|
کاخ سعدآباد تا ۲۵ خرداد تعطیل است
مدیریت سعدآباد اعلام کرد این مجموعه به علت ادامه برنامههای مراسم ریاستجمهوری و حضور هیاتی از ونزوئلا در روزهای ۲۳، ۲۴ و ۲۵ خردادماه نیز تعطیل است. وحید رحمتی، مدیر کاخ سعدآباد با عذرخواهی از تعطیلی چند روزه گفت فعالیت همه موزهها و کاخموزههای مجموعه سعدآباد از پنجشنبه ٢۶ خرداد طبق روال از سر گرفته میشود.
ارسال به دوستان
رئیس قوه قضائیه: رسیدگی به پرونده متروپل را معطل شناسایی همه افراد مقصر نکنید، تقصیر هر کسی محرز شد پرونده را سریع به دادگاه بفرستید
مقصران متروپل فورا محاکمه شوند
گروه اجتماعی: رئیس قوه قضائیه بر تسریع روند دادگاهی شدن مقصران حادثه متروپل و نیز بررسی ابعاد سرقت از صندوق امانات بانک ملی در کوتاهترین زمان تاکید کرد.
به گزارش «وطنامروز»، ۳ هفته از حادثه تلخ متروپل و ۳ روز از دستگیری سارقان بانک ملی میگذرد. مقامات قضایی بارها بر ضرورت برخورد قاطع با عوامل حادثه آبادان تاکید داشتهاند و علاوه بر دستگیری چند نفر در این ماجرا، بررسیهای کارشناسی و تخصصی برای شناسایی دیگر مقصران حادثه ادامه دارد.
هفته گذشته بود که سخنگوی قوه قضائیه از دستگیری 14 نفر در ماجرای متروپل خبر داد که چندین نفر از آنها شهرداران سابق آبادان و مدیران مهندسی ساختمان بودند.
روز گذشته نیز رئیس قوه قضائیه خواستار تسریع در روند دادگاهی شدن مقصران حادثه متروپل شد.
رئیس قوه قضائیه گفت: رسیدگی به پرونده متروپل را معطل شناسایی همه افراد مقصر نکنید، تقصیر هر کسی محرز شد، پرونده را سریع به دادگاه بفرستید.
حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای روز گذشته در جریان نشست شورای عالی قوه قضائیه، به مسؤولان قضایی ذیربط دستور داد نسبت به پرونده مقصران حادثه متروپل آبادان، رسیدگی سریع، قانونی و بدون ملاحظه را انجام دهند.
وی مشخصا در این باره به مسؤولان امر تاکید کرد: چنانچه قصور فرد یا افرادی در این حادثه در دادسرا محرز شده و امکان رسیدگی مستقل به پرونده آنها وجود دارد، موضوع را هر چه زودتر به دادگاه ارسال کنند و حتما نیازی نیست که پرونده همه افراد مقصر در حادثه متروپل یکجا به دادگاه ارسال شود.
* ضرورت توجه به جنبههای بدآموزی سرقت از بانک ملی
اژهای در ادامه با اشاره به سرقت از صندوق امانات یکی از شعب بانکی ملی در تهران، بر بررسی همهجانبه ابعاد مختلف این پرونده تاکید کرد و ضمن قدردانی از نیروی انتظامی و دادستانی تهران به سبب انجام اقدامات لازم و شبانهروزی در رسیدگی به این پرونده، گفت: در این موضوع از یک سو عدهای مالباخته شدند و از سوی دیگر باید توجه داشت که در این قضیه سرقت، به امانتداری بانک لطمه وارد میشود و جنبههای بدآموزی ماجرا نیز باید مورد توجه قرار گیرد، لذا قضات ما در رسیدگی به چنین جرائم مرکبی، نهایت دقت را در مستند بودن رسیدگیها داشته باشند.
وی با یادآوری این نکته که همه افراد در مظان اتهام قرار گرفته در پروندههایی نظیر سرقت از صندوق امانات بانک ملی در یک سطح نیستند، تصریح کرد: ممکن است برخی از این افراد در مظان اتهام قرار گرفته، مباشر یا معاون جرم باشند، ممکن است برخی افراد نسبت به فراری دادن یا مخفی کردن متهم یا متهمان نقش داشتهاند و همچنین امکان دارد عدهای نسبت به خرید یا نگهداری اموال مسروقه اقدام کرده باشند؛ علیایحال اینطور نیست که همه افرادی که در این پرونده دستگیر شده و در مظان اتهام قرار گرفتهاند مستقیما در سرقت از صندوق امانات بانک حضور داشتهاند.
