|
ارائه کمکهای خدماتی و امدادی به زلزلهزدگان افغانستان در صورت ارائه مجوز شورای شهر
سخنگوی شهرداری تهران از آمادگی مدیریت شهری برای کمک به مردم زلزلهزده افغانستان در صورت ارائه مجوز شورای شهر تهران خبر داد. مطهر محمدخانی در گفتوگو با تسنیم با اشاره به اعلام آمادگی شهرداری تهران برای کمک به مردم زلزلهزده افغانستان اظهار کرد: شهرداری تهران این آمادگی را دارد در صورتی که شورای شهر تهران مجوز بدهد کمکهای خود را ارسال کند.
ارسال به دوستان
«وطنامروز» نظرهای کارشناسی درباره شهریه مدارس غیرانتفاعی را بررسی میکند
عدالت ولاغیر!
اسدالله خسروی: با اعلام شهریه 4 تا 34 میلیون تومانی برای مدارس غیردولتی، تحلیلها و بحثها درباره ابعاد آن بالا گرفته است. بسیاری از مدیران و کارشناسان معتقدند مدارس غیردولتی به عنوان بازوی کمکی مدارس دولتی فعالیت میکنند و بر همین اساس میتوانند متناسب با خدمات، امکانات و فرصتهایی که در اختیار دانشآموزان قرار میدهند، شهریه دریافت کنند.
از سوی دیگر اما برخی نیز معتقد به عدم تناسب این شهریهها با شرایط اقتصادی اقشار متوسط جامعه هستند و با همین استدلال، چنین شهریههایی را دور از عدالت آموزشی میدانند.
* شهریه ثابت؛ ۴ تا 34 میلیون تومان
۲ روز قبل بود که رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به شهریه مدارس غیردولتی، سقف و کف شهریه دریافتی مصوب در ۳ دوره ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم را اعلام کرد.
احمد محمودزاده گفت: امسال بنا داشتیم رویکردهای تربیتی را در تعیین شهریه مدنظر قرار دهیم. به همین خاطر در کنار آیتمهایی چون امکانات، تجهیزات و فضاهای آموزشی، حدود ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را به فعالیتهای پرورشی و رویکردهای تربیتی مدارس اختصاص دادیم.
وی افزود: امسال «درصد افزایش» برای شهریه مدارس اعلام نکردیم، بلکه شهریه هر مدرسه متناسب با عملکردش افزایش یافته است. طبیعتا اگر عملکرد مدرسهای در ایجاد زمینههای سختافزاری، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی مناسب باشد مشمول افزایش بیشتری شده است. با موسسان در تهران و استانها جلسه داشتیم و در شورای نظارت نیز به جمعبندی رسیدیم و در ادامه با سازمان حمایت مصرفکنندگان نیز طرح موضوع کردیم و شهریهها نهایی شد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش ادامه داد: بر این اساس کمترین شهریه مصوب ثابت 4 میلیون تومان و بیشترین شهریه 34 میلیون تومان خواهد بود که در سامانه مشارکتها برای هر مدرسه مشخص شده است. سقف شهریه مصوب برای دوره متوسطه دوم ۳۴ میلیون تومان، برای دوره متوسطه اول ۳۳ میلیون تومان و برای دوره ابتدایی ۲۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و شهریهای بالاتر از رقم اعلام شده نخواهیم داشت.
محمودزاده تاکید کرد: این شهریههای اعلامی، شهریه ثابت است که میتواند به آن افزوده شود. البته این افزایش برای فوقبرنامهها باید تاییدیه شورای نظارت منطقه و همچنین مصوبه انجمن اولیا و مربیان مدرسه را نیز داشته باشد. هزینههایی چون ایاب و ذهاب، تغذیه و لباس فرم جزو شهریه ثابت مدارس نیست.
* مدارس دولتی هم حمایت شوند
از سوی دیگر برخی کارشناسان مخالف فعالیت مدارس غیردولتی و اعلام چنین شهریههایی هستند و وجود چنین رویهای را موجب ایجاد احساس ناخوشایند دانشآموزان مدارس دولتی نسبت به استعدادها و تواناییهای خودشان میدانند.
