|
ارسال به دوستان
جایگاه زبان و ادبیات فارسی در قوامبخشی به ایران فرهنگی
فارسی گویاست
گروه فرهنگ و هنر: یکی از رویکردهای مهم برای تقویت ایران فرهنگی، توجه ویژه به زبان فارسی است. با توجه به اینکه برخی کشورهای منطقه فراتر از یک آشنایی عادی به زبان فارسی سخن نیز میگویند، میتوان با تقویت این بخش رسالت مهمی که حداقل در 200 سال اخیر مورد غفلت قرار گرفته را مورد توجه قرار داد. در دورههای تاریخی مختلف، حداقل در ۳ قرن اخیر با ظهور پدیده استعمار در منطقه پس از غارت داراییهای مردم، این تلاش نیز صورت گرفت که با حذف زبان فارسی، زبانهای محلی جایگزین شوند. زبانهای محلی نیز به خاطر ضعیف بودن، کنار زده و حذف میشوند و دیگر هویت زبانی برای مردم باقی نمیماند. همه نیک میدانیم «زبان» است که ادبیات میسازد. اگر زبان فارسی از بین برود، نقطه اتصال نسل کنونی و نسلهای فرهنگساز پیشین نیز از بین میرود. علاوه بر این گسست تاریخی، گسست جغرافیایی نیز از زیانهای غیرقابل جبران بیتوجهی به زبان فارسی است. نقطه اتصال آن که در ماکوی آذربایجان غربی زیست میکند و کسی که در زابل سیستانوبلوچستان زندگی میکند، زبان فارسی است. فضای اجتماعی و سیاسی نیز به نقطه اتصالی احتیاج دارد که در کنار بسیاری دیگر از علل و عوامل وحدتبخش، بتواند به قوامبخشی روابط کمک کند. بیتردید آن نقطه اتصال زبان فارسی است.
غفلت از زبان فارسی موجب میشود ظرفیتهای فرهنگی که با زبان فارسی ارتباط تنگاتنگ دارند نیز قدردانی نشوند. شاعران و ادیبان قرون مختلف از جمله این ظرفیتهای فرهنگیاند.
اینکه برخی کشورهای همسایه با ظرفیتهای فرهنگی ایران فخر میفروشند و بسیاری از مفاخر ایرانی پارسیگوی را به نام خود زدهاند و تلاش میکنند در آوردگاههای جهانی ایشان را به عنوان دارایی خویش معرفی کنند، به خاطر غفلتی است که در طول سالیان نسبت به این داراییها صورت گرفته است.
یکی از گزارههایی که در این دولت نسبت به آن تاکید شده است، ارجاع به «ایران فرهنگی» است. این شعار اگر تبدیل به یک سیاست برای اتخاذ تدابیر مناسبی در حوزه زبان فارسی نیز شود، میتواند آثاری مفید داشته باشد. چند ماه پیش در نشست شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی بحثهای مهمی مطرح شد. از آن جمله که وزیر فرهنگ گفت: صیانت از زبان فارسی و پاسداشت آن به عنوان هویت ملی از دغدغههای اصلی ما است.
این گزاره اما رنگ و روی مشخصتری به خود نگرفته است و به نظر نمیرسد سیاست منسجمی جز آنچه تاکنون به صورت پراکنده در فضای عمومی کشور صورت میگرفته اتخاذ شده باشد. برای مثال اگر چه معادلسازی نزدیک به 65 هزار کلمه بیگانه از سوی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اقدام قابل تحسینی است اما هنوز با رویکردی بخشنامهای در فضاهای مختلف اعمال میشود (تازه اگر اعمال شود). مواجهههای جزئی نیز اگر چه بسیار لازم است اما نمیتواند معنای آنچه تحول در تبلیغ و ترویج و پاسداشت زبان فارسی مطرح شده را بخوبی به جامعه منتقل کند. از این رو لازم است توجه ویژهتری به این مهم صورت گیرد و بزرگان زبان و ادب فارسی به مشورت گرفته شوند. چنانکه میدانیم مشتاقانه آماده این فعالیت هستند. البته نمیتوان اهتمام ویژهای که دولت در همین چند ماه نسبت به توجه به نقطه اتصالهای فرهنگی، بویژه ادیبان و شاعران داشته را نادیده گرفت. مراسم بزرگداشت نظامی نشان داد اهمیت این گزارهها در عالیترین سطح دولت نیز درک شده است. این دقت البته در پیام رئیسجمهور به مناسبت بزرگداشت نظامی گنجوی دیده میشود: زبان و خط فارسی در کنار دین اسلام، تاریخ و جغرافیا، از ارکان اساسی هویت ملی ایرانیان و بخشی از فرهنگ و تمدن جهان اسلام است که نقشی تمدنساز، بویژه در خلق گستره ایران فرهنگی ایفا کرده و جایگاه خود را از مجموعهای از نشانگان و واژگان فراتر برده است. در این بین بیگمان شعر، یکی از عناصر تداومبخش حیات زبان فارسی در جامعه ایران است که پیوند آن با هویت دینی ما، ناگسستنی است؛ همچنان که نخستینبار کلام وحی به زبان فارسی ترجمه شد. امتزاج و اختلاط زبان دین با زبان شعر در جامعه ایرانی، سابقه و تبار تاریخی بسیار طولانی دارد و همواره پیوستگی خود را حفظ کرده است.
