|
جاده امامزاده داوود همچنان بسته است
سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به وضعیت ترافیکی جادههای کشور گفت: تنها محور شریاتی مسدود ریگان- ایرانشهر و تنها محور دارای انسداد فصلی لاسم- ارجمند است. همچنین جاده تهران - امامزاده داوود نیز همچنان بسته است.
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از اجرای موفق واکسیناسیون سراسری و کاهش چشمگیر آمار قربانیان کرونایی
ایران جزء ۶ کشور برتر مهار کرونا
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: تکیه بر توان داخل کرونا را مهار کرد و صادرکننده واکسن نیز شدیم
گروه اجتماعی: مهار کرونا و رساندن آمار قربانیان کرونا به عدد صفر از دستاوردهای درخشان دولت سیزدهم است که حتی منتقدان هم به آن معترفند. واردات دهها میلیون واکسن کرونا، به سرانجام رساندن واکسیناسیون سراسری و کاهش تلفات کرونایی، آرامش روانی جامعه را در پی داشت و هیچ حرف و حدیثی در این زمینه باقی نگذاشته است. به گزارش «وطنامروز»، کنترل اپیدمی کرونا در ایران آنقدر درخشان بود که حتی در مقاطعی تعداد قربانیان و بیماران ابرقدرتهای جهان بسیار بیشتر از کشورمان بود.
سال گذشته زمانی که هنوز دولت دوازدهم بر سر کار بود، عدم واردات و تولید ناکافی واکسن باعث ایجاد صفهای طویل واکسیناسیون در اکثر مراکز تزریق واکسن شده بود. برخی مسؤولان دولتی برای آن عللی مانند تحریم و عدم امضای «افایتیاف» را عنوان میکردند اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم مشخص شد که اینها بهانهای بیش نبوده است.
تا قبل از ۱۴ مردادماه ۱۴۰۰ و تشکیل دولت سیزدهم فقط ۲۶ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۶۱۰ دوز واکسن کرونا در کشور وجود داشت. این در حالی است که پس از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و با تشکیل دولت سیزدهم اقدامات موثری انجام شد و در این راستا ۱۳۵ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۳۹۰ دوز واکسن ثبت سفارش شد که این رقم با اقدامات دولت دوازدهم فاصله زیادی داشت. تعداد کل واکسن وارد شده قبل از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و همزمان با تشکیل دولت سیزدهم فقط ۱۸ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۶۱۰ دوز واکسن بود، در حالی که جمع کل واردات واکسن بعد از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و در دوران دولت سیزدهم به رقم ۱۴۳ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۳۹۰ دوز واکسن رسید.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون جمع کل واکسنهای وارداتی به ایران ۱۶۲ میلیون و ۷۶۳ هزار و ۷۲۸ دوز و جمع واکسنهای تولید داخل نیز ۴۴ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۴۵۵ دوز بوده است. مجموع واکسنهای وارداتی و داخلی در ایران ۲۰۷ میلیون و ۹۸ هزار و ۱۸۳ دوز است که بیش از ۱۵۰ میلیون دوز واکسن توسط مردم ایران استفاده شده و بیش از ۵۷ میلیون دوز نیز برای استفاده مردم موجود است تا با استقبال مردم از دوزهای دوم و سوم مورد استفاده قرار گیرد. اقدامات دولت سیزدهم موجب شد سرانجام در بهار امسال حتی تعداد قربانیان کرونایی به عدد صفر برسد؛ چیزی که تصور آن برای جامعه سخت بود. سید علی یزدیخواه، نماینده تهران در مجلس، درباره عملکرد دولت سیزدهم در حوزه سلامت گفت: یکی از درخشانترین عملکردهای دولت سیزدهم چگونگی مقابله با بیماری کرونا بود که سربلند از آن بیرون آمد، زیرا برخلاف دولت قبل که اعلام میکرد باید «افایتیاف» امضا شود تا بتوان از دستاوردها استفاده کرد، دولت سیزدهم با یک برنامهریزی اصولی ویروس کرونا را مهار کرد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاش مومنانه در مهار و ریشهکن کردن کرونا نشان از عزم شخص رئیسجمهور و وزارت بهداشت در مواجهه با کروناست. ما در دولت سیزدهم علاوه بر خودکفایی در تولید واکسن، توانستیم تبدیل به صادرکننده واکسن کرونا به برخی کشورها نیز شویم. وی افزود :عملکرد وزارت بهداشت و درمان در کنار دستگاه دیپلماسی به نحو شایانی کمک کرد تا جمهوری اسلامی ایران نهتنها تولیدکننده، بلکه در تولید واکسن کرونا به خودکفایی برسد. در حال حاضر کاهش چشمگیر فوتیهای کرونا نشان از اقتدار دولت سیزدهم و عملکرد درخشان وزارت بهداشت و درمان دارد.
