|
تکذیب شایعه افزایش هزینه صدور گذرنامه
سخنگوی فراجا با تکذیب شایعه افزایش هزینه صدور گذرنامه گفت: برخلاف شایعات منتشره در فضای مجازی، هیچ افزایشی در هزینه صدور گذرنامه در برنامه نبوده؛ شایعه منتشر شده در فضای مجازی کذب است و مردم عزیز به شایعات توجه نکنند. سردار مهدی حاجیان اظهار کرد: از هموطنان عزیز تقاضا میشود درخواستهای صدور یا تمدید گذرنامه خود را به روزهای منتهی به اربعین حسینی(ع) موکول نکنند.
ارسال به دوستان
آمار جانباختگان کرونا 2 رقمی شد؛ بازگشت شهرهای قرمز و نارنجی به نقشه کرونایی کشور
کرونا داغ شد
میزان مراجعه روزانه بیماران مشکوک به بیماری «کووید-19» در مراکز درمانی تهران به 4 هزار نفر رسید
آمار فوتیهای ناشی از بیماری «کووید-19» در حالی پس از مدتها در کشور 2 رقمی شد که کارشناسان بهداشت پیشبینی میکنند در صورت کمتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنین عدم تکمیل واکسیناسیون، این آمار ممکن است در هفتههای آینده روند صعودی را طی کند و میزان بستریها چندبرابر شود. به گزارش «وطن امروز»، کرونا پس از چند ماه بیرمقی مدتی است دوباره تهدیدکننده سلامت جامعه شده به طوری که علاوه بر بازگشت شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی، آمار مبتلایان و بستریشدگان این بیماری بشدت افزایش یافته است؛ بیماری مرموزی که همچون آتشی زیر خاکستر به یکباره شعلهور میشود تا با شیوع گسترده، خشک و تر را با هم بسوزاند. آنگونه که وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد، طی یک شبانهروز ۲ هزار و ۳۷۵ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۰ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند. وضعیت این بیماری در فصل تابستان نگرانکنندهتر شده است، چراکه در ایام پیش رو شاهد افزایش میزان مسافرتها و شرکت در مراسمات خواهیم بود، بنابراین چنانچه نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی بویژه استفاده از ماسک بیتوجهی شود این احتمال وجود دارد که روزهای سخت همهگیری کرونا دوباره در کشور تکرار شود.
در این شرایط ضروری است حتی در اماکن روباز نیز مردم از ماسک استفاده کنند اما متاسفانه بعضا دیده میشود حتی در اماکن عمومی بویژه مترو و اتوبوس نیز برخی افراد نسبت به رعایت پروتکلها و استفاده از ماسک بیتوجه هستند. بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، فقط طی 24 ساعت (از ظهر روز شنبه تا ظهر روز یکشنبه 19 تیرماه) ۲۳۷۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۹۶ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۱۰ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۴۳۹ نفر برسد. از طرفی خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۴ هزار و ۶۷۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۵۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر ۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۷۶ هزار و ۲۹۱ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۳۳ هزار و ۱۲۷ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۸۸۹ هزار و ۸۹۹ نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور نیز به ۱۵۰ میلیون و ۵۹۹ هزار و ۳۱۷ دوز رسیده است. در شبانهروز یادشده نیز ۲۸ هزار و ۶۹۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* مراجعه ۴۰۰۰ بیمار با علائم مشکوک کرونا به مراکز درمانی