به نظر میرسد در صورتی که فعالیتهای پراکنده نیز با استفاده از ظرفیت رسانهای و منطقهای بیش از پیش آشکار شود، بتواند بخشی از کوتاهیها نسبت به زبان فارسی در چنددهه اخیر را جبران کند.
***
آموزش زبان فارسی در لاهور
با همکاری وابستگی فرهنگی ایران در لاهور، کلاسهای آموزش زبان فارسی در مؤسسه خیریه خانه حسینی این شهر برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، ملک اعجاز حسین، مدیر مؤسسههای خیریه آموزش حسینی و خانه حسینی (Hussaini Homes) به همراه علامه یوسف جوهری، خطیب یکی از مساجد پاکستان با جعفر روناس، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لاهور دیدار کرد و گفتوگو کردند. ملک اعجاز حسین با اشاره به اشتراکات فرهنگی ایران و پاکستان، خواهان برگزاری کلاسهای آموزش زبان فارسی در مؤسسه خیریه خانه حسینی شد. روناس نیز ضمن تقدیر از فعالیت مؤسسههای خیریه آموزش حسینی و خانه حسینی گفت: خانه فرهنگ کشورمان در لاهور آمادگی دارد به لحاظ تأمین منابع درسی و درسنامه برای دورههای آموزش زبان فارسی در چارچوب دستورالعمل اجرایی و آموزشی بنیاد سعدی از فعالیتهای آن مؤسسه حمایت کند. وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور آمادگی این نمایندگی را برای تأمین بورسیه تحصیلی در رشته زبان و ادبیات فارسی اعلام کرد.
***
نشست خبری نخستین جشنواره ملی «آیین سخن» برگزار شد
دغدغه زبان فارسی، دغدغه ایران است
رادیو ایران با همکاری شورای پاسداشت زبان فارسی معاونت صدا، در جهت پاسداشت، توسعه و ترویج زبان فارسی، نخستین جشنواره «آیین سخن» را برگزار میکند. به گزارش «وطنامروز»، سهشنبه هفتم تیر، نشست خبری «آیین سخن» با حضور دکتر محمدجعفر محمدزاده مدیر رادیو ایران، کاظم داداشی قائممقام این شبکه رادیویی، یدالله گودرزی دبیر جشنواره و عبدالرسول جوادی مدیر روابط عمومی جشنواره «آیین سخن» و جمعی از مدیران شبکههای مختلف رادیویی با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. در ابتدای این نشست دبیر نخستین جشنواره ملی «آیین سخن» گفت: فراخوان این جشنواره از آغاز اردیبهشتماه اعلام شد و تا ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی ادامه یافت. یدالله گودرزی ادامه داد: اصلیترین بخش جشنواره، برنامهسازی در حوزه پاسداشت زبان فارسی است که دبیرخانه این جشنواره اقدام به دریافت آثار در قالبهای مستند، گفتوگومحور، گفتار محور، مسابقه و برنامه ترکیبی و نمایشی کرد. بنا بر اعلام دبیر جشنواره «آیین سخن»، بیش از ۲۵۰ برنامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که با توجه به تخصصی بودن موضوع، قابل توجه و پرشمار است. این برنامهها از شبکههای رادیویی معاونت صدا و رادیوهای مراکز استانها به دبیرخانه رسیده است. گودرزی درباره ترکیب داوران اظهار داشت: در داوری آثار سعی شده است تا از چهرههای نامدار رسانه و فرهنگ کشور استفاده شود به گونهای که هم از کارشناسان رادیویی و برنامهسازی در ترکیب داوران باشند و هم استادان زبان فارسی و ادیبانی که با برنامهسازی رادیویی آشنایی دارند. وی درباره اسامی داوران گفت: چهرههایی چون دکتر علیرضا قزوه، دکتر محمدجعفر محمدزاده، دکتر محمدرضا ترکی، دکتر اسماعیل امینی، برهانی مرند، حسین قرایی، دکتر نادری، موسوی جزایری، داداشی و کمالی در داوری جشنواره «آیین سخن» حضور دارند. سپس دکتر محمدجعفر محمدزاده، مدیر رادیو ایران و رئیس شورای پاسداشت زبان فارسی معاونت صدا اعلام کرد: پویش «آیین سخن» پشتوانه ۵ ساله دارد که امسال این پویش به جشنواره ملی منجر شد. وی ادامه داد: از 2 سال پیش شورای پاسداشت زبان فارسی در معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد و دورههای آموزشی برای برنامهسازان برگزار کرد. از جمله دوره پاسداشت زبان فارسی برای مدیران برنامهساز، دوره دوم برای تهیهکنندگان رادیو و دوره سوم برای گویندگان و گزارشگران رادیویی بود.
