|
برگزاری دومین رأیگیری «عدم اعتماد» به دولت جانسون در پارلمان انگلیس
یک منبع در حزب کارگر، حزب اپوزیسیون انگلیس، گفت این حزب طرحی برای رأی عدم اعتماد به دولت بوریس جانسون، نخستوزیر را (۱۲ جولای) ارائه خواهد کرد و انتظار میرود رأیگیری در این باره برگزار شود. طرح عدم اعتماد به این معنی است که قانونگذاران از همه احزاب نماینده در پارلمان میتوانند درباره اینکه آیا دولت جانسون در حال حاضر باید به کار خود ادامه دهد یا خیر، رأی دهند.
ارسال به دوستان
نظرسنجی انجام شده از سوی نیویورکتایمز سبب شده ادامه ریاستجمهوری بایدن در هالهای از ابهام قرار گیرد
دموکراتها علیه بایدن؟
گروه بینالملل: ریاستجمهوری بایدن در میان تصمیمات تاسفبار، مشکلات اقتصادی و اشتباهات رو به رشد به پایان زودرس خود نزدیک میشود. این عبارت چکیده گزارش «واشنگتنتایمز» آمریکا با استناد به نظرسنجی صورت گرفته اخیر درباره محبوبیت بایدن و آینده ریاستجمهوری او است. روز دوشنبه انتشار نتایج نظرسنجی صورتگرفته از سوی نیویورکتایمز (روزنامه محبوب دموکراتها) نشان داد تقریبا دوسوم دموکراتها میخواهند شخص دیگری جز جو بایدن در سال 2024 نامزد این حزب برای انتخابات ریاستجمهوری باشد. واشنگتنتایمز در این رابطه نوشته است: این نظرسنجی توسط یک گروه محافظهکار مانند «Breitbart» صورت نگرفته، بلکه یکی از لیبرالترین رسانههای خبری در ایالاتمتحده، این 64 درصد نارضایتی از بایدن را منتشر کرده است. واشنگتنتایمز در ادامه آورده است: «ساعاتی پس از انتشار این نظرسنجی ویرانگر، رئیسجمهور ایالاتمتحده تلاش کرد با برگزاری جشن محدودی در چمنزار جنوبی کاخ سفید دور اول پیروزی در قانون کنترل اسلحه را جشن بگیرد اما دعوتشدگان به این جشن برای بایدن سورپرایز دیگری داشتند. بایدن در این جشن توسط یکی از میهمانان دعوتشده که پیشبینی میشد یکی از امنترین و نمایشیترین فضاهای سیاسی در آمریکا باشد، مورد انتقاد قرار گرفت. مانوئل اولیور، پدر دانشآموزی که در تیراندازی در مدرسه پارکلند فلوریدا در سال 2018 کشته شد، حین سخنرانی بایدن برخاست و بر سر رئیسجمهور فریاد زد و اقدامات او را در این زمینه ناکافی دانست. در مقابل بایدن طوری پاسخ داد که گویی امیدوار است میزان محبوبیت افتضاح خود را حتی پایین بیاورد. او به پدر دانشآموز مقتول که عکس پسر 17 ساله خود، خواکین را روی تیشرت خود بسته بود، پارس کرد: «بشین!»». نظرسنجی مشترک نیویورکتایمز و «کالج سیهنا» نشان داد محبوبیت رئیسجمهور آمریکا حدود 33 درصد است. این عدد به این معناست که بایدن کمترین میزان تایید مردم آمریکا در 76 سال گذشته را دارد. بر اساس گزارش واشنگتنتایمز، «نتایج این نظرسنجی احساس بدبینی فراگیر را که در هر گوشه از کشور، هر طیف سنی و گروه نژادی، شهرها، حومهها و مناطق روستایی و همچنین هر دو حزب سیاسی وجود دارد، ثابت میکند». تنها 26 درصد رایدهندگان دموکرات گفتند این حزب باید در سال 2024 مجددا آقای بایدن را نامزد کند. این نظرسنجی نشان داد در میان دموکراتهای کمتر از 30 سال، 94 درصد نمیخواهند بایدن دوباره نامزد شود. فقط 5 درصد از این گروه سنی گفتند که میخواهند بایدن دوباره نامزد شود. «دیوید اکسلرود» مشاور کاخ سفید اوباما با اشاره به این نظرسنجی در توئیتی نوشت: «اعداد بسیار نگرانکنندهای در اینجا وجود دارد». اندی بیگز، نماینده جمهوریخواه آریزونا نیز در توئیتی نوشت: «به نظر میرسد دیگر حتی نیویورکتایمز هم جو خوابآلود را نمیخواهد. آمریکا لایق رهبر بهتری است». بایدن 20 نوامبر 80 ساله میشود و 33 درصد از پاسخدهندگانی که خواهان نامزدی متفاوت از حزب دموکرات در سال 2024 هستند، سن رئیسجمهور را به عنوان یک نگرانی ذکر کردند. دیوید گرگن، مشاور 4 رئیسجمهور، گفت: «نامناسب است که بعد از 80 سالگی به دنبال آن مقام باشید». بایدن همچنان با ۳ درصد از دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق، در رقابت فرضی 2024 پیش است.
