|
پرداخت وام کارآفرینی به بانوان سرپرست خانوار از ماه آینده
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از برطرف شدن معضل ضامن برای وام کارآفرینی بانوان سرپرست خانوار تا ماه آینده خبر داد. انسیه خزعلی اظهار داشت: سعی میکنیم تا جایی که امکان دارد قوانین را به نفع بانوان اصلاح کنیم. موضوع صندوق ضمانت تصویب شده و از ماه آینده اجرایی میشود و خانمهای سرپرست خانوار از ماه آینده میتوانند وام کارآفرینی تا سقف یکصد میلیون تومان دریافت کنند.
ارسال به دوستان
دولت، مجلس و قرارگاههای جهادی برای حل مشکل کمآبی با یکدیگر همراه شدند
ضرورت تدوین سند حکمرانی آب
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با «وطن امروز»: مدیریت نادرست منابع آبی موجب حفر بیش از یک میلیون حلقه چاه شده است
گروه اجتماعی: رئیس مجلس شورای اسلامی بر تدوین سند حکمرانی آب و استفاده از ظرفیتهای موجود برای رفع تنش آبی در روستاها و سایر مناطق گرفتار این بحران، به صورت ضربتی و کوتاهمدت تاکید دارد، البته علاوه بر چنین اقداماتی، راهکارهای بلندمدت چون تصویب و تدوین طرح جامع آب از سوی کارشناسان مجرب و گروههای حرفهای باید مدنظر قرار گیرد.
به گزارش «وطنامروز»، خیلی از روستاهای مناطق گرم و خشک به دلیل کمبود منابع آبی با پدیده کمآبی مواجهند، البته نیاز آنها به این ماده حیاتی از طریق تانکر رفع میشود اما کارشناسان معتقدند این راهکاری کوتاهمدت است و در بلندمدت کارساز نیست و حل این مشکل با برنامهریزی اصولی و مدیریت درست منابع آبی در میانمدت و البته درازمدت امکانپذیر است.
مهمترین موضوعی که کارشناسان برای عبور از چالش کمآبی و توزیع سهم آب در مناطق مختلف کشور بر آن تاکید ویژه دارند، علاوه بر مدیریت درست منابع آبی، تدوین و تصویب طرح جامع آب است که پیشنویس آن 10 سال پیش نوشته شده اما هیچگاه شکل عملیاتی به خود نگرفته است. توجه به حل مشکل کمبود آب در برخی مناطق در حالی است که اخیرا رئیس جمهور در سفر خود به اصفهان از تهیه طرح جامع آب برای مدیریت عادلانه توزیع و مصرف ان در کشور خبر داد.
همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران آب و مدیریت منابع آبی کشور، بر تدوین سند حکمرانی آب تاکید کرد و گفت: باید با استفاده از ظرفیتهای موجود برای رفع تنش آبی در روستاها و سایر مناطق گرفتار این بحران، به صورت ضربتی و کوتاهمدت اقدام شود.
محمدباقر قالیباف در دیدار وزیر نیرو با بیان اینکه بحران آب و مدیریت منابع آبی از مشکلات اساسی کشور و جزو مسائلی است که باید در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گیرد، گفت: لازم است با همکاری دستگاههای مسؤول و مرتبط، سند حکمرانی آب تدوین شده و مبنای عملکرد بخشهای مختلف در این باره باشد. وی تاکید کرد: ما در مجلس آمادگی داریم تا در قوانین مختلف و نیز برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کنیم که تصمیمات اصولی درباره کاهش اشکالات در مدیریت منابع آبی گرفته شود. همچنین کمیسیونهای تخصصی مجلس آمادهاند در فرآیند تدوین یک سند برای چگونگی حکمرانی در موضوع آب به دولت کمک کنند.
