|
دولت «آبادان، خرمشهر و خوزستان» را تنها نخواهد گذاشت
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود درباره جلسه دولت نوشت: «امروز (دیروز دوشنبه) در دولت برای هیچ چیز رأیگیری نشد، چون درباره همه چیز «اجماع» بود. وزیر کشور ۴۰ دقیقه از آبادان گزارش داد و شاید این جمله رئیسجمهور جمعبندی مباحث سایر اعضای هیات دولت بود: آبادان، خرمشهر و خوزستان را تنها نخواهیم گذاشت».
ارسال به دوستان
امضای 17 سند همکاری ایران و تاجیکستان در جریان سفر روز گذشته «امامعلی رحمان» به تهران
تعمیق روابط تهران - دوشنبه
گروه سیاسی: شهریورماه سال گذشته بود که حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در نخستین سفر خارجی خود به عنوان رئیسجمهور ایران، بنا به دعوت رسمی رئیسجمهور تاجیکستان به منظور شرکت در بیستویکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای به دوشنبه سفر کرد.
به گزارش «وطنامروز»، عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای دستاورد مهمی بود که با سفر رئیسجمهور به تاجیکستان به دست آمد. پیش از این ایران سالها به عنوان ناظر در اجلاس شانگهای حضور داشت.
انتخاب تاجیکستان به عنوان نخستین مقصد سفر خارجی رئیسجمهور نشان از آن داشت که بر خلاف ۸ سال گذشته که دولت قبل رستگاری را در تعامل با غرب میدید، دولت سیزدهم گسترش ارتباط با کشورهای منطقه را که حلقه مفقوده سیاست خارجی روحانی بود، سرلوحه کار خود قرار داده است.
روز گذشته رئیسجمهور تاجیکستان در پاسخ به سفر سال گذشته رئیسی به این کشور و همچنین برای گسترش همکاری و روابط ۲ کشور، به تهران آمد.
* امضای ۱۷ سند همکاری در حوزههای مختلف بین ایران و تاجیکستان
روز گذشته (دوشنبه 9 خرداد) در پی سفر امامعلی رحمان، رئیسجمهور تاجیکستان به ایران، مقامات ارشد ۲ کشور ۱۷ سند همکاری در حوزههای سیاسی، اقتصادی، تجاری، حمل و نقل، سرمایهگذاری، تکنولوژیهای نو، محیط زیست، ورزشی، انرژی، قضایی، آموزشی و تحقیقاتی و گردشگری به امضا رساندند.
این اسناد توسط وزرای امور خارجه، صنعت، معدن و تجارت، نفت، راه و شهرسازی، نیرو، امور اقتصادی و دارایی، میراث فرهنگی و گردشگری، دادگستری، ورزش و جوانان و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و روسای سازمان بورس و اوراق بهادار و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشورمان و همتایان تاجیک آنها به امضا رسید.
همچنین در نشست مشترک هیاتهای عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان که با حضور رؤسایجمهور ۲ کشور برگزار شد، ۲ طرف خبر از تعمیق روابط دادند.
رئیسی در این نشست با بیان اینکه سفر رئیسجمهور تاجیکستان به تهران قطعا نقطه عطفی در مسیر تقویت و تعمیق روابط 2 کشور است، گفت: روابط دوستانه و برادرانه تهران و دوشنبه بر پایه اشتراکات گسترده تاریخی، فرهنگی و زبانی بنا شده و فراتر از روابط صرف همسایگی است.
رئیسجمهور اعلام کرد: محدودیتی برای گسترش روابط با تاجیکستان قائل نیست و ایران و تاجیکستان ظرفیتهای خوبی برای ارتقای سطح همکاریها در عرصههای مختلف تجاری، انرژی، گردشگری، پزشکی و داروسازی، سرمایهگذاری، آب و منابع طبیعی و خدمات فنی و مهندسی با یکدیگر دارند و نقشه راه تعاملات 2 کشور میتواند پشتوانه خوبی برای عملیاتی کردن اراده طرفین در راستای توسعه هر چه بیشتر روابط باشد.
