|
مشاهده یک «توله یوز» در جاده جاجرم
رضا شکاریان، مدیرکل حفاظت محیطزیست خراسان شمالی گفت: یک قلاده توله یوز در مسیر مواصلاتی جاده جاجرم مشاهده شده و این موضوع امیدها برای تداوم نسل یوز ایرانی را زنده کرده است؛ امید میرود با شروع طرح دوربینگذاری، تصاویری از حضور این گونه را ثبت کنیم. وی در ادامه افزود: با توجه به تردد و مشاهده چند باره یوز در این مسیر طی یک سال اخیر، از شهروندان میخواهیم در مسیر جاده جاجرم به سنخواست با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.
ارسال به دوستان
معاون بهداشت وزیر بهداشت در گفتوگو با «وطن امروز» مطرح کرد
هشدار برای کنترل «وبا»
اسدالله خسروی : با آنکه نفس بیماری ویروسی «کووید-19» در کشور به شماره افتاده اما ورود بیماری «وبا» و مشاهده این بیماری در شهرها، بویژه در استان کردستان نگرانکننده است؛ اینکه مبادا بیتوجهی به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و عدم خودمراقبتی موجب شیوع گسترده این بیماری در کشور شود. به گزارش«وطنامروز»، با شروع فصل گرما بیماریهای ویروسی و میکروبی جان میگیرند. کارشناسان بهداشت تأکید دارند در این فصل علاوه بر رعایت دستور العملهای بهداشتی از خوردن آب و غذای غیربهداشتی اجتناب شود. «وبا» یک عفونت حاد اسهالی است که بر اثر خوردن و نوشیدن غذا یا آب آلوده به نوعی باکتری ایجاد میشود اما با رعایت برخی نکات بهداشتی براحتی قابل پیشگیری است. بسیاری از افراد آلوده به باکتری عامل وبا، هیچ علامتی ندارند، اگر چه این باکتری به مدت یک تا 10 روز پس از عفونت در مدفوع آنها وجود دارد. این بدان معنی است که باکتریها به محیط بازمیگردند و میتوانند افراد دیگر را آلوده کنند. معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با «وطنامروز» درباره وضعیت این بیماری در کشور گفت: هر چند نباید منکر وجود چنین بیماریای در کشور بود و هماکنون تعدادی در استان کردستان به وبا مبتلا و در بیمارستانها بستری هستند اما باید به این نکته مهم توجه داشت که با شیوع این بیماری در کشور عراق، افغانستان و پاکستان، وزارت بهداشت با اطلاعرسانی دقیق و تاکید بر کنترل مرزها، بویژه تایید حفظ سلامت مسافران در مبادی ورودی مرزی کردستان عراق، افغانستان و پاکستان که این بیماری در چنین مناطقی در حال شیوع است، هشدارهای جدی را به مسؤولان استانی و دستاندرکاران داده است. علاوه بر این، تاکید شده برای حفظ سلامت عموم جامعه و جلوگیری از ابتلای شهروندان به این بیماری رعایت اصول بهداشتی به جد مورد توجه قرار گیرد تا مانع گستردهتر شدن بیماری در کشور شویم. کمال حیدری با بیان اینکه تاکنون 15 نفر فقط در استان کردستان به این بیماری مبتلا شدهاند، افزود: این افراد احتمالا به کردستان عراق تردد داشته و بیماری را از آن منطقه به کشور وارد کردهاند. وی اضافه کرد: هماهنگیهای لازم انجام شده تا بیماری در کشور کنترل شود اما نباید نسبت به شیوع چنین بیماریای سهلانگار بود، بنابراین تنها راه پیشگیری از وبا علاوه بر غربالگری مسافران مرزی از چند کشور یادشده، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فردی، همچنین شستن و ضدعفونی کردن سبزیجات و میوهها قبل از مصرف و شستن مکرر دستها در کنار رعایت بهداشت فردی است، چرا که این بیماری از طریق فضولات و آبیاری مزارع غیربهداشتی گسترش مییابد. معاون بهداشت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: وزارت بهداشت آمادگی لازم برای کنترل و پیشگیری این بیماری را دارد اما مهمتر از آن توجه شهروندان به رعایت اصول بهداشتی و فردی است، زیرا وبا در صورت شیوع، میتواند برای کودکان و سالخوردگان تهدیدی جدی باشد.