* وحشت آمریکاییها از تورم آمریکا
این نظرسنجی نشان داد تنها 13 درصد آمریکاییها معتقدند این کشور در مسیر درستی قرار دارد. شاید یکی از آنها جیمی کارتر، رئیسجمهور اسبق، یک دموکرات باشد که تا حدی به دلیل تورم بالا از قدرت کنار رفت. هری انتن، گزارشگر ارشد دادههای CNN هم درباره این نظرسنجی گفت: «تورم ریاستجمهوری کارتر را غرق کرد. جو بایدن از نظر تورم در ذهن آمریکاییها بدتر از جیمی کارتر است». وزارت کار آمریکا قرار است روز چهارشنبه (امروز) درباره نرخ تورم ماه ژوئن گزارش دهد. برخی اقتصاددانان پیشبینی میکنند نرخ تورم ماه مه به 9 درصد برسد که بالاترین میزان در 40 سال گذشته است.
* واکنش کاخ سفید به نظرسنجی نیویورکتایمز
تبعات نتایج نظرسنجی صورت گرفته سبب شده تا دولت آمریکا در اقدامی کمسابقه نسبت به این نظرسنجی واکنش نشان دهد. کاخ سفید با رد نتایج نظرسنجی جدیدی که رضایت مردمی از بایدن را ۳۳ درصد نشان میدهد و حاکی از آن است که دموکراتها برای رقابت ریاستجمهوری ۲۰۲۴ نامزد دیگری را میخواهند، به برخی «دستاوردها»ی گذشته اشاره کرد. به گزارش شبکه ایبیسی نیوز، کارین ژان پییر، سخنگوی کاخ سفید در این باره به خبرنگاران گفت بهرغم نتایج نظرسنجی جدید نیویورکتایمز و کالج سیهنا، این دولت همچنان روی مسائل پیش رو متمرکز است. سخنگوی کاخ سفید افزود: «ما روی مسائلی نظیر امضای لایحه دوحزبی اصلاحات قوانین حمل سلاح که موجب نجات جان انسانها میشود، متمرکز هستیم. آیا کارهای دیگری هم مانده است؟ قطعا. من درباره تورم و مسائل دیگر حرف میزنم که اولویت این رئیسجمهوری آمریکاست». این سخنگو به سرعت اولویتهای دیگری را فهرستوار بیان کرد، از جمله حفظ رشد اشتغال و پیشبرد لایحهای برای افزایش رقابت با چین. او همچنین تاکید کرد: با وجود هرگونه نظرسنجی ضعیفی، بایدن روی این مسائل متمرکز میماند. ما قرار نیست به نظرسنجیها توجه کنیم.
