|
عرضه دام در عید قربان در مراکز بهداشتی
ایوب فصاحت، مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه تاکنون در تهران موردی از تب کریمه کنگو نداشتهایم، افزود: عرضه بهداشتی دام در عید قربان در مراکز بهداشتی انجام خواهد شد. خوشبختانه در تهران آماری درباره تب کریمه کنگو نداشتهایم و امیدواریم با عرضه دام در این میادین شاهد این بیماری نباشیم.
ارسال به دوستان
آمار فوتیهای روزانه کرونا برای چندمینبار به صفر رسید اما موارد ابتلا افزایش محسوس داشت
کرونا در کما
معاون درمان وزارت بهداشت در گفتوگو با «وطنامروز»: همچنان از مردم انتظار رعایت پروتکلهای بهداشتی را داریم
مروری بر آمار مبتلایان روزانه کرونا در 48 ساعت منتهی به هفتم تیرماه افزایش محسوس بیماران شناساییشده جدید را نشان میدهد، چرا که شمار مبتلایان روزانه از 297 نفر در روز پنجم تیرماه به 443 نفر در هفتم تیرماه رسیده و در مدت زمان 48 ساعت 694 ابتلای جدید ثبت شده است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۷ تیر ۱۴۰۱ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۴۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۵۴ نفر از آنها بستری شدند. این آمار ۶ تیرماه ۳۵۲ نفر و ۳ روز پیش یعنی ۵ تیر ۲۹۷ نفر بود. مجموع بیماران «کووید-19» در کشور نیز به ۷ میلیون و ۲۳۷ هزار و ۱۵۶ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، هیچ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست نداد و مجموع جانباختگان این بیماری روی عدد ۱۴۱ هزار و ۳۸۶ نفر ثابت ماند.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۲ هزار و ۱۹۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۱۹۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۱۷۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
از سویی در حال حاضر ۹۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۲۹۴ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۹۵۹ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۷۲۸ هزار و ۱۵۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۴۱۱ دوز رسیده است.
همچنین در شبانهروز منتهی به ۷ تیر، ۱۵ هزار و ۹۲۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* ضرورت تداوم رعایت پروتکلهای بهداشتی
معاون درمان وزیر بهداشت درباره افزایش تعداد مبتلایان کرونا در 24 ساعت اخیر گفت: شرایط موجود جای نگرانی ندارد، چرا که کرونا بسیار ضعیف شده است اما با توجه به احتمال بروز افزایش میزان ابتلا، از مردم میخواهیم همچنان به رعایت پروتکلهای بهداشتی، بویژه استفاده از ماسک در اماکن عمومی و فضاهای پرجمعیت پایبند باشند.
نادر توکلی افزود: البته روند مناسب و سریع واکسیناسیون در دولت سیزدهم، تاثیر بسزایی در کنترل شرایط داشت و نباید این دستاورد بزرگ که با ایثار و همراهی کادر درمان حاصل شده است، با غفلت یا عادیانگاری شرایط، از دست برود.
وی تاکید کرد: با توجه به انجام واکسیناسیون، انتظار ایجاد شرایط پیچیده و سختی را نداریم و صفر شدن چندین باره آمار فوتیهای روزانه نشان میدهد شرایط تحت کنترل است. با این حال مردم را به رعایت احتیاط و پایبندی به پروتکلهای بهداشتی دعوت میکنیم.
* عادیانگاری کرونا؛ تهدیدی برای نظام سلامت کشور
با گرم شدن هوا و حذف ماسکها، بویژه در اماکن عمومی، میزان رعایت یکی از مهمترین پروتکلهای بهداشتی بشدت کاهش یافته است. از سوی دیگر کاهش چشمگیر آمار فوتیها، بستریها و ابتلاهای روزانه در بیش از یک ماه گذشته، تعداد قابل توجهی از مردم را نسبت به رعایت نکات بهداشتی بیتوجه کرده است. این روند موجب عادیانگاری کرونا شده است و میتواند نقطه آسیب برای نظام سلامت کشور باشد.
حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در واکنش به عادیانگاری شرایط کرونایی در کشور، گفت: زمانی میتوانیم بگوییم اپیدمی خاموش یا پاندمی تمام شده است که حداقل ۲ دوره از بیماری بگذرد و ما مورد ابتلای جدیدی نداشته باشیم که البته چنین اتفاقی نیفتاده است، همچنین با توجه به اینکه در کشور ما که نظام بیماریابی فعال وجود ندارد، تعداد تستها کاهش یافت و نتوانستیم خیلی تصویر روشنی از اپیدمی در کشور داشته باشیم.