محمدزاده افزود: در این دورهها بیش از آنکه به موضوع چطور غلط ننویسم و غلط نگوییم بپردازیم، بیشتر به این پرداختیم که چرا باید زبان فارسی را پاس داشت و ارزش آن در چیست و آیا کاری زیباییشناسانه است یا اهمیتی بیش از این دارد؟ وی افزود: رسانه موظف به حفظ شأن زبان است که یک بخش آن درست گفتن و درست نوشتن است و بخش دیگر اینکه مانع از هجوم واژههای بیگانه به زبان شویم. این مسالهای نیست که فقط ما با آن مواجه باشیم. بخش دیگر، حفظ ساختار زبان و نظام آوایی آن است و از دیگر موارد این شأن حفظ خط فارسی است. تولید موسیقی فاخر و ارزشمند یکی از مواردی است که میتواند به حفظ زبان کمک کند. اینها کار رسانه است، هم رسانه دیداری و شنیداری و هم رسانههای مکتوب. محمدزاده متذکر شد: جشنواره «آیین سخن» یک آرایش رسانهای برای ارزیابی وضعیت و بهبود آن است. مبحث پاسداشت زبان فارسی با جشنوارههای دیگر متفاوت است. اگر کسی دغدغه ایران و فرهنگ ایران را دارد باید به زبان فارسی اهمیت دهد.
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی «آیین سخن» سهشنبه ۱۴ تیرماه، همزمان با روز قلم در استودیوی شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار میشود.
ارسال به دوستان
تکذیب ادعای مذاکره دیزنی با جانی دپ
جانی دپ دیگر دزد دریایی نمیشود
نماینده جانی دپ مذاکره وی برای ایفای مجدد نقش کاپیتان جک اسپارو در مجموعه فیلمهای «دزدان دریایی کاراییب» را رد کرد. به گزارش «وطنامروز»، شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی نیویورکپست نوشت: سخنگوی جانی دپ اعلام کرد این بازیگر در حال مذاکره با دیزنی برای ایفای مجدد نقش کاپیتان جک اسپارو نیست. این تکذیبیه پس از آن منتشر شد که یک سایت استرالیایی ادعا کرد دپ ۵۹ ساله در حال بستن قراردادی ۳۰۱ میلیون دلاری با دیزنی برای حضور در ششمین فیلم «دزدان دریایی کاراییب» است. این رسانه این خبر را به منبعی در داخل بدنه سینما نسبت داده بود. تیم حقوقی دپ در دادگاه وی در برابر همسر سابقش، استدلال کرده بود مقاله افتراآمیز امبر هرد در واشنگتنپست در سال ۲۰۱۸ موجب شد تا جانی دپ از این مجموعه فیلمها کنار گذاشته شود. دپ در جلسات دادگاه گفت احساس میکند دیزنی به او خیانت کرده و در پاسخ به سوال وکیل هرد که پرسید اگر دیزنی با پیشنهاد ۳۰۰ میلیون دلاری سراغ شما بیاید، هیچ چیز روی این زمین شما را وادار نمیکند که برگردید؟ پاسخ داد درست است و دیگر به این مجموعه فیلم بازنمیگردد. در بخشی از گزارش سایت استرالیایی آمده دیزنی به اصلاح رابطهاش با جانی دپ بسیار علاقهمند است و آنها پیش از دادگاه با دپ تماس گرفته و پرسیده بودند آیا به بازگشت برای 2 فیلم «دزدان دریایی» دیگر علاقه دارد یا خیر؟ در این مطلب ذکر شده بود پیشنویس فیلمی با حضور جک اسپارو نوشته شده و دیزنی بسیار امیدوار است جانی دپ آنها را ببخشد و به نقش نمادینش بازگردد. این در حالی است که نتیجه دادگاه در نهایت به نفع دپ بود و امبر هرد به دلیل دروغپراکنی علیه همسر سابقش به پرداخت غرامت ۱۵ میلیون دلاری و دپ به جریمه ۲ میلیون دلاری محکوم شد.
