|
رزمایش مقابله با گروههای تروریستی برگزار میشود
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: انواع رزمایشها را برای دانشجویان دافوس ارتش پیشبینی کردهایم و بر این اساس، رزمایشهایی مانند مقابله با گروههای تروریستی هم برگزار میشود. امیر ولیوند گفت: دانشگاه دافوس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و حتی در دوران ۸ سال دفاعمقدس هیچگاه تعطیل نشد و استادان این دانشگاه با حضور در جبههها نشان دادند جنگ و دفاع بدون علم و دانش پیش نخواهد رفت.
ارسال به دوستان
چرا مختومه شدن ادعاهای پادمانی توسط آژانس از شروط عدولناپذیر ایران برای حصول توافق است
پای پادمان در میان است
گروه سیاسی: وضعیت توافق هستهای و احیای برجام بهخاطر شرایط پیچیدهای که بر طرف آمریکایی حاکم است، در یک «عدم قطعیت» به سر میبرد. خروج یکجانبه ترامپ از توافق و موانع داخلی دولت بایدن برای بازگشت صرف به برجام 2015 و نه یک توافق محکمتر و طولانیتر و همچنین در پیش بودن انتخابات کنگره و احتمال فزاینده پیروزی جمهوریخواهان، فقط بخشی از پیچیدگیهای موجود بر سر راه دولت بایدن است.
به گزارش «وطنامروز»، شرایط مذاکرات هستهای و رفت و برگشت متنهایی که توسط تهران و واشنگتن به طرف واسط اروپایی ارسال میشود، کار را به جایی رسانده که کارشناسان از همین الان این گزاره را مطرح کردهاند که شاید انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا دوباره وقفهای در روند حصول توافق بیندازد.
در این میان، عدم قطعیت آمریکاییها در اتخاذ تصمیمات لازم، رژیم صهیونیستی را هم در اتخاذ راهبرد برای مواجهه با برنامه هستهای ایران سردرگم کرده است. صهیونیستها اگرچه به طور علنی در مخالفت با احیای برجام موضع میگیرند ولی در خفا، تلاشهای خود را برای تاثیرگذاری بر بندهای توافق احتمالی تشدید کردهاند. به نظر میرسد تلآویو این بار به جای مخالفت قطعی با هرگونه توافقی، در پی این است که بر توافق تاثیرگذار باشد. سران رژیم صهیونیستی میدانند برنامه هستهای ایران تا حدی پیشروی کرده که نقطه توقف آن امروز، راهبرد Zero Enrichment (غنیسازی صفر) نیست و به عقب انداختن «نقطه گریز» ایران در توانایی ساخت بمب اتم رسیده است.
باقی ماندن مسائل پادمانی آنطور که مقامات آمریکایی و اسرائیلی اذعان کردهاند به «قلب مذاکرات» تبدیل شده است، چر اکه این امکان را به آنها میدهد تا در صورت توافق هم یک ابزار فشار موثر برای امتیازگیری و تحت فشار قرار دادن تهران در اختیار داشته باشند. از همین رو تلآویو در تلاش است این تضمین حاصل شود که اولا موضوعات پادمانی که با پروندهسازی خودشان علیه ایران باز شده همچنان باقی بماند و ثانیا بازگشتپذیری سریع ایران در صورت خروج مجدد آمریکا از توافق را منتفی سازد. باقی ماندن پرونده پادمانی مسالهای نیست که در تهران کسی آن را بپذیرد، چه اینکه حجتالاسلام رئیسی، رئیسجمهور ایران در شروط ایران برای توافق عنوان کرد بدون حل پادمان توافق معنای ذاتی خود را از دست میدهد و از طرف دیگر محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی به صراحت تاکید کرد اگر این پرونده توسط آژانس بسته نشود، ایران در روز «بازاجرا» تعهدات هستهای را انجام نخواهد داد.
این تحولات در حالی است که شکاف میان سران صهیونیست پیرامون احیای برجام به بیسابقهترین حد خود رسیده است و گزارشهای متعددی طی مدت اخیر در رسانههای اسرائیلی مبنی بر اظهار پشیمانی مقامات این رژیم در ترغیب دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا برای خروج از برجام منتشر شده است. شکاف و سردرگمی حاکم بر تلآویو پس از جلسه توجیهی یائیر لاپید، نخستوزیر موقت این رژیم با بنیامین نتانیاهو نمود پیدا کرد. آنچه طی هفته گذشته در رسانهای مانند هاآرتص منتشر شد بر این گزاره تاکید دارد که جایگزینی برای توافق متصور نیست و پلن B هم وجود ندارد و روی دیگر مخالفت با توافق هستهای، مواجهه اسرائیل با ایران هستهای است که اگر اراده کند آماده ساخت بمب اتم خواهد بود.
