|
اعلام وصول استیضاح وزیر صمت
سیدنظامالدین موسوی، سخنگوی هیأترئیسه مجلس شورای اسلامی از اعلام وصول طرح استیضاح «سیدرضا فاطمیامین» وزیر صمت در جلسه هیأترئیسه مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: طرح استیضاح آقای فاطمیامین از سوی هیأترئیسه مجلس به کمیسیون تخصصی ارجاع داده شد. وی با تأکید بر نصاب لازم قانونی برای طرح استیضاح وزیر صمت، گفت: کمیسیون صنایع مجلس به عنوان کمیسیون تخصصی یک هفته فرصت دارد درباره استیضاح اعلام نظر کند.
ارسال به دوستان
سناتورهای آمریکایی بعد از جلسه توجیهی با دولت بایدن چشمانداز احیای توافق هستهای با ایران را بعید ارزیابی کردند
خیلی دور، اندکی نزدیک
گروه سیاسی: از احیای برجام چیزی جز یک سایه محو باقی نمانده است و مجموعه پیامهای سیاسی و اقدامات عملیای که مقامات آمریکایی در روزها و هفتههای اخیر صادر کردهاند به معنای دور شدن هر چه بیشتر از توافقی است که در نگاه اول قابل دسترس به نظر میرسید.
به گزارش «وطنامروز»، وبگاه «هیل» با استناد به نظر برخی قانونگذاران ارشد کنگره، توافق جدید هستهای با ایران را «بعید» خوانده است. هیل که تمرکز اصلی آن بر خبرهای مربوط به مجلس نمایندگان و مجلس سناست، در گزارشی نوشت: «قانونگذاران (کنگره) میگویند توافق جدید هستهای ایران، بعید است». در این گزارش ادعا شده است: «سناتورهای هر دو حزب که اخیرا توسط مقامات ارشد دولت بایدن در جریان مذاکرات با ایران قرار گرفتهاند، میگویند تردید دارند تهران با هر گونه توافق جدیدی برای محدود کردن توسعه سلاحهای هستهای موافقت کند».
هیل در گزارش خود نوشت: «قانونگذاران میگویند دولت پیشنهادی روی میز دارد اما ایران تمایل چندانی برای استقرار مجدد برنامه جامع اقدام مشترک از خود نشان نمیدهد؛ برنامهای که محدودیتهای قابل توجهی بر برنامه هستهای این کشور در ازای لغو تحریمها اعمال میکند».
در گزارش هیل آمده است: «مقامات بایدن در ماه ژانویه گفتند در آستانه احیای توافق هستند اما در آن زمان هشدار دادند پذیرش آن به عهده تهران است. با گذشت ۴ ماه، ایران هنوز هیچ علاقه جدیای به پذیرش پیشنهاد ایالات متحده و متحدان اروپایی این کشور نشان نداده که این بدان معناست یکی از اولویتهای اصلی سیاست خارجی رئیسجمهور بایدن در هالهای از ابهام قرار دارد». مقامات آمریکایی در حالی در تلاش برای القای این گزاره هستند که از طرف واشنگتن مانعی برای توافق وجود ندارد و این ایران است که توافق را نمیپذیرد که دولت بایدن با اقدامات متعددی که اخیرا صورت داده، بازگشت به برجام را غیرعملی کرده است. صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی و همچنین تحریمهای شدید اخیر در رابطه با صنایع پتروشیمی ایران با هدف اخلال در فروش نفت ایران از مهمترین این اقدامات ضدایرانی دولت بایدن آن هم فقط در طول یک هفته بوده است. تحریم اخیر علیه ایران تا حدی آسیبزننده به احیای توافق بود که وال استریت ژورنال توسط خبرنگار خود لارنس نورمن نوشت که این تحریمها مغایر احیای برجام است و منابعی هم به این خبرنگار گفتند دولت بایدن هم معترف است که با این تحریمها اقدامی مغایر احیای برجام انجام داده اما اعلام کرده در صورت توافق آنها را برمیدارد!
از طرف دیگر دولت بایدن کوچکترین قدمی برای تغییر سیاستهای دولت ترامپ در قبال برنامه هستهای ایران برنداشته است تا جایی که رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و مذاکرهکننده ارشد آمریکایی در وین در جلسه استماع سنا به صراحت اذعان کرد حتی یکی از تحریمهای ترامپ علیه ایران را هم برنداشتهایم! در چنین اوضاعی آمریکاییها وانمود میکنند موضوع خروج سپاه از FTO (لیست سازمانهای تروریستی خارجی) تنها مانع حصول توافق است.
