|
تداوم آلودگی هوا در تهران
شاخص کیفیت هوا دیروز بر روی عدد 112 قرار داشت و هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده گزارش شد. همچنین طی روز ما قبل (دوشنبه) این شاخص بر روی عدد 102 قرار داشت و هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده بود. تهران از ابتدای سال فقط ۲ روز هوای پاک داشته است.
ارسال به دوستان
مدیران آموزش و پرورش بر جبران آسیبهای آموزش مجازی در دوران شیوع کرونا تأکید دارند
تابستان داغ آموزش
قائممقام معاون وزیر آموزشوپرورش در سازمان دانشآموزی در گفتوگو با «وطنامروز»:
معلمان برای مواجه شدن با دانشآموزان آسیبدیده از فضای مجازی، آموزش میبینند
اسدالله خسروی: رهایی دانشآموزان از آسیبهای دوران ۲ ساله شیوع کرونا بویژه در حوزههای تربیتی و فضای مجازی، یکی از مهمترین دغدغههای خانوادهها، کارشناسان و مدیران نظام آموزشی کشور است و ۳ ماه تابستان امسال فرصت مناسبی برای حرکت در این مسیر خواهد بود.
به گزارش «وطنامروز»، تعطیل و نیمهتعطیل بودن مدارس به مدت ۲ سال، موجب جدایی دانشآموزان از محیط اجتماعی مدرسه و آشنایی بیش از میزان ضرورت با ابزارهای فضای مجازی شد. اکنون کمتر از ۳ ماه تا آغاز سال تحصیلی جدید، فرصت باقی است و مجموعه آموزشوپرورش برای توانمندسازی مربیان و معلمان در چگونگی مواجه شدن با دانشآموزانی که از ابزار فضای مجازی آسیب دیدهاند، برنامهریزی کرده است.
همچنین جبران بخشی از افت تحصیلی دانشآموزان از طریق کلاسهای تابستانی، برگزاری اردوهای فرهنگی و هدفمند دانشآموزی و استفاده از ظرفیت مدارس و مراکز فرهنگی برای رفع آسیبهای ۲ سال گذشته، از جمله مهمترین برنامههایی است که برای اوقات فراغت ایام تابستان پیشبینی شده است.
یکی از مهمترین آسیبهای دوران شیوع کرونا برای دانشآموزان، ورود کنترل نشده آنها به شبکههای اجتماعی و استفاده بیش از میزان ضرورت از ابزارهای فضای مجازی بوده است؛ موضوعی که پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، نگرانی خانوادهها و کارشناسان را به دنبال داشته است. در این باره قائممقام معاون وزیر آموزش و پرورش در سازمان دانشآموزی در گفتوگو با «وطنامروز» از برگزاری یک دوره عمومی سواد فضای مجازی و ۵ دوره آموزشی تخصصی برای 250 مربی ارشد در سراسر کشور به منظور مقابله با آسیبهای فضای مجازی خبر داد.
حسین عبادتی گفت: شیوع کرونا موجب شد شاهد ایجاد شرایط ویژهای از نظر میزان و سطح دسترسی دانشآموزان به شبکههای اجتماعی و ابزارهای فضای مجازی باشیم. ما معتقدیم این دسترسی بیش از میزان ضرورت بوده است.
وی ادامه داد: متاسفانه در آن دوران، کنترل و نظارت خاصی بر فعالیت دانشآموزان در این بستر وجود نداشت. حتی نتایج پژوهشها و تحقیقات نشان داد آسیبهای مختلفی مخصوصا از نظر تربیتی، متوجه دانشآموزان شده است.
عبادتی افزود: اکنون که شرایط سخت کرونایی را پشت سر گذاشتهایم و به عبارتی در دوران پساکرونا هستیم، برای بازگشایی مدارس به صورت حضوری همانند سالهای قبل از شیوع کرونا برنامهریزی شده است. بنابراین شرایط حضور دانشآموزان در کلاسهای درس به روال عادی بازمیگردد. اما نکته قابل تامل این است که کادر مدارس میزبان دانشآموزان آسیبدیده از ابعاد منفی فضای مجازی خواهند بود. بر این اساس لازم است معلمان و مربیان کشور توانایی لازم برای مواجهه با چنین شرایطی را داشته باشند.
قائممقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی با بیان اینکه خانوادهها نگران این وضعیت و تاثیرات منفی آن بر فرزندان خود هستند، گفت: ما با درک همین دغدغهها و نگرانیها و به منظور آمادهسازی کادر مدارس برای روبهرو شدن با شرایط جدید در سال تحصیلی آتی و همچنین با هدف کمک به دانشآموزان برای رها شدن از آسیبهای ۲ ساله فضای مجازی، برگزاری دورههای سواد فضای مجازی ویژه مربیان ارشد سراسر کشور را در دستور کار قرار دادیم.
وی درباره روند شناسایی و آموزش این مربیان گفت: 250 نفر از مربیان ارشد سطح کشور که از توانمندی کافی برای انتقال این آموزشها به مربیان و معلمان استان خود برخوردار هستند شناسایی و فراخوانده شدند تا در یک دوره عمومی سواد فضای مجازی و ۵ دوره آموزشی تخصصی حضور یابند.
عبادتی تصریح کرد: از جمله این دورههای تخصصی میتوان به سواد موسیقی در بستر فضای مجازی، سواد فیلم در بستر فضای مجازی و سواد بازی در بستر فضای مجازی اشاره کرد.
قائممقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی افزود: برنامهریزی ما به گونهای است که در هر استان حداقل یک مربی آقا و یک مربی خانم در هر یک از تخصصهای پنجگانه، آموزشهای لازم را دریافت کنند تا بتوانند این آموزشها را به صورت یک جریان فراگیر در استان خود هدایت و پیگیری کنند. وی اظهار امیدواری کرد مربیان ارشد هر استان پس از گذراندن دورههای آموزشی سواد فضای مجازی، بتوانند با انتقال آنچه آموختهاند مربیان و معلمان سراسر کشور را به دانش لازم برای مقابله با ابعاد مخرب و منفی توسعه نابهنگام ابزارهای فضای مجازی مسلح کنند.
* جبران افت تحصیلی در کلاسهای تابستانی
با توجه به اینکه وزیر آموزشوپرورش از فعالیت مدارس در ایام تابستان خبر داده است، دانشآموزان برای جبران برخی افتهای تحصیلی ناشی از دوران کرونا، در کلاسهای تابستانه حضور مییابند.
در این باره معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، روز گذشته در وبینار معاونان آموزش متوسطه استانها از اجراییشدن «طرح تعمیق و تثبیت یادگیری و جبران افت تحصیلی دانشآموزان» در تابستان 1401 خبر داد.
محمدمهدی کاظمی اظهار داشت: در راستای توسعه عدالت آموزشی و تربیتی و با هدف بهبود و تکمیل فرآیند آموزش، جبران نارساییها و کاستیهای آموزشی و تعمیق یادگیری دانشآموزان، این طرح در تابستان امسال اجرا میشود.
وی افزود: از چهاردهم فروردین 1401 کلاسهای حضوری در تمام مدارس کشور برگزار شد اما جبران کاستیهای یادگیری و ضعف علمی دانشآموزان نیاز به برنامهریزی جامع در همه ابعاد آموزشی و تربیتی دارد که باید مدنظر برنامهریزان نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره دانشآموزان شرکتکننده در این کلاسها خاطرنشان کرد: اولویت اجرای طرح به تشخیص کارگروه تخصصی آموزشی و پرورشی استان، مدارس و مناطق کمتر برخوردار، مرزی و حاشیه شهرها و مدارس روستایی، عشایری و شبانهروزی است و این طرح ۲ گروه از دانشآموزان را تحت پوشش آموزشهای جبرانی و تقویتی قرار میدهد.
وی ادامه داد: گروه اول شامل دانشآموزانی است که بر اساس ضوابط موجود در آییننامههای آموزشی و ارزشیابی نتوانستهاند نصاب قبولی را در خرداد 1401 کسب کنند و گروه دوم شامل دانشآموزانی میشود که بهرغم کسب نصاب قبولی در دروس، براساس تحلیل نتایج ارزشیابی پایانی (خرداد 1401) از سوی شورای مدرسه، نیازمند شرکت در کلاسهای جبرانی و تقویتی تشخیص داده شدهاند.