محسنیاژهای با اشاره به سابقهدار بودن ۲ متهم پرونده مزبور، به دادستان انتظامی قضات دستور داد نسبت به بررسی همهجانبه و دقیق پرونده قبلی این ۲ متهم، اقدامات مقتضی را انجام دهد.
قاضیالقضات در این باره گفت: برای ۲ متهم پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی، پیشتر به اتهام سرقت، در یکی از استانها پرونده تشکیل شده بود و آنها سابقهدار بودند، لذا دادستان انتظامی قضات باید این موضوع را بررسی دقیق کند که آیا در رسیدگی به آن پرونده، کوتاهی و قصوری از ناحیه مرجع رسیدگیکننده صورت گرفته است؟ و اینکه آیا این ۲ متهم پرونده فعلی در پرونده سابق از ارفاقات قانونی بهرهمند شدهاند یا خیر؟
وی تاکید کرد: در رسیدگی به این قبیل پروندهها باید بررسی شود آیا ما به عنوان قوه قضائیه ضعفی داشتهایم یا خیر؟ سپس به بخشهای دیگر بپردازیم و بررسی کنیم که آیا بانک و قسمتهای دیگر در وقوع این قبیل سرقتها ضعف دارند یا خیر؟ ما باید اول از خودمان شروع کنیم.
* بررسی چگونگی عضویت اعضای خانواده در باند سرقت
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به عضویت تعدادی از متهمان پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی در یک خانواده، به پژوهشگاه قوه قضائیه دستور داد این موضوع را بررسی کند که چطور اعضای یک خانواده به صورت گروهی مرتکب جرمی میشوند؟ و چطور اگر از این خانواده افرادی پیشتر محکوم شدهاند، مجددا آن افراد به ارتکاب جرم ادامه میدهند و بقیه افراد خانواده نیز با آنها همکاری میکنند؟
اژهای در ادامه با اشاره به ضرورت توجه مسؤولان ذیربط به بررسی دقیق، عملیاتی و فنی این سرقت، اظهار داشت: اینکه افرادی چندین ساعت در بانک بودند و تعداد قابل توجهی از صندوقها را با وسایل مخصوص شکاف دادند، اموالی را در روز روشن از بانک خارج کردند، سپس بعد از ساعتها مشخص شد سرقتی رخ داده، موضوعی است که از جهات و جنبههای گوناگون بویژه ضعف سیستم حفاظتی بانک، قابل تأمل است.
وی افزود: در اذهان عدهای این سوالات وجود دارد که چنین سرقتی نمیتواند کار دو یا سه فرد معمولی باشد و قطعا این سرقت نیاز به برنامهریزی، طراحی و حضور افراد فنی و تیم پشتیبان داشته است، لذا برای پیشگیری از رخ دادن اتفاقات مشابه باید اقدامات همهجانبه و عاجلی صورت گیرد.
رئیس قوه قضائیه مشخصا در این زمینه به ناصر سراج، معاون سیاسی خود دستور داد نسبت به تشکیل کارگروهی مشترک، متشکل از معاونت پیشگیری قوه قضائیه، دادگستری، پژوهشگاه دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، کارشناسان بانکی و بانک مرکزی و سایر بخشهای ذیصلاح، اقدامات مقتضی را انجام دهد.
* دستوراتی درباره حادثه قطار و چند پرونده دیگر
محسنیاژهای با اشاره به حادثه قطار مشهد- یزد به دادستان کل کشور دستور داد ابعاد قضایی و حقوقی این حادثه هر چه زودتر بررسی و رسیدگی شود و چنانچه افرادی در این حادثه مقصر هستند، نسبت به رسیدگی قانونی، بدون ملاحظه و سریع به پرونده آنها، اقدامات مقتضی صورت گیرد.
محسنیاژهای تصریح کرد: تسریع در رسیدگی به این قبیل پروندهها میتواند تسکینی بر آلام حادثهدیدگان و خانوادههای آنها باشد.
رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به چند پرونده قضایی روز و ضرورت دقت و جامعنگری در رسیدگی و اجرای حکم آنها بیان کرد: پرونده قاتل ۲ طلبه بزرگوار در مشهد مقدس طبق ضوابط و مقررات مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم ناظر بر آن صادر شد؛ این حکم نه توسط خود محکومعلیه، بلکه توسط وکیل او مورد اعتراض قرار گرفت، لذا برای احتیاط در قضیه، پرونده در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت؛ مقرر بود پرونده روز یکشنبه برای اجرا به مشهد ارسال شود، تاکید ما این است که در نحوه و چگونگی مرحله اجرای حکم پرونده مزبور نیز نظر شورای تأمین جلب شود و با هماهنگی این شورا، اقدامات مقتضی صورت گیرد.
محسنیاژهای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پرونده قتل مأمور نیروی انتظامی در شیراز گفت: نسبت به این پرونده در دیوان عالی کشور نقص گرفته شد و پس از رفع نقص، یکشنبه همین هفته مجددا به دیوان ارجاع داده شد؛ ضروری است رئیس دیوان عالی کشور نیز ترتیبی اتخاذ کند تا به این پرونده با احتیاط لازم، هر چه سریعتر رسیدگی شود.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت حفظ حرمت و شأن نیروی انتظامی بیان داشت: جایگاه پلیس در همه دنیا محترم است و تعرض به پلیس، امر بسیار سنگینی است؛ هرگونه تعرض به پلیس به اشکال مختلف امری مغایر با منطق و قانون است؛ تعرض به پلیس حتی به زیان خود فرد تعرضکننده و به طور کلی عموم مردم است، چرا که پلیس تضمینکننده آرامش و امنیت آحاد جامعه است، لذا دادستانهای ما مکلف هستند دقت بیشتری در رسیدگی به پرونده افرادی که به پلیس تعرض میکنند داشته باشند؛ البته بدیهی است که رفتار پلیس نیز باید توأم با موازین اسلامی و انسانی و حرفهای باشد.
ارسال به دوستان
تماس تنفسی باعث انتقال بیماری نمیشود
هشدار نسبت به ابتلا به اسهال ویروسی
با فروکش کردن التهاب بیماری «کووید-19» و کاهش شدید آمار مبتلایان و بستریشدگان به کرونا اکنون میزان سرایت اسهال ویروسی در کشور افزایش یافته است که کارشناسان بهداشت بر رعایت بهداشت فردی همچنین شتوشوی میوهها برای عدم ابتلا به این بیماری تاکید دارند. در این باره رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت ضمن اشاره به افزایش آمار موارد ابتلا به اسهال ویروسی در کشور، درباره روشهای انتقال و درمان بیماری توضیح داد.
دکتر مریم مسعودیفر درباره اسهال ویروسی شایع شده در کشور اظهار کرد: بررسیها نشان میدهد آمار موارد ابتلا به اسهال نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل افزایش یافته است. وی افزود: بررسیهای انجام شده نشان داد موردی از وبا گزارش نشده است و به نظر میرسد با توجه به علائم بالینی و برخی آزمایشات، آنچه در گردش است، اسهال ویروسی است، البته این بدان معنا نیست که ویروس جدیدی وارد کشور شده است و اسهالهای ناشی از ویروس در سالهای قبلی نیز وجود داشته است.
مسعودیفر درباره علت افزایش شیوع این علائم گوارشی بیان کرد: در این ایام محدودیتهای کرونایی برداشته شده و تماس افراد با یکدیگر بیشتر شده است؛ افراد، بویژه کودکان در ایام کرونا در شرایط جداسازی شده و ایمنتری به سر میبردند و این احتمال وجود دارد که به علت کاهش مواجهه مردم با عوامل بیماریزا، سطح ایمنی افراد نسبت به عوامل باکتریایی و ویروسی کاهش پیدا کرده و این مساله باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای ویروسی شده است.
رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت در گفتوگو با تسنیم تصریح کرد: خصلت اسهالهای ویروسی این است که خطر سرایتپذیری آنها نسبت به اسهالهای باکتریایی بالاتر است، در نتیجه افراد بیشتری به آن مبتلا میشوند البته این بیماری معمولا به سرعت محدود میشود و بیماران نیز بهبود مییابند.