در چنین شرایطی روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی با موضوع تحرکات این رژیم در قبال مذاکرات وین، به جزئیات تلاش تلآویو برای تاثیرگذاری بر توافق احتمالی احیای برجام پرداخت. در این گزارش آمده است: «مقامهای اسرائیلی به استفاده از چند تاکتیک در تلاش برای فاصله انداختن بین واشنگتن و تهران در حصول توافق، ادامه میدهند».
رسانه صهیونیست مدعی شد: «مقامهای اسرائیلی نمیدانند آیا خواست ایران از ناظر اتمی سازمان ملل (آژانس بینالمللی انرژی اتمی) برای بستن پرونده خود احتمالا منجر به شکست مذاکرات برای توافق هستهای جدید میشود یا خیر». یک مقام تلآویو مطلع از مذاکرات به این روزنامه گفت: «اگرچه به نظر میرسد توافق دارد میمیرد اما تا اعلام مرگ آن هنوز خیلی فاصله است. طرفهای ذینفع زیادی در این توافق وجود دارد و آنها در دوره پیش رو تلاش خواهند کرد آن را احیا کنند». این مقام رژیم صهیونیستی که به نامش اشارهای نشده است، مدعی شد ایران به طور منسجم دارد از به تأخیر انداختن به عنوان یک تاکتیک در مذاکرات استفاده میکند و اصرار روی بستن پرونده (پادمانی) آژانس بینالمللی انرژی اتمی شاید بتواند به عنوان یک عامل دیگر برای ایجاد تاخیر مورد استفاده قرار بگیرد، حتی اگر این موضوع کاملا توافق را از بین نبرد. یک منبع صهیونیست اخیرا این ارزیابی را بیان کرد که ممکن است مذاکرات تا زمان انتخابات میاندورهای (کنگره) آمریکا در ماه نوامبر به تأخیر بیفتد. به نوشته هاآرتص، «فرض اسرائیل این است که ایالاتمتحده میخواهد توافق (هستهای) را هر چه زودتر امضا کند تا این موضوع را پشت سر بگذارد، در حالی که ایران درصدد دستیابی به دستاوردهای بیشتر قبل از امضای توافق جدید است یا اینکه میخواهد به طور کلی از آن عقب بنشیند». این رسانه چاپ فلسطین اشغالی ادامه داد: «اسرائیل هنوز این ادعا را دارد که اگرچه ایران اقداماتی برای آماده کردن مردم این کشور جهت امضای احتمالی یک توافق انجام داده است، (اما) شکاف بین طرفهای (مذاکره) درباره مسائل کلیدی همچنان عمیق است».
این رسانه صهیونیستی نوشت: «مقامهای آمریکایی در دیدار همتایان اسرائیلی خود به طور صریح بیان کردند ایالاتمتحده بر سر موضوع اصلی که در حال حاضر در قلب مذاکرات قرار دارد، مصالحه نخواهد کرد و آن درخواست تهران برای بسته شدن تحقیقات آژانس بینالمللی انرژی اتمی به منظور نهایی شدن توافق است».
هاآرتص سپس نوشت: «با توجه به عدم قطعیت موجود، اسرائیل در حال تلاش برای تضعیف توافق به طرق دیگر است: طی چند روز اخیر مقامهای اسرائیلی به دولت ایالاتمتحده به منظور سخت کردن دیگر مفاد موجود در پیشنویس توافق بویژه درباره به تاخیر انداختن برچیدن تحریمهای اصلی اعمالشده علیه ایران به بعد از امضای توافق درخواستهایی ارسال کردهاند، در حالی که طبق گزارشهای منتشر شده، قرار است (برداشتن تحریمها) در 4 مرحله انجام گیرد. تمایل آمریکا برای سخت کردن موضعش در زمینه لحاظ کردن درخواستهای اسرائیل میتواند حصول توافق با ایران طی چند هفته آینده را سختتر از قبل کند. اسرائیل همچنین در حال ارائه این درخواست است که ایالات متحده درباره بندهای مختلف توافق هم تأخیرهایی را اعمال کند و کل فرآیند را طولانی کند اما در حال حاضر به نظر میرسد پذیرش آن (توسط آمریکا) محتمل نباشد».