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت نیز دیروز در توئیتی با عنوان «گزارش به مردم» نوشت: تا پیش از دولت سیزدهم فقط ۱۹ میلیون دوز واکسن وارد شد، دولت سیزدهم در ۵ ماه بیش از ۱۳۱ میلیون دوز وارد کرد. ایران از انتهای فهرست کشورها در واکسیناسیون، به جمع ۲۰ کشور برتر در این حوزه رسید؛ فوتیهای روزانه از ۷۰۰ نفر، صفر و محدودیتهای کرونایی رفع شد.
* ایران جزو ۶ کشور برتر دنیا در مهار کرونا
«جمهوری اسلامی ایران جزو ۶ کشور برتر مهار کرونا در جهان است». این خبر مهم را بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت اعلام کرد. وی در آیین بزرگداشت روز پزشک که با حضور رئیس مجلس و جمعی از مقامات کشوری و جامعه پزشکی در مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران برگزار شد، اظهار داشت: ایران یکی از رکوردداران تزریق واکسن کرونا نسبت به جمعیت دنیاست و امروز هم در جلسهای که با نمایندگان سازمانهای بینالمللی داشتیم، اذعان میکردند جمهوری اسلامی ایران جزو ۶ کشور برتر مهار کرونا در جهان است و این افتخار، بهرغم تحریمهای ناجوانمردانه دشمنان به دست آمد و در این شرایط دانشمندان ایرانی توانستند چنین دستاوردی را برای کشور رقم بزنند. وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت کرونا در سال گذشته و در آغاز مسؤولیت خود در وزارت بهداشت، گفت: سال گذشته در شرایط بحرانی و موج وحشتناکی از کرونا قرار داشتیم، به گونهای که مقام معظم رهبری در نخستین جلسه با اعضای هیات دولت، فرمودند مهمترین و فوریترین مساله برای دولت باید کنترل کرونا باشد، چرا که روزهای بسیار دلهرهآوری را تجربه میکردیم و روزانه بیش از ۷۰۰ نفر، قربانی این بیماری میشدند و از سوی دیگر فشار بسیار زیادی به سیستم بهداشت و درمان کشور وارد شد.
عیناللهی با یادآوری کمبود واکسن کرونا در کشور و سفر برخی افراد برای تزریق واکسن به بعضی کشورهای همسایه، گفت: سال گذشته در همین ایام با کمبود واکسن و صفهای طولانی مراکز واکسیناسیون روبهرو بودیم و در زمان شروع به کار دولت، اکثریت مردم واکسن تزریق نکرده بودند اما با تلاشهای مجموعه دولت بویژه وزارت امور خارجه، حملونقل و دستگاههای اقتصادی، واکسن مورد نیاز به مقدار قابل توجهی در کشور تامین شد.
وی تصریح کرد: تا آذرماه سال گذشته حدود ۱۳۲ هزار بیمار «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند اما از شهریور که واکسیناسیون عمومی با کمک و حمایت مردم سرعت گرفت تا امروز، بیش از ۱۵۳ میلیون دوز واکسن تزریق شده که کاهش قابل توجه شمار جانباختگان نشاندهنده تاثیر واکسیناسیون و حمایتهای ویژه کادر سلامت است.
وزیر بهداشت واکسیناسیون گسترده و وسیع را عاملی برای برداشتن محدودیتها، رونق کسبوکار و بازگشایی مراکز آموزشی دانست و افزود: بزرگترین صدمه کرونا بعد از قربانی شدن بیماران، تعطیلی مراکز آموزشی بود. اخیرا بانک جهانی عنوان کرده واکسیناسیون کرونا در ایران، مهمترین عامل رشد و بهبود وضعیت اقتصادی کشور بوده است.
