفتوگویی با روزنامه فایننشال تایمز نیز به آن اشاره کرد و گفت: این توافق منفعت زیادی برای ما اروپاییها خواهد داشت، در حال حاضر شرایط تغییر کرده است. [در ابتدای این توافق] برای ما مثل این بود که «خب! به آن نیاز نداریم» اما الان برایمان خیلی خوب خواهد شد که تامینکننده دیگری [برای نفت خام] داشته باشیم و آمریکاییها هم به یک موفقیت دیپلماتیک نیاز دارند.
در این میان روز گذشته وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای از دیدار و گفتوگوی وزیر خارجه این کشور با همتایان اروپایی خود درباره برجام و مذاکرات احیای آن خبر داد. وبگاه وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه از دیدار آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور با ژان ایو لودریان، همتای فرانسویاش در فرانسه خبر داد و در بخشی از آن نوشت: آنها درباره تلاشها برای دستیابی به بازگشت دوجانبه با ایران به اجرای کامل برجام[توافق هستهای] صحبت کردند. وزارت خارجه آمریکا علاوه بر این در بیانیه دیگری خبر داد بلینکن با آنالنا بِربوک و لیز تراس، وزرای خارجه آلمان و انگلیس، همچنین با فیلیپ ارا، مدیرکل سیاسی و امنیتی فرانسه دیدار کرده و درباره مذاکرات ادامهدار با ایران و تلاشها برای رسیدن به توافقی بر سر بازگشت دوجانبه به اجرای کامل برجام گفتوگو کردند.
اظهار نظر درباره آینده برجام البته تنها به تروئیکای اروپا و آمریکا محدود نماند و معاون وزیر خارجه روسیه نیز در اظهاراتی درباره گفتوگوهای ایران و 1+4 تاکید کرد متن احیای توافق هستهای تقریبا آماده است و تنها تصمیمات سیاسی باقی مانده است. سرگئی ریابکوف در این باره گفت: در حال حاضر احتمال زیادی برای پذیرش متن [توافق] وجود دارد. برخی مشکلات سیاسی وجود دارد که ارتباطی به نهاییسازی این سند ندارد. تمام چیزهایی را که برای نهاییسازی این سند لازم است واقعا ظرف چند روز میتوان انجام داد. وی ادامه داد: همانطور که بارها گفته شده، روسیه روی رسیدن به یک نتیجه کار کرده است و متن توافق در زمینه منافعمان از جمله در چارچوب همکاری هستهای صلحآمیز با ایران تا اندازه زیادی [برای ما] رضایتبخش است. دیپلمات ارشد روس همچنین با اشاره به سفر اخیر انریکه مورا، نماینده اتحادیه اروپایی در مذاکرات وین به تهران، گفت: ما لب خط قرار داریم، این اتفاق [ازسرگیری مذاکرات و حصول توافق] میتواند بزودی بیفتد، مادامی که تصمیمات سیاسی در پایتختها در راستای آن باشد، ما از آن استقبال خواهیم کرد.
اظهارات این روزهای مقامات غربی درباره امکان توافق با ایران در شرایطی است که واشنگتن در ماههای گذشته کوچکترین قدمی برای اثبات حسن نیت خود در مسیر مذاکرات نشان نداده و در آخرین اقدام روز جمعه «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا در اطلاعیهای به وزیران خارجه، خزانهداری و انرژی آمریکا اعلام کرد عرضه نفت و محصولات نفتی از کشورهای غیر از ایران به اندازهای هست که بتوان خریداری نفت و محصولات نفتی از ایران را به طرز محسوسی کاهش داد.
* ایران ابتکارات ویژه خود را به اروپاییها منتقل کرده است
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست خبری روز گذشته درباره سفر انریکه مورا، معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و هماهنگکننده مذاکرات وین به تهران گفت: در ادامه تماسهایی که بین ایران و هماهنگکننده مذاکرات وین انجام شد، امیرعبداللهیان و بورل در گفتوگوی تلفنی توافق کردند این گفتوگوها و پیامهایی که رد و بدل میشود این بار به صورت حضوری و رو در رو انجام شود و آقای مورا به ایران بیاید که آقای مورا به تهران آمد و مذاکرات بسیار جدی و معطوف به نتیجه و همراه با ابتکارات خاص از سوی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. وی چند دور گفتوگوهای طولانی با آقای باقری داشت.