مسعودیفر خاطرنشان کرد: اسهال ویروسی که در کشور شاهد طغیان آن بودهایم، جزو بیماریهای منتقله از آب و غذا طبقهبندی میشود. وی با بیان اینکه انتقال اسهال ویروسی میتواند از طریق مصرف آب و ماده غذایی آلوده باشد، گفت: همچنین عدم رعایت بهداشت دست باعث انتقال بیماری از فرد مبتلا به فرد سالم میشود؛ برای مثال اگر فردی پس از اجابت مزاج دست خود را بخوبی نشوید و غذایی را با دست آلوده برای دیگران فراهم کند، باعث منتقل شدن ویروس از فرد به فردی دیگر میشود؛ تماس تنفسی باعث انتقال این بیماری نمیشود.
مسعودیفر بیان کرد: کودکان، سالمندان و بیماران زمینهای یا دارای نقص ایمنی ممکن است به درجات شدیدتری از بیماری مبتلا شوند. کودکان نسبت به کمآبیهای ناشی از اسهال حساستر هستند. وی با تأکید بر لزوم شستوشوی مناسب میوهها و سبزیجات، خاطرنشان کرد: اگر میوهها و سبزیجات بخوبی شستوشو و گندزدایی نشوند ممکن است باعث ابتلای افراد به بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا از جمله اسهال ویروسی شوند.
ارسال به دوستان
نایبرئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
ایثار کادر سلامت آمار فوتیها را کاهش داد
نایبرئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، کاهش آمار فوتیهای کرونا و رسیدن آن به صفر در برخی روزهای اخیر را نتیجه ایثار، تلاش و کوشش کادر سلامت کشور دانست.
سیدکریم حسینی اظهار داشت: علاوه بر ایثار و از خودگذشتگی کادر بهداشت و درمان، همکاری و همراهی مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز تأثیر زیادی در مهار بیماری کرونا داشت.
وی گفت: از ۲ سال قبل که ما با شیوع ویروس کرونا در کشور مواجه شدیم، با فراز و فرودهای قابل توجهی درباره آمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از بیماری کرونا مواجه بودیم.
حسینی با بیان اینکه در دولت قبل آمار مبتلایان و فوتیهای کرونا بسیار بالا بود، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم توانست در ماههای ابتدای کار خود این بیماری را مهار کند.
وی افزود: موفقیت دولت در مهار بیماری کرونا به اندازهای است که آمار فوتیهای کرونا در برخی روزهای اخیر به صفر رسیده و آمار مبتلایان نیز دورقمی شده است.
* روند کاهشی آمار مبتلایان و بستریهای روزانه کرونا ادامه دارد
به گزارش «وطنامروز» به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و 32 نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۸۸۰ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 2 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور نیز به ۱۴۱ هزار و ۳۵۲ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۵۹ هزار و ۲۵۳ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که 361 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۴۰۷ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 113 شهرستان در وضعیت زرد و 335 شهرستان در وضعیت آبی بیماری «کووید-19» قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است تاکنون ۶۴ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۲۸۰ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۸۴۳ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۹۰۲ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۱۳۴ هزار و ۲۵ دوز رسیده است.
همچنین در شبانهروز اخیر، ۲۱ هزار و ۷۳۶ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام
خانههای روستایی بیمه میشوند
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از اعلام آمادگی برای بیمه حوادث خانههای روستایی سراسر کشور خبر داد.
محمد ترکمانه در مراسم امضای تفاهمنامه بیمه حوادث منازل مسکونی روستاییان استان هرمزگان گفت: بنیاد برکت با هدف ایجاد و گسترش چتر حمایتی برای ساکنان روستاهای کشور و توسعه فرهنگ بیمه در این مناطق آمادگیهای لازم را برای بیمه خانههای روستایی در استانهای سراسر کشور دارد.
وی با اشاره به بیمه حوادث ۲ میلیون و ۵۴ هزار خانه روستایی تا امروز ادامه داد: بیمه برکت وابسته به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام این ۲ میلیون و ۵۴ هزار خانه روستایی را تحت پوشش بیمه حوادث شامل آتشسوزی، زلزله، انفجار، صاعقه، سیل، طغیان آب رودخانهها، آتشفشان، توفان، تندباد، گردباد و ضایعات ناشی از آب برف و باران قرار داده است.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: تاکنون خانههای روستایی استانهای مختلف کشور از جمله لرستان، خوزستان، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، کرمان، گیلان، یزد و هرمزگان از حمایتهای بیمهای بنیاد برکت برخوردار شدهاند.