با این حال «باب منندز» رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در مصاحبه با وبگاه هیل گفت: «من خوشبین نیستم که چنین توافقی انجام شود. دولت معتقد است از نظر استراتژیک منطقی است که این پیشنهاد را روی میز نگه داریم اما از نظر من این مسیر رو به جلو نیست. این دیدگاه من است». سناتور ارشد ایالت نیوجرسی در گفتوگو با هیل ادعا کرد: «من فکر میکنم در داخل ایران هم (درباره توافق برجام) درگیری وجود دارد، بنابراین هیچ مسیر روشنی وجود ندارد».
در ادامه گزارش هیل آمده است: «یک سناتور ارشد جمهوریخواه در کمیته روابط خارجی که در جلسه توجیهی روز چهارشنبه دولت درباره مذاکرات شرکت کرد، گفت چشمانداز توافق، «دلگرمکننده» نیست». «جیمز ریش» سناتور ارشد جمهوریخواه عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا هم ادعا کرد از زمان آغاز مذاکرات دولت بایدن درباره برجام او هیچ اطلاعی درباره این گفتوگوها نداشت اما حالا در جریان جزئیات آن قرار گرفته است. وی تصریح کرد: «من میدانم که مذاکرات در چه وضعیتی است و باید به اتمام میرسید. آنها (دولت بایدن) به ما قول دادند اگر توافقی صورت نگیرد، ماه فوریه (مذاکرات) به پایان میرسد».
این رسانه آمریکایی همچنین مدعی شد: یکی از سناتورهایی که خواست نامش فاش نشود، گفت که ایران با درخواست از دولت [بایدن] برای حذف نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی به عنوان بخشی از هر گونه توافق هستهای جدید، «خواستهای غیرمنطقی» مطرح میکند. این قانونگذار درباره درخواست ایران گفت: «احتمال اینکه آنها بدون دست کشیدن از آن به یک توافق دست یابند ناچیز است».
هیل در پایان گزارش خود با اشاره به توانمندی ایران برای مقابله با تحریمهای آمریکا و کارزار فشار حداکثری آورده است: «برخی کارشناسان سیاست خارجی بر این باورند ایران در قیاس با دوره دولت اوباما درباره رفع تحریمها با استیصال کمتری مواجه است، چرا که درآمد قابل توجهی را از طریق صادرات نفت انباشته میکند».
گفتنی است بنا بر آنچه رسانههای غربی و عربی نظیر نیویورکتایمز و الجزیره در روزهای اخیر منتشر کردهاند، دولت بایدن با وضعیت پیچیدهای در قبال ایران مواجه شده است. این پیچیدگی به این خاطر است که پیشروی برنامه هستهای ایران با سرعت در جریان است و مقامات آمریکایی با اعتراف به اینکه احیای برجام بهترین و تنها گزینه موجود است اما توانایی بازگشت به توافق را به دلیل اینکه جذابیت اندکی در داخل آمریکا برای برجام وجود دارد، ندارند و البته بسته فشار به ایران هم دیگر کارایی خود را از دست داده است.
***
اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی اشتباه محاسباتی بود
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین دیروز (دوشنبه) در پیامی که در صفحه توئیتر وی منتشر شد، هدف کشورهای اروپایی و آمریکا برای صدور قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس را منحرف کردن مسیر مذاکرات وین برای لغو تحریمهای یکجانبه علیه جمهوری اسلامی و احیای برجام توصیف کرد. وی در این پیام نوشت: «قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) به حمایت ۳ کشور اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) دلیلی بر این است که باور کنیم آنها تلاش میکنند مذاکرات وین درباره برجام را از مسیر خارج کنند». اولیانوف ادامه داد: «با این حال، به نظر من این (قطعنامه) یک اشتباه محاسباتی راهبردی غیرعمدی بود و این کشورها همچنان به دنبال نهایی کردن موفقیتآمیز مذاکرات وین هستند».