سعید خطیبزاده یادآور شد: راهحلهایی پیشنهاد و قرار شد طرف آمریکایی اگر پاسخ دهد ما میتوانیم در موقعیتی قرار بگیریم که همه طرفها به وین بازگردند. اگر امروز آمریکا تصمیم سیاسی خود را اعلام کند -که ما هنوز دریافت نکردهایم - میتوانیم گام مهمی در پیشرفت مذاکرات برداریم. وی همچنین در پاسخ به سوالی که آیا مورا دست خالی آمد و دست پر رفت یا آنها هم ابتکار و پیشنهادی داشتند، اظهار داشت: مورا در سفر به تهران با دستور کار مشخصی آمد. البته مذاکرات در ایران همراه با ابتکارات ویژه ایران بود. ایران از آغاز مذاکرات جدید چندین بار این خلاقیتها را به کار برد که کمکاریها و عدم تصمیمات سیاسی طرف مقابل را مرتفع کند و متاسفانه تا امروز منتظر تصمیم سیاسی در واشنگتن است. سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: ملاقاتها در تهران مسیر درستی را پیش آورده و حرکت رو به جلو بوده و ابتکاراتی که اعلام شده از سوی ایران قابل اجراست و از نظر اتحادیه اروپایی هم به نظر میرسد قابل اجراست و تنها منتظر پاسخ واشنگتن هستیم که مطمئن شویم بالاخره تصمیم سیاسی خود را گرفتهاند. وضعیت نسبت به قبل از حضور مورا در تهران در نقطه بسیار بهتری است.
خطیبزاده در پاسخ به سوالی درباره اینکه اگر به وین بازگردیم برای توافق میرویم یا مذاکره مجدد، گفت: مذاکره اساسا متوقف نشده که در وین ادامه یابد. پیامها به صورت مستمر، هر چند پیامهای ناخوشایندی دریافت شده باشد، رد و بدل شده است. سفر مورا به تهران برای این بود که حضورا این رفت و برگشتها را تسریع کند و قبلا هم سفری به واشنگتن داشت. سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره اظهارات میخائیل اولیانوف، سفیر روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین خاطرنشان کرد: نقش روسیه در مذاکرات وین نقش سازنده و مثبتی بود. من درباره توئیتهای پراکنده افراد صحبت نمیکنم. صدایی که ما میشنویم صدایی است که در ملاقات لاوروف و امیرعبداللهیان همه شنیدند و هم لاوروف پشت تریبون اعلام کرد که اگر امروز توافق شود روسیه هیچ مشکلی ندارد و تلاش میکند و موضع رسمی دولت روسیه را گفت و هم امیرعبداللهیان موضع ایران را بیان کرد که موضع ایران حفاظت و صیانت از منافع مردم در این راستاست.
***
نقض آشکار حقوق و مصونیتهای اسدالله اسدی
خطیبزاده درباره انتشار دستنوشتههایی از اسدالله اسدی، دیپلمات بازداشت شده ایران در بلژیک و اقدامات وزارت امور خارجه برای آزادی این دیپلمات ایرانی هم اظهار داشت: متاسفانه یک دیپلمات جمهوری اسلامی ایران برخلاف کنوانسیون ۱۹۶۱ وین و مقررات و معاهدات بینالمللی و با نقض آشکار مصونیتها و حقوق این دیپلمات، توسط دولت آلمان و دولت بلژیک دستگیر شده است. کل فرآیند غیرقانونی بوده و ایشان در شرایط نامناسبی نگهداری شده و حقوقش نادیده گرفته شده است. طبیعی است نادیده گرفته شدن بدیهیات حقوق بشری درباره هر کسی اعمال شود، زشت است. سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان یادآور شد: البته اینکه مصونیتهای دیپلماتیک رعایت نشده و بدعتی در حقوق دیپلماتیک و مصونیتها توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپایی رخ داده است، جای تأسف دارد. البته جمهوری اسلامی ایران هم از مجاری دوجانبه و هم مجاری خاص خود این موضوع را پیگیری کرده است و ترجیح بوده از همین طریق موضوع حل شود و البته ارجاع به مراجع ذیربط بینالمللی و حقوق بشری در دستور کار جدید قرار گرفته است، چون متاسفانه نقض آشکار حقوق و مصونیتهای اسدی صورت میگیرد. وی بیان کرد: باعث تاسف است که دولتهای اروپایی فکر میکنند برای مجرمان و تبعههای باسابقه و جاسوسان و کسانی که با نقشه وارد ایران شدند و کارهای ضد امنیت ملی انجام دادند، میتوانند هیاهو و ادعا کرده و این نمایشها را برقرار کنند، در حالی که ناقض حقوق اولیه دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران هستند. خطیبزاده افزود: کل فرآیند بازداشت، استرداد، دادگاه، صدور حکم و رفتارهایی که با آقای اسدی شده کلا غیرمشروع است و ما کل این فرآیند را غیرقانونی میدانیم.