بیمارستانهای تهران این روزها پذیرای بیماران زیادی هستند که با علائم سرماخوردگی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مراجعه میکنند. فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران دیروز با اشاره به لزوم تزریق دوز یادآور واکسن کرونا در گروههای خاص، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴ هزار نفر با علائم مشکوک به کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی تهران مراجعه کردهاند. علیرضا زالی با اشاره به ضرورت حفاظت از کادر بهداشت و درمان با واکسیناسیون، اظهار کرد: توصیه ما به کسانی که بیش از 6 ماه از آخرین تزریق واکسن آنها گذشته این است که دوز یادآور را تزریق کنند. وی ادامه داد: به صورت کلی اگر 6 ماه از تلقیح آخرین واکسن گذشته باشد، از دوز سوم یا چهارم واکسن به عنوان دوز یادآور کرونا نام برده میشود و با توجه به امواج جدید بیماری، شهروندان بویژه کادر بهداشت و درمان باید نسبت به دریافت آن اقدام کنند. زالی گفت: مجموع کسانی که تاکنون در استان تهران واکسن کرونا دریافت کردهاند 26 میلیون و 400 هزار نفر است که 10 میلیون و 900 هزار نفر از آنها دوز اول، 9 میلیون و 860 هزار نفر دوز دوم، 5 میلیون و 400 هزار نفر دز سوم، 45 هزار نفر نیز دوز چهارم و برخی گروههای خاص که تعداد آنها به 582 نفر میرسد، دوز پنجم واکسن کرونا را دریافت کردهاند. زالی با بیان اینکه در روزهای آینده شاهد افزایش آمار تزریق دوز چهارم در تهران خواهیم بود، گفت: افرادی که در گروههای پرخطر قرار دارند، از جمله افراد مسن، افرادی که سابقه بیماریهای زمینهای دارند، کادر بهداشت و درمان و به طور کلی همه افرادی که 6 ماه از آخرین تزریق واکسن آنها میگذرد نسبت به دریافت دوز یادآور اقدام کنند. وی تاکید کرد: پیشبینی میشود در هفتههای آینده شاهد موجهای جدیدی از کرونا باشیم، از این رو هماکنون فرصت خوبی برای تزریق دوز یادآور واکسن کروناست. فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته 4 هزار نفر به مراکز بهداشتی و درمانی در استان تهران با علائم مشکوک به کرونا مراجعه کردهاند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که این عدد در ۲ هفته گذشته به 1500 نفر کاهش یافته بود. به گفته وی، در تعداد بیماران بستری هم بتدریج آمار تهران در حال تغییر است.
* اسامی پایگاههای تجمیعی فعال واکسیناسیون کرونا در تهران
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به به افزایش موارد ابتلا به سویه جدید «کووید-۱۹» و افزایش شهرهای قرمز و نارنجی در کشور، اسامی پایگاههای تجمیعی فعال واکسیناسیون «کووید-۱۹» در تهران را اعلام کرد.
هموطنان میتوانند برای انجام واکسیناسیون «کووید-۱۹» و تزریق دوز یادآور به پایگاههای تجمیعی فعال واکسیناسیون «کووید-۱۹» زیر مراجعه کنند:
۱- پایگاه تجمیعی واکسیناسیون «کووید-۱۹» کلینیک جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
آدرس: خیابان انقلاب، خیابان ابوریحان، تقاطع خیابان شهید نظری، پلاک ۶۶، کلینیک جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران - تلفن: ۶۶۴۸۸۹۷۱
۲- سامانه۱۳۷ (سوله بعثت)
آدرس: اتوبان بعثت، ضلع شمال غرب پارک بعثت، خیابان بخارایی، نبش خیابان سمیعی - تلفن: ۵۵۱۸۵۲۷۱
۳- پایگاه تجمیعی واکسیناسیون «کووید-۱۹» سایت شهید امامی (پایگاه سلامت شماره یک ثلاث)
آدرس: میدان راهآهن ابتدای خیابان شوش، نرسیده به سهراه وحدت اسلامی جنب اورژانس تهران - تلفن: ۵۵۶۸۵۹۵۲
۴ - پایگاه تجمیعی واکسیناسیون «کووید-۱۹» سوله بحران الزهرا(ع)
آدرس: خیابان نواب، خیابان بریانک، نرسیده به میدان بریانک، انتهای کوچه محبی - تلفن: ۵۵۷۸۶۰۰۵
۵ - پایگاه تجمیعی واکسیناسیون «کووید-۱۹» پیراپزشکی (ساختمان دانشکده دندانپزشکی)
آدرس: بلوار کشاورز، خیابان قدس، ساختمان قدیم دانشکده دندانپزشکی
۶- پایگاه تجمیعی اشراق تهرانپارس
آدرس: تهرانپارس، خیابان جشنواره فرهنگسرای اشراق
۷- پایگاه تجمیعی کردستان
آدرس: بزرگراه کردستان
۸- پایگاه بهاران
آدرس: مرزداران، دانشگاه علوم پزشکی ایران
همچنین علاوه بر پایگاههای تجمیعی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت نیز در حال حاضر خدمات واکسیناسیون را ارائه میدهند.