* صعودی شدن آمار روزانه ابتلا
در شرایطی که در هفتههای گذشته، از صفر شدن یا نزدیک به صفر بودن تعداد فوتیهای کرونا شادمان بودیم اما مروری بر گزارشها و آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت نشان میدهد در ۴۸ ساعت گذشته ۶۹۴ بیمار جدید داشتهایم.
چهارم تیرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۴۰ نفر از آنها بستری شدند. همچنین پنجم تیر ماه ۱۴۰۱، ۳۵۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۵۴ نفر از آنها بستری شدند.
با نگاهی به این آمار در مدت ۴۸ ساعت، میتوان شاهد روند صعودی موارد ابتلا بود، در حالی که در هفتههای گذشته، موارد ابتلا به زیر ۵۰ نفر هم رسیده بود.
با نگاهی به روند بستریها نیز متوجه میشویم در روزهای چهارم و پنجم تیرماه، موارد بستری نیز افزایش یافته است به طوری که در چهارم تیر ۴۰ نفر بستری شدهاند و پنجم تیرماه این تعداد به ۵۴ نفر افزایش یافته است.
به گفته استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در حال حاضر کشور ما در معرض خطر خیزش موارد ابتلا و پیک است. برای اینکه بتوانیم این موضوع را کنترل کنیم، نظام سلامت باید آمادگی لازم را داشته باشد؛ باید تعداد تستها افزایش یابد، کنترلهای مرزی اعم از هوایی، زمینی و... افزایش یابد، همچنین باید رصد کنیم تا ببینیم طغیانهای ابتلا در کدام نقاط ممکن است رخ دهد و آنها را به صورت سریع شناسایی کرده و پاسخ دهیم.
* حذف تدریجی ماسکها
بنا بر اعلام مهر، شاید یکی از دلایل افزایش موارد ابتلا در روزهای اخیر، عادیانگاری و رهاسازی پروتکلهای بهداشتی و از جمله آنها، برداشتن ماسک از صورت باشد.
توصیه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر اینکه مردم میتوانند در فضاهای باز بدون ماسک تردد کنند، باعث شد این شائبه ایجاد شود که ما کرونا را شکست دادهایم. این در حالی است که متخصصان پزشکی بر این باورند شرایط کرونایی این اجازه را به ما نمیدهد که فعلا نسبت به برداشتن کامل ماسکها اقدام کنیم.
عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشته استفاده از ماسک در فضای باز الزامی نیست. وی البته در توضیح علت چنین تصمیمی، گفته است هدفمان این بود مردم در هوای گرم تابستان دچار سختی نشوند.
***
امکان مواجهه با پاندمیهای جدید
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بر ضرورت تقویت تابآوری جامعه در پاندمیها تاکید کرد. دکتر محمدمهدی گویا در کارگاه «نهاییسازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی «کووید-۱۹»، آنفلوآنزا و سایر بیماریهای حاد تنفسی واگیر نوپدید و بازپدید» گفت: امکان مواجهه با پاندمیهای جدید همچنان وجود دارد، از این رو ضروری است آمادگی خود را برای مقابله با بیماریها افزایش دهیم. وی با اشاره به اختلالات و آسیبهای روانی ناشی از همهگیری کرونا در بین مردم، اظهار داشت: این بیماری از ابعاد مختلف مردم دنیا را با مشکلاتی روبهرو کرد. در طول همهگیری کرونا ما شاهد تعداد قابل توجه مرگومیر در سطح دنیا بودیم. در برخی کشورها اقتصاد تحت تاثیر قرار گرفت و مردم از تحصیل و کار بازماندند. رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ۲ سال و نیم از شیوع «کووید-۱۹» در دنیا میگذرد و این پاندمی درسآموختههای بسیاری را برای ما داشته است و باید این درسآموختهها را برای نسل آینده به کار گیریم، خاطرنشان کرد: دنیا در کمتر از یک سال واکسن «کووید-۱۹» را عرضه کرد و در کشور ما نیز با توان متخصصان داخلی واکسنهای مربوط در کمترین زمان ممکن به بازار آمد و بخش قابل توجهی از مردم کشورمان با واکسنهای ملی در برابر این پاندمی محافظت شدند.