امانالله قرائیمقدم، جامعهشناس در این باره به «وطن امروز» گفت: دولت باید زمینههای کافی برای تحصیل کمهزینه را در جامعه فراهم کند و پرداخت چنین شهریههایی نهتنها منجر به تربیت افراد نخبه نخواهد شد بلکه موجب سرخورده شدن اقشار مستعد اما کمدرآمد جامعه میشود.
وی افزود: دانشآموزان توانمند و باهوشی در مدارس دولتی تحصیل میکنند اما برخی از آنها فقط به این خاطر که توان مالی برای ثبتنام در مدارس غیردولتی را ندارند، دچار نگرش منفی نسبت به خودشان و خانوادهشان شدهاند.
قرائیمقدم ادامه داد: انتظار میرود در کنار اعلام شهریههای بالا برای مدارس غیردولتی، حمایتهای کافی از معلمان و دانشآموزان مدارس دولتی، بویژه در مناطق محروم شود و این حمایتها باید هم معنوی و هم مادی باشد.
در این باره مهرداد ویسکرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به خبرنگار «وطنامروز» گفت: هرچند اصل بر این است که تحصیل همه دانشآموزان تا پایان مقطع متوسطه رایگان باشد اما مدارس غیردولتی میتوانند بر اساس شرح خدمات خود، برای دریافت شهریه از خانوادهها اقدام کنند.
وی با اشاره به تعیین شهریههای 4 تا 34 میلیون تومانی برای مدارس غیردولتی، افزود: اگر مردم به سمتی سوق داده شوند که برای دریافت امکانات و خدمات تحصیلی باکیفیت، مدارس غیردولتی را ترجیح بدهند، این عین بیعدالتی خواهد بود. یعنی نباید به سمتی برویم که از کیفیت آموزش در مدارس دولتی کاسته شود و از سوی دیگر، برای تحصیلات باکیفیت سراغ غیردولتیها برویم.
ویسکرمی ادامه داد: دولت باید توجه داشته باشد که کیفیت تحصیل و آموزش را در مدارس دولتی ارتقا دهد و مدارس غیردولتی فقط در نقش یاریگر و بازوی کمکی ایفای نقش کنند.
* توجه به مناطق محروم در کنار تقویت «مدارس غیردولتی»
با این حال، رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش معتقد به تحقق عدالت آموزشی با فعالیت مدارس غیردولتی است.
احمد محمودزاده گفت: مدارس غیرانتفاعی به عدالت آموزشی کمک قابل توجهی کردهاند و بار بزرگی را از دوش آموزش و پرورش بر میدارند، بنابراین باید در برنامهریزیهای خودمان به این مدارس توجه کنیم و حضور پررنگتری از نظر پرورشی و تربیتی در آنها داشته باشیم. وی همچنین به تلاش دولت برای توجه بیشتر به مدارس مناطق محروم و کمبرخوردار اشاره کرد و افزود: مأموریت آموزش و پرورش سنگین است و نگاه به این مأموریت با توجه به سند تحول بنیادین و اسناد بالادستی باید به گونهای باشد که فرزندانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت شوند. معاون وزیر آموزش و پرورش به نقش شورای آموزش و پرورش اشاره داشت و اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش ظرفیت مناسبی برای کمک و مساعدت به نهاد آموزش و پرورش، بویژه در پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی در مناطق مرزی و محروم است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش آمادگی کامل دارد در کنار استانها قرار گیرد تا از ظرفیت استانها جهت بالا بردن کیفیت تعلیم و تربیت استفاده شود.
محمودزاده تصریح کرد: در این راستا قطعا باید توجه ویژه به ظرفیت قرارگاه جهادی و عدالت تربیتی در مناطق محروم و مرزی داشته باشیم و در صدد رفع مشکلات آنان برآییم.
