|
وزیر کشور: امنیت در جمهوری اسلامی ایران، مردممحور است
احمد وحیدی در همایش معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداریهای سراسر کشور با بیان اینکه مردم، پایه اصلی امنیت در جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: مؤلفه اساسی در این زمینه، حضور مردم در صحنه است که همواره با بصیرت و هوشمندانه وجود داشته است.
ارسال به دوستان
جلسه فوقالعاده روز گذشته شورای عالی امنیت ملی درباره جمعبندی متن پیشنهادی اروپا به ریاست رئیسجمهور برگزار شد
اشکالات جدی متن اروپا
امیر عبداللهیان: ما در موضوعاتی که میتوانستیم انعطاف نشان دادیم، الان نوبت انعطاف طرف آمریکایی است
گروه سیاسی: مذاکرات هستهای برای بازگشت آمریکا به برجام به نقطه پایانی خود رسیده است؛ جایی که دولت بایدن باید نشان دهد ارادهای برای تصمیمگیری دارد یا خیر که مرور رفتار و گفتار مقامات آمریکایی تا الان نشانی از بازگشت آمریکا به توافق ندارد.
به گزارش «وطنامروز»، جمعبندی درباره پیشنهاد اروپاییها که در متنی به ابتکار جوزپ بورل تهیه شده در پایتختهای سیاسی ایران، آمریکا و کشورهای ۱+۴ در حال بررسی است. از طرف کشورمان با وجود آنکه انعطافهای زیادی برای تفاهم نسبت به رسیدن به اعلام توافق صورت گرفته است اما تهران با توجه به تجربهای که نسبت به توافق سال 2015 کسب کرده است، حصول یک توافق پایدار و غیرمتزلزل را منوط به 3 مساله کرده است؛ موضوعاتی که ارتباط مستقیم با نفع اقتصادی کشور و همچنین کسب منافع ملی کشورمان دارد. این مسائل که در اظهارات روز گذشته رئیس دستگاه دیپلماسی و پیشتر دیگر مقامات مرتبط با مذاکرات بیان شده شامل دامنه رفع تحریمها و مهمتر از آن، 2 محور بسیار مهم یعنی مختومه کردن ادعاهای سیاسی درباره موضوعات پادمانی و «پیامدی» و در نهایت تضمینی است که آمریکاییها باید برای بقای توافق بدهند.
به نظر میرسد با نگاهی به آنچه طرف آمریکایی درباره متن پیشنهادی اروپا و شرایط بیان کرده چندان نمیتوان انتظار انعطاف از دولت آمریکا برای پذیرش شرایط ایران داشت، بویژه اینکه با نزدیکی به انتخابات کنگره آمریکا واگذاری هرگونه امتیازی به ایران برای دولت بایدن و دموکراتها حکم یک انتحار سیاسی را دارد، همچنین موضوعات پادمانی و PMD اگرچه مسالهای است که به طور غیرقانونی، غیرحرفهای و مغرضانه علیه ایران به کار گرفته شده اما اگر طرف مقابل بپذیرد آن را مختومه کند به معنای این است که در آینده دستاویز حقوقی علیه برنامه هستهای ایران نخواهد داشت. در همین رابطه راب مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و رئیس تیم مذاکرهکننده دولت بایدن در مذاکرات وین در گفتوگوی اخیر خود با شبکه PBS، به روشنی گفت نه در حوزه تحریمها و نه موضوع پادمان توافقی حاصل نشده و آمریکا در متن پیشنهادی اروپا امتیازی به ایران نداده است.
افزون بر همه این موارد، متن پیشنهادی اروپاییها بر خلاف ادعاها، دارای ایرادات فاحشی است و مقامات دولت بایدن نظیر ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به صراحت اعلام کردهاند متن پیشنهادی بورل همان متن آمریکا است که در ماه مارس- اسفندماه پارسال- روی میز گذاشته شد!