ارسال به دوستان
ساختمان شماره ۳ بیمارستان «حضرت رسول» به دلیل عدم ایمنی تخلیه شد
برخورد قاطع با مالکان ساختمانهای ناایمن
پس از هشدار سازمان آتشنشانی نسبت به ساختمانهای ناایمن و فرسوده، ساختمان شماره۳ بیمارستان«حضرت رسول» به دلیل عدم ایمنی تخلیه شد. بنا بر این گزارش، روند شناسایی ساختمانهای ناایمن از سوی سازمان آتشنشانی ادامه دارد و شهرداریها نیز برای ایمنسازی ساختمانهای ناامن هشدارهای لازم را به مالکان میدهند.
حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان و تاکید مقام معظم رهبری بر عزم مسؤولان برای جلوگیری از تکرار این حادثه در تمام نقاط کشور، تلنگری برای مدیران شهری پایتخت بود تا بار دیگر جدیتر از گذشته ایمنسازی ساختمانها را بررسی کنند. در همین راستا جلسه بررسی ساختمانهای ناایمن سطح منطقه 5 با حضور احسان شریفی شهردار منطقه، امیرزاده جانشین دادستانی ناحیه ۵ تهران، دیبا مدیر منطقه یک آتشنشانی تهران و سایر اعضای تخصصی کمیته برگزار شد.در این باره شهردار منطقه ۵ تهران از برخورد قاطع با مالکان ساختمانهای ناایمن در این منطقه خبر داد. همچنین امیرزاده جانشین دادستانی ناحیه ۵ تهران در ابتدای جلسه با اشاره به حوادث سالهای گذشته، تجربه پلاسکو و اتفاق متروپل آبادان، اظهار داشت: مجموع این حوادث ضرورت اقدام فوری جهت ایمنسازی ساختمانهای پرخطر را به امری اجتنابناپذیر تبدیل کرده است. در همین راستا پیرو دستور دادستان محترم تهران در جهت پیشگیری از وقوع هر گونه حادثه، این جلسات در جهت شناسایی و اقدامات فوری برگزار میشود. محمد دیبا نماینده آتشنشانی نیز در ادامه، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط سازمان آتشنشانی ارائه داد. او با بیان اینکه تاکنون از ۲۵۱۸ ساختمان مسکونی، آموزشی، فرهنگی و... بازدید کردهایم، اظهار داشت: بازدیدهای ما سالانه است و شاهد هستیم که در بازدیدهای بعدی، هیچ تغییری در این املاک صورت نمیگیرد، چرا که راهکار قانونی وجود ندارد تا مالکان را ملزم به اجرای ایمنسازی کنیم. کرمی، معاون شهرسازی و معماری منطقه ۵ نیز در ادامه با بیان اینکه ۵ ساختمان بسیار پرخطر و ۲۲۰ ساختمان پرخطر در منطقه شناسایی شده است، تاکید کرد: در ابتدای امر باید این ۵ ساختمان بسیار پرخطر را ایمن کرد و سازوکاری پیشبینی شود تا مالکان اماکن پرخطر ملزم به اقدامات سازهای و حفظ ایمنی در یک بازه زمانی مشخص شوند.