ارسال به دوستان
ورود پلیس به موضوع امنیت ساختمانها
پلیس برای امنیت ساختمانها وارد عمل شده و درصدد است پایان کار ساختوسازهای ساختمانی و اداری منوط به تاییدیه انتظامی پلیس شود. رئیس پلیس پیشگیری انتظامی کل کشور آخرین وضعیت اجرای الزامات حفاظتی و انتظامی برای صدور پایان کار ساختمانها را تشریح کرد. موضوع امنیت ساختمانها و بویژه ساختمانها اماکن عمومی نظیر بانکها، مجتمعهای تجاری و اداری، شرکتها و... در برابر اقدامات مجرمانهای نظیر سرقت، جزو اولویتها و دغدغههایی است که بارها از سوی کارشناسان و مسؤولان مختلف مورد توجه قرار گرفته است. این دغدغه تا جایی پیش رفت که پلیس اقدام به ارائه طرح پیوست انتظامی برای ساختوسازها کرد تا بر اساس آن، دریافت پایان کار ساختمانها منوط به تاییدیه انتظامی پلیس شود. مدتی قبل سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده فراجا نیز بر این موضوع تاکید کرده و گفته بود: «در حوزه ساختمان نیز شهرداریها باید مکلف شوند پروانه ساخت بگیرند و پیوست انتظامی و همچنین پایان کار داشته باشند». همین موضوع بهانهای شد تا آخرین وضعیت اجرای این طرح را از رئیس پلیس پیشگیری فراجا پیگیری کنیم. سردار مهدی معصومبیگی در گفتوگو با ایسنا، درباره سرانجام الزامی شدن پیوستهای انتظامی و حفاظتی برای صدور پایان کار ساختمانها گفت: برابر بند «پ» ماده ۱۰۸ قانون ششم توسعه، «کلیه شهرکها و مجتمعهای اداری، تجاری، مسکونی و صنعتی و همچنین مراکز عمومی مکلفند پیوستهای حفاظتی، انتظامی لازم برای ارتقای امنیت و ایمنی این اماکن و پیشگیری از سرقت را برابر استانداردهای اعلامی نیروی انتظامی رعایت کنند». این بند ظرفیت خوبی را برای ارتقای امنیت این فضاها ایجاد کرده است. وی با اشاره به تبصره قید شده برای این بند از قانون اظهار کرد: بنا شد برابر تبصره مذکور آییننامه نحوه اجرای این بند و استانداردهای اعلامی توسط وزارتخانههای کشور و راهوشهرسازی با همکاری نیروی انتظامی و شورای عالی استانها تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسد که این آییننامه اواخر سال ۱۴۰۰ به هیات دولت رفت و مصوب هم شد. معصومبیگی با بیان اینکه کارگروههای تدوین این الزامات در پلیس شکل گرفته و مراحل پایانی خود را طی میکند، گفت: بعد از نهایی شدن این الزامات هر مرجع صدور پروانه اعم شهرداریها، وزارت مسکن و شهرسازی، شهرکهای صنعتی، جهاد کشاورزی و... باید پیوستهای حفاظتی و انتظامی را رعایت کنند و اگر رعایت نکنند مراجع صدور پروانه حق ندارند به اینها پایان کار بدهند. رئیس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه این الزامات در مرحله نهایی شدن است، درباره زمان اجرایی شدن آن نیز گفت: ما برای اجرای این مقررات عجله داریم و امیدوارم زودتر نهایی و اجرایی شود. به گفته معصومبیگی، با اجرایی شدن این الزامات برای هرگونه ساختوساز باید استانداردها و الزامات امنیتی که پلیس اعلام میکند انجام شود و قطعا رعایت این موارد در کاهش آمار سرقت و اقدامات مجرمانه دیگر موثر خواهد بود. وی درباره اینکه آیا لازم است بار دیگر این مقررات از سوی مجلس تصویب و به قانون بدل شود، گفـت: این موضوع برابر قانون برنامه ششم توسعه که مصوب مجلس است انجام شده و دیگر نیازی به تصویب دوباره مجلس نیست و پس از نهایی شدن الزامات قابل اجراست. ارسال به دوستان
رئیس جمهور تأکید کرد
هشدار نسبت به شیوع مجدد ویروس کرونا