* خبری میشود؟
بر این اساس در جلسه فوقالعاده بعدازظهر روز گذشته شورای عالی امنیت ملی به ریاست حجتالاسلام رئیسی، گزارش مبسوطی توسط علی باقری، مذاکرهکننده ارشد کشورمان درباره گفتوگوهای مرتبط با رفع تحریمها به اعضای شورا ارائه و اعلام شد جمعبندی نظرات کارشناسی در حال تدوین نهایی است. گزارشهای رسیده حاکی است باقری در این جلسه ضمن تشریح روند دور اخیر گفتوگوها در وین که ۵ روز ادامه داشت، توضیحات کاملی پیرامون محتوای ایدههای طرح شده از سوی «انریکه مورا» معاون هماهنگکننده اتحادیه اروپایی ارائه کرد.
باقری در ادامه ضمن تشریح روند بررسی ایدهها در تهران گفت: بر اساس راهبردهای تعیین شده، پایان دادن به ادعاهای سیاسی مرتبط با مسائل پادمانی و ایجاد ضمانتهای لازم برای اطمینانیابی از پایداری انتفاع اقتصادی ایران از توافق، محور گفتوگوهای هیات مذاکرهکننده در وین بوده است. مذاکرهکننده ارشد کشورمان افزود: جلسات متعدد کارشناسی درباره بررسی ایدههای ارائه شده از سوی هماهنگکننده اتحادیه اروپایی از بدو بازگشت هیات مذاکرهکننده جمهوری اسلامی ایران به تهران برگزار شد و جمعبندی نظرات کارشناسی در حال تدوین نهایی است. در جلسه روز دوشنبه، اعضای شورای عالی امنیت ملی ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی رئیس و اعضای هیات مذاکرهکننده ایران، بر تداوم اقدامات این هیات و سایر دستگاههای ذیربط تا حصول نتیجه نهایی بر اساس مطالبات قانونی کشورمان تاکید کردند.
* ارسال آخرین جمعبندی برای طرف اروپایی
همچنین وزیر امور خارجه روز گذشته در جلسه با خبرنگاران با تشریح مذاکرات وین از ارسال جمعبندی ایران از پیشنهادهای اروپاییها که در ابتکار جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی مطرح شده تا ساعت پایانی شب گذشته خبر داد. بر این اساس حسین امیرعبداللهیان اعلام کرد: جمعبندی نهایی خود را به طرف مقابل ندادیم و تا ۱۲ امشب- شب گذشته- آخرین جمعبندی خود را راجع به مسائل باقیمانده بین ما به صورت مکتوب به هماهنگکننده اتحادیه اروپایی ارائه میدهیم و باید ببینیم چه بازخوردی میبینیم و واکنش آمریکا چه خواهد بود. رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: اگر واکنش آمریکا با واقعبینی و انعطاف همراه باشد در نقطه توافق خواهیم بود و اگر آمریکا به تکرار مصیبتهای داخلی خود بپردازد و بخواهد امتیاز بگیرد و انعطاف نشان ندهد باید بیشتر گفتوگو کنیم و طرفهایی که تلاش میکنند دیدگاهها را به هم نزدیک کنند آمریکاییها را به دیدگاههای منطقی ما نزدیکتر کنند.