ترکمانه با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری با استانداری هرمزگان برای بیمه حوادث خانههای روستایی این استان اظهار داشت: بر اساس این تفاهمنامه ۹۰ هزار و ۲۲۷ واحد مسکونی مستقر در روستاهای استان هرمزگان تحت پوشش بیمه حوادث و آتشسوزی بیمه برکت قرار میگیرند.
وی یادآور شد: در صورت بروز حادثه ناشی از آتشسوزی، انفجار، صاعقه و خطرات اضافی شامل سیل و طغیان آب رودخانهها، زلزله، آتشفشان، توفان، تندباد و گردباد به هر یک از واحدهای مسکونی تحت پوشش تا سقف یک میلیارد ریال خسارت پرداخت خواهد شد.
ترکمانه خاطرنشان کرد: با توجه به همکاری و تعامل خیلی خوب دوجانبه میان بنیاد برکت و استانداری هرمزگان، تاکنون بیمهنامه ۲۵ هزار منزل مسکونی روستایی از میزان تعهد شده در تفاهمنامه، صادر شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به عملکرد این بنیاد در بیمه حوادث خانههای روستایی گفت: از آغاز سال مالی ۱۴۰۱ تا به امروز نزدیک به ۴۶۳ هزار واحد مسکونی روستایی در 6 استان خوزستان، هرمزگان، کردستان، کرمان، گیلان و یزد تحت پوشش بیمه حوادث برکت قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: همچنین بیمه خانههای روستایی سایر استانهای کشور در دستور کار بنیاد برکت قرار دارد.
ترکمانه تاکید کرد: بنیاد برکت با توجه به رسالت و ماموریتهای خود و به منظور تسهیل در اجرایی شدن بیمه حوادث خانههای روستایی، در پرداخت حق بیمه بیمهنامههای صادره با استانداریها مشارکت میکند.
ارسال به دوستان
اخبار
پاکبان پاکدست 8 میلیارد پول گمشده را به صاحبش بازگرداند
پاکبان فلاورجانی که هنگام انجام وظیفه کیفی پر از چک و پول نقد را پیدا کرد به صاحبش بازگرداند. یاسر فکاری، پاکبان با وجدانی که در حین انجام وظیفه با کیفی روبهرو میشود که میلیاردها تومان پول نقد و چک در آن بوده است، بدون اینکه بداند چه مقدار پول در آن وجود دارد آن را به صاحبش بازمیگرداند. وی در پاسخ به اینکه شما در یک خانه محقر زندگی میکنید چطور شد که این پول را به صاحبش بازگرداندی؟ گفت: روزی من دست خداست و اوست که دست من را میگیرد. بنا به این گزارش، هر چند این پاکبان از لحاظ مالی رفاهی نسبی نداشت اما خوردن نان حلال باعث شد تا چشم به مال دیگری نداشته باشد. صاحب کیف نیز گفت: این کار خدا بود که سرمایه من و فرزندام به دست فردی با خدا بیفتد که اکنون به آن رسیدم. شهرداری نیز به پاس تقدیر از این انسان شریف قرار است حمایت بیشتری از وی داشته باشد.
***
ایجاد «خط ویژه» موتوسیکلتها در پایتخت
معاون حملونقل ترافیک شهرداری تهران درباره ایجاد مسیر تردد ویژه برای موتوسیکلتسواران میگوید: ما نباید صورت مساله موتوسیکلتها را پاک کنیم، چراکه موتوسیکلت در جامعه ما یک واقعیت است و تعداد آن نیز به هر دلیلی اعم از اقتصادی و غیراقتصادی هر روز بیشتر میشود. مجتبی شفیعی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه پلیس اعلام کرده حدود ۳ الی ۴ میلیون موتوسیکلت در تهران بر اساس شمارهگذاریای که انجام شده فعال هستند، افزود: یکی از مصوبات این طرح، ایجاد خطوط ویژه موتوسیکلت در برخی نقاط خاص است که در حال امکانسنجی معابر هستیم و باید ابتدا این طرح به صورت آزمایشی در بخشی از شبکه حملونقل اجرایی خواهد شود که بر این اساس با هدف ایمنسازی، تفکیک حرکت موتوسیکلت از خودرو ایجاد میشود. این طرح در بسیاری از کشورهایی که تعداد موتوسیکلتها در آنها بالاست، اجرا شده و موفق بوده و انضباط بهتری در شهر ایجاد شده است. وی تاکید میکند: هماکنون در حال مطالعه برای امکانسنجی معابر پایتخت هستیم تا ببینیم این طرح یعنی ایجاد خط ویژه برای تردد موتوسیکلتها در کدام قسمت شهر ایجاد شود.