ارسال به دوستان
در پی یک حمله سایبری، ساکنان سرزمینهای اشغالی یکشنبه شب را در پناهگاه به صبح رساندند
ترس از حمله ایران
گروه سیاسی: ساکنان 5 شهر سرزمینهای اشغالی شامگاه یکشنبه را در هراس از حمله موشکی به صبح رساندند. در طول شبانهروز یکشنبه (29 خرداد) آژیر خطر در 5 شهر صهیونیستی اورشلیم، ایلات، هولون، اشکلون و اشدود به مدت 50 دقیقه به صدا درآمد.
به گزارش «وطنامروز»، در پی شنیده شدن آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی، صهیونیستها با هراس از حمله موشکی ایران یا حزبالله لبنان، مجبور شدند چندین نوبت به پناهگاهها بروند.
بنا بر گزارشهای غیررسمی، فقط در یکی از شهرها نزدیک به 30 هزار اسرائیلی مجبور شدند برای در امان ماندن از حملات احتمالی، به پناهگاهها پناه ببرند.
با وجود اینکه آژیر خطر به مدت 50 دقیقه در سرزمینهای اشغالی به صدا در آمد، مقامات و رسانههای رژیم صهیونیستی تا چند ساعت پس از ماجرا، از ارائه اطلاعات جزئی درباره علت این ماجرا خودداری کردند و برای نخستین بار صبح روز گذشته (دوشنبه 30 خرداد) بود که رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد احتمالا یک حمله سایبری در کار بوده است.
اگرچه نیروهای نظامی اسرائیل در بیانیه اولیه که روز یکشنبه صادر شد، اعلام کردند به صدا در آمدن آژیرها به خاطر یک نقص فنی بوده است، ساعاتی بعد با رد نقص فنی، اعلام کردند آژیرها از بلندگوهایی غیر از بلندگوهای ارتش رژیم صهیونیستی پخش شده است.
در همین رابطه رادیو ارتش اسرائیل صبح روز دوشنبه خبر داد اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی احتمال میدهد یک حمله سایبری پشت ماجرا بوده و هکرها از طریق نفوذ به سامانه آژیر شهرداری، موفق شدهاند آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی را فعال کنند. همچنین از سوی اداره سایبری اسرائیل به مقامات ذیربط دستور داده شد تا اقدامات پیشگیرانه در برابر این تهدید را انجام دهند.
رسانههای اسرائیلی از جمله هاآرتص، تایمز و اورشلیم پست خبر دادهاند اداره مذکور در حال بررسی این موضوع است که آیا هکرهای ایرانی عامل به صدا در آمدن آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی هستند یا خیر.
یائیر گولان، معاون سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز صبح روز گذشته در گفتوگو با رادیو ارتش این رژیم با ادعای اینکه ایران پشت حمله سایبری اخیر بوده است، گفت تلآویو خود را برای مقابله با تلاشهای ایران برای ضربه زدن به رژیم صهیونیستی از طریق جنگ سایبری آماده میکند.
البته حمله سایبری روز یکشنبه که به صدا در آمدن آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی را در پی داشت و اشغالگران را وادار کرد به پناهگاهها بروند، نخستین حمله سایبری اخیر به اسرائیل نیست.
در پی حمله چند روز قبل به حسابهای ایمیل مقامات ارشد صهیونیستی، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «چکپوینت» ادعا کرد جمهوری اسلامی پشت این حمله هکری بوده و هکرهای ایرانی حملات «فیشینگ» هدفمند علیه سیاستمداران و دانشگاهیان را انجام دادهاند که برخی از آنها چهرههای شناختهشدهای هستند.
چکپوینت مدعی شد تحقیقاتش نشان میدهد هکرهای ایرانی با هک کردن حسابهای ایمیل مقامات، هویت آنها را در پلتفرمهای مختلف جعل کردند، از طرف آنها مکالمه کردند و در نهایت اطلاعات شخصی آنها را ربودند.
در میان مقامات ارشد که هدف قرار گرفتند، «زیپی لیونی» وزیر پیشین خارجه، یک ژنرال ذخیره که با مسائل حساس و پیچیده سر و کار داشت، سفیر سابق ایالات متحده در فلسطین اشغالی و رئیس یک موسسه تحقیقاتی امنیتی بزرگ در سرزمینهای اشغالی بودند.
