|
جریمه ۱۰ میلیارد تومانی برای شرکت بزرگ لبنیاتی
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: یک شرکت بزرگ لبنیاتی به علت گرانفروشی یک محصول، بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان جریمه شد. رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در چند هفته اخیر حدود 8 شرکت تولیدکننده لبنیات محکومیتهای سنگین داشتند. اخیرا یک شرکت بزرگ تولید لبنیات در یک فقره به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به علت گرانفروشی یک محصول محکوم شد.
ارسال به دوستان
«وطنامروز» از فرسوده بودن ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی و تبعات زیستمحیطی و ترافیکی آن گزارش میدهد
اتوبوسهای 100 درصد فرسوده!
50 درصد ناوگان تاکسیرانی و حدود 100 درصد ناوگان اتوبوسرانی فرسوده است؛ این در حالی است که بهبود شرایط ناوگان حملونقل عمومی، از سالها قبل تا امروز مهمترین دغدغه شهروندان تهرانی بوده است.
به گزارش «وطنامروز»، ارتقا و بهبود خدمات ناوگان حملونقل عمومی از جمله اتوبوسرانی، مترو و تاکسیرانی، میتواند موجب تشویق و ترغیب شهروندان به عدم استفاده از خودروهای شخصی شود اما بالعکس، تداوم مشکلات و معضلات موجود در این حوزه، نهتنها موجب نارضایتی شهروندان از خدمات شهری میشود بلکه باعث مقاومت بسیاری از مردم برای کنار گذاشتن خودروهای شخصی نیز میشود.
شهروندانی که از خدمات تاکسیرانی و اتوبوسرانی استفاده میکنند، بخوبی همه مشکلات این وسایل حملونقلی را با تمام وجود درک و لمس کردهاند؛ دودزا بودن، ایجاد آلودگی صوتی، تکانهای غیرطبیعی، خراب شدن در میانه مسیر و در یک کلام، تجربه سفرهای دشوار با اعمال شاقه، از جمله مواردی است که از سالهای قبل تا امروز موجب گلایه و شکایت شهروندان بوده است.
حسین، شهروند 40 ساله تهرانی به «وطنامروز» میگوید: من حدود ساعت 22 از خط اتوبوس تندرو تهرانپارس- آزادی استفاده میکنم و معمولا اتوبوسهای دودزا، کج و معوج و پر سر و صدا در این مسیر تردد میکنند.
وی میافزاید: علاوه بر این، ازدحام جمعیت در این اتوبوسها آزاردهنده است و برای اینکه بتوانیم سوار اتوبوس شویم باید منتظر اتوبوسهای بعدی بمانیم.
شهروند دیگری نیز اظهار میدارد: من همیشه از وسایل حملونقل عمومی استفاده میکنم اما معمولا با ازدحام جمعیت در مترو و اتوبوس، فرسوده بودن تاکسی و اتوبوس و نیز کیفیت نامناسب خدماترسانی آنها مواجه میشوم.
وی ادامه میدهد: برخی همکاران و اقوام من به دلیل همین مشکلات، فقط از خودروی شخصیشان استفاده میکنند تا مجبور به تحمل مشکلات ناشی از فرسودگی ناوگان و ازدحام جمعیت نباشند.
* دغدغه 80 درصد مردم همین است
همچنین روز گذشته معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران جملاتی را بیان کرد که نشان میدهد تقریبا 100 درصد ناوگان اتوبوسرانی و 50 درصد ناوگان تاکسیرانی فرسوده است. طبیعتا فرسودگی این ناوگانها هم موجب تشدید معضلات زیستمحیطی و آلودگی هوا میشود و هم کیفیت خدماترسانی به شهروندان را کاهش میدهد.
در این میان، دغدغه مردم این است که مشکلات حملونقل (فارغ از اینکه چه دلیلی دارد و به کجا مربوط است) باید حل شود؛ به عبارت دیگر، مصاحبه مقامات و مدیران شهری و دولتی دردی از مردم دوا نمیکند.