***
واشنگتنپست: آمریکا ارزشهای حقوق بشری را با منافع اقتصادی معامله میکند
روزنامه واشنگتنپست درباره سفر جو بایدن به ریاض نوشت: این سفر حاوی این پیام است که ادعای آمریکا درباره ارزشهای حقوق بشری تا وقتی منافع اقتصادی این کشور در خطر نیفتاده، صحت دارد و واشنگتن حاضر است به قیمت نفت ارزان، ارزشهای خود را کنار بگذارد. واشنگتنپست نوشت: بایدن در دور نخست انتخابات، قول داد محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان را به دلیل نقشی که در قتل جمال خاشقجی، ستوننویس منتقد روزنامه واشنگتنپست داشت، «منزوی» کند و جهان به دلایل زیادی فکر میکرد واقعا مدنظر او همین بوده است. پس اکنون چرا بایدن با زانوی خمیده به جده میرود تا دست خونآلود یک «منفور» را فشار دهد؟ آیا او یک بار دیگر به دنبال رأی است؟ بایدن سفر خود را به عنوان اقدامی ضروری برای ارتقای ثبات در خاورمیانه و جلوگیری از تجاوز روسیه و چین توجیه کرده است اما او باید بداند که ملاقات با محمد بنسلمان دقیقا همان چیزی را به رهبر عربستان میدهد که ۳ سال کمپین روابط عمومی سعودیها، هزینههای لابی این کشور و حتی یک اتحاد جدید کشورهای عرب حوزه خلیجفارس به دست نداده است: بازگشت به احترام. این روزنامه آمریکایی در ادامه عنوان کرد: تبرئه ناشایست ولیعهد عربستان تنها اهداف سیاست خارجی مورد نظر بایدن را تضعیف خواهد کرد. دیدار بایدن نشان خواهد داد «ارزشهای آمریکا قابل مذاکره است».
ارسال به دوستان
دور دنیا
با سفر پسر ملاعمر به قطر انجام شد
امضای توافق امنیتی دوحه و کابل
سرپرست وزارت دفاع طالبان گفت پس از تحلیل و ارزیابی جزئیات توافقنامه امنیتی میان افغانستان و قطر، مقامهای طالبان تصمیم خواهند گرفت که این توافقنامه را امضا کنند یا نه. بنا به گزارش شبکه خبری طلوع، ملا محمد یعقوب مجاهد پس از بازگشت از قطر افزود مقامهای قطری علاقهمند به امضای توافقنامه امنیتی با کابل هستند و دوحه این پیمان را در چارچوب همکاری میان ۲ کشور مطرح خواهد کرد. سرپرست وزارت دفاع طالبان گفت: قطر علاقهمند است میان وزارتهای دفاع افغانستان و قطر یک توافقنامه امنیتی امضا شود که در چارچوب این توافقنامه هر ۲ کشور با یکدیگر همکاری داشته باشند و من نیز این را گام خوبی میدانم؛ درباره این توافقنامه مشورت و جزئیات آن را نیز مطالعه میکنیم.
***
روسیه احتمالا در حال ساخت یک سلاح لیزری ضد ماهواره است
روزنامه ایندیپندنت، چاپ لندن نوشت روسیه احتمالا مشغول ساخت یک سیستم لیزری با قابلیت از کار انداختن ماهوارههای متخاصم است. بر اساس گزارش این روزنامه، تحقیقات منبع باز جدید منتشر شده از سوی پایگاه اسپیس ریویو نشان میدهد یک مجتمع جدید در محل تاسیسات فضایی Krona وابسته به وزارت دفاع روسیه در نزدیکی شهر زلنچوکسکایا وجود دارد. تجزیه و تحلیل تصاویر ماهوارهای علنی، یک سری اسناد درخواستی مرتبط با مقاطعهکاران صنعتی روس و همچنین اسناد مالی مرتبط با روسیه نشان داد پروژه موسوم به «کالینا» - یک سیستم لیزری طراحی شده برای «جنگ الکترواپتیکال» - میتواند پالسهای لیزری را با هدف آسیب وارد کردن به حسگرهای نوری ماهوارهها بتاباند. اسپیس ریویو نوشت: اسناد مناقصه که در سال ۲۰۱۵ به صورت آنلاین منتشر شد، قبلا روشن کرده بودند که پروژه کالینا دربردارنده یک تلسکوپ جدید برای تاباندن دقیق پرتوهای لیزر به ماهوارههاست. این پروژه ابتدا در سال ۲۰۱۱ شروع شد اما تحقیقات اولیه آن از یک دهه قبل از آن انجام شد. مجتمع کالینا شامل تجهیزات نظارتی از جمله سیستمهای لیدار (Lidar) یکی از فناوریهای سنجش از راه دور است که با تاباندن لیزر به هدف و تجزیه و تحلیل نور بازتابشده، فاصله را اندازه میگیرد و رادار مورد استفاده برای شناسایی اهداف تلسکوپهای فضایی است. نوامبر سال گذشته، روسیه یک آزمایش موشکی انجام داد که به موجب آن یکی از ماهوارههای قدیمی خود را از بین برد.