* نوبت انعطاف آمریکاست
وزیر امور خارجه همچنین بیان کرد: الان به صورت مشخص درباره ۳ موضوع با آمریکا در حال تبادل پیام هستیم و طی روزهای آینده آخرین نظرات خود را اعلام میکنیم. کشورهای دیگر و به صورت مشخص آمریکاییها که به پایتختها رفتند نظرات را با هماهنگی بورل و مورا مورد بررسی قرار میدهند. به آمریکا به صراحت گفتیم اگر نظرات ما روی این ۳ موضوع که نظرات منطقی است تامین شود آمادگی داریم وارد مرحله اعلام توافق شویم و نشست جمعبندی را با حضور وزرای خارجه در وین برگزار کنیم و مراحل بعدی را براساس جدول زمانبندی و توافقی که داریم پیش ببریم. وی خاطرنشان کرد: به صراحت به پیام آمریکاییها که گفته بودند در آستانه انتخابات هستیم و مشکل بنزین داریم و در حوزه انرژی مشکل داریم و کمک کنید، پاسخ دادیم، برای اینکه قدم نهایی را برداریم حتما طرف آمریکایی باید انعطاف نشان دهد. ما در همه مراحل مذاکره در موضوعاتی که میتوانستیم انعطاف نشان دهیم، نشان دادیم. آمریکا بخوبی میفهمد چقدر انعطاف نشان دادیم که حسننیت را در رسیدن به توافق نشان دهیم. الان نوبت انعطاف طرف آمریکایی است.
* قول شفاهی قبول نیست
امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: طرف آمریکایی در مذاکرات اخیر وین در حد نسبی در ۲ موضوع انعطاف شفاهی خود را بیان کرده و باید تبدیل به متن شود و در موضوع سوم برای ما مهم است که به مساله تضمینها برمیگردد که گارانتی لازم و انعطاف لازم و واقعبینی آمریکا را باید داشته باشیم. روزهای آینده روزهای مهمی برای توافق هستهای است. اگر آمریکا انعطاف نشان دهد در روزهای آینده به نقطه توافق میرسیم. اگر هم نشان ندهد دنیا به آخر نمیرسد. آنها از «پلن بی» صحبت میکنند، ما هم «پلن بی» خود را داریم. معتقدیم این موضوع باید با واقعبینی همه طرفها از طریق مذاکرات به نتیجه برسد. وزیر امور خارجه گفت: الان در نقطهای هستیم که شاید شروع پایان توافق باشد ولی اینکه شروع پایان توافق چقدر میتواند زمان ببرد، دقیقا بستگی به طرف آمریکایی دارد. آنچه بین ما و ۳ کشور اروپایی و چین و روسیه باید انجام میشده، انجام شده است. آنچه بین ما و آمریکا باید انجام شود، موضوع اساسی لغو تحریمهاست. تمام منافع ما روی این است ولی در مدیریت بحث هستهای باید یکسری چیزها را از دست بدهیم که بتوانیم این طرف چیزهایی را در حوزه تحریم به دست بیاوریم.
وی افزود: در مذاکرات اخیر وین پیشرفتهایی داشتیم و به طرف آمریکایی از قبل گفتیم. واسطههایی برای مذاکره هستند. واسطه رسمی ما در سطح مذاکرهکنندگان ارشد آقای مورا است و رئیس مورا آقای بورل است و بورل شاید تا ۳ ماه پیش کمتر خودش مستقیم وارد موضوع میشد ولی از زمانی که به تهران آمد به صورت مستقیم وارد طراحیها و بحثهای مذاکره و ارائه متن شده است. ما خیلی موافق نبودیم که هماهنگکننده متن ارائه بدهد ولی میگویند ما پستچی نیستیم که پاکت شما را به آمریکا بدهیم و پاکت آمریکا را به شما برگردانیم. برای خودمان فکر داریم. بورل تا الان ۲ متن داده و متنهای آنها تلفیقی از ایدههای طرفهای مقابل است.
* نمیخواهیم از خط قرمز عبور کنیم
امیرعبداللهیان بیان کرد: در هر دور از مذاکرات یک پشتپرده و عقبهای وجود دارد. رفت و آمدهایی هست. وزیر خارجه قطر، عمان، عراق، فرانسه و ایتالیا در کنار کاری که اتحادیه اروپایی انجام میدهد پیامهایی را میآورند و میبرند و منتقل میکنند و تلاش میکنند دیدگاههای ما و طرف آمریکایی به هم نزدیک شود. آمریکاییها میخواهند در مذاکرات مشکلات خود را بزرگ کنند. در هر مقطعی یک ادبیات تکراری نخنما دارند و میگویند این همه چیزی است که ما میتوانیم بدهیم و ما میگوییم نمیخواهیم از خطوط قرمز خود عبور کنیم، نمیخواهیم توافقی را به نتیجه برسانیم که بعد از 3-2 ماه بگوییم توافق انجام شد ولی روی زمین هیچ اتفاقی رخ نداد.
رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: در چانهزنیها خطوط قرمز ما این است اگر قرار باشد روی کاغذ توافقی انجام شود و مردم حس نکنند در زندگیشان تاثیری رخ داده چه اتفاقی را این دولت توانسته رقم بزند؟ ضمن اینکه خود را معطل توافق نکردیم و دولت برنامه اقتصادی را با همه فراز و نشیبها با جدیت دنبال میکند. ما در وزارت امور خارجه خودمان را متعهد میدانیم ماموریتی که به ما واگذار شده را به نقطه توافق برسانیم ولی نقطه توافق عزتمند. امیرعبداللهیان بیان کرد: تیم با نگاه به اینکه میخواهیم توافق انجام شود اعزام شده است و صرفنظر از نگاه فردی من یا دیگران، تصمیم کشور این است که چنانچه خطوط قرمز ما رعایت و منافع ما تامین شود، توافق را کار معقولی میدانیم ولو اینکه دوست داشتیم سقف توافق فراتر از برجام باشد. وقتی وارد مذاکره شدیم، علاقهمند بودیم اگر ایراداتی در برجام وجود دارد رفع شود. حتی بخشی از ایرادات را تیم قبلی که همکاران ما هستند، تایید میکنند که بله تا اینجا را توانستیم بگیریم، از این به بعد را نتوانستیم بگیریم. یکی از دلایلی که مذاکرات طولانی شده به این خاطر است که نمیخواهیم از خطوط قرمز عبور کنیم. روی خطوط قرمز ایستادهایم و برایمان مهم است روی خطوط قرمزی که درباره آن منطق داریم بایستیم، روی بخشهایی از آن هم نتیجه گرفتیم.
* کشور را به برجام گره نمیزنیم
رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اینکه تلاش دولت این است که کشور را به برجام گره نزند، خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی ۴۰ درصدی را تیم همکاران من در برنامههای وزارت امور خارجه به صورت جدی دنبال کردند. جلسات شورای عالی را هر ۱۵ روز یک بار برای هماهنگی مسائل اقتصادی کل کشور در وزارت امور خارجه داریم و همه وزارتخانههای ذیربط و بخش خصوصی در این زمینه دخیل هستند. وی همچنین گفت: شعار دولت این است که توافق هستهای را وزارت امور خارجه که مسؤول است دنبال کند ولی دولت کشور را به برجام گره نخواهد زد، برنامه توسعه پایدار اقتصادی را دولت دنبال میکند، حتی اگر فردا برجام به نتیجه رسید و حتی اگر برجام خوب و بهدرستی کار کرد، باز تنها تحریمهای ثانویه برداشته شده و تحریمهای اولیه پابرجاست. از این رو سیاست توسعه اقتصادی پایدار و سیاست بیاثر کردن تحریمها را در حوزه تحریمهای اولیه باید بتوانیم دنبال کنیم.