سیدمجتبی شفیعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حملونقل عمومی یکی از مهمترین و پیچیدهترین حوزههای مدیریت شهری در تهران و همه کلانشهرهای دنیا محسوب میشود و دغدغه 80 درصد شهروندان کلانشهرها همین مسأله حملونقل و ترافیک است.
وی با اشاره به اینکه خدمات حملونقل عمومی باید لحظهای و بسیار دقیق باشد، گفت: اگر اختلالی در این ناوگان رخ دهد در زندگی مردم مشکل پیش میآید، لذا توجهات ویژه در این راستا ضرورت دارد و مدنظر قرار گرفته است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: عقبماندگیهای عظیمی در حوزه حملونقل داریم و حدود 10 سال است که جدی از این ناوگان حمایت نشده است، بنابراین فرسودگی جدی در آن و تجهیزات مربوط را شاهد هستیم. وی با بیان اینکه ناوگان تاکسیرانی 50 درصد و ناوگان اتوبوسرانی 90 تا 100 درصد فرسوده است، گفت: علاوه بر حمایت دولت باید سهم جرایم راهنمایی و رانندگی به شهرداریها وصول شود؛ بهرغم صراحت قانونی این موضوع در سالهای گذشته محقق نشده و فقط 4 هزار میلیارد تومان اصل طلب شهرداری تهران از جرایم اخذ شده راهنمایی و رانندگی است.
* نگهداری 2300 اتوبوس با چنگ و دندان!
شفیعی به یک نکته عجیب هم اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳۰۰ اتوبوس را به دلیل فرسودگی با چنگ و دندان در تهران نگه داشتهایم و در حال خدمترسانی به شهروندان هستند؛ حداقل ۵۵۰۰ اتوبوس نیاز داریم تا شرایط به وضعیت قابل قبول برسد.
وی اعلام کرد: بر اساس تدابیر اتخاذ شده، وزارت کشور اعلام کرده است ۹۰۰ دستگاه اتوبوس را از خودروسازان داخلی خریداری کرده و امسال در اختیار شهرداری تهران قرار میدهد که با تحقق این مساله تحولی جدی در حوزه حملونقل عمومی در بخش اتوبوسرانی خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه ۱۴۰۰ اتوبوس امسال اورهال میشود، گفت: خرید اتوبوسهای دست دوم نیز مدنظر قرار گرفته است، چرا که قیمت آنها یکپنجم اتوبوسهای داخلی است و به صورت اضطراری و نه دائمی میتوان آنها را خریداری کرد، البته ناگفته نماند که این اتوبوسها استانداردهای زیستمحیطی، فنی و کیفیت را دارند و از لحاظ مبلمان و ظاهر هم بسیار بهتر از اتوبوسهای کنونی تهران هستند و قطعا مردم راضی به استفاده از این اتوبوسها خواهند بود.
ارسال به دوستان
شناسایی ۹۷۷۵ بیمار جدید کرونا در کشور و فوت ۳۳ تن دیگر از هموطنان طی یک شبانهروز
کودکان هم دوز یادآور تزریق کنند
بر اساس آمارها هر روز بر تعداد بستریشدگان و فوتیهای ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور افزوده میشود به طوری که شمار مبتلایان به کرونا هماکنون در آستانه 10 هزار نفر در یک شبانهروز رسیده است. به گزارش «وطنامروز»، کرونا با زیرسویه جدید اُمیکرون چند هفتهای است با شیبی نسبتا تند در حال همهگیری است؛ ویروسی که طبق گفته وزیر بهداشت، قدرت سرایتپذیری آن بسیار بالاست و برای عبور از موج هفتم این بیماری مردم باید ضمن تکمیل روند واکسیناسیون و تزریق دوز یادآور به کودکان بالای ۱۲ سال، خود را در برابر کرونا واکسینه کنند. تاختوتاز کرونا به گونهای است که این روزها مراجعه افراد با علائم سرماخوردگی به مراکز درمانی و بیمارستانی در سراسر کشور بسیار زیاد شده است. طبق گفته کارشناسان بهداشت، هر گونه علائم سرماخوردگی در این فصل را باید کرونا تلقی کرد. در چنین شرایطی بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و اجتماعی، تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوز یادآور برای رهایی از این بیماری تاکید شده است.