کاظمی گفت: آموزش دروس منحصرا به شیوه حضوری است و مدارس میتوانند از سامانه شاد و محتوای بارگذاری شده در این سامانه نسبت به آموزشهای مکمل استفاده کنند.
وی درباره نحوه ارزشیابی دانشآموزان در این طرح گفت: با تایید شورای عالی آموزشوپرورش، در صورتی که نمرات ارزشیابی دانشآموزان گروه دوم در شهریورماه بیشتر از نمرات خرداد باشد این نمرات جایگزین نمرات خردادماه خواهد شد.
* اجرای ۲ طرح کشوری ویژه دانشآموزان در تابستان
حضور دانشآموزان در اردوهای فرهنگی، از جمله برنامههایی است که برای اوقات فراغت تابستانه پیشبینی شده است.
در این باره، سرپرست اداره کل فرهنگی- هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزشوپرورش گفت: برای اوقات فراغت و فعالیتهای تابستانه ۲ محور اردوهای یک روزه و سکوهای ایران قوی طراحی شده است.
عباس مهاجر افزود: برگزاری جشنوارهها، فرصت دیده شدن استعدادهای ناب است، پس باید این فعالیت توسعه پیدا کند. بنابراین در تابستان برنامه اردوهای یک روزه دروناستانی به منظور ایجاد نشاط، شادابی و آموزش زندگی اجتماعی به دانشآموزان طراحی شده است.
وی با تاکید بر جریانسازی اردوها خاطرنشان کرد: بهترین راه برای تغییر و تحول، اردوهای دانشآموزی است، چرا که برای دانشآموزان جذابیت دارد.
سرپرست اداره کل فرهنگی- هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزشوپرورش گفت: سکوهای ایران قوی محور دیگری است که در تابستان پیگیری میشود و در این طرح به دنبال دیده شدن استعدادهای دانشآموزان هستیم.
مهاجر افزود: این برنامه از ۵ تیرماه آغاز میشود و دانشآموزان میتوانند استعدادها و توانمندیهای خود را در قالب هنر بدون هیچگونه محدودیت موضوعی به دبیرخانه ارسال کنند.
وی با اشاره به تعداد مراکز فرهنگی فعال در کشور گفت: یکهزار و 182 کانون فرهنگی و تربیتی و 346 اردوگاه در کشور برای استفاده دانشآموزان فعال هستند.
***
وزیر آموزش و پرورش: مدارس در تابستان فعال هستند
وزیر آموزشوپرورش گفت: در ستاد ملی کرونا مصوب شده است که کمبودهای آموزشی، پژوهشی و پرورشی ناشی از دوران کرونا در تابستان جبران شود. یوسف نوری فعالیت مدارس کشور را در تابستان امسال الزامی دانست و اظهار داشت: در گذشته با وجود تلاش برخی جریانهای رسانهای، خوشبختانه مدارس باز شدند و این موضوع با استقبال دانشآموزان روبهرو شد. وی همچنین از اختصاص اعتبار برای احداث فضای ورزشی در ۲ هزار و ۱۰۰ مدرسه کشور به صورت زمین چمن یا سالن ورزشی خبر داد. وزیر آموزشوپرورش که به نمایندگی از هیات دولت به شهرستان شاهینشهر و میمه سفر کرده است، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اعتبار مذکور چندین برابر اعتباری است که در بودجه شهرستان در نظر گرفته شده است. نوری از بررسی مسائل و مشکلات این شهرستانها در زمینه رفع مسائل مسکن مهر، اجرای طرحهای هادی روستایی و اصلاح ضریب شدت آلایندگی صنایعی همچون پالایشگاه در دولت هم خبر داد. گفتنی است با حضور وزیر آموزشوپرورش مدرسه خیرساز حاجمنوچهر انصاری هم در شاهینشهر به بهرهبرداری رسید. این مدرسه ۱۲ کلاسه با زیربنای حدود ۱۹۰۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۱۷۰۰ مترمربع با هزینه ۷۰ میلیارد ریال ساخته شده است.