با توجه به حمله سایبری روز یکشنبه و هراس صهیونیستها از حملات موشکی که اساسا در کار نبود و همچنین حملات سایبری دیگری که در طول ماههای گذشته علیه نهادها و تاسیسات مختلف اسرائیل انجام گرفته و همچنین عدم توانایی رژیم صهیونیستی در مقابله با این حملات، به نظر میرسد حملات سایبری دیگر به یک چالش امنیتی برای این رژیم تبدیل شده است. در همین رابطه یائیر گولان با اشاره به ماجرای روز یکشنبه، گفته است این موضوع (حمله سایبری) بسیار نگرانکننده و ناراحتکننده است. اگر سوراخ و نقطهای برای نفوذ وجود داشته باشد، باید فورا بسته شود.
ارسال به دوستان
رئیس عدلیه با اشاره به در پیش بودن هفته قوه قضائیه و ضرورت اطلاعرسانی و تبیین برنامههای این قوه تأکید کرد
پرهیز از کارهای نمایشی و پرهزینه
گروه سیاسی: رئیس عدلیه با اشاره به در پیش بودن هفته قوه قضائیه و ضرورت اطلاعرسانی و تبیین برنامهها و اقدامات صورتگرفته طی یک سال اخیر از ناحیه مسؤولان بخشهای مختلف دستگاه قضا، به همه آنها تکلیف کرد با توجه به شرایط کشور، از انجام امور و برنامههای نمایشی و تبلیغاتی صرف و پرهزینه برای معرفی دستاوردهای خود بهجد اجتناب و پرهیز کنند.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با بیان اینکه شهید بهشتی نهتنها برای اداره دستگاه قضا که برای اداره حکومت دارای طرح و ایده بود، به اقدامات تخریبی دشمن برای ترور شخصیت وی قبل از ترور فیزیکیاش اشاره کرد و گفت: دشمن با ابزار و جنودش، دروغها و نسبتهای ناروایی را درباره شهید بهشتی مطرح کرد و فضاسازیهایی را علیه او ترتیب داد اما از آنجا که خداوند حامی انسانهای باایمان و دارای عمل صالح است، عزت و یاد شهید بهشتی جاودانه شد و او برای همیشه در تاریخ ماند. رئیس قوه قضائیه با تاکید بر مقوله مطالبهگری مقامات و مسؤولان قضایی از خود و زیرمجموعهشان و ضرورت اهتمام ویژه آنها به رفع ایراداتی که خود و مجموعهشان دارند، تصریح کرد: ما باید مطالبهگر باشیم اما قبل از هر چیز و هر کس باید از خودمان مطالبه داشته باشیم، چرا که اگر از خودمان غافل شویم، تبعات نامطلوبی دامنگیر ما خواهد شد و در ایفای وظایف و مسؤولیتهای خود در راستای احقاق حق، ابطال باطل، صیانت از بیتالمال و مبارزه با فساد با مشکل مواجه میشویم. وی با پیشنهاد ایجاد ساختار و قوانین متناسب و مدیریت واحد در امر پیشبرد هوشمندسازی دستگاههای حکومتی، از تبیین و تشریح اقتضائات دنیای امروز و تأثیر فراوان امر هوشمندسازی و الکترونیکی کردن امور در همه ساحتها و شوؤن اداره کشور گفت و افزود: با وجود تاکیداتی که در چارچوب برنامههای توسعه درباره امر ایجاد ساختار و قوانین متناسب و مدیریت واحد هوشمندسازی دستگاهها و فرآیندهای اداره کشور شده است اما متاسفانه تاکنون این مهم به صورت کامل تحقق پیدا نکرده است. رئیس قوه قضائیه در همین راستا مشخصا به موضوع عدم تحقق کامل بانک جامع اطلاعاتی در کشور و تأخیر حاصلشده به این سبب در امر ساماندهی فنی برخی طرحهای کلان مهم از سوی دولت اشاره کرد و گفت: باید تمهیداتی اتخاذ شود تا امور و فرآیندهای اداره کشور و دسترسی دستگاههای مختلف به اطلاعات مورد نیاز، مبتنی بر سیستم برخط و در عین حال با رعایت جهاتی نظیر حفظ امنیت دادهها و حریم خصوصی افراد جامعه باشد. محسنیاژهای تحقق کامل بانک جامع اطلاعاتی در کشور را موضوعی ضروری و مهم برای اداره مطلوبتر امور دانست و به نقش و تأثیر این مقوله در ساحتها و شؤون مختلف اقتصادی و اجتماعی نظیر شناسایی مؤدیان مالیاتی، خانههای خالی از سکنه، تقویت بیمه سلامت، ساماندهی یارانهها و... اشاره کرد. رئیس عدلیه با اشاره به برخی محدودیتها و معذوریتهای قانونی که ممکن است در مقوله ارائه مجوز دسترسی به اطلاعات از ناحیه برخی دستگاهها نظیر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور وجود داشته باشد، بر ضرورت رفع تعارضات قانونی در امر هوشمندسازی امور و فرآیندهای اداره کشور و تحقق کامل بانک جامع اطلاعاتی در کشور و اتخاذ تدابیر و اقدامات عاجلتر توسط هر ۳ قوه در این راستا تاکید کرد.