* رشد بیماری وبا در کردستان
اخیرا نیز معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: طی چند روز اخیر چند نفر به بیماران مبتلای به وبا اضافه شده است. دکتر فرزام بیدارپور اظهار کرد: شهرستان مریوان با ۹ نفر بیشترین افراد مبتلا را به خود اختصاص داده است. این بیماری در سنندج، سقز، کامیاران و بانه هم شناسایی شده است و نمونههای مشکوک برای انجام تست تشخیص نهایی به آزمایشگاه مرجع کشوری ارسال شده است. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: موارد مشکوک سابقه مسافرت و تردد به اقلیم کردستان عراق را داشتهاند که در حال حاضر این بیماری در آنجا شایع است. بیدارپور اعلام کرد: بیماران در مراکز درمانی بستری میشوند و تمام اطرافیان و افرادی که با این موارد مشکوک در ارتباط بودهاند، تحت رصد قرار دارند.
* آنچه باید از «وبا» بدانیم
وبا یک عفونت حاد اسهالی است که بر اثر خوردن و نوشیدن غذا یا آبآلوده به نوعی باکتری به نام «ویبریو کلرا» ایجاد میشود. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، تخمینزده میشود هر سال 1.3 تا 4 میلیون مورد وبا و 21 هزار تا 143 هزار مرگومیر ناشی از این عفونت در سراسر جهان گزارش میشود.
وبا میتواند باعث اسهال آبکی حاد همراه با کمآبی شدید شود. حدود 12 ساعت تا 5 روز طول میکشد تا فرد پس از مصرف غذا یا آب آلوده علائم را نشان دهد.
* علائم وبا چیست؟
بسیاری از افراد آلوده به باکتری عامل وبا، هیچ علامتی ندارند، اگر چه این باکتری به مدت یک تا 10 روز پس از عفونت در مدفوع آنها وجود دارد. این بدان معنی است که باکتریها به محیط بازمیگردند و میتوانند افراد دیگر را آلوده کنند.
در میان افراد دارای علائم، اکثریت علائم خفیف یا متوسط دارند اما تعداد کمی دچار اسهال آبکی حاد همراه با کمآبی شدید میشوند. نخستین شکایت بیمار احساس پری و صدای شکم است و سپس اسهال آبکی شبیه به آب برنج دیده میشود.
وبا کودکان و بزرگسالان را تحت تاثیر قرار میدهد و در صورت عدم درمان میتواند ظرف چند ساعت باعث مرگ بیمار شود.
شدت بیماری به تعداد میکروبهای خورده شده، نقص ایمنی اکتسابی، حاملگی، عدم شیردهی با شیر مادر و به دنبال آن عدم انتقال ایمنی از مادر به کودک علیه وبا، نقصان تولید اسید معده به خاطر بیماریهای گوارشی و سوتغذیه بستگی دارد.
وبا اغلب قابل پیشبینی و پیشگیری است. بهترین راه پیشگیری از بیماری وبا، بهبود دسترسی به آب تمیز و دفع مناسب فاضلاب و واکسیناسیون علیه وبا است.
روش پیشگیری از بیماری، داشتن رفتارهای بهداشتی شامل شستن دستها با صابون بعد از اجابت مزاج و قبل از دست زدن به غذا یا خوردن غذا و همچنین تهیه و نگهداری ایمن غذا است.
شستوشوی میوهها و سبزیجات اهمیت بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماری دارد، بنابراین توصیه میشود پیش از خوردن سبزی، آنها را ابتدا با آب سالم شستوشو دهید، سپس به ازای هر یک لیتر آب، ۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی اضافه و پس از چند دقیقه بعد آبکشی کنید.
جوشاندن یک دقیقهای آبی که از سلامتش اطمینان ندارید نیز میتواند از ابتلا به وبا پیشگیری کند.