عیناللهی یادآور شد: در شروع کار دولت سیزدهم، در اوج پیک پنجم، کارمان را آغاز کردیم آن هم در شرایطی که روزانه تا ۵۰ هزار بیمار شناسایی میشد و بیش از ۸ هزار نفر در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانی بستری بودند اما با اقدام جهادی و کمک مردم، واکسیناسیون بهسرعت در کشور انجام و رکوردهای بینظیری هم ثبت شد به گونهای که تزریق روزانه واکسن به یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز و تزریق هفتگی هم به ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دوز رسید.
* ۴۵ نفر دیگر جان باختند
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۲۶۶۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و ۴۵ بیمار نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه دوم شهریور ۲۶۶۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۵۹۱ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۴۵ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۳ هزار و ۵۵۰ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۸۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۱۲۸۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. این در حالی است که تاکنون ۵۳ میلیون و ۶۹۹ هزار و ۱۱۵ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۹۸۳ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۷۱۱ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۵۷۳ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور نیز به ۱۵۳ میلیون و ۸۱۲ هزار و ۲۶۷ دوز رسید. همچنین در شبانهروز منتهی به ۲ شهریور ۶۶ هزار و ۵۸۷ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۱۰۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
***
تلاش دولت سیزدهم و بسیج همگانی کرونا را مهار کرد
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه سازمان جهانی بهداشت مطابق استانداردها و شاخصهای تعریف شده اعلام میکند ایران جزو 6 کشور برتر دنیا در زمینه مهار کروناست، افتخار بزرگی است، چرا که ایران در شرایط تحریم توانسته است با پیشی گرفتن از کشورهای مدعی، علاوه بر مهار بیماری کرونا، تولیدکننده و در نهایت صادرکننده واکسن این بیماری نیز شود. حسینعلی شهریاری در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه با روی کارآمدن دولت سیزدهم و در بحبوحه شیوع کرونا، مسؤولان سلامت جامعه را در اولویت کاری خود قرار دادند و اقدامات وسیعی را برای واردات انبوه واکسن کرونا و تولید آن در شرکتهای داخلی به کار گرفتند، افزود: پس از واردات انبوه واکسن و با توجه به تولید داخل، بسیج همگانی برای واکسیناسیون سراسری شکل گرفت به طوری که علاوه بر دستگاههای دولتی، نهادها و سازمانهای دیگر همچون هلالاحمر و گروههای جهادی، سپاه و دیگر ارگانهای نظامی و... برای انجام واکسیناسیون وسیع پای کار آمدند. وی اضافه کرد: زمانی کرونا روزانه بیش از 700 نفر را به کام مرگ میکشاند اما توجه به رعایت پروتکلها و انجام گسترده واکسیناسیون با واردات فراوان واکسن به کشور موجب شد تا ایران بتواند موفقیتهای قابل توجهی را در مهار این بیماری در دنیا به ثبت برساند و این جزو افتخارات ملی است که با تکیه بر توان داخل علاوه بر مهار کرونا، صادرکننده واکسن این بیماری نیز شدهایم.
ارسال به دوستان
زمان و مسیر پیادهروی عزاداران اباعبدالله در تهران مشخص شد
شور حسینی جاماندگان اربعین در پایتخت
مراسم پرشور و باشکوه جاماندگان اربعین حسینی پس از 2 سال وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، امسال دوباره در تهران از سر گرفته میشود. نشست هماهنگی ستاد «جاماندگان اربعین حسینی» با حضور نمایندگانی از۵۰ نهاد مسؤول در سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران برگزار شد. این نشست با حضور نمایندگانی از سپاه پاسداران تهران بزرگ، اداره کل آموزشوپرورش استان تهران، تولیت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، مسؤولان رسانه ملی، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمانها و مناطق شهرداری تهران، سازمان استانداری و فرمانداری تهران، فرمانداری شهرستان ری، بسیج جامعه زنان کشور، حوزههای علمیه بانوان استان تهران، استانداری تهران، نیروی انتظامی تهران بزرگ، سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، پلیس راهور تهران، اورژانس تهران، سازمان هلالاحمر تهران، سازمان آتشنشانی تهران، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، سازمان تاکسیرانی، شرکت بهرهبرداری متروی تهران و... برگزار شد. در این جلسه سیدعلیرضا فاطمیانپور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری امام حسین(ع)، پیادهروی جاماندگان اربعین حسینی را یک آیین بزرگ مذهبی در تهران دانست و ادامه داد: این بذر حدود ۱۰ سال قبل کاشته شده و حالا ثمره آن حضور پرشور عاشقان اباعبدلله در این مراسم است. وی افزود: در دوران کرونا این مراسم با محدودیتهایی همراه بود اما امسال به یاری خداوند و با همکاری نهادهای دیگر، باشکوهتر از گذشته برگزار خواهد شد.