ارسال به دوستان
«قصههای خوب برای بچههای خوب» تصویرسازی میشود
ذهن زنده آذریزدی
نمایشگاه تصویرسازی «قصههای خوب برای بچههای خوب» با یاد زندهیاد مهدی آذریزدی در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، نمایشگاه تصویرسازی «قصههای خوب برای بچههای خوب» به همت انجمن تصویرگران ایران به یاد زندهیاد مهدی آذریزدی از ۱۰ تا ۲۰ تیرماه در گالریهای استاد ممیز، زمستان و سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار میشود. آیین افتتاحیه این نمایشگاه جمعه، ۱۰ تیر ساعت ۱۷ تا ۲۰ در سالن استاد شهناز برگزار خواهد شد. همزمان با این رویداد، خانه هنرمندان ایران میزبان برنامههای جنبی دیگری در راستای بزرگداشت زندهیاد مهدی آذریزدی خواهد بود. بر همین اساس نشست تخصصی یکروزه شورای کتاب کودک با حضور کارشناسان حوزه ادبیات کودک و نوجوان پنجشنبه ۱۶ تیر از ساعت ۱۰ تا ۱۹ در سالن استاد شهناز برگزار خواهد شد. کارگاههای یکروزه تصویرگری ادبیات کهن نیز به همت انجمن تصویرگران در روزهای شنبه یازدهم، دوشنبه سیزدهم و سهشنبه چهاردهم تیر از ساعت ۱۰ الی ۱۷ در خانه هنرمندان ایران میزبان علاقهمندان خواهد بود. نمایش فیلم مستند «آن مرد دیگر در را باز نکرد» به کارگردانی سیدهادی موسوی از دیگر برنامههای بزرگداشت زندهیاد آذریزدی است که سهشنبه ۱۴ تیر از ساعت ۱۸ در سالن استاد شهناز به نمایش گذاشته میشود. نمایش آثار و کارگاههای گروه ترویج خواندن شورای کتاب کودک نیز از دیگر برنامههای این رویداد است که ۱۳ تا ۱۸ تیر از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در کتابکده قصه و افسانه برگزار میشود. مهدی آذریزدی از نویسندگان سرشناس و جریانساز حوزه ادبیات کودک و نوجوان در ایران بود که ۱۸ تیر سال ۱۳۸۸ در ۸۷ سالگی دیده از جهان فروبست. ارسال به دوستان
مسابقهای بزرگ میان گروههای سرود در کشور
«هماهنگ» در تلویزیون
برنامه تلویزیونی «هماهنگ» با رویکرد سرود و موسیقی، با سفر به اقصی نقاط ایران برای پخش از سیما آماده میشود. به گزارش «وطنامروز»، ضبط برنامه تلویزیونی هماهنگ به تهیهکنندگی سیدمحمدصادق حسینی و طراحی و کارگردانی مهدیار عقابی در فاز اول در قالب کارناوال ملی برای پخش از تلویزیون آغاز شده است. هماهنگ، برنامه ملی استعدادیابی در حوزه سرود و دریچهای جدید به سرود و موسیقی در کشور است که طرح و پژوهش آن از زمستان سال ۱۳۹۹ و پیشتولید رسمی آن از زمستان ۱۴۰۰ آغاز شده است.