پایگاههای تجمیعی فعال واکسیناسیون «کووید-۱۹» در حال تکمیل شدن جهت ارائه خدمات به مردم هستند و تا پایان هفته اسامی مراکز جدید اطلاعرسانی خواهد شد.
***
ما در شهرهای قرمز و نارنجی الزامی شد
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا به تشریح جزئیات جلسه روز شنبه ستاد ملی کرونا پرداخت. عباس شیراوژن در توئیتی نوشت: با توجه به افزایش موارد ابتلا، بستریها، مراجعهکنندگان سرپایی و شهرهای قرمز و نارنجی، بر استفاده از ماسک در فضاهای باز و سرپوشیده در شهرهای قرمز و نارنجی تأکید شد. در شهرهای آبی و زرد، در نقاط سرپوشیده یا پرازدحام و پرتردد، استفاده از ماسک ضروری است. تزریق نوبت یادآور واکسن در کشورهای مختلف باعث کاهش موارد ابتلا به بیماری کرونا شده است و برعکس در کشورهایی که پوشش واکسن کاملی داشتند ولی زمان زیادی از تزریق واکسن گذشته، مجددا موارد ابتلای فراوان گزارش شده است، بنابراین باید تزریق واکسن یادآور را جدی بگیریم. وزارت بهداشت تعداد و ساعات خدمترسانی مراکز واکسیناسیون را برای ایجاد تسهیل در امر واکسیناسیون، افزایش دهد. با توجه به آمار بالای ابتلا در کشورهای همسایه از ترکیه تا امارات، مراقبتهای بهداشتی مرزی در همه مرزها تقویت شود.
***
هشدار نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی
این روزها که ویروس کرونا در حال شیوع گسترده است، کارشناسان بهداشت تاکید دارند با توجه به انجام مسافرتهای تابستان و برگزاری مراسمات، پروتکلهای بهداشتی باید بیش از پیش رعایت شود. عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن تشریح شرایط فعلی کرونا در کشور و علل افزایش آمار بیماری، در عین حال نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی، بویژه در سفرهای تابستانی هشدار داد. دکتر سیداحمد طباطبایی، درباره شرایط فعلی کرونا در کشور گفت: تقریبا از ۲ الی ۳ هفته قبل تعداد بیمارانی که با علائم اُمیکرون با سویههای احتمالی 4BA و 5BA مراجعه کردند، تعدادشان کم بود و همین سبب شد این دلخوشی شکل گیرد که افراد فکر کنند با از بین رفتن پاندمی مواجه هستیم. در رابطه با رعایت مسائل بهداشتی و عدم حذف ماسک از مجامع عمومی در اتوبوس، مترو، هواپیما و سایر مجامع سربسته باید دقت کافی صورت گیرد تا مردم همچنان ماسک بزنند اما با توجه به اینکه پیش از این ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد شیوع این بیماری کاهش یافته و مصوباتی درباره استفاده از ماسک داشت، مردم میزان رفت و آمدها در جشن، عروسی، مسافرت و... را بدون رعایت پروتکلها افزایش دادند. وی درباره پیشبینی شرایط روزهای آتی کرونا در کشور تصریح کرد: بحث ما جمعیتهای میلیونی است که ممکن است مبتلا شوند. همه افراد از جمله کسانی که به سفر میروند باید نکات بهداشتی را رعایت کنند اما مساله فراتر از این است. باز شدن استخرها، باشگاهها، تئاترها، کنسرتها، ورزشگاهها و... همگی میتواند در افزایش بیماری نقشآفرین باشد. طباطبایی تاکید کرد: با توجه به افزایش درصد