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۹۷۷۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۳۳ بیمار کرونایی نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز یکشنبه تا ظهر دوشنبه ۳ مرداد، ۹۷۷۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۱۳۹۷ نفر آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت ۳۳ بیمار مبتلا به «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۷۱۷ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۷۴ هزار و ۱۶۶ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۹۷۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۵۳ میلیون و ۴۶ هزار و ۱۴۹ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۵۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۷۵۳ هزار و ۳۴۹ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۲۹۶ نفر دوز دوم و ۲۹ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۲۶۷ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۲ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۹۱۲ دوز رسید.
* لزوم واکسیناسیون یادآور برای کودکان بالای ۱۲ سال
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خواهشم از والدین این است که به تمام کودکان بالای ۱۲ سال واکسن یادآور بزنند؛ به هر حال بچهها وقتی به مدرسه میروند، ممکن است شیوهنامهها را به طور کاملا رعایت نکنند و مبتلا شوند. بهرام عیناللهی با اشاره به اینکه هر گونه سرماخوردگی را مشکوک به کرونا بدانید تاکید کرد: اکنون وضعیت کشور تغییر کرده و در این شرایط باید احتیاط کنیم؛ بنابراین در تجمعات، وسایل نقلیه عمومی و محیطهای عمومی ماسک زده و رعایت بیشتری انجام دهیم. وی اظهار داشت: بارها در صحبتهایم اعلام کردهام که بیماری کرونا یک بیماری است که به این زودی از بین نمیرود. ممکن است در مقاطعی شدت و ضعف پیدا کند اما این ویروس مانند ویروس آنفلوآنزا تا مدتها در دنیا خواهد ماند. عیناللهی ادامه داد: ما در کشور با وضعیت جدید اُمیکرون که سوش BA5 است، مواجه هستیم و از خصوصیات آن این است که انتشارش بسیار سریع است؛ حدود ۱۸ برابر سرعت انتشار بیشتر دارد و میتواند افراد را گرفتار کند. افرادی که گرفتار میشوند، بسته به سن، توان ایمنی و بیماریهای زمینهایشان میتوانند در برابر بیماری عکسالعمل نشان دهند، بویژه افراد سالمند و کسانی که ضعف ایمنی یا دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی و... دارند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند. وزیر بهداشت افزود: در اینجا یک خودقرنطینگی لازم است و هر فردی از نظر اخلاقی باید بداند که ممکن است خودش دچار مشکل نشود اما اگر وارد جامعه، مترو، اتوبوس و... شود، میتواند تعداد زیادی از افراد را مبتلا کند. امروز هر نوع سرماخوردگی را باید مشکوک به اُمیکرون بدانیم. وی با اشاره به ضرورت واکسیناسیون علیه کرونا گفت: از طرفی افرادی هم که واکسن تزریق کردند باید بدانند ایمنی واکسن مادامالعمر نیست. ایمنی واکسن موقت است و آن میزان آنتیبادی تا مدتی میتواند بدن را از کرونا محافظت کند و بعد از آن اثرش از بین میرود. به همین دلیل هم امسال بر اساس تصویب ستاد ملی کرونا به همه هموطنان توصیه کردیم یک واحد یادآور تزریق کنند تا ایمنی بدنشان را بالا ببرند. عیناللهی افزود: قطعا وقتی وضعیت از آبی به زرد، از زرد به نارنجی و از نارنجی به قرمز تبدیل میشود، هر چه به سمت قرمز نزدیکتر میشویم، باید شیوهنامههای مربوط به کرونا را بیشتر رعایت کنیم. وی گفت: افرادی که سرما خوردهاند یا احساس سرماخوردگی دارند، نباید در آن لحظه واکسن تزریق کنند، زیرا در آن زمان ویروس وارد بدنشان شده و سیستم ایمنیشان تحت فشار است. در مواقعی باید واکسن تزریق کنیم که سالم باشیم و هیچگونه علائم سرماخوردگی و... نداشته باشیم.