***
خیزش گرد و خاک از شمال تا جنوب کشور
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار باران و وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک در برخی استانها و ریزش تگرگ در مناطق مستعد خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی، سهشنبه ۲۴ خرداد (امروز) در بخشهایی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق و ارتفاعات البرز شرقی وچهارشنبه و پنجشنبه (۲۵ و ۲۶ خرداد) در بخشهایی از شمال غرب و شمال شرق خیزش گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیشبینی میشود. جمعه (۲۷ خرداد) در اغلب نقاط کشور جوی نسبتا پایدار حاکم خواهد بود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: پنجشنبه و جمعه در نوار شرقی کشور، جنوب و جنوب غرب افزایش سرعت باد، گردوخاک، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود. وی افزود: سهشنبه شرق خلیجفارس و تنگه هرمز و چهارشنبه غرب خلیجفارس مواج پیشبینی میشود.
***
برخورد سخت با زائران حامل مواد مخدر
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور در دیدار با نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت گفت: پلیس مطابق قانون از ادامه سفر زائران که برای مصرف خود حتی یک گرم موادمخدر حمل کنند، جلوگیری کرده و آنها را به دستگاه قضایی معرفی میکند. به گزارش ایسنا به نقل پایگاه اطلاعرسانی حج، سردار سرتیپ دوم مجید کریمی در دیدار با نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت گفت: حساسیت بالای پلیس نسبت به حمل حتی یک گرم مواد مخدر توسط مسافران، از یک سو با هدف صیانت از عزت و اعتبار هموطنان و از سوی دیگر با هدف پیشگیری از عواقب بسیار شدیدی است که در کشورهای دیگر در انتظار حاملان مواد مخدر است. او تاکید کرد: پلیس ایران قادر به کشف هرگونه جاسازی مواد مخدر است و بر همین اساس پلیس مصمم است از حمل حتی یک گرم مواد مخدر جلوگیری کند. وی به استقرار پرسنل مجرب و متخصص که قابلیت شناسایی متهمان را دارند، در فرودگاههای محل عزیمت مسافران و مبادی ورودی وسایل همراه و غیرهمراه زائران و نیز استفاده از تجهیزات فنی و دستگاههای موادیاب اشاره کرد و افزود: نیروی انتظامی مطابق قانون از ادامه سفر زائران که برای مصرف خود حتی یک گرم موادمخدر حمل کنند، جلوگیری کرده و فرد را به دستگاه قضایی معرفی میکند.
***
سرقت ۵۰ میلیاردی زن معتاد برای تهیه موادمخدر
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقی که ۵۰ میلیارد ریال اموال سرقت شده را برای تهیه مواد مخدر فروخته بود خبر داد. سرهنگ کارآگاه سعید دالوند درباره این پرونده اظهار کرد: پنجم خردادماه سال گذشته، پروندهای درباره سرقت از منزلی در کلانتری ولنجک تشکیل شد که با دستور قضایی رسیدگی به آن در دستور کار کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت از منزل پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. با آغاز تحقیقات و بر اساس بررسیهای اولیه کارآگاهان، مشخص شد سارق این منزل زنی بوده که به منزل مالباخته و واحد کناری شاکی رفتوآمد داشته است. وی افزود: با شناسایی متهم، مخفیگاه وی مورد شناسایی قرار گرفت و هماهنگیهای لازم برای انجام عملیات و دستگیری این فرد با مقام قضایی نیز انجام شد. سرانجام ماموریت به اجرا درآمده و ماموران زن سارق را حین مصرف موادمخدر در مخفیگاهش بازداشت و به مقر انتظامی منتقل کردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|