امامعلی رحمان، رئیسجمهور تاجیکستان نیز در این نشست، روابط تهران و دوشنبه را عمیق و دوستانه توصیف کرد و گفت: پس از سفر آقای رئیسی به دوشنبه و همچنین ارتقای عضویت ایران در سازمان شانگهای، گامهای موثری برای توسعه روابط ۲ کشور برداشته شده و حجم تعاملات تجاری و اقتصادی ۲ کشور به چند برابر سطح گذشته ارتقا یافته است. این سطح از افزایش در حجم تبادلات و تعاملات ۲ کشور امری لازم بوده اما با توجه به کیفیت روابط سیاسی و ظرفیتهای موجود در ۲ کشور کافی نیست.
رؤسایجمهور ۲ کشور ایران و تاجیکستان در این دیدار بر لزوم تداوم دیدارها و رایزنیهای مقامات ۲ کشور برای تسریع در اجرایی شدن تفاهمات و توافقات میان ۲ طرف تاکید کردند.
* نشست خبری مشترک رؤسایجمهور ایران و تاجیکستان
علاوه بر نشست مذکور، رئیسی و امامعلی رحمان با برگزاری نشست خبری مشترک، به تشریح توافقات صورتگرفته بین ایران و تاجیکستان پرداختند و از گسترش همکاری در حوزههای مختلف سخن گفتند. بحران افغانستان و تأمین امنیت در منطقه نیز از جمله موضوعاتی بود که رؤسایجمهور ایران و تاجیکستان به آن اشاره کردند.
رئیسجمهور کشورمان با اشاره به عدم همکاری ایران و تاجیکستان در طول سالهای گذشته، گفت: مشکلاتی در روابط ۲ کشور پیش آمده بود که سفر بنده در ابتدای کار دولت به تاجیکستان به نقطه عطفی تبدیل شد و روابط را متحول کرد، به نحوی که فقط در عرصه تعاملات تجاری شاهد افزایش ۴ برابری مبادلات هستیم.
رئیسی با بیان اینکه ارتقای سطح روابط دوجانبه میتواند به تقویت تعاملات منطقهای و بینالمللی منجر شود، تصریح کرد: گسترش همهجانبه روابط بین ۲ کشور مسلمان و همسایه میتواند برای ۲ ملت و منافع ۲ کشور بسیار امیدبخش باشد.
وی با اشاره به اینکه ۲ کشور نسبت به مسائل منطقهای اشتراک نظر دارند، اظهار کرد: 2 کشور باور دارند که حضور بیگانگان در منطقه به هیچ عنوان امنیتساز نبوده و نخواهد بود و مسائل منطقه باید با گفتوگو و مذاکره میان مسؤولان و سران کشورهای منطقه حلوفصل شود.
رئیسی در ادامه افزود: ایران و تاجیکستان درباره مساله افغانستان و اینکه باید دولتی فراگیر در این کشور تشکیل شود که همه احزاب، گروهها و اقوام را نمایندگی کند، اتفاق نظر دارند. همچنین هر ۲ کشور خواهان برقراری ثبات و امنیت در افغانستان و سراسر منطقه هستند و حضور تروریستها در این کشور را بسیار نگرانکننده میدانند.
رئیسجمهور کشورمان با تاکید بر اینکه ۲ کشور معتقدند بیگانگان و دستهای پلید استکبار که داعش و گروههای تروریستی را در منطقه تقویت میکنند، به تنها چیزی که فکر نمیکنند امنیت مردم افغانستان و منطقه است، اظهار داشت: آنان صرفا به دنبال اهداف سیاسی و منافع خودشان هستند. گواه این سخن حضور ۲۰ ساله ناتو و آمریکا در افغانستان بود که هیچ نتیجهای جز جنگ و خونریزی و تخریب برای این کشور نداشت.
رئیسجمهور تاجیکستان نیز در این نشست خبری با اشاره به برنامه درازمدت همکاریهای ۲ کشور تا سال ۲۰۳۰ اعلام کرد: در سفر امروز موافقتنامههای خوبی در زمینههای مختلف اقتصادی، تجاری و نیز فعالیت شورای مشترک ایران و تاجیکستان و کمیته مشترک سرمایهگذاری به امضا رسید. اطمینان دارم این موافقتنامهها به همکاریهای ۲ کشور در زمینه سیاسی، اقتصادی و تجاری، سرمایهگذاری و فرهنگی تحرکی تازه خواهد بخشید.
امامعلی رحمان گفتوگوهای سازنده سیاسی میان ۲ دولت را زمینهساز تحکیم هر چه بیشتر فضای حسن تفاهم و اعتماد متقابل و تامین بیش از پیش منافع ۲ کشور دانست و گفت: گسترش تعاملات پارلمانی و ارتقای سطح همکاری بخشهای خصوصی ۲ کشور نیز میتواند به تعمیق و تقویت مضاعف روابط تهران و دوشنبه بینجامد.