واکسیناسیون در کشور که میتواند عاملی برای جلوگیری از بروز فرم شدید بیماری باشد اما هنوز هم عوامل افزایشی بیماری وجود دارد؛ به عنوان مثال اگر به مهر و آبان برسیم شاید دوباره همان الگوی افزایشی سایر کشورهایی که هماکنون با شیوع گسترده بیماری مواجهند را در ایران طی کنیم. وی با اشاره به اهمیت تکمیل واکسیناسیون کرونا گفت: برای تزریق دوز سوم توصیه این است که حتما بعد از گذشت مدت زمان معین تلقیح واکسن دوز سوم صورت گیرد، زیرا ایمنیها کاهش مییابد. اکنون یکی از مشکلات ما این است که به دلیل عدم استقبال مردم، اکثر مراکز واکسیناسیون که پیشتر به شکل گسترده فعالیت میکردند جمعآوری شده است و الان فقط مراکز خاصی هستند که واکسن تزریق میکنند اما این حالت با تشویق مردم و روی آوردن آنها به تزریق واکسن میتواند تغییر کند تا دولت موظف شود مراکز بیشتری برای تزریق واکسن فراهم کند. طباطبایی با تاکید بر اینکه تزریق واکسن دوز چهارم برای گروههای خاص همچنان مطرح است، بیان کرد: افراد دارای نقص سیستم ایمنی، بیماران مزمن، کسانی که داروی سرکوبکننده سیستم ایمنی مصرف میکنند، افرادی که در مراکز مراقبت از بیماریها کار میکنند و کادر درمان، از کسانی هستند که توصیه میشود تزریق دوز چهارم واکسن انجام دهند. وی افزود: درباره کودکان زیر ۱۸ سال نیز واکسن دوز سوم فعلا توصیه نشده است اما متاسفانه مشکلی که وجود دارد این است که هنوز کودکان زیادی هستند که حتی دوز اول و دوم واکسن را تزریق نکردهاند و به نظر نمیآید که این بیتوجهی خانوادهها به این موضوع به نفع این کودکان تمام شود. در حال حاضر مجوز تزریق واکسن برای کودکان بالای ۵ سال صادر شده است.
ارسال به دوستان
سگگردانی در پارکها جرم است و پلیس با سگگردانها، اراذل و اوباش و خردهفروشان مواد مخدر در بوستانهای پایتخت برخورد میکند
امنیت پارکها در رصد پلیس
مهدی جابری: برخی بوستانها و تفرجگاههای تهران به مرور تبدیل به محل تجمع مزاحمان نوامیس، اراذل و اوباش، خردهفروشان مواد مخدر و سگهای بزرگ و رعبآور شده است؛ موضوعی که پلیس پایتخت به طور جدی به آن ورود کرده و از تشدید نظارتها در این زمینه خبر داده است.
به گزارش «وطن امروز»، یکی از مهمترین گلایههای شهروندان تهرانی، بویژه خانوادههایی که برای تفریح و استراحت به بوستانهای محلی یا تفرجگاههای بزرگ میروند، حضور افرادی است که با الفاظ رکیک با یکدیگر و دیگران صحبت میکنند، سگهای بزرگ و رعبآور دارند یا حتی با شوخی و جدی دست به سلاح سرد میبرند. حضور این افراد و خطرات و تهدیدهای ناشی از آنها، موجب میشود بسیاری از خانوادهها بویژه کودکان و مادران از حضور در بوستانها پرهیز کنند، البته خالی شدن بوستانها از مادران و کودکان و کمرنگ شدن حضور خانوادهها به خودی خود باعث افزایش مانور اراذل و اوباش و افراد سگگردان میشود. واقعیت این است که بسیاری از سگهای کوچک و بزرگ که توسط صاحبان آنها به بوستانها آورده میشوند، بروز ترس و استرس در سالمندان، کودکان، مادران و حتی برخی مردان را به همراه دارد.