* نیمی از بیمارستانهای دولتی دانشگاه فرسوده هستند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ۱۹ بیمارستان دولتی تحت پوشش این دانشگاه است که نیمی از آنها فرسوده بوده و نیاز به بازسازی دارند. نادر توکلی دیروز در یک نشست خبری که در بیمارستان حضرت رسولاکرم(ص) برگزار شد، با بیان اینکه این بیمارستانها اغلب دارای قدمت بالا و بسیار فرسوده هستند، افزود: نیاز است بخشهای مختلفی از این بیمارستانها نوسازی شوند؛ تاکنون بیمارستانهای فیروزگر و فیروزآبادی بازسازی شدهاند و اکنون نیز بخشی از ساختمان حضرت رسول اکرم تخلیه شده و تجهیزات و تخت این بیمارستان در سایر مراکز درمانی جایگزین میشود. وی توضیح داد: بسیاری از بیمارستانهای دولتی در سفرهای استانی ریاستجمهوری برای بازسازی و نوسازی برنامهریزی شدهاند؛ هزینه هر تخت بیمارستانی ۲/۵ تا ۵ میلیارد تومان برآورد میشود و نیاز است خیران در این زمینه کمک کنند. توکلی با اشاره به اینکه باید تشکیلات خیران سلامت ایجاد شود، اظهار داشت: اولویت بازسازی، مراکز دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است و در حال حاضر بخشهای مراقبت ویژه و نیروی انسانی ساختمان شماره ۳ حضرت رسول اکرم را در بیمارستانهای دیگر جایگزین میکنیم. وی گفت: حدود ۴۵ درصد بیمارانی که به بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران ارجاع میشوند، خارج از شهر تهران هستند. تقی ریاحی، رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) نیز در این نشست گفت: بحث جایگزینی بیمارستانهای قدیمی از چند سال گذشته مطرح بوده است؛ ساختمانهایی در مرکز درمانی رسول اکرم وجود دارد که برای قبل از انقلاب است و ساختمان شماره ۳ آن با توجه به فرسودگی زیاد باید سریعا تخلیه شود.
***
ضرورت ایمنسازی مدارس فرسوده پایتخت
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه تعداد قابل توجهی از مدارس پایتخت نیازمند ایمنسازی است، گفت: سازمان آتشنشانی آماده همکاری با آموزشوپرورش برای این اقدام مهم است. سیدجلال ملکی در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: تعطیلات مدارس فرصت مناسبی است تا نسبت به ایمنسازی مدارس اقدام شود. وی افزود: اگر چه در سالهای اخیر، مخاطرات بدی در مدارس شهر تهران نداشتیم اما ضروری است قبل از وقوع هر اتفاق ناگوار جلوی آن گرفته شود. سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: آتشنشانان در زمان فعالیت مدارس، دورههای آموزشی متعددی درباره ارتقای سطح ایمنی معلمان و دانشآموزان انجام داده و در زمان تعطیلی مدارس نیز این امکان وجود دارد. ملکی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از مدارس نیز فرسوده و نیاز به بازسازی دارند، گفت: سازمان آتشنشانی آمادگی دارد نسبت به شناسایی این مدارس اقدام کند و در این زمینه نیز آماده همکاری با وزارت آموزشوپرورش است. به گفته سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، طرح تهیه شناسنامه ایمنی مدارس یکی دیگر از اقداماتی است که سازمان آتشنشانی آماده همکاری با آموزشوپرورش در این ارتباط است. وی خاطرنشان کرد: بازدیدهای ایمنی آتشنشانان در مدارس طبق برنامه و در برخی مواقع نیز به درخواست مدارس انجام میشود و ظرفیت مناسبی برای کلانشهر تهران در زمینه ایمنسازی مدارس است.
ارسال به دوستان
اخبار
آتشسوزی درکارخانه تولید مواد شوینده در قم با ۱۲ کشته و مصدوم
معاون فنی و عملیات اورژانس قم گفت یک کارخانه مواد شوینده در شهرک شکوهیه قم عصر دیروز طعمه حریق شد. جلیل گودرزیفر گفت: این حادثه ۵ کشته و ۷ مصدوم بر جا گذاشته است. وی گفت: از ۷ مصدوم حادثه ۵ نفر دچار سوختگی با درجات بالا شدهاند که حال آنان وخیم گزارش شده است. همچنین از ۲ مصدوم دیگر حادثه یک تن دچار سوختگی سطحی و یک تن هم بر اثر اضطراب ناشی از شدت حادثه دچار حمله قلبی شده است. وی افزود: در این حادثه ۷ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس- آمبولانس و ۲ تیم مدیریتی و پشتیبانی اورژانس ۱۱۵ قم برای نجات جان مصدومان به محل آتشسوزی اعزام شدند.