به روایت این رسانه رژیم صهیونیستی، «دیگر منابع اسرائیلی گفتند به تعویق انداختن توافق به بعد از انتخابات میاندورهای ایالاتمتحده، به نفع اسرائیل و یک هدف مهم است: اگر جمهوریخواهان اکثریت مهم (کرسیهای) کنگره را برنده شوند، این کار را برای جو بایدن رئیسجمهور ایالاتمتحده برای کسب اکثریت کنگره جهت حمایت از توافق و دادن رای برای تصویب آن سختتر خواهد کرد».
این روزنامه ادامه داد: «منابع سیاسی اسرائیل پیشبینی میکنند نمایندگان جمهوریخواه (کنگره) پیشنهادی را برای کنار گذاشتن توافق هستهای با ایران ارائه خواهند کرد و این طرح احتمالا حمایت اکثریت (اعضای کنگره) را کسب خواهد کرد. اگر چنین طرحی تصویب شود، بایدن میتواند آن را وتو کند و یک بار دیگر آن را برای رایگیری (به کنگره) برگرداند اما در این سناریو او بشدت تحت فشار قرار خواهد گرفت که پیشنهاد جمهوریخواهان برای ابطال توافق هستهای را قبول کند».
***
واشنگتن: از توقف تحقیقات آژانس حمایت نمیکنیم
سخنگوی منطقهای وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: پاسخ ایران را بررسی میکنیم و در زمان مناسب از طریق واسطه اروپایی پاسخ دهیم. ساموئل وربرگ، سخنگوی منطقهای وزارت خارجه آمریکا در گفتوگو با شبکه الشرق گفت: حتی در صورت بازگشت به برجام، آمریکا سازوکار و ابزارهای لازم برای تعامل با چالشهای امنیتی ایران بویژه برنامه موشکی را که تهدیدی هم برای امنیت آمریکا و همپیمانان آن در خاورمیانه است، دارد. وی گفت آمریکا از پیشنهاد بستن پرونده تحقیقات آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران که شرط تهران برای بازگشت به برجام است، حمایت نمیکند. این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: واشنگتن بر این باور است که نباید تحقیقات آژانس بینالمللی انرژی اتمی را به شروط بازگشت به توافق هستهای ربط داد، زیرا با توجه به معاهده منع اشاعه هستهای، ایران ملزم به همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی است.
ارسال به دوستان
فرمانده کل ارتش تشریح کرد
جزئیات برخورد ناوشکن جماران با قایقهای آمریکایی
گروه سیاسی: امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در حاشیه آیین آغاز سال تحصیلی دوره ۳۳ مدیریت دفاعی دانشگاه دافوس ارتش، در جمع خبرنگاران به بیان جزئیات جدیدی از برخورد ناوشکن جماران با قایقهای آمریکایی پرداخت. موسوی در این باره گفت: آمریکاییها با خوی تجاوزگری، وحشیگری و خودبزرگبینیای که دارند، نسبت به حقوق ملتها و نسبت به حقوق پذیرفته شده بینالمللی گاهی بیتوجهی میکنند. وی افزود: آمریکاییها این شناورهای بدون سرنشین را که با ماموریتهایی از طرف نیروی دریایی و نیروهای آمریکایی در دریاها مشغول انجام ماموریت هستند، بدون توجه به اینکه این منطقه، منطقه عبور سایر شناورهاست و اینها میتوانند خطراتی را برای عبور امن شناورهای دیگر فراهم کنند، رها کرده و نسبت به ایمنسازی آنها توجه لازم را ندارند. فرمانده کل ارتش گفت: به همین دلیل، مدتی پیش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از این شناورها را توقیف و سپس در محل امن آن را رها کرد. چند روز قبل هم نیروی دریایی ما در منطقه ماموریت خود با 2 فروند از این شناورها برخورد کرد و این 2 شناور را از آن منطقهای که ممکن بود به امنیت سایر شناورها آسیب بزند، دور کرد و آنها را دوباره در منطقهای امن رها کرد. وی ادامه داد: این موضوع با واسطه به آمریکاییها اطلاع داده شده که شناورهای آنها در منطقه مشخصی قرار دارد و از این پس باید قوانین بینالمللی را رعایت کنند. موسوی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا احتمال توقیف شناورهای آمریکایی در دفعات بعدی وجود دارد یا خیر، تصریح کرد: توقیف این شناورها برای ما هیچ سودی ندارد و ما فقط برای کمک به حفظ امنیت شناورهای عبوری از آن منطقه یک کار حقوق بشری را انجام میدهیم. وی افزود: این شناورها آنچنان پیشرفته و مهم نیستند که توقیف آنها برای ما سودی داشته باشد و ما فقط به تامین امنیت کمک میکنیم.