* اتاق تصمیمگیری درباره آب نباید تاریک باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اتاق تصمیمگیری درباره آب نباید تاریک باشد، گفت: معتقدم برای حل بحران کنونی و پیش رو درباره آب باید در 3 سطح اقدامات اساسی انجام دهیم؛ نخست اینکه باید با استفاده از ظرفیتهای ایجاد شده و قرارگاههای جهادی به صورت ضربتی مشکل آب روستاها و مناطقی که دچار تنش آبی شدهاند حل شود، همچنین لازم است به پروژههای منتخب این حوزه توسط وزارت نیرو نیز توجه ویژه شود تا در زمان مقرر به بهرهبرداری برسد و مردم از منافع آن بهرهمند شوند و سوم اینکه باید حتما سند حکمرانی آب را در یک زمان منطقی تدوین و نهایی و برای اجرای آن برنامهریزی و اقدام کنیم.
* برنامه وزارت نیرو برای اتمام پروژههای نیمهتمام آبی
همچنین علیاکبر محرابیان، وزیر نیرو با بیان اینکه در مساله آب، نحوه اعمال حاکمیت و مدیریت منابع آب، اتمام طرحهای نیمهتمام و استفاده از ظرفیت خیران باید مورد توجه واقع شود تا مشکلات حوزه آب برطرف شود، گفت: وزارت نیرو برای اتمام پروژههای نیمه تمام آبی، ۳۵۲ طرح را در کشور انتخاب کرده و میزان بودجه مورد نیاز این پروژهها نیز برآورد شده است.
وی در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه جهت مدیریت منابع تولید برق و مدیریت مصرف آن ارائه و تاکید کرد در دولت سیزدهم از نخستین روزها، برنامهریزی برای افزایش تولید و مدیریت مصرف انجام شده است تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند.
وزیر نیرو ضمن قدردانی از مجلس برای نگاه ویژه به حوزه تأمین نیازهای صنایع آب و برق در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: تداوم هماهنگیها میان دولت و مجلس میتواند مانع پراکندهکاری شده و گامی برای تخصیص اعتبارات بودجه سنواتی باشد.
* ضرورت تصویب قانون جامع آب
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در این باره گفت: توجه به تامین آب مورد نیاز ساکنان مناطق خشک و کمآب توسط گروههای جهادی، نهادها، دستگاههای دولتی و... اقدامی درست در راستای تامین ضروریترین نیاز زندگی مردم این مناطق است اما برای مواجه نشدن با بحران و تنش آبی در آینده تصویب و تدوین قانون جامع آب ضروری است.
حسین هاشمی در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه 10 سال از قانون جامع آب میگذرد اما این طرح تاکنون هیچ خروجیای نداشته است، گفت: در کنار توجه به تامین آب مورد نیاز مردم با اقدامات سریع، تدوین و تصویب چنین قانونی نیازمند کار کارشناسی با بهرهگیری از تبحر و تخصص اساتید مجرب، گروههای حرفهای و صاحب صلاحیت است، چرا که پیشنویس قانون جامع آب 10 سال پیش نوشته شده اما به دلیل اشکالات متعدد، نواقص و ناکارآمدی هیچ وقت مورد توجه مسؤولان و دستاندرکاران قرار نگرفته است. وی با بیان اینکه جزیرهای عمل کردن دستگاههای دولتی چون وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، محیطزیست و... درباره تامین و چگونگی توزیع و مصرف آب موجب شده است خیلی از استانها با مشکل کمآبی مواجه شوند، افزود: راهکارهای کوتاهمدت برای تامین آب در خیلی از مناطق کشور مسکنی بیش نیست، چرا که تامین آب به وسیله تانکر و... راهکاری کوتاهمدت بوده و مانع انجام اقدامات و راهکارهای بلندمدت برای حل چنین معضلی شده است.
هاشمی اظهار داشت: چنانچه در سالهای گذشته به موضوع اصلاح و تصویب قانون جامع آب توجه دقیق میشد اکنون شاهد کمبود و سهمخواهی آب در برخی استانها نبودیم، چرا که مدیریت مناسبی در این زمینه انجام نشده است. این در حالی است که هنوز هم برای اصلاح بند بند قانون جامع آب دیر نشده است تا مشکلات ناشی از کمبود آب در سالهای آینده بحرانی و تنشزا نشود. وی به ناکارآمدی مدیریتی در بخش حفظ، تامین و توزیع آب در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه سالهاست مدیریت مناسبی در این حوزه به چشم نمیخورد. به طور مثال زراعت گسترده چوب در اصفهان توسط وزارت جهاد کشاورزی در حالی است که به اندازه کل تولید فولاد در این منطقه آب میبرد. از طرفی ممنوعیت کشت برنج اعلام میشود اما این محصول همچنان در مناطق کمآب در حال کاشت و برداشت است.