***
تمام تفاهمات و اسناد همکاری با دقت و جدیت تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به اشتراکات عمیق فرهنگی، تاریخی و مذهبی جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان گفت: باید با توجه به ظرفیتهای غنی ۲ دولت و ملت، روابط تهران- دوشنبه در سطح قابل قبولی گسترش و توسعه یابد.
محمد مخبر در دیدار «امامعلی رحمان» رئیسجمهور تاجیکستان که به تهران سفر کرده است، اظهار داشت: تمام تفاهمات و اسناد همکاری بین روسای جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت تا رسیدن به نتیجه نهایی، پیگیری، عملیاتی و اجرایی خواهد شد. معاون اول رئیسجمهور ارتقای روابط گردشگری بین ایران و تاجیکستان را نقطه کلیدی و سرفصل تعمیق ارتباطات و همکاریهای دولت و مردم ایران و تاجیکستان برشمرد و افزود: تاکنون از فرصتهای گسترش ارتباطات با توجه به اشتراکات زبانی و فرهنگی ایران و تاجیکستان بخوبی استفاده نشده و دولت سیزدهم با فراهم کردن بسترها و زمینههای لازم تلاش میکند همکاریها میان 2 کشور به صورت همهجانبه تقویت شود. وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای فراوان همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان در زمینههای انرژی، حملونقل، همکاریهای گمرکی و بنادر، تصریح کرد: ایران آمادگی دارد در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین تبادلات علمی و دانشگاهی بین ۲ کشور گامهای مستحکمتری نسبت به گذشته بردارد.
امامعلی رحمان، رئیسجمهور تاجیکستان نیز در این دیدار با اشاره به روابط صمیمانه و برادرانه ۲ دولت و ملت ایران و تاجیکستان، تأکید کرد: باید چشماندازهای کاری و تفاهمات همکاری بین ایران و تاجیکستان در زمینههای تجاری، فناوری، بهداشتی، انرژی، حملونقل و دانشگاهی بیش از گذشته گسترش یابد. وی با اشاره به اشتراکات زبانی و فرهنگی دولت و ملت ایران و تاجیکستان تصریح کرد: ظرفیت گردشگری و افزایش سفرهای مشترک بین مردم ۲ کشور زمینه مناسبی برای ارتقای روابط فیمابین بویژه در زمینههای تجاری است.
رئیسجمهور تاجیکستان با اشاره به رویکردهای سازنده و مثبت و فعالانه دولت سیزدهم در گسترش ارتباطات ایران و تاجیکستان، خاطرنشان کرد: دولت تاجیکستان باور دارد که فصل جدیدی در همکاریهای ۲ کشور آغاز شده است.
در این دیدار رئیسجمهور تاجیکستان و معاون اول رئیسجمهور بر اهمیت صلح و ثبات و امنیت در منطقه بویژه در افغانستان و جلوگیری از برهم زدن آرامش مردم غرب آسیا و آسیای مرکزی و اختلاف و تفرقهافکنی بین مذاهب و مردم این منطقه توسط نظام سلطه و در رأس آن آمریکا تاکید کردند.
ارسال به دوستان
رفتارهای عجیب برخی هنرپیشههای حاضر در یک جشنواره خارجی تبدیل به یک سیرک سخیف ضد ملی شد
بیآبرویی کن!
محمد سلحشور: «نمایشی سخیف و ضدملی»؛ این را احتمالا بتوان محترمانهترین و اجمالیترین تصویر ممکن از آنچه تعدادی از سلبریتیها و هنرمندان ایرانی در جشنواره کن از خود به نمایش گذاشتند خواند؛ نمایشی که تمنای دیده شدن با تن دادن به هر رفتار دون شأنی و به زبان آوردن هر سخنی در آن مشهود بود. هر چند حواشی درونصنفی و برخی افشاگریها از سوی هنرمندان علیه یکدیگر سطح رسوایی و بیآبرویی این نمایش را بیش از پیش افزایش داد اما طرح ادبیات ضدملی و همراه و همصدا شدن با جریاناتی که ابایی از توهین به مقدسات و باورهای مردم ندارند باعث شد افکار عمومی نیز واکنش منفی نسبت به رفتار جمعی از هنرمندان حاضر در این جشنواره نشان بدهد.