ارسال به دوستان
پلیس موفق به دستگیری 342 مجرم حرفهای و چند تن از ابربدهکاران بانکی شد
دستگیری ۳ متهم جدید سرقت از با ملی
رئیس پلیس پایتخت دیروز با تشریح جزئیات جدیدی از پرونده سرقت صندوقهای امانات شعبه دانشگاه بانک ملی، اعلام کرد 3 متهم جدید در این باره دستگیر شدهاند و ۳ متهم دستگیر شده در کشور همسایه نیز طی این هفته به کشور بازگردانده خواهند شد. پیش از این 10 نفر در رابطه با این پرونده دستگیر شده بودند که سرعت عمل پلیس در دستگیری این سارقان، رکورد جهانی سریعترین کشف در پروندههای سرقت را به نام ایران ثبت کرد.
سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح کاشف که دیروز در مقر مرکزی پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: در مجموع بیش از ۹۰ کیلوگرم طلا و جواهرات سرقت شده از صندوقهای امانات بانک ملی از متهمان دستگیر شده کشف شد که تمام این اقلام به خزانه بانک ملی تحویل داده شد و مسؤولان این بانک با هماهنگی دادستانی نسبت به تحویل اموال مسروقه مکشوفه به مالباختگان اقدام خواهند کرد. وی از دستگیری ۳ متهم جدید در جریان این پرونده خبر داد و گفت: این ۳ نفر علاوه بر ۱۰ نفری هستند که پیش از این دستگیر شده بودند و بتازگی دستگیر شدهاند. تحقیقات و بازجویی از این افراد در حال انجام است. همچنین ۳ متهمی هم که در یکی از کشورهای همسایه با همکاری اینترپل دستگیر شده بودند، در هفته جاری به کشور منتقل خواهند شد. در این باره، رایزنیها بین مقامات ۲ کشور و تشریفات لازم برای استرداد متهمان انجام شده است.
رحیمی درباره اینکه آیا اموال قدیمی نیز در میان کشفیات وجود داشت یا خیر، گفت: برخی از طلا و جواهرات کشف شده بسیار قدیمی بوده و قدمت بالایی دارند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین از دستگیری ۳۴۲ تن از مرتکبان انواع جرائم خبر داد. سردار رحیمی گفت: دومین مرحله طرح کاشف در سال جاری از سوی همکاران من در پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ پس از روزها کار اطلاعاتی طی ۴۸ ساعت گذشته به مرحله اجرا درآمد و امروز برخی از دستاوردهای آن به نمایش گذاشته شد. وی با بیان اینکه در این مرحله از طرح ۳۴۲ نفر از محکومان فراری، قاتلان، سارقان مسلح، متجاوزان به عنف، جاعلان و در مجموع مجرمان حرفهای دستگیر شدند، گفت: ۷۷ نفر از دستگیرشدگان سارقانی بودند که در سرقتهای مهمی مانند گوشیقاپی و زورگیری شرکت داشتند. ۶۱ نفر در سرقت منزل، ۵۹ نفر در سرقت خودرو و موتوسیکلت و ۸۹ نفر در امر جعل و کلاهبرداری فعالیت داشتند. همچنین ۲۹ متهم به قتل و سرقت مسلحانه نیز دستگیر شدند. رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه در این مرحله از طرح کاشف ۲۷ نفر از محکومان فراری و تحت تعقیب نیز دستگیر شدند، گفت: انهدام ۸ باند سرقت منزل، ۱۹ باند سرقت خودرو، ۷ باند کلاهبرداری، ۵ باند سرقت مسلحانه و... نیز از دیگر دستاوردهای این طرح است. رحیمی افزود: متهمان دستگیر شده تاکنون به هزار و ۵۸۸ فقره سرقت و اقدامات مجرمانه اعتراف کردهاند که تحقیقات از آنان همچنان ادامه دارد.