قاضیالقضات در ادامه نشست با مسؤولان عالی قضایی ضمن اشاره به در پیش بودن هفته قوه قضائیه و ضرورت اطلاعرسانی و تبیین برنامهها و اقدامات صورتگرفته طی یک سال اخیر از ناحیه مسؤولان بخشهای مختلف دستگاه قضا، به همه آنها تکلیف کرد که با توجه به شرایط کشور از انجام امور و برنامههای نمایشی و تبلیغاتی صرف و پرهزینه برای معرفی دستاوردهای خود بهجد اجتناب و پرهیز کنند. رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به ضرورت پرهیز از بازداشت و زندانی کردن غیرضرور افراد و متهمان و اتخاذ تدابیری برای حبسزدایی و کاهش جمعیت کیفری، در عین حال به مسؤولان ذیربط قضایی موکدا تاکید کرد که نسبت به تعقیب، محاکمه و اجرای بموقع احکام افراد شرور، سارق و مخل امنیت و آرامش مردم تمام تلاش و مساعی خود را به کار گیرند.
* کماکان هزینه دادرسی برای مردم بالاست
رئیس عدلیه در ادامه با بیان اینکه کماکان هزینه دادرسی برای مردم بالاست، به معاونت حقوقی قوه قضائیه دستور داد تمام تدابیر و اقدامات لازم را برای کاهش هزینههای دادرسی اتخاذ کند. محسنیاژهای با بیان اینکه از وضع موجود درباره هزینههای دادرسی رضایت ندارد، به معاون اول دستگاه قضا و دادستان کل کشور نیز مأموریت داد با استفاده از ظرفیت نخبگان جامعه و همچنین جلب مشارکت و همکاری بیشتر دولت سیزدهم و مجلس یازدهم، اقدامات عاجلتری را برای ایجاد تحول در فرآیند رسیدگی به پروندههای قضایی و کاستن از هزینههای مادی و معنوی دادرسی برای مردم، در دستور کار قرار دهند.
ارسال به دوستان
اخبار
روایت قالیباف از مذاکرات هستهای
آمریکا مانع توافق است
رئیس مجلس با اشاره به روند مذاکرات وین گفت آمریکاییها با تضادی که در حرف و عمل خود دارند، مانع به نتیجه رسیدن آن میشوند. محمدباقر قالیباف در دیدار زلاتکو حسنبگوویچ، رئیس گروه دوستی پارلمانی کرواسی و ایران، با ابراز امیدواری به اینکه این سفر در گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ۲ کشور مؤثر باشد، گفت: سیامین سالگرد برقراری ارتباط رسمی میان ایران و کرواسی را تبریک میگویم و امیدواریم ارتباط پارلمانی میان ۲ کشور با تحرک بیشتری پیش برود. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه ۲ کشور ایران و کرواسی، دوستان خود را در روزهای سخت شناختهاند، یادآور شد: روزهای سخت جنگ بالکان، ما را به هم نزدیک کرد، روابط را پایدار نگاه داشت و آن را در یاد دولتها و ملتها ماندگار کرد. وی در ادامه با اشاره به روند مذاکرات وین که آمریکاییها با تضادی که در حرف و عمل خود دارند، مانع به نتیجه رسیدن آن میشوند، عنوان کرد: در شرایطی که تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی علیه ایران اعمال میشود، مهم است که کدام کشورها در شرایط سخت کنار یکدیگر میایستند. قالیباف با تاکید بر ایجاد مسیری پایدار و ماندگار برای ارتباطات ۲ کشور گفت: بهترین مسیر را برای ارتباطات پایدار، دولتها و پارلمانها تعیین میکنند و در این زمینه ارتقای روابط گروههای دوستی پارلمانی ضرورت دارد. رئیس قوه مقننه در ادامه با تأکید بر ضرورت تسهیل روابط میان تجار و فراهم کردن ارتباط بخش خصوصی میان ۲ کشور، اظهار کرد: اطمینان داریم برقراری این مناسبات میتواند ظرف یک سال، روابط اقتصادی ۲ کشور را چندین برابر افزایش دهد. وی در همین زمینه تاکید کرد: لازم است گروههای دوستی پارلمانی ۲ کشور با افزایش تعامل برای رفع موانع همکاریها اقدام و پیوندهای بخش تجاری ۲ کشور را برقرار کنند.