ارسال به دوستان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران: مردم استان تهران از رودخانهها فاصله بگیرند
خطر وقوع سیل در 4 استان
سازمان هواشناسی برای 6 استان هشدار وقوع سیل پیشبینی کرده است. برای روز سهشنبه وقوع سیل در استانهای سیستانوبلوچستان، کرمان، شرق و شمال هرمزگان و برای روز چهارشنبه در سیستانوبلوچستان، هرمزگان، کرمان و نیمه جنوبی فارس مورد انتظار است. این هشدار همچنین برای روز پنجشنبه در کرمان، دامنه و ارتفاعات در سیستانوبلوچستان و نیمه جنوبی فارس نیز پیشبینی میشود. این سازمان همچنین نسبت به وزش باد شدید شرقی- جنوبشرقی همراه با تشدید فعالیت سامانه بارشی، وزش باد شدید و در نواحی مستعد توفان گردوخاک و در بستر رودخانههای خشک وقوع توفان شن هشدار داد. سازمان هواشناسی همچنین درباره وزش باد شدید شرقی – جنوب شرقی همراه با تشدید فعالیت سامانه بارشی و رگبار و رعدوبرق و افزایش ارتفاع موج بین ۲ تا 2.5 متر از سهشنبه تا چهارشنبه ( ۴ و ۵ مردادماه) در دریای عمان و تنگه هرمز، در نواحی ساحلی و دور از ساحل سیستانوبلوچستان و هرمزگان هشدار قرمز صادر کرد. بر اثر این مخاطره، غرق شدن شناگران، وارد شدن خسارت عمیق به شناورهای سبک و کشتیهای نیمهسنگین پارک شده در ساحل و آسیب به قفسها و تورهای صیادی پیشبینی میشود. مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران همچنین گفت: با توجه به احتمال بالا آمدن آب رودخانهها، از مردم میخواهیم از توقف در حاشیه رودخانهها بپرهیزند. حامد یزدیمهر از صدور هشدار سطح نارنجی فعالیت سامانه بارشی همرفتی و وزش باد شدید و خیزش گردوخاک و نفوذ گردوغبار در استان تهران خبر داد و گفت: بر اساس پیشبینیهای سازمان هواشناسی، احتمال بالا آمدن آب رودخانهها، آبگرفتگی معابر و جاری شدن روانآب در مسیلها، از چهارشنبه ۵ مردادماه تا اواخر وقت جمعه ۷ مردادماه ۱۴۰۱ در استان تهران وجود دارد. یزدیمهر در ادامه گفت: وقوع رگبار باران، رعد و برق و احتمال بارش تگرگ در ارتفاعات شمال شرقی بویژه نیمه شمالی و ارتفاعات و مناطق مستعد بارش پیشبینی شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران ضمن توصیه درباره عدم توقف در حاشیه رودخانهها و بستر مسیلها، افزود: از همه شهروندان میخواهیم ضمن اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی، نسبت به ترددهای درون و برونشهری احتیاط لازم را داشته باشند. وی درباره جابهجایی عشایر، پاکسازی دهانه پلها و آبروها، احتمال برخورد صاعقه نیز هشدار داد و گفت: شهروندان با توجه به پیشبینی وزش باد شدید تا خیلی شدید و خیزش گردوخاک و نفوذ گردوغبار انتقالی از استانهای همجوار و کاهش کیفیت هوا بویژه در نیمه جنوبی و غربی استان تهران، نسبت به عدم پارک خودرو در زیر درختان و ساختمانهای نیمهکاره توجه جدی داشته باشند. یزدیمهر درباره استحکام سازههای نیمهکاره نیز هشدار داد و بیان داشت: مردم نسبت به احتمال سقوط اجسام و تابلوهای تبلیغاتی نیز توجه داشته باشند تا خدایی ناکرده شاهد حوادث ناگوار نباشیم. مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران در ادامه از آمادهباش مدیریت بحران استان تهران درباره پیشگیری و مقابله با حوادث احتمالی در جهت فعالیت سامانه بارشی پیشبینی شده خبر داد و عنوان داشت: تمهیدات لازم در این رابطه اندیشیده شده است.