با آنکه آمار مرگومیر و بستری شدگان کرونا در کشور بشدت پایین آمده است اما کارشناسان بهداشت همچنان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید دارند. رئیسجمهور کشورمان دیروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به کاهش آمار ابتلا و فوتیهای ناشی از شیوع ویروس «کووید-۱۹»، از تلاشها و زحمات کادر درمان در طول ۲ سال اخیر قدردانی کرد و اقدامات آنها در صیانت از جان مردم را امیدآفرین خواند. حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی گفت: اگر امروز شاهد وضعیت متفاوتی به لحاظ شیوع کرونا در کشورمان نسبت به برخی کشورهای دیگر جهان هستیم و در دل مردم بابت بازگشایی کسب و کارها و مراکز آموزشی امید به وجود آمده، این از لطف خداوند و ثمره ایثار و تلاش بیوقفه پزشکان، پرستاران و کادر درمان است. وی با اشاره به سیر نزولی کاهش ابتلا و خسارات جانی ناشی از کرونا گفت: اینکه میزان ابتلا به بیماری کاهش یافته و در برخی روزها به لطف خدا حتی یک مورد فوتی هم نداشتیم، نباید سبب عادیانگاری نسبت به رعایت اصول بهداشتی شود. از آحاد مردم میخواهم در مراکز درمانی و بهداشتی و اماکن عمومی پرتردد و پرازدحام و همچنین وسایل نقلیه، همچون گذشته دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند تا وضع موجود تثبیت شود. استمرار اطلاعرسانی و آموزش درباره بیماری کرونا و هشدارهای لازم برای پیشگیری از آن امری ضروری است. آموزش عمومی درباره یک بیماری مسری مثل کرونا، مسالهای مقطعی و محدود به زمان و مکان خاصی نیست. بحمدالله امروز شرایط نسبت به گذشته بسیار متفاوت شده اما رسانه ملی و مسؤولان دانشگاههای علومپزشکی و وزارت بهداشت همواره به مساله آموزش و هشدار به موقع نسبت به شیوع بیماری اهتمام داشته باشند تا بیماری دوباره اوج نگیرد.
* شناسایی ۱۳۶ بیمار جدید کرونا در کشور
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۶ بیمار «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۴ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. از ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه ۴ تیر، ۱۳۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۹ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۸۳ نفر رسید.
ارسال به دوستان
توسط بنیاد برکت انجام میشود
ایجاد 300 هزار شغل در سال 1401
ایجاد 300 هزار شغل در سال جاری، از مهمترین برنامههای مشارکتی بنیاد برکت برای اشتغالزایی در مناطق مختلف کشور بویژه مناطق محروم به شمار میآید.
بنیاد برکت مدتی است فعالیتها و خدمات خود را در مناطق محروم توسعه داده و به دنبال مشارکت و همراهی با مجموعه دولت برای خدمترسانی در این مناطق است.
در این باره محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت درباره مشارکت بنیاد برکت در ایجاد یکسوم اشتغال سال 1401 گفت: در جلسهای که با حضور آقای رئیسجمهور در شورای عالی اشتغال کشور داشتیم، عنوان شد که یکسوم از یک میلیون شغلی را که دولت تعهد کرده است، توسط بنیاد برکت ایجاد شود. بنابراین با توجه به زیرساختهای بنیاد و کارهایی که بنیاد در سالهای اخیر در حوزه توانمندسازی اقتصادی بویژه در مناطق محروم انجام داده است، چنین کاری انجام خواهد شد.
وی در ادامه تاکید کرد: بنیاد برکت در 12 هزار روستای کشور فعالیت توانمندسازی داشته است و تاکنون 200 هزار طرح اقتصادی در حوزههای مختلف مشاغل خرد و خانگی انجام دادهایم. بر این اساس، تلاش میکنیم در همین بخشها، تعداد شغلهای ایجاد شده را به 300 هزار فرصت شغلی برسانیم.