ارسال به دوستان
نگاهی به 31 سفر استانی دولت سیزدهم در یک سال که میتواند جلوهای از مدیریت مردمی باشد
تصویر دولت، تصور عمومی
محمد سلحشور: دولت سیزدهم میزانسن یک سالگی خود را در فضا و طرحی متمایز و کلیشهشکن نسبت به تصویر ثبتشده از نهاد دولت در 8 سال دولت روحانی به پایان رساند. تصویر پایان یک سالگی دولت حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی همانند عمده تصاویر ثبتشده از دولت مستقر، شکل و نمایی متفاوت با نمادهای مدیریتی دولتهای یازدهم و دوازدهم داشت. انجام 31 سفر فشرده استانی در کمتر از یک سال و سرکشی به دورافتادهترین مناطقی که اصطلاحا زیرپونز نقشه توصیف میشوند، باعث شد جامعه شاهد رئیسجمهوری باشد که نهتنها از میان مردم رفتن احساس شرمساری نمیکند که حتی به دنبال فرصت میگردد تا سرزده و بدون اطلاع قبلی در میان مردمی حاضر شود که در سالهای اخیر زندگی سختی را تجربه کردهاند. از این منظر دولت سیزدهم با هر نقدی که احتمالا بتوان بر آن وارد کرد، در تغییر «تصویر عمومی» نسبت به نهاد دولت تا حد زیادی موفق بوده است؛ تصویری که ترمیم آن را میتوان یکی از شروط احیای اعتماد عمومی و بازگشت امید به جامعهای دانست که در سایه انباشت نارضایتیها به حدی از سرخوردگی رسیده است. از این منظر «تصویر عمومی» از سیدابراهیم رئیسی در یک سال گذشته تا حد زیادی روی ذهنیت کسانی که در سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری شرکت نکرده بودند هم تاثیرگذار بوده است.
با این حال احتمالا چالش جدیتری که دولت در 3 سال آینده باید با آن دست و پنچه نرم کند نه «تصویر عمومی از دولت» که «تصور عمومی از شرایط آینده کشور» است. گذر زمان لاجرم بیش از پیش دولت را از جایگاه توصیفکننده شرایط به موقعیت پاسخدهنده وضعیت عمومی کشور میکشاند و در این فضا تصویر جامعه از دولت نیز از تصوری که نسبت به آینده شکل گرفته تاثیر میپذیرد. از همین منظر موضع رئیسجمهور در جریان سیویکمین سفر استانی دولت درباره دور جدید سفرهای استانی را که بیشتر جنبه نظارتی برای پیگیری دستورات صادر شده در سفر اول را دارد، میتوان امیدوارکننده دانست. به زبان سادهتر، هر قدر شکستن کلیشه مدیریت غیرمردمی روحانی امری ضروری برای جامعه سرخورده ایران به حساب میآمد، پس از این حضور رئیسجمهور و دولتمردان در میان مردم باید متضمن تغییر نگاه جامعه نسبت به آینده کشور باشد. سفرهای استانی به عنوان مهمترین نمود این امر باید در دور جدید خود (که به گفته رئیسی پس از وقفهای کوتاه مجددا آغاز میشود) تصور عمومی را نسبت به تغییر شرایط و نظارت بر حسن اجرای آن بهبود بخشد. یکی از نقدهای صحیحی که در یک سال گذشته به دولت سیزدهم وارد شده، فقدان «روایت» در ادبیات رسمی دولتمردان بوده است؛ فقدان روایتی که نسبت به شرایط موجود و سیر تغییرات، جامعه را آگاه کرده و با خود همراه سازد. بر همین اساس «روایت» هر دولت را میتوان بهمثابه نخ تسبیحی به حساب آورد که مجموع حوادث و آمدوشدهای سیاسی را حول خود تنظیم میکند. دولت بیروایت لاجرم حتی اگر مجموعهای از فعالیتهای سازنده