فاطمیانپور درباره زمان و مسیر پیادهروی گفت: پیادهروی جاماندگان اربعین حسینی در شهر تهران از ساعت ۷ صبح از میدان آیینی امام حسین(ع) به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آغاز میشود و تا ساعت ۱۸ ادامه دارد. همچنین در طول مسیر، موکبها و غرفههایی برای پذیرایی از زائران برپاست و تا پایان زمان راهپیمایی به زائران خدمترسانی میکند.
وی هماهنگی نهادهای مختلف در برگزاری این مراسم را ضروری دانست و افزود: با توجه به اینکه موج جدید کرونا رو به کاهش است، پیشبینی میشود امسال این برنامه با حضور بیشتر زائران برگزار شود. خوشبختانه همه نهادهای دخیل در این برنامه با تمام توان خود برای خدمترسانی به زائران اعلام آمادگی کردهاند که امیدواریم بتوانیم با یاری امام حسین(ع)، مراسمی باشکوه و پرشور برگزار کنیم. معاون فرهنگی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران همچنین به برگزاری برنامههای متنوع فرهنگی همچون برپایی غرفه کودکان، غرفه بانوان و پویش مجازی «نذری اربعین» اشاره کرد و گفت: تمام تلاشمان این است که امکانات و شرایط مناسبی برای زائران فراهم کنیم به طوریکه خاطره خوبی در ذهن خانوادههای شرکتکننده باقی بماند. در ادامه این نشست مسؤولان به بحث و تبادل نظر درباره هماهنگی بیشتر در هر چه باشکوهتر برگزار شدن مراسم جاماندگان اربعین حسینی در تهران پرداختند و مسؤولیت نهادهای حاضر در جلسه با بررسی امکانات و شرایط، مشخص شد. فضاسازی و تبلیغات، برنامهریزی برای بازگشت زائران، تجهیز موکبها، استقرار وسایل نقلیه عمومی، مدیریت ترافیک و... از جمله موارد دیگری بود که در این جلسه درباره آنها بحث و بررسی شد. پیادهروی «جاماندگان اربعین حسینی(ع)» در تهران از ساعت ۷ صبح از میدان امام حسین(ع) به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با حضور عاشقان اباعبدالله برگزار میشود.
***
زائران اربعین ارز خود را در شهرهای مبدأ تهیه کنند
رئیس ستاد اربعین گفت: زائران اربعین ارز مورد نیاز را از شهرهای خود در مبدأ سفر تهیه کنند. سیدمجید میراحمدی در جلسه ستاد اربعین کشور -که عصر دیروز در وزارت کشور برگزار شد- با اشاره به اهمیت آمادگی مرزها برای اربعین گفت: شنبه عازم مهران میشویم و تمام استانها و نهادهایی که در مهران مسؤولیت دارند باید در آنجا حضور داشته باشند. باید نهادهایی که قبول کردند اقداماتی را در مهران انجام دهند، وضعیت تعهدات خود را با حضور میدانیشان مشخص کنند که چه میزان از تعهدات خود را انجام دادهاند و باقی تعهدات را چه زمانی انجام خواهند داد. در این جلسه بر ارائه ارز مسافرتی به شکل دیناری تاکید و توصیه شد که زائران از شهرهای مبدأ خود اقدام به خرید دینار کنند. رئیس ستاد اربعین گفت: زائران اربعین ارز مورد نیاز را از شهرهای خود در مبدأ سفر تهیه کنند. در بخش دیگر این جلسه بر هماهنگی وزارت کشور با دولت مرکزی عراق و دولت خودمختار کردستان عراق برای پذیرش مطلوب زوار در مرزهای خسروی، باشماق و تمرچین تاکید و قرار شد نیروهای عراقی ۳۰۰ دستگاه اتوبوس را با همراهی ۲۵۰ اتوبوس شرکت واحد از طرف ایران برای تردد زوار اربعین مهیا کنند. ثبتنام موکبداران در سامانه اربعین، پوشش بیمهای زوار، کاهش هزینه رومینگ، اینترنت رایگان در موکبها، تردد زوار پاکستانی و افغانستانی، زائرکارت، طراحی ابرحرکتی و ارائه برخط اطلاعات زائران از دیگر مواردی بود که در این جلسه درباره آنها بحث و بررسی به عمل آمد.