برگزاری یک رزمایش بزرگ زمینی دیگر خبری بود که از سوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی اعلام شد. موسوی در این باره گفت: برای پیاده کردن آموختهها و پیاده کردن تجهیزات جدید متناسب با آنچه درباره تهدیدات و دشمنان رصد میکنیم - چگونه باید در مقابل آنها آماده باشیم - رزمایشهای مختلفی انجام میشود. شما 2 هفته قبل رزمایش بزرگ مشترک پهپادی را شاهد بودید و در آینده نزدیک رزمایش بزرگ زمینی را حتما شاهد خواهید بود. پس از آن نیز سلسله رزمایشها ادامه پیدا خواهد کرد. فرمانده کل ارتش همچنین درباره چشمانداز برگزاری رزمایش مشترک هوایی با پاکستان بیان داشت: ما با پاکستانیها روابط خیلی خوب و تعاملات آموزشی داریم. در این راستا، هم در عرصههای دریایی، هوایی و هم در عرصههای زمینی با هم همکاری داریم و این روابط، روابط بسیار خوبی است. وی ادامه داد: رزمایشهای هوایی هم با صحبت دوطرفه که با فرمانده نیروی هوایی پاکستان داشتیم مورد بحث قرار گرفت. همه این تعاملات باید در بخشهای ذیربط کشوری که بالاتر از ما در ستاد کل نیروهای مسلح هستند، بررسی و تصمیمگیری و چگونگی و سطح آن تعیین شود. ارتش، سپاه و سایر نیروهای مسلح برابر مصوبات ستاد کل نیروهای مسلح آنها را دنبال میکنند.
***
خرید جنگنده سوخو ۳۵ از روسیه در دستور کار ارتش ایران
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی روز گذشته در گفتوگو با برنا، درباره خرید جنگنده برای نیروی هوایی ارتش گفت: خرید جنگندههای سوخو 35 از روسیه در دستور کار نیروی هوایی است. امیر سرتیپ حمید واحدی با بیان اینکه خرید سوخو 30 در برنامه نیست و فعلا خرید سوخو 35 از روسیه مطرح است، افزود: این موضوع در دستور کار قرار دارد و امیدواریم بتوانیم در آینده به این جنگندههای نسل 4++ دست یابیم. وی همچنین تأکید کرد تصمیمگیری نهایی در زمینه خرید جنگنده سوخو 35 از روسیه در اختیار فرماندهی ارتش و فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح است.
ارسال به دوستان
اخبار
توصیه سردار سلامی به دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع)
علم را از هرکجای عالم است بگیرید
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دانشگاه امام حسین(ع) سرزمین و قلب جهاد علمی انقلاب اسلامی است، گفت: ما بهدنبال دانشگاهی هستیم که نمونه، برجسته، متعالی، شاهد مثال و تجسمیافته ارزشهای والا باشد. سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در دوره تربیت و تعالی مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام (دوره شهید فخریزاده) با بیان اینکه غرب اندیشه خود را طی سالیان متمادی در میان روشنفکران جوامع مختلف جاری کرده است، گفت: امروز اغلب دانشگاهیان ژئوپلیتیک و علم جغرافیا و تأثیر آن بر سیاست و تأثیر سیاست بر قدرت را با منطق غرب میآموزند. از سوی دیگر ما دانشگاهی میخواهیم که بتواند اتصال معنابخش علوم انسانی و علوم تجربی را در فضای اندیشه و تفکر و ارزشهای اسلام نشان دهد؛ زیبایی و شکوه تمدن اسلام را نشان دهد.