* درمان وبا
وبا براحتی قابل درمان است و اکثر بیماران را میتوان از طریق تجویز سریع محلول آبرسانی خوراکی (ORS) با موفقیت درمان کرد. بیماران دچار کمآبی شدید در معرض خطر شوک هستند و نیاز به تجویز سریع مایعات داخل وریدی دارند. همچنین به این بیماران آنتیبیوتیکهای مناسب برای کاهش مدت اسهال، کاهش حجم مایعات مورد نیاز و کاهش مقدار و مدت دفع ویبریوکلرا در مدفوع داده میشود.
ارسال به دوستان
حجتالاسلام منتظری: برای شناسایی ساختمانهای ناایمن تهران از ظرفیت قوه قضائیه استفاده کنید
نهایی شدن گزارش دادستانی درباره متروپل
مهدی زرین نام: با گذشت بیش از یک ماه از ریزش ساختمان متروپل، گزارش بررسیهای هیات اعزامی دادستانی کل کشور به آبادان نهایی شده است.
روز گذشته حجتالاسلام محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران، از انتشار گزارش نهایی هیات اعزامی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: هیأتی را به محل حادثه اعزام کردیم و ورود جدی به این موضوع داشتیم و در نتیجه، هفته گذشته گزارش متروپل نهایی شد که انشاءالله در یک فرصت مناسب اطلاعرسانی میشود اما به طور کلی در این حادثه یکی از مؤثرترین عوامل در سقوط ساختمان متروپل، کوتاهیهای متعددی است که در حوزه شهرداری، نظارت و شورای شهر به وقوع پیوسته است که همه مکاتبات و اسناد آن نیز موجود است.
وی در ادامه افزود: ما ساختمانهای ناایمن مشابه متروپل را در تهران به عنوان یک معضل داریم و یکی از مطالبات جدی بنده از شورای شهر تهران این است که این ساختمانها با یک برنامهریزی دقیق در پایتخت شناسایی شوند تا خدایی ناکرده تبدیل به حادثه دلخراش نشوند.
وی با اشاره به شناسایی ساختمانهای ناایمن و خطرناک در شهر تهران گفت: در این بخش از ظرفیت کارشناسان و خبرگان استفاده کنید و اگر ملاحظه کردید یک ساختمان خطرناک است و به هر دلیل به هشدارها توجهی نشد یا مذاکره با مالکان و ساکنان آن بینتیجه شد، از ظرفیت قوه قضائیه استفاده کنید.
دادستان کل کشور با اشاره به اهمیت جان افراد تأکید کرد: خواهش من این است که این مساله را جدی بگیرید. بنده در شهر تهران و بویژه در جنوب شهر تهران ساختمانهای خطرناک متعددی را میبینم و خواهش و استدعایم این است که به این مساله توجه شود.
منتظری با تأکید بر اینکه شهرداری باید از همان ابتدا و از کلنگزنی یک ساختمان برای ساختوساز، اصول و قوانین را رعایت کند، گفت: نگذارید با توصیه و سفارش ساختوسازها انجام شود. بنده همچنین تقاضا دارم نقل و انتقال املاکی که ساخته میشود را به صدور پایان کار منوط کنید و این مساله نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه باید در بخش حقوق عامه به یک تعریف و تبیین کامل دست یابیم، گفت: در همین ارتباط تلاشهای بسیاری انجام و دستورالعملی نیز تهیه شده است.
همچنین یک لایحه جامع که زمان زیادی نیز برای تهیه پیشنویس آن صرف شده در قوه قضائیه آماده شده است که انشاءالله طی یکی دو ماه آینده این لایحه به دولت ارسال خواهد شد.