ارسال به دوستان
استخدام ۷۰ هزار نفر در آموزشوپرورش
وزیر آموزشوپرورش گفت: در آستانه آغاز سال جدید تحصیلی، نیروهای جهادی، نهضت نوشتافزار راهاندازی کردهاند و خیران نیز در این باره همکاری دارند. یوسف نوری اظهار کرد: دولت سیزدهم در همه حوزهها بهصورت جهادی تلاش میکند. وی تصریح کرد: رئیسجمهور و هیات دولت با هدف حضور میدانی و رصد مشکلات مردمی تاکنون ۳۱ سفر استانی داشتهاند، در این سفرها بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرحهای نیمهتمام مصوب شده است. نوری استخدام بیش از ۷۰ هزار معلم در یک سال اخیر را از دستاوردهای دولت سیزدهم برشمرد و افزود: رئیسجمهور مردمی تلاش و به محرومان رسیدگی میکند. انجام موفق واکسیناسیون و پیشگیری از شیوع کرونا و تولید انبوه واکسن کرونا - که امروز صادرکننده این واکسن هستیم- نتیجه کار جهادی این دولت است. وزیر آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: سال گذشته مجموعا ۷ مدال طلا در همه رشتههای المپیاد دانشآموزی کسب کردیم اما در این دولت در ۲ روز قبل دانشآموزان المپیادی ما تنها در یک رشته علمی ۹ مدال طلا و یک مدال نقره کسب کردند. وی عنوان کرد: در اجلاس مدیران و رؤسای آموزشوپرورش توصیه کردیم، حتیالامکان دانشآموزان نماز خود را در مساجد همجوار اقامه کنند و مساجد نیز تلاش کنند کلاسهایی را در مسجد برگزار کنند تا دانشآموزان با این محیطهای معنوی انس بگیرند. نوری گفت: در آستانه آغاز سال جدید تحصیلی، نیروهای جهادی، نهضت نوشتافزار راهاندازی کردهاند و خیران نیز در این باره همکاری دارند. وی افزود: شهیدان رجایی و باهنر معلمانی بینظیر بودند، آنها برای ارتقای آموزههای اسلامی در آموزشوپرورش در زمان طاغوت فعالیتهای بسیاری کردند و موفق شدند در تدوین کتب درسی دخالت کنند و با این روش به بیداری جامعه کمک کنند؛ بیداریای که به وقوع انقلاب در ایران منجر شد. وزیر آموزشوپرورش تصریح کرد: شهید باهنر تمام زندگیاش را صرف آموزشوپرورش کرد، امیدواریم رهرو مسیر شهیدان باشیم. نوری گفت: تلاش کنیم جوانان گام دومی انقلاب را با مسجد آشنا کنیم و نمازگزاران سعی کنند فرزندانشان را به رفتن به مساجد تشویق کنند. ارسال به دوستان
اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال
معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه معاونت پرستاری در دولت سیزدهم برنامه خود را بر 3 محور مطالبات، توسعه و ایجاد کلینیکها و تخصصیسازی متمرکز کرده است، گفت: اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵سال، ایجاد کلینیکهای پرستاری و پیگیری بیمار و افزایش انجمنهای تخصصی پرستاری از ۲ به ۶ انجمن در این محور انجام شده است. دکتر عباس عبادی ضمن تشریح عملکرد معاونت پرستاری در یک سال نخست دولت سیزدهم، اظهار کرد: قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال در ۵ تیرماه جاری مصوب و ابلاغ شده و در این راستا، میزان ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در بودجه سال ۱۴۰۱ دیده شد. وی افزود: در حال حاضر نیز ارزش نسبی خدمات پرستاری به تصویب هیاتوزیران رسیده و دستورالعمل رسیدگی به اسناد تعرفه بسته خدمات و مراقبتهای پرستاری نیز توسط دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت در تیرماه سال جاری ابلاغ شد. دکتر عبادی با بیان اینکه تدوین دستورالعمل اجرای تعرفههای خدمات پرستاری در HIS منجر به اجرایی شدن کدهای مربوط شده است، گفت: تدوین دستورالعمل بازتوزیع کارانه پرستاران مشمول قانون تعرفهگذاری نهایی شده و بزودی ابلاغ میشود که بر اساس آن امیدواریم از مهرماه پرداختی پرستاران با احتساب معوقه از ابتدای فروردین ماه سال جاری بر اساس قانون تعرفهگذاری انجام شود. معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از ابلاغ دستورالعمل نحوه آنکالی کادر پرستاری در بیمارستانها خبر داد و افزود: این دستورالعمل در راستای نظاممند کردن نحوه پرداخت به حضور کارکنان آنکال کادر پرستاری شاغل در بیمارستانها و به منظور ارائه به موقع خدمات و مراقبتهای باکیفیت در خارج از وقت اداری مقرر یا ایام تعطیل (موضوع تبصره یک ماده ۸۷ آییننامه اداری و استخدامی کارمندان غیر هیأت علمی) تدوین و ابلاغ شد. معاون پرستاری وزارت بهداشت تصریح کرد: در سال جاری ۴ انجمن علمی پرستاری «سلامت جامعه و سالمندی ایران، پرستاری بزرگسالان ایران، پرستاری کودکان ایران و مدیریت پرستاری ایران» به تصویب رسید. با تصویب این ۴ انجمن تعداد انجمنهای پرستاری به ۶ انجمن رسید. ارسال به دوستان
اخبار
اجرای طرحهای ویژه جدید برای مقابله با زورگیری و سرقت
رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد بزودی طرحهای ویژه مشترک میان پلیس و دستگاه قضایی بویژه برای مبارزه با سارقان و زورگیران اجرا خواهد شد. سردار حسین رحیمی در نشستی با خبرنگاران که با حضور تمام روسای پلیسهای تخصصی پایتخت برگزار شد، گفت: پلیس پایتخت مجموعه پرکار و پرتلاشی است که روزبهروز تلاشهایش بیشتر میشود. وی ادامه داد: در نتیجه همین اقدامات است که به رغم افزایش جرائم، سرانه وقوع جرم در تهران را از ۲۹ درصد به ۱۹ درصد رساندیم. این نشانه انجام اقدامات با حساب و کتاب و با برنامه است. رحیمی به جلسه مشترک صبح دیروز (چهارشنبه ۲ شهریور) میان دادستان کل کشور و شماری از مسؤولان فراجا اشاره کرد و گفت: رئیس قوه قضائیه تاکیداتی را برای مقابله با مجرمان داشتند، در همین راستا نیز در این جلسه که بنده نیز در آن حضور داشتم بنا شد تا طرحهای ویژه و مشترک میان پلیس و دستگاه قضایی در سراسر کشور، بویژه تهران برای مقابله با جرائم بویژه جرائمی نظیر سرقت، زورگیری و... اجرا شود.
***
آغاز پویش «مشق مهربانی» برای تهیه نوشتافزار دانشآموزان نیازمند
معاون مشارکتهای مردمی، توانمندسازی و موسسات غیردولتی و امور مجلس سازمان بهزیستی کشور از آغاز پویش «مشق مهربانی» در راستای تامین و تهیه نوشتافزار برای بیش از ۳۰۰ هزار دانشآموز تحت پوشش خبر داد. امیرحسین عربزاده گفت: در آستانه بازگشایی مدارس، هدایای مردمی خرد و کلان برای تأمین مایحتاج تحصیلی فرزندان تحت پوشش بهزیستی اعم از نوشتافزار، البسه، کیف و کفش از طریق این پویش جمعآوری میشود. معاون مشارکتهای مردمی، توانمندسازی و موسسات غیردولتی و امور مجلس بهزیستی کشور ادامه داد: پیش از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ به منظور بهرهمندی از ظرفیت مشارکت آحاد مردم و سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی، پویش «مشق مهربانی» با شعار #مهر-پایان-ندارد، از یکم تا ۲۰ شهریورماه برگزار میشود. وی ادامه داد: مبالغ جمعآوری شده پس از اتمام پویش به تهیه و توزیع ملزومات مورد نیاز برای بیش از ۳۰۰ هزار دانشآموز تحت پوشش تخصیص مییابد؛ همچنین ملزومات تحصیلی با رعایت رویکردهای دینی و بومی و درنظر گرفتن مقاطع تحصیلی و جنسیت دانشآموزان تهیه و توزیع میشود.