ارسال به دوستان
تأکید رئیس قوه قضائیه بر لزوم همکاری همه دستگاهها برای کمک به پیشبرد اصلاحات اقتصادی
هشدار قاضیالقضات به برهم زنندگان آرامش مردم
گروه سیاسی: حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای روز گذشته (دوشنبه ۲۶ اردیبهشت) در جریان نشست شورای عالی قوه قضائیه از شکیبایی، بصیرت، زمانشناسی و همراهی مردم با دولت در راستای پیشبرد اصلاحات اقتصادی و توزیع عادلانه یارانهها تقدیر کرد و گفت: دشمنان و بدخواهان مردم و نظام ما به عملیات روانی و سایر شگردهای خود برای تحت تاثیر قرار دادن اذهان مردم پیرامون اجرای طرح مرتبط با ارز ترجیحی امید بسته بودند اما مردم بصیر و زمانشناس ما با همراهی و مساعدت خود به دولت، نقشههای دشمنان را نقش بر آب کردند.
محسنیاژهای در ادامه به تبیین و تشریح مقوله اصلاحات اقتصادی و نیاز مبرم کشور به عملیاتیسازی و پیشبرد طرحهای اصلاحی در حوزه اقتصاد به نفع معیشت مردم پرداخت و تصریح کرد: همه صاحبنظران و نخبگان متفقالقول بر اجرای طرح ملی مرتبط با ارز ترجیحی و اتخاذ تصمیم درباره ارز ترجیحی تاکید داشتند. البته ممکن است درباره چگونگی و زمان اجرای این طرح اختلافنظرهایی وجود داشته باشد.
رئیس قوه قضائیه در همین زمینه اظهار داشت: این طرح در زمره مصوبات مجلس شورای اسلامی و به منزله قانون است، لذا دولت موظف به اجرای قانون است؛ از سویی هر میزان تأخیر در اجرای این طرح و اتخاذ تصمیم درباره ارز ترجیحی، دارای پیامدهای نامطلوبی برای اقتصاد کشور و معیشت مردم بود.
وی با تاکید بر اینکه عموم مردم به سهم خود باید از انفال و بیتالمال بهرهمند باشند، گفت: یکی از مزایای اجرای طرح مرتبط با ارز ترجیحی ارتقای مقوله عدالت اجتماعی و بهرهمندی بیشتر دهکهای پایین درآمدی جامعه است و باید در راستای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی گامهای بیشتر و بلندتری برداشته شود.
محسنیاژهای ضمن قدردانی از تلاش دولتمردان در راستای پیشبرد اصلاحات اقتصادی به نفع معیشت مردم، تاکید کرد: قوه قضائیه تمامقد و همهجانبه در اجرا و پیشبرد طرح مرتبط با ارز ترجیحی به دولت کمک و مساعدت خواهد کرد.
رئیس دستگاه قضا ضمن هشدار به افرادی که قصد برهم زدن آرامش روانی مردم و امنیت جامعه را دارند، گفت: همه دستگاههای نظامی، انتظامی، امنیتی از جمله قوه قضائیه باید در راستای کمک به پیشبرد اصلاحات اقتصادی به نفع معیشت مردم، تمام تدابیر لازم را اتخاذ کنند تا آرامش و امنیت مردم به موازات اجرا و عملیاتیسازی این طرح، بر هم نخورد.