کارشناس منابع آبی اضافه کرد: طبق گزارشهای موجود بیش از یک میلیون حلقه چاه در کشور حفر شده که این موضوع موجب خالی شدن آبهای زیرزمینی و ایجاد تنش آبی شده است؛ معضلی که موجب شده نیاز 7 هزار روستا به دلیل کمبود منابع آبی با تانکر تامین شود.
* آبرسانی بنیاد برکت به ۲۷۰۰ نقطه روستایی
بنیاد برکت علاوه بر فعالیتهای اشتغالزایی در مناطق کمبرخوردار و کارآفرینی برای اقشار محروم جامعه، در زمینههای دیگر همچون آبرسانی به مناطق روستایی فعالیت دارد.
به گزارش «وطنامروز»، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی به عنوان رسالت و مأموریت اصلی بنیاد برکت مطرح است اما این مجموعه، برنامهها و فعالیتهای گسترده و متنوعی نیز در حوزههای عمرانی و زیربنایی دارد.
در همین باره، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از آبرسانی به ۲ هزار و ۷۰۰ نقطه روستایی خبر داد.
محمد ترکمانه گفت: بنیاد برکت نسبت به آبرسانی به ۲ هزار و ۷۰۰ نقطه روستایی در استانهای دارای تنش آبی متعهد است که تا به امروز یکهزار و ۹۸۰ روستا از نعمت آب بهرهمند شدهاند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نیز عملیات آبرسانی به ۷۴۰ نقطه روستایی در حال انجام است و ساکنان این مناطق نیز بزودی از آب آشامیدنی بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره نقاط هدف آبرسانی بنیاد برکت گفت: مناطق روستایی ۸ استان دارای تنش آبی بالا از جمله خوزستان، هرمزگان، سیستانوبلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی و یزد در اولویت پروژههای آبرسانی بنیاد برکت قرار دارند.
ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت نسبت به تامین ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی به ۲ هزار و ۷۰۰ نقطه روستای هدف تعهد دارد که تاکنون ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال آن را پرداخت کرده است. وی یادآور شد: بنیاد سال گذشته در قالب تفاهمنامهای با آبفای خوزستان اقدام به آبرسانی به ۷۰۲ روستای واقع در مناطق دارای تنش آبی در این استان کرد.
ترکمانه ادامه داد: برای این منظور ۴۰۰ کیلومتر لولهکشی انجام شد و یکهزار میلیارد ریال اعتبار از سوی بنیاد برکت تخصیص یافت. وی با تاکید بر نهضت آبرسانی بنیاد برکت در کشور اظهار داشت: در حال حاضر نیز عملیات آبرسانی به ۷۴۰ نقطه روستایی در استانهای دارای تنش آبی در حال انجام است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد علاوه بر اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی به عنوان رسالت و مأموریت اصلیاش، برنامهها و فعالیتهای گسترده و متنوعی را نیز در حوزههای عمرانی و زیربنایی دارد.
ترکمانه در تشریح جزئیات پروژههای عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت در سال جاری اظهار کرد: ساخت و تکمیل ۱۰ هزار پروژه شامل بیش از ۸ هزار واحد مسکونی محرومان، ۲۰۰ مدرسه، ۲۰۰ مسجد و مرکز فرهنگی و مذهبی، ۷۰۰ طرح آبرسانی، احیای ۶۰۰ رشته قنات و ۳۰ مرکز بهداشتی و درمانی در دستور کار است.
مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: این طرحها در ۳۱ استان کشور اجرا میشود و ۴۵۰۰ روستا تحت پوشش فعالیتهای بنیاد در حوزههای عمرانی و زیربنایی قرار دارند.