وی فلسفه دانشگاه امام حسین علیهالسلام را جاودانهسازی دانش، بینش، نگرش و تفکر و اندیشه الهی اسلام و پرچمداری در این میدان عنوان و تاکید کرد: اینکه میگوییم دانشگاه نقطه مرجع علمی شود، یعنی سازنده دستگاه مختصات علمی عالم، اینها آرمانهای دور و دست نیافتنی نیست؛ یعنی دستگاه مختصاتی که هر دانشگاهی خود را با نقطه مبدأ آن بسنجد، ساخت دستگاه مختصات سنجش و تعیین موقعیت علمی دانشگاههای دیگر که چنین دانشگاهی مدنظر است. وی با تاکید بر تداوم بهرهگیری دانشگاه از همه استعدادهای کشور گفت: اتصال به حوزههای علمیه و علمای عزیز و ارتباط با تمام مراکز علمی و فنی داشته باشید. علم را از هرکجای عالم است بگیرید. علم میراث همه بشر است. علم حقیقی، علم نافع، علم طاهر، علم الهی است.
***
توضیح دفتر آیتاللهالعظمی مکارم درباره یک شایعه
دفتر آیتاللهالعظمی مکارمشیرازی درباره شایعات اخیر پیرامون انتساب فردی به ایشان توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش دفتر آیتالله مکارم شیرازی، در این توضیحات آمده است: چند روز است انتشار خبر برخورد با مشاور یکی از وزرا موجب پخش شایعات و بهانهای برای دروغ و نفرتپراکنی دشمنان در میان مردم شریف و متدین گردیده است. اولا؛ شخص نامبرده از فرزندان یا نوادگان مرجعیت معظم نیست بلکه از منسوبین برادر مکرم ایشان میباشد. ثانیا؛ وی هیچ گونه ارتباط کاری با این بیت و دفتر نداشته و ندارد و هیچگاه از جانب این مجموعه مورد حمایت یا سفارشی قرار نگرفته است. ثالثا؛ انتساب افراد به بزرگان نه باعث تایید آنهاست و نه مایه محدودیت؛ بلکه هر کس بر حسب شرایط و توانمندیهای خود و طبق قوانین میبایست به کار گرفته شود و پاسخگوی اعمال خود باشد.
***
رویکرد دولت کمک به طبقات ضعیف است
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه رویکرد دولت مانند جهادگران، کمک به اقشار و طبقات ضعیف است، گفت: دولت برای رشد اقتصادی، تولید و اشتغالزایی کارهای بزرگی را شروع کرده است.
محمد مخبر در رویداد ملی جهاد مقدس (اجلاسیه جهادگران کشور) با تاکید بر اینکه دولت برای حل مسائل کشور، نوسانات اقتصادی، تورم، ناترازی بودجه و مسائل بانکها برنامه دارد، گفت: دولت برای رشد اقتصادی، تولید و اشتغالزایی کارهای بزرگی را شروع کرده و انشاءالله به نقطه خوبی خواهیم رسید.
وی با تاکید بر اینکه دولت برای انواع اشتغال، مدل، منبع و ظرف اجرا تعریف کرده است، گفت: در بخش مسکن نیز همین گونه است و برنامهریزیهای خوبی صورت گرفته و امیدوارم با کمک مردم و گروههای جهادی شاهد تحول و اتفاقات مثبت باشیم. مخبر در ادامه با قدردانی از برگزارکنندگان اجلاسیه جهادگران کشور گفت: رویکرد جهادگران دلسوزی و کمک به اقشار و طبقات ضعیف است و همین رویکرد در دولت نیز وجود دارد که مبارزه با فقر و توزیع عادلانه یارانهها از جمله اقدامات دولت در همین راستا بوده است.
***
رئیس سازمان زندانها مطرح کرد
پوشش حداکثری زندانیان واجد شرایط ذیل پابند الکترونیک
رئیس سازمان زندانها گفت: زندانی حائز پابند الکترونیک باید بداند هر تخلفی از آن منجر به بازگشت به زندان و عدم بهره از هرگونه ارفاق قانونی میشود و این موضوع باید به عنوان یک فرهنگ به زندانیان تفهیم شود.
غلامعلی محمدی با بیان اینکه درصدد هستیم تمام زندانیان واجد شرایط را زیرپوشش پابند الکترونیک قرار دهیم، گفت: نظارت ما بر این تأسیس کیفری که قاعده رحمت نظام کیفری جمهوری اسلامی ایران است، از این پس جدیتر گرفته میشود و البته در حوزه نظارت نیز باید شاهد وحدت رویه در تمام کشور باشیم. این موارد نیز در حوزه عملکرد «دفتر ساماندهی مراکز نیمهآزادی و نظارت الکترونیک» قرار دارد.