رئیس قوه قضائیه در ادامه با مثبت ارزیابی کردن اقدامات صورتگرفته در حوزه ساماندهی فرآیندهای صادرات و واردات از جمله ثبت سفارشها، تخصیص ارز، تخلیه محموله کشتیها در بنادر و گمرکات و ارسال بهموقع آنها به نقاط مختلف کشور و ساماندهی انبارهای گمرکات و بنادر و کالاهای متروکه، تصریح کرد: همچنان در برخی بنادر و گمرکات کشور اشکالات و آسیبهایی وجود دارد که این اشکالات و آسیبها فسادزا هستند و موجبات تضییع بیتالمال را فراهم میآورند، لذا باید برای رفع این آسیبها و انسداد منافذ فسادزا در این حوزه، اقدامات مجدانه هم از سوی دستگاه قضا و هم از سوی دولت ادامه یابد و نباید موضوع ساماندهی امور بنادر و گمرکات رها شود.
محسنیاژهای در ادامه به موضوع ضرورت برخورد محترمانه با خانواده زندانیان و محکومان نیز اشاره کرد و گفت: حتی اگر فردی به واسطه ارتکاب جرمی مستحق مجازات سنگین نیز باشد باید با خانواده او برخورد محترمانه و مناسب داشت و باید میان این فرد مجرم و خانوادهاش تمییز قائل شد، لذا مسؤولان ذیربط در دستگاه قضایی به این مهم توجه جدی داشته باشند.
رئیس قوه قضائیه همچنین خطاب به قضات و مسؤولان ذیربط در مراجع مختلف قضایی تاکید کرد در صدور احکام و قرارها، نهایت دقت نظر و انطباق با موازین قانونی را اعمال کنند و امور را به گونهای پیش ببرند که احکام و قرارهای صادره از ناحیه آنها بدون نقص باشد و در مراجع بالاتر قضایی با کمترین میزان نقض همراه شود.
وی همچنین در مورد وجود شاکی خصوصی نیز به مسؤولان ذیربط قضایی تذکر داد: اگرچه تظلمخواهی حق همگان است اما چگونگی رسیدگی به شکایات و تظلمات به تدبیر ما نیاز دارد، لذا در بادی امر مستندات و ادله فرد شاکی را مطالبه کنید. چهبسا با این کار فرد شاکی به سبب فقدان ادله، از شکایت خود صرفنظر کند.
محسنیاژهای مسؤولان قضایی را از افراط و تفریط در صدور احکام مجازات و قرارهای صادره برحذر داشت و گفت: قضات ما باید در فهم قانون و انطباق احکام خود با موازین قانونی نهایت دقت نظر را اعمال کنند و نباید از یک سو قوانین و تبصرهها و مادهها را به گونهای به هم وصل کنند که زمینه محکومیت و مجازات سنگین فردی فراهم شود و از سوی دیگر در قبال متهمان و مجرمان سهلانگاری بلاوجه داشته باشند.
وی درباره سهلانگاری بلاوجه در قبال متهمان و مجرمان گفت: اینکه فردی به کرات اقدام به توهین و افترا و هتک حیثیت دیگران کرده است نباید در قبال پرونده او توجیهاتی در راستای برائتش مطرح کرد و در پایان با طرح این موضوع که سوءنیتش احراز نشده برای او قرار منع تعقیب صادر کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای در پایان اظهارات خود با اشاره به دستور اخیرش به سازمان بازرسی کل کشور در زمینه پیگیری اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، با بیان اینکه نباید شرایط به گونهای باشد که عدم ابلاغ آییننامه برای اجرای یک قانون به بهانهای برای انجام ندادن آن قانون تبدیل شود، اظهار کرد: لازم است سازمان بازرسی کل کشور پس از شناسایی دستگاههایی که در زمینه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت موظف به تدوین آییننامه هستند، به صورت مکتوب تدوین هر چه سریعتر این آییننامهها را به دستگاههایی که تاکنون نسبت به انجام آن اقدام نکردهاند، یادآوری کند.