* انسداد ۱۱ کانال تلگرامی اخلالگر بازار ارز
فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین با اشاره به نوسانات نرخ ارز گفت: در این راستا پلیس امنیت اقتصادی طرحهای ویژهای را به اجرا گذاشته است که در این طرحها ۳۹ نفر از سرشبکههای مجازی و دلالان بازار ارز دستگیر شدند. همچنین ۱۱ کانال تلگرامی که به سرعت قیمت ارز را بالا میبردند شناسایی و ادمینهای آنها نیز بازداشت شدند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۷ نفر در رابطه با دریافتکنندگان ارز دولتی نیز خبر داد و گفت: این افراد تاکنون ۳ هزار میلیارد تومان ارز دولتی دریافت کرده بودند. به گفته رحیمی، ۱۲ نفر از محکومان فراری، اخلالگران اقتصادی و ابربدهکاران بانکی نیز در این طرح دستگیر شدند. وی با بیان اینکه بالغ بر یک میلیارد و ۶۰۰ هزار قلم کالای قاچاق کشف شده است، گفت: ارزش کالای قاچاق مکشوفه در این طرح پلیس امنیت اقتصادی بالغ بر ۲۲۳ هزار میلیارد تومان است. فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد که اجرای طرحهای پلیس برای ارتقای امنیت در جامع، برخورد با مجرمان و محکومان فراری و همچنین مقابله با مخلان نظم و امنیت همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.
ارسال به دوستان
اخبار
فراخوان ثبتنام کادر درمان برای خدمترسانی در اربعین حسینی
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر گفت: با توجه به ضرورت استفاده از کادر درمانی مجرب برای خدمترسانی به زائران ایرانی در اربعین حسینی، فراخوان دعوت از کادر درمان و پزشکی از طریق سایت مرکز پزشکی حج و زیارت به نشانی www.hmc.ir اعلام شد. بنا بر این گزارش در صورت مذاکره و توافق بین ایران و عراق، اربعین حسینی امسال شاهد حضور میلیونی زائران ایرانی در کربلای معلی خواهیم بود و در این بین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی زائران ایرانی، موضوع بسیار مهمی است که مسؤولیت آن برعهده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر است. حسین فضلی در این زمینه گفت: با توجه به حضور میلیونی زائران ایرانی و در صورت مصوبه ستاد مرکزی اربعین حسینی، درمانگاههای جمعیت هلالاحمر در شهرهای نجف اشرف، کربلای معلی، کاظمین و همچنین مسیر پیادهروی نجف به کربلای معلی دایر میشود و آماده ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی خواهد بود. وی ادامه داد: در سالهای گذشته زائران ایرانی از طریق مرزهای زمینی مهران، چزابه و شلمچه در ایام اربعین عازم کشور عراق میشدند اما امسال با توافق ۲ کشور ایران و عراق احتمال خروج و ورود ایرانیان از مرزهای خسروی و سومار نیز فراهم خواهد شد. تزریق ۲ دوز واکسن کرونا از شرایط الزامی ورود به عراق است.
***
تحصیل نیم میلیون دانشآموز پناهنده در مدارس ایران
رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور به مناسبت «روز جهانی پناهنده» با بیان اینکه ۱۸۰ هزار دانشآموز افغانستانی بدون هیچ مدرک هویتی و در مجموع نیم میلیون کودک افغانستانی در شرایط کاملا برابر با دانشآموزان ایرانی در ایران تحصیل میکنند، اظهار کرد: سرانه مصرفی هر دانشآموز مهاجر۵۰ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ بوده است که سازمانهای بینالمللی تنها کمتر از یک درصد از این هزینهها را جبران میکنند. مهدی فیاضی به مناسبت «روز جهانی پناهنده» گفت: جمهوری اسلامی ایران در زمینه پذیرش جمعیت پناهندگان ششمین کشور دنیا محسوب میشود؛ آمار رسمی تعداد کل دانشآموزان خارجی اعم از پناهنده و مهاجر نیم میلیون نفر است که ۹۵ درصد آنها تبعه کشور دوست و همسایه افغانستان و تعدادی از عراق و... هستند. وی درباره آموزش فرزندان پناهندگان گفت: با حسب دستور مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در سال ۱۳۹۴ مبنی بر پذیرش و ثبتنام تمام کودکان لازمالتعلیم افغانستانی حتی در صورتی که فاقد مدارک هویتی (غیرمجاز) باشند، هماکنون ۱۸۰ هزار دانشآموز فاقد اوراق هویتی در شرایط کاملا برابر با دانشآموزان ایرانی به تحصیل اشتغال دارند و مجموعا نیم میلیون دانشآموز پناهنده در مدارس ایران در حال تحصیل هستند.