***
حجم کودکشی اسرائیل دبیرکل سازمان ملل را شوکه کرد!
گزارش ویژه دبیرکل سازمان ملل با موضوع «کودکان و درگیریهای مسلحانه» منتشر شد. در بخشی از این گزارش سالانه ۴۵ صفحهای آمده است: بیشترین تعداد تخلفات جدی در افغانستان، جمهوری دموکراتیک کنگو، اسرائیل و اراضی اشغالی فلسطین، سومالی، جمهوری عربی سوریه و یمن ثبت شده است. طبق این گزارش، سازمان ملل ۲۹۳۴ مورد نقض فاحش (حقوق کودکان) در کرانه باختری اشغالی از جمله قدس شرقی، نوار غزه و اسرائیل را علیه ۱۲۰۸ کودک فلسطینی و ۹ کودک اسرائیلی و ۹۱۵ پسر و ۳۰۲ دختر مورد راستآزمایی قرار داد. گوترش در گزارش خود تصریح کرد: من از تعداد کودکان کشته و مجروح شده توسط نیروهای اسرائیلی در جریان جنگ، طی حملات هوایی به مناطق پرجمعیت و استفاده از گلولههای جنگی... و عدم پاسخگویی ادامهدار درباره این تخلفات شوکه شدهام.
***
عذرخواهی هلند در سالروز نسلکشی سربرنیتسا
وزیر دفاع هلند طی سخنانی در بیستوهفتمین سالروز نسلکشی سربرنیتسا عذرخواهی کرد. به نوشته روزنامه الشرق الاوسط، وزیر دفاع هلند در سخنانی در مراسم یادبود قربانیان نسلکشی سربرنیتسا از بازماندگان قربانیان این نسلکشی عذرخواهی کرد. او با اشاره به اینکه سربرنیتسا به مدت ۲۷ سال میزبان خاطرات وحشتناکی بوده است، گفت این یک نسلکشی وحشتناک است که به مرور زمان فراموش نخواهد شد. این مقام هلندی با تاکید بر اینکه نهادهای بینالمللی قول دادهاند از مردم بیگناه محافظت کنند، تصریح کرد: هلند یکی از آنها بود. با وجود همه چیز، سربرنیتسا در هم شکسته شد. مسلمانان بوسنی و هرزگوین دوشنبه (۱۱ جولای) و در آستانه بیستوهفتمین سالگرد کشتار سربرنیتسا، در قبرستان پوتوچاری مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری ۵۰ قربانی دیگر این نسلکشی را برگزار کردند. تاکنون ۶ هزار و ۹۷۴ قربانی که بقایای اجسادشان از ۸۵ گور دستهجمعی در سربرنیتسا و اطراف آن کشف و شناسایی شده است، در محل یادبود به خاک سپرده شدهاند. با این ۵۰ قربانی دیگر، این رقم به ۷ هزار و ۲۴ مورد میرسد. نسلکشی سربرنیتسا که به عنوان بزرگترین فاجعه انسانی پس از جنگ دوم جهانی در اروپا توصیف میشود، بهرغم گذشت ۲۷ سال، هنوز به عنوان زخم التیامناپذیر مردم بوسنی و هرزگوین محسوب میشود.
ارسال به دوستان
یکی از معارضان سرسخت بنسلمان در بیروت به قتل رسید
خاشقجی دوم!
در آستانه سفر جو بایدن به منطقه غرب آسیا یکی دیگر از معارضان برجسته حکومت سعودی در بیروت کشته شد. به گزارش «وطنامروز»، «مانع بن حمد مهذل الیامی» معارض برجسته سعودی و از اعضای موسس حزب «التجمع الوطنی» که در لبنان ساکن بود، این هفته در محل اقامتش کشته شد؛ قتلی که انگشت اتهام را به سمت عربستان سعودی و بنسلمان برد.
مانع بن حمد مهذل الیامی از مخالفان حکومت فعلی سعودی و از فرقه اسماعیلیه، از سال 2015 در لبنان اقامت و تندترین انتقادها را به حکومت بنسلمان داشت. الیامی یکی از افراد نزدیک به محمد بننایف، ولیعهد سابق عربستان بود که سال 2017 توسط سلمان از این سمت برکنار شد و پسر سلمان بر مسند ولایتعهدی عربستان نشست. الیامی در لبنان جنبش حق و عدالت را برای اصلاح ساختار عربستان سعودی تأسیس کرد که این کار او سبب عصبانیت شدید محمد بنسلمان شد.