دادستان کل کشور با بیان اینکه حقوق افراد از ۲ حالت خارج نیست، ادامه داد: یک بخش، حقوقی است که به شخص برمیگردد که قاعدتا خیلی نمیتوانیم به آن ورود داشته باشیم اما بخش قابل توجهی از حقوق مردم، حقوق شخصی نیست و در قالب حقوق عامه قرار دارد که در این بخش دادستانی وظایفی بر عهده دارد و باید به عنوان مدعیالعموم ورود کند. ضمن اینکه شوراها و شهرداریها از جمله دستگاههایی هستند که مکلفند در صیانت از حقوق مردم مطالبهگر باشند و اگر شهرداریها و شوراها مطالبهگر باشند، دادستانها نیز نمیتوانند کوتاه بیایند.
منتظری تصریح کرد: بنده به عنوان دادستان کل کشور اعلام میکنم که دادستانها در سراسر کشور آمادگی همکاری با مجموعه مدیریت شهری را در حوزههای مختلف دارند، البته منوط به آن است که شوراها و شهرداریها مطالبهگر باشند. ما میتوانیم از این همکاری بین مدیریت شهری و دادستانها استفاده کنیم اما متاسفانه در این سالها کمتر از این ظرفیت استفاده شده است.
وی با بیان اینکه گاهی متأسفانه خود شوراها زمینهساز تخلفات شهری هستند، گفت: یکی دیگر از مجموعههایی که ظرفیت بالقوه و قابل قبولی دارد مجموعه شورای عالی استانهاست که این مجموعه میتواند به صورت مستقیم لایحه به مجلس ارسال کند که قوه قضائیه از این ظرفیت بیبهره است و باید از این پتانسیل شورای عالی استانها به نحو مطلوب استفاده شود.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت 2 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به «کووید-19» جان باختند
کرونای ناتوان اما جانستان
این روزها ایران در پایینترین نقطه شیوع کرونا قرار دارد اما بنا بر اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نباید فراموش کنیم «کووید-19» همچنان قربانی میگیرد.
به گزارش «وطنامروز»، در شبانهروز منتهی به 5 تیر ۱۴۰۱ براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۰ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۳۶۱ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 2 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۸۵ نفر رسید.
همچنین خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۱ هزار و ۷۲۷ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۲۱۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۶۴۶ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۹۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۳۱ هزار و ۶۴ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۷۸ هزار و ۵۴۸ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۷۱۳ هزار و ۶۶۶ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۲۷۸ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز منتهی به 5 تیر، ۱۷ هزار و ۶۸۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.
* کرونا هنوز جان میگیرد
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه ایران این روزها در پایینترین نقطه شیوع کرونا قرار دارد، گفت: اگرچه ابتلا به بیماری کرونا در دنیا در حال کاهش است اما فراموش نکنیم که هنوز این بیماری جان میگیرد.
عباس شیراوژن افزود: وضعیت کرونا در دنیا پایدار نیست و بیثبات است؛ به شکلی که همچنان افزایش ابتلا را در حد دهها هزار نفر در کشورهای حوزه اروپا، آمریکای شمالی و جنوبی و استرالیا شاهد هستیم. این یعنی ابتلا به بیماری همچنان بالاست و تعداد فوتیها در این کشورها دو رقمی و حتی سه رقمی است. مثلاً در آلمان روز گذشته ۸۴ نفر فوتی ناشی از «کووید-۱۹» گزارش شد.
وی تاکید کرد: اگرچه ابتلا به بیماری کرونا در دنیا در حال کاهش است اما فراموش نکنیم که این بیماری هنوز جان میگیرد. از آنجا که بخشی از مردم ما به کشورهای مختلف در دنیا سفر میکنند باید از این موضوع اطلاع داشته باشند.
شیراوژن افزود: در سطح کشورهای منطقه هم روند به همین شکل است. مثلا کشورهایی مانند عربستان، امارات و قطر افزایش موارد را دارند، بنابراین احتمال ورود ویروس با سویههای جدید به کشور وجود دارد اما امیدواریم به شکل یک موج فراگیر نشود.
سخنگوی ستاد ملی کرونا درباره وضعیت کرونا در کشور اظهار کرد: بر اساس نمودارها، بهرغم اینکه کرونا در کشورهایی رو به صعود است اما در ایران در شرایط کف بیماری هستیم که امیدوارکننده است ولی فراموش نکنید این شرایط فعلی است. این احتمال را باید بدهیم که شاید در ماههای آتی با شرایط دیگری مواجه شویم.