***
آتشنشانان تهرانی جان ۳۰ نفر را نجات دادند
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اطفای موفقیتآمیز آتشسوزی روز دوشنبه یکی از مجتمعهای تجاری غرب تهران، گفت: آتشنشانان با تلاش خود جان ۳۰ شهروند را نجات دادند. مهدی پیرهادی در جلسه شورای شهر تهران با تقدیر از تلاش آتشنشانی شهرداری تهران در جریان اطفای آتشسوزی یک مجتمع تجاری 8 طبقه در میدان صنعت در روز شنبه گفت: با توجه به نمای کامپوزیت و قابل اشتعال، آتش به طبقات فوقانی رسید. وی با بیان اینکه آتشنشانان با تلاش خود جان ۳۰ شهروند را نجات دادند که این تلاش قابل تقدیر است، اظهار داشت: باید درباره ایمنی ساختمان وارد عمل شد و تنها شهرداری در این زمینه موظف نیست و دستگاههای دیگر نیز باید به وظایف خود در زمینه ایمنی ساختمانها عمل کنند. پیرهادی افزود: باید تمهیداتی ویژه اندیشیده شود تا در مراکز درمانی، خدماتی و عمومی شاهد آتشسوزی و حوادث اینچنینی نباشیم. وی یادآور شد: انتظار ما این است که هم باید بر اساس مبحث ۳ مقررات ملی ساختمان عمل شود و هم اهتمام بیشتری صورت بگیرد تا پس از اخطارهایی که از سوی آتشنشانی به ساختمانها داده میشود اقدامات لازم انجام شود.
***
سالانه ۱۲ هزار پرونده سقط جنین درمانی داریم
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: سقط جنین درمانی با سقط جنایی متفاوت است و در سال ۱۲هزار پرونده سقط جنین درمانی داریم و نظام سلامت ما نیز با چالش جدی سقط جنایی مواجه است. عباس مسجدیآرانی افزود: سقط جنین درمانی با سقط جنایی متفاوت است که در سال ۱۲ هزار پرونده سقط جنین درمانی داریم و نظامسلامت ما نیز با چالش جدی سقط جنایی مواجه است. رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: از مردم در این خصوص میخواهیم از مراجعه به پزشکنماها خودداری کنند که بعضی از پروندههای کمیسیونهای پزشکی قانونی مربوط به پزشک نماها است و اگر مردم توجه لازم را داشته باشند پروندههای قصور پزشکی هم کاهش مییابد. به گفته مسجدیآرانی، سازمان پزشکی قانونی تمام خدمات را در مراکز رسمی پزشکی قانونی ارائه میکند و هیچ خدماتی را در بیمارستانها ارائه نمیکند.
ارسال به دوستان
تقلیل استفاده از ماسک در فضای باز منوط به تصمیم ستاد ملی کروناست
شناسایی ۱۸۷ بیمار جدید کرونا طی 24 ساعت
با آنکه آمار جانباختگان و مبتلایان به کرونا کاهشی شده است اما کارشناسان بهداشت همچنان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تا برچیده شدن این بیماری تأکید دارند. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد، طی شبانهروز گذشته ۱۸۷ بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی شدند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۳۱ خرداد، ۱۸۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۸ نفر از آنها بستری شدند. متأسفانه طی این مدت، ۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۷۰ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۰ هزار و ۸۱۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۲۶۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. این در حالی است که تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۵۳۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. از سویی در حال حاضر ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین طبق اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۱۵ هزار و ۹۷۵ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۵۹ هزار و ۲۸۱ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۶۸۰ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۹۳۶ دوز رسید. همچنین وزیر کشور درباره تقلیل استفاده از ماسک در فضاهای باز با جمعیت غیرمتراکم گفت: این موضوع باید در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمگیری شود. احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی کرونا در پاسخ به ایسنا درباره ادامه استفاده از ماسک گفت: در این باره ۲ نظر وجود دارد که باید در ستاد ملی مقابله با کرونا مورد بحث و بررسی قرار گیرد. حتما