را در نقاط مختلف کشور و دستگاهها و نهادهای اجرایی پی بگیرد، به علت آنکه عنصر زبانی وحدتبخشی ندارد، توانایی همراه کردن عموم مردم را با خود نخواهد داشت. در این مسیر رقبای دولت نیز همواره سعی میکنند با طرح موضوعات مختلف ذهنیت عموم را نسبت به عملکرد دولت آشفته و چندپاره سازند. برای نمونه دولت رئیسی در عرصههای مختلف تلاش کرده با تغییر «تصویر عمومی از دولت»، خود را در موقعیتی متفاوت از دولت سابق تعریف کند اما در نشان دادن مسیر آتی کشور در سایه مدیریت جدید چندان موفق نبوده است. عموم مردم و جریاناتی که مخالفت ذاتی با دولت مستقر ندارند، درباره اینکه دولت مسیر تغییرات را از چه کانال و به چه روشی پی میگیرد ابهامات جدی دارند. برای نمونه، دولت سیزدهم از زمان آغاز به کار در شهریور سال گذشته بارها این گزاره را که «دولت قصد گره زدن سفره مردم به برجام را ندارد» تکرار کرده و در این مسیر تحرک و پویایی قابل توجهی را در چارچوب سیاست همسایهگرایی پی گرفته است اما کماکان در ارائه روایتی که این گزاره را برای مردم ملموس سازد کامیاب نبوده است. سهلگیری نسبت به این امر میتواند «تصور عمومی از دولت» را نیز مخدوش کند. به زبان سادهتر، تقویت تصویر یا تصور عمومی از دولت به تقویت دیگری منتهی میشود اما در صورتی که جامعه تصوری خلاف تصویر تثبیتشده پیدا کند لاجرم تصویر نیز تضعیف میشود.
ارسال به دوستان
اخبار
جلسه مسؤولان عالی قضایی با وزیر اطلاعات
جلسه مسؤولان عالی قضایی به ریاست معاون اول قوه قضائیه با حضور وزیر اطلاعات و معاونان وی در وزارت اطلاعات تشکیل شد. جلسه مسؤولان عالی قضایی به ریاست معاون اول قوه قضائیه با حضور وزیر اطلاعات و معاونان وی، به منظور هماهنگی و همافزایی جهت مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی و گروهکهای تروریستی، در وزارت اطلاعات تشکیل شد. وزیر اطلاعات در این جلسه ضمن خیر مقدم و تسلیت ایام شهادت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفای ایشان، به ارائه گزارشی از اقدامات موثر وزارت اطلاعات پرداخت و با اشاره به یک سالگی آغاز به کار دولت سیزدهم، گفت: مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی اولویت وزارت اطلاعات است که تاکنون با هماهنگی و همراهی دستگاه قضایی و جامعه اطلاعاتی، اقدامات موثری جهت مقابله با رژیم صهیونیستی انجام شده است و این اقدامات تهاجمی کماکان در دستور کار وزارت اطلاعات قرار دارد. حجتالاسلام خطیب گفت: وزارت اطلاعات حمایت جدی از اقدامات شجاعانه و برجسته اقتصادی دولت انقلابی و مردمی حجتالاسلام رئیسی، جهت ساماندهی و رفع مشکلات معیشتی مردم را در دستور کار دارد. حجتالاسلام مصدق، معاون اول قوه قضائیه نیز با تشکر از اقدامات وزارت اطلاعات در مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی، گفت: امروز امنیت جمهوری اسلامی در جهان مثالزدنی است که این مدیون زحمات و تلاشهای سربازان گمنام امام زمان(عج)، خون شهدا و مدافعان حرم است. پس از پایان جلسه، مسؤولان قضایی، از نمایشگاه دستاوردهای وزارت اطلاعات بازدید کردند.