وی با اشاره به مصوبات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار کرد: مصوبهای داشتیم که دیگر استفاده از ماسک در فضای باز الزامی نیست. خواستیم مردم این سختی را در هوای گرم تابستان نداشته باشند اما حتماً این توقع و انتظار را داریم که اگر خدایی نکرده رنگبندی از زرد و آبی تغییر کرد، مجددا مردم همراهی کنند و در آن شرایط از ماسک استفاده کنند. در حال حاضر ۳۵۷ شهر آبی و ۹۰ شهر نیز در وضعیت زرد بیماری کرونا را در کشور داریم.
ارسال به دوستان
اخبار
شناسایی ۱۰۰ ساختمان ناایمن در منطقه ۹ تهران
شهردار منطقه ۹ تهران گفت: با شناسایی ۱۰۰ ساختمان ناایمن در منطقه ۹ و به منظور رفع خطرات ناشی از ابنیه ناایمن و حفظ سلامت شهروندان غرب تهران، ایمنسازی ساختمان پرمخاطره سرای محله مهرآباد جنوبی در دستور کار قرار گرفت. سیدمحمدرحیم مرتضوی با تاکید بر مبحث ایمنی شهری گفت: در راستای تامین ایمنی و حفظ حقوق شهروندان، مدیریت شهری شناسایی و برخورد قاطع با ساختمانهای ناایمن را در دستور کار قرار داده است. وی افزود: بیش از ۱۰۰ مورد ساختمان ناایمن شناسایی شده و اخطار قانونی برای این ساختمانها از جمله ساختمانهای عمومی و خدماتی شامل بیمارستانها، مجتمعهای مسکونی قدیمی و صنعتی و تجاری صادر و به مالکان ابلاغ شده است. شهردار منطقه ۹ تاکید کرد: به این منظور و برای مقابله با مخاطرات ناشی از ریزش ساختمانهای مذکور و حفظ سلامت جان شهروندان، ضمن صدور اخطاریهها برای ایمنسازی این اماکن، کار را از خودمان شروع کردیم و در قدم اول نسبت به تخلیه ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی اقدام شد. وی اضافه کرد: در بازدیدی که کارشناسان معاونت شهرسازی و اداره بحران منطقه ۹ و سازمان آتشنشانی از ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی داشتند، ناایمن بودن و امکان وقوع حادثه در این فضای مردمی تشخیص داده شد که با اطلاعرسانیهای مکرر این بنا برای ایمنسازی مطابق با استانداردهای ایمنی ساختمان تا اطلاع ثانوی پلمب شد.
***
به هوای یارانه حسابتان خالی نشود!
کسانی که برای دریافت یارانه، ثبتنام یا اعتراض خود را ثبت کردهاند یا هنوز اقدامی انجام ندادهاند، باید توجه داشته باشند تاکنون سازمان هدفمندی یارانهها پیامکی در این رابطه ارسال نکرده است، از این رو برای هر درخواستی باید به سامانه اعلامی مراجعه کرده و توجهی به پیامکهای با شمارههای ناشناس نداشته باشند. ارسال پیامک با شمارههای ناآشنا و البته مربوط به اشخاص، در مدت گذشته از شروع ثبتنام و اعتراض برای یارانه ادامه دارد و همانطور که پلیس اعلام کرده، اقدام به کلاهبرداری است. به هر حال پیش از این جریان هم شاهد بودیم که برخی با سوءاستفاده از حساسیت موضوع یارانهها و بیاطلاعی مخاطبان، دست به ارسال پیامک برای مردم زده و آنها را به سمت ورود به لینک سایتی سوق داده و سوءاستفاده مالی میکردند. از اواخر اردیبهشت که ثبتنام از جاماندگان یارانه شروع شده، تاکنون به دفعات مخاطبان به ایسنا گزارش دادهاند که برای آنها با شمارههای اشخاص، پیامکی حاوی لینک برای ثبتنام ارسال شده است که نمونه آن به این شرح است: «با توجه به اینکه خانوار شما مشمول دریافت یـارانه معیشتی نشده است، جهت ثبتنام به این سـامانه مراجعه کنید:https://refahliiee.click ». این در حالی است که حتی صاحبان این شمارهها از ارسال چنین پیامکهایی از سمت آنها مطلع نیستند، از سوی دیگر، اصلا سازمان هدفمندی یارانهها تاکنون پیامکی برای مخاطبان، جهت ثبتنام ارسال نکرده و آنچه اتفاق افتاده در قالب اطلاعرسانی عمومی بوده است.