قتل این معارض سعودی سبب شد همه نگاهها به سمت حکومت سعودی باشد. بعد از این ماجرا «ولید البخاری» سفیر عربستان در لبنان از پلیس این کشور خواست قاتلان این معارض سعودی را شناسایی کنند؛ واکنشی که باعث مضحکه شدن او در فضای مجازی لبنان شده است. البته اداره امنیت داخلی لبنان اعلام کرد در تحقیقات اولیه مشخص شد قتل این معارض سعودی توسط ۲ برادرش انجام شده است، البته بسیاری از کارشناسان امنیتی و سیاسی این موضوع را خندهدار میدانند.
مانع الیامی که از اعضای قبایل «حاشد» استان نجران بود، حزبی را با هدف مبارزه با بنسلمان تشکیل داد. بر همین اساس حزب التجمع الوطنی بعد از مرگ مانع الیامی با صدور بیانیهای اعلام کرد مانع الیامی برای ادامه فعالیتهای خود به دور از سیاستزدگی و سوءاستفاده مذهبی، خاک سعودی را ترک کرد. مانع الیامی به همراه دیگر اعضای حزب تلاش کرد به کشوری امن و جایگزین برود و با سازمان ملل و تعدادی از کشورها برای تضمین پناهندگی تماسهایی برقرار شد اما در میان این تلاشها، این قتل رخ داد. بسیاری اعتقاد دارند این حزب با حمایتهای «سعد الجبری» مشاور سابق دستگاه استخباراتی و دست راست محمد بننایف تشکیل شده است تا بن سلمان را به چالش بکشد. الجبری هم اکنون در کاناداست و علنا علیه حکومت سعودی کار میکند و بنسلمان فرزندان او را گروگان گرفته است تا او خود را تسلیم کند. همچنین در حالی که تحقیقات درباره این قتل همچنان ادامه دارد و رسانههای رسمی عربستان نیز واکنشی نشان ندادهاند، کمپینی توسط نظام عربستان در شبکههای اجتماعی به راه افتاده مبنی بر اینکه مانع الیامی توسط ۲ برادرش بر سر موضوعی مرتبط با قاچاق مواد مخدر کشته شده است تا به این ترتیب اتهامی متوجه حکومت عربستان و شخص محمد بنسلمان نشود. معارضان فاش کردند برادران مانع الیامی که به عنوان قاتلان وی شناخته شدهاند، به سفارت عربستان در بیروت رفت و آمد داشتند و باید الیامی را «خاشقجی دوم» توصیف کرد. «مجتهد» افشاگر معروف حکومت آلسعود در این زمینه گفته سرکوب مخالفان سعودی یک روش معمول محمد بنسلمان است که به شکل وقیحانه توسط رژیم تروریست عربستان انجام میشود و نظام سعودی طرفی است که اقدام به ترور مانع بن حمد مهذل الیامی کرده است. در مجموع بهنظر میرسد قتل الیامی فراتر از یک قتل خانوادگی است و باید ریشههای سیاسی بین او و بنسلمان را در این قتل پررنگ دید. این موضوع در آستانه سفر بایدن به منطقه شاید پیامی واضح به دولت دموکرات آمریکاست که دستگاه ترور بنسلمان با وجود فشار دموکراتها هم به کار خود ادامه خواهد داد.
ارسال به دوستان
روزنامه ارمنی از ساخت پایگاه جدید مسکو در ایروان خبر داد
دیوار دفاعی روسها در مقابل ترکیه؟
روزنامه «هراپاراک» ارمنستان گزارش داد روسیه در حال ساخت یک پایگاه نظامی جدید در ارمنستان است. در این گزارش آمده است نخستین خبر از ساخت پایگاه نظامی جدید روسیه در خاک جمهوری ارمنستان در اواسط ژوئن زمانی منتشر شد که دولت ارمنستان در یک جلسه عادی کابینه تصمیم به ایجاد اصلاحات در پروتکل 3 اکتبر 2012 درباره استقرار پایگاه نظامی روسیه در قلمرو جمهوری ارمنستان را اتخاذ کرد.