ارسال به دوستان
اخبار
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام فاطمینیا
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم واعظِ درسآموز، جناب حجتالاسلام سیدعبدالله فاطمینیا رضواناللهعلیه را تسلیت گفتند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری متن این پیام به شرح ذیل است:
بسماللهالرحمنالرحیم
درگذشت عالم واعظ درسآموز، جناب حجتالاسلام آقای حاج سیدعبدالله فاطمینیا رضواناللهعلیه را به خاندان گرامی و همه صاحبان عزا و ارادتمندان و مستفیدان ایشان تسلیت عرض میکنم.
اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پرفیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایه تأسف و اندوه است. از خداوند متعال مسألت میکنم رحمت و غفران خود را شامل حال ایشان فرماید و پاداش وافر به ایشان عنایت کند.
سید علی خامنهای
26 اردیبهشت 1401
***
امیرعبداللهیان عازم امارات شد
حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در مراسم درگذشت رئیس فقید امارات عربی متحده روز گذشته به ابوظبی سفر کرد.
پیش از این سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست خبری خود با خبرنگاران اعلام کرده بود قرار است وزیر خارجه عازم امارات شود.
***
دیدار سرلشکر باقری با مقامات تاجیکستان
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان روز گذشته در رأس یک هیات بلندپایه نظامی به منظور ارتقا و توسعه همکاریهای مشترک دفاعی و نظامی با جمهوری تاجیکستان وارد این کشور شد.
سرلشکر باقری تقویت و توسعه همکاریهای نظامی و دفاعی بین ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان را از اهداف اصلی این سفر عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در یک منطقه ژئوپلیتیک قرار دارند و اتفاقات و حوادث هر ۲ کشور بر یکدیکر تاثیرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر توسعه روابط با همسایگان، افزود: در راستای ارتقای امنیت و آرامش هر ۲ کشور، دیدارهای دوجانبهای را در طول سفر با مقامات نظامی و سیاسی خواهیم داشت.
بر اساس این گزارش، سرلشکر باقری در این سفر ضمن دیدار و گفتوگو با رئیسجمهور تاجیکستان از مراکز نظامی و علمی نیروهای مسلح این کشور نیز بازدید خواهد کرد.
***
صفری:
تهاتر با کوبا به طور جدی پیگیری میشود
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سفر وزیر نفت به کوبا و حضور هیات کوبایی در تهران، بحث تهاتر با کوبا را بسیار مهم تلقی کرد و گفت: تهاتر با کوبا به طور جدی پیگیری میشود.
مهدی صفری همچنین کوبا را بازار بسیار خوبی در حوزه آمریکای مرکزی و لاتین برای صادرات محصولات ایران برشمرد و از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی قطر و ایران نیز در ماه آینده خبر داد.
***
احمد صالحی:
130 مدیر ناکارآمد برکنار شدند
حجتالاسلام احمد صالحی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاستجمهوری در یک نشست خبری گفت: بر اساس ارزیابیهای اداره کل بازرسی این مرکز، ۴۰۱ مدیر ارزیابی شدهاند و کمیتهای هم ۱۳۰ مدیر ناکارآمد را شناسایی کرده که بر اساس فرآیندهای قانونی برکنار شدند.
وی همچنین اعلام کرد: تاکنون بیش از ۹۴۴ هزار درخواست مردم را ثبت و ۸۲ درصد آنها را پیگیری کردهایم.
***
سفیر ایران:
همکاری نظامی با روسیه بخشی از روابط ۲ کشور است
سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در مصاحبه با یک رسانه روسی اعلام کرد همکاری نظامی ایران با روسیه بخشی از روابط ۲ کشور است.
سفیر ایران در روسیه در این مصاحبه اعلام کرد روابط مسکو و تهران همه حوزههای سیاسی، اقتصادی و سایر حوزهها را در بر میگیرد.
کاظم جلالی در بخشی از مصاحبه خود با رسانه روسی اظهار کرد: همکاری نظامی و دفاعی که بخشی از این روابط نیز است، تنها به خرید تجهیزات محدود نمیشود.
وی همچنین اعلام کرد: ایران منتظر سفر پوتین، رئیسجمهور روسیه به تهران است.
جلالی در بخش دیگری از مصاحبه خود اعلام کرد ایران و روسیه به تصمیمات خوبی در حوزه تولید و توسعه میادین نفت و گاز رسیدهاند و در این رابطه ایران یک «نقشه راه همکاری» در زمینه صنعت نفت و گاز به روسیه تحویل داده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|