نکته قابل تامل در این میان، احترام نگذاشتن برخی افراد سگگردان به انسانها و شهروندان است؛ به این معنا که فرهنگ شهروندی حکم میکند انسانها ابتدا به یکدیگر احترام بگذارند و در مرحله بعد دغدغه حیوانات را داشته باشند اما آنچه ما در بوستانهای تهران شاهد هستیم، اولویت قائل شدن برای سگها در برابر شهروندان توسط برخی افراد سگگردان و نیز ایجاد ترس و نگرانی در بچهها و حتی بزرگسالان توسط سگهای کوچک و بزرگ است. علاوه بر این، برخی بوستانهای پایتخت تبدیل به محلی برای خرید و فروش مواد مخدر شده است به طوری که خردهفروشان با پنهان کردن مواد مخدر لابهلای بوتهها، درختان و حتی سطلهای زباله، این مواد را هنگام مراجعه مشتری به او تحویل میدهند.
* پارکها از لوث اراذل و اوباش پاکسازی میشود
در این باره فرمانده انتظامی تهران بزرگ از ممنوعیت ورود سگ به پارکهای پایتخت خبر داد و آن را جرم دانست.
سردار حسین رحیمی اظهار داشت: بر اساس طرحی، تمام کلانتریها و یگانهای امداد را مکلف کردیم بحث ایجاد یک فضای مناسب و برخورد با تمام عناصر آلودهکننده پارک و تفرجگاهها را به طور جدی در دستور کار خود قرار دهند.
وی ادامه داد: این طرح در دستور کار روزانه آنها است و رصد هر روزه ۲ هزار پارک زیر نظر کلانتری و یگان امداد قرار گرفته است. رحیمی با بیان اینکه در این طرح، پارکهای پایتخت از لوث وجود اراذل و اوباش، مزاحمان نوامیس، معتادان متجاهر و خردهفروشان مواد مخدر پاک خواهد شد، گفت: اخیرا با توجه به دستور جدیدی که صادر کردهایم، ورود سگها به پارکها نیز ممنوع شد؛ برخی افراد با سگها به پارک وارد میشوند و هیچ چیز را رعایت نمیکنند، بویژه درباره سگهای بسیار بزرگ که حتی دیدن آن برای برخی شهروندان رعبآور است. رسیدگی به این موضوع نیز در دستور کار قرار گرفته و بر این اساس، ورود سگ به پارک ممنوع است. فرمانده انتظامی پایتخت افزود: این اقدامات از نظر ما جرم محسوب میشود و جرم مشهود است که برخورد قانونی با آنها صورت خواهد گرفت.
رحیمی درباره شیوه نظارت بر پارک و تفرجگاهها نیز اظهار داشت: در برخی موارد که فضا اجازه میدهد همکاران با موتور و خودرو حضور خواهند داشت اما بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد به صورت پیاده تردد میکنند که مردم با دیدن پلیس احساس آرامش کنند. وی ادامه داد: همکاران من در قالب گشتهای 2 یا 3 نفره در اغلب پارکها حرکت میکنند. این اقدام تا لحظهای که مردم در پارکها حضور دارند و در حال استفاده هستند، استمرار خواهد داشت. بنابراین و بر اساس تاکیدات فرمانده انتظامی پایتخت، انتظار میرود با ممنوعیت ورود سگها، اراذل، اوباش و خردهفروشان مواد مخدر، امنیت روانی خانوادهها در بوستانها و تفرجگاههای پایتخت افزایش یابد.