بر اساس این گزارش، در ماه ژوئن هیچ اشارهای به پایگاه نظامی جدید نشده بود اما گفته میشود «نقاط استقرار پایگاه نظامی روسیه» و ترکیب زمین و اموال غیرمنقول در حال واگذاری به طرف روس است و تغییراتی در اسناد قانونی ایجاد میشود.
این روزنامه ادامه داد در حقیقت تصمیمی درباره استقرار یک پایگاه نظامی جدید اتخاذ شده است که طبق آن یک پروتکل مجزای شماره ۲ و پس از آن توافقات بینالمللی امضا میشود که هنوز نهایی نشده است و باید در وهله اول به تصویب پارلمان ارمنستان برسد و سپس بین ۲ کشور ارمنستان و روسیه امضا شود.
هراپاراک درباره علت استقرار پایگاه نظامی روسیه در ارمنستان نوشت: ایجاد پایگاه نظامی روسیه در ارمنستان به مفهوم آن است که کشاندن ارمنستان به جنگی جدید برای متجاوزان چندان آسان نخواهد بود و روسها در هر جنگ احتمالی مشارکت خواهند داشت و احتمال میرود مسکو به دنبال تشکیل یک اتحاد جدید در ارمنستان باشد.
طبق این گزارش، زمینهایی که برای پایگاه نظامی جدید روسیه تخصیص داده میشود، در مرزهای اجرایی جوامع بزرگ نویمبریان و برد در استان تاووش است و بنا بر اطلاعات به دست آمده توسط این روزنامه، پایگاه نظامی روسیه در شهرکهای آیگیپار و وسکیپار و همچنین قلمرو جامعه نویمبریان مستقر خواهد شد و طبق اطلاعات اولیه حدود ۲ هزار نظامی روسیه در آنجا مستقر خواهند شد.
جنگ بر سر منطقه قرهباغ کوهستانی نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتشبس به امضای «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان، رئیسجمهور آذربایجان و رئیسجمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقشآفرینی کرد. جمهوری آذربایجان در این دور از درگیریها مناطقی از جمله قرهباغ را از اشغال ارمنستان خارج کرد.
ارمنستان روی ۲ ریل حرکت میکند؛ از یک سو این جمهوری پیشین اتحاد جماهیر شوروی در حوزه قفقاز از نظر اقتصادی به روسیه وابسته است و مناسبات نزدیکی با کرملین دارد. این کشور همانند قزاقستان عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نیز عضو پیمان نظامی سازمان امنیت جمعی به رهبری روسیه است. از طرفی بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند ساخت پایگاه جدید روسیه در ارمنستان برای ایجاد یک دیوار دفاعی در مقابل ترکیه و ناتو است که در 2 سال اخیر در منطقه قفقاز و با شروع جنگ در این منطقه بسیار فعال شدهاند.
اما از سوی دیگر، ارمنستان پس از انقلاب مخملین سال ۲۰۱۸ در تلاش برای نزدیکی به غرب است. این کشور عضو شورای اروپا و امضاکننده کنوانسیون حقوق بشر اروپاست و در سال ۲۰۱۷ یک توافقنامه شراکت با اتحادیه اروپایی منعقد کرده است که این موضوع سبب شد روسیه در جنگ با آذربایجان دست حمایت خودش از ارمنیها را بردارد.
ارسال به دوستان
تشییع جنازه آبه شینزو در سایه تدابیر شدید امنیتی
مراسم بزرگداشت آبه شینزو، نخستوزیر پیشین ژاپن که هدف ترور قرار گرفت، دیروز (سهشنبه) در محفلی خصوصی با حضور اعضای خانواده و بستگانش انجام شد، با این حال حضور مردمی مقابل محل برگزاری این مراسم در توکیو توجه عکاسان و اهالی رسانه را به خود جلب کرد. این مراسم در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار شد و به همین مناسبت پرچمها در شهر توکیو نیمهافراشته شده و مردم عادی هم در مراسم تشییع جنازه شرکت کردند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، آبه جمعه گذشته حین سخنرانی در یک کمپین انتخاباتی در شهر نارا در جنوب ژاپن به ضرب گلوله ترور شد و جان باخت. ضارب مردی ۴۱ ساله به نام «تتسویا یاماگامی» است که در بازداشت به سر میبرد. او به پلیس گفت آبه را از آن بابت هدف قرار داد که این سیاستمدار با سازمانی که او از آن منزجر است، ارتباط داشت. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|