بر این اساس در چند ماه گذشته بیش از ۸۰۰ گروه سرود در کشور شناسایی و پس از دریافت آثار ارزیابی شدند که در نهایت گروههای برگزیده در سراسر کشور برای مرحله مقدماتی انتخاب و رقابت خود را در قالب کارناوال کشوری در چند استان آغاز خواهند کرد؛ پس از این مرحله گروههای برتر برای حضور در قسمتهای نهایی انتخاب خواهند شد.
گروههای برتر مرحله مقدماتی، مجوز حضور در برنامه اصلی را که با حضور اساتید نامآشنای حوزه موسیقی و اجرای خلاق در استودیو هماهنگ برگزار میشود خواهند گرفت و در مرحله اصلی به شکلی متفاوت و جذاب به رقابت خواهند پرداخت. ساخت این برنامه که محصول «موسسه مأوا» است، از چندی پیش آغاز شده و بزودی از تلویزیون پخش خواهد شد. مساله «سرود» چند سالی است که مورد توجه جدی مجموعه ماوا قرار گرفته است. رهبر انقلاب در یکی از بیاناتشان پیرامون «سرود» و در اهمیت ترویج آن فرمودند: «سرود یک نوعی از شعر بسیار پرتأثیر است، اثرگذار است.
از بسیاری از انواع شعر، شاید بگوییم از همه انواع شعر اثرگذاریاش بیشتر است؛ یعنی گسترش اثرگذاری و سرعت اثرگذاری آن بیشتر است. فرض کنید اگر ما یک سرود مناسبی مناسب با وضع زمان داشته باشیم که این را جوانها در اردوها بخوانند، مثلا یک مشت جوان در کوهنوردی که میروند با همدیگر بخوانند؛ در اجتماعاتی که هست بخوانند؛ فرض کنید یک مشت جوان در راهپیمایی بیستودوم بهمن همان سرود را بخوانند.
اینها خیلی چیزهای مهمی است، اینها تکرار معارف و گسترش دادن معارفی است که ما احتیاج به گسترش آنها داریم. سرود این کار را میکند و زود هم اثر میگذارد. فرهنگسازی میکند؛ یکی از خصوصیات سرود این است که در جامعه فرهنگسازی میکند و سطح هم نمیشناسد؛ یعنی از سطوح بالای معرفتی و علمی و مانند اینها تا سطوح عامه مردم همه را با سرعت فرا میگیرد».
ارسال به دوستان
اخبار
شروع جامجهانی در شبکه ورزش
با نزدیک شدن به جامجهانی ۲۰۲۲، شبکه ورزش نخستین برنامه مربوط به جامجهانی فوتبال را با عنوان «تا جامجهانی» روانه آنتن میکند. به گزارش «وطنامروز» برنامه «تا جام جهانی» با محوریت مرور ادوار جامجهانی فوتبال، در دو بخش تدارک دیده شده است. در بخش نخست، مستندی ۳۰ دقیقهای برای بازخوانی تاریخچه جامهای جهانی از نخستین دوره تاکنون، و در بخش دوم یکی از دیدارهای هر دوره جامجهانی با گزارش اختصاصی شبکه ورزش، هر شب از ساعت ۲۲:۳۰ پخش خواهد شد. لازم به ذکر است دیگر برنامههای شبکه ورزش سیما در رابطه با جامجهانی فوتبال نیز به مرور به آنتن این شبکه اضافه خواهد شد.
***
انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی نواحی
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی، اعضای شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران را منصوب کرد. به گزارش «وطنامروز»، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی، اعضای شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران را منصوب کرد. منصوره ثابتزاده، هوشنگ جاوید، حمید عسکریرابری، احمد صدری و محمدعلی مرآتی، اعضای شورای سیاستگذاری این دوره از جشنواره موسیقی نواحی را تشکیل میدهند.