ترکمانه با اشاره به مفهوم کار جهادی گفت: جهاد، کلمه مقدسی است و بار معنای خاصی دارد. از یک سو، جهاد به معنای مبارزه و جدیت در کار است اما در مفهومی ارزشمندتر، میتوانیم آن را با هدف والایی گره بزنیم و در آن صورت است که در ارزشهای دینی ما مفهوم پیدا میکند.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره تولید ماسک در کشور در روزهای ابتدایی همهگیری کرونا اظهار داشت: کار جهادی از آن جنس است که در حالت عادی اداری انجام آن امکانپذیر نیست. برای مثال در زمان همهگیری کرونا، یکی از مهمترین دغدغههای روز کشور ماسک بود. مردم ما در تولید ماسک چگونه پای کار آمدند و دست به تولید ماسک زدند؟ ستاد اجرایی فرمان امام به عنوان یک نهاد انقلابی چگونه پای کار آمد؟ این اتفاق میتواند مصداقی برای کار جهادی باشد.
ارسال به دوستان
دمای تهران به ۴۰ درجه میرسد
مطابق پیشبینی سازمان هواشناسی، هوای گرم همراه با گرد و غبار در روزهای آینده کشور را فرامیگیرد به طوری که تهران تا 40 درجه گرم میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از استقرار توده هوای گرم در بیشتر نقاط کشور و خیزش گرد و خاک در کشور همسایه و انتقال آن به نوار غربی کشور خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: با ورود سامانه بارشی یکشنبه (امروز) در مناطقی از گیلان، مازندران و ارتفاعات استانهای قزوین، البرز و تهران رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ میدهد. وی افزود: به مرور بر شدت بارش در این مناطق افزوده میشود و گستره آن مناطقی از اردبیل، زنجان، کردستان و کرمانشاه را فرا میگیرد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: این وضعیت دوشنبه (فردا) در شمال استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی همچنین ارتفاعات اردبیل ادامه خواهد داشت. به گفته ضیاییان سهشنبه (۷ تیر) و چهارشنبه (۸ تیر) در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و آسمان آفتابی خواهد بود و توده هوای نسبتا گرم تا ۵ روز آینده در بیشتر مناطق کشور مستقر است و تا دوشنبه به تناوب شرایط برای خیزش گرد و خاک در عراق و انتقال آن به استانهای واقع در نوار غربی کشور، بخشهایی از مرکز و همچنین دامنههای جنوبی البرز فراهم است. وی افزود: از بعدازظهر یکشنبه تا اواخر هفته در نوار شرقی، بویژه شمال شرق و شرق و همچنین نواحی مرکزی کشور سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت که در برخی از این مناطق موجب خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده اظهار کرد: آسمان تهران یکشنبه (امروز) کمی ابری در بعد از ظهر نیمهابری، گاهی وزش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (فردا) صاف، همراه با غبار محلی و در بعضی ساعتها وزش باد با حداقل دمای ۲۹ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ارسال به دوستان
اخبار
28 درصد کلاسهای درس تهران نیازمند تخریب، بازسازی و مقاومسازی
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه حدود ۴۰ هزار خیر در حوزه مدرسهسازی در کشور داریم، گفت: در قالب طرح «آجر به آجر» تاکنون ۴ پویش برپا شده است و پویش پنجم «صحن حرم مدرسهام» است که از دهه کرامت آغاز شده و ۲ رکن اساسی دارد که نخست ترویج فرهنگ رضوی و دوم مشارکت در امر مدرسهسازی است.
حمیدرضا تقیپور افزود: مکان فیزیکی آموزش در کنار امکانات نرمافزاری، تاثیر بسزایی در پیشبرد امر آموزش دارد. از زمانی که نوسازی مدارس رسالت خود را آغاز کرده بخش مهمی از ماموریتهای خود را بر مدارس استثنایی تعریف کرده است. وی در پاسخ به پرسشی پیرامون تمهیدات این سازمان برای ایمنی مدارس با توجه به اعلام آمار مدارس ناایمن در تهران از سوی سازمان آتشنشانی تهران گفت: مدارس فرسودهای از سالها قبل داریم که برخی از آنها ناایمن هستند اما مدارسی که اکنون ساخته میشوند دارای استانداردهای ایمنی لازم هستند.
تقیپور با اشاره به اینکه ۲۴۲۰ مدرسه از سوی سازمان آتشنشانی در تهران بررسی شده بود که از ۹۲۴ مدرسه ایراداتی گرفتند، گفت: از این تعداد در سطح استان تهران، ۱۰ درصد کلاسهای درس نیازمند تخریب و بازسازی و ۱۸ درصد نیازمند مقاومسازی هستند. مابقی ایرادها و اشکالاتی که گرفته میشود خارج از این ۲ گروه است.