* طغیان رودخانه سرباز در سیستان و بلوچستان
تصاویر منتشر شده در رسانهها نشان میدهد که رودخانه سرباز در سیستان و بلوچستان طغیان کرده است. بر این اساس، بارندگی شدید و سیلآسا در این منطقه باعث طغیان این رودخانه شده است.
* آمادهباش چند استان برای تشدید سامانه مونسون
سامانه بارشی «مونسون» در جنوب کشورمان فعال شده و براساس پیشبینیها شدت بارشها آنچنان است که احتمال جاری شدن سیل و بروز خسارت دور از انتظار نیست و استانهای کرمان، هرمزگان و سیستانوبلوچستان برای مقابله با بحران به حالت آمادهباش درآمدهاند. به گفته کارشناسان، این بارشها دائما با توده هوای گرم و مرطوب موسمی شبهقاره برخاسته از فراز دریا به طرف شمال پاسخ داده شده و بر روی فلات ایران با هم ادغام میشوند. نتیجه آن شرایط کمنظیر جبهههای بارشزا در بسیاری از استانهای کشور خواهد بود، تا جایی که علاوهبر نوار جنوبی ایران، فلات مرکزی تا شمال غربی ایران نیز درگیر شده و شاهد افزایش بارشها در دوره مذکور هستیم.
کارشناسان در این زمینه معتقدند به دلیل پمپاژ رطوبت فراوان از عرضهای جنوبی و وجود ناپایداری در لایه تراز میانی جو، بارش در ۲ جبهه شمالی و جنوبی شدید و خطرناک خواهد بود، حتی در برخی از مناطق مرکزی و دامنههای زاگرس و البرز در مرداد امکان بروز بارشهای سیلآسا و تخریب و سیلاب وجود دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
توقیف موتوسیکلتهای پلاک مخدوش
طرح تشدید برخورد با تخلفات پنهان و مخدوش کردن پلاک در سطح معابر پایتخت در دستور کار پلیس قرار گرفت. سرهنگ علی همهخانی از شروع طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش، مخدوشی و فقدان پلاک موتوسیکلتها همانند خودروها توسط تیمهای پلیس راهور تهران بزرگ مستقر در سطح معابر شهر تهران خبر داد. سرهنگ همهخانی درباره اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش و مخدوشی پلاک در سطح معابر پایتخت گفت: تیمهای مستقر در سطح معابر، تقاطعها و میادین شهر تهران بزرگ طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش، مخدوشی و فقدان پلاک موتوسیکلتها را اجرا خواهند کرد.
وی ادامه داد: در طرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک، ضمن توقیف موتوسیکلت، پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا معرفی میشود و پلیس راهور تهران بزرگ مأموریت دارد با استقرار در معابر، ضمن شناسایی متخلفان (مخدوشی پلاک) همانند خودروها نسبت به اعمال قانون و معرفی به مراجع قضایی اقدام کند. وی گفت: به استناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هرکس که در ارقام و مشخصات پلاک وسیله نقلیه موتوری تغییری ایجاد یا پلاک وسیله دیگری را به آن الصاق کند به حبس از 6 ماه تا یک سال محکوم خواهد شد. سرهنگ همهخانی گفت: راکبان موتوسیکلت توجه داشته باشند که پلاک وسیله نقلیه آنها باید همواره همانند روز اولی که پلاک را تحویل گرفتهاند بدون هیچگونه مخدوشی و دستکاری در عقب موتوسیکلت جهت رؤیت به صورت خوانا نصب شده باشد.
***
اطلس جرائم در کشور اجرایی شد
رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرایی شدن سامانه اطلس جرائم در کشور خبر داد. پنجم تیرماه امسال بود که سردار حسین اشتری، فرمانده فراجا در همایش روسای پلیس آگاهی استانهای سراسر کشور که در ستاد مرکزی فراجا برگزار شد، بر ضرورت مشخص شدن اطلس جرائم در کل کشور تاکید کرد. او گفته بود: «باید با برنامهریزی دقیق، اصولی و هدفگذاری، ظرفیتهای خود را روی جرائم استانها و شهرستانهای خاص متمرکز کنیم؛ بحمدالله این ظرفیت در مجموعه پلیس آگاهی کشورمان وجود دارد و میتوانیم از وقوع بسیاری از جرائم پیشگیری کرده و اقدامات لازم را نیز انجام دهیم». حالا در تازهترین اظهارات در این باره رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرایی شدن اطلس جرائم در کشور خبر داده است.