***
راسل کرو در نقش جنگیر پاپ
راسل کرو در فیلم هیجانانگیز ماوراءالطبیعی، «جنگیر پاپ» میشود. جولیوس اوری، کارگردان فیلم ترسناک «ارباب» (Overlord) با موضوع جنگ دوم جهانی، کارگردانی این فیلم را بر عهده دارد. به گزارش فارس به نقل از هالیوود ریپورتر، راسل کرو در این فیلم هیجانانگیز ماوراءالطبیعی در نقش «جنگیر پاپ» بازی میکند که تولید آن در ماه سپتامبر آغاز خواهد شد. کرو شخصیت واقعی پدر گابریل آمورث را در فیلم به تصویر میکشد؛ کشیشی که به عنوان جنگیر ارشد واتیکان عمل میکرد و بیش از ۱۰۰ هزار جنگیری در طول زندگی خود انجام داد (او سال ۲۰۱۶ در ۹۱ سالگی درگذشت). آمورث دو سری خاطرات نوشته است - یک جنگیر، داستان خود را میگوید و یک جنگیر داستانهای دیگر- و در آنها جزئیات تجربیات خود از مبارزه با شیاطینی که مردم را در شرارت خود به چنگ انداخته بودند، روایت میکند. شروع تولید «جنگیر پاپ» در ماه سپتامبر در ایرلند آغاز خواهد شد.
***
معرفی هیأتمدیره جدید انجمن صنفی فیلمنامهنویسان
با برگزاری انتخابات انجمن صنفی فیلمنامهنویسان، هیاتمدیره جدید این صنف معرفی شد. به گزارش ایسنا، ۵ تیرماه در سالن سیفالله داد خانه سینما، انتخابات انجمن صنفی فیلمنامهنویسان با رسیدن به حدنصاب لازم برگزار شد تا پس از یک سال و نیم تأخیر به دلیل کرونا و مشکلات بعد از آن، این صنف قدیمی سینمایی، هیأتمدیره جدید خود را بشناسد.
در این انتخابات که با حضور بیش از ۵۰ عضو صنف و بیش از ۸۰ حق رأی (با آرای وکالتی) برگزار شد، مهدی سجادهچی، فرزانه شبانی، رضا حیدرنژاد و خسرو نقیبی از هیأتمدیره پیشین انجمن صنفی فیلمنامهنویسان با رأی مجمع در سمت خود ابقا شدند و پریسا شمس، هومان فاضل و سیروس حسنپور به عنوان اعضای اصلی و مهدیکیا و مهدی احمدی به عنوان اعضای علیالبدل رأی لازم را برای حضور در هیأتمدیره جدید به دست آوردند.
همچنین رهبر قنبری و فرتاش مدرسی به عنوان بازرس اصلی و علیالبدل، منتخب مجمع فیلمنامهنویسان سینمای ایران بودند. این انتخابات پس از طی مراحل قانونی و در صورت عدم شکایت مجدد نسبت به روند برگزاری آن طی یک هفته آینده، به تشکیل هیأتمدیره جدید انجمن صنفی فیلمنامهنویسان خانه سینما منجر خواهد شد.
***
اقیانوس آرام در فصل چهارم
فصل چهارم مجموعه تلویزیونی «اقیانوس آرام» بزودی روی آنتن سیما میرود. به گزارش «وطنامروز»، فصل چهارم مجموعه تلویزیونی «اقیانوس آرام» به کارگردانی هادی نعمتاللهی و رضا محبی بزودی روی آنتن سیما میرود. «اقیانوس آرام» با محور قرار دادن نوجوانها تلاش میکند به دغدغههای هویتی آنها پاسخ دهد و با بازگو کردن تجربیات نوجوانی افراد موفق، به انتقال تجربه کمک کند. در فصل جدید این برنامه بیش از 50 میهمان حاضر شدهاند تا روایت زندگیشان را برای نوجوانان روایت کنند.
برخی از میهمانان برنامه عبارتند از: احسان عبدیپور (فیلمساز و مستندساز)، حامد عسگری (شاعر و نویسنده)، وحید شمسایی (فوتسالیست)، نجمالدین شریعتی (مجری تلویزیون)، فواد صفاریانپور (تهیهکننده)، سجاد گنجزاده (قهرمان المپیک)، جواد فروغی (قهرمان المپیک)، حبیب احمدزاده (نویسنده)، کورش سلیمانی (بازیگر)، بهرام عظیمی (انیماتور) و... . فصل چهارم اقیانوس آرام به تهیهکنندگی هادی نعمتاللهی، محصول سازمان هنری- رسانهای اوج است که در ۵۲ قسمت تولید شده و بزودی از تلویزیون پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|