***
امدادرسانی هلالاحمر به ۶۵۴ حادثهدیده در ۳ روز
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از نجات ۲۴۷ نفر در حوادث ۷۲ ساعت گذشته کشور خبر داد. مهدی ولیپور در تشریح خدمات امدادی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال در ۷۲ ساعت گذشته گفت: در این مدت و با تلاش امدادگران، ۳۶۶ ماموریت امدادی انجام شده و در مجموع به ۶۵۴ حادثهدیده از حوادث مختلف امدادرسانی شده است.
وی افزود: در این مدت امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر ۲۴۷ نفر را نجات دادند و علاوه بر ارائه خدمات درمان سرپایی به ۱۶۸ نفر، مابقی آسیبدیدگان حوادث را به مراکز درمانی منتقل کردند. بر اساس اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در ۳ روز گذشته ۳۴ مورد عملیات رهاسازی نیز انجام شده و طی آن، ۵۲ مصدوم سوانح ترافیکی رهاسازی شدند.
***
مجازات حبس برای رانندگانی که پلاک مخدوش دارند
رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از برخورد پلیس با تخلف مخدوش کردن پلاک خبر داد. سرهنگ علیاصغر شریفی اظهار کرد: برخورد پلیس با تخلفات مربوط به پلاک وسیله نقلیه یک طرح دائمی و همیشگی است که هیچگاه تعطیل نخواهد شد. وی با بیان اینکه پلیس شدیدا با تخلف پوشش و مخدوشی پلاک برخورد میکند، گفت: در برخی موارد مشاهده شد که پوشش پلاک مقدمهای برای شروع سایر تخلفات و حتی جرائم است.
سرهنگ شریفی با بیان اینکه ماموران پلیس به محض مشاهده این نوع تخلف چه از طریق رصد فیزیکی و چه از طریق پایش هوشمند تصویری با آن برخورد میکنند، گفت: ماموران ضمن اعمال قانونی که برای این تخلف در نظر گرفته شده است، نسبت به توقیف و انتقال وسیله نقلیه به پارکینگ نیز اقدام خواهند کرد. همچنین اگر مخدوشی پلاک به نحوی باشد که تغییر در ارقام وسیله نقلیه انجام شده باشد با توجه به جرم صورت گرفته و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی برای راننده متخلف پروندهای تشکیل شده و به مراجع قضایی ارسال میشود که حتی ممکن است منجر به مجازاتی نظیر حبس هم شود.
وی ادامه داد: دوربینهای پلاکخوان نیز در مجموعه مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ وجود دارد که از این طریق نیز اعمال قانون و برخورد لازم با متخلفان صورت گرفته و این تخلفات ثبت میشود.
***
تدریس دبیران مرد در تمام دبیرستانهای دخترانه ممنوع شد
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش از ممنوعیت تدریس دبیران مرد در تمام مدارس متوسطه دخترانه خبر داد.
محمدمهدی کاظمی درباره ممنوعیت تدریس دبیران مرد در مدارس متوسطه دخترانه اظهار کرد: بخشنامهای 28 اردیبهشت امسال درباره ممنوعیت تدریس معلمان مرد در مدارس دخترانه ابلاغ کردیم. وی ادامه داد: این بخشنامه به استناد ماده 3 آییننامه اجرایی مدارس است که سال گذشته تصویب شده است، چرا که مدارس به تفکیک جنسیت تأسیس میشوند و تطابق جنسیت کارکنان مدارس با دانشآموزان الزامی است.
کاظمی افزود: بر همین راستا بخشنامهای را به استانها ابلاغ کردیم و گفتیم تخصیص دبیر غیرهمجنس در مدارس دوره اول و دوم متوسطه شامل همه مدارس عادی دولتی، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی، شاهد و حتی مدارس غیردولتی فاقد وجاهت قانونی است.
وی تصریح کرد: نظارت و مسؤولیت این موضوع برعهده مدیر واحد آموزشی و مدیر آموزشوپرورش منطقه و ادارهکل است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|