***
رویترز:
نفتکش حامل نفت ایران آماده ترک آبهای یونان است
خبرگزاری رویترز روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داد نفتکش دارای پرچم ایران، پس از پایان بارگیری دوباره محموله نفتی که آمریکا پیشتر توقیف کرده بود، آماده خروج از آبهای یونان و حرکت به سوی ایران است. سفارت ایران در یونان اخیرا در توئیتی خبر داده بود: عملیات انتقال نفت مسروقه ایران به کشتی لانا (حامل نفت ایران)، در آبهای یونان در حال اجراست و این کشتی بزودی همراه محموله کامل نفت، عازم کشورمان خواهد شد. به یاری خداوند بزرگ، در پیگیری و تامین منافع ملی کشورمان، لحظهای تردید به خود راه نخواهیم داد. رسانههای یونانی اوایل مرداد خبر داده بودند دیوان عالی این کشور رای به بازگشت محموله مسروقه کشتی لانا داده است. پس از درخواست تجدیدنظر یک شرکت ایرانی، هیات قضایی یونان حکم اولیه دادگاه را که اجازه مصادره محموله به نفع آمریکا را میداد، لغو کرد که راه را برای بازیابی محمولهای که به نفتکش آمریکایی «آیس انرژی» منتقل شده بود، باز کرد.
***
فرمانده کل ارتش:
درگیریهای مرزی با طالبان باید دیپلماتیک حل شود
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره شایعات منتشر شده از درگیریهای مرزی اخیر بین جمهوری اسلامی ایران و نیروهای طالبان، گفت: اختلاف مرزی کوچکی در بخشی از مرز با افغانستان وجود دارد؛ به این دلیل که در کشور مقابل پس از تغییر حکومت، هنوز آن نظم و نسق لازم برقرار نشده است، گاهی این سوءتفاهمها پیش میآید و درگیریهای کوچکی رخ میدهد که بهسرعت هم تمام میشود. امیدواریم هرچه زودتر مسؤولان سیاسی این اختلافات را برطرف کنند. امیر موسوی با بیان اینکه این مشکلات مربوط به بحثهای سیاسی است، تصریح کرد: باید طرفین باهم بنشینند و این مشکلات را برطرف کنند. این درگیریها باید از طریق دیپلماتیک حل شود و نیازی به دخالت نیروهای نظامی و انتظامی نیست.
***
حضور ایران در نمایشگاه تجهیزات نظامی مسکو
معاون هماهنگکننده ستاد کل نیروهای مسلح که در صدر یک هیأت بلندپایه دفاعی به مسکو سفر کرده است، در بدو ورود به فرودگاه ونوکووای مسکو طی سخنانی با بیان اینکه سفر هیأت دفاعی ایران به دعوت ارتشبد «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه انجام شده است، اظهار داشت: اجلاس امنیت بینالملل با حضور مقامات بلندپایه نظامی و امنیتی کشورهای مختلف جهان، فرصت مناسبی برای همفکری درباره حلوفصل مسائل امنیتی در سطح جهانی خواهد بود. وی به حضور پررنگ ایران در نمایشگاه تسلیحات و تجهیزات نظامی- فنی اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران امسال با راهاندازی غرفه و ارائه دستاوردهای نظامی، پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود. سردار علی عبداللهی با بیان اینکه صنایع نظامی زیرمجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، تازهترین دستاوردهای حوزه دفاعی را عرضه کرده است، گفت: در حاشیه این نمایشگاه نیز قراردادهای همکاری بین ایران و کشورهای شرکتکننده منعقد خواهد شد.
***
انهدام بزرگترین باند قاچاق سلاح و مهمات غیرمجاز
سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات فراجا با رصد و اشراف اطلاعاتی دقیق چند ماهه بر فعالیت یکی از بزرگترین باندهای قاچاق سلاح و مهمات غیرمجاز در جنوب غرب کشور و پس از تکمیل اطلاعات فنی درباره انتقال محموله بزرگی از انواع سلاح جنگی از یک مبدأ مشخص به استان ایلام و بعد به استان خوزستان، ظهر روز گذشته با انجام عملیاتی غافلگیرانه نسبت به زیر ضربه بردن این باند اقدام کردند و در این عملیات تعداد ۱۴۰ قبضه سلاح غیرمجاز (۱۳۸ قبضه کلت کمری، یک قبضه سیمینوف و یک قبضه شکاری دولول) کشف و ضبط شد و همچنین چند نفر از اعضای اصلی این باند دستگیر شدند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|