***
راهاندازی «خانه امن» جدید در تهران
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران در روز جهانی قربانیان خشونت، از بهرهمندی ۲۸۰ فرد خشونتدیده از خدمات بهزیستی طی سال گذشته خبر داد. فاطمه ارزانیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به خدمات سازمان بهزیستی به افراد خشونتدیده یا در معرض آسیب، بیان کرد: طی سال گذشته ۲۸۰ فرد خشونتدیده یا در معرض خشونت با میانگین سنی ٢٥ تا ٣٥ سال از سازمان بهزیستی خدمت گرفتند و از خدمات تخصصی مددکاری، روانشناسی، بهداشتی، حقوقی، آموزشی و... با هدف توانمندسازی و بازگشت به کانون گرم خانواده یا جامعه بهرهمند شدند. وی ضمن تشریح نوع خدمات تخصصی سازمان به افراد خشونتدیده یا در معرض خشونت، اظهار کرد: خدمات به جامعه هدف در چند بخش ارائه میشود که خدمات سرپایی شامل خدمات تخصصی مددکاری اجتماعی، روانشناسی، پزشکی و... است. در خدمات اقامت شبانهروزی، علاوه بر ارائه خدمات سرپایی، افراد میتوانند حداکثر به مدت ١٢٠ روز از خدمات نگهداری موقت استفاده کنند؛ این مدت در صورت نیاز با تأیید تیم تخصصی برای ٦٩ روز دیگر نیز قابل تمدید است.
***
اعلام شهریه مدارس غیردولتی از طریق سامانه مشارکتها
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به اعلام شهریه مدارس غیردولتی گفت: اگر اولیا احساس کردند مبلغی بیش از شهریه مصوب اعلامی از آنها اخذ شده، موارد را به ما منعکس کنند تا پیگیری کنیم. احمد محمودزاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اعلام شهریه مدارس غیردولتی که از طریق سامانه مشارکتها به نشانیhttps://mosharekatha.ir/ برای تمام اولیا قابل مشاهده است، اظهار کرد: امسال میزان افزایش شهریه مدارس را به صورت درصدی اعلام نکردیم، بلکه شهریه هر مدرسه متناسب با عملکردش افزایش یافته است. بر این اساس کمترین شهریه مصوب ثابت ۴ میلیون تومان و بیشترین شهریه ۳4 میلیون تومان خواهد بود. وی افزود: سقف شهریه مصوب برای دوره متوسطه دوم ۳۴ میلیون تومان، برای دوره متوسطه اول ۳۳ میلیون تومان و برای دوره ابتدایی ۲۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و شهریهای بالاتر از رقم اعلام شده نخواهیم داشت. محمودزاده تاکید کرد که موسسان و مدیران مدارس حق دریافت شهریه بیش از مبلغ مصوب را که در سامانه اجازه داده شده است، ندارند. در حال حاضر مشغول نظارت بر روند ثبتنام در مدارس غیردولتی هستیم و تیمهای کاری ما بازرسی از مدارس را در برنامههای خود دارند. علاوه بر این اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزشوپرورش نیز این آمادگی را دارد که اگر اعتراضی وجود داشت بررسی کند. وی افزود: به این ترتیب اگر اولیا احساس کردند مبلغی بیش از شهریه مصوب اعلامی از آنها اخذ شده، موارد را به ما منعکس کنند تا پیگیری کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|