***
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تأکید کرد
ضرورت واریز درآمدهای سازمان میادین میوه و ترهبار به خزانه شهرداری
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت واریز درآمدهای سازمان میادین میوه و ترهبار به خزانه شهرداری تهران تاکید کرد. محمد آخوندی در هفتادوچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران در شرایطی که مردم با سختیهایی روبهرو هستند نقشآفرینی مناسبی داشته و همانطور که آمار و ارقام گزارش حکایت میکند، سازمان میادین میوه و ترهبار توانسته در تنظیم بازار در بزنگاهها حضور یافته و خدمت مناسبی را به مردم ارائه کند. از سازمان میوه و ترهبار این توقع وجود دارد که بر اساس برنامههای ارائهشده از سوی شهردار که در صحن شورا اعلام شد، اقدام به گسترش کمی و کیفی خدمات خود کنند. عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به تبصره ۲ ماده ۷۸ قانون شهرداریها گفت: بر اساس این تبصره وجهی که به عنوان سپرده یا امانت به شهرداری داده میشود باید در حساب مخصوصی نگهداری شده و شهرداری حق ندارد در این امانت دخل و تصرف داشته باشد. بر اساس بررسیهای صورتگرفته مشخص شد که این مورد در سازمان میوه و ترهبار رعایت نشده و در سنوات گذشته وجوه دریافتی از مردم بابت غرفهها مورد هزینهکرد قرار گرفته است، لذا این درخواست وجود دارد که با نظارت کامل بر این موضوع از تکرار آن جلوگیری شود. وی ادامه داد: در تبصره یک بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تهران آمده که درآمدهای اختصاصی سازمانها باید در یک زمان مشخص به طور کامل به حساب خزانه شهرداری تهران واریز شود و شهرداری موظف است در مدت زمان مشخص این وجوه را به سازمان مربوطه بازگرداند. بر اساس آخرین گزارشهای ارائهشده به کمیسیون، این مورد نیز در سازمان میادین به طور کامل رعایت نشده؛ لذا این توقع وجود دارد تا ترتیبی اتخاذ شود که این وجوه به حساب خزانه واریز شود و اگر شهرداری تأخیری در این باره داشت ما بررسی لازم را انجام دهیم. آخوندی تاکید کرد: بر اساس گزارش حسابرس مشخص شده که در دورههای گذشته در مزایدههای واگذاری غرفهها به شرکتکنندگان، ضوابط در واگذاری به طور کامل رعایت نشده که این موضوع نیز باید از سوی سازمان به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
***
سهشنبههای خدمت در منطقه 14 تهران کلید خورد
«سهشنبههای حال خوب» عنوان طرحی است که با هدف ارائه خدمات سلامتمحور به شهروندان و ارتقای نشاط و توانمندسازی، بویژه برای کمتوانان جسمی و حرکتی، جوانان و بانوان در منطقه 14 تهران اجرا میشود. نشست همافزایی با حضور حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران، محمدامین سالاریپور شهردار منطقه 14، معاون اجتماعی - فرهنگی شهرداری منطقه همراه با جمعی از مدیران حوزههای سلامت و دبیران کانونهای فعال در محلات دارالمومنین تهران به منظور اجرای برنامههای کیفی، بسترسازی مناسب و هدیه حال خوب به خانوادهها برگزار شد. حمید صاحب با اشاره به اهمیت سلامت به عنوان یکی از ارکان مهم برای رسیدن به حال خوب شهروندان، بر برنامهریزی برای ارائه خدمات بهداشتی و سلامتمحور، آموزشی و مفرح با توجه به نیاز شهروندان تاکید کرد. وی با بیان اینکه نخستین گام کارآمد و موثر در نیل به رسیدن به جامعه سالم، دستیابی به حال خوب است، گفت: این حال خوب محقق نمیشود مگر با تأسی از آموزههای اسلامی، معرفت، علمآموزی و درک و بصیرت. محمدامین سالاریپور، شهردار منطقه 14 نیز اجرای برنامه «سهشنبههای حال خوب» را مثبت و موثر ارزیابی کرد و از استمرار فعالیتهای حوزه سلامت به عنوان فعالترین حوزه شهرداری همچنین همکاری و همدلی همه حوزههای شهری منطقه برای ارائه خدمات مطلوب و منطبق با نیاز شهروندان از جمله اجرای برنامه سهشنبههای خدمت در دارالمومنین تهران خبر داد.