***
کاهش تعداد زندانیان در سراسر کشور
معاون اول قوه قضائیه از کاهش تعداد کل متهمان بازداشتی در زندانهای سراسر کشور خبر داد. حجتالاسلام محمد مصدق تصریح کرد: زندانبانی جزو سختترین شغلها در دنیا است. سخن از اصلاح مجرمان جزو فلسفه مجازات است و ضمن مجازات، نگرشهای مختلفی در طول تاریخ در این رابطه مطرح است. مکتب عدالت مطلق در این رابطه میگوید هدف از مجازات، اجرای عدالت است. وی خطاب به دنیا گفت: در زندانهای ما به روی تمام دنیا باز است و بیایند و ببینند در رابطه با زندانیان سیاسی و عادی، جمهوری اسلامی چطور رفتار میکند. وی افزود: کسانی که مدعی حقوق بشر هستند بیایند و ببینند. جز تعداد اندکی که گاهی سر و صدا میکنند و مطالبی را مطرح میکنند، بیایند و مصاحبه سایر زندانیان را ببینند. معاون اول قوه قضائیه از افزایش اشتغال زندانیان خبر داد و گفت: میزان اشتغال فروردین امسال ۱۰۹ درصد نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته است. اردیبهشت سال جاری ۶۷ درصد و خرداد ۲۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است. وی افزود: تعداد زندانیان دارای محکومیتهای دیه عمد و غیرعمد کاهش پیدا کرده است. تعداد زندانیان زندان باز افزایش پیدا کرده که این مهم همواره مورد تاکید بوده است.
***
ویروس آبله میمون روی سطوح باقی میماند
محققان دریافتند ویروس آبله میمون در ۷۰ درصد سطوح مورد آزمایش یافت شده است اما از آنجا که ویروس قادر به کشت نبوده، ممکن است خطر ایجاد عفونت را نداشته باشد. به گزارش مهر به نقل از هلثلاین، در تحقیقات جدید مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، سطوح خانگی در خانه ۲ فرد آلوده به آبله میمون مورد بررسی قرار گرفت. با استفاده از آزمایش PCR، آنها دریافتند بیش از ۷۰ درصد سطوحی که مورد آزمایش قرار گرفتهاند آلوده به ویروس هستند. با این حال، هیچ یک از ویروسهای شناسایی شده قادر به کشت نبودند. محققان، اشیایی را در خانه بیماران که بیشتر با آنها در تماس بودند بررسی کردند. ساکنان همچنین اقدامات سختگیرانه نظافت و ضدعفونی خانه را در طول بیماری خود انجام میدادند. از ۳۰ نمونه اقلام آزمایش شده، ۲۱ نمونه (۷۰ درصد) مثبت شدند، از جمله نمونههایی از اقلامی مانند مبلمان پارچهای و پتو، البته هیچ یک از نمونهها حاوی ویروس زنده نبودند. «جک فایفر» عضو تیم تحقیق میگوید: «ناتوانی در تشخیص ویروس زنده نشان میدهد قابلیت حیات ویروس ممکن است به مرور زمان یا از طریق غیرفعالسازی شیمیایی یا محیطی از بین رفته باشد». به گفته محققان، «عاقلانه است که برای ۳ تا ۴ هفته که افراد مسری هستند، تماسشان با فضاهای عمومی محدود باشد». کارشناسان میگویند این نباید به معنای افزایش گندزدایی فضاهای عمومی باشد، زیرا هنوز شواهدی مبنی بر گسترش بیماری از طریق تماسهای اتفاقی وجود ندارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|