به گزارش «وطنامروز»، حالا بیش از یک دهه از سناریوی مرجعیتبخشی به هنرمندان و سلبریتیها میگذرد. انتخابات سال88 و حوادث بعد از آن را میتوان نقطه آغازینی بر تلاش جریانات سیاسی و رسانههای فارسیزبان خارج کشور برای بخشیدن مرجعیت سیاسی به هنرمندان دانست؛ امری که در انتخابات ریاستجمهوری سالهای 92 و 96 نیز پی گرفته شد و به موازات آن با گسترش حوزه نفوذ شبکههای اجتماعی تثبیت شد. در این ایام جریانات سیاسی غربگرا نیز بیشترین سرمایهگذاری خود را معطوف به حفظ مرجعیت این گروه و تبدیل آنها به تریبون خود در جامعه داشتند تا جایی که سال97 سعید حجاریان صراحتا از لزوم طرح سخنان جریان اصلاحات از زبان سلبریتیها سخن گفت و آن را نقشه راه سیاسی این جریان دانست. در چنین فضایی هنرمندان، سلبریتیها و حتی بخشی از ورزشکاران دوام خود را در میدانداری سیاسی و میزان همراه کردن افکارعمومی با خود دانستند. این گروه حالا در پیش و پس از هر حادثه به دنبال فرصتی برای مطرح کردن خود میگشتند که جشنوارههای خارجی یکی از مهمترین این فرصتها بود. حالا دیگر فراتر از ساخت فیلمهایی که روایتی همسو با روایت دولتهای غربی از داخل ایران داشت، تریبونهای این جشنوارهها نیز تبدیل به یکی از مکانها برای خودنمایی سلبریتیهایی میشد که عملا بدگویی علیه کشور خود را رمز بقا و پیشرفت میدانستند.
جشنواره کن و حواشی فضاحتباری که برخی سلبریتیها و هنرپیشههای ایرانی در آن خلق کردند را میتوان ادامه مسیری دانست که از سالها پیش شکل گرفته بود. رفتارهای عجیب از سوی بازیگری که سعی داشت با پا گذاشتن بر عرف جامعه ایرانی، خود را بیش از پیش در قاب دوربینها بگنجاند، در کنار اظهارات بازیگری که خیال داشت با تخریب وطن و تکرار ادعاهای ضدایرانی جایزهای برای خود دست و پا کند همگی نشان از یک واقعیت داشت و آن هم نبود هیچگونه تعهد ملی در رفتارهای یک گروه مرجع جدید بود. آبروریزی ملی آن هم از سوی چهرههایی که حالا موفقیت خود را در این رسوایی جستوجو میکردند تا جایی پیش رفت که حتی برخی از جریانات هنری هم این صحنه را به مثابه یک سقوط آزاد برای سینمای ایران مورد ملامت قرار دادند.
* جایزه به شرط فحاشی
گذار از فحاشی علیه نظام و کشور به عنوان یک ژست روشنفکری به ابزاری برای تضمین موفقیت در جشنوارههای خارجی تا جایی پیش رفته که یکی از هنرپیشههای حاضر در این جشنواره مدعی شده از اول صبح و بیدار شدن مشغول مبارزه است. هرچند این گفته مضحک با واکنش کاربران شبکههای اجتماعی نیز مواجه شد اما چنین رویه فلاکتباری که سعی دارد با توجه خریدن از غربیها برای خود جایگاهی دست و پا کند باعث شده برخی هنرپیشهها تن دادن به هر خفتی و تکرار هر ادعای ضدایرانی را به عنوان بخشی از کارویژه خود مدنظر قرار دهند.
چند ماه پیش، همزمان با عدم موفقیت فیلم اصغر فرهادی در داخل و خارج از کشور بود که وی به عنوان یکی از نمادهای نمایشهای ضدایرانی در خارج از کشور ادعاهای رادیکال و بیاساسی را برای افزایش احتمال موفقیت اثرش مطرح کرد. هرچند این حربه هم کمکی به موفقیت وی و کاهش فشارهایی که ناشی از برخی ادعاها درباره کپی بودن فیلمنامه اثرش بود نداشت. در این میان، یکی از عجیبترین تناقضها در رفتارهای اینچنینی از سوی هنرپیشهها ادعایی است که درباره استقلال خود و آثارشان دارند. برای نمونه هنرپیشههایی که مهمترین آثارشان پروژههای دولتی بوده یا با جوایز جشنوارههای دولتی شناخته شدهاند به یکباره خود را هنرمندانی مستقل معرفی میکنند که حتی در داخل کشور محدودیتهای فراوانی داشتهاند!