***
جریمه یک میلیون خودروی آلاینده در بهار امسال
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از اعمال قانون ۱۱۵ هزار وسیله نقلیه به دلیل تخلفات پلاک و جریمه بیش از یک میلیون خودروی فاقد معاینه فنی و دودزا در بهار امسال خبر داد. سردار حسین رحیمی دیروز در اجرای طرح انضباط و ایمنی ترافیک گفت: امروز نخستین مرحله از طرح انضباط اجتماعی و ایمنی ترافیک به منظور برخورد با تخلفات و ناهنجاریهای مختلف در حوزه ترافیکی به اجرا درآمد و در آن با تخلفات موتوسیکلتسواران، موتوسیکلتهای سنگین، تخلفات پلاک اعم از جعل و فک، مخدوشی و...، بغلنویسی خودروها، حمل بار غیرمجاز و نامتعارف، خلافی بیش از ۳ میلیون تومان، نمره منفی بالای ۳۰، خودروی شوتی، حمل کالای قاچاق و... برخورد شد.
ارسال به دوستان
هوای گرم در بیشتر مناطق کشور ماندگار میشود
خیزش گرد و خا در روزهای آینده
هوای تهران و اغلب استانهای کشور گرمتر میشود. آنطور که سازمان هواشناسی پیشبینی کرده احتمال افزایش دمای تهران تا بیش از 40 درجه دور از انتظار نیست. کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت. کبری رفیعی دیروز در گفتوگو با میزان درباره آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: طی ۳ روز آینده برای مناطق جنوبی سیستانوبلوچستان، ارتفاعات جنوبی کرمان و شرق هرمزگان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار پراکنده باران گاهی همراه با رعدو برق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود و در سایر مناطق کشور جوی نسبتا آرام برقرار است. وی ضمن بیان اینکه تا روز شنبه در مناطقی از شرق، شمال شرق و مرکز کشور پدیده غالب وزش باد شدید موقت و خیزش گرد و خاک است، ادامه داد: از بعدازظهر روز چهارشنبه (امروز) تا جمعه در بخشهایی از شرق کشور بویژه منطقه زابل توفان شن و گرد و خاک رخ میدهد که کاهش کیفیت هوا و دید افقی را به همراه دارد. این کارشناس سازمان هواشناسی همچنین از خیزش گرد و خاک طی ۳ روز آینده در برخی مناطق کشور خبر داد و افزود: با توجه به انتقال گرد و خاک از عراق به نوار غربی و بخشهایی از جنوب کشور، این مناطق غبارآلود میشوند و این شرایط را در روزهای جمعه و شنبه برای بخشهایی از شمال غرب کشور انتظار داریم. رفیعی با بیان اینکه طی 3 روز آینده در بخشهایی از جنوب غرب و جنوب کشور با افزایش سرعت وزش باد و خیزش گرد و خاک مواجه هستیم، اظهار کرد: تا اوایل هفته آینده در بیشتر مناطق کشور ماندگاری هوای گرم را شاهد هستیم. وی توضیح داد: از چهارشنبه (امروز) تا روز شنبه دریای خزر مواج و متلاطم میشود و آبهای جنوبی کشور بویژه شرق دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل سیستانوبلوچستان افزایش ارتفاع موج در مناطق دور از ساحل به ۳متر هم میرسد که مخاطراتی را به همراه دارد و صیادان و فعالان دریایی باید به آن توجه لازم را داشته باشند. همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم گرمای هوا در استان و وزش باد شدید و خیزش موقت گرد و خاک خبر داد. بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی ۵ روز آینده آسمانی صاف تا کمی ابری در ارتفاعات و در بعضی ساعتها همراه با وزش باد و گاهی وزش باد نسبتا شدید تا شدید بویژه امروز در ساعات عصر و شب در نیمهجنوبی، در مناطق مستعد با خیزش موقت گرد و خاک پیشبینی میشود. با ماندگاری گرد و غبار انتقالی غربی، در بعضی ساعتها غبار محلی، کاهش دید و کیفیت هوا مورد انتظار است. اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از ماندگاری هوای گرم خبر داد. این شرایط جوی تا جمعه (۱۰ تیر) در استان تهران مورد انتظار است. در پی حاکمیت این شرایط جوی افزایش مصرف انرژی، احتمال گرمازدگی، احتمال تنش گرمایی محصولات کشاورزی و افزایش آلاینده ازن پیشبینی میشود. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب احتمالی، مدیریت و مصرف بهینه برق، خودداری از حضور طولانیمدت در فضای باز در ساعات بعدازظهر و انجام اقدامات لازم برای ممانعت از تنش گرمایی محصولات کشاورزی را توصیه میکند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|