ترکمانه با اشاره به فعالیتهای کلی بنیاد برکت در حوزه عمرانی خاطرنشان کرد: بنیاد نسبت به ساخت و تکمیل ۵۸ هزار و ۷۰۰ پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلا، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راهسازی و آبرسانی در مناطق محروم و روستایی کشور تعهد دارد که از این تعداد، ۴۸ هزار و ۸۰۰ طرح را تکمیل کرده و به بهرهبرداری رسانده است.
ارسال به دوستان
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:
اطلاعاتی از 2.5 میلیون جمعیت فاقد بیمه نداریم
افراد فاقد بیمه در ۳ دهک پایین درآمدی جامعه تحت پوشش بیمه رایگان سلامت قرار میگیرند. طبق گفته مدیرعامل بیمه سلامت این افراد میتوانند خدمات درمانی مورد نیازشان را بدون پرداخت هزینه دریافت کنند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به بیمه رایگان ۳ دهک پایین جامعه، از وضعیت 2.5 میلیون جمعیت فاقد بیمه در کشور اظهار بیاطلاعی کرد.
محمدمهدی ناصحی گفت: اقدام اخیر ما برای بیمه شدن ۳ دهک پایین جامعه به صورت رایگان، باعث شد نزدیک به ۶ میلیون نفر به افراد تحت پوشش بیمه سلامت اضافه شود و مجموع بیمهشدگان ما به ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رسید.
وی افزود: از سال قبل این کار را در طرح تحولی خود در مناطق حاشیهنشین و آسیبپذیر شهرها بویژه تهران دنبال میکردیم و با همکاری نهادهای مردمی، بویژه مساجد و بسیج، هلالاحمر و شهرداریها ۴۰۰ هزار نفر را به صورت فعال تحت پوشش بیمهای قرار دادیم. پس از این، مجلس شورای اسلامی، بویژه کمیسیون تلفیق اعتباری بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفت تا ۳ دهک پایین جامعه تحت پوشش بیمهای قرار گیرند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تعداد از ایرانیان تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند، اظهار داشت: آمار دقیق نداریم اما قبل از طرح همهگیری بیمه گفته میشد حدود 10.3 درصد از جمعیت کشور یعنی حدود 8.5 میلیون نفر تحت پوشش هیچ بیمهای قرار ندارند که نزدیک به ۶ میلیون نفر آنان بیمه شدند؛ 2.5 میلیون نفر باقی ماندند که از آنان اطلاعاتی در دست نداریم.
ناصحی درباره همپوشانی بیمه سلامت و تأمین اجتماعی گفت: بین بیمه سلامت و تأمین اجتماعی رفع همپوشانی شده است؛ یعنی هر کس که مراجعه میکند سامانه بلافاصله کنترل میکند که اگر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی است، نمیتواند از بیمه سلامت استفاده کند، البته باید این سوال را پرسید که آیا کسانی که از تمکن مالی برخوردار هستند، در قالب بیمه همگانی سلامت میتوانند قرار گیرند و رایگان بیمه شوند. در پاسخ باید گفت که ۳ دهک پایین جامعه به صورت رایگان بیمه شدند.
وی با تاکید بر اینکه بیمه ۳ دهک پایین جامعه رایگان است، افزود: ویژگی مهم دیگری که وجود دارد این است که ۹۵ درصد هزینههای بستری بیمهشدگان و ۸۰ درصد هزینه سرپایی را در بخش دولتی پوشش میدهیم. این اقدام، هزینههای بستری و سرپایی آنان را به طرز قابلتوجهی کاهش میدهد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به پرخرج بودن طرح تحول نظام سلامت ادامه داد: طرح تحول سلامت با محوریت درمان مردم بود و در آن مقوله پیشگیری کمتر مورد توجه قرار داشت. این طرح در درازمدت موفق نبود و حتماً نیاز به اصلاح دارد تا نگرشهای پیشگیرانه در بطن آن دیده شود، بنابراین با توجه به اینکه بیمهها و بیمارستانها نمیتوانند هزینهها را پرداخت کنند، بخش عمدهای از طرح تحول نظام سلامت متوقف شده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جایگزین طرح تحول نظام سلامت چیست، گفت: جایگزین مناسب، نظام ارجاع و پزشکی خانواده است. این نظام قبل از طرح تحول، یعنی در سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ در ۲ استان فارس و مازندران به صورت آزمایشی اجرا شد اما توسعه پیدا نکرد. اکنون معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به صورت جدی نظام ارجاع و پزشکی خانواده را در دست بررسی دارد و فکر میکنم از چند ماه آینده جزئیات آن اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران- شمال
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از انسداد موقت جاده چالوس و آزادراه تهران- شمال از امروز یکشنبه به مدت ۳ روز خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا در این باره گفت: جاده چالوس به علت انجام عملیات عمرانی راه و ایمنسازی مسیر از امروز -یکشنبه ۲۹ خردادماه- به مدت ۳ روز از ساعت ۷ صبح تا ۱۷ مسدود خواهد شد. وی با بیان اینکه این انسداد در آزادراه تهران- شمال نیز اعمال خواهد شد، گفت: با توجه به انسداد جاده چالوس، آزادراه تهران - شمال نیز در هر ۲ مسیر از ۲۹ خرداد تا ۳۱ خردادماه از ساعت ۷ صبح تا ۱۷ مسدود است. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: هنگام انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال، رانندگان میتوانند برای تردد از جاده هراز و محور فیروزکوه به عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.