***
بازدید مأموران پلیس پیشگیری از تمام شعب بانکی
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر پلمب شعب ناایمن بانکی، آخرین اقدامات پلیس برای ارتقای امنیت بانکها را تشریح کرد. سردار حسین رحیمی درباره اینکه پس از سرقت از بانک ملی چه اقداماتی برای ارتقای امنیت بانکها انجام شده است، به ایسنا گفت: در این باره جلسه ویژهای در وزارت کشور با حضور مسؤولان ذیربط برگزار شد و در این جلسه مسؤولان بانکها مکلف شدند نواقص و معایب ایمنی و امنیتی خود را در مهلتی مقرر رفع کنند. رحیمی ادامه داد: علاوه بر آن چکلیست جدیدی از مواردی که در تامین امنیت بانکها باید رعایت شود، تهیه شده و ماموران پلیس پیشگیری تهران بزرگ، بانک به بانک و شعبه به شعبه در حال بازدید از بانکها هستند و اگر مواردی منطبق با چکلیستها رعایت نشده باشد، تذکرات لازم داده میشود و بانکها موظفند در موعد مقرر نسبت به رفع نواقص اقدام کنند. رئیس پلیس پایتخت درباره اینکه آیا تاکنون شعب ناایمنی پلمب شدهاند یا خیر، گفت: در حال حاضر به این شعب زمان داده شده است تا نواقص خود را رفع کنند اما اگر در موعد مقرر رعایت نکنند، حتما این شعبهها پلمب خواهند شد. وی تاکید کرد: در این باره ما با شخص یا ارگانی تعارف نداریم، چرا که اگر خدای نکرده سرقتی رخ دهد آرامش و امنیت روانی مردم به مخاطره میافتد و ما باید از این موارد جلوگیری کنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
آمادهباش هلالاحمر برای راهپیمایی اربعین
دبیرکل جمعیت هلالاحمر از تشکیل ستاد اربعین این جمعیت خبر داد و گفت: همه ظرفیتها برای خدمت به زائران در ایام اربعین به کار گرفته میشود. «یعقوب سلیمانی» در جلسه ستاد اربعین جمعیت هلالاحمر که با حضور روسای سازمانها و مسؤولان مربوطه برگزار شد، بر همافزایی زیرمجموعهها برای خدمت به زائران تاکید کرد و گفت: همه ظرفیتها اعم از تجهیزات، لجستیک و نیروهای متخصص باید در ایام اربعین احصا و به کار گرفته شود. وی ادامه داد: باید دستورالعمل امداد در اربعین با همکاری زیرمجموعهها نوشته و الزامات و میزان اعتبار مورد نیاز آن هم پیشبینی شود، همچنین برای طرحها و اقدامات برنامهریزی شده هم باید نیروهای مورد نیاز از جمله متخصصان آماده اعزام باشند. وی با تاکید بر اینکه باید نگاه همافزایی و همدلی برای خدمت به زائران ایجاد شود، افزود: بهطورکلی برای خدمت به زائران اباعبدالله نیاز است تا از همه ظرفیتهای سازمانها و معاونتهای زیرمجموعه همچون خیرین، داوطلبان، جوانان و... در جمعیت هلالاحمر استفاده شود. در این جلسه طرحها و برنامههای پیشتر اجرا شده نظیر «طرح بازپیوند» به همراه مشکلات موجود در مرزها همچون شیوع بیماریها و در راستای آنها میزان امکانات مورد نیاز در حوزه بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
***
انجام ۳۰ هزار قربانی در سراسر کشور در قالب پویش «نذر قربانی»
در قالب پویش نذر قربانی به نیت سلامتی امام زمان(عج) ۳۰ هزار رأس دام در سراسر کشور برای کمک به نیازمندان ذبح شد. سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد دیروز در مراسم نذر قربانی که به نیت سلامتی و فرج امام زمان(عج) در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، گفت: برگزاری مراسم نذر قربانی به صورت همزمان در سراسر کشور اقدام ارزشمندی است که با مشارکت خیران گرانقدر انجام میشود. وی با اشاره به سابقه برپایی نذر قربانی در کمیته امداد، افزود: انجام قربانی در عید قربان مزین به نام امام زمان (عج) برای کمک به نیازمندان انجام میشود. بختیاری به اهمیت رسیدگی به نیازمندان در روایات و احادیث اشاره کرد و ادامه داد: رزمایش همدلی در راستای توصیههای رهبر معظم انقلاب حرکت بزرگی بود که در راستای کمک به خانوادههای نیازمند انجام شد. رئیس کمیته امداد با بیان اینکه در مراسم نذر قربانی در استان قم حدود ۱۰۰۰ رأس گوسفند قربانی شد، اظهار کرد: سال گذشته در کل کشور ۲۴ هزار رأس دام سبک و سنگین قربانی و میان نیازمندان توزیع شد که برای امسال ۳۰ درصد افزایش پیشبینی میشود. وی از همراهی بیش از ۹۰۰۰ مرکز نیکوکاری در طرح نذر قربانی خبر داد و تاکید کرد گوشت قربانی با رعایت موازین بهداشتی میان خانوادههای نیازمند توزیع میشود.