* لکنت زبان برای شرح جنایات خارجی علیه ایرانیان
سلبریتیها به موازات همه ادعاهای تند و رادیکالشان علیه نظام و کشور، هنگام حضور در جشنوارههای خارجی و قرار گرفتن مقابل خبرنگاران غربی لکنت زایدالوصفی برای بیان جنایات دولتهای غربی علیه مردم ایران دارند. تقریبا هیچ موردی در سالهای اخیر نبوده که هنرپیشهای از این تریبون برای بیان تاثیر تحریمهای ظالمانه غرب بر زندگی و معیشت مردم، ترور فرماندهان و دانشمندان ایرانی و رویکرد ایرانهراسی دولتها و رسانههای غربی سخنی بگوید. چنین رویه مزورانه و خفتباری باعث شده اساسا سلبریتیها هرگونه رسالت ملی را برای خود امری مذموم به حساب آورده و از آن دوری کنند.
نمایش مفتضحانه جمعی از هنرپیشههای ایرانی در کن، فارغ از نتایج و سرانجام سینماییاش، حامل پیامهای سیاسی نیز بود. این نمایش بخوبی نشان داد سپردن نمایندگی مردم ایران به افرادی که هیچ رنج مشترکی با آنان ندارند و حتی موفقیت خود را در همصدا شدن با دشمنان این کشور جستوجو میکنند، میتواند به خلق چنین سیرکی منتهی شود. گروهی که خود هر روز پرده از رسواییهای جدیدی علیه یکدیگر برمیدارند و برای دیده شدن ابایی از توهین به مقدسات مردم ندارند، شایستگی نمایندگی این مردم و سختیهایشان را ندارند.
ارسال به دوستان
اخبار
سرلشکر سلامی:
انتقام شهید صیادخدایی را از دشمنان خواهیم گرفت
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شهید صیادخدایی به دست شَقیترین افراد یعنی صهیونیستها به شهادت رسیده است، گفت: انشاءالله انتقام او را از دشمنان خواهیم گرفت.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در دیدار با خانواده سردار شهید حسن صیادخدایی از فرماندهان مدافع حرم که هفته گذشته در تهران در حمله تروریستی به شهادت رسید، با اشاره به رشادتهای این شهید اظهار داشت: شهدایی که به دست صهیونیستها به شهادت میرسند، شهدای بسیار بلندمرتبه و با مقام بسیار والاتری هستند، چراکه به دست بدترین افراد به شهادت رسیدهاند و انشاءالله انتقام او را از دشمنان خواهیم گرفت. وی ادامه داد: این شهادتها به قوام و دوام اسلام کمک میکند، چراکه اسلام از ابتدا بر پایه شهادت ماند و اگر شهادت حضرت امام حسین(ع) و ائمه اطهار نبود، اسلام هم نبود. فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امیدوارم خداوند به ما توفیق ادامه راه این شهید را بدهد، خاطرنشان کرد: چنین افتخاری برای این خانواده مبارک و نادر است، چرا که این روزها بهندرت کسی توفیق شهادت پیدا میکند. بازار شهادت در دفاعمقدس و جنگ داغ بود و هر روز تعدادی به شهادت میرسیدند اما الان شهادت یک توفیق ناب است. خداوند فردی را بهعنوان شهید نزد خود میبرد که جایگاه بسیاری دارد. وی با اشاره به شباهت شهادت شهید سپهبد علی صیادشیرازی و شهید صیادخدایی تاکید کرد: تا پیش از شهادت شهید صیادخدایی، یک شهید صیاد در ارتش داشتیم. پس از شهادت شهید صیادخدایی، سپاه نیز مفتخر به داشتن یک شهید صیاد شد. اگر به طریقه شهادت این ۲ شهید توجه کنیم، شیوه شهادت آنها نیز مشابه یکدیگر است.