سردار محمد قنبری در گفتوگو با ایسنا درباره سرانجام ایجاد و بهروزرسانی اطلس جرائم در کشور گفت: «این طرح در حال حاضر در کشورمان اجرا شده و ما بهروز و به لحظه آمار وقوع جرائم و فراوانی هر یک از جرائم را در نقاط مختلف کشور در اختیار داریم». وی با بیان اینکه «در این باره سامانهای برخط را در اختیار داریم»، اظهار کرد: «از جمله امکانات این سامانه این است که ما گراف جرائم در سراسر کشور، گراف روزانه جرائم مختلف و ریز این آمار را در سطح کلانتریها و استانهای سراسر کشور در اختیار داریم و این آمار را میتوانیم در لحظه استخراج کنیم».
***
رئیس سازمان ثبت اسناد:
نقل و انتقال و پیشفروش ساختمان باید در دفترخانهها انجام شود
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: طبق نص صریح قانون، نقل و انتقال و پیشفروش ساختمان باید در دفترخانهها انجام شود و انجام این روند در دفاتر اسناد رسمی در کاهش تعداد پروندهها تاثیر دارد. حسن بابایی در جلسه شورای عالی قضایی ضمن انتقاد از شهرداریها به دلیل عدم صدور شناسنامه فنی برای واحدهای پیشفروشی، از آمادگی دفاتر اسناد رسمی برای ورود به امور مربوط به پیشفروش ساختمان خبر داد و گفت: طبق نص صریح قانون، نقل و انتقال و پیشفروش ساختمان باید در دفترخانهها انجام شود و یقینا انجام این روند در دفاتر اسناد رسمی تأثیر قابل توجهی در کاهش پروندههای مرتبط با حوزه املاک خواهد داشت.
بابایی همچنین به ارائه گزارشی از حضور خود در نشست سالانه سازمان جهانی مالکیت معنوی پرداخت و در بخش دیگری از اظهاراتش، با اشاره به ثبت نشان تجاری احسان برای کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال گذشته که موجب افزایش ۷۰ درصدی صادرات فرشهای تولید شده توسط مددجویان کمیته امداد شد، اظهار کرد: با هماهنگی اتاقهای بازرگانی در تلاش هستیم طی سال جاری با ثبت نشان تجاری پسته کرمان و زعفران خراسان، زمینه فروش این محصولات را در بازارهای بینالمللی فراهم کنیم.
***
زمان صدور پروانه شهرسازی یکهفتهای شد
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران دیروز گفت: از امروز زمان صدور پروانه شهرسازی یکهفتهای شد. حمیدرضا صارمی اعلام کرد: از امروز سوم مرداد 1401 زمان صدور پروانه شهرسازی یکهفتهای شد.
وی افزود: به طور کلی شهرداری تهران ۲ نوع پروانه شهرسازی و ساخت مسکن را صادر میکند. معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ادامه داد: پروانه شهرسازی برای آن دسته از افرادی که میخواهند پیش از ساخت اقدامات لازم را انجام دهند و نسبت به ساخت ساختمان خود اطلاعات کامل داشته باشند صادر میشود.
صارمی افزود: این دسته از شهروندان میتوانند از امروز با ورود به سامانه تهران من یا مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک درخواست صدور پروانه شهرسازی دهند تا در یک بازه یکهفتهای پروانه برایشان صادر شود. وی بیان داشت: برای ورود به سامانه تهران من فقط سند مالکیت احتیاج است و از آنجا که اطلاعات تمام پارسلها در این سامانه موجود است، تنها باید هویت فرد احراز شود. باید تاکید کنم که تمام استعلامها به صورت آنلاین صورت میگیرد و همه اقدامات و مراحل قرار است در یک هفته انجام شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|