***
اجازه نمیدهیم دست دشمن به حریم امنیت ما برسد
فرمانده کل سپاه و فرمانده قرارگاه ثارالله تهران در آیین گرامیداشت سیامین سالگرد صدور فرمان تاسیس قرارگاه ثارالله تهران از سوی فرماندهی معظم کل قوا و تجلیل از خانوادههای معظم شهدای این قرارگاه، با اشاره به اینکه در دنیا یک نقطه مرکزی تدبیر، الهام، آگاهی، حرکت و راهبرد وجود دارد که با دنیای کفر و الحاد ستیز میکند، گفت: دشمن این نقطه را شناسایی کرده و میداند که تحمیل شکستهای پیدرپی به آنها بویژه در بلاد اسلامی از این نقطه است. سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی افزود: دشمنان دریافتهاند شیب شتابدار نزول قدرت آنها از این نقطه سرچشمه میگیرد و به همین جهت این نقطه، نقطه تقابل تمام دشمنیها و همگراییهای شیاطین عالم و نقطهای است که در آن همه توطئهها خنثی میشود و آن شهر تهران است. وی با بیان اینکه مردم ایران میدانند آنچه در ذهن رهبر معظم انقلاب میگذرد جز سعادت، پیشرفت، امنیت، استقلال، آزادی و حرمت این جامعه نیست، تصریح کرد: قدرت فیزیکی یک نظام خوب است اما اگر حکمت رهبری پشت آن نباشد آن قدرت به عکس خود تبدیل میشود، مانند آمریکا که فاقد یک رهبر با روحیه کاریزماتیک بوده و از حکمت برخوردار نیست و همین امر باعث فرسایش روح جامعه میشود. فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه باید تولید امنیت کنیم نه اینکه مانع ناامنی بشویم، افزود: تولید امنیت به این معناست که امنیت آنقدر بزرگ و ریشهدار باشد که هیچ چیز قادر به برهم زدن آن نشود، در حالی که جلوگیری از ناامنی آخرین مرحله از تلاش است و ما به بهترین روش میاندیشیم و آن روش تولید امنیت است. سرلشکر سلامی در پایان از مردم به عنوان کلیدواژه قدرت نام برد و گفت: با خدمت به مردم، روحیه فداکاری و گذشت اجازه نمیدهیم دست دشمن به حریم امنیت ما برسد و امنیت را مردمی میکنیم.
***
ارتقای توان پهپادهای ارتش در جنگ الکترونیک
فرمانده کل ارتش ضمن قدردانی از یگانهای جنگ الکترونیک- جنگال- در ارتقای توان پهپادها، گفت: اهمیت جنگال از این بابت است که علاوه بر اینکه در همه آرایهها نقش تعیینکننده دارد، خود به تنهایی یک آرایه دفاعی و هجومی است. امیر سرلشکر موسوی با حضور سرزده در گروه ۴۰۲ جنگهای الکترونیک نیروی زمینی ارتش، از بخشهای مختلف این یگان بازدید کرد. فرمانده کل ارتش در جمع کارکنان این یگان با تأکید بر اهمیت و جایگاه یگان جنگهای الکترونیک در ارتش گفت: این یگان با در اختیار داشتن نیروهای انسانی مستعد، ماهر و مبتکر، توانایی انجام کارهای بزرگ را داشته و توانسته است به جایگاهی تاثیرگذار در شأن ارتش و در راستای ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح دست یابد. وی ضمن قدردانی از افسران، درجهداران و کارمندان یگانهای جنگال در ارتقای توان پهپادها در حوزه جنگ الکترونیک، تصریح کرد: اهمیت جنگال از این بابت است که علاوه بر اینکه در همه آرایهها نقش تعیینکننده دارد خود به تنهایی یک آرایه دفاعی و هجومی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|