محمدی همچنین اعلام کرد: زندانی تحت پوشش پابند الکترونیک باید بداند فقط میتواند در محدوده مقرر تردد کند و هر تخلفی از آن منجر به بازگشت به زندان میشود و بعد از آن هم از ارفاقات قانونی بهره نخواهد برد. این موضوع باید به عنوان یک فرهنگ به زندانیان عملا تفهیم شود. این لطف نظام کیفری ما به مددجویان است که موجب استقبال افکار عمومی قرار گرفته بنابراین نمیگذاریم این ارفاق قانونی لوث شود.
وی ادامه داد: تبلور استراتژی ما ازجمله اداره زندانها بر مبانی داناییمحوری و مدیریت علمی، در اقدامات دفتر آموزش و پژوهش متجلی میشود. ضمن اینکه دیگر نباید فقط دنبال پژوهشهای نظری اعم از میدانی و کتابخانهای برویم، بلکه معیار ما در آینده پژوهشهای کاربردی است.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در مراسم گرامیداشت روز ملی تعاون تأکید کرد
تعاونیها مصداق مردمیسازی دولت
گروه سیاسی: رئیسجمهور یکی از مصادیق و جلوههای مهم راهبرد مردمیسازی دولت را فعال شدن تعاونیها در کشور عنوان کرد و افزود: در این زمینه همه مقدمات لازم را فراهم کنید و اگر نیاز به فعال شدن صندوق حمایت و ضمانت تعاون است، این صندوق فعال شود و اگر نیاز به آموزش است، آموزشهای لازم به شکل عمومی ارائه شود.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در مراسم گرامیداشت روز ملی «تعاون» با اشاره به تصویب سند ملی تعاون در سال ۱۳۹۱ و تحقق ۲۰ درصدی اهداف آن در طول ۱۰ سال گذشته گفت: دستگاههایی که در اجرای این سند دارای مسؤولیت هستند، از امروز ۱۵ روز زمان دارند نظرات و دیدگاههای خود درباره دلایل ایفا نشدن این مسؤولیتها و راهکارهای پیشنهادی برای اجرای این مسؤولیتها را به معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه کنند. رئیسجمهور تقویت نقش بخش تعاونی در اقتصاد کشور را باور جدی دولت مردمی خواند و خاطرنشان کرد: یکی از حلقههای مفقوده در کشور ما نظارت جدی، موثر و بهنگام است؛ همه بخشهای اقتصادی اعم از دولتی، خصوصی و تعاونی نیاز به حمایت و در عین حال نظارت دقیق و موثر دارند.
رئیسی در ادامه به ظرفیت بالای بخش تعاونی اقتصاد در تحقق اهداف کشور در حوزه مسکن اشاره کرد و از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست از میدان گرفتن بخش تعاونی در کنار بخش خصوصی به شکل جدی حمایت کند. رئیسی خطاب به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بنا را بر این بگذارید که موانع موجود بر سر راه فعالیت تعاونیها را بویژه در عرصه تولید و ساخت مسکن برطرف و از تعاونیهای فعال در کشور حمایت کنید.
رئیسجمهور یکی از مصادیق و جلوههای مهم راهبرد مردمیسازی دولت را فعال شدن تعاونیها در کشور عنوان کرد و افزود: در این زمینه همه مقدمات لازم را فراهم کنید و اگر نیاز به فعال شدن صندوق حمایت و ضمانت تعاون است، این صندوق فعال شود و اگر نیاز به آموزش است، آموزشهای لازم به شکل عمومی ارائه شود. رئیسی با اشاره به مصوبات قانونی مثل سند ملی تعاون، تصریح قانون اساسی، تاکیدات مقام معظم رهبری و نیز سیاستهای دولت مردمی برای حمایت از فعالیتهای بخش تعاونی در اقتصاد کشور اظهار داشت: تاکید میکنم حمایت از فعالتر شدن تعاونیها باید جزو دستور کار تمام وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی و استانداریها باشد. وی حمایت عملی و اجرایی از ارتقای سهم و جایگاه بخش تعاونی در اقتصاد کشور را اقتضای مردمی بودن دولت توصیف و تصریح کرد: هیچ کار خیری بالاتر از ایجاد اشتغال برای یک جوان و رفع دغدغههای او و خانوادهاش در این زمینه نیست و لذا دولت مردمی خود را موظف میداند هیچ حمایتی را از میدان گرفتن بیش از پیش بخش تعاونی دریغ نکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|