***
اقدامات سپاه برای تأمین امنیت مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
سخنگوی سپاه گفت: اقدامات گستردهای برای تامین امنیت و سهولت تشرف و حضور زائران در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) در حال انجام است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف با اشاره به اهتمام ویژه سپاه در برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) آن هم پس از گذشت ۲ سال که به دلیل شرایط کرونایی در کشور، آیینهای میدانی و حضوری سالگرد طبق سنوات قبل برگزار نشده است، گفت: به دستور سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه قرارگاه شهید فهمیده با فرماندهی سردار حسنزاده، فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ تشکیل و تمهیدات و اقدامات لازم برای تامین امنیت و تسهیل تشرف و حضور زائران پیشبینی شده و در حال پیگیری و انجام است. وی ادامه داد: این قرارگاه ماموریت دارد نسبت به بهکارگیری ردههای امنیتی، نظامی و انتظامی و ایجاد هماهنگی و هدایت متمرکز فعالیت سازمانها و دستگاههای مسؤول مرتبط در حوزههای مختلف با هماهنگی ستاد مرکزی برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) در تامین امنیت و برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم اقدام کند. سردار شریف فعال کردن کمیتههای تخصصی قرارگاه شهید فهمیده در قالب ماموریتهای محوله و بهکارگیری بالگردهای هوانیروز و نیروی هوافضای سپاه در این زمینه را از جمله اقدامات برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم سالگرد ارتحال امام برشمرد و اظهار کرد: سپاه با همکاری و مشارکت سایر نهادها و دستگاههای مسؤول بویژه فرماندهی انتظامی، وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه تامین امنیت مراسم حرم مطهر را با بهکارگیری نیروهای پایور و بسیجی بر عهده دارد که به یاری خداوند متعال و همکاری مردم شریف ایران این ماموریت به نحو مطلوب انجام خواهد پذیرفت. وی از آغاز اقدامات سپاه و بسیج از حدود ۲ ماه گذشته در قالب قرارگاه شهید فهمیده خبر داد و افزود: همانند سنوات گذشته بهکارگیری عوامل دژبان کل سپاه در مسیرهای منتهی به حرم مطهر به منظور تسهیل تردد خودروهای سازمانی و نیز زائران و تعامل و هماهنگی با فراجا در این باره، همچنین راهاندازی ستاد گمشدگان، راهاندازی پستهای امداد و اورژانس در محدوده حرم مطهر و نظارت و امنیت غذایی زائران و همچنین آمادهسازی بیمارستانها و مراکز درمانی سپاه برای پاسخگویی به نیازهای امداد و درمان از دیگر اقدامات سپاه برای خدمترسانی شایسته به زائران و دوستداران امام خمینی(ره) است.
***
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه خبر داد
ابراز تمایل کشورهای آسیای مرکزی برای مشارکت در بندر چابهار
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه از تمایل تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان و ترکمنستان برای مشارکت در پروژه بندر چابهار و مکانیابی برای ترانزیت کالاهایشان خبر داد. مهدی صفری درباره مشارکت تاجیکستان در بندر چابهار گفت: نه فقط تاجیکستان، بلکه قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان و ترکمنستان هم برای مشارکت در پروژه بندر چابهار ابراز تمایل کردند و از مکانها هم بازدید کردند. قرقیزستان و قزاقستان مکان را دیده و ابراز تمایل کردهاند بتوانند برای خودشان ایستگاههایی درست کنند که بار آنها از آن طریق ترانزیت شود. وی افزود: فقط تاجیکستان نیست، بلکه بقیه هم هستند و وزیر راه قرقیزستان 2 بار به چابهار سفر کرد. مقامات این کشورها به چابهار رفتند و در حال صحبت با سازمان بنادر و کشتیرانی هستند که مکانهایی را در اختیار آنها بگذارند تا بارهای آنها به صورت ترانزیت و رفت و برگشت جابهجا شود. معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال فارس درباره نهایی شدن موافقتنامه کریدور دریای سیاه - خلیجفارس هم اظهار داشت: کریدور جنوب خلیجفارس به شمال چند سالی است که وجود دارد و این کریدور به سمت روسیه، قفقاز و آسیای مرکزی میرود. کریدوری هم داشتیم که از جنوب به ترکیه و از آنجا به اروپا میرفت و الان این کریدور که ترکیه هم عضو آن است، کریدور دریای سیاه است که از طریق جمهوری آذربایجان یا ارمنستان، گرجستان و دریای سیاه میتوانیم به کشورهای همسایه از جمله رومانی و بلغارستان برویم که پتانسیل بیشتری برای ترانزیت در اختیار ما قرار میدهد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|