***
مترو به شمال و غرب تهران میرسد
مجری خط ۱۰ متروی تهران درباره جزئیات این خط توضیحاتی ارائه کرد و گفت: برآورد اعتبارات مورد نیاز این خط مترو بر پایه سال مالی امسال ۵۴ هزار میلیارد تومان است. محمود یوسفی در گفتوگو با ایسنا، درباره جزئیات خط ۱۰ متروی تهران که بنا به گفته شهردار تهران در هفته جاری قرار است عملیات اجرایی آن آغاز شود، گفت: خط ۱۰ مترو به طول ۴۳ کیلومتر با ۳۵ ایستگاه طراحی شده است که از فلکه چهارم تهرانپارس آغاز میشود و با طی کردن مسیر بزرگراه صدر، چمران و... نهایتا به وردآورد میرسد. وی با بیان اینکه این خط مترو یک مسیر شرقی-غربی است که شمال تهران را نیز در مسیر حرکت خود پوشش میدهد، افزود: این نخستین خط مترو خواهد بود که محلات شمال تهران را که از عدم توسعه خطوط مترو رنج میبرند، پوشش خواهد داد که براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در فاز نخست در نظر داریم در یک برنامه ۵ساله، خط را با ۱۰ ایستگاه به بهرهبرداری برسانیم و مابقی ایستگاهها نیز به مرور وارد چرخه خدمترسانی خواهد شد. وی تصریح کرد: فاز یک از ساخت و بهرهبرداری از خط ۱۰ مترو از میدان کتاب تا وردآورد به طول ۲۰.۵ کیلومتر با ۵ ایستگاه و ۱۲ ایستگاه عبوری بهرهبرداری خواهد شد که مدت اجرای آن ۴ سال تخممین زده شده است فاز دوم از میدان کتاب تا تهرانپارس به طول ۲۲.۵کیلومتر با ۵ ایستگاه و ۱۳ایستگاه عبوری احداث خواهد شد که آن هم به مدت ۴ سال ساخته خواهد شد اما فرآینده فاز دوم از سال آینده آغاز میشود.
***
فروش اینترنتی دارو ممنوع
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی وزارت بهداشت گفت: خط ۶ سامانه ۱۹۰ به دلیل تکالیفی که در قانون جوانی جمعیت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محول شده به سوالات، پیشنهادات و شکایات مردمی به طرح جوانی جمعیت اختصاص داده شد. علیرضا رحیمنیا تاکید کرد: مردم از طریق خط ۶ سامانه ۱۹۰ میتوانند اگر در مراحل طرح افزایش جمعیت سوالاتی درباره نازایی دارند یا شاهد هزینههای زیاد آزمایشگاه و دارو یا رفتار نادرست یا عدم باورمندی پرسنل به طرح افزایش جمعیت بودند با ما در میان بگذارند. وی با بیان اینکه وزارت بهداشت به گزارشات مردم اهمیت میدهد، گفت: این نکته مهم را به هموطنان تاکید میکنیم که فروش اینترنتی دارو ممنوع است، چون نمیتوانیم اصالت دارویی که به صورت اینترنتی به دست مصرفکننده و مردم کشورمان میرسد را تایید کنیم. فعلا فروش اینترنتی دارو را ممنوع کردهایم، مگر اینکه زیرساختهای آن فراهم شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|