***
ورود هواپیماهای آتشنشان برای مهار آتش جنگلها
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اگر هواپیمای جدیدی که برای آتشسوزی وارد کشور شده بتواند آزمایشهای مورد نظر را با موفقیت طی کند 4 فروند دیگر از این نوع هواپیما را وارد ناوگان مقابله با بحران آتشسوزی جنگلها خواهیم کرد. محمدحسن نامی در گفتوگو با فارس با اشاره به وظایف سازمانها در قبال مقابله با آتشسوزی جنگلها، اظهار کرد: خوشبختانه در قانون مدیریت بحران برای هر سازمانی وظیفهای تعیین شده و یکی از این وظایف بر عهده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که ناوگان هوایی را باید آماده کنند و الحمدلله در سطح آمادگی بسیار بالایی قرار دارند. وی در پاسخ به این پرسش که آیا ظرفیت ناوگان هوایی برای مقابله با آتشسوزی در جنگلهای کشور تقویت شده، خاطرنشان کرد: اخیراً هواپیمای جدیدی برای مقابله با آتشسوزی در جنگلها، بویژه جنگلهای بلوط اختصاص دادهایم که این هواپیما برای تمرین آماده است؛ سطح آمادگی این هواپیما طی هفتههای آینده برای مقابله با آتشسوزی جنگلها بررسی خواهد شد. نامی ادامه داد: اگر هواپیمای جدیدی که برای آتشسوزی وارد کشور شده بتواند آزمایشهای مورد نظر را با موفقیت طی کند 4 فروند دیگر از این نوع هواپیما را وارد ناوگان مقابله با بحران آتشسوزی جنگلها خواهیم کرد.
***
بهانه عجیب راننده اتوبوسی که آمبولانس را پنچر کرد
راننده اتوبوسی که چند روز قبل با پنچر کردن چرخهای یک آمبولانس در تهران، زمینهساز مرگ دختربچه ۲ ساله شده بود، درباره علت این اقدام گفت: آمبولانس در خط ویژه پارک کرده و هوا بشدت گرم بود. کولر هم نداشتم و از صبح بشدت عرق کرده بودم. گرما تا مغزم نفوذ کرده بود و به همین دلیل اصلا متوجه نبودم اقدام هولناک من باعث مرگ کودکی میشود. خیلی پشیمانم و نمیدانید چه عذابی میکشم.
وی افزود: آمبولانس درست جایی پارک کرده بود که نمیتوانستم درجا تغییر لاین بدهم. باید کمی دنده عقب میگرفتم تا بتوانم وارد لاین دیگر شوم اما مغزم کار نمیکرد. بعد از حادثه مسافتی را دنده عقب رفتم و وارد لاین دیگر شدم و رفتم.