در فضاهای بسته باید ماسک استفاده شود؛ برای کسانی که دچار نقص یا بیماری زمینهای هستند استفاده از ماسک مورد تاکید است اما در فضاهای باز غیرمتراکم ممکن است برای استفاده از ماسک امکان کمی تقلیل وجود داشته باشد که این موضوع مورد بحث قرار گرفت اما در ستاد ملی کرونا باید درباره آن تصمیمگیری شود. وی افزود: در جلسه اخیر موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درباره افزایش بیماری کرونا در برخی کشورها بحث شد که آیا نیاز به اعمال محدودیت برای سفر به این کشورها یا بازگشت از آنها وجود دارد یا خیر. وحیدی ادامه داد: درباره بازگشت مسافران باید اطمینان از تزریق واکسن و همچنین تستهای PCR منفی ایجاد شود. در حال حاضر در برخی کشورها شاهد رشد این بیماری هستیم، لذا نسبت به این موضوع حساس شدهایم و بررسیها صورت گرفت تا اگر نیاز باشد سیاستهای جدیدی اتخاذ کنیم. ارسال به دوستان
ساخت 15 خوابگاه دانشجویی دخترانه توسط ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان سال
بهرهبرداری از 3 خوابگاه جدید دانشجویی
به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام ۳ خوابگاه دانشجویی دخترانه به بهرهبرداری رسید. دیروز همزمان با سالگرد شهادت شهید چمران در مراسمی با حضور سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد و همچنین با حضور پدر شهید احمدیروشن ۳ خوابگاه دانشجویی دخترانه در استانهای خراسانشمالی، مرکزی و خراسانجنوبی به بهرهبرداری رسید و تحویل وزارت علوم شد. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم گفت: تاکنون ۱۰ خوابگاه دانشجویی دخترانه توسط بنیاد 15خرداد در سراسر کشور ساخته شده که این تعداد تا پایان سال به ۱۵ خوابگاه میرسد. عارف نوروزی افزود: ظرفیت این خوابگاهها ۳۲۵۰ دانشجو است و در ۷۴ هزار مترمربع بنا شده که برای آنها در مجموع ۶۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است. وی افزود: پس از واگذاری بنیاد 15 خرداد به ستاد اجرایی فرمان امام، سیاست ساخت و تجهیز خوابگاههای دانشجویی برای دانشگاههای زیرمجموعه وزارتخانههای علوم و بهداشت را با جدیت دنبال کردیم و در آینده برای تجهیز خوابگاهها نیز اقدامات و برنامههای گستردهای داریم. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: بنا بر تأکید مقام معظم رهبری و توجه ویژه ستاد اجرایی به بحث تشویق ازدواج و تسهیل فرزندآوری بویژه برای دانشجویان، در کنار اقدامات تشویقی و ارائه تسهیلات برای زوجهای دارای 3 فرزند به بالا، در تکمیل خوابگاه دانشجویان متاهل هم به وزارت علوم کمک خواهیم کرد و سهم خودمان را در این زمینه ادا میکنیم. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در ادامه این مراسم گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در هر زمینهای که کشور نیاز به کمک و مدد داشته ورود کرده و این مدل از مدیریت جهادی در کشور منحصر به فرد و قابل الگوبرداری است. محمدعلی زلفیگل افزود: ساخت مأمن امن برای دانشجویان، سرمایه اجتماعی نظام و انقلاب را افزایش میدهد و سرمایهگذاری برای آینده کشور محسوب میشود. مدیرعامل بنیاد 15 خرداد نیز در این مراسم درباره 3 خوابگاه جدید افتتاح شده گفت: در ادامه نهضت ساخت خوابگاههای دانشجویی دخترانه در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور در قالب «طرح ملی خورشید» این ۳ خوابگاه دانشجویی دخترانه را در دانشگاههای بیرجند، اراک و بجنورد با ظرفیت ۶۵۲ دانشجو، متراژ زیربنای ۱۴ هزار و ۲۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر یکهزار و ۱۵۰ میلیارد ریال احداث و برای استفاده دانشجویان دختر در اختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دادیم. حمیدرضا علیانزادگان افزود: با ۳ خوابگاهی که امروز افتتاح میشود تعداد خوابگاههای تحویلی بنیاد به 10 خوابگاه با ظرفیت 2330 نفرمیرسد که در عرصه خوابگاهسازی اتفاقی کمنظیر است. در ادامه این مراسم با حضور پدر شهید مصطفی احمدیروشن و در ارتباطی ویدئوکنفرانسی با ۳ دانشگاه بیرجند، بجنورد و اراک، ۳ خوابگاه جدید رسما افتتاح شدند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|