***
ایمنسازی ۷ نقطه حادثهخیز منطقه ۱۴
معابر و شریانهای بزرگراهی منطقه ۱۴ به منظور کاهش نقاط حادثهخیز و تصادفات، ایمن میشود. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک منطقه با بیان اینکه در حوزه ترافیک ارتقای ایمنی معابر امری ضروری است، گفت: برای این منظور و با حضور سرپرست اداره کل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران نقاط حادثهخیز معابر منطقه شناسایی شد. محمد ملاصالحی افزود: این طرح با توجه به آمار نوع و تعداد ثبت تصادفات در ۷ نقطه بزرگراهی منطقه چون بسیج، شهید محلاتی، خاوران، بلوار هجرت، خیابان دهحقی، شاهآبادی و میدان ۱۳ آبان در اولویت رفع خطر و ایمنسازی معابر اجرایی میشود. ملاصالحی با اشاره به ایمنسازی دوربرگردان بسیج، ایجاد پهلوگاه جهت تامین ایمنی ورودی و خروج پارک اضطراری در این بزرگراه، کانالیزه کردن خودروهای عبوری، ایمنسازی و مناسبسازی کانال عابر پیاده و اصلاح هندسی در محورهای ابوذر، دهحقی، اللهاکبر و... به عنوان کارهای انجام شده، گفت: ایمنسازی بلوار هجرت، تقاطع خیابانهای شاهآبادی، گلشناس، ابوذر، دهحقی و اصلاح هندسی در ۳ نقطه در ادامه ایمنسازی معابر و شریانهای عبوری انجام خواهد شد.
***
کاربران «تهران من» رمز خود را تغییر دهند
طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، کاربران سامانه «تهران من» باید رمز ورود به این سامانه را تا ۳۱ خردادماه تغییر دهند. در پی حمله سایبری به سامانههای شهرداری تهران و در ادامه تلاش نیروهای متخصص مجموعه شهرداری برای رفع این اختلال در سامانهها از جمله سامانه «تهران من»، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به لزوم ارتقای سطح امنیت سامانه «تهران من» از کاربران خواهشمندیم حداکثر تا ۳۱ خرداد برای تغییر رمز عبور خود اقدام کنند. در صورت عدم تغییر رمز عبور در بازه زمانی اشاره شده، رمز عبور توسط کارشناسان سامانه تا زمان تغییر توسط کاربر غیرفعال خواهد شد.
ارسال به دوستان
2 مرگ ناشی از کرونا در یک شبانهروز
استفاده از ماسک به ۴۱ درصد رسید
با ادامه روند کاهشی ابتلا به کرونا در کشور، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز در یک شیب کاهشی قرار گرفته است به طوری که طبق آخرین گزارشها، استفاده ۴۱ درصدی از ماسک، به عنوان یکی از مهمترین پروتکلهای ضدکرونایی گزارش شده است. در حال حاضر بر اساس آخرین نقشه رنگبندی کرونایی که از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است، ۱۰۶ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۲۸ خردادماه ۱۴۰۱ (از ۲۱ تا ۲۸ خردادماه)، همچنان پایین و بالغ بر 48.07 درصد بوده است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۷۴ بیمار «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۲ بیمار نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه ۲۸ خرداد، ۷۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۲ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۳۶۳ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۰ هزار و ۲۸۳ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۰۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۸۶۰ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. این در حالی است که تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۶۴۱ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۴۱ هزار و ۷۹۶ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۶۳ هزار و ۲۶۳ نفر، دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۷۰۰ دوز رسید. عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اخیرا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چند دوز واکسن در کشور تزریق شده است، گفت: حدود 64.5 میلیون نفر دوز اول را تزریق کردهاند، بیش از ۵۸ میلیون نفر دوز دوم را تزریق کردهاند و نزدیک به ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر هم دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند. بر این اساس، نزدیک به ۱۴ تا ۱۵ میلیون نفر اصلا واکسن نزدهاند. این موضوع از سوی نظام سلامت پذیرفته نیست و آنان نیز باید واکسینه شوند. شاید تنها نگرانی برای برداشتن ماسکها، همین ۱۵ میلیون نفری باشند که حتی یک دوز واکسن کرونا تزریق نکردهاند. اگر چرخه واکسیناسیون تکمیل شود و به این سمت برویم که دوز یادآور نیز در دستور کار قرار گیرد، قطعا سطح ایمنی جامعه بالاتر خواهد رفت. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|